עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lompy,

האם קיימת תוכנה שיכולה להקליט סדרה של לחיצות לדוגמה לפתוח דפדפן ,להיכנס לאתר מסוים,להזין בו סיסמה,ללחוץ אישור וכו. ואחרי זה ליצור קיצור (איקון או כפתור) שיפעיל את כל זה בלחיצה אחת בלבד מבלי שאני העשה את כל התהליך כל פעם מחדש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, במחשבי מותקן מעבד i-5 2300 וכן מערכת הפעלה Windows7. למחשב יש 2 דיסקים קשיחים: הראשי מחולק ל - 3 מחיצות: C עליה מותקנת מערכת ההפעלה, D עליה אני מתקין את כל התוכנות שלי ו - E עליה אני רושם את כל המידע שאני מייצר (דוחות, מכתבים וכו'). לדיסק המשני G אני מעתיק את כל הגיבויים. לאחרונה התקנתי ב - D תוכנת גיבוי אקרוניס 2010 גרסה 13, יצרתי ב - G שני אימגים אחד ל - C והשני ל - D. כשניסיתי לשחזרם באמצעות דיסק ה - boot של אקרוניס מיד הופיעה לי ההודעה הבאה: Error. Acronis True Image Home has not found any hard drive disk גםהניסיון ליצור את שני הגיבויים של סי ו - די בדיסק הראשון במחיצה אי הביאו לי את אותה הודעה. למה קוראת התופעה הזו ומה עלי לעשות כדי שאקרוניס יזהה את קבצי הגיבוי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by FlyBoy,

אוקי,יש לי מכשיר DVD שלא קורא Divx . ויש לי רט SVCD בלי תרגום,אבל יש לי את התרגום שלו בקובץ sub ,לאן אני צריך להעתיק אותו בדיסק של ה SVCD כדי שהדי וי די יטען את התרגום לבד.???? (אם זה אפשרי בכלל)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כבר חודש שלם שהעכבר שלי סובל מתקיעות קטנות ומרגיזות,לא ייחסתי לזה אז חשיבות רבה בגלל שהתופעה הייתה מזערית... בשלושת הימים האחרונים הבעיה נהיתה פטאלית,העכבר נתקע מתי שבא ללא סיבה נראית לעין ומכניס את כל הדסקטופ להנג איום ונורא. הדרך היחידה לגרום לו לעבוד היא לחיצה כפולה על Alt+Ctral+Del שמביאה למסך שאומר שהמערכת מחכה לתוכנה\קובץ כלשהו להיסגר. לאחר מכן אם אני חוזר לWin ע"י לחיצת Esc הקובץ Msgsrv32 מופיע ברשימת התוכנות כלא מגיב,ואם אני סוגר אותו אני מאבד שליטה מוחלטת על העכבר. מה יכול לגרום לבעיה זו וכיצד לפותרה? (מדובר בעכבר USB וWin ME).

5. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי שני תוכנותל של תוכנת טורנט גם utorrent וגם deluge עשיו המנוזר הוא שבutorent ההורדה לא מגיעה למגה 1 אבל בdeluge היא מגיעה 3 mb אם זה בעיה בהגדרות של הutorrent אשמח לדעת איך להגדיר את הutorrent נכון כדי שיוריד לי כמו הdeluge תו'ה לעוזרם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. צריך תוכנה בשביל האי סי קיו כדי לראות אנשים בבלתי נראה בבקשה !!!!!!!!!!!!! תודה תוסיפו קישורים עריכת המודר: אתה לא שם עד כמה סימני הקריאה האלו מכערים את הפורום? השתמש רק באחד בכותרת בעתיד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by oded6188,

שלום... ישלי מדפסת OKI Microline.... (מדפסת סיכות של פעם.... אלה שעובדות עם דף רץ) אנימחפש שם של תוכנה להדפסת כרטיסים שיודעת לעבוד עם מדפסת כזו... יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by KobiHo,

יש לי את Intel burn test v1.8 ואיך שאני מפעיל אותה אני מקבל הודעת נחשל מישהו יודע למה ומה צריך לעשות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shainov,

שלום חברים, אבקש מדריך למתחיל ברמה נמוכה-בינונית לתוכנת עריכה מסוג GIMP כדי לערוך TEMPLATE ברמה יפה ומקצועית ככל שניתן. (איני רוצה לערוך עם פוטושופ כי היא תוכנה מאוד קלילה ונוחה) אשמח לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן! מאז שפירמטתי את המחשב שלי יש לי בעיה בהשמעת קבצי מוזיקה, כאשר אני משמיע אותם התוכנה פשוט נתקעת ומפסיקה לנגן ומופיעה לי השגיאה הבאה זה קורה לי גם בוינאמפ ושמה השגיאה בקובץ In_mp3.dll. חשבתי שזה בעיית דרייברים אבל החלפתי כבר עשרות (אני לא מגזים) וזה לא עזר. מה לדעתכם הבעיה?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Wingedbull,

בגדול, אני גולש בדפדפן מלא ביום-יום. משום מה, הוא נהיה כבד יותר ויותר כשגולשים מלא זמן עליו. יש דרך להאיץ את הדפדפן? לפעמיים אני חושב שהאינטרנט שלי איטי, אבל מה שבעצם קורה זה שהדפדפן איטי, וקצב הזרימה של האינטרנט נדפק אחריו. יש דרך למחוק משהו שיגביר את החוויה בגלישה בדפדפן?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by asaf556,

אני מחפש מדריך לתוכנה vmware כולל הורדה בגרסה האחרונה שלה תודה :jump: :jump:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SixKiller,

שלום.... התקנתי נורטון 2005 שוב כמו פעם... חשבתי שהוציאו פיקסים או משהו מאז שהוא יצא.. אבל לא.. עדיין יש את הארורים האלה.. הארור הזה בא לי בד"כ בהתקנות של תוכנות.. או שאני מתחיל התקנה.. יש איזה דרך לבטל את זה?.. או שיותר טוב לעבור לאנטי וירוס חינמי.. AVG or AVAST... תודה.. צ'יקו [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום בזמן האחרון אני לא מצליח להכינס ללוח בקרה של הכרטיס מסך Catalyst Control Center. אין שגיאה או משהו בפשוט חושב קצת וזהו לא עושה כלום. הסרתי והתקנית שוב לא עוזר אני עשיו עם הdriver הכי עדכני. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש עריכה: פותח שני תהליכים ואחרי כמה זמן סוגר אותם.אחד זה CCC.exe והשני אני לא מצליח לתפוס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by slider,

אז ככה, יש לי קובץ שלוקח קצת יותר מ 700MB (בערך 703MB) שאותו אני רוצה לצרוב באמצעות NERO. נכנסתי ל HELP של NERO ופעלתי לפי ההוראות שיש שם בנוגע לאיך לעשות OVERBURN, אך משום מה, כשאני רוצה לצרוב, הוא עדיין אומר לי שאין מספיק מקום על המדיה... מה לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Stingray,

יש לי מסמך PDF שמאפשר העתקה, אני רוצה להעתיק טקסט בעברית לקובץ DOC, רק מה, אני מקבל גי'בריש... המסמך הוא: http://www.2shared.com/document/FbBOVxP7/059c_KS2_Vayeshev1__1_.html הטקסט שאני רוצה להעתיק הוא כל הטקסט הקטן, בלי הכותרות ושאר הדברים. אני בטוח שזה קשור לפונט שחסר לי,רק לא יודע איזה...אשמח לעזרה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה להחליף מחשב כיוון ששלי מראה סימני סוף חיים. כיצד ניתן לצרוב (על מנת לשמור )בבת אחת את כל הדואר שהצטבר לי בתיקיות באווטלוק אקספרס. ניסיתי למצוא דרך ואני מצליח לשמור רק כל דבר דואר בנפרד ויש לי מאות אם לא אלפי דברי דואר ששוכבים בתקיות ואיני רוצה שיאבדו לעד. שמירה כל פריט ופריט תיקח לי המון זמן ואין לי סבלנות. יש רעיונות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, לאחרונה, אחד החברים שלי פיתח שירות דוא"ל ציבורי ששמו tempyMail, המיועד עבור גולשים שמעוניינים לשלוח ולקבל מייל מתיבה אנונימית. הודעה זו נכתבת בשמו מכיוון שהוא מעוניין לפרסם את האתר בכדי לעזור לכל הגולשים המתוסכלים. השירות לא כרוך בתשלום ומיד עם הכניסה לאתר תקבלו תיבה ממנה תוכלו לשלוח ולקבל מיילים בצורה אנונימית לחלוטין! אני מודע לכך שיש אתרים רבים שנותנים תיבת מייל אנונמימית אבל עוד לא נתקלתי באתר המאפשר גם שליחה של מייל בצורה אנונימית וגם קבלה של מייל לאותה התיבה + אפשרות להגן על התיבה האנונימית בסיסמא (בתהליכי פיתוח מתקדמים) כתובת האתר: http://www.tempymail.com למה פיתחתי את tempyMail? אני מפתח אפליקציות בזמני הפנוי, וכמו כל מתכנת, אני נעזר בגוגל ע"מ למצוא קטעי ק…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SemteX,

שלום, יש לי בעיה מאוד מתסכלת בMSN MESSENGER. לא זכור לי מתי זה התחיל, אבל אני חושב שזה התחיל אחרי שעשיתי סריקת וירוסים בתוכנה NOD32. הבעיה היא כזאת. כשאני מנסה להתחבר לMSN MESSENGER, שמותקן אצלי בגירסא הכי עדכנית שלו (7.5.0324) מופיע החלון הזה : http://img394.imageshack.us/my.php?image=problemessenger2zm.jpg כתוב שאני לא יכול להתחבר וכו' וכו' וכו', ובעיה זו נקראת 80048820 כמו שאפשר לראות בתמונה. ניסיתי לעשות את הTROUBLESHOOT והדבר היחיד שכתוב אודות לבעיה זו חוץ מלבדוק את חיבור המודם וכו', היא שאני צריך להוריד את הגירסא הכי עדכנית של MESSENGER (וגם רשמו את מספר הגירסא כמו שרשמתי בסוגריים למעלה). אבל יש לי את הגירסא הכי עדכנית, אז אין לי שום פתרון לבעיה זו. יש למישהו רעיונו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by alidanon,

דוד שלי קנה מחשב חדש... ואני צריך ללוח אם הזה: Asus - P5GC - MX דרייבר לכרטיס קול. (כבר בדקתי את הדרייברים של הדיסק שאיתו הבאנו את המחשב)... אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם! בעקבות ריענון התוכנה במחשבי החברה, החלפתי במחשבי Compaq Armada 300 את ערכת Office מ-Office 97 ל-Office 2003. באותו רענון הוחלפה גם מערכת ההפעלה מ-Windows NT4 ל-Windows XP Home Edition (כמובן שהחלפת מערכת ההפעלה, נעשתה לפני החלפת ערכת ה-Office). נראה, שהמחשבים הסתדרו מצוין עם Windows XP ולא הורגשה איטיות ב-Windows, בגלישה באינטרנט או ביישומים מיוחדים בהם החברה משתמשת. אבל, כאשר משתמשים ב-Word 2003 כל המחשבים הללו, נהיים איטיים להחריד! שמתי לב שה-CPU Usage בזמן הקלדה רגילה נע בין 60 ל-100 אחוז (ככל שהמסמך ארוך יותר כך ה-CPU Usage גבוה יותר בזמן הקלדה פשוטה בקצב סביר). הדבר מאוד מאט את המחשב, וגם גורם לו להתחמם מאוד (דבר שלא קרה עם Word 97 ו-Windows NT4). המסקנה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by chenrp,

האם יש תוכנה שעושה את אותה הפעולה כמו DEMON TOOLS שעובדת בVISTA BIT64 ??? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by roshman32,

שלום . אני מעוניין לדעת מאיפה מורידים אייקונים לתקיות , ואיך אני מכניס אותם למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני צריך קוד סיריל ל פוטושופ ופלש(10) cs3 ומהר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי שלום לכולם, מנסה לעזור לבני הסטודנט (הנדסת תעשייה וניהול) קיבלו לינק להוריד דרך אתר האוניברסיטה את תוכנת Power BI אך ההתקנה נכשלת מצ"ב תמונת מסך של הבעייה. האם יש צורך להתקין מחדש את ה NET.FRAMEWORK אודה לעזרתכם תודה

דיונים חדשים בפורומים