תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היום הורדתי את התוכנה serials 2000 ואני לא ממש איך להשתמש בה אז בבקשה עיזרו לי
-
שלום חברים, היום ה-AVG הודיע לי שיש לי וירוס שפגע לי בקובץ scvhost.exe בתיקיית system32 ואין דרך להסיר אותו!! מה אני עושה?!!? :'( תודה מראש, ניר.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מורידים דרך גוגל HROME ב FTP תיקיות שלמות ולא קובץ קובץ
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי כל פתרון שראיתי ברשת כמו תיקון דרך לוח הבקרה בהוספה\הסרה. הסרה מלאה, שימוש בפידג'ין למשל אבל כלום, נאדה אני מתחבר לכאורה ורואה את כל רשימת החברים Offline. שום הודעה שלי לא יכולה להשלח בכל מקרה במצב הזה. אני עצמי במצב Online תקין לגמרי. שמעתי שיש קבצים מסויימים שאפשר למחוק וזה ישחזר הגדרות לברירת מחדל אבל ממש לא יודע איזה. הכלי הזה הוא כלי תקשורת קריטי בשבילי, אודה לנותן הפתרון בהקדם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני רוצה לשמור מסמך word אני רוצה שברירת המחדל תהיה שולחן העבודה. ניסיתי להגדיר את זה אך זה לא עובד. אולי אני לא במקום הנכון? מצורפת 2 תמונות שמראות איפה הוא רוצה לשמור בפועל (ואז צריך להגיע לפולדר המתאים) ומה ניסיתי להגדיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... ישלי מדפסת OKI Microline.... (מדפסת סיכות של פעם.... אלה שעובדות עם דף רץ) אנימחפש שם של תוכנה להדפסת כרטיסים שיודעת לעבוד עם מדפסת כזו... יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מסדר באימיול שלי גירסה 0.47A שאני יוכל להרויד יותר מ4 גיגה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני צורב ולא משנה עם איזו תוכנה ניסיתי כבר את NERO וAshampoo בתחילת הצריבה כל המחשב קופא לי.. והמחשב חזק.. אפילו בסייר של ווינדוז אני לוחץ על תיקיה אחת אחורה וזה נתקע.. לי אחרי כמה שניות הכל משתחרר וזה מסיים לצרוב..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי שחזור מערכת וזה לא עזר. הנה תצלום מסך [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי תוסף שמבטל פרסומות פלאש ובמקומם מציג מסגרת ריקה עם האות f שצפה בפנים ,וזה די מעצבן. אני מצרף שתי תמונות של אותו עמוד אינטרנט.אחת עם firefox והשניה עם AVANT שמשום מה יודע לבד להבחין מתי ה-פלאש הוא פרסומת ולחסום אותו לבד. (אגב,IE7 עם IE7PRO נותן תוצאה זהה לזאת של ה-AVANT ) . מישהו מכיר תוסף ל-firefox שיכול להציג את הדף כמו ב-AVANT ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרטון וידאו שבצד ימין שלו יש פס ירוק בעובי 1 ס"מ בערך. עם איזה תוכנה אני יכול לחתוך את הפס הזה? והאם יש תוכנה חינמית שיכולה לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להסיר ת NERO דרך הסרת תוכנות בלוח בקרה... בקיצור הוא מתחיל להסיר, ואז הוא נתקע ואומר windows installer הפסיק לפעול, ויש שתי אפשרויות לסגור תוכנית או לחפש פתרון לבעיה באופן מקוון. אני יעני מחפש פיתרון, ההסרה ממשיכה עוד קצת, ואז מגיעה שגיאה וסוגרת הכל . ואני רוצה להתקין ת 8 אבל אני לא מצליח בגלל החרא הזה . צירפתי תמונות ... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אתם יכולים להגיד לי איך יוצרים קובץ Cue כדי שאני יוכל לצרוב בנרו משהו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני נכנס לאיזה תוכנה לא משנה מה זה יוצא לי אחרי כמה שניות גם לגבי האנטי וירוס מה לעשות? שבדקתי במצב בטוח הוא מצא כמה וירוסים והוריד אותם אבל זה נשאר רק
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנת בשפת אסמבלי ו C++... יש איזו תוכנית שעשיתי בשפת אסמבלי ולקחתי את הקובץ EXE ושמתי אותו על שולחן העבודה ומאז הוא לא רוצה להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו אז מופיעה ההודעה שאיזו תוכנה/אדם משתמש בקובץ ולכן אי אפשר למחוק... ואין לי מושג מה יכול להשתמש בזה, וניסיתי לסגור ישומים וזה גם לא עזר!! יש למשהו רעיונות איך להיפטר מזה??? :o
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליחת צילצולים לטלפונים סלולריים. או כקובץ מידי או כ RTTTL או כל דבר אחר בחינם!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המקום הוא: EDIT-perferences-memory & cache האם אפשר לשנות שם משהו בכדי שהביצועים ישתפרו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מודל של גלג למכונית עם מגנזיום פשוט\או בלי ל MAYA. למישהו יש אחד (ה-3 האחרים, עליי ;D )?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשמור קטעי וידאו במחשב כך שאני לא אצטרך חיבור לאינטרנט כדי לצפות בוידאו איזה אתר או תוכנה מבצע זאת ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי כאן מחשב נייד של אייסר דגם ASPIRE 5715Z עם ווינדוס ויסטה בייסיק אני רוצה להחליף את מערכת ההפעלה וכבר מצאתי דרייברים באתר של אייסר לאקספי והכל טוב אבל איך עושים BOOT? במחשב נייח רגיל עם לוח של אסוס לוחצים על F8 ומגיעים למסך בחירה אם לעשות BOOT דרך ההארדיסק או דרך הכונן דיסקים השאלה איך זה הולך בנייד של אייסר? על מה צריך ללחוץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מסכים אני מעוניין לחבר את שתי המסכים למחשב אחד ביציאות השונות של הכרטיס מסך O.B יש תוכנה שיכולה לחלק את המחשב כאילו הם שני מחשבים בנפרד ולהוסיף 2 מקלדות ו-2 עכברים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס קול מגדם Audio Kontrol 1 של חברת Native Instrument. לאחרונה קניתי מחשב חדש (מדגם Inspiron 17R Special Edition מחברת DELL עם מערכת הפעלה של WINDOWS 8 ) לאחר שהמחשב הקודם שלי התקלקל (שאיתו עבדתי רבות עם הכרטיס קול). עכשיו, כשאני מנסה לשמוע דרך הכרטיס קול במחשב החדש אני לא מצליח לשמוע מוסיקה באופן "חלק" כשברקע יש הרבה "קראחצ'ים" ו"פיצפוצים". חשוב לציין, שנסיתי את כל הדרייברים שנמצאים להורדה באתר של נייטיב אינסטרומנט, נסיתי כבל USB אחר, ובערך את כל הפיתרונות לבעיות שרשמו נייטיב אינסטרומנט במדריך לכרטיס קול ואפילו פניתי אליהם במייל, אך ללא שום הצלחה. אשמח מאוד אם תעזרו לי לפתור את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Google Chrome ולפעמים כשאני מעביר משפת אנגלית לשפת עברית ( Alt+Shift ) אז אני ממשיך לכתוב באנגלית למרות שבסרגל כלים מופיע שאני על עברית HE . (אם זה רלוונטי יש לי Win 7 ). יש אפשרות לסדר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האמת שבהתחלה בכלל לא ידעתי עם איזה נגן להפעיל את הקבצים האלה אבל אחרי שעשיתי חיפוש בגוגל הבנתי שנגן RealPlayer מפעיל אותם. אז הצלחתי להפעיל אותם אבל אני שומע רק קול ללא תמונה. בתוכנה להעתקת אתרים offline explorer שאני משתמש בה הסיומת הזו נמצאת תחת קטגוריה של קבצי וידאו . איך אני יכול לדעת בוודאות שמה שהורדתי זה קובץ אודיו או שאולי זה בעצם קובץ וידאו ומכיוון שחסר לי איזה מקודד אני שומע רק קול ולא רואה תמונה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-