עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oded6188,

נגן מוזיקה שמנגן מוזיקה של מחשב אחד על מחשב אחר... למה בידיוק אני מתכוון: מחשב א' - מכיל את כל המוזיקה מחשב ב' - מחובר לרמקולים אני רוצה להפעיל את נגן המוזיקה על מחשב א', אבל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב ב' בעצם שכל השליטה תהיה ממחשב א', אבל שישמעו ממחשב ב' יש תוכנה כזו אולי?

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by Bori4ka,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה שתמנע מאנשים להתקין דברים/תוכנות/משחקים וכל דבר אחר במחשב... או שכן שתתן להתקין דברים אבל עם הריסט של המחשב הכל ימחק ויחזור למצב ההתחלתי קיימת תוכנה כזאת? אני יודע שבבתי ספר יש דבר כזה ... תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by arie2006,

ברשותי מחשב hp pavilion pc a6040is עם ל"א p5lp-le של אסוס( http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx/c00992311.pdf ). המחשב הגיע עם מע' הפעלה vista home. אני מנסה להתקין במחשב התקנה חדשה של win_xp . בסיום טעינת הקבצים של מ-cd מופיעה הודעת error(bsod): stop: 0x0000007b שמשמעה כנראה : inaccessible boot device. ניתקתי את הדיסק והפעלתי את המחשב . לאחר הטעינה הראשונית של קבצי ההתקנה קיבלתי את אותה ההודעה . (ידוע לי כי ל"א זה נמכר רק עם vista אך מצאתי את ההתקנים של win xp ללוח זה ). האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הנ"ל? אודה על תשובות arie2006

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by shail,

היי. המסנג'ר שלי לא מתחבר וכשהוא עושה את בדיקת הבעיות חיבור זה אומר לי שהאינטרנט לא אלחוטי. אף פעם לא היה לי אינטרנט אלחוטי ואין לי מושג מה לעשות בשביל לשנות את זה. תודה רבה =]

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  5. יש תוכנה חינמית כזאת ?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by Asaf.Y,

ערב טוב! אני מחפש תוכנת FTP טובה חוץ מ-FlashfXP ו CUTE FTP...יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  7. היי ! ראיתי באיזה פורום שאיזה אחד יצר התקנה של תוכנה,כשמפעילים את ההתקנה מופיע מסך ההתקנה והעכבר לוחץ לבד (אני לא נוגע במחשב ) על הכפתורים,גם כן כשצריך להקליד איזה סיראל,זה מוקלד לבד ! מה שם התוכנה שאיתה הוא עושה את זה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי חבר'ה! אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה שלי... אני עובד עם OUTLOOK EXPRESS במחשב נייד והייתי רוצה לבדוק את המיילים שלי עם התוכנה במחשב נייד בלי שהיא תוריד את המיילים מהשרתים ככה כשאני אגיע בערב הבייתה בכל מקרה כל המיילים יגיעו לי לתוכנה בבית... ניסיתי להגדיר בנייד שישאיר את המיילים בשרת אבל העניין לא עובד...כשניסיתי לבדוק את המייל בנייח לאחר מכן הוא לא משך את המייל... האם יש פיתרון בכל זאת? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by repero,

אני מנסה לנגן קובץ MKV של באטמן האביר האפל. הקובץ הוא עם CUSTOM HEB SUB, כלומר יש בו תרגום בעברית. הבעיה היא שכל תוכנה שאני מנגן איתה (VLC, BS PLAYER, MEDIA PLAYER CLASSIC) האות הראשונה והאחרונה נחתכות מהתרגום. מה לעשות? עריכה: זה קורה גם בסרטים אחרים... לדוגמא ספרות זולה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by rbeny10,

נהגתי להוריד תמונות ממצלמה דיג., "קנון" A620 , באמצעות תכנת ADOBE PHOTOSHOP . משהו השתבש בתכנה ( קובץ .psa בתיקיית "קטלוג", לא מזוהה) ,ולכן לא מצליח להוריד תמונות !. גם הסרה והתקנה מחדש של ה- ADOBE PHOTOSHOP - לא עזר. האם יש תכנה אחרת להורדת תמונות? מאיפה ניתנת להורדה?.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yonni,

רק בEXPLORER. מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  12. ניסיתי לעדכן באפשרויות>עידכון זה כבר על "בחר אוטומטי" שיניתי את השעון במחשב ומאז זה ככה מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by AdamS,

היי, אני מנסה להתקין את האנטי וירוס Panda והוא כותב לי שאני קודם צריך למחוק גירסאות קודמות שלו או למחוק את ה-Windows OneCareנ (או איך שלא קוראים לזה). בקיצור, אין לי כבר את שתי התוכנות, בשום מקום במחשב אין זכר להן, אפילו לו בר'גיסטרי ואני לא מצליח להתקין את זה בשום אופן. מישהו יודע מה עושים? תודה מראש, אדם

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  14. התוכנות רושמות לי "???????" במקום עברית,מה ניתן לעשות? אני זוכר שראיתי איזשהי תוכנה שמתקנת את זה אבל אני ממש לא זוכר.........תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  15. שלום ידידיי הייתי מעוניין לדעת אם ניתן לעשות פעולה הפוכה לחיתוך קטעי וידאו שהיא חיבורם יחד לקטע אחד נניח סרט שמחולק ל5 חלקים בAVI האם אני יכול איכשהוא לחברם יחד לקטע אחד רציף ללא מרווחים ? תודה

