תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שהגודל יהיה זהה מבחינת נפח. האם זה אפשרי, או שVOB שומר על איכות וידאו טובה יותר בנפח זהה? ואם כבר אז על הדרך אשמח לתוכנה שיודעת להמיר/לפצל/לחבר ולעשות כמה שיותר פעולות עם כמה שיותר פורמטים של וידאו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך קוד סיריל ל פוטושופ ופלש(10) cs3 ומהר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המקום הוא: EDIT-perferences-memory & cache האם אפשר לשנות שם משהו בכדי שהביצועים ישתפרו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לא ממש ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת אז שמתי את זה כאן...אם לא מתאים אז תעבירו... לפני יומיים בדיוק לפני שאני בא לראות סרט מהמחשב... פתאום האנטי וירוס קופץ ומציג לי הודעה שיש לי וירוס. העניין המוזר הוא שאני לא בדיוק יודע איך הוירוס (שאגב מלא בקבצים) נכנס לי למחשב! (כנראה דרך התולעת msblast) הקובץ עצמו של הוירוס נמחק אוטומטית (איזה מזל שיש אנטי וירוס..) הוירוס נראה כאילו שהוא מורכב מקבצים שאמרוים לתת למישהו שליטה על המחשב שלי וקבצים שאמורים לשנות קבצים קריטיים של מערכת ההפעלה. אין סיכוי שהוירוס נכנס למחשב דרך תוכנת שיתוף קבצים או דרך אתר אינטרנט כלשהוא! תסתכלו על התמונה הבאה, תראו כמה קבצים יש לוירוס הזה. יש לציין שהתיקייה הזאת נסתרת כמו רוב הקבצים שיש בה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המארז Nzxt Apollo שיש לו בפנאל הקדמי חיבור USB חיבור למיקרופון וחיבור לאוזניות וFIRWEARE. את החיבור של הUSB חיברתי בלי בעיה , אך יש לי בעיה עם החיבור של האוזניות . יש לי שם כבלים של HD AUDIO וAC97 . כשחיברתי את ה-HD AUDIO (נראה לי שזה היה הוא או הAC97 פשוט עשיתי את זה די מזמן ואני לא זוכר , אם זה עיקרוני תגידו לי ואני אנסה שוב ויודיע למרות ש90 אחוז נראה לי שזה היה זה ) אז לא היה קול בכלל במחשב . וכשחברתי את AC97 אז היה קול אבל כשחיברתי את האוזניות המחשב עשה ריסטרט . ! _Nike_! אמר לי שכנראה אני צריך להגדיר שיהיה קול גם בפנאל הקדמי בתוכנה \ דרייבר של הכרטיס קול. עכשיו הבעיה היא שלא נראה לי מותקנת לי תוכנה , למרות שאני זוכר שדרייברים כן התקנתי . אז מה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ערכתי סרטון קצר ב Premiere pro v2.0, הסרטון מורכב משילובים של סרטונים שצולמו במצלמת וידאו דיגיטלית, תמונות וקבצי קול. כאשר אני צופה בחלון ה Program הסרטון נראה חלק והתאמה בין הקול לתמונה (גם הקובץ ה Uncompressed avi נראה מצויין). אבל אחרי רינדור לכל פורמט שניסיתי xvid , divx וכו' הסרטון נראה מקוטע עם עיוותים וחוסר התאמה בין קול לתמונה. איזה הגדרות אני צריך על מנת שהסרטון ייצא בצורה סבירה ? אני לא מחפש הגדרות איכותיות (בשלב זה) התכנון הוא להעביר את הסרטון ל youtube כך שרזלוציה גבוהה לא נדרשת. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש מדריך לתוכנה vmware כולל הורדה בגרסה האחרונה שלה תודה :jump: :jump:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.... התקנתי נורטון 2005 שוב כמו פעם... חשבתי שהוציאו פיקסים או משהו מאז שהוא יצא.. אבל לא.. עדיין יש את הארורים האלה.. הארור הזה בא לי בד"כ בהתקנות של תוכנות.. או שאני מתחיל התקנה.. יש איזה דרך לבטל את זה?.. או שיותר טוב לעבור לאנטי וירוס חינמי.. AVG or AVAST... תודה.. צ'יקו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסמך PDF שמאפשר העתקה, אני רוצה להעתיק טקסט בעברית לקובץ DOC, רק מה, אני מקבל גי'בריש... המסמך הוא: http://www.2shared.com/document/FbBOVxP7/059c_KS2_Vayeshev1__1_.html הטקסט שאני רוצה להעתיק הוא כל הטקסט הקטן, בלי הכותרות ושאר הדברים. אני בטוח שזה קשור לפונט שחסר לי,רק לא יודע איזה...אשמח לעזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה במחשב. הפעם, במקום למקם את חלונות 98 במחיצה C שיניתי את חלוקת המחיצות בכונן ל2 גיגה, 5 גיגה, ועוד 5 גיגה. התקנתי את חלונות 98 למחיצה אחת, תוך שימוש בכונן C לSWAPPING בלבד. אחרי זה, התקנתי את חלונות XP למחיצה הנוספת. חלונות XP עובד בלי שום בעיות. לעומת זאת, חלונות 98 עושה בעיות מההתחלה. ההתקנה עברה בלי הרבה בעיות, חוץ מהתקנת כרטיס הקול. כשניסיתי עם דרייברים מעודכנים יותר, הוא הביא לי מסך כחול, אבל הסכים להתקין את הדרייברים המקוריים. (הכרטיס עובד בלי בעיה) אבל.. כשאני מריץ למשל OUTLOOK EXPRESS, הוא תוקע אותי בלי שום אזהרה ובלי שום אפשרות חוץ מRESET. מה שעשיתי בהתחלה, היה ליצור את חשבונות האימייל שלי (שלושה חשבונות, אחד מהם בHOTMAIL), ולייבא את הד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מחשב כיוון ששלי מראה סימני סוף חיים. כיצד ניתן לצרוב (על מנת לשמור )בבת אחת את כל הדואר שהצטבר לי בתיקיות באווטלוק אקספרס. ניסיתי למצוא דרך ואני מצליח לשמור רק כל דבר דואר בנפרד ויש לי מאות אם לא אלפי דברי דואר ששוכבים בתקיות ואיני רוצה שיאבדו לעד. שמירה כל פריט ופריט תיקח לי המון זמן ואין לי סבלנות. יש רעיונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי שני תוכנותל של תוכנת טורנט גם utorrent וגם deluge עשיו המנוזר הוא שבutorent ההורדה לא מגיעה למגה 1 אבל בdeluge היא מגיעה 3 mb אם זה בעיה בהגדרות של הutorrent אשמח לדעת איך להגדיר את הutorrent נכון כדי שיוריד לי כמו הdeluge תו'ה לעוזרם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אומרים שאפליקציות דוט נט מתקינות עצמן ללא רישום, היינו מספיק העתק הדבק והתוכנה מותקנת ומוכנה להרצה. אם כך, כיצד תוכנה שרוצה לתת את עצמה ל-30 יום נסיון חינם תוכל לדעת שאכן שחלפו 30 יום? כי ברגע שיחלפו 30 יום, אני אמחק את התוכנה ואתקין אותה מחדש (כלומר העתק-הדבק ) ושוב יהיה לי אותה ל-30 יום... היכן אני טועה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עובד עם תוכנת עריכה פרמייר פרו (7) ואני רוצה לשלב תוכנה שיוצרת שקופיות של כתוביות על מנת לעשות תרגום כו כתוביות של השמות האנשים האם ידעו לכם על תוכנה שאפשר להשתמש בא? שהיא טובה אמינה ותומכת בכתיבה בעיברית השמח לשמוע פרטים תודה עמיר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה הDVD שלי מסרב לזהות קיבצי כתוביות על הדיסק ולהפעיל אותם עם הסרט. רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שמכניסה את הכתוביות לתוך הקובץ של הסרט ועושה אותן חלק ממנו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את תוכנת Sisoft Sandra, אבל הבעיה היא שכשאני לוחץ על האיקון של ההתקנה, קופצת הודעה שאומרת שהנתיב אינו חוקי. למה זה? איך אני יכול להתקין את התוכנה? אני משתמש ב-windows xp הום אדישן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של IBM מסוג T43, לפני מספר שבועות החלפתי הארד דיסק מ- 40GB שהגיע עם המחשב ל- 80 חדש, התקנתי עליו XP PRO עם SP2 וכל העדכונים, התקנתי כמובן את כל הדרייברים, אך יש לי בעיה אחת קטנה.. אני לא מצליח להתקין את הכ.קול, בכל פעם שאני מנסה להתקין אני מקבל הודעה, driver not found כלומר, מערכת ההפעלה בעצמה אינה מזהה את הכ.קול, ניסיתי לחפש ב Bios איזו הגדרה, חשבתי אולי מוגדר לכרטיס להיות במצב Disable אך לא מצאתי כלום, האם מישהו נתקל בבעיה, מכיר אותה ויכול לסייע לי בפתרונה ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נאבק בזה כבר הרבה זמן, ולא מוצא פיתרון. כך הקישור אמור להיראות: אך כך הוא נראה אם עושים העתק+הדבק: https://masterofself.wordpress.com/2011/07/23/%D7%94%D7%A4%D7%A6%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%AA-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%97-%D7%A2%D7%9C-%D7%A9%D7%9B%D7%93/ וזה קורה עם כל URL שמכיל אותיות עבריות. למה לעזאזל? למה לעזאזל?! גם בפיירפוקס, גם בIE... לא מצליח למצוא פיתרון לאנומליה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלן יש לי שאלה... האם יש אפשרות לחלק קובץ של סרט ל-2 חלקים בלי כיווץ? ואם כן אז איך? ועוד דבר אמרו לי שיש תוכנה שיכולה לגזור את הסוף(כל מי שעה את הסרט וכו....) איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הורדתי את התוכנה serials 2000 ואני לא ממש איך להשתמש בה אז בבקשה עיזרו לי
-
לפי NORTON יש לי וירוס בתיקיה C: system volume information האנטי וירוס לא יכול לתקן את הוירוס ואני צריך באופן ידני למחוק את הקובץ למרות שאני מגדיר להראות את כל הקבצים כולל הבלתי נראים אני עדיין לא מוצא את התיקיה הזאת איך אני מוצא אותה כדי שאוכל למחוק את הוירוס?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לכתיבת תווים לא מסובכת יותר מדי.... איתן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-