תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הלוח אם הוא אסוס p4R800 VM התקנתי את כל הדרייברים ועדיין בקר ה SM אין לו דרייבר (סימן שאלה במנהל ההתקנים ) מה אני צריך להתקין ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
רכשתי היום מעבד Q9650, והתקנתי אותו על לוח P56-DQ6 של ג'יגהבייט. מבעוד מועד, עדכנתי את הביוס לגרסת F7, אך כשעלתה מערכת ההפעלה, הויסטה לא זיהתה את המעבד. שיטוט קצר ברשת העלה שעדכון הדרייברים של הצ'יפסט יפתור את הבעיה. הורדתי את הדרייברים האחרונים מבית אינטל, התקנתי, "הסרתי" את המעבד ועשיתי ריסט. הבעיה לא נפתרה, והמעבד עדיין מוצג כ"unknown device". האם למישהו יש רעיון מה עלי לעשות? אני כבר אובד עצות... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
רציתי לקבל המלצה לתוכנת השתלטות מרחוק שתוכל לאפשר לי בדיקות על משחבים מרוחקים בצורה נוחה(לא כמו הכלי של xp) בנוסף יש צורך שהתוכנה תתמוך בויסטה+xp ואם יש מדריך אז זה מעולה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
זאת אומרת שיהיו 4 אזורים שבכל אחד מהם יהיה סרטון אחר אבל הם יהיו מאוחדים בקובץ אחד.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום רב !! יש לי בעיה בבקר קול אשר הוא לא מזוהה (מופיע לי במנהל ההתקנים הסימן שאלה הצהוב)אשר הוא מובנה על לוח אם מסוג ACPI Multiprocessor PC מה הבעיה ? האם זה רק דריבר? אם כן , מאיפה ניתן להוריד אותו וכיצד מתקינים אותו ? נ.ב : אבד לי הדיסק של הלוח אם לכן לא ניתן להתקין אותו מחדש דרך הדיסק..
-
- 19 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, עם מכשירים מסויימים מגיעים דיסקים שונים להתקנת דרייברים / תוכנות. אני מעוניין לא להזדקק לאותם דיסקים (אלא במקרי חירום), ולכן אני רוצה ליצור אימאג' 1:1 של הדיסק על המחשב, כך שבלחיצת כפתור הוא יבצע את ההתקנה - ממש כמו לחיצה על הדיסק מכונן ה- DVD. זה ניתן? הצלחתי ליצור כמובן אימאג' על המחשב - ISO, אבל אני לא יכול לפתוח אותו ולהתקין אותו ישר, אלא אני צריך לצרוב אותו לדיסק באמצעות נרו, ואז להתקין אותו מהדיסק. המטרה שלי, כאמור, היא להתקין את הדיסק שהועתק ישירות מהמחשב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה לא נותן לי להתקין את הפריימוורק , הupdate מתחיל תהתקנה ואז אומר Failed ככה כבר שלושה ימים , הורדתי ידנית תהתקנה וזה מה שזה רושם לי : (אחרי שאני בא להתקין ידנית). נכנסתי גם לאתר של מיקרוסופט ואמרו לי להסיר אותו מהמחשב ואז להתקין ידנית מחדש אבל זה לא מוכן למחוק , מה לעשות ?!
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני לא יכולה להכינס לאתר מסויים אני לא יודעת איך אפשר לההוריד אותו מהחסימה כי משום מה פתאום הוא מופיע לי כחסום מופיע לי ההודעה הבאה :
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
האם יש תוכנה אשר ניתן להתקין על מחשבים באותה הרשת כך שהעיבוד המקומי של מחשב מרכזי מתבזר ומחושב ע"י כל מכונה שעליה מותקנת התוכנה? תחת winxp. תודה, רודי.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש בפורום ואני זקוק לעזרה ממכם דחוף! פירמטתי את המחשב לפני מספר ימים ועדיין לא הצלחתי להבין מה הבעיה של הכטיס מסך ומה לא עשיתי נכון.. וידאו עובד והכל, רק שבשחור לבן וחקלם שעובדים בצבע- התמונה לא ברורה ורק חלק מהתמונה צבעונית.. חשבתי שמדובר בבעיית קודקים. התקנתי KLITE ו- XP CODECKS.. שום דבר לא עוזר. כמובן שהדרייברים של הכרטיס מותקנים והכל.. (nvidia - ג'י פורס 6) תודה לכולם על העזרה. marksab
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום, אתמול התקנתי מחשב בשלמות,דרייברים תוכנות וכד' ולאחר מכן רציתי לשמור גיבוי שלו בארד דיסק נייד USB 80GB "2.5 לאחר שהפעלתי את ה-Ghost,המחשב החל לעשות ריסט וניסה להגיע אל חלון הGhost מהדוס אך נתקע ולא המשיך הוא מציג הודעה שאם אני רוצה לחזור אל ה-Win אני צריך לכתוב ghreboot אבל זה לא כל כך עזר,נראה כאילו קבצי ההפעלה נדפקו או משהו..למישהו יש פתרון איך לעלות חזרה את ה-WIN?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
