תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
סרט הוא קובץ ISO ואני רוצה להוציא אותו שיהיה MPEG או AVI כדי שאוכל ליצרוב אותו על דיסק דיוידי עם עוד כמה סרטים אחרים... יש למישהוא רעיון תוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב Borland Pascal אחרי שאני עושה Compile והכול טוב, אני לוחץ על ה Run אבל מקבל הודעת Error : " Runtime erorr 105 at 0001.003f" אני יודע שצריך להוסיף איזה קוד או משהוא לתוכנית כשאני רושם אותה מיד אחרי ה Program נראה לי, אבל אני לא בטוח. מישהוא יודע מה אני יכול לעשות???? בבקשה זה דחוף מאוד! ובנוסף עם אתם יכולים להמליץ לי על אתר עם מבחני מתכונות ותשובות זה יהיה נהדר!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הפופאפים של CiD אני חושב, כי זה מה שרשום בכותרת שלהם, אבל זה פרסומות של סלקום ושל חברות אחרות. אי אפשר לגלוש באינטרנט וגם כשאני סתם על המחשב ולא גולש זה עולה לי כל פעם... מחקתי קוקיס, מחקתי קבצים זמניים ומחקתי היסטורי וזה לא עזר. אני משתמש בFF בעיקר, אבל הפופאפים הם של IE. יש פתרונות? =\
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העלתי קובץ PDF כתוב ל WORD ובמקום לראות את הכתוב בעברית רואים בגיבריש מה צריך להגדיר שם unikod hebrew ... מה בדיוק בשביל שאראה את הקובץ כתוב בעברית ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי קראק לoffice 2013, ולא מצלאתי שום אחד שעובד. אחד לא הבנתי איך מפעילים ואין מדריך, אחד יש שגיאה, אחד לא עולה אפילו, וכו'... איפה אפשר למצוא קראק מעוכן?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לתוכנה קוראים Vuescan Professional Edition v8.4.55 ואחרי שימוש בה אני רואה שהקבצים של התוכנה המקורית של HP שוקלים בערך 3 מגה יותר והאיכות יותר טובה אבל אם זה ככה למה יש תוכנה מקצועית שאמורה לשפר את האיכות כשלמעשה התוכנה המקורית טובה יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי עם כמה תוכנת להקליט את שידורי האח הגדול (hyper cam ועוד במה) ופשוט שצופים בסירטון שהוקלט רואים מה שיש בסירטון עכשיו ולא מתי שהקלטתה. הנה הלינק לשידורים: http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/VIP-live/Forum-2ded400a6fcaf11006.htm
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי כמה ריסטים לא רצוניים שקשורים כנראה לבעיית חשמל בבית, הופיעה לי הודעה ב-Startup על איחזור ה-Registery. הרבה זה לא אמר לי, אבל מאז כל פעם שאני מנסה להפעיל את ה-Windows Media Player הוא נתקע על 100% CPU ואני צריך לסגור אותו דרך ה-Windows Task Manager, בנוסף, כל אתר שיש בו סרטון מובנה (דוגמת הידיעה על 5 שנים לאתר, ynet ו-Youtube) תוקע את האקספלורר על 100% CPU, כנראה שוב בגלל הנגן הזה. מחקתי את WMP10 אבל זה לא עזר...יש לכם עצה, מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון לשאלה מהסוג הזה... אני משתמש ב-AVG בגירסתו החינמית ובזמן האחרון הוא כל הזמן צועק עליי ש-svchost.exe הוא סוס טרויאני. לאחר שעברתי על מספר לא קטן של פוסטים ברחבי האינטרנט אני מוכרח להודות שאני מבולבל לגמרי. מצד אחד מדובר ב-service חשוב לפעולה התקינה של מערכת ההפעלה ומצד שני יש לי מספר תהליכים כאלו שרצים במקביל ב-task manager, משהו שלמיטב ידיעתי לא אמור לקרות. איך אני מוודא שאכן מדובר בסוס טרויאני שניתן למחוק בביטחה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים בשבוע שעבר החלפתי למזכירה בעבודה שלי מחשב, העברתי את כל החומר וגיביתי את קיבצי האאוטלוק עכשיו אני צריך איכשהו לשחזר מתוך קבצי PST או IAF או DAT שזה כל הקבצים שגיביתי את כתובות בהמייל שהיו בפנקס כתובות של אותה מזכירה בבקשה תעזרו לי... זה מקום עבודה חדש ואני רוצה לעשות רושם ראשוני טוב תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.codinghorror.com/blog/archives/001072.html התוכנה הזו בשם g-archiver שניתן היה להשיג אותה מפה: http://www.garchiver.com/ עשו אופציה מיוחדת לתוכנה ששולחת בלי ידיעתכם את פרטי החשבון gmail שלכם אליהם. (מי האידיוט שעושה דבר כזה ב .NET אני לא יודע, אבל כנראה יש מספיק). התוכנה הזו היתה ניתנת להורדה מכל מני אתרים וכפי שניתן לראות אספה יותר מ1777 חשבונות של אנשים.... מסקנה, אל תסמכו על תוכנות שכאלו עם הפרטים שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אומרים שאפליקציות דוט נט מתקינות עצמן ללא רישום, היינו מספיק העתק הדבק והתוכנה מותקנת ומוכנה להרצה. אם כך, כיצד תוכנה שרוצה לתת את עצמה ל-30 יום נסיון חינם תוכל לדעת שאכן שחלפו 30 יום? כי ברגע שיחלפו 30 יום, אני אמחק את התוכנה ואתקין אותה מחדש (כלומר העתק-הדבק ) ושוב יהיה לי אותה ל-30 יום... היכן אני טועה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר ה DVD שברשותי אמור להיות מסוגל להציג תמונות (מצויין עליו KODAK אם אינני טועה). שאלתי היא (אם תסכימו לקבלה) מה עלי לעשות בדיוק, ע"מ לצפות בתמונות שצילמתי בדיגיטלית, בטלויזיה ? פשוט לצרוב אותם וזהו ? 1. ה DVD שלי קורא את כל הפורמטים הפופולארים, האם אפשר לצרוב את התמונות גם על CD וגם על DVD, או שיש הגבלה ? 2. האם התמונות חייבות להצרב לתיקיית השורש, או שניתן לחלק לתיקיות ? 3. בקיצור, מה אני עושה כדי לראות את התמונות בטלויזיה ? :-) תודה רבה !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי חטף וירוס והאנטי וירוס ממליץ להריץ סריקה מהדוס , מישהו מכיר אנטי וירוס לדוס ?!?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
firefox prevented this site from opening pop up שיניתי ב CONTENT , הוספתי את EXCEPTIONS כתובת האתר ניסיתי לבטל את BLOCK POPUP לשווא FIREFOX 3.6.15
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח למחוק את התוסף הזה... הצלחתי למחוק את התוסף מהדפדפן אבל כנראה הוא נשאר בריגיסטרי כי זה עדיין לא נעלם לי.. לא התקנתי אנטי וירוס שלהם (AVGׂ) והתוספת הזאת הותקנה לי בכל מקרה, יש מצב למחוק את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שנים שלא עסקתי בנושא התוכנה/סיריאלים. האם כיום יש סיכון מהותי בנושא ? לא הייתי רוצה לחשוף את עצמי לסיכון. ממה שאני יודע אין ולא היה סיכון בנושא.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביצעתי אתחול לכונן ומחקתי 320 G של סרטים ומוזיקה וחומר ועוד כמה דברים חשובים לי יש תוכנה או אפשרות לשחזר את הכונן כמו שהיה ?? מבקש את עזרתכם ... כרגע לא ביצעתי שום פעולה בכונן שמא ימחק לי כול מה שהיה שם בתודה מראש אם תוכלו לעזור אשמח מאוד לשחזר את מה שיש לי שם ...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשהו יש מושג מהו גודל ה-Avater המקסימלי מבחינת גובה\רוחב שנכנס ב-MSN Messenger? לקחתי תמונה ולא משנה עד כמה אני מקטין אותה המסנג'ר עושה לה Cropping למרכז התמונה ואת השאר זורק. ניסיתי גם להעזר בתוכנה Picture resize (שאמורה) לדעת לפלוט מתמונה נתונה avater מסנג'ר - אך ללא הועיל, המסנג'ר עשה Cropping למרכז התמונה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסוג creative live value (זה כל מה שאני יודע), ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר, אבל אחרי ההתקנה לא קורה כלום (זאת אומרת גם אין את הקבצים של הדרייבר, inf או משהו כזה....רק קובץ exe שלא עוזר לי במיוחד...) אני עם win98...יש משהו ?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה לשמור את רשימת הcookies שאינה מורשה להישמר בדפדפן, האם מספיק להעתיק את כל ספריית הprofile של firefox שיש בתוך הDocuments and settings.... של המשתמש שלי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Second Copy מישהו מכיר את תוכנת הגיבוי הזאת שיש איתה בעיה בגירסא 07 שלא מגבה קבצים בעברית ובגירסא 08 יש בעיה בכיבוי המחשב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-