עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מצגת פאוור פוינט שכוללת מוסיקה ואנימציות ורציתי להפוך אותה לסרטון כך שאוכל לצרוב אותה על DVD או CD ולראות ב DVD בלי צורך במחשב. האם יש דרך פשוטה לעשות את זה ? האם יש צורך בתוכנה נוספת ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by fanta,

חייב דחוף תוכנה שאני יוכל ליכתוב איתה דברים בגיאומטריה יעני להדפיס את כל הצורות האלה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by roshman32,

שלום . אני מעוניין לדעת מאיפה מורידים אייקונים לתקיות , ואיך אני מכניס אותם למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nondos,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לחלק את הדיסק הקשיח שלי מחדש מבלי לפרמט אותו ומבלי לאבד את הנתונים שעליו שאלה נוספת האם חלוקה כזאת תפגע בביצועים הוא שהיא בדיוק כמו חלוקה שעושים בעת פרמוט הדיסק הקשיח? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by moshen1169,

1.יש לי idm 6.07 והורדות מ FILESONIC נתקעות המון פעמים באמצע ההורדה כנ"ל בגירסה 6.08 beta v האם זאת בעיה בשרת או באג בתוכנה? 2.מתי שאני גורר כתובת ל IDM הקובץ מופיע לי כ RAR ולאחר כמה שניות הוא הופך HTML שאני לוחץ עליו נפתח רק דף אינטרנט? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by intel suck,

משום מה בכל הסרטים שאני מדביק להם כתוביות (מאותו סוג ועם אותו שם) הכתוביות מופיעות לי בג'יבריש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי כולם אני בעל כרטיס לכידה של חברת פינקל (MIRO לשעבר והיום בבעלות AVID ) התקנתי את התוכנת עריכה שלי והיא ישר אחרי התקנה והפעלה מודיעה לי "אין תגובה" אבל אם אני בודק את זה "במצב בטוח" היא עובדת לי בלי בעיות. האם יש איזו תוכנה שחסרה או מפריעה?? DX 9 מותקן על המחשב. והמערכת היא XP עם חבילת שירות 3 עם כל העידכונים האפשריים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tidan,

היי, אני מחפש תוכנה חינמית להסרת סוסים טרויאנים מהמחשב ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שאני נכנס לאיזה תוכנה לא משנה מה זה יוצא לי אחרי כמה שניות גם לגבי האנטי וירוס מה לעשות? שבדקתי במצב בטוח הוא מצא כמה וירוסים והוריד אותם אבל זה נשאר רק

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SixKiller,

שלום.... התקנתי נורטון 2005 שוב כמו פעם... חשבתי שהוציאו פיקסים או משהו מאז שהוא יצא.. אבל לא.. עדיין יש את הארורים האלה.. הארור הזה בא לי בד"כ בהתקנות של תוכנות.. או שאני מתחיל התקנה.. יש איזה דרך לבטל את זה?.. או שיותר טוב לעבור לאנטי וירוס חינמי.. AVG or AVAST... תודה.. צ'יקו [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום בזמן האחרון אני לא מצליח להכינס ללוח בקרה של הכרטיס מסך Catalyst Control Center. אין שגיאה או משהו בפשוט חושב קצת וזהו לא עושה כלום. הסרתי והתקנית שוב לא עוזר אני עשיו עם הdriver הכי עדכני. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש עריכה: פותח שני תהליכים ואחרי כמה זמן סוגר אותם.אחד זה CCC.exe והשני אני לא מצליח לתפוס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. זה קורה לי כמעט כל כמה ימים, כשאני מנסה לעשות עדכון. זה התחיל אחרי שעשיתי פורמט למחשב. חיפשתי בגוגל רבות למצוא את הפתרון, כולם אומרים לנקות את התיקיית TEMP או לוודא שיש לי את התיקייה TEMP וTMP במחשב. בדקתי ושתיהן נמצאו. עשיתי איחוי, וריסטרטים רבים אבל זה לא עזר. אני באמת לא יודע כבר מה הבעיה, כי בגירסה 4 זה לא קרה לי. וכשאני מנסה למחוק את האנטיוירוס דרך YOUR UNINSTALLER, הוא מציג לי שגיאה כלשהי שלא ניתן למצוא מספר קבצים שדרושים להתקנה/מחיקה. אני כבר לא יודע מה לעשות. HELP!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, הוירוס הנ"ל נמצא אצלי במחשב והאנטי וירוס (Trend) מודיע שהוא הכניס אותו להסגר. לאחר בדיקה מקיפה נראה כי הוירוס מפוצץ את ה- Scheduled Tasks במלא משימות,גם לאחר המחיקות של המשימות שהוא יצר עדיין קופצות הודעת על הוירוס הנ"ל. באתר של Trend לא כתוב שום דבר על שם הוירוס הזה וגם לאחר סריקה מכוונת זה לא עוזר.. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dog,

