עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by asi_oz9,

אוקי שלום קוראים לי אסי אתמול התקנתי את המשחק Call of Duty 2 שזה משחק ישן ואין סיבה שלא יעלה במחשב שאני פותח תמישחק מופיע לי הדבר הבא ... ואני מאשר וזה ואז מופיע לי הדבר הבא והורדתי את הדבר הזה שכתוב שם ולא עוזר יש כול מיני שגיאות אני מבקש אם מישהו יוכל לתת לי עזרה כי פניתי לכול מיני אנשים ולא עזר =\ ואני ממש רוצה לשחק בזה ואם צריך מיפרט של המחשב תודה רבה אסי :nixweiss: :nixweiss:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ag43,

מחפש תוכנה לשליטה על המחשב בעזרת פקודות קוליות. WINDOWS XP PRO. אשמח לקישורים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי סרט באורך של שעה אחת ואני מחפש תוכנה שבאופן אוטומטי תחתוך לי אותו לחלקים שווים של 10 דקות נגיד. יש משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by דניאל99,

מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו. אני מפתח משחק בשני מימדים, ואני צריך למשחק , בין היתר, תמונות של חדרים בבית (חדר שינה, מטבח וכו'). איך יוצרים תמונות כאלה? ובמידה וזה מסובך, מי עוסק בזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. סרט הוא קובץ ISO ואני רוצה להוציא אותו שיהיה MPEG או AVI כדי שאוכל ליצרוב אותו על דיסק דיוידי עם עוד כמה סרטים אחרים... יש למישהוא רעיון תוכנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by unicorn,

בס"ד שלום, אני מנסה לבנות משחק מחשב בעצמי, אבל אני לא מבין כלום בציור, אז אני צריך עזרה להתחיל.. אני בונה את האתר בפלאש, ויש לי את הידע לעבוד איתו כמו שצריך, כבר בניתי בו מחשבון מיוחד ועוד דברים. הבעיה שלי היא לצייר את האלמנטים שאני צריך. המשחק הוא על בסיס ספר משחק שיש ברשותי, והסצנה הראשונה זה שהשחקן נמצא על חוף של אי שבו הוא עומד מול איש מזוקן תמהוני שמדבר לעצמו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. קודם שלום!!! עשיתי היום פרמוט למחשב ואחרי שהתקנתי את הכול אני מגלה שאת המועדפים שלי ואת המסמכים שלי לא שמרתי ויש לי שם המון המון המן דברי שאני חייב אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי דרך לשחזר אותם כי באמת יש לי שם עבודת גמר של התואר ועוד מאות מסמכים חשובים ואני חייב את זה צי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד מאוד

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by JohnnyBravo,

אין לו תמיכה?אני צריך לעבוד עם האקספלורר :-[

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by kurt80,

נגמרו החודשיים חינם של הנורטון אינטרנט סקיוריטי שלי ואני לא מתכוון לחדש אותו. אני רוצה להסיר אותו מהמחשב, מה קורה עם מיקרובים שהוא מצא ובודד? מה אני צריך לעשות? תודה אם על הדרך תוכלו להמליץ על אנטיוירוס חינמי טוב זה יהיה נחמד (אני על ווינדוס 7 אם זה רלוונטי)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shaithebest,

שלום חברים לבניית אתרי פלאש אני צריך תוכנה שהופכת מילים כבר המליצו לי על תוכנת הפוך על הפוך אבל היא לא עושה את מה שאני צריך באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל תוצאות אחרות הפלאש בדרך כלל הופך מילים כמו: ארגנטינה>>הניטנגרא אבל במקרה שלי באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל את המילים כך: יהונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן אני מקבל באתר כתוצאה: הגן אל בבוקר רץ הקטן יהונתן האותיות לא מתהפכות הן נשארות בסדר הבעיה היא סדר המילים במשפט\בשורה האם מישהו נתקל בתוכנה שעושה את העבודה הזו? אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

