עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ashkenazone,

מחפש ריפר/קונברטור חינמי לMP3, רצוי מכל שאר הפורמטים אבל הכי חשוב מWMA.

2. Started by ar6_n,

סליחה על הפירסום אבל זה תקוע שם אבל זה לא פורום מיתחרה (אני חושב אם כן סליחה)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by menihen16,

שלום חברים אני מנסה להתקין את המשחק GTA IV התקנתי אותו בעבר ועכשיו אני רוצה להתקין אותו שוב והוא ביקש ממני את ה WINDOWS LIVE. נכנסתי לאתר הזה כדי להוריד אותו(אני יודע איך להקתין אותו.כבר התקנתי אותו בעבר) http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html וכשהורתי פתחתי והוא הראה לי שגיאה שהוא לא תומך ב win32 או משהו כזה. הנה תמונה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by LRa,

בוקר טוב, אני משתמש בפיירפוקס 3 ובאד בלוק פלוס. לאחרונה האתר דה-מרקר עבר מספר שינויים וכיום אני לא רואה את שער הדולר(נמצא בתחתית העמוד בין שער הדולר/יורו למדד התלטק), כשאד-בלוק מופעל. למישהו יש מושג איזה exception אני צריך להכניס לאד-בלוק בכדי ששער הדולר יופיע? תודה. את דה-מרקר: http://www.themarker.com/

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BlackTalon,

מישהו מכיר תוכנה להקלדה עיוורת ומאיפה להוריד אותה? מי שיכול שיתן בבקשה לינק...תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by i7,

שלום. אתמול החלפתי מתוכנת פיירוול של SUNBELT KERIO PERSONAL FIREWALL לתוכנה COMODO FIREWALL PRO. לדאבוני הניכר, הפיירוול החדש לא חוסם את כל הפרסומים והפרסומות שמתנועעות לי במרץ בעמודי האינטרנט, כמו שהסאנבלט עשה (בכל מקום בו היה כל סוג של פרסומת, סטאטי או אנימציה, היה רשום "AD BLOCKED BY KPF"). האם ישנה הגדרה לקומודו שתפעיל חסימה כזו (די חרשתי את עמודי העזרה שלהם, אבל לא מצאתי), או שישנה תוכנה חיצונית לצורך כך. קשה להתרגל מחדש לכל ההפרעות האלו וגם מאט לי תצוגה, שכן כרטיס מסך חלש. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eranby1,

אהלן, אני יודע איך מקבעים קובץ img או iso או כל קובץ דומה לכונן וירטואלי ב deamon tools אבל איך אני מקבע דיסק (של משחק לצורך הדוגמא) אין לא קובץ iso או משהו כזה איך עושים???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by alone66,

אני מנסה להתקין McAfee במערכת הפעלה windows 7 וקבל את ההודעת שגיאה הבא : ואני לא מצליח לפתור את הבעיה בעזרת הפתרון שהם נותנים מישהו מיכר את הבעיה הזו ויכול להסביר לי מה לעשות תודה מראש אלון [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1008782750&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yurtrez,

שלום לכולם, קניתי מחשב מפלצתי עם מפרט מאוד חזק בעשרת אלפים שח. חשבתי שאוכל לעבוד עם קבצי psd ענקיים שבהם אני בונה עיצוב לאייפד רזולוציות בסביבות 2000 על 2000 עם המון אלמניטים.חשבתי שהכל ילך טוב ואני לא ימתין זמן ממושך בהזזת אובייקטים.והופתעתי! הפוטושופ באמת עובד מאוד מהר אבל עומס בגרירת המון אלמנטים בו זמנית גם במחשב הזה הולך בקצב איטי. פוטושופ 64 ביט עם מעבד quad 3.7 ,כרטיס מסך 680 gtx 4bg ו 16 gb ram 2100mhz/ עם מפרט כזה לא חשבתי שאתקל שוב בבעיה הזאת. יש למישהו רעיון? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by FatherBoard,

הורדתי את תוכנת Sisoft Sandra, אבל הבעיה היא שכשאני לוחץ על האיקון של ההתקנה, קופצת הודעה שאומרת שהנתיב אינו חוקי. למה זה? איך אני יכול להתקין את התוכנה? אני משתמש ב-windows xp הום אדישן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אז ככה, כל וידאו שאני מריץ (אפילו ביוטיוב) נחצה לשני חלקים לא שווים בחלק העליון של הוידאו, זה כאילו שלוקח זמן לפריימים "להטען" מלמטה למעלה. לא ממש נוצרת מחיצה קבועה, זה יותר רנדומלי כזה. החלק העליון של הוידאו לא רץ במהירות של שאר הוידאו ואז נוצרת מין מחיצה לא קבועה כזאת. אין לי הסבר אחר לזה - צריך לראות את זה בעיניים. אני די אובד עצות כבר בעניין הזה, ניסיתי כל מיני קודקים שונים (CoreAVC, CCCP, KLite - לא ביחד כמובן), פליירים שונים (WMP, Zoom Player, MP Classic HC) ואפילו מסכים שונים (מסך מחשב Samsung SyncMaster 940BW 19" וטלוויזיה Sansui HDR TV 32") - כלום לא עוזר. השינוי היחיד שאולי הרגשתי היה ב-CoreAVC כשה"מחיצה" עברה לחלק התחתון של המסך במקום העליון. אולי נחוץ גם לציין…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kobibo,

מחפש תוכנה שתחליף את תוכנת ה ACDSEE ,תוכנה פשוטה שתדע לבצע דבריים בסיסיים. כדאי להחליף ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by PJ,

