עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, לפני כמה חודשים קראתי שניתן לשמור את ההודעה שמופיעה במסך הכחול של ה Windows ובצעתי את אותם הגדרות שאם זה יקרה לי אז אוכל לפתור את הבעיה. היום הופיע לי פתאום המסך הכחול , רציתי לדעת: 1. איפה נשמרת ההודעה? 2. למה זה קרה פתאום? 3. איך אני יכול לתקן את הדבר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shloMI2oo5,

מי שיכול לעזור אודה לו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. היי שוב שלום לכולם יש לי בעיה בשליחת אימיילים ע"י outlook express כאשר אני מנסה לישלוח מופיעה לי הודעת שגיאה 0x800ccc79 ניסיתי לבדוק זאת באתר של מיקרוזיפט אבל לא ממש הבנתי מה רוצים ממני שם אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי בנושא בברכה מאיר ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
    • 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Spawn123,

מישהו יודע איזו תוכנה טובה יותר מ- VirtualDub שמאפשרת קידוד סרט כמו למשל לחתוך את הכתוביות בסוף... הבעיה ב- VirtualDub היא שלפעמין הסאונד לא מתאים לסרט עצמו וכו... וזה גם הרבה מידי זמן לקודד סרט אחד. אז מישהו מכיר תוכנה טובה ויעילה יותר? :smilyDJ: :scatter:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by elior021,

אהלן אני מקבל הודעות SPAM לאוטלוק בלי כתובת של השולח איך אני יכול לדעת את הכתובת של השלוח כדי לחסום אותו ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gt2,

הרבה פעמים כשאני רואה סרטים של פלאש במסך מלא כמו נגיד יוטיוב וכאלה המחשב נתקע לי זאת אומרת מסך שחור והכל ממש זז לאט וחייב ריסט פיזי כי המחשב ממש קורס בדקתי קצת בגוגל וראיתי שזה די מוכר ושאנשים ביטלו את ה hardware acceleration וזה פתר להם את הבעיה העניין זה שאני עם כרטיס מסך readon HD4850 ואצלי אין את האפשרות הזאת כל הניהולהוא דרך הCATALYST ... זה נראה לי משהו תוכנתי כי המחשב שלי חזק סך הכל יש לי core i5ו 4 GB ram של GSKIIL וזה ripjaws והם עובדים טוב מבחינת מתחים והכל הלוח אם שלי זה gigabyte ולא איזה זבל סיני... המחשב עובד מצויין ויציב מאוד ורק כשרואים במסך מלא הוא קופא... מישהו מכיר או יודע איך לפתור את זה? כי זה די נפוץ אז בטוח יש לזה פתרון... דרך אגב התקנתי את ווינדו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני מחפש תוכנה לשליטה מרחוק טובה וחינמית (ללא הגבלת זמן) תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מגדיר לא ZOOM 120% אבל הוא מתעלם כשאני פותח TAB חדש. מה אני לא עושה כנכון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shaharZur,

אני צריך לצרוב קובץ שגדול מ 2 ג'יגה דרך נירו או אלכוהול 120% איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. [שאלה] איך אני עושה בwinamp שהיה אפשר לשמוע שירים ברצף?בלי הפסקות? כיאלו נגיד שאני שומע שיר אז 5 שניות לפני השיר הראשון נגמר השיר השני יתחיל.. תודה לכל העונה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם , איך אני משנה תמונה של File לאיזה תמונה שאני רוצה ? נגיד אני מוריד תמונה מהאינטרנט ורוצה שזה יהיה האייקון של הFile שלי , איך אני עושה את זה ? עוד שאלה - אם משנים את האייקון של הfile , הוא גם יראה בtray כמו האייקון החדש ? תודה רבה, אבי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by NIRAN,

מה לעשות אם ווינדוס מצאו שהמחשב שלי בעל עותק לא חוקי ויש לי סימן של כמו כוכב כזה וכיסא גלגלים (כמו 2 אנשים) ומהבהב לי מה יש לעשות כדי לעקוף את זה? ואז מופיע לי חלון כזה קטן בצד ימין ועד שהוא לא יורד המחשב תקוע! מה אני עושה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gif,

שלום. יש לי מחשב נייד של LG(דגם:LS50A) וניסיתי להתקין עליו תערכת הפעלה אבל בהתקנה הוא דורש דרייבר בגלל שהוא לא מזהה את ההר דיסק אז מצאתי את זה:http://www.notebook-driver.com/lg/lg-notebook-ls40ls50-driver/ ואני לא יודע איזה דרייבר צרך לשים בייחד עם ההתקנה. האם משהו יוכל להגיד לי איזה דרייבר צריך להטמיע עם מערכת ההפעלה מתוך הרשימה שיש בקישור? תודה ושבת שלום. הנה הקישור: http://www.notebook-driver.com/lg/lg-notebook-ls40ls50-driver

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by url,

אני משתמש בflaskMpeg וב virtual dub בשביל כיווץ סרטים ויש לי שאלה בנושא: אני רוצה להשאיר לסרט את הac3 stream שלו. בflaskMpeg יש אופציה שמפרידה את הסרט לשני קבצים הסרט עצמו (video בלבד) בקובץ עם סיומת avi והאודין בקובץ נפרד עם סיומת ac3 השאלה שלי זה איך לאחד בינהם, בvuirtual dub מצאתי רק אפשרות לאחד עם קובץ אודיו רק אם הוא מסוג wav

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הורדתי קובץ ISO אני מעוניין לפצל אותו ככה שאני ישתמש בחלק הראשון ולאחר מכן שהוא יסיים הוא יבקש את החלק השני, וככה להתקין אותו אפילו אם אפשר לפצל למספר חלקים שהוא יבקש קובץ אחד בכל פעם, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Aviram,

יש אתרים, כגון gamer שה-Norton Internet Security מונע ממני להכנס אליהם, ואני חייב לנטרל את האבטחה, לגלוש, ולהחזירה. ניסיתי להסתכל באפשריות של התוכנה, ראיתי את ה-Ad Blocking, ביטלתי אותו, אבל זה לא עזר, אפילו אחרי כשהפעלתי את המחשב מחדש. אתם יכולים לעזור לי, איך אני יכול למנוע את זה, שאני אוכל להכנס לאתרים האלו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by The-Magician,

יש לי משו מעצבן בזה כשאני נכנס ליוטויוב ואני רוצה להוריד סירטון אני יכול יש לי את הלשונית של התוכנה מצד ימין למעלה אבל כשאני נכנס לסרטון לא משנה איזה ישר נפתחת לי הורדה של הסירטון פעמיים מבלי שלחצתי בכלל על ההורדה, איך אפשר לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by slimshady21,

יש לי כמה שאלות: - אני משתמש בFIREFOX כבר כמה זמן, ולפעמים כשאני רוצה להכנס לאיזה אתר (לוחץ על קישור למשל) אז הוא מתחיל לחשוב איזה דקה, ואחרי זה הוא אומר לי: "תם הזמן המוקצב בניסיון להתחבר ל-*שם האתר* " . זה ממש מעצבן, מישהו יודע למה זה?? אני צריך לשנות משהו בהגדרות או משהו?? - הורדתי את AZUREUS (תוכנת קליינט של ביטורנט), ואני ממש לא מבין בשיט בביטורנט הזה. קיצר התחלתי להוריד איזה קובץ, ובהתחלה הוא הוריד תוך כמה שניות 1000קילו בייט, בקצב טוב. ואחרי זה הוא פשוט לא זז!! עברו כבר כמה שעות והוא בקושי הוריד 50% - 180MB. כשהמהירות היא איזה 30בייטים לשנייה , למה זה ככה?? אני צריך לשנות את ההגדרות?? אני צריך להוריד עוד קבצים כדי שיהיה יותר מהיר?? - איזה אתר יש לביטורנט שאפשר …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש אנטי וירוס, פיירוול, תוכנה לניקוי רוגלות, תוכנה לניקוי וסידור המחשב (איחוי בדיקת שגיאות וכו'..), ותוכנה לניקוי וסידור הרגי'סטרי. כמובן שאת הכי טובות מהחינמיות P: תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by xfwind,

התוכנה הנ"ל עבדה (בעיקר לכיול) של מסך EIZO S2232W תחת OS XP. כעת חיברתי המסך הנ"ל למחשב חדש עם WIN 7, ולאחר הורדת דרייבר מתאים מהאתר של EIZO - המחשב מזהה את המסך ומתייחס אליו יפה, אבל התוכנה הנ"ל שירדה גם היא והותקנה על המחשב לא מזהה את המסך וממילא אין אפשרות להפעיל אותה בכיול המסך. יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ice-maniac,

שלום לכולם! הורדתי את הגירסא החדשה ביותר של Utorrent וכעת ברגע שאני מפעיל את התוכנה אין ביכולתי באמצעות הדפדפן לגלוש יותר באינטרנט (גם אפילו אם אני מקפיא את כל ההורדות וההעלאות) אלא אם כן אני מבצע איתחול למחשב. Utorrent עובדת מעולה בקצבים יפים (למרות שהייתי צריך לבצע port forwarding מחדש אחרי העדכון). יש לי NOD אנטיוירוס אבל ניסתי להפעיל את Utorrent גם בלעדיו וזה לא עזר. אם למישהו יש מושג איך לתקן את המעוות אני אודה לו מאוד! שנה טובה!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים לפני שבוע קניתי מחשב חדש, ניסיתי להתקין לו דרייברים חדשים מהאתר של גיגבייט אך ללא הצלחה . את רוב הדרייברים לא הצלחתי להתקין דרך האתר מפני שזה רושם לי הפסיק לפעול . לכן פניתי לדיסק והתקנתי משם, אחרי שהיתה לי בעיה עם להתקין כמה תוכנות התחלתי לשים לב יותר לעניין . אני נכנס לאתר ואז לעמוד של הדרייברים, ללוח אם שלי ולווינדוס 64 מוריד מהאתר מחלץ מנסה להתקין והוא אומר לי הפסיק לפעול. מישהו נתקל? אני כבר מתחיל לחשוב שמשהו לא בסדר בווינדוס שלי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by EMXMAN,

שלום הורדתי תוכנה מסויימת שהסיומת שלה זה DAA ואין לי מושג איך צורבים את זה NERO לא מקבל את הסיומת הזאת זה מן קובץ שצריך לצרוב אותו איכשהו ניסיתי לעלות ב DEAMON TOOLS לא פותח אותו ניסיתי לפתוח ב WINRAR לא עובד גם למישהו יש מושג איך פותחים או איך צורבים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים