עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pringles,

המיקלדת שלי יצאה מכלל פעולה ואני חושב זה אזה וירוס או משו אםמישו מכיר דרך לבדוק מה זה אז תעזרו לי תודה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by elad-r,

שלום, יש לי בעיה ב-overnet שלי שקרתה לי כמה פעמים וזה כבר מתחיל לעצבן אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה מידי פעם כשאני פותח אותה אני מגלה שנעלמו לי מהרשימת קבצים שאני מוריד חלק גדול מהקבצים... אני חושב שזה קורה אחרי שהמחשב נתקע או משהו כזה והתוכנה נסגרת בצורה לא רגילה אבל אני לא בטוח למרות שהקבצים לא נמצאים ברשימת קבצים ב- "transfers", הם כן נמצאים בתיקיית temp של התוכנה אבל התוכנה פשוט לא מתייחסת אליהם... יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אני יכול לפתור את זה? ??? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by 123ya,

לפני כחודש עשיתי גיבוי באמצעות תוכנה שהייתה על המחשב שלי שנגנב (של dell). הספקתי לקנות מחשב חדש, אבל אין לי מושג איך מחלצים ממנו את המידע. בגיבוי הזה יש כ34GB תחת קובץ בשם backup.wim. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by com,

שלום רב. מקווה שבחירת הפורום מתאימה. אני מעונין לסרוק תמונות בעזרת הסורק שלי (מכשיר משולב HP5610) זה הרבה תמונות שאני רוצה לסרוק ולשמור אותם, ובנוסף לשלוח אותם לפיתוח. התמונות בעלות ערך סנטימנטלי רב ואני מעונין לבצע את הסריקה בצורה הטובה ביותר, שתשמר את האיכות של התמונות. איך סורקים בצורה המיטבית? באילו הגדרות להשתמש? איך לכוון את הבהירות, הקונטרסט, ה"גמה", ושאר האפשרויות? אני משתמש בסריקה בתוכנה של HP. אנא - הדריכו אותי כיצד להגדיר את אפשרויות הסריקה כדי שתתקבל איכות מקסימלית תודה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by wow,

שמעתי שיש אופציה בתוכנה הזו לעשות עריכה של סרט עלמנת לראות אותו בדי וי די. שהנרו עושה את זה אוטומטית במקום להשתמש בכל מיני תוכנות. מישהו יודע איך האופציה הזו נקראת ואיך בדיוק עושים את זה? האם אפשר גם לצרף תרגום?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  6. ראיתי את הכתבה ורשום פה על דרייבר חדש ולא ראיתי באתר שלהם שום דרייבר חדש חוץ מאיזה בטא. http://hwzone.co.il/hardware/news/139724

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nivsi2,

שלום, חיברתי samsung 32 למחשב עם כבל HDMI-HDMI אין לי תמונה במסך. מסך המחשב הרגיל מחובר עם כבל DVI-DVI כרטיס מסך ATI ON BOARD לוח אם Asus M3A78-EMH HDMI ATI Radeon HD 3200 (RS780) Video Adapter ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ריבוי מסכים, והוא לא מוכן לקבל בכלל שמחובר עוד מסך. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by mrsph666,

שלום, אני משתמש ב-Internet Explorer 6.0 ומאד רוצה לעבור לפיירפוקס... אמנם הוא מותקן אצלי, אך הרבה מאד אתרים לא מוצגים בו כראוי... למשל ynet.co.il, או כל מיני אתרים אחרים - אני יודע שישנם אתרים שמותאים גם לפיירפוקס, אך בכל זאת, האם יש דרך להציג בו את האתרים כראוי? האם זה קשור לכך שהוא אינו תומך ב-ActiveX ו-VBScript? תודה!

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by pure perfection,

שלום יש לי קובץ RAR מוצפן שחבר שכח את הסיסמה שלו איך אני יכול לפתוח אותו .?? ניסיתי את התוכנות האלה שמפצחות את הסיסמה אבל נראה לי שזה לא עובד וזה לוקח יותר מדי זמן , אז מה אני יכול לעשות בקשר לזה?? תודהה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by EF,

רכשתי מחשב שמגיע עם ווינדוס בילט אין, אך ללא אופיס. כיוון שאני משביתה באותה הזדמנות את המחשב הישן שלי, אני רוצה ל"העביר" את האופיס מהמחשב הישן לחדש. העניין הוא שאני כבר לא זוכרת איפה שמתי את מפתח המוצר. האם יש דרך לזהות אותו דרך האופיס המותקן על המחשב? אשמח להנחיות/עצות מה אפשר לעשות (הכל כדי להמנע מרכישה מיותרת של ערכת אופיס חדשה ויקרה...) תודה מראש למשיבים!

• 5 תגובות
    • 6.2k צפיות
  11. Started by LivingDead,

למי שיש Win XP PRO ויש לו מותקן Norton internet Security 2005 או הפיירוול או האנטיוירוס,או שניהם ביחד,אבל בגירסת 2005 בלבד...יש לי בקשה קטנה,תלכו ל Control Panel----->Administrative Tools ----->Internet information services ותגידו לי אם זה עובד לכם....???? כי בגירסת 2004 זה לא היה עובד,זה היה תוקע את ה IIS. ולא היה מאפשר לי לעבוד איתו ,ובלי זה אין לי שימוש ממש במחשב. תודה מראש!!!!!

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  12. הי אני הורדתי תוכנה בקובץ BIN וCUE והדימונד לא מסכים לקבל אותה unable to mount image. cue sheet:line 1- file not accessable עכשיו קודם כל התוכנה כמו ששמתם לב מעליבה את אחד הקבצים דבר שני שום תוכנה אחרת לא משתמשת כרגע בקבצים כך שאני לא יודע ממה נובעת הבעיה (זה כבר קרה לי בעבר יש מצב שדימונד לא יכול לפתוח BINS או שהתהליך מורכב יותר ואני לא מכיר אותו) תודה מראש ואחכ ארז

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by shahar07,

ראיתי שיש ב"הורדות" דרייברים למינהם, אני צריך דרייבר לכרטיס מסך שלי NVIDIA GEFORCE 7900 GS יש לי חלונות של ויסטה ביזנס 32, לא ידעתי לבחור איזה דרייבר להוריד

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  14. עכשיו ככה...יש לחבר שלי צורב DVD... הוא רוצה לצרוב סרט רגיל שהוא הוריד מהאינטרנט...(יש חלק עם 5.1 ערוצי קול)... בפורמט DVD שהמכשיר DVD שלו יקרא את זה...אבל המכשיר שלו לא תומך בDIVX/XVID... :s05: איך צורבים??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, יש בירשותי מחשב ישן שהוא משנת 2005 . אני רק רוצה לבקש אם אפשר לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך הנוכחי לפחות. שם וסוג הכרטיס מסך הינו- RADEON X800GT עכשיו הבעיה היא שאיני מצליח למצוא דריבר מתאים לכרטיס מסך הנ"ל. וכן, הכרטיס מסך עצמו לא משו ברמות, את זה אני יודע, אך לפחות שיהיה מעודכן אם אפשר. כבר אמרו לי שכרטיס מסך זה הוא דומה לכרטיס הישן- Nvidia6600 אז תודה אם אפשר להביא בבקשה את העידכון לכרטיס מסך- RADEON X800GT .

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  16. אני צריך בבקשה תוכנה (+הסבר קצר) שמאחדת קבצים כדוגמאת : avi.001 avi.002 avi.003 או... nrg.001 nrg.002 nrg.003 וכו'... שתאחד את הקבצים בקיצור.. תודה מראש ;]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. צריך המלצה לחבילת codec, שתומכת תמיכה מלאה בכול הפורמטים.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  18. היי אנשים. אני צריך תוכנה לחיבור סרט divx עם הכתוביות txt\srt רצוי תוכנה חינמית למרות שאין בעיה לשלם כמה שקלים אם התוכנה באמת שווה את זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by sub_man,

חברים תקשיבו יש לי בעיה היה איזה מישהו שכתב באיזה פורום באיזה אתר על התוכנות האלה יש לי אקס פי ורצתי גם לשים את אלה שהוא הכין וגם להכין משלי אז הינה הדברים שאני צריך 1.בבקשה מי שיכול קישור להורדת כל אחת מהתוכנות האלה 2.מדריך כלשהו איך מכינים ואיך שמים..... אז מצטער על הבקשות ותודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by eliorzizov,

התכנתי ערכת נושא ל-XP ואחרי שהיא עלתה לא אהבתי אותה אז ישר הסרתי אותה בהנחה שאני אפעיל את המחשב מחדש והכח יחזור להיות כרגיל, אבל משום מה התבדתי וכרגע אין לי שום דבר על המסך. בנסיון לסדר את המצב ניסתי להחזיר את התוכנה הזו (Aton למי שמכיר) וממנה לסדר את המצב אך מסתבר שלתוכנה הזו יש סדר שונה לחלוטין של הדברים ולכן כמה שניסתי לא הצלחתי לעשות דבר. האופציות שעומדות בפני הם לגבות ולהתקין את הXP מחדש או למצוא פתרון, בתקווה שבעזרתכם למצב שנוצר. כך או כך, תודה מראש!

21. לכל חברי הפורום - שלום רב. לפני כמה חודשים שמתי לב "שבמנהל המשימות" מופיעים לי 2 קבצים בשם mdmcls32.exe בגודלים 35.000 K אחד מופיע לי בסיסטם והשני מופיע לי בחשבון המשתמש, עשיתי על הקבצים "סיים תהליך" נמחקים וחוזרים שוב ואין סוף לזה. הלכתי וחפשתי בפורומים ובגוגל לבדוק מה זה? ושם מעריכים שזה חשד לוירוס. נסיתי בכל הכלים להוריד את הקובץ הזה בלי הצלחה . לא היתה לי בררה פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל התוכנות שיש לי למחשב מחדש, ושוב מופיעים לי הקבצים הנ"ל. יום אחד נתקע לי המחשב בגלל "תוכנת המסננת" שקיבלתי אותה ביחד עם חבילה - מנטויזין, אז הסרתי את התוכנה מהמחשב והנה נעלמו שני הקבצים הללו. התקשרתי לתמיכה של נטויזין להודיע על הקבצים הנ"ל והם לא האמינו וטענו שלא יכול וזה אולי…

22. Started by overload,

אהלן, חג שמח - it's been a while :-* מישהוא שמשתמש באתר (deviantart.com) יכל להסביר לי איך להציג תמונת"פריוויו" לעבודות בעמוד שלי במקום תמונה מוקטנת של העבודה עצמה? שניר.

23. הכותרת מציגה את הבקשה שלי, אני צריך תוכנה שהיא סוג של חיישן טמפרטורה למעבד כדי לדעת את המעלות שלו. בתודה slim_shady.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי כונן קשיח של WD 250 ג'יגה שפשוט שבק חיים. הוא היה מפוצל - 30 ג'יגה למערכת הפעלה והשאר הכיל קבצים חשובים. הקריסה כנראה קשורה לקריסה מכאנית (הוא משמיע רעשים לפעמים) ובהתחלה הצלחתי לצפות בפרטישן שהכיל את ה- 200 גיגה אך לאחר זמן גם את זה הפסקתי לראות. ניסיתי לשחזר את הפרטישן בכל מיני דרכים, בהתחלה זה עבד אך לא הצלחתי להוריד את הקבצים ועם הזמן זה הלך והדרדר עד שעכשיו אני גם לא מצליח לשחזר את הפרטישן. האם אתם מכירים דרך (תוכנה) שבה אוכל לבצע העתקה פיזית של הקבצים (משהו אגרסיבי שלא נכנע לחומרה). זה ממש מבעס המצב ואשמח לעצה טובה בעניין. תודה.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by My_Name,

לאחר פירמוט מחשב בעל לוח אם של Gigabyte רציתי להתקין את הדריברים. הכנסתי את הדיסק המצורף עם הלוח אם והתקנתי את כולם. ראיתי שהתוכנה שהייתה מותקנת לי פעם קודמת (של הקול)הייתה מותקנת, ורשןם שהדריבר מותקן אבל עדיין - אין קול (התוכנה הדובר היא Realtek ובדקתי וגם ה-High Definition מותקן). אבל עדיין, אין קול. מחקתי את כל מה שקשור לקול מ"הוספה והסרה" ונכנסתי ל"מנהל ההתקנים" ובקטגוריה של הקול היה איזה 2 דברים (לא זוכר בדיוק איזה) שהיה עליהם סימן קריאה ושניסיתי להתקין אותם מהדיסק הוא התחיל להעביר קבצים ואז הייתה תקלה והיה רשום "קוד 10". אח שלי החכם ( ) הסיר את 2 הדברים האלה ממנהל ההתקנים ועכשיו בכלל לא רואה אותם (הם נמחקו סופית). ועדיין - אין קול. ניסיתי להוריד ולהתקין דריבר …

• 5 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.