עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by orengore,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל אופן, שאלה, כאשר אני רואה במחשב סרטים של FULL HD, יש לפעמים מן "שלג" כזה אבל לא כמו של טלוויזיה, אלא ממש עדין לפעמים יש לי את זה במשחקי מחשב. יש למישהו מושג למה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by guyk,

יש לי בעייה, אני עושה מצגת, ואני רוצה שהמעבר בין השקופיות יראה כמו ספר נפתח - שכשאני אעביר שקופית, השקופית הנוכחית תיעלם כמו שמעבירים עמוד בספר, ואז יראו את השקופית הבאה. האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  3. עד כה היו לי כמה אנשים ספציפים שמהם הייתי מקבל כל יום הודעה במסנג'ר עם קישור לאתר כלשהו, הם אמרו שהם לא שלחו לי את ההודעה הזו וזה נשלח אוטומטית. היום אני מקבל את אותם הודעות כבר מהמון אנשים ברשימה שלי גם כאלה שלא מחוברים למסנג'ר, כל פעם קישור לאתר אחר... עשיתי סריקה אצלי נגד וירוסים ונגד תוכנות ריגול ולא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות נגד זה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by orengore,

שלום לכולם אני מנסה לעשות בנרו Overbure לDVD של 8 ג'יגה ואני לא מצליח מישהו יודע איך לעשות את זה? האם יש פונקציה לדיסק כזה או רק לרגיל של 4 ג'יגה?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by TPack,

שלום לכולם, היום עדכנתי את הנרו שלי לגרסה 9 ואני לא מוצא את האפשרות לצרוב DVD, סרט בפורמט DVDR המגיע בתיקיית Video_TS . אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי איפה בתוכנה אני יכול למצוא את זה, חיפשתי בקבצי העזרה באתר שלהם והתוצאות היו לא ממוקדות. תודה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by emailaya,

היי, אחרי כמה חודשים של פיתוח אינטנסיבי, שוחררה גירסה בטא2 של תוכנת הדואר החינמית eMailaya. אמנם מדובר בגירסת בטא 2 אבל היא יציבה ופועלת ואמורה להיות הבטא האחרונה לפני שיחרור סופי (אולי תהיה בטא נוספת לפני כן). רשימת העדכונים אמנם קצרה אבל השינויים מאחורי כל שורה הינם רבים. * טבלת ניהול המכתבים השתפרה * ניהול, יצירה ועריכת תיקיות דינמיות ידידותי למשתמש * תצוגה גרפית של מידע הקשור למכתבים ולשרתי הדואר (רק למשתמשים רשומים) * הוספת עמודת דגל כולל דגלים ב 3 צבעים * תפריט פעולות על טבלה בעת הוספת טבלה במצב HTML * אין הגבלת תאריך כלשהי בגירסה זו * על מנת לקבל גישה לכל האפשרויות של התוכנה יש להירשם אליה בחינם * תיקוני באגים * אימייליה חוגגת 4 שנים אשמח לקבל הערות והארות http://w…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  7. הגרסא הבאה של אופיס, היא אופיס 2010 שתושק כנראה בתחילת 2010 יצא בגרסאת Technical Preview הודלפה לאינטרנט לפני כמה ימים, סיקור של Ars Technica: http://arstechnica.com/microsoft/news/2009/05/leaked-office-2010-technical-preview-screenshots.ars Office 2010 יהיה האופיס הראשון שיושק בגרסאת 64-bit בנוסף ל32-bit.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  8. יש לפעמים קורא שמהירות הכוננים אינם שווים, אז מה עדיף? או מאיפה?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by alone66,

איזה תוכנה טובה לבדיקת ה HD כולל בדיקות סקטורים פגומים...... תודה

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  10. Started by laviko1,

איפה אפשר להוריד בחינם?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by laviko1,

speed fan 4.37

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by gn,

ניסיתי לפרוץ אייפוד טאצ' דור שני עם ויסטה ובטעות התקנתי את הLIBUSB ועכשיו כל הUSB שלי משותק ואני לא יכול להיכנס לווינדוס מה אפשר לעשות כדי להיפתר מהתוכנה הזאת?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. שלום לכולם חבר שלי מתחיל לפתוח עסק לצילום של מגנטים באירועים. אני מחפש בשבילו תוכנה פשוטה שיוצרת מסגרות לתמונות. על התוכנה לתמוך גם בהוספת טקסט לתמונה, וגם שתוכל לבצע את הפעולה על מספר רב של תמונות בבת אחת (Batch). מצורפת תמונה של מסגרות שכמותן אני מחפש שיהיו מובנות בתוכנה.

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by eytan76304,

כשנכנסים למנהל משימות ה iexplore.exe =178,580K לעיתים יותר למטה ה Commit Charge מראה 1225M/1244 מערכת XP IE7 זיכרון 500K איך לשפר ביצועים

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  15. שמתי לב שלכל תכנאי שמכבד את עצמו כיום יש זכרון נייד USB שבפנים יש תוכנות שימושיות שמשות אותו בעבודתו רציתי לדעת ולשאו לכל אחד ממכם אם אתה היית טכנאי והיית צריך לבחור את רשימת התוכנות מה היית מכניס בפנים

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by רומן גרוס,

אני רוצה לחסום גישה לתיקיות ב XP אבל לא בצורה דחוסה !!! של חילוץ עם סיסמא . איך אפשר לעשות את זה ? בגוגל יש רק דחיסה של קבצים . אני רוצה פשוט רק סיסמא בתיקיה ואז להיכנס אליה .

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by iyehuda,

לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח חדש התקנתי את אותה ויסטה שהיתה לי על הדיסק הקשיח החדש עכשיו הבעיה : איך מעבירים את כל השמות מה OUTLOOK הישן שנמצא במחשב על גבי הדיסק קשיח הישן לדיסק הקשיח החדש אני חייב לציין שהOUTLOOK הישן לא עובד אך כל הקבצים שלו נמצאים

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by נילס,

שלום לכולם. אני מתעניינת ללמוד עיצוב גרפי ועיצוב אתרי אינטרנט אבל תעודה. האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום ששם אני יוכל לרכוש את כל הכלים לעצב וגם ללמוד את התוכנות? -הרבה ממליצים על מנטור אבל מישהי שלמדה שם אמרה לי שהכל שם על קצה המזלג בחצי שנה אי אפשר ללמוד 4 תוכנות. האם מישהו למד שם ויכול לעזור לי? -מכללת סלע רוצים המון כסף האם זה מצדיק את זה? אני כבר מבולבלת תעזרו לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by zvika.e,

אהלן. אני מנסה להתקין אופיס, אני פותח את הקובץ, הוא כותב לי gathering required information ואז פתאום נסגר, ושום התקנה לא מתחילה. מישו יכול לעזור לי בבקשה? תודה..

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. אני מחפש תוכנה למוזיקה, שגם פותחת את המילים של השיר, יש? זה לא צריך לרשום לי באיזה שורה אני נמצא וכו' סתם שירשום (הכל ביחד) תודה מראש ערן.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by orendia,

שלום לכולם, לאחר התקנה של המחשב ועדכון הדרייברים,המחשב מציג בחלק מאפליקציות סימני שאלה כגון אם אני עומד על האיקון של כרטיס המסך ולוחץ קליק ימני אני רואה את כל האופציות בסימני שאלה וגם על האיקון של הכרטיס קול. אפשר להוסיף שהמחשב לא מזהה התקן USB ולאחר בדיקה נראה כי הוא לא מציג אפילו שישנו התקן כזה במנהל ההתקנים. למישהו יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by dyn,

שלום, יש לי מצלמת רשת Qcam 201 שקיבלתי ממזמן... אני לא יודע בדיוק מה השם של החברה שלה זה הפרט היחידי שרשום על המצלמה ולכן זה הפרט היחידי הידוע לי. אני מחפש בנרות דרייבר למצלמה הזאת ואני לא מוצא לה... אני יודע עוד פרט עליה שכאשר היא נמצאת בסביבה חשוכה אז נדלקות מנורות צדדיות שיש לה שאמורות לשמש כתאורה... אודה מאוד למי שיוכל למצוא לי דרייבר למצלמה הנ"ל. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  23. שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות באקרובט לבחור אובייקטים מהמסמך ע"י סימון (כמו האפשרות שיש בתוכנה Foxit PDF Editor) ? באקרובט אני לא מצליח לסמן במדוייק וכל סימון מכניס בתוכו גם פריטים מסביב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. כל לינק שאני נכנס אליו לא משנה איפה פיירופקס קרום אקספלורר שבור בשניה הראשונה ואם אני לוחץ שוב אז מסתדר מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  25. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows XP SP3. בדרך כלל, כאשר נכנסים לאתרים מסוימים עם שם משתמש וסיסמה, מופיע חלון המאפשר למשתמש "לשמור" את הסיסמה לפעם הבאה, כך שלא יהיה צורך להקישה בכל פעם באותו מחשב. לצערי אצלי זה משום מה לא עובד, ואני לא זוכר מהיכן ניתן לאפשר את הפונקציה הזו. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים