עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oggio,

מזה זמן רב שאני נתקל בהודעה כי יש לי במחשב תולעת Brontok.AQ worm. אני עובד עם NOD32 והצרה היא שהוא לא יודע להעיף את זה. פירמטתי במיוחד את המחשב, העלתי את ה-IMAGE של ה-GHOST, עשיתי עדכונים, ומיד אחרי שהתקנתי שוב את NOD32 הוא הקפיץ לי הודעה שקיימת לי התולעת הזו. ניסיתי גם (לאחר שבדקתי ברשת) תוכנת מחיקה של התולעת הספציפית של SOPHOS וכן התקנתי את BitDefender אבל בינתיים כלום לא עזר. כל הזמן הזה, איכשהוא גם המחשב השני שברשת מראה לי את אותה התולעת. אני חסר אונים.... מישהו נתקל בתופעה ויודע איך מעיפים אחת ולתמיד את הדבר הזה?

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by ברוס לי,

אני מקבל כל חודש טבלת אקסל עם יותר מ10.000 ערכים כאשר את העמודה עם התאריכים אני לא יכול לסדר לפי סדר עולה או יורד ניסיתי הכל. כגון:כמובן פרמוט התאריכים בכל האפשרויות הכנסת ערכים בתאים הריקים ישור התארכים לשמאל שום דבר לא עוזר ואני לא מבין למה זה קורה הוא מסדר לפעמים חצי מהתאריכים ופתאום ההמשך לא מסודר תודה מראש לעוזרים --- העתקתי רק את השורה של התאריכים שתוכלו לראות וגם טיפול בנפרד כזה לא מסתדר לי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מחפש תוכנה שבה אפשר לראות את שמות כל החלקים במחשב (חברה ושם דגם) ...מפרט המחשב... חלקים כמו זכרון, דיסק קשיח ועוד... אם אפשר שגם תראה את כל החלקים שאני מחבר למחשב מבחוץ (כמו מסך, רמקולים...) *אם נושא זה לא קשור לפורום אז אני מבקש שיעבירו אותו אני פשוט לא ידעתי כל כך למה לשייך אותו והפורום הזה נראה קשור...

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש תוכנה להקלטה של וידאיו מומשך מהמלצמה .. ותוכנה שבעזרתה אני יוכל לנעול תיקיות ... תודה מראש לכל העוזרים Junior_mg ליאור

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  5. יש לי מצלמת אינטרנט של S-TECH אבל את הדרייברים אני לא מוצא, חיפשתי ברשת ואני מוצא רק תוכנות וידאו אבל לא את הדרייברים עצמם יש תוכנה שמוצאת דרייברים ומורידה מהאינטרנט? (אני עם XP) אם כן אשמח להמלצות

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ערב טוב! 1) אני נתקל לפעמים בבעיה של לקוחות שטוענים שה"מיילים שלהם נעלמים פתאום מהתיבה והם לא מחקו אותם". אני נכנס לשחזור פריטים שנמחקו והם לא שם..קייצר ב95% מהמקרים מדובר באיזה מחשב שהם שכחו שהם התחברו אליו והם לא שמו לב שהם בחרו את האפשרות של auto archive ואז אני צריך לחפש כמו כלב בכל המחשבים שהם עבדו עליהם את הקובץ pst... מישו יודע איך אני יכול לאות אם יש קובץ pst פתוח שמקושר לתיבה?? יש דבר כזה בכלל? 2) מישו מכיר קיצור דרך לesm? יעני לAD יש dsa.msc, אז יש איזה קיצור לesm? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Aviv Bromberg,

בדקו בבקשה ותשלחו לי בהודעה פרטית מה אני צריך למחוק למה הורדתי firefox כי יש לי בעיה עם internet explore Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:41:53, on 10/04/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\WINDOWS\System32\CTsvcCDA.exe C:\WINDOWS\ehome\ehSched.exe C:\WINDOWS\system3…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  8. אני מעוניין לצרוב קבצי AVI ל DVD, הבעיה היא שכל התוכנות שמצאתי היוצרות תפריט ל DVD ממירות את הקבצים ל VOB, ואני מאבד מקום ב DVD, כלומר, אם בצריבה רגילה של DATA אני יכול להכניס 6 סרטים של 700 מגה, בתוכנות שמצאתי אני יכול עד 120 דקות וידאו בלבד. ידוע לי שתוכנה כזו קיימת, לראייה הדיסק של Joker-Man שהכניס 14 פרקים של נמלטים (עונה 1) עם תפריט לדיסק. ניסיתי גם להוריד את האיכות בצריבה (Nero Vision) על מנת לקבל יותר מקום בדיסק אך זה לא עזר משמעותית.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by tiger2014,

