תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הכוונה שלי היא, איך לאחר צילום המסך אני מקטין את התמונה שצילמתי כך שלא יראו לי את כל מה שיש ברקע (דסקטופ, תוכנות שעובדות) ויראו רק את החלון שאותו אני רוצה להציג. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
---הספיוור שחשבתי בהתחלה התגלה כקובץ קוקי--- לפני חודש בערך היה לי קובץ עוגייה במחשב שרק התוכנה ad-aware מצאה וכל שאר התוכנות לא מצאו. לפני 4 ימים פירמטתי את המחשב ושוב התוכנה ad-aware מצאה לי את אותו הקובץ 'קוקי'. גם כשאני מוחק אותו בעזרת התוכנה אז לאחר הפעלת המחשב מחדש הוא עולה שוב. ל'קוקי' קוראים imworldwide.com/cgi-bin והתוכנה ad-aware דירגה אותו על רמת סיכון נמוכה תחת הקטגוריה data miner . משהוא יכול לתת לי עצות איך להוציא את הקובץ קוקי הזה? והאם הוא באמתצ מזיק? כי שאר התוכנות לא מצאו אותו. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה הDVD שלי מסרב לזהות קיבצי כתוביות על הדיסק ולהפעיל אותם עם הסרט. רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שמכניסה את הכתוביות לתוך הקובץ של הסרט ועושה אותן חלק ממנו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מוכר כנראה את המחשב הנייד שלי ואני מחפש דרך להעביר כל הנתונים שנמצאים באוטלוק 2003 המותקנת עליו לאוטלוק שבמחשב הנייח. אודה על הצעותיכם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה לעריכת סרטים... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Google Chrome ולפעמים כשאני מעביר משפת אנגלית לשפת עברית ( Alt+Shift ) אז אני ממשיך לכתוב באנגלית למרות שבסרגל כלים מופיע שאני על עברית HE . (אם זה רלוונטי יש לי Win 7 ). יש אפשרות לסדר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך אני מסנכרן תרגום שבא 4 שניות לפני שאומרים את מה שכתוב תתודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לחלק את הדיסק הקשיח שלי מחדש מבלי לפרמט אותו ומבלי לאבד את הנתונים שעליו שאלה נוספת האם חלוקה כזאת תפגע בביצועים הוא שהיא בדיוק כמו חלוקה שעושים בעת פרמוט הדיסק הקשיח? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בבעייה קשה - יש לי קובץ לצרוב על דיסק של 8 ג'יגה אבל הקובץ גדול במאה מגה ממה שהדיסק מציע ואני חייב לצרוב את הקובץ, הבנתי שאפשר לעשות משהו דרך תוכנת CLONE CD אבל אין לי ממש מושג איך דוחסים את הקובץ לדיסק, מישהו יודע או יכול להמליץ על תוכנה? זה מאוד חשוב לי לצרוב את הקובץ על הדיסק, תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המקור: http://www.bestqualitywallpapers.com/Nature/Azalea.jpg ומה שיצא: http://vidati.deviantart.com/art/MG-Forest-68928507
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם אני בעל כרטיס לכידה של חברת פינקל (MIRO לשעבר והיום בבעלות AVID ) התקנתי את התוכנת עריכה שלי והיא ישר אחרי התקנה והפעלה מודיעה לי "אין תגובה" אבל אם אני בודק את זה "במצב בטוח" היא עובדת לי בלי בעיות. האם יש איזו תוכנה שחסרה או מפריעה?? DX 9 מותקן על המחשב. והמערכת היא XP עם חבילת שירות 3 עם כל העידכונים האפשריים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה התחיל בנסיון לעשות חתימה עם תמונה לא מוצלחת, התקדם לניק מרשים, רקע מתאים ומברשות במקום... ואז הגיעה המחשבה- "בוא נוציא את התמונה מהדבר הזה... ותראה למה זה הופך- סמל אישי שלך "! הנה הוא, במלוא הודרו: http://img227.imageshack.us/img227/4900/xilvercopy54ws.jpg תגובות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון - אם לא אשמח אם תעזרו לי מהו הפורום הנכון. אני מעוניין לרכוש תוכנה לעריכת וידאו - מעונין בהמלצה על תוכנה שכזו, שמעתי על תוכנה של pinacle מישהו מכיר? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנת בשפת אסמבלי ו C++... יש איזו תוכנית שעשיתי בשפת אסמבלי ולקחתי את הקובץ EXE ושמתי אותו על שולחן העבודה ומאז הוא לא רוצה להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו אז מופיעה ההודעה שאיזו תוכנה/אדם משתמש בקובץ ולכן אי אפשר למחוק... ואין לי מושג מה יכול להשתמש בזה, וניסיתי לסגור ישומים וזה גם לא עזר!! יש למשהו רעיונות איך להיפטר מזה??? :o
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר להוריד מ http://www.il.sun.com/OpenOfficeHeb.zip לתשומת ליבכם - זה קובץ של 410 מגה (!!) עם הגירסאות של OO לכל מערכות ההפעלה האפשריות (לינוקס, PPC לינוקס, וינדוס וכו') אני מוריד את זה עכשיו ומחר אני אחזור עם חוויות. עריכה: גירסה זוועה! התמיכה בעברית מצויינת אבל התרגום של התפריטים חובבני ומבולבל. מי שרוצה לעבוד עם openoffice ועברית שידבוק בגירסה 1.1beta2 עם תפריטים באנגלית, היא מצויינת..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לעשות חתימה מונפשת (כתב זז ימינה/שמאלה) באווטלוק ע"י שימוש בכתב בלבד (ללא תמונה)? תודה מראש, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מצלמה שיש בה כרטיס של 16GB. אז אני משתמש בה כDOK. אז קראתי שאי אפשר להעביר קבצים מעל 4GB בFAT32. אז אמרתי שאני אפרמט לNTFS וככה אני אוכל להעביר(קובץ של 6.5ג"ב) הבעיה זה שאני עושה מקש ימיני על הכונן במחשב שלי, אני לא יכול לפרמט אותו, אני יכול לפרמט רק לFAT32 לא לNTFS. מישהו מכיר תוכנה שתתן לי לעשות את זה? תודה, אריאל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כשאני רוצה לשמור מסמך word אני רוצה שברירת המחדל תהיה שולחן העבודה. ניסיתי להגדיר את זה אך זה לא עובד. אולי אני לא במקום הנכון? מצורפת 2 תמונות שמראות איפה הוא רוצה לשמור בפועל (ואז צריך להגיע לפולדר המתאים) ומה ניסיתי להגדיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הגירסא CS3 XTENDED של פוטושופ ואני צריך לעשות משהו פשוט. להעתיק קעקוע מתמונה אחת ולהדביק אותו על תמונה אחרת. איך אני עושה את זה? אולי אני יעתיק את התמונות ומישהו יוכל להכין לי את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מותקן לי אנטיווירוס של מיקרוסופט (MSE) על ווינדוס 7 אולטימייט x64 בעברית. עד לפני שבוע וחצי הייתה מותקנת לי גירסה 2 של MSE ואז היה עדכון לגירסה 4.0. העניין הוא שנראה לי שיש בה באג כי מערכת ההפעלה שלי היא בעברית וה-MSE הוא באנגלית, ובגירסה 4 מופיע החלון של התוכנה עם יישור לימין, כלומר הכול הפוך. מה עושים? ניסיתי להסיר את גירסה 4 ולהתקין שוב את גירסה 2 אבל הוא לא נותן לי. מצורפת תמונת מסך תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצגת פאוור פוינט שכוללת מוסיקה ואנימציות ורציתי להפוך אותה לסרטון כך שאוכל לצרוב אותה על DVD או CD ולראות ב DVD בלי צורך במחשב. האם יש דרך פשוטה לעשות את זה ? האם יש צורך בתוכנה נוספת ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שהופכת DIVX ל VCD ושומרת על איכות הסרט
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הורדות בפיירפוקס שנתקעות על "few seconds remaining" ופשוט שום דבר לא קורה, חלק מהורדות נתקעות וחלק מסתיימות בהצלחה. הדבר מתרחש באקראי ללא תלות בסוג הקובץ. ביטלתי את סריקת הוירוסים של פיירפוקס אך זה עדיין קורה. פיירפוקס 3.6 - עודכן לגירסה 5 וינדוס 7 פרו 64. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני צורב ולא משנה עם איזו תוכנה ניסיתי כבר את NERO וAshampoo בתחילת הצריבה כל המחשב קופא לי.. והמחשב חזק.. אפילו בסייר של ווינדוז אני לוחץ על תיקיה אחת אחורה וזה נתקע.. לי אחרי כמה שניות הכל משתחרר וזה מסיים לצרוב..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-