תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!!! לאחרונה קניתי Genius EasyPen i405 (משטח עם עט כתיבה) בשביל להשלים את האפשרות שלי לשימוש המחשב כמחברת! השאלה שלי היא כזו.... כשאני כותב את כל הטקסטים בוורד ואז אני צריך להוסיף סרטוט להמשך הטקסט, איך אני עושה את זה? אני לא רוצה לפתוח את הצייר, לצייר ואז להדביק... אני רוצה לראות איך זה יצא על הדף שבו אני כותב... פעם אחת הצלחתי לעשות משהו בסגנון אבל זה היה מלפני המון זמן ולכן אני לא זוכר... בייחוד כשיש עכשיו את האופיס 2007. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי כאן מחשב נייד של אייסר דגם ASPIRE 5715Z עם ווינדוס ויסטה בייסיק אני רוצה להחליף את מערכת ההפעלה וכבר מצאתי דרייברים באתר של אייסר לאקספי והכל טוב אבל איך עושים BOOT? במחשב נייח רגיל עם לוח של אסוס לוחצים על F8 ומגיעים למסך בחירה אם לעשות BOOT דרך ההארדיסק או דרך הכונן דיסקים השאלה איך זה הולך בנייד של אייסר? על מה צריך ללחוץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבים למחשב MSI MS-1674 לא מצאתי כלום. חיפשתי מלא ואין כלום. אני צריך את כל הדרייברים שלו כי נמחק ההארד דיסק והוא אחרי התקנת ווינדוס והמחשב לא מזהה כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אתר שמציג קבצי מערכת ומסביר את חשיבותם כמו SYS.INI WIN.INI - שנותן את פירושם לאיזה מערכת הפעלה הם שייכים כנ"ל BOOTSECTOR מה למעשה פקודת SYS בדוס עושה בדיוק ןמה הם קבצי הREG של 9X ו NT וכדומה . למה אני מבקש את זה כי זה הרבה לזכור וכל פעם אני שוכח את זה וזה יעזור לי המון בתודה מראש GOVNER_T.S.Y
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים תוכנה 3d לטקסטים, שניתן אחר כך לערוך\להעביר בפוטושופ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לעדכן ידנית לא שהוא יעדכן לי לבד יש לי גירסא 3.0 תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לניהול הארד דיסק ממערכת הפעלה DOS עם BOOT (פלופי 1.44 היה לי יותר טוב) שהתוכנה תקרא את מערכת הקבצים NTFS וכל מערכת קבצים אחרת כמו FAT16 FAT32 וכו', והתוכנה תגיד לי אם ההרדיס מנוצל ב - 100% זאת אומרת שאם ההרדיסק מחולק למחיצות היא תגיד ותראה לי. תודה ענקית לכל מי שיעזור, מוטי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום קופץ לי הדבר הזה של ה60 שניות אני לא יודע מה זה ניסתי לעשות הכול 1)הרצתי את האנטי וירוס (קספרסקי) 2)הורדתי מימקרוסופט עידכוני אבטחה 3)הרצתי את הכלי להסרת תוכניות זדוניות. ואין ואני לא מוצא כלום וכול פעם שאני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דק' זה עושה לי ת60 שניות מה עושים [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן הפעלת משחק מופיע לי הודעה. The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. המשחק הוא Angry Birds מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המארז Nzxt Apollo שיש לו בפנאל הקדמי חיבור USB חיבור למיקרופון וחיבור לאוזניות וFIRWEARE. את החיבור של הUSB חיברתי בלי בעיה , אך יש לי בעיה עם החיבור של האוזניות . יש לי שם כבלים של HD AUDIO וAC97 . כשחיברתי את ה-HD AUDIO (נראה לי שזה היה הוא או הAC97 פשוט עשיתי את זה די מזמן ואני לא זוכר , אם זה עיקרוני תגידו לי ואני אנסה שוב ויודיע למרות ש90 אחוז נראה לי שזה היה זה ) אז לא היה קול בכלל במחשב . וכשחברתי את AC97 אז היה קול אבל כשחיברתי את האוזניות המחשב עשה ריסטרט . ! _Nike_! אמר לי שכנראה אני צריך להגדיר שיהיה קול גם בפנאל הקדמי בתוכנה \ דרייבר של הכרטיס קול. עכשיו הבעיה היא שלא נראה לי מותקנת לי תוכנה , למרות שאני זוכר שדרייברים כן התקנתי . אז מה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד ואני מעוניין שהמחשב יבצע סינכרון לקבצים/תיקיות מסוימות שאני עובד איתם מול השרת ב Windows XP - קיימת האפשרות הזאת אבל מאחר ולמחשב הזה כמות הזיכרון בינתיים נמוכה (64MB) התקנתי עליו Windows 98SE. יש למישהו איזושהיא תוכנה/רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
