עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tal h,

אני רוצה לפרמט, ואני חייב את כל ההודעות שיש לי ב outlook express כמו שהם ,שיהיה אחרי התקנה מחדש. (דואר נכנס, דואר יוצא, דואר נכנס לתיקייה מסויימת של שרת שלי וכו). ניסיתי - קובץ- יצא- הודעות- אך אני מקבל שגיאה : "ביצוע הייצוא לא הצליח. אירעה דגיאה בעת אתחול MAPI" . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. לאחרונה המחשב התחיל להשתגע- עובד לאט ,לוקח לו הרבה זמן לעשות רפרש לתצוגה (אם אני סוגר חלון,לוקח לו חצי שקה להיסגר והוא עדיין מופיע בסרגל למטה גם אחרי שנסגר), חלונות נתקעים וכו. לגבי גלישה- כל כמה דקות יש "יישום ביצע פעולה לו חוקית ויסגר", או שפתאום באמצע גלישה חלון נסגר בפתאומיות ונעלם. שמתי לב שמופיע לי במנהל משימות gadcom.exe אני עושה סריקות כל שבועיים של וירוסים,סוסים ותולעים. כל התוכנות שיש לי לא מסירות אותו. בחיפוש בגוגל ראיתי שצריך להסיר אותו מהרגיסטרי. אבל בהפעלה כשאני כותב את המילה REGEDIT ומאשר- מייד נסגר האקפלורר (לא האינטרנט אלא הסייר הראשי) ונפתח שוב- ולא מצליח להפעיל עורך רגיסטרי. מה עושים ?? תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by אלון פ,

היי, יש לי בעיה בתוכנה CUBASE SX. יש לי בקובץ אחד גם ערוץ קול וגם ערוץ מידי, ואני רוצה ליצא את שניהם ביחד. ניסתי לעשות export, אבל לא משנה מה אני מגדיר זה מיצא לי רק את הקובץ שהקלטתי (ערוץ קול) איך אני יכול ליצא את שניהם ביחד.

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by jonloveuall,

הסקר בא להציג כמה מאיתנו משתמשים בגימפ כתחליף לפוטושופ. למה? כי אני פשוט רוצה לדעת. לך תבין

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by Greenburger,

שלום, יש לידידה שלי בעיה שכשהיא רואה סרטונים במחשב הם מוצגים בשחור לבן... ובתמונה בקטן בצד של הפריים הראשון דווקא יש צבע. ניסיתי קצת להוריד קודקים כלליים (לא מצאתי משהו ספציפי לבעיה) וזה לא עזר. הפעלנו סרטונים גם עם נגן אחר, של DivX (הראשון זה המדיה פלייר של ווינדווס), והם גם היו בשחור לבן. כשהיא רואה סרטונים באינטרנט אז יש אתרים שבהם זה עובד כשורה (למשל יוטיוב) ואתרים שבהם גם בשחור לבן. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  6. שלום אנשים, יש לי את המסנג'ר הגירסא האחרונה (2009) והוא לא נותן לי אפשרות לשמור את ההודעות ההיסטוריה מה שגם אין לי את האפשרות לראות מה חדש מתחת לאנשים קשר.. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  7. זה התחיל מאתמול, כל תוכנה שאני מוריד מהאינטרנט ומנסה להפעיל את ההתקנה שלה, אני מקבל את השגיאה שמצורפת בתמונה. מה גורם לזה? מקבל הודעה שכל קובץ פגום! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by Sagi_M,

שלום שלום, בדיוק אתמול קניתי מחשב+מסך חדש, הכרטיס מסך שלי הוא ati-radeon 4870 1gb, ומסך samsung 22' t220p, הבעיה שלי היא שבאקספלורר חלק מהאתרים לא מופיעים על מסך שלם, כלומר האתר עצמו נמצא באמצע המסך ושאר המסך לבן (כמובן המסך רחב). אני משתמש ברזולוציה מקסימלית (1920-1200) ונראה לי שפה הבעיה. יש למישהו פתרון בשבילי?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. Started by ski_farm,

הורדתי לא מזמן את התוכנה vlc-0.8.6c-win32 והיא הותקנה בהצלחה ועובדת טוב אבל ישנה בעייה כאשר אני מצרף קובץ כתוביות אל הסרט המוקרן באופן שיטתי התוכנה מעלימה את האות האחרונה מסוף השורה שנכתבה ומדביקה אותה לתחילת השורה הבאה למשל: אם שורה ראשונה בתרגום היא "מה אתה רואה" והשורה השנייה בתרגום היא "מכונית אדומה" התוכנה תציג את השורות כך: שורה ראשונה בתרגום היא "מה אתה רוא" והשורה השנייה בתרגום היא "המכונית אדומה" זה קורה בכל הסרטים והתרגומים שניסיתי איך מתגברים על הבעייה. נ.ב איפה אפשר למצוא חוברת הוראות של התוכנה כדי לדעת את כל האפשרויות בה לעומק תודה רבה מראש ski farm

