עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LeM0n^,

אני צריך תוכנה שחותכת קטעים של מוזיקה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nondos,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לחלק את הדיסק הקשיח שלי מחדש מבלי לפרמט אותו ומבלי לאבד את הנתונים שעליו שאלה נוספת האם חלוקה כזאת תפגע בביצועים הוא שהיא בדיוק כמו חלוקה שעושים בעת פרמוט הדיסק הקשיח? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Cynicoren,

שלום, משהו קרה לי בפיירפוקס, ואני לא יודע איך לתקן - יש לי כ 40 טאבים פתוחים, ובעבר כשהייתי סוגר אותו ופותח שוב, הוא היה נפתח מיד עם כל הטאבים. בשבוע האחרון הוא נפתח רק על עמוד הבית, ולא פותח את הסשן שהיה סגור אוטומטית. מה ניתן לעשות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by hamtsani,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון - אם לא אשמח אם תעזרו לי מהו הפורום הנכון. אני מעוניין לרכוש תוכנה לעריכת וידאו - מעונין בהמלצה על תוכנה שכזו, שמעתי על תוכנה של pinacle מישהו מכיר? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. זה קורה לי כמעט כל כמה ימים, כשאני מנסה לעשות עדכון. זה התחיל אחרי שעשיתי פורמט למחשב. חיפשתי בגוגל רבות למצוא את הפתרון, כולם אומרים לנקות את התיקיית TEMP או לוודא שיש לי את התיקייה TEMP וTMP במחשב. בדקתי ושתיהן נמצאו. עשיתי איחוי, וריסטרטים רבים אבל זה לא עזר. אני באמת לא יודע כבר מה הבעיה, כי בגירסה 4 זה לא קרה לי. וכשאני מנסה למחוק את האנטיוירוס דרך YOUR UNINSTALLER, הוא מציג לי שגיאה כלשהי שלא ניתן למצוא מספר קבצים שדרושים להתקנה/מחיקה. אני כבר לא יודע מה לעשות. HELP!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ben_amitai,

יש לי את הגירסא CS3 XTENDED של פוטושופ ואני צריך לעשות משהו פשוט. להעתיק קעקוע מתמונה אחת ולהדביק אותו על תמונה אחרת. איך אני עושה את זה? אולי אני יעתיק את התמונות ומישהו יוכל להכין לי את זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

שלום ניגש בקצרה לעניין יש לי הרדיסק של 60 ג'יגה שעליו מותקן כמובן ה Windows והפורמט של הכונן הוא NTFS עכשיו אני רוצה לשנות אותו מבלי לפגוע בתכולת הכונן ל FAT32 כמובן.. אפשר הדרכה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by assaf990,

אומרים שאפליקציות דוט נט מתקינות עצמן ללא רישום, היינו מספיק העתק הדבק והתוכנה מותקנת ומוכנה להרצה. אם כך, כיצד תוכנה שרוצה לתת את עצמה ל-30 יום נסיון חינם תוכל לדעת שאכן שחלפו 30 יום? כי ברגע שיחלפו 30 יום, אני אמחק את התוכנה ואתקין אותה מחדש (כלומר העתק-הדבק ) ושוב יהיה לי אותה ל-30 יום... היכן אני טועה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מחפש תוכנה לשליטה מרחוק טובה וחינמית (ללא הגבלת זמן) תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kobibo,

מחפש תוכנה שתחליף את תוכנת ה ACDSEE ,תוכנה פשוטה שתדע לבצע דבריים בסיסיים. כדאי להחליף ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by maxwell10,

צילמתי במצלמת וידיאו מספר סרטונים וקיבלתי קובץ vro יחיד שגודלו כ - 800 מ"ב. הייתי רוצה לערוך אותו עם moviemaker אך תוכנה זו איננה יודעת לעבוד עם פומרט זה. לפי המלצות שקראתי באינטרנט שיניתי את הסיומת מ vro ל mpeg. ה moviemaker אכן העלה את הקובץ אך סבל מבעיה בה זמן המופיע הוא רק 21 שניות (למרות שאורך הסרטון הוא 20 דקות). מה עלי לעשות על מנת שאוכל לערוך את את הסרטונים שבקובץ עם moviemaker?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שתי התוכנות הוגדרו אוטומטית לעברית.. איך משנים לאנגלית? ועוד שאלה בנושא אחר - איך מסדרים ב-IE7 את ה-menu bar ככה שהוא יהיה מעל ה-address bar?

13. שלום כולם הורדתי כמה סרטים של wma ושאני פותח אותם בעזרת madie player 9 הם נראים כאילו זה אינפרא אדום למשל רואים אנשים בצבע ירוק ותמסגרת שלהם בצהוב ותרקע מאחוריהם בכתום הכול בצבעים דפוקים. כמו פה (דוגמא) קיצר אמרו לי להחליף חבילת מקודדים אז מחקתי את החבליה הקודמת LH והתקנתי k-lite עדיין זה ככה. ניסתי להפעיל אותם במדיה פלייר קלאסיק שמגיע עם ה k-lite וגם אותו הדבר אני חייב לציין שבמשחקים וסרטים אחרים של mpg mpg2 divx mp4 ומה לא הכול רואים סבבה ותקין ורק ב wma הכול רואים על הפנים מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי! מדוע איני יכול להוריד את הגרסה הנסיונית של תוכנת Acronis Universal Restore?מישהו לומר לי כיצד להוריד? הנה קישור: http://www.acronis.com/enterprise/products/ATIESWin/universal-restore.html תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dor123,

יש לי עוד מספר בעיות עם Thunderbird: 1. אינני מוצא אופצייה לקבל מידע על כתובת השולח של ההודעות שאני מקבל באימייל על מנת לזהות ספאמרים ללא צורך לפתוח את ההודעה. 2. בעת שליחת הודעה יש כמה בעיות: א. אין לי כל דרך לשנות את כיוון הכתיבה ל-RTL מ-LTR, לא ע"י Ctrl+Shift ולא ע"י Ctrl+Shift+X. איך משנים את כיוון הכתיבה? (נפתר) ב. אין אופציה לבחור גודל גופן מספרי באופן מסודר, אלא רק להגדיל ולהקטין את הגופן בהדרגתיות. ג. אין אפשרות לבחור באנשי הקשר שברצוני לשלוח להם הודעה, אלא רק להקליד את שמם או כתובת האימייל שלהם ידנית. (נפתר) איך פותרים את הבעיות הללו? האם יש צורך בהורדת תוספים בשביל לפתור חלק מהבעיות? להחליף סקין וכ"ו? נ.ב. פירסמתי דיון דומה גם בפורום של מוזילה בפורום Thunderbird…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחפש תוכנה לשליחת צילצולים לטלפונים סלולריים. או כקובץ מידי או כ RTTTL או כל דבר אחר בחינם!! תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. הרבה שאלו אותי את זה אז אני מפרסם ... יש תוכנה קטנה בשם MaxLister (רק 300 ק' ) שתכין לכם רשימה של מה שיש לכם במחשב דוגמא ... משהו שואל אותך איזה משחקים יש לך , במקום לבדוק בתיקיות ולרשום אחד אחד הכן רשימה !!! לינק לתוכנה http://www.acc.umu.se/~max/bin/MList.zip מקווה שזה יועיל לכם נ.ב לא צריך קראק או סיריאל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by i.k,

יש לי את הגירסה הזאת,ועשיתי גיבוי למחשב וצרבתי אותו על דיסק עכשיו,הדיסק הזה לא עולה בדוס ולפי מה שהבנתי ,שכדי להעלות דיסק של גיבוי בדוס צריך לפני זה לצרוב symantec recovery disk,אני חיפשתי בגוסט איך אני צורב דיסק כזה ולא מצאתי. מישהו יודע איך אני מכין symantec recovery disk?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. http://ogle.eyebeamresearch.org/ לפי הדוגמאות שם נראה מבטיח, התוכנה מנטרת את התקשרות בין תוכניות/משחקים שמתמשים ב OPENGL לבין הכרטיס מסך, ושומרת בקובץ מודל תלת מימדי שאפשר לפתוח אותו אח"כ ולשנות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dimago,

היי אנשים, אני בסך הכול רציתי לעזור, אני קונה מהם כבר שנתיים רצוף NORTON ANTIVIRUS באמת שירות מעולה. אבל שטיות אחי. זאת לא חברה שלי. רק ממליץ לא יותר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ניר.,

יש לי בעיה בהסרת ה-ICQ LITE הוא רושם לי שחסר לי איזה שהוא קובץ LOG כיצד אני פותר את בהעיה ומצליך להסיר את התוכנה באופן מלאה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by aviv012,

שלום לכולם אני חדש פה ואני ישמח לעזרה קטנה קודם כל לפנ שאני מתחיל יש לי windows xp שאני מעלה את המחשב ובחר את החלון קובצת לי הודעת שגיאה msvcr71.dll שהוא חסר ואין כלום חוץ מההודעה וגם על safe mode אותו דבר אבל השתמשתי באיזה תוכנה Hirens BootCD וה windows עלה החלפתי את הקובץ החסר ועדיין יש את אותו בעיה. התקשרתי לתכני והוא אמר שיש יותר מ- 100 גרסאות לקובץ עכשיו איך אני יודע מה אני צריך ומה לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

עשיתי את הטסט הזה ב 3DMARK2001 נחשו כמה קיבלתי בResults ? 234 עד כמה זה גרוע? :'(

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by --Shadow--,

לאחרונה אני צופה בסרטי HD במחשב -720p.HDTV.x264 ואני רואה את זה בתוכנה היחידה שמאפשרת לי לצפות בסרטים מהסוג הזה-MEDIA PLAYER 11 האם יש אפשרות להוסיף תרגום בתוכנה הזאת ?? (כמו שBS-PLAY נותן להוסיף TXT SUB SRT ) או האם קיימת תוכנה אחרת שמסוגלת להפעיל קידוד כזה של וידאו + הוספת תרגום חיצוני אשמח לעזרה!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.