תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי! אני משתמש בתוכנת הפקס המובנית ב-XP . הענין הוא שעד לפני שבוע הייתי מחובר לבזק ושולח חופשי פקסים ללא בעיות. היום אני מחובר ל-HOT ולא מצליח לשלוח ,תמיד אני מקבל שגיאה "אין צליל חיוג ,קו הטלטון בשימוש או לא מחובר". תודה!
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הרצתי בלילה את הקספרסקי לסריקה נגד וירוסים, עכשיו קמתי וראיתי שהקספרסקי סיים אז פשוט עשיתי פרוסס לכל מה שהוא מצא בתור וירוסים ספייווארים וכ'ו... וכניראה שבניהם היה גם המועדפים שלי בהיו בפיירפוס (יכול להיות?!) ועכשיו אין לי מועדפים... אני לא בטוח שזה בגלל הקספרסקי כי פעם אחרת שסרקתי וירוסים ועשיתי פרוסס להכל המועדפים נשארו לי איך ניתן להחזיר את המועדפים לשם? או שזאת בעיה שקיימת בפיירפוקס שמידי פעם הוא מחליט להעלים את המועדפים משם?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בבקשה אימרו לי מהיכן אני אוכל להוריד את הגרסא האחרונה (לא בטא) לתוכנה PCPROB לווינדוס איכס פי ?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
או שקודם מתקינים מהדיסק ואחר כך מאתר היצרן ?
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הקספרסקי שלי מבקש ממני קוד רישיון. מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג? (Kaspersky Internet Security 6.0)?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום כמה שאלות לי אליכים תותחים! הורדתי את cpu-z 1.24 החדש והשאלות הם כדקלמן: הרצה של ה latency.exe מראה לי שיש בעצם 3 לבלים 1.size 8kb latency 2 cycels 2.size 256kb latency 22 c 3.size 512 latency 38 c אשמח אם תוכלו להסביר למה הכוונה בתרשים הנ"ל? לעומת זאת בתוכנה עצמה יש 2 לבלים ולא 3 מדוע? שמתי לב כי בעמודת הזכרון הוא אומר שיש לי זכרון kingston pc3200 אך בסוגריים מראה 200 mhz זה לא אמור להיות 400???
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מה זה קובץ ולמה הוא שייך ccapp כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא אומר לי שהוא מכבה אותו
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
ובכלל הרבה תוכנות כמו מסנ'ר בעברית, איך אני גום להם להיות באנלית?? לפני הפירמוט הכל היה באנגלית, מאותם הקבצים.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את התוכנה McAfee VirusScan v9.0 2005 אבל מקבל את ההודעה Class not registered אני לוחץ OK ואז אני מקבל An error occurred while installing the Mcafee HTML dialog component. ואז התכנית יוצאת. למשהו יש מושג מה הבעייה ואיך פותרים אותה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
התקנתי את הקאזאה החדשה (נדמה לי שזה 3.0), וניסיתי להסיר אותה דרך "הוספת/הסרת תוכניות", וזה פשוט לא עובד. עצות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני גרה במעונות והתחברתי לאינטרנט האוניברסיטאי - שמספק (תמורת כמה פרוטות בחודש, כן?) את מק'אפי בגרסא שמצויינת לעיל. התקנתי אותה והכל טוב ויפה, אבל אני לא מצליחה להבין איך להגדיר אותה. יש לה מליון תתי-נושאים. לדוגמא - סריקה מלאה: אני רוצה לעשות סריקה מלאה, וחשבתי ש on-demand פירושו - "תעשה סריקה עכשיו", אבל מסתבר שלא.. אני רוצה לקבוע שעה מסויימת ביום לסריקה קבועה, ואני מתה כבר לבצע סריקה מלאה למחשב. יש מדריך?? מישהו מבין בגרסא הספציפית הזו? תודה לעונים!!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
היי אחים שלי, לחבר שלי יש לוו איידי אז אני צריך לפתוח לו את הפורטים של האימיול (אימיול של ליונטוורק גירסא 4.2, הכי חדשה). יש לו נורטון פרסונל פיירוול. מישהו מוכן לכוון אותי איך פותחים שם את הפורטים של האימיול (TCP 5662 ו-UDP 5672)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אבקש עזרה דחוף למי יכול לעזור בקוד של תוכנת מג'יק 8 מחולל ישומים בעברית CD KEY דחוף
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
הקדמה: מה זה פורום תוכנה יש מלא שימושים לתוכנות גם משחקים הן תוכנות ויש כאן פורמים למשחקים, אבל אין לכל שימוש מהן: יש תוכנות לקיבוץ, יש לעריכה, יש לגיבוי, יש לתחזוקה, יש להגנה, יש להעצה, יש לבדיקה, יש לכתיבה, יש לצריבה, יש למסרים מיידיים, יש שהן שרת למשחקים ישנים, יש לקניית משחקים, ויש עוד מלא. לא מצאתי פורום מתאים אז אני כותב כאן (אמור להיות בתוכנות לעריכה): אני משתמש בתוכנה בשם DivX Converter שערכה לי מצויין את הקובץ "עופרה חזה - הכאב הזה Ofra Haza - My Aching Heart" אבל בקובץ "BF4 GamePlay 5.1 HD" היא יודעת שהקובץ הוא ברזולוציה 1920*1080 ומשום מה היא רוצה לערוך אותו ברזולוציה 1280*720. למה אני לא יכול להוסיף שמע לקובץ הוידאו ולשמור על הרזולוציה שלו כמו בעופרה חזה-הכאב …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מזה הרבה זמן שאני סובל מהבעיה הזאת... ..... לדוגמא באתר של "נעה"...אני לא יכול לראות תמונות של המוצרים...(בלי הZA אני יכול...) ובהרבה אתרים שבנויים על Flash יש בעיה...אני פשוט לא יכול להישתמש באפשרויות באתר..(ללחוץ את אפשרויות שונות וכו') ובנוסף באתר של hotmail.msn.co.i אני לא יכול לבדוק את המיילים שלי...זה לא נותן לי אפשרות ללחוץ על בדיקת מיילים... האא..כימעט ושחכתי...באתר הזה ובעוד הרבה אתרים אחרים הסמיילים הזזים (בעלי יותר מפריים אחד) פשוט לא עובדים.. כלומר אני רואה רק את הפריים הראשון שלהם... אני מאמין שהבעיה היא בהגדרת הZA נכון... איך לפתור את הבעיה... תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום. ראשית אני לא יודע אם זה המקום כי לא מצאתי מקום אחר לשאול, אם זה לא המקום אז בבקשה להעביר, תודה. אני מחפש תוכנה שמכווצת את הסרטים לגודל קטן יותר (לא משנה לי אם האיכות תיפגע מומלץ כמובן כמה שפחות). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני התקנתי את התוכנה איזה 100 פעם ועדייין אני לא מצלח להתחבר לשרתים, כל שניה הוא מנסה להתחבר ולא מצליח ומנסה להתחבר לשרת הבא וכך האלה, מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה הדיסק הקשיח היה מחולק ל 2 מחיצות מחקתי אחת מהן שהייתה 100 gb ונשאר לי רק את המחיצה השניה אם יש אפשרות לשחזר לגמרי את המחיצה זה יהיה מעולה תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אולי אחי שיחק בהגדרות בעבר זה לא היה ככה (הרקע השחור מאחורי הכתוביות )
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי מחשב בעבודה ואני צריך להתקין כמה תוכנות בעבודה. דא עקא, שהבוס כאן חסם את האפשרות להתקנת כל תוכנה אלא אם יש לך את הקוד לusername של ה adminstrator או משהו כזה. כך על כל פנים מופיע לי כשאני מנסה. רציתי לשאול מספר שאלות: א. אם יש אפשרות לעקוף את זה ובצורה שהדבר לא יוודע לבוס? לדוג' על ידי אפשרות מחיקה בסוף המשמרת. רק שלא ישארו עקבות של הנ"ל על המחשב. ב. אם ישנה אם אפשרות להשתמש בהתקן נייד (usb) ושם לשמור את הקובץ מבלי להשתמש במחשב עצמו? ג. בהמשך לשאלה ב': אני מדבר ספציפית על תוכנה להמרת קבצי wma לפורמט mp3 )-אני זקוק לזה מאוד לשמיעת שיעורים שיש לי רק בwma( כמו כן אני מדבר על תוכנה לשליחת sms חינם לפלאפונים כמו באייסיקיו, אני אישית לא מכיר תוכנה אחרת ששולח…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, מנסה לעזור לבני הסטודנט (הנדסת תעשייה וניהול) קיבלו לינק להוריד דרך אתר האוניברסיטה את תוכנת Power BI אך ההתקנה נכשלת מצ"ב תמונת מסך של הבעייה. האם יש צורך להתקין מחדש את ה NET.FRAMEWORK אודה לעזרתכם תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי איזה בעיה הורדתי איזה קובץ מהאינטרנט והנורטון זיהה אותו בתור סוס טרויני. עכשיו אני מנסה למחוק אותו משולחן עבודה והוא פשוט לא רוצה להימחק... אומר שאיזה תוכנה משתמשת בו... הפעלתי את המחשב במצב בטוח ועדיין לא נמחק... תודה למי שעוזר....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-