אני מחפש איזושהי תוכנה ידידותית למשתמש שמייבאת דואר אלקטרוני למחשב (כמו OUTLOOK) שאפשר להוריד וגם כאשר התוכנה לא פתוחה שיראה לי שיש הודעות חדשות.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים שני לא מקבל מיילים לחשבון ה Gmail שלי. בדקתי דרך שני מחשבים שונים, דרך שתי ספקיות אינטרנט שונות והשתמשתי בשני browsers שונים. אותה התוצאה. אין מיילים חדשים ב Inbox אבל ב spam יש. אפילו שלחתי לעצמי מספר מיילים מחשבונות אחרים. אף אחד מהם לא הגיע ל gmail אבל גם לא קיבלתי הודעה שהמיילים לא נמסרו לייעדם משרת ה exchange שהשתמשתי בו. האם עוד מישהו חווה את הבעיה הזו בימים האחרונים? איך אני יוצר קשר עם תמיכה ב gmail? יש להם שם רק פורום אבל אין אף תשובה לנושא הזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שמריצה הודעות טקסט בתחתית המסך או באזור כלשהו. בסגנון ערוץ הספורט שמריצים שורת הודעות בתחתית המסך.(כמובן שאת תוכן ההודעות אני רוצה לערוך) תודה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני בא לשמוע שיר מסויים פתאום הוא אומר לי שאני צריך להוריד רישיון כשאני בא להוריד רישיון הוא אומר לי שהירישיון הורד כבר 10 פעמים ולא אוכל להוריד את הרישיון, ואני לא יכול לשמוע את השיר עד היום כשנתקלתי בבעיה שזה היה נדיר הורדתי את הרישיון והייתי יכול לשמוע.. עכשיו הוא קיבל קריזה ואומר שאני לא יכול להוריד את הרישיון הנה תמונה צילמתי http://www.siz.co.il/my.php?i=jmlndjihhmo4.bmp תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היה לי וירוס GADCOM.EXE שלא הצלחתי להיפטר ממנו. עכשיו יש לי בעיה חדשה- וירוס השתלט על - SVCHOST.EXE - במנהל משימות יש לי 6-7 כאלה. כשסודרים אחד מהם מופיע לי חלון שמכבה את ה XP תוך 60 שניות (כמו הבלאסטר). יש קספרסקי , יש Malwarebytes' Anti-Malware - כלום לא מזהה ולא מליח להוריד. לא ניתן לגלוש, נסגרים חלונות והמחשב זז כמו פנטיום 1 ישן. שמתי לב שהמערכת עריכה הראשית שלי גם נדבקה בוירוס הזה (העברה של שיר בדיסק און קי) ועכשיו יש בעיות בעבודה ובפרנסה. לא ניתן לפרמט את המערכת משיקולים כלכליים ומקצועיים- איך נפתרים מזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://img156.imageshack.us/img156/6315/42650105.jpg
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
לאחרונה זה קפץ לי באתר HWZONE (בינתיים רק באתר הזה), פעם שניה. אם יש כזה דבר או שזה וירוס שמנסה להשתחל לתוך המחשב שלי ע"י אישור שלי? נראה מסריח. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע המחשב החליט שהוא לא מזהה את הכונן DVD שלי בבדיקה במנהל ההתקנים (מאפיינים של הDVD) נרשם: "Windows טען בהצלחה את מנהל ההתקן עבור חומרה זו, אך אינו מוצא את התקן החומרה. (קוד 41) לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה." אמרתי, סבבה - אבל למה את הכונן הוירטואלי שלי (DAEMON Tools) הוא גם לקח (הרי הוא לא מחובר פיזית)? מישהו יודע מה עשים? *רשמתי את אותה הודעה גם בפורום בעיות חומרה כי לא ידעי איפה הבעיה ..
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
רק בדפדפן firefoxs (בדקתי באקספלורר ועבד כרגיל) איך לי את הלחצנים של הdownload והunlock ולכן אני לא יכולה להכניס סיסמאות. אם מישהו יודע מה הבעיה או איך לסדר אותה אני אשמח לשמוע... תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. הבעייה צצה בדיסק הקשיח הוותיק שהינו בנפח 160GB שהיה מחולק ל3 מחיצות:C-F-E כאשר ניסיתי בעזרת תוכנת PartitionMagic 8.0להכניס את מחיצת F לתוך E. התהליך כנראה לא עלה יפה ולאחר האיתחול נעלמו לי 2 המחיצות וכעת מהדיסק הקשיח הזה אני רואה רק את מחיצה C. האם מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור שכן היו לי בתוך כונן E המון חומר[50GB] שאני לא מצליח להגיע אליו. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי פלאפון נוקיה 5800 מסך המגע החדש,הפלאפון רק סרטי מפ4 אני מחפש תוכנה מקצועית(מצידי שתעלה כסף) שתנצל את כל 4 הליבות שלי במלואם ולא רק אחד מהם או שתנצל את כרטיס הגרפיקה שלי(8800 512) בשביל להמיר סרטים מ mkv.xvid.divx ל- mp4 ושאני יוכל לשנות את הרזולוציה ל 640*360 אני צריך שהיא תהיה מהירה הכי מהירה בשוק ושתנצל את המרובע ליבות או את הכרטיס גרפיקה עד הסוף תודה מראש...אני כותב את זה מהצבא מהפלא
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי כמה גירסאות של ווינדוס Xp (לצורך העניין כולן מקוריות) ועוד כמה של לינוקס, אני רוצה "לגבות" את כולם ולשים אותם על דיוידי אחד. האם יש דרך בה יהיה ניתן להתקין מהדיוידי את הגרסאות שעליו? כלומר, האם ניתן ליצור bootable dvd שיצליח להריץ התקנה של ווינדוס או של לינקס לפני בחירה בתפריט.? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמריצה באנרים באזור שאני בוחר במסך, והבנתי גם שיש תוכנה שניתנת לשליטה מרחוק ז"א ממחשב אחר דרך הנט... תודה לכל מי שיעזור..
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-