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by megastorm,

שלום לכולם ומצטער על חוסר היידע, איך אני פותח קובץ בסיומת bin לדוגמה Warcraft 3 - Reign Of Chaos.Razor 1911.ShareReactor.bin אין לי מושג איך ניסיתי לפתוח עם winrar וכל מיני תוכנות ואני לא מצליח יש למישהו פתרון?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  17. שלום כולם יש לי בעיה עם הרמקולים האלה והכרטיס קול SupremeFX Xf-i אני משתמש בוויסטה 64 ביט אני לא מצליח לשמוע בכל הערוצים כשאני משתמש בקידוד PL II הוא מעוות לי קבצי מוזיקה, משחק עם הווליום ולא מעביר טוב לערוצים האחוריים ולסנטר יש למישהו מושג מה לעשות או אילו דרייברים אני צריך בשביל שזה יסתדר? ניסיתי להשתמש במה שמגיע עם הדיסק התקנה של לוח האם אבל זה עושה לי בלאגן עשיתי גם הסרה אבל כל פעם שאני מאתחל הווינדוס מתקין לי אוטומטית איזה דרייבר שאני לא מזהה שם בלי רשות ומשבש לי הכל כשאני שומע באופציה של 6 channel הכל בסדר אבל המערכת אמורה להוציא לי שמע טוב יותר עם הכרטיס קול הזה לא ?! תודה רבה רבה לעונים זה הרס לי את שנת הלילה אתמול לגמרי

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by t-tomer,

אהלן, אני משתמש בדפדפן פיירפוס 3.03, ולאחרונה יש לי בעיה קטנה - לגבי סיסמאות ושמות משתמשים באתרים, הוא זוכר אותם, אבל הוא לא מחובר אוטומוטית. כלומר- כל פעם שאני סוגר את הדפדפן ונכנס מחדש לאותו אתר, הוא זוכר את הסיסמא אבל לא מחבר אותי ישר כמו שביקשתי בסימון באתר(ככה לגבי כל אתר). ניסיתי לחפש בהגדרות אם יש אפשרות כזאת, לא מצאתי. גם ניסיתי להתקין מחדש על ההתקנה הזאת וכנראה זה שמר הגדרות או משהו אז עדיין זה ממשיך. בבקשה תעזרו לי לאתר את המקור לבעיה, תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by sweet_boy,

אז ככה חברה אני צריך BOOT CD שנגיד קרסה לי המערכת הפעלה להכניס את הדיסק מה BOOT ואז זה יעשה לבד CHKDISK ועדיף כמה פעמים אם יש למישו דבר כזה או רעיון איך יכולים לעשות את זה בבקשה שיענה לי כי זה באמת הכי דחוף שיש windows xp מערכת קבצים NTFS

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  20. הכותרת אומרת את זה. איזה תוכנות מומלצות כדי לנקות את המחשב בכדי שיפעל מהר יותר? ואם יש מקום הורדה ליגלי, יהיה נחמד אם תכתבו אותו. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shloosh,

לעומת פיירוול אחרים ה-sygate הזה תופס די הרבה מהפעילות של המעבד!!! הוא תותח ויותר טוב מאחרים לפי דעתי. אבל הוא תופס מלא מהכוח של המחשב.... לא הרבה זיכרון מה שלא כ"כ חשוב אצלי כשיש 512 ראם,אבל מהמעבד הוא כן תופס לי !! אני מסתכל ב- procceses ,ו-sygate לוקח פעם 13 פעם 2 פעם 8 פעם 10 פעם 18 פעם 5 פעם6 מהמעבד!! זה המון לפי דעתי כפול מאשר חלון האינטרנט אקספלורר. ואם אני ירצה לשחק במשהו רצחני כמו האלף לייף 2 אני אצטרך את כל המעבד לרשותי. זה כמו שאני מפעיל איזה משחק קטן ואז מפעיל עוד משחק. פיירוול אחרים זה ממש לא ככה,הם תופסים הרבה זיכרון אבל לפחות לא מהמעבד,מה לעשות?? אפשר לשנות את זה?? אני רוצה אותו כי הוא תותח וכל הבעיות נפתרו איתו

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  22. יש לי Firefox בעל ממשק בעברית. איך אני משנה אותו שיהיה עם ממשק אנגלית? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! אם משהו יודע איך לפתוח אותם . . . בבקשה שיציל אותי !!!

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  24. כותרת ^^

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by OSTM,

אוקי, יכול להיות שזו שאלה קצת טופשת סידרתי את כל האלבומים שלי בספריה של WMP11. עד עכשיו התוכנה כשמיינתי את האלבומים לפי אמן, האלבומים הוצגו אחד ליד השני, בערך כמו בתמונה המצורפת הראשונה. ועכשיו היא משום מה מתעקשת למיין אותם לפי שם הABC... זה ממש מציק, ואני לא מצליח להחזיר את זה לתצורה הקודמת. כמו בתמונה השניה. באמת שניסיתי הכל. אשמח מאוד אם מישהו יפתור לי את הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.