עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. זקוק לתוכנה שמנגנת סרטים ואפשר להוסיף כתוביות (הכל חוץ מ-MICRO DVD)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מחפש המלצה לתוכנה שאני יכול לעשות GIF מתוך clip לא משנה אם חינמי או לא, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by netanel1234,

שלום אני הבנתי ש deepfreeze לא שומרת נתונים במחשב וברגיסטרי אז התקנתי תוכנה זמנית ל3 ימי ניסיון ואחרי כיבוי והדלקה כל קבצי ההתקנה של התוכנה נמחקו אבל כנראה שנשמרו ערכים ברגיסטרי כי כשהתקנתי שוב את התוכנה רשום נותרו עוד יומיים ניסיון איך זה יכול להיות אם deepfreeze לא שומרת כלל נתונים אחרי כיבוי? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. המחשב מקצה לאי סי קיו עד 50 אחוז אבל אם הוא עובר אותו הוא ניתקע בעצם כי הוא לא יכול לעבור אותו וניסיתי לשחק עם העדיפויות וכאלה אבל זה עדיין נישאר תקוע הייתי צריך ליסגור את האי סי קיו כדי שהוא ימשיך לעבוד אז אני חייב שמישהו יעזור לי זה מעצבן ככה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  5. הורדתי כמו רובכם פה את ה-FF2 החדש והכל טוב ויפה. ראיתי שברירת המחדל היא להגדיר את ה"זיכרון מטמון" של הדפדפן על-MB רציתי לדעת מה הכי מומלץ? הבנתי שזה משפיע על מהירות הטעינה של דפים,אז אל כדאי שאני אשים על מאה למשל? כמה זה אצלכם?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  6. שלום, מחפש תוכנה לגיבוי תיקיות ספציפיות שאני אגדיר במחשב לדיסק חיצוני כל X זמן ושישמור על השמות תיקיות בעברית. ושתהיה חינמית. הורדתי fbackup זה לא שומר על התיקיות והקבצים בעברית. השתמשתי בגיבוי של ווינדוס זה מוסיף איזה utc כלשהו לקבצים. סה"כ רוצה שישמור על הקבצים as is כל X זמן. תודה

7. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום, אני מחפש תוכנה שמחפשת קבצים שהם אותו הדבר (duplicate files) בספרייה מוגדרת אם זה משנה אני אשתמש בזה בעיקר למצוא כפילויות בקבצי סאונד ווידיאו(mp3,avi,mpg.....) אני מניח שזאת לא צריכה להיות תוכנה גדולה ואם מישהו מכיר אחת כזאת שהיא בחינם אז מצויין אם מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה או לינק לתוכנה זה מאוד יעזור לי תודה רבה גוסט

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by מכבי חיפה,

כשאני נכנס ל מדיה פליר באה לי שגאיה : an internal application error has occured !! איך אני יכול לתקן את זה ? מישהו יכול לעזור ?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  9. אם לא חייב, מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? בתודה, EliaV-PeretZ.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לפני שאני מתקין תגידו לי מה לעשות כי בפעם האחרונה שעשיתי את זה הוא פשוט לא נתן לADSL להתחבר.... כשעברתי לפירוול אחר הכל היה בסדר. מה צריך לשנות שם בהגדרות?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  11. במנהל משימות של וינדוס יש לי תהליך בשם svchost.exe שש פעמים בסיסטם בנטוורק וכו אני לא יודע מה זה והיתי מעונין ללמוד על זה תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by aleXtazi,

יש לי קובץ rar שמוגן עם סיסמה עכשיו אני ממש צריך את הקובץ הזה בדחיפות אבל אני לא יכול לחלץ את מה שיש בתוך זה אני יודע שיש תוכנות שפורצות את זה אז בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם. יש תקציר מסוים באתר של ספורט 5 שאני מעוניין להוריד למחשב האישי. האם זה אפשרי ? הסיבה שאני שואל את זה בפורום הזה היא כי אני מאמין שהדבר יתבצע באמצעות תוכנה מסויימת. האם מישהו יודע לעזור לי בעניין הזה ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 7.5k צפיות
  14. בעיה ממש לא מובנת(בשבילי לפחות)לא שומע קול ב-mv2player אבל ב-vlc כן. מה אני צריך לעשות וזה חשוב שזה יפעל ב-mv2player וגם בנגן של 'ןמגם'ד לא שומעים אבל רק ב-vlc שומעים ממש מוזר. תודה לכל מי שעזר

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לפורום הוספתי שני ג'יגה לג'יגה הקיימת ושמתי לב שהFREERAMXPPRO, תוכנה ששירתה אותי היטב, כבר לא מעדכנת בכמהRAM אני משתמש. היא לרוב נשארת תקועה ב2047 ראם פנוי וכתוב 100 אחוז פנוי, למרות שיש לי 3 ג'יגה. גם באוורסט וגם במאפייני ה''מחשב שלי'' כתוב 3 ג'יגה, כך שזה נראה לי תמוה (למשל עכשיו באוורסט כתוב שיש לי 3 ג'יגה ושאני מנצל 900 מגה, מה שנראה לי יותר הגיוני מאשר הסטטיסטיקה של FRXPP). רק במשחקים שדורשים ג'יגה וכדומה התוכנה מעדכנת ל1500 מ''ב פנוי. מישהו יודע מה הבעיה? במקרה ולא, אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה דומה לFRXPP שהייתי מאוד מבסוט ממנה לפני השדרוג. תודה רבה לכם

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by e.t,

לא שמתי לב למשהו מיוחד חוץ מהתפריטים של ההגדרות. נראה דומה ל- WINAMP2.9. להורדה: http://www.ntfs.org/comments.php?catid=1&id=7533

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  17. איך אני מוחק את כל הטורים ומשאיר רק את C או D ? דוגמא Column A. . . . . Column B. . . . . . . . . . .Column C. . . . . Column D. . . . .Column E . . . . . .Column F http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=19.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=24.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=62.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=16.0 http://............hwzone.co.il/.............co…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  18. שלום! הבעיה היא בעיקר כאשר אני מקבלת קישורים במייל (תשובה לשאלות באיזה פורום בדר"כ), לוחצת על הקישור, נפתח חלון חדש והוא נשאר ריק. למטה הסקאלה נתקעת בערך בשליש הדרך. עד שאני מתיאשת וסוגרת את החלון. לא כל קישור נגמר כך, יש לינקים שכן פועלים (עד כמה ששמתי לב תמיד הבעיה היא בלינקים לאותם אתרים. במקרים אחרים הוא מודיע לי על כך שהאקספלורר לא יכול להציג את בדף... אם למישהו יש פתרון אשמח. הפתרון שלי היה לעבור לאקספלורר 7, אבל אני לא מוצאת גרסה שמתאימה לויסטה 64 ביט...היתכן שאין כזו?! אשמח אם למישהו יש הפניה להורדה מתאימה.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by aaviran,

יש לי בעיה עם הנוטפאד, כל פעם שאני שומר קובץ חדש, או מוריד קובץ מהאינטרנט, הוא נשמר לי אוטומאטית בקידוד ANSI, מה שהופך את כל העברית שבו לג'יבריש. איך אני משנה את זה ל-Unicode בתור ברירת מחדל?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  20. [שאלה] איך אני עושה בwinamp שהיה אפשר לשמוע שירים ברצף?בלי הפסקות? כיאלו נגיד שאני שומע שיר אז 5 שניות לפני השיר הראשון נגמר השיר השני יתחיל.. תודה לכל העונה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ma4351,

התוכנה עובדת בגרסת 64ביט של ויסטה או שצריך גירסה של 64ביט של התוכנה?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  22. עבדתי על קובץ DOC והמחשב כבה לפתע. כשהדלקתי אותו שוב, הקובץ נפגם וורד הציעה לי לפתוח אותו בקידודים שונים. בכל קידוד שניסיתי הקובץ נפתח כג'יבריש. מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by assaf990,

יש לי 320MB SDRAM (אופיס 2003 לא עולה על WIN98)

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  24. שלום אני עורך סרטים במחשב שצולמו במצלמת וידאו דיגיטלית, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה מקצועית שתאפשר לי בקטע מסויים מהסרט שאני עורך, להגביר את הסאונד של האנשים שמדברים ולהנמיך את רעשי הרקע אשר מפריעים לשמוע את הדיבור. בשביל דבר כזה דרושה תוכנה מקצועית ביותר, ולכן אני מנסה את מזלי כאן איתכם בשאלה אם מישהו מכיר במקרה תוכנה המסוגלת לעשות את זה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  25. נגיד ויש לי משחק על 3 דיסקים. עכשיו אני רוצה להפוך כול דיסק לקובץ ISO או BIN מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.