עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nbav,

אני מחפש דיירברים למחשב מאוד ישן (כמה שנים טובות ) יש לי את התוכנה אוורסט יש שם את הקטגוריות: Computer Motherboard Display Multimedia Storage Partitions Input Network Peripherals DMI חשבתי לתת פרינט סקרין של הקטגוריות הנחוצות כדי לתת את השם המלא של הרכיבים הנחוצים מישהו יכול לרשום אילו מהקטגוריות הבאות לעלות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 114508534,

היי הורדתי את התוכנה ואני רוצה לבצע בדיקה ותיקון של סקטורים לכונן הקשיח שלי ואני לא יודע איפה האפשרויות האלו בתוכנה. אשמח לקבל עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, לאחרונה התקלקל לי כרטיס המסך והחלפתי אותו לכרטיס PCI-E Geforce 210gt. לוח האם שלי הוא GA-K8NMF-9 של ג'יגהבייט עם כרטיס קול פנימי סטנדרטי של realtek. ברגע שהתקנתי את הדרייברים של NVIDIA, הפסקתי לשמוע סאונד מכרטיס הקול. עושה רושם שהעברת הסאונד (דיגיטאלית, אבל בכל זאת) ליציאת ה- HDMI שנמצאת על כרטיס המסך, גורמת לאיזשהו קונפליקט. הסתובבתי בהרבה פורומים וזו בעיה שחוזרת על עצמה, אבל הפתרון היחיד שראיתי שעזר לאנשים היה להגדיר בביוס את כרטיס הקול onboard כ- enabled במקום auto. אצלי בביוס יש רק disabled או auto, כך שזה לא ממש עוזר. ניסיתי להסיר דרייברים ולהתקין כל מני גרסאות שונות ומשונות, אבל מדובר בתהליך מתסכל וארוך של ניסוי וטעיה ומליון ריסטארטים בדרך. בקיצור, האם מישהו …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מחשב משרדי של חבר חטף BOOT VIRUS שתוכנת האנטיוירוס זיהתה כ-RP.DECEMBER.B. ברור קצר העלה שזהו כנראה וירוס הנקרא גם RHUBARB אבל לא ניתן להסיר אותו מה-MASTER BOOT של C כי משום מה האנטיוירוס לא מזהה אותו שם (דוקא דיסקטים מזוהים). חיפשתי דרך לנקות את ה-MBR וראיתי של-MCAFEE יש תוכנית BOOTSCAN שכנראה ניתן להריץ בדוס לצורך ניקוי. מחר אני אנסה ורציתי לשאול ממי שיש לו את מקפי האם אכן זה אפשרי בלי צורך להתקין את כל תוכנית האנטיוירוס. יש לי את קבצי ה-DAT המעודכנים של הוירוסים. לחילופין האם מישהו יכול להציע דרך אחרת לטפל בבעיה? בתודה מראש RM

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי על הדיסק הקשיח סרט בפורמט הבא(המקודדים): VIDEO:XviD MPEG-4 Video Decoder AUDIO:MPEG Layer-3 Decoder פורמטים: VIDEO:4cc: XVID AUDIO:WAVE_FORMAT_MPEGLAYER3 (MP3) (0x0055 הסרט הזה מסרב להמחק, בכל פעם שאני מנסה למחוק אני מקבל הודעה שהקובץ בשימוש! מה עושים??? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by jj516,

חברים יקרים חידה נוספת לי... איזה תוכנה אתם יכולים להמליץ לי שאני אוכל בעזרתה לערוך סרטים? התכונות שאני מחפשת הם : קיבוץ ופיצול סרט/סרטים. עריכת הסרט עצמו מבחינת Audio & Video והמרת הסרט לפורמטים שונים. יש המלצות? ואם אםשר עם לינק בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מה אני צריכה לעשות כדי להחליף מערכת הפעלה לבד?? יש לי כעת XP אך מופיעות לי הודעות שגיאה כמו 0x0000142 או שבדיסק אין מספיק מקום לשמירת קבצים וכד'. (בC אין בE יש.) יש לי 2 דיסקים : 1. דיסק שלXP 2. ה2. גרסת שדרוג של וינדוס 7. כדי לשנות מחיצות ו/או שגיאות וכדי לפנות מקום אני צריכה לפרמט?? מה אני צריכה לעשות??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום שוב. יש לי מצב נתון בו 10 מחשבים עובדים ב-workgroup משותף. המחשב הראשון הוא ה-administrator היחידי. אני מחפש תוכנה שנועלת את כל המחשבים וניתן לשלוט עליה מהמחשב של המנהל ובתוכנה ניתן להזין כמות זמן מסויימת (שעה\חצי שעה) והיא משחררת את המחשב לאותו פרק זמן וכשהוא נגמר - היא נועלת אותו. חשוב שהתוכנה תעבוד מרחוק ולא יהיה צורך להגיד למחשב לוקלית. אם מישהו שמע או מכיר תוכנה כזאת - אשמח אם יגיד לי עליה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם השבוע פירמטתי את המחשב, ווינדוס ויסטה. לאחר הפירמוט שעבר בסדר גמור, המחשב לא מתחבר לאינטרנט, הוא לא מזהה שום התקן רשת במחשב, חיפשתי דרייברים, אבל גם פה אני לא מצליח למצוא את הדרייבר הנכון למודם In-Build Conexant Type 2 Modem. אותו הסיפור עם הbluetooth. בינתיים אני משתמש עם USB כאנטנה לאינטרנט. אשמח לעזרה תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yur,

שלום! אני מחפש תוכנה טובה לניקוד, בעבר השתמשתי בדגש פרו אבל היא אבדה לי איפשהו במהלך השנים. האם מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג דגש פרו? או תוכנת ניקוד טובה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yakirsh4,

כל פעם שאני מכנסי קטע וידאו\אודיו זה יוצר קובץ sfk חדש של הסוני וגאס וזה ממש מעצבן יש דרך שהוא לא יצור את הקובץ הזה או שהוא יצור אותה בתיקיה אחת שאני יוכל למחוק הכל ביחד וזה לא יהיה באותה תיקיה עם הקטע וידאו\אודיו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by FastJack,

שלום. כשאני מנסה לנגן קובץ וידאו אני יכול רק לשמוע את הסאונד ואני רואה רק שחור. התקנתי את LH CODEC 2.5 החדש וכשזה לא עבד הסרתי והתקנתי את K-LITE 3.9 וזה גם לא עזר. בנוסף בדקתי עם התוכנה G-SPOT והיא אומרת שהקודק עצמו מותקן. יש לציין שכאשר הקודק לא מותקן אני שומע קול אך אני לא רואה שחור אלה את "הויזואליזציה" של הנגן (ומפעל כאשר שומעים קבצי מוזיקה) אני אובד עצות, ואשמח לעזרה. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הרקע הוא צילום. הבחורה צוירה מאפס (על פי התמונה המקורית כמובן) רק עם מברשות.... בעזרתו האדיבה של הWACOM מה דעתכם? אוף, העליתי את הלא נכון אל תתיייחסו לתמונה עם הריבוע הכול . התמונה השניה . (מנהלים, איך אני יכול להעיף תמונה של טעות?) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sh_bmw,

אני מחפש תוכנה שתספור לי לחיצות דרך חיבור הCOM אני מעוניים לחבר מפסק דרך הCOM וכל פעם שילחץ הכפתור זה יעלה מספר אחד. אשמח לעזרה =]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by IG,

נגמר לי המנוי לקספרסקי, ועד שאני אקנה את החדש אני צריך משהו שיגן לי על המחשב (הזונות בKAV סוגרים את הברז לגמרי כשהמנוי נגמר ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. המסנג'ר שלי עבד חופשי בלי דאגות הרבה מאוד זמן... בזמן האחרון כל הזמן קפצה הודעה שיש לשדרג אותו לגירסא חדשה יותר, בסוף יום אחד התעצבנתי והחלטתי שאני לוחץ על זה.. התקנתי את הגירסא החדשה ומאז המסנג'ר הרבה יותר איטי.. לעיתים בקושי זז ומספר פעמים גם נתקע לגמרי. הרשימה שלי במסנג'ר דיי ארוכה ועמוסה ואפילו לעבור ברשימה לוקח לאט.. יש פיתרונות מיוחדים?? ולא משהו כמו להסיר ולהתקין מחדש... כל ההסטוריה תימחק וכל זה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dor_ozz,

עכשיו אל תגידו לי ללכת לסטיקי כי אין שם ביכלל המלצות על פיראללים יש שם רק ZONE ALARM וזה פיארר ואל גרוע. יש לי מחשב חדש מעבד E6600 אני צריך שמות של פיארר ואלל ואנטי וירוס טוב בבקשה כמה שיותר מהר כי אני הולך כניראה היום לקנות. חשבתי על פיאררואל SYGATE אבל הוא ישן כבר ואין לו עידכונים ביגלל ש SYNAMATEC קנו אותו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כשבוע קיבלתי מחשב ,התקנתי כמה דרייברים וכשרציתי לצפות בסרט DIVX על המחשב זה היה אפשרי. מפה לשם התקנתי כמה תוכנות ופתאום אני שומע רק את הסאונד של הסרט אבל לא רואה אותו,יש מסך שחור. הנחתי שהדרייברים שלי לא הכי מעודנים או משהו בסגנון .אז הסרתי את כל הדרייברים התקנתי מחדש,וזה לא עבד.הורדתי דרייברים עדכניים מאתר קודקים מיוחד ולקחתי כמה גירסאות והפעלתי כל אחת בנפרד ועדיין ..כלום. כרגע בהוספה/ הסרה יש לי את התוכנות הבאות:DIVX CONVERTOR, HIGH DEFINTION AUDIO DRIVER PACKAGE, K LITE MEGA CODEC PACK ,1.57 MV2PLAYER . אני על סף יאוש אין לי מושג מה אני עושה.אני מזכיר שוב שהסרטים עבדו בעבר וכרגע הם לא עובדים עם הקודקים. בתודה מראש לכל המבינים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007470496&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני חושב שהכונן שלי עבר את הפצא ואמור להיות מולטי זון אבל התוכנה מסרבת להקרין מאיזור 2 יכול להיות שpowerdvd ננעל? וצריך לפרוץ אותו איכשהו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הורדתי תוכנה עכשיו היא הייתה מכווצת עכשיו פתחתי את הכיווץ ויצאו ממנו משהו כמו 10 קבצי .VMD מצאתי הוראות פתיחה והיה רשום שצריך לעשות לקבצים FIX עם WINRAR או משהו כזה... עכשיו אני לא כ"כ מבין מה זה הFIX הזה. ניסיתי לשנות ידנית את הפורמט לRAR וZIP וACE בRAR זה רשם שיכול להיות שהפורמט לא ידוע, או שהקובץ פגום בZIP אותו דבר בACE זה פתח את הקובץ, אך לא ראו כלום בתוכו... כל קובץ בערך שוקל 15 מגה.. בהשערה שהקבצים אינם פגומים, מה אני יכול לעשות כדי לפתוח טוב את הקבצים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Echo,

יש לי בעיה משונה בווינאמפ: מרגע שאני מתחיל לנגן שירים, לא עוברות חמש דקות והשניה האחרונה שהושמעה נכנסת ללופ שמושמע ברקע בעוד שהשיר ממשיך להתנגן כרגיל... מישהו מכיר את זה? הלופ נעלם כשלוחצים שוב Play או מעבירים שיר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ruler,

תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by HiperPsY,

אני צריך תוכנה שתוכל להקטין שיר מ MP3 ל MP3 רק שתקטין את הגודל והאיכות של השיר כלומר נגיד משיר של 7 מגה שהוא 320K ל 64-128K ושישקול כ מגה- שתיים. המטרה היא להכניס את השירים לפלאפון.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני צריך תוכנה שיודעת לצבוע את כל המסך בצבע לבן ועם כל מיני טקסטורות על מנת לבדוק שאין למסך LCD פיקסלים שרופים או פיקסלים מזייפים כאלה... תודה מראש עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים