תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי כולם. יש לי בעיה בתוכנה של ווינראר. לא משנה איזה תוכנה או קובץ כלשהו או לאמשנה מה אני מוריד (קבצים של ווינראר שזה part1 והלאה) - תמיד אבל תמיד יהיו כמה קבצים שכשאני אחלץ יהיה רשום "paced data CRC faild" ("סכום ספירת הנתונים נכשל" משהו כזה בעברית). תמיד אבל תמיד. ורק אחרי שאני מוריד כמה פעמים מחדש את הקובץ זה עובד (וגם זה לפעמים לא). אני יודע שהבעיה היא במחשב ולא בקבצים כי זה קורה תמיד! בכל קבוצת הורדות שאני מוריד. נניח קבוצה של 7 חלקים שמרכיבים תוכנה שאני מוריד, אז לפחות שני חלקים לא יעבדו. אני מתחנן לעזרה! בתודה מראש, אבי המיואש...
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מקלדת כזאת http://ivory.co.il/uploadimages/163465.JPG אני לוחץ על prtscn הולך לצייר וזה לא מדביק זה לא עובד יענו זה לא מצלמם מה עושים ? ו f lock דולק !
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום . בשבוע האחרון קפצה לי בעיה , שפתאום המחשב מתחיל להיות איטי , וכשאני בודק את צריכת הזיכרון מופיע לי צריכה מלאה ( 1.89 גיגה מתוך 2 ) , ללא סיבה מיוחדת . סגרתי תוכנות כבדות , ניקיתי וירוסים , עשיתי ריסטרט , ואחרי כמה שעות הבעיה חזרה שוב . תמונה- תורידו רווחים : http://www. siz .co.il/my/ou1eyawzwd1d.png תודה מראש על העזרה . אור .
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני עובד עם וינדוס 7 אולטימט 64 ביט. בדר"כ כלל ששיחקתי באטלפילד המשחק נתקע והיתי צריך לעשות ריסטרט למחשב, חיפשתי פתרון לבעיה והיה רשום לעדכן דרייברים לכרטיס מסך אני עדכנתי אותם ולפני שעשיתי ריסט גם הורדתי פאטצ' שמתקן את הבעיה של המקוריות בוינדוס 7 (שלא עבד -.-) עשיתי ריסט וראיתי שהוא מראה לי המסך של הלוח אם ואחריו מראה לי מסך שחור (כמו של CMD) עם עם הסימן הזה "_" מהבהב כאילו הוא מחכה שאני ארשום משהו אבל אני לא יכול לעשות כלום, למישהו יש פתרון? הערה: כל ההורדות היו ממקומות מוסמכים, הדרייבר לכרטיס מסך מהאתר של ATI והפאטצ' לוינדוס 7 היה ממנהל ראשי בפורום מסוים (שאסור לי להגיד) והיו עליו המון תגובות טובות.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני משהו כמו חודשיים קניתי מחשב חדש, הנה תמונה של המפרט שלי, http://up44.siz.co.il/up3/ow2yz3tguymy.jpg הוא מריץ את כל המשחקים עד עכשיו ברמות הכי גבוהות ומשום מה לפעמים בזמן משחק במיוחד במשחק RED ALERT 3 הוא מרבה להתקע, מה זאת אומרת להתקע? זאת אומרת לעשות מסך שחור וזה משמיע צליל כזה כמו הרבה תיקתוקים בדלת . אשמח לעזרה.. טל.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב שמעו אני יודע שהמחשב שלי חלש מאוד (פעם הוא היה תותח ) אבל בשבוע האחרון שאני פותח את המחשב ב10 דקות הראשונות שהWINDOWS עלה המחשב קופא נגיד אני מסמן את הכפתור התחל אז זה לא מגיב אני מנסה להכינס לאינטרנט זה לא ניכנס אחריי 10 דקות בערך זה עושה את כל הפעולות בבת אחת... בד"כ המחשב תמיד פתוח אז לפעמים בבוקר שאני בא למחשב הוא גם קופא או לפעמים סתם ככה פתאום הוא לא מגיב לכלום עזרה?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי... בזה, האמת - לא נתקלתי עד השבוע... וכמה שניסיתי לחפש על מידע בגוגל, לא מצאתי מידע רלבנטי ובזבזתי על זה שעות... בקיצור אני מעלה את הבעיה כאן כמוצא אחרון, מתוך אמונה שכאן אתם תוכלו לעזור, או לפחות לכוון אותי מה לעשות ובכן הבעיה כזו - אני עובד בעמותה בה יש רשת מחשבים, כאשר מדובר על מחשב אחד בלבד מתוכם, בו הבעיה קיימת. העניין הוא כזה - אני מפעיל את המחשב, הכל בסדר עולה מהירות תקינה (נראית ככה לפחות, מהירות טובה זה עניין יחסי), מנסה קצת אופיס, קצת לגלוש ועדיין עובד סבבה, ואז - מנסה לכתוב טקסט באינטרנט (להכניס כתובת אתר) או באופיס, ופתאום כל מה שאני לוחץ מוביל אותי לפתיחת עמוד הכניסה של תוכנת ברירת המחדל לאימייל, במקרה הזה אאוטלוק 2007. אני מקליד O - מקפיץ חלון, מקליד " -…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שהוא במצלמה אפשר לראות את כל התמונות שאני לוקח את הכרטיס שם בקורא כרטיסים ומחבר למחשב אז המחשב מבקש פירמוט מה עושים? 1GB סאנדיסק
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כותרת. יש לי אנטי וירוס AVG 8פרוץ פעם זה היה מעדכן ועכשיו לא
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה די רצינית . אני לא מצליח להתקין שום דבר במחשב חוץ מהדרייברים שהתקנתי, כל מה שהורדתי כגון ICQ MSN WINRAR כותב לי שגיאה בחילוץ משהו כזה. אני לא יודע מה לעשות ! תעזרו לי בבקשה .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מצליח להתקין את הכרטיס קול של SOPUNDMAX שמובנה על הלוח אם! אני תמיד התקנתי ואלרח פירמוט הוא לא נותן להתקין,בסיום ההתקנה הוא מראה הודעת שגיאה שאומרת שצריך להפעיל מדחש את המחשב ולנסות שוב וזה תמיד ככהגם אחרי הפעלות מחדש וכו'! אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה אבל זה לא מצליח ניסיית המון תוכונת שמתקינות דרייברים ומוצאות וכלום לא עובד חייב עזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חבר'ה.. הורדתי קובץ ZIP מסויים ולא הצלחתי לפתוח אותו ,הוא רושם לי שגיאה כזאת " The archive is either in unknown format or damaged ".. קודם כל ,ניסתי עם WINZIP , WINRAR ,7ZIP . בנוסף לכך הורדתי את הקובץ מחדש ממקורות נוספים והוא עדיין ככה, אני לא חושב שהוא פגום או משהו ,לדעתי אני לא מנסה לפתוח עם התוכנה הנכונה, ד"א ניסתי להפעיל גם דרך DAEMON TOOLS וגם כן ללא הצלחה, יש לכם רעיון?? תודה רבה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
עידכנתי לאחרונה אנטי ווירוס מEset Smart Security 4 ל-5, חשוב גם לציין שהאינטרנט נורא איתי בתקופה הזאת. קופצות לי מלא הודעות על מתקפת סריקת פינגים על האייפי הפנימי שלי (192.168.1.100), זה קופץ לי לפחות פעמיים בשעה והאינטרנט איטי ברמות מטורפות.. ניסיתי למחוק ת'אנטי ווירוס, חשבתי אולי בגלל זה האינטרנט איטי, אבל זה לא עזר, הוא היה איטי גם בלי האנטי ווירוס, ניסיתי לנתק ת'ראוטר ולחבר רק ת'מודם, הזמנתי טכנאי של הספק והתשתית, החלפתי ראוטר, כלום פשוט לא עוזר.. יכול להיות שהבעיה היא העניין עם הפינגים? ואם כן, איך אני אמור לעצור את זה? עשיתי ניקוי וסריקה עם Ccleaner, הוא ניקה איזה 18 ג'יגה אבל זה לא נראלי שינה משהו :\ תודה לעוזרים, לידור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להפעיל תוכנה כלשהיא על ווינדאוס 7 (הווינדאוס בעברית) והתוכנה עצמה בעברית חלק מהתוכנה מופיעה לי סימני שאלה עכשיו זה קורא לי בלאפטופ הוא חדש נרכש לפני שבוע ווינדאוס 7 פרימיום בעברית ניסיתי לפרמט לא עזר הגדרתי הכל כמו שצריך בווינדאוס הכל מוגר בעברית והווינדאוס עצמו מגיע בעברית רק במחשב עצמו ספציפי הלאפטופ רואים חצי מהתוכנה בסימני שאלה הורדתי כמה פעמים מחדש את התוכנה העברתי מהמחשב הנייח את התוכנה דרך צריבה וגם דיסק און קי ניסיתי כל דבר אפשרי וזה לא פותר לי את הבעיה אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שכחתי תסיסמה וגם כשאני עושה שכחתי סיסמה אז שם אני לא זוכר את התשובה לשאלה... יש דרך לגלות את הסיסמה שלי ? תודה זה דחוףףף [=
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
נהייתה לי בעיה בלראות תמונות, איך אני יכול לסדר את זה בבקשה? זה מראה לי חלק מתמונות בצבע שחור לפעמים
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ערב טוב. היום אני ניגש למחשב, פותח שיר והפלא ופלא, אין סאונד... חשבתי בעיה זמנית \ מישהו יצא מהדרייבר או משהו קטן. עשיתי ריסט ולא עזר. לאחר מכן התקנתי דרייבר מחדש ולא עזר. הורדתי דרייבר חדש ועדכנתי וגם לא עזר. הרמקולים מחוברים ותקינים ונבדקו כמה פעמים. במנהל ההתקנים הכרטיס קול שהוא OB דר"א כן מופיע והדרייבר עולה בסטארט אפ (חששתי שאולי ביטלתי אותו ב MSCONFIG אבל לא...) אני מתחיל לחשוב שניסיתי הכל ואין לי מושג ממה זה נובע. משהו שאני לא בטוח שהיה כל הזמן זו שגיאה שמופיעה לי בעת הפעלת המחשב (אני לא יודע אם זה קשור או אם זה קורה מאז שאין לי סאונד אבל זה שווה בדיקה.) התמונה בהגדלה למי שלא רואה מה כתוב http://yfrog.com/7b12693582j
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בדומה לאשכול שמישהו פתח כאן לפני כמה שנים טובות; http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=43827.0 גם לי יש בעיה שכאשר אני שומע מוזיקה או משחק במשחק מחשב, לחיצות על כפתורים גורמים לקטיעת הסאונד, בעיה מאוד מעצבנת. מה שכן, לי אין כרטיס קול חלופי שבו הכל בסדר, אבל כשעבדתי עם WIN7 לא הייתה לי בעיה כזו, מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בתוכנה. איך אני יכול לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בנייד הישן שלי, השתמשתי בSRS בכדי לשפר את איכות הקול(ויסטה רגיל). התקנתי את הVISTA x64 על הנייד החדש שלי והתקנתי גירסה של 64 ביט של ה 1.9 SRS, אבל משום מה אין לי סאונד. ההתקנה עברה בשלום, אתחלתי את המחשב וכשאני מנגן סרט או מוזיקה, אני יכול לראות את מד הצליל של ויסטה עולה ויורד, כאילו מנגן סאונד, אבל אני לא שומע כלום.ניסיתי לשנות בהגדרות של הSRS את הHARDWARE HOST לאפשרויות האחרות שיש שם(את כל הארבע), כמובן שבין לבין אתחלתי את הקובץ שוב, אבל עדיין אין צליל. כשאני מבצע בדיקה של כרטיס הקול במחשב דרך ההגדרות של חלונות, הסאונד כן עובד לכרטיס הקול שלי.אבל לא לSRS. כרטיס הקול של הנייד הוא conexant high definition smartaudio 221 והמחשב הוא Lenovo Thinkpad W500. כמו שציינתי, מדובר …
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי שלום לכם. אתמול פירמטתי את המחשב (ווינדוס 7) והתחלתי להתקין חזרה כל מיני תוכנות שאני משתמש בהן. לאחר ההתקנה של BS Player (עם סריאל) כל הממשק היה בג'יבריש. (מסתבר שכשהוא על עברית זה ג'יבריש-שיניתי לאנגלית ואין בעיה). הבעיה שלי היא שאני מריץ סרט (720,1080) הוא מריץ אותו חלק בלי בעיות אך כשאני Full Screen הוא נתקע לכמה שניות וממשיך ואז נתקע שוב וממשיך ובקיצור אין אפשרות לראות את הסרט במסך מלא. יש לי חלונות 7 (32 ביט) והורדתי את חבילת המקודדים הזו למקרה שהיא טובה: K-Lite Codec Pack 8.2.0 Basic. אם זה קשור יש לי 2 ג'יגה זכרון (מנוצל אולי 30%) וכרטיס מסך דיי מתקדם: GeForce GT 430 1 gb. עם הדרייבר התואם לו שהורדתי אתמול מהאתר של NVidia. תודה רבה רבה רבה על עזרתכם.
-
- 35 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
<blockquote> שלום אני התקנתי את התוכנה בלנדר ב 2 מחשבים אחד פעל מצוין ואחד הוא ניפתח אבל לא מראה כתב וברגע שמנסים לעשות משהוא הוא נתקע ויוצא אם למישהו יש פתרון אני ישמח יש לציין שניסיתי 2 גרסאות להתקין אחת הכי חדשה ואחת 2.62 מערכת הפעלה WIN7 32BIT וזה שפועל בו הוא WIN XP בנוסף היה מחשב עם אותה מערכת שפעל בו טוב, חשבתי אולי זה בעיה שהתוכנה מנסה להפעיל את עצמה בשפה שWIN לא קורה (אולי) יש לציין שניסיתי להפעיל בהתאמה לWIN קודמים וכמנהל. תודה ויום טוב </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום קהילת HWzone אז כך הורדתי תוכנה (Blue Coat K9 Web Protection) תוכנה שחוסמת אתרים פורנוגרפיה ועוד... אז חסמתי כמה אתרים עבר מלאה זמן שלא השתמשתי בתוכנה ושלשום נסתי לחסום אתר ופתיעום אומר לי שה הסיסמה שוגיא אני מנסה עוד עוד לא מצליח לפתוח ואז אני מפעיל את המחשב מחדש מנסה להיכנס לגוגל עדיין חוסם מתי שאני מנסה להסיר אני צריך לכתוב סיסמה ואז בצד יש אפשריות עם שחכוים את הסיסמה צריך להקליד את האימייל ואז שולח את הסיסמה באימייל אני רשמתי את האימייל מחכה יום יומים אין תגובה ??? בשביל להיפטר מהתכנה הזאות צריך לעשות פירמוט ואני לא רוצה יש לי הרבה דברים חושבים
-
- 7 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
התבצע עידכון אוטמטי של הכרום ולאחר הפעלה מחדש של התוכנה הוא לא נותן להיכנס לשרתים של BF3 כמו כן למנוע החיפוש של גוגל בטענה הבאה. ניסית להגיע ל-www.google.co.il, אך השרת הציג אישור לא חוקי. לא ניתן להמשיך, משום שמפעיל האתר ביקש אבטחה מוגברת עבור דומיין זה. כאשר אתה מתחבר לאתר אינטרנט בטוח, השרת שמארח אתר זה מציג את הדפדפן שלך יחד עם "אישור", לאימות זהותו. אישור זה מכיל פרטים מזהים כגון כתובת האתר, אשר מאומתים על ידי צד שלישי שהמחשב שלך בוטח בו. הבדיקה כי הכתובת באישור תואמת לכתובת של האתר, מאפשרת לוודא שאתה מתקשר באופן בטוח עם האתר שבו אתה מעוניין, ולא עם צד שלישי (כגון גורם פוגע ברשת שלך). במקרה זה, אישור השרת או אישור CA ברמת ביניים שהוצג לדפדפן שלך אינם חוקיים. המשמעות …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, התקנתי מחשב חדש עם חלונות XP וחייגן של בזק BEZEQ-ADSL. כאשר אני מתחבר עם החייגן ברגע שמתבצעת התחברות ה IE נפתח אוטומטית ואני לא מעוניין שהוא יפתח כלל. גם כשאני מתחבר לאינטרנט דרך לוח בקרה וחיבורי רשת יש אותה הבעיה. אין אפשרות לגבי ה IE בחייגן של בזק ובזק ונטוויזן לא מכירים את הבעיה. המחשב חדש ולא מותקנות עליו תוכנות מיוחדות חוץ מדרייברים. גרסת ה IE היא 8. התקנתי גם פיירפוקס והפכתי אותו לברירת מחדל ועדיין ה IE עולה אוטומטית בעת התחברות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות סרטים באנטרנט על שרתים וכאלה עכשיו התקשרתי למוקד תמיכה של בזק בין לאומי וגילינו שהבעיה היא בדפדפן (כי דרך המחשב שלי זה מצליח ודרך האקספולרר לא) השאלה היא מה עדיף לי לעשות או להתקין מחדש את ההקספלורר או להוריד דפדפן חדש?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-