תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני רוצה לעצב דיסק בפוטושופ.. לא עטיפה את הדיסק עצמו.. א.יש לזה איזה פורמט או נוהל או שפשוט פותח עיגול בקוטר של דיסק וכו?? ב.אם אני הולך עם העיצוב לבית דפוס יכלו להדפיס לי את זה כעיגולים כלומר על מדבקות עגולות ? ג.יש נהלים מסויימים לגבי רוזלוציה או כל דבר אחר? או שזה כרגיל כמו עיצוב רגיל..? תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש תוכנה שהופכת קבצי rar לקבצי iso. זה די דחוף אז אם מישהו מכיר ויש לו לינק בשביל זה, אני אשמח לקבל.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לנסות את Win7 או להמשיך עם XP, למי שמשתמש ב-7, אין לכם בעיה למצוא תמיכה ב-7 לכל מיני תוכנות או דרייברים?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי מקלדת MX100 אל-חוטית ועכבר G5. מאז שיש לי את העכבר המקלדת עושה לי בעיות. אי אפשר להקליד בה אבל אפשר להשתמש בכפתורים הנוספים כמו מחשבון, ו-HOMEPAGE. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כל אנשי הקשר שלי נמצאים על ה-outlook כעת קניתי מחשב נוסף ואני מחפשת אופציה להעתיק את כל אנשי הקשר ל-outlook במחשב השני. יש תוכנה שיודעת לעשות כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לפעמים אני מוריד סרטים שאי אפשר להריץ קדימה או אחורה כאילו הם חסומים מישהו יודע כיצד משנים או האם ניתן בכלל ? {חלונות אקס פי פרו}
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש מומחה לגוגל דוקס.......
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת נגן וידאו למחשב שיש לו תצוגה של זמן הסרט כמו שיש בAVS שמציג בפורמט כזה: HH:MM:SS.000 בדומה למה שרואים בתמונה מצד ימין באמצע (בקטן) https://www.google.co.il/url?sa=i&rct=j&q=... שמופיע במסך מלא. אני משתשמשת בתוכנה שעוקבת אחרי הזמן בוידאו לכן זה חשוב, וAVS הוא נגן דיי גרוע שנתקע כל הזמן. אם יש משהו כזה שגם פועל באיכות HD זה יהיה מצויין אני לא בטוחה שקיים דבר כזה אבל אני אשמח אם מישהו בכל זאת מכיר תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר התקנה של אקספלורר 9 במערכת חלונות 7. לאחר התקנה השתנה לי צורת החלונית של ההורדה אם לפני כן הייתי רגיל לראות חלונית אפורה גדולה ובה אפשרויות בחירה לאן הקובץ מיועד עכשיו אני מקבל חלונית קטנה צהובה כתומה בתחתית המסך עם אפשרויות מאוד מצומצמות של בחירה האם יש דרך לשנות ולהחזיר למראה הרגיל והמוכר
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו ווינאמפ 3 שהוא הכי טוב לדעתי שיש זה עם הרקע השחור מודרני קל ויפה כזה ומה שהכי אהבתי בו זה את המעבר בין השירים שיש לו פייד אין ופייד אאוט... עכשיו הבעיה היחידה שלו זה שהוא לא היה תומך בעברית יענטו שירים בעברית הוא היה כותב לי בגי'בריש.. בגלל זה התקנתי עכשיו את הווינאמפ החדש והכבד עם הסקינים ה"מודרנים" שלו ואני ממש לא אוהב את הגודל שלו הוא גס כבד קצת ואין לו את המעבר היפה בין השירים........ קיצר אם מישו יודע מאיפה אני יכול להשיג שוב את הגירסה הזאת אני יודה לו או שאם אפשר לעשות את המעבר היפה בווינאמפ החדש שיסביר לי ואני יץפשר עליו...... טוב תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה שידרתי להכי מתקדמת והיא פשוט כבדה וגם אני ממש לא מתחבר לקטע הזה שהוא מציע לך את הHEALTH של הטורנט , אני רוצה לדעת כמה פירים וסידים עכשיו אני עם 2.2.1 . הבעיה היא שעכשיו הוא לא מציג לי את הזמן שנותר לסיום ההורדה איזה גרסה אתם משתמשים? לפני ששדרגתי הייתה לי גירסה פרפקט אני פשוט לא זוכר...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי אופיס 2010 למרות שהיה לי אופיס 2003 בהתקנה 2010 אמר ש2003 שגוי ולכן צריך להסיר אותו. הסרתי את 2003 ולא שמתי לב שהוא גם מוחק את תיבת הדואר outlook. האם ניתן לשחזר את המיילים שהיו ב 2003?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מופיעי לי בשורת המשימות כאילו פתוח איזה משהו ממועזר והאיקון שעליו הוא R גדולה עם כמו a קטנה כזאת למעלה..כמו בריבוע כזה... עשיתי חיפוש עם avg מצא כמה דברים ומחק...עשיתי עם ספיי בוט מצא ומחק אבל זה עדיין שם!! הוא מכבה את המחשב כל פעם בלי לספור 60 שניות! מה אני עושה עם זה? אה וגם הוא לא נמצא/אי אפשר לסגור אותו מהתהליכים עזרו לי בבקשה כמה שיותר מהר תודה!
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי השתמשה בלפטופ שלה בחיבור האינטרנט בטכניון,ולפי מה שהבנתי כנראה המחשב נדבק בוירוס. על המחשב מותקן האנטיוירוס AVG בגרסא החינמית. כעת כאשר המחשב עולה מתקבלת ההודעה: data execution prevention - microsoft windows to help protect your computer,windows has closed this program. name:windows explorer publisher: microsoft corporation data execution prevention helps protect againt damage from viruses and other security threats. כמובן שבלי האקספלורר קשה לעבוד על המחשב. ניתן להריץ דברים דרך הtask manager. יש עצות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
1.אם אני קונה דיסק מקורי, בכמה מחשבים אפשר להתקין אותו? 2. אם אני מתקין לו אופיס חוקי עם פריצה זה בסדר? (אפשר לראות איך שהוא שזה נעשה על ידי פריצה ולא עם סריאל?)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום אני חדש כאן.... עכשיו לבעיה, כאשר אני מתקין תוכנה חדשה במחשב, לאחר הפעלה חדשה של המחשב והפעלת התוכנית מופיעה לי הבעיה: " התמונה : או http://tinypic.com/r/11sfrbl/6 זה כאילו אחרי שאני מתקין משהו הווינדוס מוחק לי אותו ישירות. תודה לכל העוזרים וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
השתמשתי בתוסף שיש לשועל כדי להוריד סרטון מיוטיוב, אבל יש לי קובץ עכשיו על השולחן עבודה שנקרא "get video" ואני לא יכול לפתוח אותו. איך אני יכול לפתוח אותו? ועוד שאלה, איך אני יכול לקודד אותו לפורמט אחר? בעזרת איזו תוכנה? ושאלה אחרונה חח, איך אני יכול לחתוך אותו? למשל לחתוך את ה10 שניות הראשונות וה10 שניות האחרונות שלו? תודה רבה רבה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה ב ICQ PHONE , אני לא מצליח להתחבר לאף משתמש שיש לו את זה. אם הוא מתקשר אז אני מקבל X ליד הסימן של המצב של הטלפון או שזה סתם לא מתחבר. ניסיתי כבר הכל, החלפתי למיקרופון שבוודאות עובד, עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול, דיברתיעם חברת האינטרנט שאין לי FIREWALL התקנתי מחדש את וינדוס !!!!!!!! (ממש במקרה אז זה יצא טוב). שום דבר לא עוזר?!! זה פשוט לא מתחבר !!!!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי אני נואש!
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש משהו כזה שיכול לשפר לי את הביצועים של הגלישה והפינגים ? ( משהו מוכח שבאמת עוזר ולא תוכנות הפלציבו האלו שמלאות ב spyware) ועוד בקשה קטנה אם תוכלו לעשות פניג לאייפי הזה 82.208.8.9 ולכתוב לי מה הפינג הממועצה שלכם ובאיזה חיבור אתם. תודה. שלי שם בבמוצע 160 אבל לא יציב לפעמים יש request timeout החיבור של הוא 013 ברק.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי פאב ואני רוצה לשדר בו קליפים ותוך כדי להריץ מין מצגות או כתוביות על המסך תוך כדי הניגון של הקליפים (מבצעים וכל מיני פרטים). אשמח אם תוכלו לחפש עבורי תוכנה טובה בלי באגים בחינם שעושה את העבודה. בטוח יש תוכנה כזו לא? חשוב ביותר שתתמוך במקלדת עברית כמובן. רוצים ממני 200 שקל לחודש רק בשביל התוכנה שזה הזוי.
-
- 5 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מה הגרסא הכי חדשה של הפוושופ ? CS2 ? מה הגרסא הכי "טובה" של פוטושופ ? (נו אתם יודעים, גרסא שכולם משתמשים בה)
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-