עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by koko0,

יש לי דיסק און קי שאני משתמש בו על הרבה מחשבים והוא נדבק בווירוסים די הרבה... הבעיה העיקרית היא שהוא bootable לכן אי אפשר להצפין את כולו... יש דרך לחסום כתיבה על דיסק און קי?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  2. שלום, איך אפשר לחסום שמישו לא יוכל למחוק/לבטל משו ליד השעון (ליד השעון יש כל מני תוכנות פתוחות אני רוצה לבטל את האפשרות בטל אותם)... יש איזה SEVICES משו..? תודה.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by Anonymous1,

שלום, כיצד ניתן לבטל אתחול מתחקליטור? תודה.

4. איפה מבטלים בדיקה אתרים פישינג באקספלורר 8? כי הגלישה שלי מאוד מאוד איטית. אני מנסה ליבדוק אם הגלישה אתרים ישראלים מהירה. בתודה מראש מיקי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, איך אני מבטל את ה-Type Clear ב-IE? הטייפ קליר בא כברירת מחדל ב-IE9 בטא וניסיתי לחפש במאפיינים איך להוריד את זה אבל לא מצאתי. אם מישהו מצא אשמח להסבר איפה זה נמצא.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by someone,

למה ייגרום ביטול הHARDWARE ACCALERATION בDIRCETX 9? משהו לביצועים?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by spot,

מדי פעם (נראה לי זה קורה כל פעם שהווינדווס מופעל מחדש) מתבצע אצלי ביטול האצת חומרה ואני צריך לשוב למאפייני התצוגה->פתרון בעיות ולהפעיל זאת מחדש. יש למישהו מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בכך?

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by pilotkevin,

אני משתמש ב-Download Accelerator Plus (תוכנה טובה), אבל הוא מוסיף לי אפשרות לגרוס קבצים בתפריט של קבצים ותיקיות (SHRED ב-context menu). אני לא צריך את זה ורציתי לבטל, אבל לא ראיתי בהגדרות של DAP אפשרות לבטל את זה. ניסיתי למחוק את זה מה-REGEDIT אבל זה מתקן את עצמו כל פעם ש-DAP מתחיל מחדש. למישהו יש רעיון? תודה מראש pk

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. Started by moshiko69,

שלום חברים, הכנתי איזה טופס ב WORD והוספתי הגנה למסמך אבל עברו כמה חודשים מאז ושכחתי את ה סיסמא. איך אני יכול לבטל את הסיסמא או לאפס את ההגדרות ללא הסיסמא? תשובתכם בהקדם,

• 2 תגובות
    • 16.6k צפיות
  10. הודעות השגיאה המעצבנות האלה בצד. תודה.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  11. Started by Qball26,

הבנתי כבר בפעם הראשונה שנשארו לי רק 30 מגה על כונן E שלי.... איך לעזאזל אני גורם למחשב להפסיק להודיע לי את זה לפני שאני שובר פה מקלדות !!! תודה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by D-Bang,

הרכבתי מחשב חדש עם כרטיס 7600GT התקנתי דרייבר בגרסת 91.31 כל פעם שאני מפעיל את הWINDOWS מופיעה לי הודעה על כך שלא נמצא מערך SLI ושהוא עובר אוטומטית למצב הרגיל אין לי שום מערך SLI במחשב... איך אני יכול לבטל את ההודעה הזאת??

13. שלום, אני עובד בחנות של המשפחה ועכשיו בחופש הגדול אח שלי הקטן יבוא הרבה לחנות וכל פעם שהוא בא הוא מוריד את המשחק mu וכל פעם זה רק מעט את המחשב יותר (והוא כבר דפק מחשב אחד בעבר אבל הוא עדיין ממשיך להוריד את זה) רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או אפשרות כלשהי בוואינדואס לגרום לזה שאם הוא ינשה להוריד את זה אז זה יפסיק לו באמצע או לא יתן לו להוריד את המשחק מהתחלה פשוט כל דבר שיגרום למשחק הזה לא להגיע למחשב? לא יודע אם זה משנה אבל אני משתמש בדפדפן google chrome

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  14. בכל פעם שהמחשב עולה ה-AVG מתחיל בסריקה אוטומטית של וירוסים. רציתי לדעת איך מבטלים את האופציה הזו. לאחר שנברתי באפשריות התכנה לא מצאתי משהו מתאים ולכן אני פונה אליכם.

15. Started by דני,

הי איך מבטלים לגמרי את העכבר במחשב נייד מדובר במחשב HP PAVILION ZE2000 והעכבר הוא במשטח מתחת למקלדת. פשוט אני משתמש בעכבר מחובר USB למחשב, וכאשר אני מקליד אז כאשר היד שלי נוגעת במשטח העכבר שמתחת למקלדת מייד קופץ לי הסמן כי המשט מאד רגיש, לכן אני מעדיף לבטל אותו כל עוד אינני משתמש בו. חיפשתי אופציות לזה בלוח הבקרה, אבל כל האופציות הם לשליטה על פונקציות שונות בעכבר ולא לביטול לגמרי. תודה

• 1 תגובה
    • 5.1k צפיות
  16. שלום לכולם, הורדתי את האימיול שקיים אצלי מהאתר lionetwork. יש לי בעיה עם ההורדות הם איטיות לאללה (מגיע ל 0.5K ובשיא ל10K), בעיה אצלי באינטרנט אין כיון שאני גולש על 750K. הבנתי שאחת הבעיות היא גם שמעלים ממני משתמשים אחרים, לא שאני סוציומאט אבל זה תוקע לי את מהירות ההורדה באופן משמעותי. בהתחלה הכנתי רשימה ארוכה של הורדות חשבתי שזה עוד דבר שתוקע את המהירות של ההורדה אבל התברר לי שלא. אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח. נ.ב ביטלתי FIREWALL, אומנם הפעלתי בביוס את הפונקציה של HT במעבד זה יכול להיות עוד דבר שתוקע..?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. יש לי בעיה בצריבת DVDים עם Nero 8. בצריבת CD יש מצב 'רגיל' ומצב Super Quality. בצריבת DVD, לעומת זאת, יש רק מצב Super Quality. זה אומר שבזמן הצריבה הוא ממיר את הקובץ באיכות. בפועל, זה אומר שהוא משלש כמעט את המשקל, מה שאומר שאני אפילו לא יכול לעבור את מצב הוספת הקבצים (כי הסרטונים שאני רוצה להעביר, למרות שבאיכות הנוכחית שוקלים ביחד בערך 4200 מגה, מגיעים למשהו כמו 13 ג'יגה כשאני מכניס אותם לרשימה.) יש דרך לצרוב אותם באיכות הנוכחית, בלי מצב הSuper Quality (המיותר לגמרי)? תודה, גיא.

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  18. איך אני מבטל את העלייה של התוכנה במחשב כשהווינדוס עולה? msconfig לא עובד...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ohad_haz,

שלום, אני צריך לדעת האם יש תוכנה שמאפשרת ביטול של הצורך בדיסק במידה והתכולה שלו נמתאת אצלי במחשב ואני לא רוצא לצרוב את זה. אם כן.. מה שמה ואיפה אני יחול להוריד אותה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  20. צילמתי כמה תמונות ובגלל הזווית של האור וכל זה אז יצא מצב שהדמות שרואים במרכז התמונה מוצללת כמעט לגמרי ולא רואים כלום, את הרקע רואים טוב מאוד אבל הדמות בשחור אפשר לסדר את זה? עם פוטושופ או משהו כזה? אתם יכולים להדריך אותי איך לעשות את זה או לתת לי לינק לאיזשהו מדריך? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  21. בזמן צפייה בסרט ב-WMP, השומר מסך מבוטל באופן זמני אוטומאטית. איך אפשר לבטל את השומר מסך זמנית באופן אוטומאטי, בזמן צפייה בסרט ב-VLC?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by cateye,

מישהו יודע איך מבטלים את החלונית הקטנה שנפתחת כשאתה רושם את השם משתמש שלך (לא חשוב באיזה אתר) או כל דבר אחר כמו חיפוש וכו'? אני לא רוצה שהוא יזכור לי ולא מצאתי איך מבטלים את זה. מישהו יודע? תודה מראש

23. Started by bluemail,

קניתי את הגירסה החדשה של נורטון (הגירסה המלאה שלהם להבטחת האינטרנט 2006 ) ומשום מה הוא חוסם לי את הקוויק טיים של אפל כשאני נכנס לטריילרים . איך אפשר לאפשר זאת ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tomer_et,

האם יש דרך לבטל את החסימה של ה-JAVASCRIPT כשמשתמשים בנורטון ? זה ממש סיוט - כל פקודה עם JAVASCRIPT הוא חוסם. ואל תתנו לי בבקשה תשובות בסגנון של "תחליף אנטי וירוס ופיירוול". עזרו בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. איני יודע אם זהו הפורום המתאים לשאלה אם לא אנא הפנו אותי אני מעוניין לשמוע רדיו דרך האינטרנט במקום עבודתי,עירייה. (סרגל רדיו וכד') מסתבר כי לא ניתן להוריד את התוכנה אני מניח כי מנהל הרשת חוסם את ההורדה האם יש דרך לעקוף את החסימה באופן חוקי שוב, לא מדובר באתרים "מסוכנים" או בעלי אופי מיני וכד' תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.