תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום החיפוש באימיול שלי דפוק: בחיפוש בעברית הוא מוצא 0 תוצאות לא משנה מה החיפוש בחיפוש באנגלית הוא מוצא ממש ממש ממש קצת תוצאות עד לפני כמה ימים זה פעל טוב ולפתע נדפק... ניסיתי להחליף שרתים, לעשות ריסטרט למחשב, לנתחבר מחדש ל אינטרנט.... כלום! מה לעשות? מה הבעיה? תודה לעוזרים האצילים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר שקראתי בפורום איפשהו שאפר עם firefox להוריד את ה windows updates (לא דרך האתר של microsoft). אין לי Internet Explorer על המחשב אז גם ה IE Tab לא יעבוד.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר היו מלא ת'ארדים בנושא הזה, ופשוט רובם מלאים בשטויות, ובתגובות לא מקצועיות, קראתי את רובם ופשוט לא הבנתי מה באמת כדאי להתקין. בהתחשב בהמלצות שראיתי בפורום וברוב הת'ארדים התקנתי SYGATE בתור חומת אש וKASPRESKY בתור אנטי וירוס ופשוט שניהם על הפנים גם כשהם בגרסאות האחרונות שלהם. נתחיל בסיגייט, הממשק על הפנים, הגרסא הכי חדשה תוכנתה לפני כמעט שנה, יש בעיה עם שיתוף הקבצים, והיא שוכחת גם את ההגדרות לפעמים. לעומת זון אלארם היא ממש על הפנים מכל הבחינות, ואפילו מערכת האבטחה של מייקרוסופט לא מזהה את התוכנה, משמע לא יצא עדכון כבר הרבה זמן אז היא בעצם לא מספיק בטוחה. זון אלארם נתן הרבה יותר, תוכנה פשוט מושלמת עד שבשנה האחרונה פשוט הם נדפקו עם העדכונים והתוכנה הפכה להיות מלאת באגי…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , רק הרכבתי את המחשב החדש , וכל מה שרציתי זה מחשב נטול תוכנות\מרגלים שדופקים לי את המערכת , וכבר עכשיו , כל פעם שאני מכבה את המחשב , CCAPP.EXE לא נסגרת ואני צריך לחכות או לסגור אותה ידנית בשביל שהמחשב יוכל להכבות. מה זה בדיוק CCAPP ? האם אני צריך את הישום הזה רץ לי ברקע? אם לא , איך נפטרים ממנו? ויש לי עוד שאלה , התקנתי נורטון אינטרנט סקיורוטי. וכל פעם שאני מוריד תוכנה מהאינטרנט הוא שואל אותי האם לאפשר לתוכנה לפעול כי יש סבירות בינונית שהיא נגועה בוירוסים. מה עלי לעשות? הרי ברור שאני לא אמנע מכל תוכנה לרוץ לי על המחשב , אבל איך אני אמור לדעת אם התוכנה נקייה או לא? הרי הנורטון כותב לי על כל תוכנה שיש סיכון. ומה אני אמור לעשות כשאר אני מוריד דברים מBit torrent? משם אני…
-
שלום יש לחבר שלי לוח אם של MSI 865PE והורדתי לו DRIVER מהאתר של MSI אבל אני לא מצליח להתקין אותו אין שם קובץ התקנה ואני לא יודע מה לעשות... חיפשתי באינטרנט הורדה אחרת ולא מצאתי משהו יכול לעזור לי אך להתקין את הכרטיס רשת הזה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוד שלי קנה מחשב חדש... ואני צריך ללוח אם הזה: Asus - P5GC - MX דרייבר לכרטיס קול. (כבר בדקתי את הדרייברים של הדיסק שאיתו הבאנו את המחשב)... אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש משהו שהאחים שלי מעצבנים אותי זה שהם לא מכבים את המחשב. הוא סתם דלוק מצידם כל היום וכל הלילה ואפילו כשהם הולכים לישון הם לא מכבים אותו! יש איזו שהיא תוכנה שאיתה אני יכול לקבוע זמן או תנאים מסויימים לכיבוי המחשב? למשל אם במשך שעה אין אף פעולה אז שיכבה את עצמו. או אם אימיול דולק אז שלא יכבה. בבקשב תעזרו לי נמאס לי כבר מהקטע הזה שלהם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום...התקנתי ווינדוס אקס פי...אחרי ויסטה שבכלל לא הייתי מרוצה ממנו ואני מסתכל ומנהל התקנים ורואה 2 התקנים שלא מוכרים לי בכלל וזרים לי...מישו יכול להגיד לי מהם ומיהם? http://www.siz.co.il/my.php?i=jyizdmyt2kym.jpg אמרו לי שבקר אפיק SM זה משו של דרייבר של הלוח איזה דרייבר בדיוק? אין לי את הדיסק...אבל נכנסתי לאתר ויש שם מלא דריברים אגב הלוח שלי הוא של DFI תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר להת קשרות אינטרנט קווית לנייד , HP Pavilion dv 6000 GA378UA#ABA שלא מצאתי באתר של HP.COM המחשב פורמט מ-VISTA ל-XP דגם מדוייק. אני מצליח לגלוש Wireless אבל לא בצורה קווית. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, פרמטתי את המחשב הנייד שלי והתקנתי XP... לאחר התקנת מספר דרייברים נשארו לי עדיין כמה דרייברים עם סימני שאלה... ואין לי מושג איך לעבור את זה בשלום... מחשב נייד/נייח: נייד סוג מערכת ההפעלה(כולל קצב הביט שלה) : windows XP home edition ישן יחסית אז אני מאמין ש32... תמונה של המקרה : אין לי כי אני לא יכול לצלם את המסך... אבל להלן פירוט של הדרייברים הלא מזוהים: בקרי Ethernet בקר לאחסון בנפח גדול בקר רשת התקן שמע באפיק High Definition Audio תודה מראש לעוזרים, שגיא
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה ששכל הנראה ידועה... אבל בכל אופן אני די צריך עזרה. התקנתי פה פוטושופ בעבר, עשיתי אחרי זה שחזור מערכת בגלל משהו והשחזור היה אמור למחוק את הפוטושופ איתו. עכשיו כשאני בא להתקין מחדש תוכנית ההתקנה אומרת שהיא לא מצליחה להתקין את פוטושופ CS4, כנראה בגלל שהיא כבר מופיעה כמותקנת (אבל הקבצים שלה נמחקו בשחזור). היא מופיעה ברשימת התוכניות המותקנות להסרה. וכשאני מנסה להסיר אותה זה אומר שזה לא היה מסוגל לבצע את ההסרה והתוכנה עדיין מופיעה. למישהו יש מושג מה לעשות? מדובר בווינדוס 7 64 ביט.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתציג לי את כל קבצי MP4, על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק אתמול התחלתי לשחק קצת עם התוכנה... והיום החלטתי שבא לי לעשות משו... אז עשיתי אז וואלה אם יש לכם הצעות לשיפור והערות, תכתבו אל תתביישו אני יודע שהחתימה ממש פשוטה, אבל אני לא אוהב חתימות מבולגנות עם מלא אפקטים שלא קשורים לכלום...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האינטרנט סקיורטי (רק האינטרנט סקיורטי עצמו לא נותן לי להכנס) אז שאני מכבה אותו אני מצליח להכנס ושאני מדליק--> אפילו גם למסנג'ר לא מצליח ויש לי חברים שאצלהם זה עובד חלק , מה אפשר לעשות בנידון? תודה , VL. נ.ב הגירסה שאני מחזיק היא הגירסה 2005 יש לי מודם חיצוני - אלקטל אני מתחבר ב-adsl - חייגן ו...צריך עוד משו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה לגמרי קרתה לי עם החלפת מערכת ההפעלה : BSPLAYER מסרב לנגן קבצי WMV. נגן המדיה של WINDOWS מנגן אותם בלי בעיה MEDIA PLAYER CLASSIC מנגן אותם בלי בעיה מנסה דרך BS PLAYER ומקבל "FILE ERROR". מישהו מכיר את זה? רון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
??? תודה מראש למי שיודע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה נעשה ביותר קיפצות מאשר גלילה... איך ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשעשיתי קורס של טכנאי מחשבים אמרו לנו שיש תוכנות שאומרות כמה זמן נשאר לחומרה שלנו לפעול (זמן שנשאר לה לעבוד תקין) אני מתאר לעצמי שהתוכנה רושמת בערך ולא הכי מדוייק כמה זמן נותר לחלקים לחיות אם אפשר שמות או קישורים של תוכנות כאלה זה יעזור לי מאוד, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוחצים על הסרט והנגן עולה ולא מפעיל דבר... פשוט כלום. גם הפעלת התוכנה, וקובץ -> פתיחה -> סרט, לא עושה דבר... הסרתי את הBSPLAYER והתקנתי שוב... מחקתי הכל מהREGISTRY... כלום. זה לא שלא רואים ורק שומעים, פשוט לא קורה דבר. עם נגן אחר הכל עובד. עזרה בבקשה. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום.... התקנתי נורטון 2005 שוב כמו פעם... חשבתי שהוציאו פיקסים או משהו מאז שהוא יצא.. אבל לא.. עדיין יש את הארורים האלה.. הארור הזה בא לי בד"כ בהתקנות של תוכנות.. או שאני מתחיל התקנה.. יש איזה דרך לבטל את זה?.. או שיותר טוב לעבור לאנטי וירוס חינמי.. AVG or AVAST... תודה.. צ'יקו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבדוקה טמפרטורה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קיבלתי לאחרונה מכתב מאורנג' באימייל והוא מופיע כסימני שאלה במקום האותיות העבריות (שהם כתבו ORANGE באנגלית או מספרים זה הופיע רגיל) כל שאר המכתבים בעברית מגיעים קריאים, האם יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-