תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני נוהג להכנס מהבית למייל שלי בעבודה ע"י שימוש ב-OWA . לפני כמה ימים שדרגתי את ה-IEXPLORER לגרסה 7. מאז אני פשוט לא מצליח להכנס ל-OWA שהואע באצם אתר מאובטח (HTTPS). אני מגיע לדף שדורש שם משתמש וסיסמה ואחרי שאני מקליד אותם אני מייד מקבל את הדף הסימפטי עם שגיאה שאי אפשר לפתוח את הדף. אני אומר מייד מכיוון שהמחשב כלל לא "חושב" או מנסה להכנס וישר זורק אותי. ניסיתי לשחק קצת עם הגדרות האבטחה של הדפדפן - אבל שום דבר לא עזר. יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
תוכנה קלה שניתן לעבוד בה בקלות לערוך קבוצות ללא בעיות תודה
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום, האם יש תוכנה(חינמית) שאפשר להקליט בעזרתה קטע ווידאו (מתוך podcasts) מ iTunes ? ניסיתי בעזרת Real play שבה אפשר להקליט מ youtube , אך ללא הצלחה...אשמח ואודה לעזרה? איתי.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ערב טוב חברים. אני מנסה ליצור היפר קישור לתמונה שעיצבתי בפוטושופ, כלומר... תמונה שאני שם בכל דף אינטרנט/פורום וברגע שלוחצים על התמונה זה מעביר לאתר מסויים. מהידע האישי שלי וחיפוש ברחבי האינטרנט, מה שמצאתי זה עבודה עם ה Slice Tool. עשיתי את כל השלבים וזה כן עשה לי קישור לתמונה, הבעיה שזה יוצר שני קבצים, אחד קובץ HTML והשני תמונה. הקישור נמצא בקובץ ה HTML ולא בתמונה, האם יש דרך אחרת לעשות קישור לתמונה אבל בקובץ אחד ללא הקובץ השני של ה HTML? לצערי ישנם פורומים שלא דוגלים בפורמט HTML, לכן אני צריך שהתמונה תהיה בפורמט תמונה רגילה JPG/PNG וכדומה... אבל עם אפשרות של קישור בתוכה (בעת לחיצה). אשמח לשמוע הצעות כיצד ניתן לבצע את זה. תודה מראש, זיו.
-
- 2 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
תופעה מוכרת שחוזרת על עצמה, והייתי רוצה לשים לזה קץ. לאחר התקנת Windows XP SP3, כולל התקנת עדכונים, האתר של geocities נבחר אוטומאטית (ככל הנראה) כאתר הבית. הבעיה היא שלמרות שאני משנה זאת ל-blank, האתר תמיד "מוצא את דרכו חזרה" בתור אתר הבית. אודה על פתרון הבעיה המרגיזה הזאת.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקדמה לא ראיתי שיש בסטיקים משהו על חבילות קודקים. עשיתי חיפוש קצר, ולא מצאתי משהו יותר מדי משמעותי מדובר על איכות, שליטה, אין צורך בקידוד, אלא רק בצפייה. הקדמה 2 : http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=14494 ---- כרגע מותקנת לי במחשב FFDSHOW http://www.afterdawn.com/software/video_software/codecs_and_filters/ffdshow.cfm שהיא מעולה, נותנת לי הכל חוץ מדבר אחד : את פורמט WMV9 של מיקרוסופט, זה מנגן בצבעים הפוכים (זוועה). בעיקר זה מפריע לראות סרטונים אוןליין, אבל גם כאלה שאפשר להוריד זה קורה רק בפורמט הזה, הבנתי ש FFDSHOW עדיין לא מפענחת WMV9 כמו שצריך, וחבל, כי זה פורמט מאוד נפוץ (WMV בקידוד ישן היא כן מפענחת) וזה קורה בכל נגני הוידאו שלי. (האמת …
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש תוכנת DJ בשם PRO DJ אני לא ממש יודע אבל איפו אני יכול להוריד אותה?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי, התקנתי את התכונה ואז היא נפתחה פעם אחת והכל עבד בסדר.. עכשיו אני רואה שבתהליכים והכל היא מופעלת אבל אני לא רואה אותה... איך אני פותח אותה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בזמן צריבת דיסק אודיו, התוכנה ממירה אוטומטית mp3 ל- wav. האם היא ממירה גם קבצי aac ל- wav?
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
VISTA 64 BIT מחפש Codec Pack עם FFDSHOW שעובד עם וויסטה 64 BIT יש דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אי מתכנן לעבור בקרוב מאוד למחשב חדש ורוצה להעביר אליו את כל ההיסטוריה של ההודעות ואם אפשר גם יומן שיחות, כלומר שאני אוכל להמשיך מאותו מצב בדיוק מבחינת מה ששמור אצלי במחשב שקשור לסקייפ. לכן אני רוצה לשאול איך אני מעביר את זה למחשב החדש? ובנוסף איך אני מייצא מגבה את זה למקרה הצורך? (אם זה לא אותו דבר בעצם) יש לי skype 3.0.0.188
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: נכון יש את החלון של הוינאמפ אז שם יש את הגרף שמייצג את הבאסים וגם את השורה שאומרת מה שם השיר (והיא זזה במקרה ששם השיר ארוך מאורך השורה). עכשיו לשניהם למי שלא יודע אפשר לקבוע אם הם יזוזו מהר או לאט. Ctrl + P -> Morden Skin-> General שם בחלון יש Timers Resolution. תמיד שהייתי עושה שם As Fast As Possible הייתי מקבל 15MS. עכשיו זה מגיע ל70MS גם ורואים ששני התפריטים האלה מאוד איטיים, למרות שהמחשב מהיר. מישהו שהתקין 5.1 יכול להגיד לי אם הבעיה היא גם אצלו? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש מן כלי/אפקט בפוטושופ שגורם לתמונה להפוך לשילוב של תמונה רגילה ונגטיב. תמונה רגילה שהופכת לאט לנגטיב ומסתיימת. ( אני יודע, תיאור עילג. ) מה השם של האפקט?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוכנה ששומרת copy pasteים קודמים שעשיתי מישהו מכיר? אפילו תוסף לפיירפוקס תודה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה ניתן לעבור פריימים בלחיצת כפתור בלי ללחוץ כל הזמן על pouse ו play, אני צריך ששום פריים לא יתפספס לא ראיתי את האופציות האלה בתוכנות כמו: bsplayer WMP VLC תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה ... אני צריך תוכנה שתגיד לי במדוייק את טמפרטורת המעבד שלי ! אל תציעו לי את התוכנה Everest כי היא לא תומכת במעבד שלי (Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb BOX) תודה מראש, משה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי בעיית טירינג ואני לא יודע איך להגדיר את הMPC בצורה הטובה ביותר כדי לקבל תמונה טובה אם אפשר הוראות איך להפעיל את הטירינג אני אשמח מאוד.. והאם יש קשר בין הדרייברים בכרטיס מסך לבין מה שרואים בLCD? האם אפשר לשפר את איכות הצפיה דרך הגדרות הדרייברים? **יש לי ויסטה אם זה חשוב**
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הורדתי את הסרט שרק 2 ויש לי 2 דיסקים CUE & BIN אני מנסה להפעיל אותו עם הדימון טול אבל זה לא עושה כלום חוץ מלפתוח חלון שמו של הקובץ: MPT.TS video CD מה נאני עושה???
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני צריך חבילת מקודדים לצפייה בסרטים תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ועליו windows 7 64bit וכרטיס מסך Nvidia Quadro fx 580 . כשהמחשב עולה בהתחלה הכל בסדר - אבל אם אני מנסה להחליף את ה - theme הכל מתחיל להשתגע ואני מקבל מסכים כחולים. אני מעלה את המחשב ב - safe mode ועושה disable לכרטיס המסך - הכל בסדר. מעלה עוד הפעם במוד רגיל - הכל טוב. כל פעם שאני מנסה להדליק את כרטיס המסך - הכל נדפק. התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר שלהם וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש רעיון?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה שתוריד אוטמטית את הרקע הלבן של הסורק בלי אצטרך לחתוך בעצמי את התמונה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פורום תצוגה וגראפיקה, יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. יש לי כרטיס מסך Nvidia Ge-Force 6600GT 128mb 128bit ויש לי בעיה שאני לא יכול לראות סרטים ובכלל קבצי וידיאו כל פעם שאני מפעיל סרט באיזושהי תוכנה Winamp,WMP,VLC המחשב נתקע והתוכנה מראה שהיא לוקחת 100% משאבי מעבד התקנתי את הדרייברים שבדיסק (ישנים יחסית) והכל עבד כמו שצריך, אבל כל המשחקים (בגלל שזה דרייברים ישנים) עבדו לאט ורק בהגדרות הכי נמוכות של גראפיקה יכלתי לשחק בהם, וזה לא מוצא חן בעיני, במיוחד שיש ל כרטיס חזק כזה, אני לא מוכן להתפשר.... לכן התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיצאו בגרסת BETA 81.84 וכל המשחקים פעלו מצוין אך הסרטים שוב נתקעים ואני לא יודע מה לעשות, בבקשה עזרו לי אני לא יכול ככה או משחקים או סרטים.... תוד…
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה באיסיקיו... כל פעם שאני שולח הודעה זה עושה לי חלונית כזאת שבה רשום "אל תשלח" לפעמים זה אפילו.. שאני רק נכנס לאסיקיו. מחקתי את האיסיקו והתקנתי אותו.. 700 פעם! וזה זה לא עזר.. ואפילו. הורדתי גירסות אחרות..מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-