עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שוב זכיתי היום לביקורו של הוירוס KLEZ בתיבת הדואר שלי. יש לי אמנם אנטיוירוס שתופש אותו ומונע נזק כלשהו אבל הבעיה היא שאני חייב למחוק את כל תיבת הדואר הנכנס (INBOX) כדי להיפטר ממנו לגמרי כי לא ניתן רק להסיר אותו. שאלתי : האמנם זה מחוייב המציאות או שיש אנטיוירוס שיכול לטפל בו כמו שצריך. האם אני יכול לנטרל את האנטיוירוס שלי, להיכנס לאאוטלוק (אין סכנה?) ולמחוק רק את ההודעה עם KLEZ? זה לא מסוג הוירוסים שעובד גם בלי הפעלת ה-ATTACHMENT?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by דודי הסטלן,

שלום לכל חברי הפורום, בזמן האחרון נתקלתי בבעיה של קודקים, שלא כל סרט פועל וגם שירים כבר לא פועלים לי טוב ומתקבלת הודעת שגיאה שחסר קודק כזה או אחר. בחיפוש שהרצתי הורדתי כל מיני קודקים של ליו-נט וקאזה ליט ושום דבר לא עזר כל פעם בעייה אחרת. אז עכשיו העפתי הכל מהמחשב ואין לי שום קודק מותקן ואני מחכה לעצה שלכם מה לעשות איזה קודקים להוריד ואיזה שילוב של קודקים לעשות כדי שסוף סוף יפעלו לי שירים וסרטים כמו שצריך. בתודה מראש, דודי הסטלן.

3. Started by J0HNiE,

שלום לכולם, זאת הפעם השלישית שלי כבר אחרי בערך חודשיים שאני מפרמט.... וזה די מוזר כי פעמיים קודמות יכולתי לשמור על המחשב כמה שנים ביחד.... בכל מקרה אני צריך המלצות לתוכנות לאחר הפירמוט, OS : Microsoft Windows XP SP1 or SP2 (אני לא יודע מה להתקין) browser : Firefox w/extantions Email : outlook exprees (if i would use it...) Malware\spyware etc.. : a-squared, spywareblaster(for real-time), MS anti-spyware firewall: Sygate or Outpost. Antivirus: NOD32 Chatting : MSN Messenger or Windows Live Messenger, Mirc Virtual drive : DAEMON Tools Burrnig : Nero 7 (if you have any other suggestions) Music : iTunes Cleaners and optimiziers : CCleaner, Tuneup …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Vidati,

המקור: http://www.bestqualitywallpapers.com/Nature/Azalea.jpg ומה שיצא: http://vidati.deviantart.com/art/MG-Forest-68928507

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם מחר אני קונה את התוכנה קיובייס 5 ,ולי במחשב יש ויסטה 32 . חקרתי על הנושא קצת, אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית,האם הקיובייס 5 יעבוד כמו שצריך על הויסטה 32. אם יש מישהו שניסה את התוכנה 5 על ויסטה 32 ,או מישהו שיודע בוודאות את התשובה ויוכל לעזור אני מאד אשמח, פשוט אני רוצה לדעת האם לקנות התוכנה או לא. תודה רבה אנשים!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MDK,

יש לי מחשב AMD (ראו מפרט) וכדי לבדוק טמפרטורות ומאווררים אני משתמש בתוכנה שקיבלתי עם הלוח gigabyte utility manager - בתוכו יש תוכנה בשם Hardware Health Utility. המעבד מקורר עם ההיטסינק המקורי ויש מזגן בחדר, והטמפרטורות שזה מראה הם תמיד בסביבות: 3\52 למעבד, 40 למערכת כולה. מה שמוזר זה שכתוב כך בקשר ל-system fan: יש X על OK, והמהירות 0 RPM - כלומר יאנו לא עובד... בקיצר פתחתי את המארז ומוזר - כל המאווררים עובדים... נוסף לזה יש הודעה מוזרה שאומרת כי נגמר המקום ב-כונן E, למרות שיש בו 32 ג'יגה, ורק 600 מגה מנוצלים....האם זה הראם הוירטואלי? כי יש לי WXP Pro.... האם יש תוכנה נורמלית לבדיקת הטמפרוטורות אבל דרך הווינדוס? בנוסף, אני רוצה להוריד תוכנת זיהוי מערכת, איזה אתם ממליצים? …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by URSH,

אני מפעיל את התוכנה וכבר בשלב בו מופיע חלון ירוק קטן שבמרכזו כדור הארץ עטוף בסרט צהוב, ברגע שבתחתית החלון אמורים להופיע שורת סמלים שונים, שם זה נתקע. הדרך היחידה לנתק את התוכנה היא לעצור את הג'אווה. הבעיה התחילה אתמול, אז הסרתי את ‎JDownloader ,הורדתי חדשה והתקנתי במקום הישנה, והכל עבד טוב ,היום הדלקתי את המחשב והבעיה מופיעה שוב. מה עושים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני לא מצליח לראות קליפים באתר של ערוץ הספורט ושל קשת,ובflix למשל אני רואה.למה? התקנים מקודדים התקנתי java עשיתי את כל העידכונים לxp הורדתי את החומת אש מחקתי קוקיס וקבצים זמניים באינטרנט עשיתי סריקה של אנטי וירוס ושל Ad-Aware וכלום לא עוזר מה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, יצרתי סרטון המכיל 6 שכבות שהן 3 זוגות של שכבות טקסט ושכבות מיסוך (mask). בנוסף ל 6 השכבות (3 שכבות ממוסכות) קיימת שיכבת רקע. הרצת קובץ fla מציגה את הסירטון כיאות. אחר שעשיתי: file-publish קיבלתי סרטון מסוג swf המציג לי את שיכבת הרקע בלבד, ללא הטקסט המשתנה. מישהו מבין על מה ולמה ? מישהו יכול לעזור לי לתקן את המעוות (בתנאי שאדע מה מעוות) ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TNT,

איזה תוכנה טובה יש להכנת עטיפות לדיסקים? והאם מישהו מכיר גם תוכנה להכנת תויות לדיסקטים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Alexkmr,

איך אני יכול להבהיר חלק מסויים ולא את כל התמונה? לדוגמה צילמתי בעזרת בפלש במקום ממש חשוך, ויצאה שדמות X יצאה בסדר ודמות Y שקצת יותר רחוק יצאה יותר חשוך. איך אני יכול להבהיר רק אותה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by captaincaveman,

הורדתי תוסף בשם better pop up blocker והוא אכן עושה את העבודה, אבל הוא חוסם גם pop ups "טובים" כמו המפרטים באתר לדוגמה. יש למישהו פתרון אחר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by weissby,

עכשיו גיליתי את נושא התוכנות וקטוריאליות למשל יש את האילוסטרייטר ופריהנד.. פוטושופ שזה דבר שאני יותר מכיר זה שייך לתוכנות ה..ממ.. לאן זה משתייך בדיוק? ועוד דבר, אני רוצה לדעת אם קיימים עוד סגנונות של תוכנות חוץ מהתוכנות הנ"ל? ואיזה מן תוכנות אלה 3dmax ןmaya וpremiere? בכלל..תזרקו כל מיני שמות של תוכנות שהן מוכרות יחסית ותגידו בבקשה לאן הן משתייכות? וקטוריאלי או לא ויקטוריאלי?[br]פורסם בתאריך: 10.03.2007 בשעה 16:12:25 מישהו? :

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Jackieil,

שלום אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול המשולב בלוח ASUS P5RD1-VM הכרטיס קול הוא : SOUNDMAX ADI 1986A ההודעה שגיאה שאני מקבל בהתקנת הכרטיס קול היא : THE AUDIO DRIVER FILES DONT SUPPORT YOUR COMPUTER HARDWARE ואיני יכול עקב זאת לשמוע סאונד מה אני יכול לעשות למישהו נתקל בתופעה זו או שיכול לעזור לי תודה,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Demon.M,

יש לי HD מדגם hitachi deskstar hds728030pla380 היה לי דיסקט עם דריבר ועכשיו אני לא מוצא אותו ובגלל זה לא יכול להתקין עליו וינדוס ... יש אפשרות למצוא אותם באינטרנט? תודה מראש לכולם!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם מותקן לי אנטיווירוס של מיקרוסופט (MSE) על ווינדוס 7 אולטימייט x64 בעברית. עד לפני שבוע וחצי הייתה מותקנת לי גירסה 2 של MSE ואז היה עדכון לגירסה 4.0. העניין הוא שנראה לי שיש בה באג כי מערכת ההפעלה שלי היא בעברית וה-MSE הוא באנגלית, ובגירסה 4 מופיע החלון של התוכנה עם יישור לימין, כלומר הכול הפוך. מה עושים? ניסיתי להסיר את גירסה 4 ולהתקין שוב את גירסה 2 אבל הוא לא נותן לי. מצורפת תמונת מסך תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by FlyBoy,