אהלן , רק הרכבתי את המחשב החדש , וכל מה שרציתי זה מחשב נטול תוכנות\מרגלים שדופקים לי את המערכת , וכבר עכשיו , כל פעם שאני מכבה את המחשב , CCAPP.EXE לא נסגרת ואני צריך לחכות או לסגור אותה ידנית בשביל שהמחשב יוכל להכבות. מה זה בדיוק CCAPP ? האם אני צריך את הישום הזה רץ לי ברקע? אם לא , איך נפטרים ממנו? ויש לי עוד שאלה , התקנתי נורטון אינטרנט סקיורוטי. וכל פעם שאני מוריד תוכנה מהאינטרנט הוא שואל אותי האם לאפשר לתוכנה לפעול כי יש סבירות בינונית שהיא נגועה בוירוסים. מה עלי לעשות? הרי ברור שאני לא אמנע מכל תוכנה לרוץ לי על המחשב , אבל איך אני אמור לדעת אם התוכנה נקייה או לא? הרי הנורטון כותב לי על כל תוכנה שיש סיכון. ומה אני אמור לעשות כשאר אני מוריד דברים מBit torrent? משם אני…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Wingedbull,

גירסא 8.5, לא 9 החדשה. למעשה ניסיתי להתקין את 9, ואז זה ביקש ממני להסיר את הגרסא הישנה, אין לי אותה בהסרת תוכנות, אני לא מצליח להתקין עכשיו אף גירסא, זה רושם שיש לי גרסא כבר מותקנת על המחשב, ולמעשה אין לי, ובדקתי גם בהוספה\הסרת תוכנות. HELP. :s05:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by RAPIDFIRE,

שלום , אני מעוניין להמיר קובץ HD בפורמט MKV זה 720p שתי שאלות : 1. איזה תוכנה מומלצת ? 2. לאיזה פורמט להמיר - שיהיה באיכות הטובה ביותר עבור NOKIA N95 8G ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by icebreak,

http://www.exeem.com/ eXeem Public Beta version 0.21 has been released. Most of the bug fixes were done to the network system (nodes). We have also fixed the search crash bug. We added a stop function to New files and we are testing out html type of ads in the program. In this release you will not get any mandatory third party software installed with eXeem. סוף סוף אפשר להוריד ולנסות בגרסא הזאת אין את ה CYDOOR..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by avi2014,

הם העלו עיצוב חדש לא מזמן והוא עושה לי בעיות בלי הפסקה.. הגופנים נמצאים הפוך לא עולים תמונות וזמן הטעינה גדול... אני משתמש בפיירפוקס מעל חודש אבל לא מבין יותר מידי.. עצות לשיפור המראה באתר הצפציפי הזה יתקבלו בברכה! http://www.sport5.co.il/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by matan13,

אני מעוניין לקנות מצלמת IP אבטחה שתחובר למחשב או דרך RJ45 או דרך WIFI בכדי לחסוך את העיניין של הכרטיס היעודי. האם יש תוכנה בה אוכל להקליט את השידור ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Vidati,

יצרתי את הטפט הזה כי רציתי משהו שיתן לי סדר בשולחן עבודה אז אם יש לכם קצת אייקונים ואתם אוהבים סדר אז הטפט הזה יכול להיות בשבילכם: זה הטפט: Put in order you'r Desktop by ~Vi9ati on deviantART וזה הדוגמה: http://vi9ati.deviantart.com/#/d3ecvx2 וזה למסכים רחבים: נ.ב. אין לי מסך רחב לכן אני לא יכול לבדוק ב100% אם הגודל מתאים לאיקונים, אבל אפשר לשחק עם גדול האיקונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by BreezeNET,

איך אני מצרף תרגום לסרט תוך כדי צפייה בסרט(איזו תוכנה צריכים)??? .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ^GunX^,

שלום לכולם, יש לי תיקיה ציבורית באווטלוק שאותה אני מוסיף ל"תיקיות ציבוריות מועדפות" ואת התיקיה הזאת אני מוסיף ל"תיקיות מועדפות" בתיבת דואר נכנס. הבעיה היא שהפריט המקורי שאותו העברתי ל"תיקיות ציבוריות מועדפות" לא מופיע בתיקיה בתיבת הדואר הנכנס. צירפתי 2 פרינטקרינים...למישהו יש מושג למה זה קורה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. משום מה זה לא מתחבר לי.. :'(

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אחרי שקראתי את הת'רד הזה, התקנתי גרסת נסיון של IDM אך כשאני מכניס קישור מרפידשייר,הוא מוריד לי קישור html במקום את הקובץ האמיתי! אגב, בלחיצה על הקישור החדש אני מקבל דף מוזר שבתחתיתו מופיע הקישור המקורי ושאלה אם אני רוצה להוריד אותו....בשביל זה אני לא צריך מנהל הורדות..... אני משתמש גם ב elephant,ושם אין לי בעייה כזאת-אותו קישור שלא עבד ב IDM עובד מצוין עם הפיל.אין לי חשבון פרימיום אז כשאין "שעות שמחות" מריך לחכות קצת ולהקליד את הקפצ'ה,אבל הקובץ שיורד הוא,כאמור,קובץ ה RAR שצריך היה לרדת ולא קישור כמו ב IDM. צירפתי תמונות כדי להמחיש את העניין.את הפרטים המזהים השחרתי כי אני לא סגור אם הקישורים האלו חוקיים או לא. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. חשוב שלא יהיה כבד יותר ושתהיה אפשרות להקטין את התמונות ולא רק להגדיל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים