עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by FlyBoy,

אוקי,יש לי מכשיר DVD שלא קורא Divx . ויש לי רט SVCD בלי תרגום,אבל יש לי את התרגום שלו בקובץ sub ,לאן אני צריך להעתיק אותו בדיסק של ה SVCD כדי שהדי וי די יטען את התרגום לבד.???? (אם זה אפשרי בכלל)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. עד עכשיו היה לי nero 6 שלא עשה לי בעיות יש איזה גירסה חדשה מומלצת ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by AmitDanan,

מחפש תוכנה שיודעת לטפל בקבצי MKV כמו הוספת כתוביות לשנות פונט גודל שתוצג הכתובית, אם היא יודעת לעשות דברים נוספים זה פלוס.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by maxwell10,

צילמתי במצלמת וידיאו מספר סרטונים וקיבלתי קובץ vro יחיד שגודלו כ - 800 מ"ב. הייתי רוצה לערוך אותו עם moviemaker אך תוכנה זו איננה יודעת לעבוד עם פומרט זה. לפי המלצות שקראתי באינטרנט שיניתי את הסיומת מ vro ל mpeg. ה moviemaker אכן העלה את הקובץ אך סבל מבעיה בה זמן המופיע הוא רק 21 שניות (למרות שאורך הסרטון הוא 20 דקות). מה עלי לעשות על מנת שאוכל לערוך את את הסרטונים שבקובץ עם moviemaker?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by godis,

אני צריך דרייבר לצורב LG H22 אני מכניס דיסקים שצרבו עליהם לכונן והמחשב מזהה אותם.. אבל כשאני מכניס דיסקים ריקים של verbartim או sky לדוגמא אז המחשב לא מזהה אותם..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. נכנסתי לאתר של ATI (שהתמזגו עם AMD) וניסיתי להוריד את הדרייבר החדש לכרטיס מסך שלי X800XT, http://ati.de/support/driver.html סימנתי הכל בריבועים ונכנסתי לדף שממנו ניתן להוריד את הדרייבר http://ati.de/support/drivers/xp/radeonx-xp.html כשלחצתי על הלינק Catalyst Software Suite להורדת הדרייבר 6.12 ששוקל 34.6 מ"ב קיבלתי את הדף הבא שמבשר על בעיה http://ati.amd.com/online/403/leech.asp לא היו לי בעיות בעבר להוריד דרייבר מהאתר של ATI אבל כנראה הם שינו משהו מאז שהם התחברו עם AMD, אין לי מושג מה הבעיה, אין לי DOWNLOAD MANAGER ואין לי פיירוול של נורטון או זון אלארם, אין לי מושג למה זה לא מוריד? יש למישהו הסבר ואולי לינק אחר שאוכל להוריד ממנו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nimrodim,

רציתי להתדכן בנושא. מזה מספר שנים אני משתמש ב NOD 32 ו SYGATE PERSONAL FIREWALL PRO. הבנתי ש SYGATE נרכשה ע"י סימנטק :\. לאחר שמאסתי קצת ב NOD32 ניסיתי את KASPESRKY TRIAL היום ללא הצלחה. המחשב נחסם לחיבור אינטרנט (דרך ראוטר SPEEDTOUCH) ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. - חזרתי ל NOD32 הגרסא האחרונה...אבל אינני מרוצה ממנה עדיין. אולי למישהו יש פתרון לגבי הקספרסקי? עכשיו לגבי FIREWALL - האם לדעתכם כדאי לעבור מה SYGATE אליה התרגלתי שנים רבות? אני ממש לא אוהב את ZONEALARM ולכן המלצות לגבי FIREWALL אחר יתקבל בברכה. - האם למישהו יש נסיון עם COMODO?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by InFecT[0]r,

שלום לכל המומחים פה... אני הורדתי סרט DVDR 4.3 ג'גה (תעודי ניתן להורדה חינם) הוא ירד לי כקובץ IMG חשבתי אני הכנס דרך הדיימונד ואני יראה שם את הסרטים אז שניכנסתי ראיתי שם כל מיני תיקיות כאלה בקיצור לא היבנתי מה אמורים לעשות חפשי מדריך ומצאתי... *השתמשתי במדריך הזה : http://www.lionetwork.net/modules.php?name...428535&hl=rejig האמת היא? שעשיתי בדיוק מה שכתוב שם אחד לאחד ואחרי כמה פעולות ראיתי שנוצר לי שתי קבצים אחד של הסאונד ואחד של הווידאיו שנסיתי ל"הדביק" אותם לא הצלחתי זה יצר לי שוב כל מיני קבצים כאלה אחרי כמה זמן חשבתי שצריכים לצרוב את שתי התיקיות שנוצרו לי בסוף בשם AUDIO_TS VIDEO_TS אחרי שצרבתי אותם אני רואה בכונן אותו דבר כמו בהתחלה שפתתי אותו בדיימונד אני לא יודע…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם צלמתי את הים במסרטת וידאו וצלמתי קבוצת ילדים בבית הספר אני רוצה להלביש את הילדים כאילו הם נמצאים על חוץ הים שצילמתי איך עושים את זה ועם איזה תוכנה ? תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב, אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי הורדה בטוחה (בלי וירוסים) של Port Scanner, לא חשוב לי איזה גירסה או דברים כאלה. בתודה מראש YOSDA-BOY.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך תוכנה לגילוי מ"ס IP, של דומיינים כמו co.il למשל, שנכנסים בגוגל למטמון אפשר לראות את מ"ס האי פי שלהם... אני צריך תוכנה שתגלה גל ip של דומיין.. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kobibo,

מחפש תוכנה שתחליף את תוכנת ה ACDSEE ,תוכנה פשוטה שתדע לבצע דבריים בסיסיים. כדאי להחליף ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני בכלל לא מגזים! אני כבר למעלה מיומיים רצוף מחפש תוכנה פשוטה לסנכרון בין המחשב שלי בבית לבין הלפטופ - משהו בסגנון ACTIVE SYNC של מייקרוסופט. פשוט לא מצאתי משהו שבאמת ניתן לסמוך עליו, כל התוכנות הם או מסובכות במדיי ומיועדות לפרוייקטים גדולים או ישנות בטירוף. אפילו באתר מיקרוסופט הדבר היחיד שהם מציעים הוא להתקין Exchange Server (שברור שזה לא הגיוני!). זהו. אני זורק את הכפפה... תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה להמר קובץ מסוג KML או KMZ לקובץ וידאו האם זה אפשר?? אם באיזה תוכנה אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום בזמן האחרון שאני גולש בכרום אני מקבל התראה מהאנטי וירוס ואין לי מושג למה ,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

16. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי שני תוכנותל של תוכנת טורנט גם utorrent וגם deluge עשיו המנוזר הוא שבutorent ההורדה לא מגיעה למגה 1 אבל בdeluge היא מגיעה 3 mb אם זה בעיה בהגדרות של הutorrent אשמח לדעת איך להגדיר את הutorrent נכון כדי שיוריד לי כמו הdeluge תו'ה לעוזרם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת אם מעבד של אינטל i7 920 יריץ את התוכנה avid media composer ואם כן על איזה הגדרות גבוהות או נמוכות ? בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה להחליף מחשב כיוון ששלי מראה סימני סוף חיים. כיצד ניתן לצרוב (על מנת לשמור )בבת אחת את כל הדואר שהצטבר לי בתיקיות באווטלוק אקספרס. ניסיתי למצוא דרך ואני מצליח לשמור רק כל דבר דואר בנפרד ויש לי מאות אם לא אלפי דברי דואר ששוכבים בתקיות ואיני רוצה שיאבדו לעד. שמירה כל פריט ופריט תיקח לי המון זמן ואין לי סבלנות. יש רעיונות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש למישהו תוכנה טובה לשעון מעורר? כי אני צריך דחוף תוכנה בשביל שאני יצליח לקום מחר אני רוצה שהיא תנגן MP3 תודה, Benor!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by FatherBoard,

הורדתי את תוכנת Sisoft Sandra, אבל הבעיה היא שכשאני לוחץ על האיקון של ההתקנה, קופצת הודעה שאומרת שהנתיב אינו חוקי. למה זה? איך אני יכול להתקין את התוכנה? אני משתמש ב-windows xp הום אדישן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חיפשתי בגוגל Morph והתוצאות לא היו משביעות. בטח יש לי טעות כתיב. איזה תוכנה עושה את האפקט ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by alidanon,

שלום לכולם... השאלות שלי הם כאלו: 1) שאני משתמש בקידוד של H.264... ביזו תבנית הכי רצוי לשמור את הקובץ? AVI? MOV? MP4?... 2) אני רוצה לקודד בפורמט זה בעזרת וירטואל דאב... אבל אין לי שם את המקודד H.264 אלא יש לי שם את H.263/ H.261 יש לי חבילת מקודדים עדכנית! כי בתוכנה SUPER כן מופיע לי המקודד... מה לעשות? אני ישמח להסבר... מדריך על קידוד ב H.264 או כל דבר דומה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אחרי שקראתי את הת'רד הזה, התקנתי גרסת נסיון של IDM אך כשאני מכניס קישור מרפידשייר,הוא מוריד לי קישור html במקום את הקובץ האמיתי! אגב, בלחיצה על הקישור החדש אני מקבל דף מוזר שבתחתיתו מופיע הקישור המקורי ושאלה אם אני רוצה להוריד אותו....בשביל זה אני לא צריך מנהל הורדות..... אני משתמש גם ב elephant,ושם אין לי בעייה כזאת-אותו קישור שלא עבד ב IDM עובד מצוין עם הפיל.אין לי חשבון פרימיום אז כשאין "שעות שמחות" מריך לחכות קצת ולהקליד את הקפצ'ה,אבל הקובץ שיורד הוא,כאמור,קובץ ה RAR שצריך היה לרדת ולא קישור כמו ב IDM. צירפתי תמונות כדי להמחיש את העניין.את הפרטים המזהים השחרתי כי אני לא סגור אם הקישורים האלו חוקיים או לא. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קיבלתי תמונות באיכות של מצלמת פלפון אני רוצה לשפר את האיכות כי אני לא מבין כמה דברים בתמונה(TEXT) יש כזאת תוכנה שיכולה לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי כתובת דואר חדשה ב-GMAIL כיוון שעם האאוטלוק אקספרס אני חווה בעיות יש לי את הכתובת דואר של ספק האינטרנט שרשומה אצלי על כרטיסי ביקור ובועוד כל מיני מקומות ולהוציא כרטיסים חדשים עכשיו זו לא אופציה האם אפשר לקבל את הדואר מספקית האינטרנט ישירות ל-GMAIL? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים