עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אנדי,

שלום חברות וחברים, יש לנו בעייה בהדפסת דפי אינטרנט או חלקים שלהם (הדפסת קטע מסומן). הטכסט המודפס יוצא קטן מאוד. הבעייה הזו תקפה הן לאספלורר והן ל'שועל' (שניהם, אם איני טועה, בגרסתם האחרונה). קצת מידע על המערכת: מערכת הפעלה - win7 ultimate 64 bit. מדפסת - HP photosmart c7283 גרסת דרייבר - 61.64.212.0 כיצד ניתן להגדיל את מידות הטכסט המודפס כך שגם ניתן יהיה לקרוא אותו? (בתמיכה הטכנית ל HP לא מצאתי פתרון לבעייה) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. לפני כמה ימים הייתה לי בעיה באינטרנט והתקשרתי ל014 (בזק נילאומי) בשביל לברר מה הבעיה והם אמרו לי שהייתה טעות אצלם ואני צריך לשים חייגן . עכשיו שמתי חייגן ואמרו לי שיש שם אנטי וירוס C SAFE . עכשיו זה לא נותן להיכנס לאתרים וזה מראה לי :אזהרת אבטחה" כי זה אומר לי שיש שם סוסים טרויאנים תולעים וכל מיני . האתר שהוא לא נותן לי להוריד ממנו זה GAMERS HELL אני מנסה להוריד את המשחק LINEAGE 2 . עכשיו יש לי 2 שאלות . 1. יש אפשרות לבטל את האנטי וירוס הזה ? 2. יש אולי איפשהו הורדה למשחק הזה ? כי באתר שלהם יש רק 2 אפשרויות אחת זה מהGAMER HELL והשנייה זה דרך אתר בתשלום. ולא אני לא נכנסתי לפורונו (זה לסוטים שפה ) .

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  3. שמה, Advanced SystemCare גירסה, 6.2 הורדת התוכנה http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.php קוד סיריאלי ל130 יום, 765BF-1BEA9-39FA3-9ABC4 אני יתעדכן עוד 4 חודשים וחצי על קוד סיריאלי חדש - - - תגובה אוחדה: - - - עם אתם מוסיפים תקוד סיריאלי לתוכנה אז הניקוי אף יסודי ביותר ועם אפשרויות שרק למי שיש תקוד מסוגל כמו ניקוי רישומים יסודי ועוד....

4. Started by neeto,

הסתכלתי בסטיקי והורדתי את המקודד של K-LITE, אבל זה עדיין לא מקרין לי חלק מהסרטים (לפחות לא בBS PLAYER). יש לציין שבעיקר וידאו ולא אודיו. מה אני צריכה לעשות מכאן? שאלה נוספת - איזה מקודד יש לצפיה בסרטים שהסיומת שלהם היא MKV?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  5. שלום. יש לי בעיה באקסלפלורר.שאני נכנס לפייסבוק מדי מספר דקות הדף מרענן את עצמו ואני מקבל את ההודעה :שגיאה בתצוגת תאימות גרמה לדפדפן לרענן עצמו-משהו כזה" .שאני נכנס להגדרות ומסיר את פייסבוק מרשימת האתרים שפועלים בתצוגת תאימות הבעיה נפתרת,אך זה חוזר על עצמו אחרי זמן קצר ושוב האתר מתווסף לשם.חיפשתי מדריכים באינטנרנט ובאתר של מיקרוסופט כיצד למנוע מאתר לפעול בתצוגת תאימות באופן קבוע ולא מצאתי . אודה לכם על העזרה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. כל פעם שאני מקבל מייל ב - Outlook 2003 אמורה להיפתח חלונית קטנה בצד ימין למטה הכוללת את השורות הראשונות של המייל, אך מאז שאני משתמש בכללים להעביר מיילים אוטומטית לספריות, רק המיילים שלא פועל עליהם כלל מופיעים לי בחלונית, כל השאר לא מופיעים. מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזו ?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  7. אם אני לוחץ על ה SCROLL שיקפיץ אותי לאמצע הסרט, הוא חוזר לנקודה שהייתי קורה רק ב XVID (בפורמט DIVX אני כן מצליח לעשות SEEK) עובד תקין ב BSPLAYER, אבל ב MEDIA PLAYER 9 לא מסכים לזוז קדימה רעיונות? תודה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by yaarito79,

הי יש לי שאלה:שבוע שעבר נפגע המחשב שלי מוירוס של אתר הפייסבוק מאז עולה לי כל הזמן מן פרסומת לרכישת אנטיוריוס 2009 ולא ניתן לגלוש כך ברציפות באינטרנט.מה לעשות?לפרמט?תודה ....

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by omrij,

הJAVASCRIPT עובד בצורה מלאה חוץ מהפונקציה NEW WINDOW הוא פשוט מתעלם מהלחיצה שלי על הכפתור, ללא הערה בדקתי את הגדרות הSECURITY באקספלורר ולא משם הבעיה התקנתי JAVA מחדש במחשב והבעיה לא נפתרת...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gchw,

מאז ששידרגתי לגירסה 3.5, סרגל הצד של המועדפים (Ctrl+B) לא עובד. אני לוחץ על הסימניות ושום דבר לא קורה. מישהו מכיר את הבעיה? נ.ב. הסרגל העליון עובד כרגיל. ותודה לכל המומחים :yelclap:

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  11. Started by Chura,

שלום יש לי מצלמת רשת פשוטה, והתקנתי את הויסטה 64ניט עכשיו הדרייברים המסופקים לא מתאימים, יש בעיה לא מוסברת. אבל מה שאני שואל, האם יש דרייברים ג'נריים ? איזה WDM ? תודה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

יש לי POWERDVD, יש לי כרטיס קול של קריאייטיב שמחובר דרך יציאה קואקסילית לרסיבר. משום מה כשאני מפעיל סרטים בתוכנה עם פסקול DD התוכנה מעבירה את הסאונד אנלוגית ואני שומע סטריאו. כשאני נכנס להגדרות ומשנה בSPEAKERS ל USE SPDIF, ובכן, לא קורה כלום. כיצד אני גורם לתוכנה לעבוד עם פילטר AC3? או להזרים את המידע דרך היציאה הדיגיטלית? ושאלה 2: התקנתי בשעה טובה כרטיס מסך איכותי RADEON 1900XT. נכנסתי להגדרות של התוכנה וראיתי שיש שם סעיף ENABLE HARDWARE VIDEO ACCELERATION - ATI AVIVO. סימנתי אך אני לא בטוח שיש הבדל, מה בעצם אמור להשתנות/להשתפר? כמו כן, כשאני נכנס ללשונית INFORMAION רשום לי כך: Video Accelerator: DirectX VA not in use Multispeaker Audio Device: SB Audigy 2 Aud…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  13. היי אני מחפש תוכנה ששומרת סרטים/סרטונים ביוטיוב על המחשב בפורמט AVI ולא בפלאש. ושגם האיכות של הסרט ישמר כי גם ככה הסרטונים שם לא הכי איכותיים חח.. אני יודע שאם אני אחטט ברשת אני אמצא כמה תוכנות אבל אני מחפש אחת עם המלצה ושידוע שהיא שומרת באיכות טובה. המטרה היא לצרוב ולתת להורים לצפות באיזה ריאיון מסויים בDVD של הסלון ולא במחשב.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שסורקת את הפורטים במחשב ואומרת לי איזה פורטים ]תוחים וסגורים לי וגם שאני יכול דרך התוכנה עצמה לפתוח ולסגור איזה פורטים צריכים להיות פתוחים וסגורים אין לי מושג בזה

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by R.L,

אני מנסה להפעיל את הקבוץ,הקובץ נפתח אך אומר שיש בעיה. אין לי מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה. אני מאוד אשמח לדעת מה הבעיה ולקבל פתרון. תודה.

16. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי לוח אם 7DXR של gigabyte והתקנתי את הגרסה הקודמת כי יש לו שבב 686B. בכל מקרה הגרסה החדשה שווה את ההטרדה?

17. Started by itzikcolt,

כשאני מתקין PCMARK05 .. הוא מבקש MEDIA ENCODER 9 מאיפה אני מוריד את זה ?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by free fraek,

אני מתכנת מתחיל ודרושה לי תוכנה נוחה וקלה לתכנות C++. איזו תוכנה לדעתכם היא הכי נוחה?

19. Started by shklak,

שלום, אני מחפש דרך לכתוב שברים ב-Word הכוונה ממש לקו שבר אופקי שניתן לרשום מעליו ומתחתיו, ולא לשימוש בתווים "\" או "/"

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by OdedOman,

שלום, אני עובד עם מחשב נייד של HP (מעבד i5, 4GB, כרטיס מסך חיצוני). לפני כמה חודשים החלה להופיע תקלה, רק בשימוש בדפדפן הספציפי. לאחר כמה דקות גלישה דף האינטרנט קופא, והמחשב ממשיך לעבוד כרגיל. הפסקה ידנית של תהליך GPU דרך מנהל המשימות של הדפדפן, מחזירה הכל לתקינות, לכמה דקות, עד הפעם הבאה. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? פירמטתי (פעמיים), הכל מעודכן, כולל דרייברים, ואני כבר עובד עצות. שוב, התקלה מתרחשת אך ורק בגלישה בגוגל כרום. לא בדפדפן אחר ולא בפעולות אחרות עם המחשב. במשך שנתיים הכל עבד תקין עד שזה הופיע. תודה, עודד.

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by or,

מישהוא יכול להסביר לי מה זה, מה עושים עם זה ומאיפה להוריד את זה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי סרט בפורמט MKV,בנסיונות להריצו עם התוכנות: BSPLAYER, MV2PLAYER, MEDIA PLAYER CLASSIC, MEDIA PLAYER 11 נתקלתי בשגיאה ממיקרוסופט של ''דוח שגיאות'' (עם ה"תשלח אל תשלח"....) כאשר רק עם VLC PLAYER הצלחתי להריץ את הסרט בצורה טובה מאוד רק עם בעיה של כתוביות שמסודרות לא טוב ניסיתי המון גרסאות של כתוביות והבעיה מופיע בעוד הרבה סרטים אחרים הינה דוגמא לבעיה: למישהו יש פתרון לבעיה ? (לסדר את הVLC שיוכל לקוא כתוביות/למצוא נגן MKV עם שמריץ כתוביות בעברית)

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום רב! עד כה השתמשתי בתוכנה Quick Screen Capture כדי ללכוד תמונות בזמן משחקים. למי שסקרן לדעת, אני עושה זאת כדי שאוכל להספיק לקרוא את הכתוביות של השיחות שמתנהלות במהלך המשחקים בין הדמויות. בכל אופן כשהגעתי למשחק the witcher משהו השתבש, אין באפשרותי ללכוד תמונות מהמשחק, גם אם אני מעביר את המשחק למצב חלון. למי שמכיר תוכנה ללכידת תמונות, שפועלת גם ע"י hot key, ושיודע שיש לה יכולות לכידה בכל משחק בלי בעיות, אשמח אם תספרו לי. בתודה מראש אופיר

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  24. האם קיימת תוכנה לצריבת DVD עבור צורב שלא קורא DVD?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by yotam360,

יש לי NOD32 ואני לא רוצה לסמוך על ה-firewall של הווינדוס. איזה firewall כדאי לי לקחת?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.