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  10. התקנתי WIN 7 גירסת ה RC וכשאני בא להתקין את DEAMON TOOLS גירסה 4.3 ה WIN מקפיץ לי הודעה ואין תאימות לתוכנה הזאת, והוא שואל אותי האם אני רוצה להמשיך להריץ את ההתקנה, ואז אני אומר לו כן, ההתקנה עולה עד למצב שהוא מבקש RESTART ואחרי שעולה ה WIN הוא חוזר על אותה פעולה.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  11. אתחיל בזה שאומר שהגעתי לתוכנה הזו בעקבות בעיה טורדנית שהייתה לי עם זלילת זיכרון שהייתה לי מצד VISTA 64 ..עד כדי מצב שמתוך 4 ג'יגה זיכרון שיש לי, 2 ואפילו 2.5 היו מנוצלים ע''י המערכת עצמה כCACHE וביחד עם הזיכרון שהיה מנוצל ע''י תוכנות וכל השאר ..זה הגיע לניצול של 3.0+ ג'יגה זיכרון (וזה לא ששחקתי איזה משחק כבד או שהשתמשתי בפוטושופ או כל תוכנה גרפית כבדה אחרת ) דבר שיצר לי בעיות כמו... דיליי בהקלדה במקלדת האלחוטית, קיטועים בניגון אודיו בפורמט FLAC ועוד כמה בעיות מציקות וכל זה בגלל ביזבוז משאבי זיכרון מצד המערכת . אז אחרי חפירה קלה ושלילת בעיה בתוכנות/דרייברים/הזיכרון הפיזי עצמו - מצאתי את התוכנה החמודה והקסומה CleanMEM שמה שהיא עושה זה לנקות מהזיכרון כל מה שלא נמצא בשימוש …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם בעת גלישה ברשת לא מוצגים לי פרסומות ואובייקטים שונים (תמונות כן) אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת. איך פותרים את הבעיה הנ"ל? מדובר על אקספלורר 6 וחלונות 98. תודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  13. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להריץ מערכת Server 2003 + שתי מערכות XP במקביל שיהיו מחוברות ברשת Doamin וירטואלית. אני השתמשתי ב-Virtual PC אבל הביצועים לא משהו. אני יודע שיש עוד כמה תוכנות פופולאריות וטובות, אבל אני לא בטוח שהן מאפשרות תקשורת בין המחשבים הוירטואליים כמו ה-Virtual PC. יש הצעות לתוכנה עם ביצועים טובים שתומכת בזה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב, לאחרונה פירמטתי והתקנתי מחדש את ה XP, ובמסגרת העדכונים עודכן האקספלורר לגרסה החדשה - 8. פעמים רבות הוא קורס, לרוב בשגיאה מצוין הקובץ ntdll, העניין קורה ממש כל כמה דקות. מישהו חווה את הבעיה הזו?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  15. אני על וינדוס 7 64 ביט, וכשאני מנסה להכנס לאתר התוספים של פיירפוקס אני מקבל שגיאת התחברות. data irruption error

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  16. יש לי ויסטה 64 מה שקורה כל הזמן אני מפנה מקום , ואחרי כמה זמן הוא מחזיר את הקבצים שאני מנקה מהTUNEUP אחרי כמה שעות או יום תראו איך מבטלים את זה שזה לא יחזור ?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by itaic,

שלום לאחר שהתקנתי את כרטיס המסך, (והוא גם אתקין משהו שנקרא hdmi audio driver) לא שמעתי ברמקולים הימני קדמי והשמאלי קדמי. הסרתי את ההתקנה והתקנתי את הדרייברים מחדש (מהדיסק של לוח האם) וכעת איני שומע בכלל בכל הרמקולים. (יש לי 5.1) כשניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס קול מהאתר של אסוס (יש לי לוח P5Q PRO) קובץ ההתקנה נותן לי הודעה does not support this operaing system: WNT_5.1P ?? אני על XP SP3

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  18. Started by Imtheman,

מה זה החברה המעפנה הזאת ? ? ? כדי להיכנס לאתר שלהם צריך יוזר וסיסמא ! וכל אתר דריברים מפנה אותי לאתר שלהם ששוב פעם דורש יוזר וסיסמא מישהוא יודע איפה אני יכול להשיג את הדריבר הארור הזה ? בחיים בחיים אני לא אקנה מוצר של החברה המעפנה הזאת!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הבאתי מצלמת אינטרנט ישנה ואין לי את הדריבר שלה,וגם את הדם אנ לא יודע, יש איזושהי תוכנה שיכולה לדעת את הדגם ועל ידי כך אנ יידע איזה דריבר להוריד?????

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  20. התקנתי מחדש את הוינדוס וכמובן גם את הביטורנט (VUZE). היו לי לפני כן, קבצים שהייתי בתהליך הורדה שלהם וכעת הם לא מופיעים שם איך אני ממשיך להוריד אותם מאותה נקודה ? (אין לי את קבצי הטורנט עצמם)

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  21. Started by marmark,

שלום לכולם נודע לי שאפשר להפעיל את google earth ללא חיבור אינטרנט. הכוונה לדגום מפות ולהעביר אותם למחשב. משהו נתקל פעם בתוכנה/שיטה לעשות זאת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  22. Started by לאנד,

1.רוצה לברר אם קיימת ו / או יש תוכנה igo-8 ל P C .??? צריך את זה לעבודה בשטח 2. אם לא האם ניתן להעביר ממחשב כף יד ל P C . .../.../??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by puffer,

ויחד איתו גם הכוננים האופטים הפסיקו לקלוט (DT) כשאני מכניס CD לתוך הכונן, הכונן נפתח ונסגר אבל המידע לא נקרא.. :-X

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  24. Started by tvholic,

שלום חברים, חבר שלי נתקל בבעיה בעת סנכרון E71 עם האאוטלוק. לאחר הסנכרון עם לוח שנה כל הפגישות מופיעות שעה אחת קדימה למרות שהשעון במחשב מכוון ומעודכן וגם ב E71 מישהו יכול לעזור? בבקשה... תודה רבה, יום נעים וסופש רגוע

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  25. אני מחפש תוכנה להמרת וידיאו לIPOD. אני מחפש את התוכנה הטובה ביותר מבחינת נוחות, מהירות, תמיכה בפורמטים ואיכות ההמרה. אפשר גם תוכנות בתשלום. על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים