תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
גם שילוב של כמה תוכנות יהיה מצויין תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין אנטי וירוס ואני מתלבט בין השניים? איזה עדיף ולמה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלן יש לי שאלה... האם יש אפשרות לחלק קובץ של סרט ל-2 חלקים בלי כיווץ? ואם כן אז איך? ועוד דבר אמרו לי שיש תוכנה שיכולה לגזור את הסוף(כל מי שעה את הסרט וכו....) איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לפני כחודש עשיתי גיבוי באמצעות תוכנה שהייתה על המחשב שלי שנגנב (של dell). הספקתי לקנות מחשב חדש, אבל אין לי מושג איך מחלצים ממנו את המידע. בגיבוי הזה יש כ34GB תחת קובץ בשם backup.wim. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, פרמטתי את המחשב הנייד שלי והתקנתי XP... לאחר התקנת מספר דרייברים נשארו לי עדיין כמה דרייברים עם סימני שאלה... ואין לי מושג איך לעבור את זה בשלום... מחשב נייד/נייח: נייד סוג מערכת ההפעלה(כולל קצב הביט שלה) : windows XP home edition ישן יחסית אז אני מאמין ש32... תמונה של המקרה : אין לי כי אני לא יכול לצלם את המסך... אבל להלן פירוט של הדרייברים הלא מזוהים: בקרי Ethernet בקר לאחסון בנפח גדול בקר רשת התקן שמע באפיק High Definition Audio תודה מראש לעוזרים, שגיא
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך קובץ בשם sucatreg.exe שנמצא בתיקיית windows\system שלכם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . יש לי אנטי וירוס Avast במחשב שהוא כולל כמובן מגן דואר עכשיו כשאני פותח את תוכנת האוטלוק (דואר) יש הודעת שגיאה ואין לי מושג מה ללחוץ.... אני פשוט רוצה שמגן הדואר של avast כן יעבוד.. לפני חודש בערך שפתחתי את האוטלוק הוא רשם שלי שבישביל שאני יוכל להשתמש במגן הדואר של Avast צריך לבטל משהו עם SSL ועכשיו ההודעת שגיאה שונה תמונה:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מורידים דרך גוגל HROME ב FTP תיקיות שלמות ולא קובץ קובץ
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מחשב כיוון ששלי מראה סימני סוף חיים. כיצד ניתן לצרוב (על מנת לשמור )בבת אחת את כל הדואר שהצטבר לי בתיקיות באווטלוק אקספרס. ניסיתי למצוא דרך ואני מצליח לשמור רק כל דבר דואר בנפרד ויש לי מאות אם לא אלפי דברי דואר ששוכבים בתקיות ואיני רוצה שיאבדו לעד. שמירה כל פריט ופריט תיקח לי המון זמן ואין לי סבלנות. יש רעיונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה שאלו אותי את זה אז אני מפרסם ... יש תוכנה קטנה בשם MaxLister (רק 300 ק' ) שתכין לכם רשימה של מה שיש לכם במחשב דוגמא ... משהו שואל אותך איזה משחקים יש לך , במקום לבדוק בתיקיות ולרשום אחד אחד הכן רשימה !!! לינק לתוכנה http://www.acc.umu.se/~max/bin/MList.zip מקווה שזה יועיל לכם נ.ב לא צריך קראק או סיריאל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו תוכנה שמשפרת משמעותית את מהירות הקריאה ומרחיבה את מרחב ההתמקדות של העין, ראיה, רפלקסים של העין וכדומה. אני התחלתי להשתמש בה לפני שלושה ימים, ועברתי כבר שלושה מבחנים. בהתחלה קראתי 80 מילים לדקה ועכשיו 140 מילים לדקה. אני מעוניין לשמוע על התקדמות אצל אנשים אחרים. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלבחור אחת משתי התוכנות האלו. 1.Ad-Aware SE Professional v1.05 2.Ad-Aware v6.0 Professional אם אתם מבינים תיעצו לי מה לבחור???????
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. לא מצאתי בסטיקי אז אני שואל כאן, ובאופן כללי מעדיף המלצות מחבר'ה שעשו שימוש בתוכנות כאלה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חיברתי הוט פייבר ואליו דיסק נייד לכניסת ה-USB. יש לי ווינדוס 7. אני רואה את תוכן הקבצים רק דרך Windowד Media Player אבל לא רואה אותם כספריה במחשב וגם לא מצליח לחבר את ההוט פייבר כ- Device חדש. באופן כזה אני יכול לנגן את התוכן אבל לא יכול להוסיף תוכן ולמחוק מהדיסק שמחובר להוט פייבר. יש לציין שדרך מחשב נייד הצלחתי לחבר אותו אבל שם מערכת ההפעלה היתה ווינדוס 10. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנות שבעזרתם עורכים קבצי mp3 אבל אני מחפש תוכנה שעושה את זה לבד, לפי שם הקובץ ממלאת את האמן, שם השיר ,אלבום ומוסיפה תמונה. יש דבר כזה ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שוב שלום לכולם יש לי בעיה בשליחת אימיילים ע"י outlook express כאשר אני מנסה לישלוח מופיעה לי הודעת שגיאה 0x800ccc79 ניסיתי לבדוק זאת באתר של מיקרוזיפט אבל לא ממש הבנתי מה רוצים ממני שם אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי בנושא בברכה מאיר ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער שהגימור לא משהו, לא הייתה לי סבלנות צירפתי תמונה מקורית של מכונית מרצדס, ואת הגירסה שאני עשיתי: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לצרוב קובץ שגדול מ 2 ג'יגה דרך נירו או אלכוהול 120% איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים... לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב שלי ואני רוצה לבדוק את תקינות הזכרונות. הבעיה היא שאין לי מושג איך עובדים עם ה-Memtest... אני זוכר שפעם היה פה סטיקי לגבי השימוש ב-Memtest אבל משום מה אני לא מוצא את זה... אם מישהו יוכל לתת לי קישור למקום שמסביר איך משתמשים בתוכנה, או לחילופין, יוכל להסביר לי איך משתמשים בה... אני אודה לו מאוד! אגב... במה כדאי להשתמש? ב-86 או ב-86+? תודה אנשים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מניח שהרבה פה משתמשים בתוכנה הזאת. אני כבר לא לצערי כי התוכנה הדרעק של lionetwork תוקעת לי את המחשב, על כל גרסאותיה. בכל מקרה, מישהו מכיר תוכנת eMule טובה שלא תוקעת את המחשב? תודה 8)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, א ני מחפש המלצה לתוכנה עריכת וידאו חינמית לעריכה, הוספת או טשטוש לוגואים ושתהיה ידידותית לעורך המתחיל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החיפוש באימיול שלי דפוק: בחיפוש בעברית הוא מוצא 0 תוצאות לא משנה מה החיפוש בחיפוש באנגלית הוא מוצא ממש ממש ממש קצת תוצאות עד לפני כמה ימים זה פעל טוב ולפתע נדפק... ניסיתי להחליף שרתים, לעשות ריסטרט למחשב, לנתחבר מחדש ל אינטרנט.... כלום! מה לעשות? מה הבעיה? תודה לעוזרים האצילים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול לוח אם חדש + מעבד כפול ליבה + זכרונות אבל שמרתי את ההארדיסק הקודם שלי ופירמטתי רק את ה C (הוא מפוצל) כשאני לוחץ על תיקייה שמכילה תקיות נוספות (נגיד אני לוחץ על D:) יש כמו דיליי של שניה ואין לי מושג למה זה קורה ההארדיסק הוא SATA של WD אם זה עוזר למישהו - בבקשה תעזרו לי - האם זה בעיה בווינדוס?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-