תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי תמונות באיכות של מצלמת פלפון אני רוצה לשפר את האיכות כי אני לא מבין כמה דברים בתמונה(TEXT) יש כזאת תוכנה שיכולה לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי בנייד החדש OUTLOOK 2002 שיש לי ברשיון (ואפילו רשמתי את התוכנה באתר של מיקרוסופט). משום מה במקום עברית יש לי גיבריש בסרגלי הכלים. בהודעות שאני מקבל בעברית יש גם משהו מוזר - כותרת ההודעה בגיבריש אבל התוכן נפתח בעברית כמו שצריך. מה עושים? (מיקרוסופט לא תומכים בתוכנה בטענה שהיא ישנה מדי...).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007470496&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה זמן אני ראיתי תמילה הזאת אז מזה ??? ומאיפה אני מוצא\משיג אותם??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד ואני מעוניין שהמחשב יבצע סינכרון לקבצים/תיקיות מסוימות שאני עובד איתם מול השרת ב Windows XP - קיימת האפשרות הזאת אבל מאחר ולמחשב הזה כמות הזיכרון בינתיים נמוכה (64MB) התקנתי עליו Windows 98SE. יש למישהו איזושהיא תוכנה/רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי nero 6 שלא עשה לי בעיות יש איזה גירסה חדשה מומלצת ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הורדתי את התוכנה ואני רוצה לבצע בדיקה ותיקון של סקטורים לכונן הקשיח שלי ואני לא יודע איפה האפשרויות האלו בתוכנה. אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בBAT mode con codepage select=1255 dir %1 /b /s > f:\anime-list.txt בשביל ליצור רשימות מעודכנות למצב האנימה שלי (טוב במקרה של צורך לשחזר) רציתי לדעת איזה עוד פרמטרים אני יכול להוסיף לרשימה הייתי רוצה להוסיף גודל ותאריכים אם זה אפשר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני רוצה לשמור מסמך word אני רוצה שברירת המחדל תהיה שולחן העבודה. ניסיתי להגדיר את זה אך זה לא עובד. אולי אני לא במקום הנכון? מצורפת 2 תמונות שמראות איפה הוא רוצה לשמור בפועל (ואז צריך להגיע לפולדר המתאים) ומה ניסיתי להגדיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט מסויים שכאשר אני מנגן אותו ב mv2player או ב bsplayer הכל טוב ויפה והתרגום תואם בצורה מעולה לסרט. אבל שאני שם את זה במדיה פלייר התרגום לא תואם בכלל יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. האם קיים תוסף לאינטרנט אקספלורר שפותח קישורים בחלון חדש, כאשר לוחצים על גלגלת העכבר (בדיוק כמו בפיירפוקס)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה לא מצאתי פתרון, אחרי זה ניסיתי מחרוזת חיפוש שונה ומצאתי פתרון: תורידו את התוכנה הזאת: http://www.securityxploded.com/download.php#firepasswordviewer כדי להציג את הסיסמאות, פשוט תעשו open ותנווטו לתיקייה בה נמצא הקובץ signons<X> (כאשר <X> מספר כלשהו, או במקרה של גרסה 3.5 - פשוט signons) יכול להיות שתצטרכו גם עוד כמה קבצים, אני לא יודע אילו... לי אישית זה עובד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח (WDC WD800JB-00JJC0) שקניתי והתקנתי לבד עכשיו אני רוצה לעשות מחיצה (דרך PartitionMagic) אני לוחץ על לעשות מחיצה זה לא נותן לי לעשות מחיצה עם יותר מ7 MB עכשיו שמתי לב שיש לכונן מחיצה של 7 MB נעולה עכשיו יכול להיות שצריך את זה או שאם אני ימחוק את המחיצה יכול לקרות משהו ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש תוכנה לתרגום זריז מקבצי pdf, כמובן התקנתי babylon אבל כשאני לוחץ ctrl+right click אז זה לא מתרגם באופן מהיר כמו שזה יתרגם מתוך אתר למשל. התקנתי את גרסא 8 שהיא דיי חדשה ויש לי את הplugin מותקן בתיקייה של acrobat reader, מישהו יכול לייעץ לפתרון או להמליץ על תונה שתעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יקרים חידה נוספת לי... איזה תוכנה אתם יכולים להמליץ לי שאני אוכל בעזרתה לערוך סרטים? התכונות שאני מחפשת הם : קיבוץ ופיצול סרט/סרטים. עריכת הסרט עצמו מבחינת Audio & Video והמרת הסרט לפורמטים שונים. יש המלצות? ואם אםשר עם לינק בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום ניגש בקצרה לעניין יש לי הרדיסק של 60 ג'יגה שעליו מותקן כמובן ה Windows והפורמט של הכונן הוא NTFS עכשיו אני רוצה לשנות אותו מבלי לפגוע בתכולת הכונן ל FAT32 כמובן.. אפשר הדרכה?
-
שלום אני משתמש בתוכנת BS PLAYER לצפיה בסרטים עם תרגום אבל התוכנה לא יכולה להריץ לי קבצי MKV ובגלל זה אני לא יכול לראות את הסרטים האלו עם תרגום אני משתמש גם ב CCCP מישהו יודע למה זה ואולי איך אפשר לסדר את העניין? תודה רבה שכחו מזה הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע אופיס 2007 וכרגע הוא באנגלית רציתי לדעת איך אני מוסיף לו עברית (הכוונה היא בממשק של התוכנה) אשמח אם מישהו יכול להביא לי לינק להורדה של שפה העברית לתוכנה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להסיר ת NERO דרך הסרת תוכנות בלוח בקרה... בקיצור הוא מתחיל להסיר, ואז הוא נתקע ואומר windows installer הפסיק לפעול, ויש שתי אפשרויות לסגור תוכנית או לחפש פתרון לבעיה באופן מקוון. אני יעני מחפש פיתרון, ההסרה ממשיכה עוד קצת, ואז מגיעה שגיאה וסוגרת הכל . ואני רוצה להתקין ת 8 אבל אני לא מצליח בגלל החרא הזה . צירפתי תמונות ... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בבקשה תנו לי תוכנה שבאמת בולמת את כל הפרסומות הקופצות כי זה משגע ניסיתי את התוכנות במדור ההורדות והם לא שוות כלום תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה, המחשב טוען ש"לא מותקן התקן פלט שמע" (בסרגל כלים, איפה שהתאריך וכו', הסמן של הרמקול מופיע עם איקס אדום עליו), אין לי איך לשמוע סאונד בכלל, גם לא בעזרת אוזניות. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכ.קול, לא עבד. ניסיתי למחוק את כל הדרייברים הקודמים, ובכלל כל תוכנה שקשורה לכ.קול, ואז להתקין הכל מחדש, לא עבד. אני די אובד עצות בנוגע לאיך להמשיך הלאה. פעולות שבוצעו לפני כן, התגלה וירוס במחשב, מחקתי אותו. הרצתי ccleaner ו revo uninstaller בשביל לנקות את המחשב ולמחוק כל מיני קבצים זמניים וכדומה. בערך בשלב הזה התחילה הבעיה. אם למישהו יש דרך כלשהי לעזור לי, אני אשמח מאוד. תודה מראש, איתי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עוד מאט אני מסיים להוריד את התוכנה באימיול... ויהיה נחמד אם יעשו לי פה מדריך קצר על התוכנה מאשר שאני יתחיל לחקור אותה לבד ואלי אני יעשה נזק למחשב שלי (חושש מזה מאוד חחח ) תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני לא מעט זמן דנו כאן על שיטות שונות של אינטרפולציה. הייתה שיטה אחת יוחדית שהצריכה שימוש באתר של איזו אוניברסיטה (זה כל מה שזכור לי) והתאימה מאוד לשימוש עם טקסטים ולוגואים בעליה גיאומטריה פשוט. מה שאני מנסה להשיג זה חדות בהגדלת טקטסטים ואם יש לכם דרך פשוטה להשיג זאת אודה לכם מאוד. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-