אני צריך תוכנה למצלמת אינטרנט, שיהיה אפשר ליראות איתה עם מי אני מדבר וכ'ו...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by elgard,

ברשותי כרטיס GEFORCE 2 PRO 32 MB DDR. עם athlon 1.2 and gigavite vtx מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP כרגע מותקנים אצלי ה 2942 של נבידיה. היום ניסיתי להתקין את ה40.72 של נבידיה והתעוררה שגיאה: חשוב לציין שניסיתי להוריד מכמה שרתים (גם מ Hwzone וגם מהאתר של Nvidia). ושניסיתי גם להתקין את גירסה 30 משהו... כמובן שניסיתי לעשות ריסטרט, לכבות אנטי וירוס וכו'. בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם אחרי שבוע שחיכיתי למחשב סוף סוף קיבלתי אותו i5 750 gtx460 4 gb ddr3 gigabyte p55-us3l windows 7 64 bit עכשיו ככה כמה בעיות חח: 1. יש לי רשת בבית, עם ראוטר (אבל 2 המחשבים מחוברים עם כבל לראוטר כי אין לי כוח לקנות מתאם אלחוטי למחשב השני) עכשיו בווינדוס 7 הוא עשה לי WORKGROUP שאין לי מושג איך קוראים לה ויצר סיסמא בלי שביקשתי אפילו כדי להיכנס לWORKGROUP , המחשב השני הוא XP ויש לו אינטרנט אבל המחשבים לא מזהים אחד את השני ואין שיתוף קבצים... איך אני פותר את הבעיה? 2. הדרייבר של הלוח אם כבר מותקן אבל אני מניח שהוא לא הכי מעודכן צריך את הכי מעודכן? 3. איך אני בודק שיש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס מסך וגם DIRECTX הכי חדש? 4. הווינדוס הוא באנגלית וזה לא מ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by chenc,

שאלה: אם אני רוצה שמחשב יהיה מוגן מפני האיום הידוע "בלאסטר", לדוגמא, האם הגנה מפני תולעות כאלה מצויות בVD? או האם מצויות בRT? ולפי מה שהבנתי הגנה מפני תולעות כללו לא מצויות באפאחד מבין השניים - כך שאין "הגנה מראש" לתולעות כאלה, האם הבנתי נכון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי אנשים במחשב עליו מותקנת XP home ומותקנים הרכיבים: הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ, לוח האם: ntel avalon d915gav (כן המחשב ההוא של החבר) הופיעה פתאום (לא זכרו להסביר לי אם קדמה לכך פעולה מסויימת) ההודעה: admistrator has prohibited access to cd/dvd rom הדבר קרה בחשבון מנהל - שתכלס הינו החשבון היחיד המופעל במחשב, אם כי נוצר גם חשבון dot.net (ע"י התוכנה) וחשבון אורח, שניהם בלתי פיעלים כרגע. במבט על "המחשב שלי" ניתן היה לראות מין סימן אין-כניסה אדום על כל ההתקנים שאינם קשיחים: הכוננים האופטים, הפלופי (שמנותק) וגם ה- DOC. 1. עשיתי חיפוש ומצאתי שהתוכנה "Intel Desktop Utility" (או תוכנות המגיעות איתה) שהיתה מותקנת על המערכת ייתכןואשמה בעניין. 2. עשיתי שחזור מערכת ללפני…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by חנוך111,

היתה לי גירסה 8 שעבדה הייטב. רציתי להתקדם בחיים והתקנתי את גירסה 9. לאחר התקנת גירסה 9, כאשר אני עושה קליק ימני על קובץ מסויים ובוחר "סרוק עם AVG", מתחילה סריקה של כל המחשב ולא רק של הקובץ הבודד. אני לא מוצא באינטרנט הורדה של גירסה 8. בכל מקום יש רק 9. מישהו יכול לכוון אותי לאתר ממנו ניתן להוריד את גירסה 8 של AVG free? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by solo53,

שלום מחפש תוכנה לידיעת פרטים על קובץ WMV ניסיתי עם GSPOT לא נותן פרטים כלל גם לא ב MPC הקובץ מנוגן אבל לצורך המרה ל DVD יש לתקן את הרזולוציה ללא לפגוע ביחס רוחב לגובה וגם מה ה FRAMF RAIT 25 HZ או 29.97

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by omri_ro,

אם איזו תוכנה אפשר לעשות RIPPING לDVD לפורמט VCD (אם בכלל)?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי מקרופון ושמעתי על תוכנות שאפשר בעזרתן להכתיב למחשב למשל בוורד דרך המיקרופון מכירים כאלה תוכנות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by x-amin,

טוב אז ככה.. בהתחלה שרק קיבלתי תמחשב לפני איזה שבועיים הייתי עם כרטיס מסך מובנה על הלוח אם.. ואז חיברתי את הג'יפורס 7600GT ומאז יש את ההודעה הזאת כל פעם שעולה על המחשב.. בקשר לימנית זה מאז שביטלתי תפיירוול של הווינדוס.. האם ההודעה על הכרטיס מסך מציינת שגיאה? ואיך אני מבטל את שתיהן כל פעם שהמחשב עולה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. איך שאני פותח את נרו ישר ופץ לי הודעה על אימג.. אחר כך אני בא לצרוב בסוף זה לא צורב אלה מעתיק את הקובץ לתיקייה מסוימת... מזה???? איך אני צורב לדיסק? (אני משתמש בנרו כל החיים שלי ולא היה לי את זה) תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. התקנתי וואצאטפ במחשב שלא שלי, וראיתי שב AppData הוא משאיר 1.1GB האם המידע שיש לי בוואצאפ נשמר על המחשב גם אחרי שאתנתק ממנו?

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Zinger777,

היי, יש לי וירוס במסנג'ר שכל פעם שאני מדליק את המסנג'ר המשתמש "a18763@013.net.il" שולח לי אוטומטית "hey cutie ;)" או למשל "hey baby you there??".. מצד אחד זה מאוד מחמיא לי שיש תוכניתן שנמשך אליי אבל מצד שני זה מטריד ואני רוצה למחוק את זה. בעקבות ההגעה של הוירוס קצת לפני פירמוט אז לא דאגתי יותר מדיי ופשוט פירמטתי וידעתי שזה יעלם. זה לא נעלם. כשהתקנתי את המסנג'ר לאחר הפירמוט התחלתי לקבל שוב את ההודעות הנחמדות. NOD32 לא פתר את זה וגם לא נורטון 2011. מה מומלץ עוד להריץ על המחשב כדי למצוא את הקרציה? תודה מראש, Zinger777.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jj516,

אני מחפש תוכנה שתעשה לי design ב 3D ואם אפשר גם ב 2D, אני מתכוון לתוכנה שתעשה design ועיצובים לבתים ולחדרי בית. ושהתהיה נוחה וקלה להפעלה ככול שיותר יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, יש ברשותי 3 מחשבים שמחוברים ברשת קווית ו- 2 מחשבים ניידים שמחוברים ברשת אלחוטית. במחשב האלחוטי ישנו חומר מאוד חשוב חומר של עבודה שמתעדכן מדיי יום כשעובדים על המחשב בעבודה. חשבתי לקחת מחשב אחד רגיל שהוא בעצם לא יהיה בשימוש מלבד זה שהוא יהיה מחובר ברשת שלו ואני אשתמש בכונן שלו בתור גיבוי ברשת לכל שאר המחשבים. וכל מספר ימים אעשה גיבוי משאר המחשבים למחשב הזה שמחובר לרשת. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. האם ישנה תוכנה שיודעת לעשות גיבוי אוטומטי ולשנות את כל התיקיות הקיימות? כלומר נניח ושניתי ספריה במחשב הנייד ומחקתי קבצים ושהיא תדע לעשות את הגיבוי הזה ולהוריד את הספריות והקבצים שמחקתי גם מהמחשב שעליו אני מגבה את הדברים? 2. האם התוכנה יודעת לעשות גיבוי אוטומטי כל כמה ימים או מ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים