תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מחר אני קונה את התוכנה קיובייס 5 ,ולי במחשב יש ויסטה 32 . חקרתי על הנושא קצת, אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית,האם הקיובייס 5 יעבוד כמו שצריך על הויסטה 32. אם יש מישהו שניסה את התוכנה 5 על ויסטה 32 ,או מישהו שיודע בוודאות את התשובה ויוכל לעזור אני מאד אשמח, פשוט אני רוצה לדעת האם לקנות התוכנה או לא. תודה רבה אנשים!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.... התקנתי נורטון 2005 שוב כמו פעם... חשבתי שהוציאו פיקסים או משהו מאז שהוא יצא.. אבל לא.. עדיין יש את הארורים האלה.. הארור הזה בא לי בד"כ בהתקנות של תוכנות.. או שאני מתחיל התקנה.. יש איזה דרך לבטל את זה?.. או שיותר טוב לעבור לאנטי וירוס חינמי.. AVG or AVAST... תודה.. צ'יקו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב מגיע ל-Windows נפתח החלון הבא: שמופיע ב-Task Manager ככה: אחרי שאני סוגר את החלון הקטן הזה הוא מופיע שוב ואז אני סוגר אותו שוב וזה נעלם עד הפעם הבאה שהמחשב עולה. אבל עדין זה מופיע ב-Task Manager ואני סוגר אותו שם, אבל זה ממשיך להציק. המחשב משתגע למשל כשהתעסקתי עם ה-Screen Shot בצייר, זה כל פעם הגדיל ת'תמונה אחר כך קופץ העכבר, כל מיני דברים מעצבנים! וגם שאני כותב זה פתאום מפסיק לכתוב, ואז זה ממשיך אבל אני לא רואה מה אני כותב, כל מיני כאלה! יש לי את הגרסה האחרונה של Zone Alarm ו-Anti Virus 2004 עם כל העדכונים עד עכשיו וגם-SpyBot S&D הרצתי את כולם עכשיו ושום דבר לא עזר. לפני זה ה-Anti Virus מצא וירוסים ומחק אותם אבל עכשיו הוא לא מוצא כלום וזה נשאר. בק…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחוקים, אחים שלי, גולשים יקרים :smoke: לא יודע כמה מודעים לדפדפן הזה אבל אני לא הייתי מודע אליו עד לפני שבוע בתור בן אדם שדבק באיכספלורר של מיקרוספט וסירב להתקין כל דבר אחר אני יכול להגיד לכם שהדפדפן הזה שווה בדיקה הוא מבוסס על האקספלורר ומשתמש במשאבים שלו לפי מה שאני יודע אבל הוא בנוסף אליו ולא מבטל אותו האופציה הכי טובה שלו זה ביטול pop upים למינהם ויש לו גם סקינים 8) בקיצור כנו לכאןלכאן
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הן נמצאות בכונן D.. (הוינדוב מותקן ב-C) השמות שלהן: 9b275caf379bf801c9edad34 ו- 46406b1c7f85dc521c21ca41b15fb1 ובכל אחת מהן יש תקיה נוספת בשם: update והן לא ניתנות למחיקה.. זה כותב לי: access is denied... איך למחוק את זה לעזעזל? =\
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסרגל החיפוש המפורסם של Firefox יש כמה מנועי חיפוש שאני לא מעוניין בהם כמו Yahoo, Amazon ואחרים. יש דרך להסיר אותם מהסרגל חיפוש שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר הסבר? זה מאוד חשוב זה מתנה=]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חייב דחוף תוכנה שאני יוכל ליכתוב איתה דברים בגיאומטריה יעני להדפיס את כל הצורות האלה...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. התקנתי את הדרייברים האחרונים של הכ.מסך ATI למחשב נייד,שפורסמו באתר היצרנית טושיבה,והם לא מותקנים כראוי ,במקום שיהיה וי ירוק בסוף ההתקנה ,הוא צהוב,ויש הודעה על כך שהיו בעיות במהלך ההתקנה ולא הכל הותקן,הדרייבר עצמו לא הותקן אך הקטליסט הותקן. וכמובן שבסוף ההתקנה לא היתה בקשה להפעיל את המחשב מחדש וגם לא היתה התאמה אוטומטית של הרזולוציה. הערה: משום מה הדרייבר היחיד שעובד אצלי הוא 10.6 (דרייבר ישן יחסית) שהורד מאתר היצרן. הנה ה "view log" שלאחר ההתקנה,מראה את מה שלא הותקן... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אתר שמציג קבצי מערכת ומסביר את חשיבותם כמו SYS.INI WIN.INI - שנותן את פירושם לאיזה מערכת הפעלה הם שייכים כנ"ל BOOTSECTOR מה למעשה פקודת SYS בדוס עושה בדיוק ןמה הם קבצי הREG של 9X ו NT וכדומה . למה אני מבקש את זה כי זה הרבה לזכור וכל פעם אני שוכח את זה וזה יעזור לי המון בתודה מראש GOVNER_T.S.Y
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי המון תמונות שאני סורק ולבסוף המשקל של כל אחת נע בין 400-600 kb יש תוכנות שמקטינה את התמונה ל40-50 kb?? אני אף פעם לא שמעתי על תוכנה בזו אשמח לדעת גם על תוכנות שעושות זאת גם אם עולות כסף לרכישת התוכנה וגם אין לי מושג איך מקטינים נפח לצורך העניין תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי VS2013 ואני מקבל את השגיאה הבאה, למרות שהפרויקט כן רץ. (אותו המלל מופיע גם בx86 למעטה אז אני מניח שזה לא בגלל 64 ביט). איך אני בודק איזו גרסת Visual Studio להתקין? אני מניח שזה דורש Premium או משהו אחר, לא? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמוחקת כל קובץ שאני מבקש... אפילו אם הוא נמצא בשימוש (יש לי קבצים ותקיות שאי אפשר למחוק, מופיעה לי שגיאה שהקובץ בשימוש)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! מאז התקנת אינטרנט אקספלורר 7 אינני מסוגל להחליף שפות רק בזמן גלישה בו. כלומר, לחיצה על- alt+shift איננה משנה את השפה ואני נאלץ לגשת לשורת המשימות ולשנות ידנית את השפה אני כן יכול לשנות שפה בעזרת alt+shift כאשר אני מקליד בשורת הכתובת או מילה כלשהי במנוע החיפוש. האם הבעיה מוכרת? והאם יש לה פיתרון? :
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה, מה, מי, איך? לא מבין למה זה קורה פתאום. אנא עיזרו לי . תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, התחלתי לשחק במשחק בשם Cities in motions 2. אחרי כמה דק' של משחק הוא קורס, לפעמים בלי להחזיר כלום ולפעמים עם השגיאה: too many heap sections - fatal error in gc. שמתי לב שזה קורה בעיקר כשהשעון במשחק עובר לשעות הלילה וצריך להראות את העיר בלילה. ניסיתי להוריד את הגרפיקה למינימום אך זה לא עוזר. המפרט שלי: AMD Phenom II X4 940 3Ghz 4GB RAM HD4870 אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד ואני מעוניין שהמחשב יבצע סינכרון לקבצים/תיקיות מסוימות שאני עובד איתם מול השרת ב Windows XP - קיימת האפשרות הזאת אבל מאחר ולמחשב הזה כמות הזיכרון בינתיים נמוכה (64MB) התקנתי עליו Windows 98SE. יש למישהו איזושהיא תוכנה/רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש מדריך לתוכנה vmware כולל הורדה בגרסה האחרונה שלה תודה :jump: :jump:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמכבה את המחשב ...טיימיר-timer תודה מראש לעוזריםםםם
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני צריכה לעשות כדי להחליף מערכת הפעלה לבד?? יש לי כעת XP אך מופיעות לי הודעות שגיאה כמו 0x0000142 או שבדיסק אין מספיק מקום לשמירת קבצים וכד'. (בC אין בE יש.) יש לי 2 דיסקים : 1. דיסק שלXP 2. ה2. גרסת שדרוג של וינדוס 7. כדי לשנות מחיצות ו/או שגיאות וכדי לפנות מקום אני צריכה לפרמט?? מה אני צריכה לעשות??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום המתאים, בין היתר כי איני יודע אם זאת בעיית חומרה או תוכנה (לתחושתי תוכנה). בימים האחרונים, באופן די קבוע ובשונה ממה שהיה עד עכשיו כאשר אני מעלה את המחשב לכל הפונקציות לוקח המון זמן עד שהן מתפקדות. זה בהעלאת האאוטלוק שלוקח המון זמן עד שהוא עולה בשלמותו, פתיחת דפדפן יכולה להתבצע לפעמים אחרי כ- 3-5 דקות מרגע הלחיצה לפתיחה. כנ"ל כל פעולה במחשב, לרבות הקלדה, יש דיליי עד שמופיעה האות שהקלדתי. חשבתי על אפשרות של התחממות המחשב, אך כשבדקתי בביוס הטמפרטורות במצב מצוין (31, 39) . בדקתי אפשרות שאולי מתבצעת בזמן הזה סריקה של האנטיוירוס, אך לא. אולי זה קשור לוירוס שנכנס אלי, אך מצד שני אחרי זמן מסוים שהמחשב פועל ברוב המקרים זה איכשהו מסתדר . האם יש דרך לבדוק מה מ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! דבר ראשון שנה טובה! ועכשיו לבעיה , יש לי ריצודים כאשר אני צופה בסרטים - אני אבהיר את עצמי כאשר אני צופה בסרט כלשהו באיכות של DVDRIP אני רואה פסים לבנים על המסך וסוג כזה של ריצוד קפיצות מהירות -הדבר מפריע ומעצבן . אוסיף ואומר שהתקנתי מחדש את הדרייברים של הרכטיס מסך וגם את חבילת הCODECS של KLITE. עדין הבעיה ישנה ואיני יודע מה עוד ניתן לעשות עוד. עוד פרטים שאולי יעזרו : כ.מסך ברשותי הוא HD 2400 PRO 256MB אני משתמש ב BS PLAYER (יש לי גם VLC) אך ה BS הוא המעודף עלי. חבילת מקודדים עדכנית כולל דרייברים עדכניים. אני עובד ברזולוציה של 1680X1050 מסך SAMSUNG 22" 2253BW כאשר הסרט לא על מסך מלא ואני מקטין אותו למסך קטן מאד הריצודים פוסקים . כאשר הוא לא על מסך מלא אבל תופ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא משהו מקצועי מאוד. שיהיה בסגנון פוטושופ כזה אפילו יותר פשוט וקל. אבל חברה הכי חשוב בחינם למה אני צריך את זה דחוף היום! תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , ניסיתי להתקין את התוכנה של "אלכוהול 120" , אבל כשהיא ביקשה לעשות "ריסט" המחשב סירב בתוקף לעלות ורק אמר שהוא לא נותן לעצמו להמשיך כי הוא עלול ל"לפגוע בעצמו" לאחר ניסיונות רבים הצלחתי להסיר את ההתקנה לפני שהיא הצליחה להמשיך (כמו בכל ריסט שהייתי חייב לעשות, כי הוא לא היה נותן לי להמשיך..) ועכשיו אני לא יודע איזה תוכנה כן תומכת בויסטה שכן מאפשרת להתקיים שם.. :-\ אם מישהו יודע אני אשמח לתשובה בתודה יוגב
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-