תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה אני שומע שירים ופתאום אני שומע שיורד העוצמה ואז פתאום אני לא שומע כלום.. אני נכנס למיקסר הזה של הווינדוס ואני מעלה את העוצמה הראשית שוב למעלה והיא יורדת לי למטה שוב.. ככה כל הזמן זה פשוט משגעה אותי גם במחשב הישן זה קרה לי..אין לי מושג מזה..באמת שאין לי מושג.. בקשה תעזרו לי.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את אמיול (יש לי גירסה פרוצה בשם:eMule v0.26d SC) וכאשר אני מדליק אותה ואני ניכנס לאקספלורר ואני כותב את הכתובת של האתר ואני לוחץ אנטר וכלום לא קורא הוא פשוט לא זז (כאילו קופא אבל המחשב עדיין זז) וכאשר אני מכבה את האמיול אז הכל בסדר. תעזרו לי בבקשה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם כול פעם שאני מחפש משהו בתוכנת האמיול ההודעה שבתמונה מופיעה לי
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. אז ככה יש לי בעיה בנרו שאנני יודע מה היא אני לא מצליח להכניס שירים אפשר לצרוב רק DATa מה היא הבעיה תיראו .. http://img509.imageshack.us/img509/1055/image63vm.jpg
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אם האמיול כול פעם שאני מפעיל את האמיול בלילה אז אני קם למחורת והוא עובר לי שרת זה ממש מעצבן שהוא לא נמצא על שרת אחד כי אז כול פעם התוכנה מנסה לחפש יוזרים אחרים ואז המהירות איטית דרך אגב יש לי פייר וואל של Norton Personal Firewall מקווה שתעזרו????
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כאשר אני עושה חיפוש ב sharereactor אז אני כותב את שפ הסרט\המישחק. וזה מוצא את הקבצים אני מסמן אותם ועושה SELECT ואז אני עושה Add Selected Files. ואז זה כותב לי את הודעת השגיאה הבאה:
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כול פעם שאני ניכנס לתוכנה זה כותב לי ב Status System Status:Attention וזה אתם יודעים מה זה אומר וזה אומר לי את זה ביגלל שה E-Mail Scaning סגור (OFF) ואין לי שום דואר (כי אחי משתף את האינטרנט והדואר אצלו). האם יש איזשהי דרך לעשות שזה יהיה על OK?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם התוכנה שמתי שאני רוצה לפתוח את הסרט spiderman 2 אז זה רושם לי file "I:\Spiderman.2.AC3.5.1.XViD.CD2.TS-CARTEL.[Www.WarezFAW.Com].avi" can not open, or unsupported. למה זה רושם לי את זה ואיך אני יכול לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי לערוך תמונות של כול מיני דברים שצילמתי ואני עושה סרטון קצר כזה אם מוזיקה והבנתי שיש תוכנה בוינדוס שנקראת Windows Movie Maker אז התחלתי לעבוד איתה וכול איזה כמה זמן התוכנה נטקעת לי משום מה ואז אני חייב לסגור אותה בצורה בצורה אגרסיבית שזה ctrl alt del ואז סגור את הישום משם האם קימת בעיה בתוכנה או שמה בוינדוס או שבככלל אתם יכולים הלמליץ על תוכנות מהסוג הזה
-
שבת שלום לכולם לאחרונה עברתי לאינטרנט זהב ו HOT למהירות 2.5 ועשיתי את הטלפון של זהב ומאז ה XFIRE לא מתחבר לי יותר בדקתי אולי הוא חסום בפייר וואל אבל לא!!.. הוא מגודר כמו שצריך מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? תודה שמעון
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי בעיה אני שמתי ארת המראה של FlyakiteOSX על ה XP שלי ככה זה היה ניראה פעם http://www.siz.co.il/my.php?file=mdtchoy45mnl.jpg עכשיו אין אייקונים פשוט... רק כתב ... מה אנ י עושה? ת!דה לע!זר+ם
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם היום התקנתי את הוינדוס xp שלי מחדש כי היו לי בעיות איתו עכשיו הוא שאל אותי בהתקנה אם לימחוק את הוינדוס הקודם ולהתקין אחד חדש אז אמרתי לו שכן וזה התקין וכול הבעיות הסתדרו לי חוץ משתי בעיות אם חברת נורטון האחת של נורטון אנטי וירוס והשני זה נורטון פייר וואל הבעיה היא כזאות שאחרי שאני מתקין את שתי התוכנות בנורטון אנטיוירוס הוא מבטל לי את האפשרות של האוטו פרוטקט וגם פייר וואל הוא מבטל איזה אפשרות מסוימת שם עכשיו הסרתי את התוכנות והתקנתי שוב ואין לי מושג מה לעשות חברה אני נואש אני צריך עזררררהההה דחוף
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי בעיה מבאסת בכול פורם שאני נכנס שאני כותב משהו זה מה שאני מקבל ?ג??ג???? עכשיו אני מצליח לכתוב בגלל שאני כתוב בadress של האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין ,פשוט הווינדווס לא מוצא את הדרייברים אפילו שהדיסק בפנים ,מה אני יכול לעשות
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע באיזה קטגוריה של פורמים לרשום את זה אז חשבתי שזה המקום שצריך אם לא אז תעבירו את הנושא טוב אז ככה הורדתי סרט מאמיול יחסית ישן Men in Black II ושאני מפעיל אותו אני רואה מסך אפור ואני שומע את הסאונד בדקתי אותו בתוכנה של הוינאמפ והתוכנה MV2Player ובשתהים רואים מסך אפור מישהו יודע ממה נובעת הבעיה כי יש לי את כול הקודקים האפשרים
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי אתמול את המשחק נייד פור ספייד הדמו דרך אגב משחק פיצוץ אבל זה לא קשור לפה ולפני שהורדתי אותו נסתי להוריד אותו מכול מיני מקורות ואחד מהם הוריד לי איזה קובץ אבל בוא היה איטי והפסקתי אותו ופתאום הוא מופיע לי במחיצה של c והוא לא רוצה להמחק אין הקובת לא נמחק משום מה מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה הזאת יש לי מערכת הפעלה 64BIT אולטימיט ווינדוס 7 ... עכשיו אני לומד מנהל רשתות בשיעור הראשון מבקשים להתקין על מחשב וירטואלי "windows server 2008 R2" עכשיו שאני בא להריץ את זה על גבי התוכנה זה עושה לי שגיאה כזאת יעלה לכם תמונה!!!! אני לא יודע איך אני פותר את הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה קורה חברההה אז ככה אני מפעיל סרט מסוים אם התוכנה הזאות והסרט טקוע ישר מהרגע שאני לחוץ על PLAY ושמועים רק תמוזיקה ויש לי את כול הקודקים וגם את המדיה פלייר האחרון אז מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הייי אז ככה אני מקבל לפעמים אימילים מחברת וואלה והם שולחים לי את מוצא היום או מוצר השבוע ותמיד אני לא רואה את זה אני צריך ללחוץ על כתובת שנמצאת לנעלה שרשום שם שבמקרא ואני לא רואה תמונה זאות אז לחץ פה מה לעשות ישנה דרך לראות?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין אנטי וירוס או שיש אנטי וירוסים שמתאימים לווינדוס 10
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הנה תמונה מה שזה רושם שאני לוחץ על קובץ ה word
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הורדתי תגרסא הזו ושאני חילצתי תקבצים והשתמשתי ב-DT הוא רושם לי בתחילת ההתקנה: http://img124.imageshack.us/img124/4769/33dm0.png
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום.קראתי באיזה מדריך להאצת emule ושם הוסבר גם על הגדרות מתקדמות או מורחבות. כשאני נכנס להגדרות ומנסה לפתוח הגדרות מורחבות לא פותח.למה?בעיה בגירסה?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום האקספלורר שלי פתאום עושה כמה בעיות מוזרות 1. מסרב להוריד קבצים 2. לחיצה על כפתור ימני של העכבר לא עושה כלום (אמורה לפתוח תפריטים) 3. אי אפשר לגזור ולהדביק גם בעזרת המקלדת (מה שכן אפשרי בWORD מסנג'ר וכו) 4. לא נותן להוסף אתר למעודפים בנוסף כשאני מנסה להדפיס המדפסת טוענת שהיא לא מוגדרת והכל נתקע הרצתי אנטי וירוס מעודכן (AVP) וחיפשתי רוגלות (AD-AWARE) ולא נמצא כלום! ניסיתי גם להתקין מחדש את המדפסת וכלום! בבקשה אני משתגע! עוד שנייה אני מפרמט הכל!
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אממ חברה יש לי מחשב שהרכבתי Mother Board INTEL DRAGON TAIL P35DPM Graphic Cards ATI SAPPHIRE HD 2600XT Processors INTEL E7200 2.53GGHZ CORE 2 DUO 1066MHZ 3M BOX עכשיו יש לי מין בעיה מוזרה קודם כל במנהל התקנים יש לי צהוב ליד ה intel Management Engine Interface ורשום לי שהוא לא עובד כראוי המחשב הוא חדש לגמרי רק שתידעו בכל מקרה חיברתי עכבר USB חוטי למחשב והוא מזהה את העכבר העכבר זז איך שהוא מסיים להתקין את העכבר זהו מפסיק לזוז העכבר זה תקלה מאוד מוזרה ובמחשב אחר העכבר עובד רגיל ובסדר גמור אני כמעט 100 אחוז בטוח שזה בגלל ה intel Management Engine Interface למישהו יש מושג למה איך וכמה ? תודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-