מקווה שזה המקום המתאים, בין היתר כי איני יודע אם זאת בעיית חומרה או תוכנה (לתחושתי תוכנה). בימים האחרונים, באופן די קבוע ובשונה ממה שהיה עד עכשיו כאשר אני מעלה את המחשב לכל הפונקציות לוקח המון זמן עד שהן מתפקדות. זה בהעלאת האאוטלוק שלוקח המון זמן עד שהוא עולה בשלמותו, פתיחת דפדפן יכולה להתבצע לפעמים אחרי כ- 3-5 דקות מרגע הלחיצה לפתיחה. כנ"ל כל פעולה במחשב, לרבות הקלדה, יש דיליי עד שמופיעה האות שהקלדתי. חשבתי על אפשרות של התחממות המחשב, אך כשבדקתי בביוס הטמפרטורות במצב מצוין (31, 39) . בדקתי אפשרות שאולי מתבצעת בזמן הזה סריקה של האנטיוירוס, אך לא. אולי זה קשור לוירוס שנכנס אלי, אך מצד שני אחרי זמן מסוים שהמחשב פועל ברוב המקרים זה איכשהו מסתדר . האם יש דרך לבדוק מה מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by BONO,

הורדתי מקודד XVID וכשאני מנסה לפתוח את הסרט הוא רושם unknown format (xvid) איזה מקודד אני צריך אז? חרשתי על האתר www.divx-digest.com מישהו יכול לתת לי לינק וגם כשאני מנסה להפעיל את הסרט הצלצול אי אפשר לשים סאונד אחרי שתקנתי נימו זה עבד אבל היה פתאום מלא בעיות בתמונה טשטוש וירוק כזה מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Crash5,

הכוונה שלי היא, איך לאחר צילום המסך אני מקטין את התמונה שצילמתי כך שלא יראו לי את כל מה שיש ברקע (דסקטופ, תוכנות שעובדות) ויראו רק את החלון שאותו אני רוצה להציג. תודה.

17. אני מנסה לשנות דף בית ושאני מפעיל אותו הוא עולה לדף בית הקודם מה אפשר לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Joli,

כל הדברים שאני פותח בפלאש (משחקים בפייסבוק וכו') דרך הפיירפוקס קורים כל מיני בעיות, למשל: המשחק משנה רוזולציה והופך להיות גדול. האיכות ממש יורדת וכל מיני דברים כאלה.. יש דרך לתקן או איזה תוסף שאפשר לשנות את זה? (הגרסא של הפלאש מעודכנת) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by oded6188,

שלום... ישלי מדפסת OKI Microline.... (מדפסת סיכות של פעם.... אלה שעובדות עם דף רץ) אנימחפש שם של תוכנה להדפסת כרטיסים שיודעת לעבוד עם מדפסת כזו... יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by aviv012,

שלום לכולם אני חדש פה ואני ישמח לעזרה קטנה קודם כל לפנ שאני מתחיל יש לי windows xp שאני מעלה את המחשב ובחר את החלון קובצת לי הודעת שגיאה msvcr71.dll שהוא חסר ואין כלום חוץ מההודעה וגם על safe mode אותו דבר אבל השתמשתי באיזה תוכנה Hirens BootCD וה windows עלה החלפתי את הקובץ החסר ועדיין יש את אותו בעיה. התקשרתי לתכני והוא אמר שיש יותר מ- 100 גרסאות לקובץ עכשיו איך אני יודע מה אני צריך ומה לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם.. לא ממש ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת אז שמתי את זה כאן...אם לא מתאים אז תעבירו... לפני יומיים בדיוק לפני שאני בא לראות סרט מהמחשב... פתאום האנטי וירוס קופץ ומציג לי הודעה שיש לי וירוס. העניין המוזר הוא שאני לא בדיוק יודע איך הוירוס (שאגב מלא בקבצים) נכנס לי למחשב! (כנראה דרך התולעת msblast) הקובץ עצמו של הוירוס נמחק אוטומטית (איזה מזל שיש אנטי וירוס..) הוירוס נראה כאילו שהוא מורכב מקבצים שאמרוים לתת למישהו שליטה על המחשב שלי וקבצים שאמורים לשנות קבצים קריטיים של מערכת ההפעלה. אין סיכוי שהוירוס נכנס למחשב דרך תוכנת שיתוף קבצים או דרך אתר אינטרנט כלשהוא! תסתכלו על התמונה הבאה, תראו כמה קבצים יש לוירוס הזה. יש לציין שהתיקייה הזאת נסתרת כמו רוב הקבצים שיש בה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DimaX,

היי! שמתי לב למספר לא מועט של משתמשים ברשת האידונקי שמשתמשים באימיול(0.47a) והניק שלהם הולך משהו כזה: VMULE 2007 [NDgiLME] הייתי מעוניין לדעת יותר פרטים על הקהילה הזאת(הקטע עם הקוד משתמש בסוף)... יש מישהו בקיא בעניין? תודה מראש! (הזמנות לאתרים נחשבים שאסור להזכיר אותם פה יינתנו כפרס ותגמול למי שבאמת יעזור לי..! אם השורה הזו עוברת על החוקים, רק תגידו לי ואני אערוך מיד!)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by srousso,

אני משתמש במכשיר mio a201 ומנווט בעזרת igo יש לי בעייה אחת והיא שהקול של "קובי" כבר ממש מעצבן אותי רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לעדכן לigo קול של בחורה בעברית או מאיפה אפשר להוריד igo עם קול של בחורה בעברית תודה מראש שמוליק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by iveco,

המעבד שלי כל הזמן מתאמץ YNET - 25% מינימום ועוד כל מיני אתרים ... אז מה עשיתי ? ביטלתי את ה JAVASCRIPT והפלא ופלא המעבד " על 0 " מאמץ ... משמע ה JAVASCRIPT זאת הסיבה שהמעבד שלי ממש מתאמץ בכל אתר , השאלה אם זה וירוס ? כי הוא עובד מצויין רק מתאמץ בפלאשים ... אבל מצד שני אני לא יכול לבטל את ה JAVASCRIPT זה דופק לי מלא אתרים אפילו פה באתר HWZONE אני לוחץ על תפריטים וזה לא מגיב , מה עושים ? ולמה ה JAVASCRIPT הורג לי את המעבד ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. בPOWER DVD הוא ישר יוצא מההקרנה וכשאני רוצה להפעיל שוב הוא אומר שהיתה בעיה קודם בלה בלה...... בתוכנה אחרת קפץ החלון "אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו". גם במדיה פלייר זה נתקע..... מדובר בצורב+DVD (ז"א COMBO) של LITE ON. יש לציין שהדיסק *מלא* שריטות. יכולה להיות שזה בגלל זה? אגב שמתי לך שבמנהל התקנים כשאני עושה מאפיינים על הכונן DVD ב"אזור DVD" לא נבחר אף אזור. אני לא חושב שזאת הבעיה כי הסרט עולה ורק אחרי איזה 10 שניות נתקע אבל אם זה חשוב אז יידעתי אתכם...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים