תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לראות קליפים באתר של ערוץ הספורט ושל קשת,ובflix למשל אני רואה.למה? התקנים מקודדים התקנתי java עשיתי את כל העידכונים לxp הורדתי את החומת אש מחקתי קוקיס וקבצים זמניים באינטרנט עשיתי סריקה של אנטי וירוס ושל Ad-Aware וכלום לא עוזר מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא נגעתי בפוטושופ חצי שנה,והיה לי משעמם אז עשיתי משהו בכמה דקות,מה דעתכם? http://img131.echo.cx/img131/7065/dsa2copy8am.jpg אגב אם מישהו רוצה את העיצוב אני מוכן לתת אותו חינם,אבל למשהו רציני. תודה מראש על התגובות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת אנטי-וירוס חדשה ( Avast ) כעת ברצוני להסיר את הקודמת ( שלא מופיעה בהוספה/הסרת תוכניות של לוח הבקרה גם אין Unnistall) מה עליי לעשות ? התוכנה היא של Symantec
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי תכונן 320 גיגא ואני רוצה לחצות אני רוצה לעשות את זה 100 ו 200 אני לא רוצה לפרמט אני רוצה רק לחצות כי יש לי דברים במחשב שחשובים ואני צריך תוכנה שתעשה גם שאני יפרמט זה ישאר ככה ואני יעביר תקבצים ויפרמט תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תיראו התקנתי את התוכנה ניסיתי לעשות גיבוי יש לי שני ארדיסקים אחד פאט32 ואחד אנטיאפאס. אוקיי על האנטיאפאס מותקן הווינדוס אני רציתי לגבות אותו על הכונן של הפאט 32 טוב הוא מתחיל לעשות לי את התהליך עושה לי ריסטארט למחשב והכל טוב ויפה הוא מעלה את התוכנה בדוס ואז מראה שעון חול ונתקעעעעעעעעעעעעע!!!!!!! מכאן הכל מתחיל להשתגע!!! טוב אמרתי בטח חד פעמי, ננסה שוב עשיתי רסטארט והוראתי לו לחזור על התהליך שהוא ניסה מקודם שוב אותה סיטואציה!!! טוב אני מנסה לחזור לווינדוס, לא חוזררררר לייי וזה מחשב חדש שבניתי והתקנתי ימבא דרייברים לקח לי שעה!!! נחשו מה, כל מה שניסיתי לא הלך נאלצתי לפרמט שוב!!!! 2 פירמוטים ביום אתם לא יודעים איזה סבל!! בקיצור מה שאני רוצה להגיד שאני מאז ומתמיד השתמש…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שחוסמת אתרים מסויימים... יש לכם משהו כזה? שיהיה אם סיסמה אולי לאתר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול אולי לתת לי לינקים לאתרים אם תוכנות לפאלם שיתאימו לZIRE 71
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך אנטי ווירוס טוב חזק בשיא ההגנה אחשיו אני לא רוצה נוד 32 או קספר סקיי
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייד שלי, ה FIREFOX (באיביי למשל) ממשיך לדף הבא כאשר אני מגיע לתחתית הדף. כלומר, אינני צריך ללחוץ דף מספר 2 כדי לראות אותו. פשוט אפשר להמשיך ולרדת למטה בדף ולראות. במחשב הנייח, זה לא עובד. כיצד ניתן לאפשר זאת? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיהיו בה המון אפטים ושתיהיה ידידותית.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בflaskMpeg וב virtual dub בשביל כיווץ סרטים ויש לי שאלה בנושא: אני רוצה להשאיר לסרט את הac3 stream שלו. בflaskMpeg יש אופציה שמפרידה את הסרט לשני קבצים הסרט עצמו (video בלבד) בקובץ עם סיומת avi והאודין בקובץ נפרד עם סיומת ac3 השאלה שלי זה איך לאחד בינהם, בvuirtual dub מצאתי רק אפשרות לאחד עם קובץ אודיו רק אם הוא מסוג wav
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בצפייה באתרים.. אם זה באתר תפוז (פורומים)... אם זה באתר של המסנג'ר.. יש למישהו התקנה של JavaScript..? יש לי אינטרנט אקספלורר לא משהו אחר. תודה רבה ותהיו בריאים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לאנמציות פלאש באינטרנט עם סיומת SWF. כמובן שניסיתי דרך File --> Save והאפשרות אינה פעילה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה: אם אני רוצה שמחשב יהיה מוגן מפני האיום הידוע "בלאסטר", לדוגמא, האם הגנה מפני תולעות כאלה מצויות בVD? או האם מצויות בRT? ולפי מה שהבנתי הגנה מפני תולעות כללו לא מצויות באפאחד מבין השניים - כך שאין "הגנה מראש" לתולעות כאלה, האם הבנתי נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה תיקיה ספציפית בדיסק של WIN 7 אני יכול למצוא מהמנהל התקנים דריבר למחשב ישן?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל סרטון פשוט שאני מריץ במחשב, ברגע שאני מנסה להריץ אותו בתוכנה הוא עובד בתקיעות. מעבד INTEL E6300 כרטיס מסך RADEON x1900
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי הרב המחשב לא עולה!! הוא נותן שגיאה -FILE-WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\TCPIP.SYS הוא לא מאפשר לעלות ב SAFE MODE,LAST NO GOOD CONFIGRATION אשמח לעזרה בבקשה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, כל וידאו שאני מריץ (אפילו ביוטיוב) נחצה לשני חלקים לא שווים בחלק העליון של הוידאו, זה כאילו שלוקח זמן לפריימים "להטען" מלמטה למעלה. לא ממש נוצרת מחיצה קבועה, זה יותר רנדומלי כזה. החלק העליון של הוידאו לא רץ במהירות של שאר הוידאו ואז נוצרת מין מחיצה לא קבועה כזאת. אין לי הסבר אחר לזה - צריך לראות את זה בעיניים. אני די אובד עצות כבר בעניין הזה, ניסיתי כל מיני קודקים שונים (CoreAVC, CCCP, KLite - לא ביחד כמובן), פליירים שונים (WMP, Zoom Player, MP Classic HC) ואפילו מסכים שונים (מסך מחשב Samsung SyncMaster 940BW 19" וטלוויזיה Sansui HDR TV 32") - כלום לא עוזר. השינוי היחיד שאולי הרגשתי היה ב-CoreAVC כשה"מחיצה" עברה לחלק התחתון של המסך במקום העליון. אולי נחוץ גם לציין…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אנשים....יש לי בעייה מאוד מאוד מוזרה באיסיקיו(שאגב קרתה גם לחבר שלי)שהתחילה היום. שאני בא להריץ את התוכנה היא רצה והכל עובד אבל אחרי איזה 10 דקות פחות או יותא לא שזה ממש משנה וללא שום התראה אני מקבל את ההודעה הבאה שמאלצת אותי לסגור את התוכנה... ממש ממש חייב עזרה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מנוי בfileflyer ואני מחפש מאיץ הורדות טוב שפועל עם האתר בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני מנסה לבנות משחק מחשב בעצמי, אבל אני לא מבין כלום בציור, אז אני צריך עזרה להתחיל.. אני בונה את האתר בפלאש, ויש לי את הידע לעבוד איתו כמו שצריך, כבר בניתי בו מחשבון מיוחד ועוד דברים. הבעיה שלי היא לצייר את האלמנטים שאני צריך. המשחק הוא על בסיס ספר משחק שיש ברשותי, והסצנה הראשונה זה שהשחקן נמצא על חוף של אי שבו הוא עומד מול איש מזוקן תמהוני שמדבר לעצמו.
-
http://www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/index.html
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
או, לחילופין איך וכיצד מתאימים את התוכנה לחלונות 7? יש הגדרות מיוחדות, שונות? קודם עבדתי ב אקס.פי והיה נפלא. עכשיו הכל "לא עובד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-