תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום הורדתי משהו שהגיע בפורמט MDX ניסיתי לפתוח את זה עם דמון טולס אבל התוכנה לא מצליחה לפתוח את זה נסיתי עם וינראר גם לא עובד. אשמח אם תסבירו לי איך פותחים קובץ כזה
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום. ביצעתי פירמוט למחשב לפני כמה ימים והורדתי את הדרייברים התואמים דרך האתר הרשמי של LENOVO אבל כשאני מסתכל בדרייברים המותקנים אני רואה 4 סימני שאלה שאני לא יודע מה הם מבקשים. http://img42.imageshack.us/my.php?image=31562170.jpg עזרה תתקבל בברכה (:
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום, יוצא לי הרבה פעמים לתקן מחשבים של חברים על ידי פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, אבל לחלקם אין את הדיסקים של הדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך, יש איזה שהיא תוכנה מדוייקת שאני יכול להתקין אחרי הפרמוט והיא תגיד לי במדיוק איזה דרייברים צריך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום. יש לי מצלמת אינטרנט של leadtek. יש למישהו המלצה לתוכנה, שמצלמת ומקליטה מהמצלמה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין לגבות את המחיצה הראשית של המחשב למחיצה המשנית (שתיהן מחיצות NTFS). כשאני מאתחל את המחשב מהדיסק של התוכנה, התוכנה מעתיקה קבצים ואז מופיעה הודעה שקשורה ל license agreement ובה נאמר שהמחשב יאתחל את עצמו לאחר שימוש בתוכנה מעבר ל 24 שעות. דרך אגב, אותה הודעה מתקבלת גם בדיסק של ghost 12 ששם הממשק הוא של vista. מישהו מכיר את ההודעה הזו ומה היא אומרת? הערה: בתוכנה ghost 8.1 אין את ההודעות האלה. עוד שאלה היא, האם אני יכול לגבות ל image למחיצה שמפורמטת NTFS או רק למחיצת FAT32? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
פתחתי מקודם טרייד והוא נסגר ואמרו לי שאלי לערוך את השאלה שלי אני אז אשאל אותה אחרת ואני מקווה שהפעם זה יהיה בסדר אז השאלה היא כמו באשכול איך אני פותח קובצי ISO ואיך אני צורב אותם כשהם פתוחים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה שאני יוכל לחתוך מתוך סרט למשל 15 דק' בלבד ממנו
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בבקשה באיזה תוכנה ניתן ליצצר תבנית פלאש לתמונה שאני לוחץ על התמונה בעיקרון לינק כזה עם תמונה קישור למה שאני מתכוון http://img301.imageshack.us/i/94081078.jpg/ תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי סרטי תדמית שהפקתי ואני רוצה להציג אותם באתר אינטרנט. בד"כ ,לכל מטרה, אני עובד עם PROCODER2, שעובדת יחד עם הכרטיס קנופוס שיש לי, ונחשבת הטובה ביותר היום. משום מה , דווקא לצורך הזה - היא מפשלת... אני מחפש לקודד ל WMV (או MPG ואז ושנות סיומת), סרטונים של 3-4 דקות, שכל אחד שוקל סביב 800-1000 מגה. הפורמט שלהם הוא DV AVI לא דחוס. אני מחפש להגיע ל 3-6 מגה, באיכות מקסימלית כמה שניתן (לפחות 512 ביט לשנייה). יש משהו מומלץ..? תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
האם זה בסדר לנקות כל יום את רישומי הרגיסטרי בתוכנה CCleaner? כי אני הבחנתי שאחרי כל התקנת תוכנה או אפליקציה מסוימת, יש בCCleaner את הרישומים הפגומים, ואני מתקן אותם כל יום. זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
בס"ד שלום עליכם חבר'ה אני מנסה לצפות בסרטונים מיוטיוב, אך הפיירפוקס חוסם את החיבור בהתחלה חשבתי שזה הfirewall, ניתקתי אותו וזה עדיין לא עובד נסיתי דרך האקספלורר 8 וזה עובד מצויין הוספתי את יוטיוב ל"רשימת החריגים" של הפיירפוקס אך עדיין הבעיה נשארה תודה על כל נסיון עזרה עבורי! תבורכו
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היה לי מסך כחול לפני קצת זמן (היו לי כמה, אבל רק מהראשון התעוררו הבעיות). הבעיות שאני רואה הן רק ב-FF, והן כאלה: כל מנועי החיפוש שהתקנתי נעלמו. כשאני מנסה להתקין אותם מחדש, הוא שואל אם להתקין את הקובץ, אני מאשר וכלום לא קורה אחרי זה. אני בוחר להחביא סרגלי כלים מסויימים, וכל פעם שאני פותח את FF הוא מציג אותם מחדש, מה שלא היה לי קודם. הוא לא שומר לי את גודל ומיקום החלון כשאני סוגר את FF. אחרי המסך הכחול שהיה לי, פעם ראשונה שהפעלתי את FF הוא כאילו זיהה שהוא התקין אותו מחדש. מחק את כל הסימניות, זיהה את כל התוספים מחדש (מה שהיה צריך SETUP ביקש SETUP) וחזר לערכת הנושא של ברירת המחדל. התקנתי את הFF מחדש, וכל הבעיות האלה נשארות. למישהו יש עצה?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסנגר הוא לא מתחבר הוא ואמר שיש בעיה שקשורה ל PASSPORT ואין לי מושג מה זה עברו כמה שעות וזה עדיין לא מתחבר מישהו יודע מה הבעיה? ואם אפשר לפתור אותה? ויש משהו שיכול להעביר תרשימה שלי מהמסנגר הישן לחדש? תודה
-
- 10 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו XP PROFESSIONAL ואת כל הדרייברים של כל החומרות עכשיו שהמחשב נמצא בנקודת מוצא בסיסית, אמרו לי שאני יכול לעשות גיבוי מוחלט למערכת ההפעלה, הדרייברים וכל ההגדות האחרות. ליצור מין IMAGE להארד דיסק כפי שהוא נראה עכשיו. אמרו שזה נקרא HOST או GHOST אני לא בטוח. יש לי 2 דיסקים קשיחים (פיזיים) ורק על אחד מותקנת מערכת ההפעלה והדריברים. הייתי רוצה לדעת איך בדיוק עושים את הגיבוי הזה כדי שאם יקרה משהו למחשב ואני יעשה פורמט אני יוכל להחזיר את המערכת לקדמותה בדקות ספורות במקום לעבוד כמה שעות בלכוון את כל ההתקנים מחדש. האם אפשר לעשות את זה על כמה דיסקים בעזרת צורב או פשוט שיכפול של ההארד דיסק כפי שהוא נראה עכשיו להארד דיסק השני?? אשמח לקבל כל…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, התהליך הנ"ל התחיל פתאום לטחון לי משאבים(מעל 500 מגה, והמעבד היה קבוע על 100%) אז עשיתי לו disable דרך ה-services agent (administrative tools ->services ( עכשיו הכל בסדר, המשאבים שוחררו אבל מן הסתם אני לא מקבל את ה"שירות" ואני לא יכול לצפות בטלוויזיה יש איזושהי דרך לתקן את הספרייה לתהליך הזה ספציפית?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע פירמטתי את המחשב, ווינדוס ויסטה. לאחר הפירמוט שעבר בסדר גמור, המחשב לא מתחבר לאינטרנט, הוא לא מזהה שום התקן רשת במחשב, חיפשתי דרייברים, אבל גם פה אני לא מצליח למצוא את הדרייבר הנכון למודם In-Build Conexant Type 2 Modem. אותו הסיפור עם הbluetooth. בינתיים אני משתמש עם USB כאנטנה לאינטרנט. אשמח לעזרה תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אולי מישהו מכיר תוכנה שמפצלת קובץ MP3 אחד גדול (שמחובר במיקס רציף) לשירים נפרדים? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, מה הכוונה בצורב DVD שתומך ב-DUAL LAYER ואיך אני מאפשר זאת בצריבה ב-NERO 7? תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש כמה תוכנות. 1. תוכנה שתגיד לי מה הטמפ' שבחלקי המחשב (אם אפשרות להגיד אם זה חם מידי או לא) 2. שתגיד לי איזה חומרה נמצא במחשב שלי, כולל זכרונות RAM. 3. שליטה על מהירויות המאווררים. 4. בדיקת תתקינות HD וכו'. תודה
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי רואה הכל בצפיה ישירה השבוע אני עובר למסך 4K אז הורדתי לעצמי מלא סרטים באיכות הזאת רציתי לישאול איזה נגן הכי כדי להוריד שיריץ הכי טוב? והאם זה בכלל משנה משהו?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני פשוט צריך להחליט די מהר איזה כרטיס מסך להשים על המחשב הזה. וזה רק בשביל משחקים ישנים. אני יכול להשים או Geforce 2 שיש לו ארטיפקטים, או Ati Rage 8MB או Voodoo 3 3000. תודה!
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של (Pavilion dv6514ej), ויש פה את הדבר הזה של הטביעות אצבע התקנתי את הדרייבר של זה, אבל לפי מה שהבנתי, צריך תוכנה מסויימת בשביל להפעיל את זה אז אמרו לי שלתוכנה קוראים Verisoft, אבל מצאתי אותה רק בגירסה ל VISTA (ולי יש XP) יש עוד תוכנות שאפשר להשתמש בהן בשביל אותה מטרה?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב. כבר כמה זמן, כאשר עולה הווינדוס קופצת ההודעה Found New Hardware. החומרה היא "SCSI/RAID Host Controller". השאלה שלי היא איזו חומרה זה יכול להיות, ולמה זה ממשיך להופיע? חיפשתי בכל מקום אפשרי דרייברים בשביל זה, התקנתי מהדיסק של הלוח אם, הכל מעודכן וההודעה ממשיכה להופיע. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-