תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אממ אני מחפש תוכנה אשר במקום להקליד סיסמא בעת הכניסה לווינדוס או מעבר בין משתמשים אני פשוט אצטרך להכניס א הדיסק און קי בתודה מראש, דור
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני משתמש באופיס XP באנגלית, ואני מעוניין להפוך את הממשק לעברית. אמרו לי שיש איזה פאטץ' שאפשר להוריד והוא עושה את זה. אם אין כזה דבר - אז איך בכך זאת אני עושה את זה? ואם יש - אז מאיפה מורידים?
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה מציקה באינטרנט אקספלורר של Windows 7, ישנם אתרים מסויימים שהאקספלורר פשוט קופא לכמה זמן ואז מגיב (זה קורה לפעמים באתר של וואלה לדוגמא). ביצעתי איפוס לכל ההגדרות וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וגם זה לא עזר, התקנתי גם את התוספות מחדש (דברים סטנדרטים כמו ג'אוה, פלאש, ADOBE PDF) אבל זה לא עזר. כאשר אני הרצתי את האקספלורר ללא התוספות הוא לא ניתקע, כנראה הבעיה נובעת מאחד התוספות. מישהו מכיר את התופעה הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב , ברצוני להתייעץ איתכם תותחי התמיכה של פורום תוכנה , אני רוצה לפתוח קובץ ISO שהורדתי מהאינטרנט להHD , (סתם לידיעה מדובר בISO של LINUX ) (הסיבה לכך היא שאני בעוונותי לא רכשתי צורב ) אך איני יודע כיצד ניתן לעשות זאת , אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי .
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ככה זה המחשב שלי QuadCore Q6600 (ללא OC) 2GB Ram מעל 750GB דיסק קשיח HD4870 ספק חדש לוח אם P5K SE אני לא יודע מה לעשות כבר, לפעמים משחקים, גם כשמחשב שלי מעל הדרישות המומלצות נתקעים לי, ופתאום הם קורסים (נתקעים והמחשב נתקע איתם) או שהמשחק עובד אבל לא חלק, יש קטעים עמוסים של יריות וזה שפתאום הכל קטוע כזה ואני משחק המשחק תקוע אבל זז כל שניה-שתיים בתמונות וזה עושה סחרחורות.. אין לי מושג מה לעשות, מה צריך לעשותלשדרג במחיר הכי זול שאפשר... כמה נקודות לציון: כל הדרייברים מעודכנים יש לי ווינדוס XP מקורי אין בעיית חימום (כרטיס מסך יושב על 50 , במאמץ על 55-60) ספק Enermax Pro+ 525w ואני מריץ תוכנות אנטי וירוס כל הזמן ותוכנות נגד קבצי ריגול ואת התוכנה TuneUp(מסדרת את המחשב מבחינת די…
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם החלקים שהזמנתי הם אלה שקיבלתי לכן אני מחפש תוכנה שתראה את המפרט תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אני שוקל לפתוח חשבון פרימיום בראפידשר וקראתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300980.10 המתאר הורדות סימולטניות מראפידשר (לא אחת אחת). אה מה,משהו לא ברור לי. התקנתי גרסת נסיון של IDM ,חיפשתי בגוגל את העונה הראשונה של "אבודים" ,(סדרה שלא ראיתי אף פעם לצערי),והעתקתי רק שורה אחת ל-IDM . (ראו תמונה "lost links"). הורדתי ,ומה שקיבלתי זה רק כתובת אינטרנט! (ראו תמונה "lost2"). אז נכון שאפשר ללחוץ על הקישור החדש ורק אז להוריד ,אבל איך זה יעבוד אם רוצים להוריד כמה ביחד?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
אני מעוניין להכן סרט DVD ולהוסיף את קבצי הכתוביות כך שאני יוכל לבחור איזה כתובית אני רוצה לראות. מישהו יודע איך אני עושה דבר כזה ויכול להסביר את כל הדרך (כולל אזה תוכנה צריך ועוד.....) תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
עדכנתי לגירסה 2.0.0.12 ופתאום נעלמו לי כל התוספות מה אני עושה ???
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם. יש לי בעיה באייסיקיו (לא משנה באיזה גירסה ניסיתי ב4 וב5) כשאני מנסה להעלות תמונה אני לוחץ על my photo--> open --> apply ואז מופיעה לי הודעת שגיאה... אין לי מושג מה זה אומר, אני לא חושב שזאת בעיה בתוכנה, כי הסרתי את התוכנה והתקנתי מלא פעמים ושום דבר לא עוזר. ועוד בעיה שקשורה להעלאת תמונה, אני לא מצליח לראות תמונות של אנשים באייסי (תמונות שהם העלו בעצמם, תמונות של האייסי אני מסוגל לראות). טוב זה הכל בעצם תודה לכל מי שיכול לעזור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אח שלי הקטן (קטן) החליט לשגע אותי בזמן האחרון ולקנות לו ג'יפורס 6 למרות שאין לו מושג מה זה.. העיקר שיהיה לו כמו אצלי עכשיו העניין הוא שהמשחק היחיד שהוא משחק במחשב זה ICY TOWER אז זה לא עניין של לקנות או לא... (הסיפור עוד ארוך אני לא ימשיך אותו ^^) יש לו כרגע FX 5300 במחשב ואני זוכר שפעם פרסמו כאן תוכנה ומדריך שתשנה את שם הכרטיס מסך שיש במחשב לאיזה שם שנרצה.. למישהו יש לינק לזה? תודה מראש לעוזרים... נ.ב ניסיתי עם ריווה טיונר אבל זה רק מאותה סידרה נותן אז אני צריך תוכנה אחרת
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
האם יש כזו חיה? אני חושב שראיתי פעם אני לא זוכר איפה. אם אתם מכירים ויכולים להביא לינק אני אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באתר שאני מנסה לשנות לעברית את הכיתוב של הכפתורים לעברית ואז רק חלק מהאותיות בעברית זה מציג לדוגמא : במקום "פנג שוואי" מופיע "נג וואי" אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, שאני כרגע לוחץ על שורת הכתובות באקספולרר 7 ובא להקליד אתר זה כותב לי בעברית וכל פעם אני צריך להפוך את השפה לאנגלית (קשה חח ) האם יש דרך להגדיר שאוטומטית בלחיצה שם האותיות יהפכו לאנגלית? (ואז ישר בכיף אני לוחץ וכותב כתובת של אתר) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
זון אלארם נמאסה עליי לגמריי עם כל הבאגים בגרסאות האחרונות, והחלטתי לאחר קריאה בפורום להתקין סיגייט. למרב ההפלא סיגייט נראית מאכזבת מכמה בחינות: קודם כל הממש על הפנים יחסית לזון אלארם, דבר שני SP2 לא מזהה את הפיירוול הזה ורושם שאין פיירוול, משמע הגרסא הכי אחרונה לא מעודכנת, או שהגרסא שלי לא מעודכנת, ובנוסף השיתוף אינטרנט לא עובד. אז למה כולם כאן המליצו על סיגייט, והאם יש המלצה אחרת? ***עריכה*** אני רואה שהגרסא האחרונה יצאה מעל שנה, זה נראה לי קצת חשוד כי תוכנה שלא מתעדכנת מעל שנה זה לא קצת מוריד מהערך שלה? הגרסא שיש לי: 2710 5.5, זאת הגרסא האחרונה?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך להתקין WINDOWS 98 (או 95) על מחשב כף, אז אם מישהו יודע שירשום פה... ואני יודע שזה אפשרי רשום על זה בלינק הבא: http://www.pocketgamer.org/showthread.php?s=&threadid=3660 אז אם למישהו יש רעיון... תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היייי רציתי לדעת, שמעתי שיש תוכנה שאפשר להפעיל במחשב, ואז לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב דרך ה-USB, ואז עם התוכנה לתכנת את הממיר... מישהו מכיר/יודע/שמע?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש של אסוס דגם a555la מעבד I5, עם 4GB של זיכרון התקנתי עליו חלונות 8.1 שלי, האמת שרציתי חלונות 7, אבל נאמר לי שאין את כל הדרייברים ואסוס לא תומכים למערכת הפעלה זו. ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המשחקים בפייסבוק, הבנויים על פלאש, הם עובדים נורא לאט. מהתמיכה של אסוס נכתב לי לעשות ריבוט למחשב כשזה קורה, להתקין אנטי-וירוס ושזה לא יהיה מקפי, כי הוא כבד. כרגע יש לי על המחשב את eset nod23. כשטענתי שלא זאת הבעיה התומך שלח אותי לדבר עם התמיכה של אדובי. מישהו מכיר את הבעיה? איך אפשר לפתור אותה. מה שנראה לי זה שיש בעיה עם הדרייברים של המסך, אבל נראה שאסוס לא רוצים לקחת על זה אחריות. אשמח לכל עזרה שתינתן תודה אביב
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי! אם יש לי קובץ בסביבות ה-7, איך אני יכול לחלק אותו לדוג' לשלושה חלקים באמצעות Winrar? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי וירוסים במחשב ואני צריך להכנס ל SAFE MODE אבל משום מה החצים לא עובדים לי במסך הזה. אני עם מקלדת אלחוטית USB החלפתי למקלדת חוטית USB ועדיין לא מצליח לנווט עם החצים בשביל להגיע לאופציה של SAFE MODE. כל מסך אחר החצים עובדים יופי. נראה לכם שעם מקלדת רגילה לא USB אני אצליח להזיז חצים? עוד מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על המוד הזה, אני אישית לא מאמין במודים ובכל השטויות האלה תמיד אמרתי שה-emule project הכי טוב. אבל האמת היא שכל קובץ שהתחלנו להוריד ביחד, הוא התחיל להוריד לפני, המהירות היתה יותר גבוהה וסיים כמובן הרבה יותר מהר ממני את ההורדה. חשוב לציין ששנינו באותו הסרבר, אותה ספקית, ולי יש חבילת גלישה כמעט כפולה משלו, ככה שמבחינת יכולות אצלי היה אמור לרדת יותר מהר... בכל אופן חזרה לנושא, האם המוד הזה מוכר? מישהו כבר ניסה? האם הוא באמת כזה טוב? האם הוא בכלל בטוח?! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
במקרה הזה פיילזילה. אני משתמש בווינדוס 7 ומחפש איתך להתיר את העובדה שהתוכנה פתוחה..
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
1. איזו גרסה לדעתכם הכי טובה? 2. הFF לא טוען לי סירטונים למשל: http://vod.walla.co.il/?w=//928195 מה לעשות? 3. גם אצלכם הFF איטי? למשל פה בHWZONE לוקח לו הרבה זמן עד שהוא טוען את האייקונים.. תודה!!@@@
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-