אוקי,יש לי מכשיר DVD שלא קורא Divx . ויש לי רט SVCD בלי תרגום,אבל יש לי את התרגום שלו בקובץ sub ,לאן אני צריך להעתיק אותו בדיסק של ה SVCD כדי שהדי וי די יטען את התרגום לבד.???? (אם זה אפשרי בכלל)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by polip,

אני יודע שבמאק זה מאוד חשוב שתהיה תוכנה שמנהלת את הפונטים ופותחת רק את אלו שצריך בשביל לעבוד כי אחרת זה מאוד מכביד על המחשב (תוכנה פופולרית "מזודה"). אבל ב-PC פשוט זורקים אותם לתוך תיקית גופנים בקונטרול פאנל. האם יש צורך בתוכנה כזו? ואם כן מה היא עושה. ניתקלתי בתוכנה שנקראת X-FONTER אבל אני לא מבין בדיוק מה היא עושה ואם יש בה צורך, מישהו אולי מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Odedb52,

היי! הנה עבודה חדשה שלי בפוטושופ על הונדה סיויק ישנה.. ;D מקור: http://img175.imageshack.us/my.php?image=36169ahonsa9.jpg עבודה שלי..: http://img244.imageshack.us/my.php?image=civicfix2ti8.jpg עודד ב.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם יש לי המון תמונות שאני סורק ולבסוף המשקל של כל אחת נע בין 400-600 kb יש תוכנות שמקטינה את התמונה ל40-50 kb?? אני אף פעם לא שמעתי על תוכנה בזו אשמח לדעת גם על תוכנות שעושות זאת גם אם עולות כסף לרכישת התוכנה וגם אין לי מושג איך מקטינים נפח לצורך העניין תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by e-r-a-n,

עשיתי את הטסט הזה ב 3DMARK2001 נחשו כמה קיבלתי בResults ? 234 עד כמה זה גרוע? :'(

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום. הורדתי קובץ ראר של 6גיגה . הורדתי את זה דרך התוכנה המחורבנת פלאשגט . ההורדה נתקעה ב99 אחוז והייתה ככה כמה שעות . ביטלתי את ההורדה וזה הוריד לי איזה קובץ בשם JC עכשיו כשאני מנסה לפתוח את זה זה רושם לי שהיא אפשר והקובץ פגום . הקובץ שוקל כמו שהוא אמוא לשקול .\ זה לא פעם ראשונה שפלאשגט עושה לי את זה . אבל תמיד כהייתי מבטל את זה ב99 אחוז זה עדיין היה פותח לי את הקובץ . איך אפשר לפתוח את זה ? תודה. עריכה: הסתדרתי אפשר לנעול .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני לא יודע כמה שעות במשך השנים שרפתי על הסוגייה הזאת, אין ספור מדריכים, חיפוש בגוגל וכל פעם מחדש שאני מוריד סדרה יש בעיה אחרת. פעם הכתוביות מסרבות להיות מתחת לתמונה, פעם זה ג'יבריש, פעם הפונט בגודל לא מתאים, פעם הכתוביות יוצאות מסנכרון, כל פעם משהו אחר וכן אני יודע שאפשר לנגן ב BSPLAYER הענתיקה והכל עובד פיקס, אבל האיכות תמונה בתוכנה הזאת פחות טובה. הבנתי שזה קשור לאם הכתוביות מובנות בתוך הקובץ או שזה קובץ חיצוני ואני כבר אובד עצות יש פתרון אחד שהוא ממש ערוך ומסובך שעובד אבל הוא ממש מסורבל. אני מבין ש VLC לעולם לא יפתרו את העניין הזה ולעצרי הנגנים האחרים פשוט פחות זורמים. אולי יש פה מישהו במקרה שהצליח לפתור את הסוגיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Green,

שלום בשביל לראות את כל סרטי הDIVX\XVID האפשרים מספיק רק הDIVX הרגיל (www.divx.com) או שצריך להוריד עוד משהו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. משום מה אינני מצליחה להתקין ADOBE PLUG IN FLASH לא במוזילה ולא בפיירפוקס למרות שחיפשתי משהו שיהיה מתאים לדפדפן.. :'( אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ..אני מאוד מתקשה לתפעל את האינטרנט ככה :s05: ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים