תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש במכשיר mio a201 ומנווט בעזרת igo יש לי בעייה אחת והיא שהקול של "קובי" כבר ממש מעצבן אותי רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לעדכן לigo קול של בחורה בעברית או מאיפה אפשר להוריד igo עם קול של בחורה בעברית תודה מראש שמוליק
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה להמר קובץ מסוג KML או KMZ לקובץ וידאו האם זה אפשר?? אם באיזה תוכנה אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
קיבלתי לאחרונה מכתב מאורנג' באימייל והוא מופיע כסימני שאלה במקום האותיות העבריות (שהם כתבו ORANGE באנגלית או מספרים זה הופיע רגיל) כל שאר המכתבים בעברית מגיעים קריאים, האם יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אבטחה של חברה כלשהי ואני רוצה לקנות עוד מצלמה של שיאומי. לכל מצלמה יש אפליקציה משלה. האם יש תוכנה/אפליקציה שתוכל לפתוח את שתי האפליקציות במסך אחד (עדיף בסמארטפון אבל אם אין ברירה אז במחשב)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש דרייבר להת קשרות אינטרנט קווית לנייד , HP Pavilion dv 6000 GA378UA#ABA שלא מצאתי באתר של HP.COM המחשב פורמט מ-VISTA ל-XP דגם מדוייק. אני מצליח לגלוש Wireless אבל לא בצורה קווית. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתיי חלקים של סרט ואני רוצה לעשות מזה חלק אחד יש איך אני משיג תוכנה כזאת?? ומה השם שלה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הורדתי קובץ SWF, ורשום לו בסוג קובץ shockwave flash object עם איזו תוכנה אני פותח את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי sandisk 16gb אני רוצה להלביש עליו מסנג'ר..אופיס וכו'..זה אפשרי? או שאלה דברים כבדים מדי? בכל מקרה התחלתי עם משהו פשוט, נסיתי להתקין עליו firefox. עשיתי את זה עם התוכנה Package Factory שיוצרת קובץ מיוחד למערכת U3. אחרי שהתקנתי הדפדפן לא פועל מהDOK, קופצות הודעות שגיאה למיניהן. נראה לי שהתוכנה הזאת Package Factory לא משהו.. יש תוכנות אחרות שעושות את זה? או הוראות מפורטות איך לעשות את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת (אם אחר, ציינו איזה ומה היתרונות שלו)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן התחדשתי היום במעבד I7 920 , לוח אם של אסוס P6 וקיט זיכרונות של 3 DDR3 1066 הרכבתי הכל הכל עובד מצויין עד שזה מגיע לוינדוס שם המחשב ניתקע ולא מוכן לזוז אשמח לעצותכם תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לאחרונה קניתי Genius EasyPen i405 (משטח עם עט כתיבה) בשביל להשלים את האפשרות שלי לשימוש המחשב כמחברת! השאלה שלי היא כזו.... כשאני כותב את כל הטקסטים בוורד ואז אני צריך להוסיף סרטוט להמשך הטקסט, איך אני עושה את זה? אני לא רוצה לפתוח את הצייר, לצייר ואז להדביק... אני רוצה לראות איך זה יצא על הדף שבו אני כותב... פעם אחת הצלחתי לעשות משהו בסגנון אבל זה היה מלפני המון זמן ולכן אני לא זוכר... בייחוד כשיש עכשיו את האופיס 2007. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון שאני גולש בכרום אני מקבל התראה מהאנטי וירוס ואין לי מושג למה ,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הקספרסקי שלי לא הצליח להעיף אותו אז הנחתי שהרבה גם לא הצליחו להסיר אם נתקלו בו , אז הנה פיתרון שעובד : http://fkn1337.com/remove-ravmonexe-virus-without-any-anti-virus/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמתקנת קפיאות בקבצי וידאו בפורמט AVI (מסוג DivX ו-XviD). יש לי קובץ וידאו שיש בו כמה מקומות בהם הסרט קופא מתאפס להתחלה כאילו שהוא הגיע לסימון של סוף קובץ. התוכנה צריכה לתקן את הקטעים הפגומים האלה ולאפשר צפייה חלקה בסרט. עם אפשר, אז עדיף שהתוכנה תתקן את הקובץ מבלי קידוד מחדש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכי טוב??? נורטון או פנדה? והאם תהיה בעיה עם עבודה של שניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים סרטים נמרחים לי איזה מקודד חסר ? XVID או DIVX ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: - אני משתמש בFIREFOX כבר כמה זמן, ולפעמים כשאני רוצה להכנס לאיזה אתר (לוחץ על קישור למשל) אז הוא מתחיל לחשוב איזה דקה, ואחרי זה הוא אומר לי: "תם הזמן המוקצב בניסיון להתחבר ל-*שם האתר* " . זה ממש מעצבן, מישהו יודע למה זה?? אני צריך לשנות משהו בהגדרות או משהו?? - הורדתי את AZUREUS (תוכנת קליינט של ביטורנט), ואני ממש לא מבין בשיט בביטורנט הזה. קיצר התחלתי להוריד איזה קובץ, ובהתחלה הוא הוריד תוך כמה שניות 1000קילו בייט, בקצב טוב. ואחרי זה הוא פשוט לא זז!! עברו כבר כמה שעות והוא בקושי הוריד 50% - 180MB. כשהמהירות היא איזה 30בייטים לשנייה , למה זה ככה?? אני צריך לשנות את ההגדרות?? אני צריך להוריד עוד קבצים כדי שיהיה יותר מהיר?? - איזה אתר יש לביטורנט שאפשר …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את Intel burn test v1.8 ואיך שאני מפעיל אותה אני מקבל הודעת נחשל מישהו יודע למה ומה צריך לעשות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! הנה עבודה חדשה שלי בפוטושופ על הונדה סיויק ישנה.. ;D מקור: http://img175.imageshack.us/my.php?image=36169ahonsa9.jpg עבודה שלי..: http://img244.imageshack.us/my.php?image=civicfix2ti8.jpg עודד ב.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנה מסויימת שיכולה להגביר את העוצמה של שירים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הורדתי את התוכנה serials 2000 ואני לא ממש איך להשתמש בה אז בבקשה עיזרו לי
-
שלום לכולם ... בזמן האחרון המחשבעושה בעיות אז אני רוצה לפרמט את כונן c ... בכונן e יש לי תקייה עם 3 קבצים .. קבצים מסוג iomega automatic backup image שלושתם מאותו תאריך ואותה שעה אז איזה מהם להפעיל או שזה לא משנה וזה יפעיל את שלושתם ? ויש לי גם דיסק ששאלתי חבר והוא אמר להשים אותו וללחוץ על esc ויעלה לי משהו ולפרמט משם וניסיתי כמה פעמים וזה עלה ואז נתקע או שלא עלה ואז עלה הווינדוס... אז יש משהו שלא הבנתי דרך איפה לפרמט דרך הקבצים בכונן e או דרך הדיסק ? ואיך אני מפרמט ? חיפשתי באינטרט וקראתי מדריכים אבל כולם זה איך לפרמט ולהתקין ווינדוס ואת זה אני לא רוצה רק לפרמט את כונן c וש-dו-e לא ימחקו... תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן יש לי בעיה.אני לפני כמה חודשים התקנתי : Asus Detonator 21.88e שלינק אליו התפרסם פה. יש לי asus v7700 pure gforce2 gts .אני חושב שהיגיע הזמן לאדכן את הדרייבר. הבעיה היא שיש יותר מדי סוגי Detonators ואין לי מושג איזה מהם הוא שלי: The official Nvidia drivers : Detonator 4: 2x.xx Series (23.11) Detonator 3: 1x.xx Series 6.xx Series Manufacturer Asus (6.xx) Leaked 27.xx מה ההבדל בינם, איזה רצוי להתקין. ושאלה אחרונה מה יותר טוב ? נ.ב. המידע נילקח בחלקו מ-Guru3d ו-3dChipset.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בשביל לראות את כל סרטי הDIVX\XVID האפשרים מספיק רק הDIVX הרגיל (www.divx.com) או שצריך להוריד עוד משהו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-