wizoo Darbuka wizoo latigo זה VST plugin איך אני יכול להריץ אותם ולבנות מקצב?? אני לא בדיוק מבין בנושא אשמח אם מישהו יכול להסביר לי קצת את הנושא בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הפיירפוקס שלי התחיל לרצד פתאום אחרי שהתקנתי את הסטייל אקס פי ! מה עושים ? , האקספלורר לא מרצד ולא כלום. עזרה בקשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלו את זה בעבר, כמה פעמים, אבל אף פעם לא היתה פה תשובה. אז אני ישאל שוב, אולי יתמזל מזלי איך מוסיפים כתוביות לסרט בפורמט DVD שנמצא על המחשב? מצאתי בכל הרשת רק מדריך אחד (שמופיעה בהרבה אתרים בגרסאות שונות) אבל הוא ממש מסובך ודורש איזה 5 תוכנות שונות והוא מבר על הכנסת כתוביות לDVD על דיסק, ובכל מקרה לא הבנתי אותו. אני רוצה לדעת איך להכניס כתוביות (נגיד בפורמט SRT, ) לסרט DVD שיש לי על המחשב כבר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי sandisk 16gb אני רוצה להלביש עליו מסנג'ר..אופיס וכו'..זה אפשרי? או שאלה דברים כבדים מדי? בכל מקרה התחלתי עם משהו פשוט, נסיתי להתקין עליו firefox. עשיתי את זה עם התוכנה Package Factory שיוצרת קובץ מיוחד למערכת U3. אחרי שהתקנתי הדפדפן לא פועל מהDOK, קופצות הודעות שגיאה למיניהן. נראה לי שהתוכנה הזאת Package Factory לא משהו.. יש תוכנות אחרות שעושות את זה? או הוראות מפורטות איך לעשות את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1004285133&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה לגמרי קרתה לי עם החלפת מערכת ההפעלה : BSPLAYER מסרב לנגן קבצי WMV. נגן המדיה של WINDOWS מנגן אותם בלי בעיה MEDIA PLAYER CLASSIC מנגן אותם בלי בעיה מנסה דרך BS PLAYER ומקבל "FILE ERROR". מישהו מכיר את זה? רון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי להוריד את נרו מקאזה לאחר ההורדה זה הופיע לי כקובץ עם סיומת dat לא הצלחתי לפתוח את הקובץ משום מה והוא הפנה אותי לאיזה אתר שלא בדיוק הצלחתי להבין מה רוצים ממני. אז ניסיתי למחוק את אותו קובץ מדובר וגם את זה לא היה ניתן לעשות. נתן הודעה שהקובץ תפוס ולנסות מאוחר יותר. מה אפשר לעשות? :-\
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. הבקשה שלי, כאן בשביל חבר: יש למישהו מושג מה משמעות ההודעה: wdf01000.sys , המתקבלת תוך כדי נסיון להתקין מערכת הפעלה מחדש - גם WIN7 וגם XP. בתהליך ההתקנה, דיי בהתחלה , מתקבל הודעה שחסר הדרייבר : wdf01000.sys . איני יודע אם זו בעיית תוכנה או חומרה. אודה לכם על כול עזרה שתתקבל, ובדחיפות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסרגל החיפוש המפורסם של Firefox יש כמה מנועי חיפוש שאני לא מעוניין בהם כמו Yahoo, Amazon ואחרים. יש דרך להסיר אותם מהסרגל חיפוש שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מציג סרטים וסדרות באופן החלק והאיכותי ביותר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! דבר ראשון שנה טובה! ועכשיו לבעיה , יש לי ריצודים כאשר אני צופה בסרטים - אני אבהיר את עצמי כאשר אני צופה בסרט כלשהו באיכות של DVDRIP אני רואה פסים לבנים על המסך וסוג כזה של ריצוד קפיצות מהירות -הדבר מפריע ומעצבן . אוסיף ואומר שהתקנתי מחדש את הדרייברים של הרכטיס מסך וגם את חבילת הCODECS של KLITE. עדין הבעיה ישנה ואיני יודע מה עוד ניתן לעשות עוד. עוד פרטים שאולי יעזרו : כ.מסך ברשותי הוא HD 2400 PRO 256MB אני משתמש ב BS PLAYER (יש לי גם VLC) אך ה BS הוא המעודף עלי. חבילת מקודדים עדכנית כולל דרייברים עדכניים. אני עובד ברזולוציה של 1680X1050 מסך SAMSUNG 22" 2253BW כאשר הסרט לא על מסך מלא ואני מקטין אותו למסך קטן מאד הריצודים פוסקים . כאשר הוא לא על מסך מלא אבל תופ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-