פירמטתי מחשב נייד ישן והתקנתי ווינדוס XP ואין בו דרייברים גם לא דרייברים של אינטרנט ככה שהמחשב עובד offline יש למישהו דרייברים מתאימים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. קיבלתי הודעה חשובה מחברה מחו"ל ועכשיו היא לא נמצאת במקום שתוכל לרשום לי שוב והיא כנראה רשמה לי אותה בעברית אבל זה הגיע בג'יבריש אז השאלה שלי היא האם יש דרך שאני אדע מה רשום שם - זה לא ארוך. זה הגיע ככה:

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  11. FF - 2.0.0.4 ICQ 6 WINXP SP2 כמובן השועל מוגדר ברירית מחדל, תוכנות אחרות הוא זה שפותח אתרים כגון מירק או מהרצת פקודה (WIN KEY + R) בהגדרות של וינדוס של תוכנות ברירת מחדל לא מסומנת גישה לאקספלורר בנוסף הורדתי את IE דרך מהסרה של רכיבי וינדוס עושה רושם שיש לבצע זאת דרך הרג'יסטרי בלבד? או שיש אפשרות דרך GPEDIT.MSC?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by DOCTOR X,

שלום לכולם, ככל הנראה נכנס לי וירוס מוזר, למרות שנראה לי שהצלחתי להוריד אותו בדרך לא דרך, אך עכשיו כשאני מנסה לפתוח את הכוננים שלי (מחיצה D, או E) במקום לפתוח לי אותם רגיל הוא פותח לי רשימת תוכנות שאני צריך לבחור אחת כדי לפתוח את המחיצה. כלומר משהו השתבש וזה נראה כאילו המחשב לא מזהה שזה דיסק קשיח אלא כאילו אני מנסה לפתוח קובץ לא מוכר אני מצליח להיכנס למחיצות רק ע"י ,'סייר'. חשוב לציין שזה דיסק קשיח אחד שמחולק ל4 מחיצות C,D,E,F את מחיצה C של הווינדוס הוא פותח רגיל.. מה ניתן לעשות? (האם ניתן להימנע מפירמוט של המחיצות?) תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by assaf990,

איך עושים חוק כזה: הודעות מ יוסי, חיים או הודעות שמכילות את המילה "עבודה" (ממשתמש כלשהו!) העבר לתקייה "עבודות" אני לא יודע איך לעשות OR, אם אני שם וי בתנאים של החוק אז האווטלוק אוטומטים שם and בין התנאים אווטלוק2007

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by tulz,

שאני מנסה לעדכן זה כותב לי את ההודעה הבאה: http://img392.imageshack.us/img392/747/17yg.jpg מישהו יכול להגיד לי למה זה כותב כך והאם יש פתרון לבעיה? תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  15. כתבתי פה הודעה סוחטת דמעות אבל לצערי היא נמחקה (כמה אירוני, הא???!!!) .. בקיצור, השאלה שלי הייתה ככה: נמחקו לי הרבה מסמכים מכונן d:\ כיוון שלא קראתי איזה שאלה של Windows לפני שלחצתי על Yes, וביניהם היה ספר שירה שלם שכתבתי, מדובר ב-40 עמודים של שירים מקוריים (24 בסה"כ) ועוד 7 שירים שתרגמתי, וביניהם (סתם לידע כללי): For whom the bell tolls, tears in heaven, bang bang, ועוד.. ועוד שירים מעברית לאנגלית: נשל הנחש, ברית עולם, הנסיך הקטן. בקיצור, אני מקווה שאתם יכולים להבין עד כמה המסמך הזה חשוב לבריאות הנפשית שלי, אני התחלתי להכות את הקירות בחדר שלי כמעט עד זוב דם ולמדתי לצעוק על אנשים בעקבות המקרה. אנא מכם, הושיעני!!!

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by viper_sb,

אני מנסה לפתוח קבצי HTM ושום קובץ לא נפתח אני רץ על XP SP3 מה יכול להיות ?

• 5 תגובות
    • 8.5k צפיות
  17. Started by lanliran29,

הבעיה היא שאני מנסה להתקין אופיס 2003 INTERFACE PACK HEB SETUP אני מקבל את ההודעה הבאה: the highlighted volumes do not have enough disk space available the currently selected fetures available 6749MB 15GB 0KB disk size 14GB 22GB 0KB כמובן שה-0KB זה הCDROM הוא לא נותן לי לבחור את אחד הכוננים חוץ מהCDROM עשיתי הסרה והתקנה מחדש ושוב אני מנסה להתקין את העידכון של העברית באופיס שעובד על כל המחשבים בדוק!! יש למישהו פתרון??

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by idoaa,

שלום לכולם יש לי חשבון אימייל ב YAHOO, יש באפשרותי לכתוב מימין לשמאל וכן בעברית, אבל שזה מגיע לנמען, התצוגה שהוא רואה את ההודעה, היא משמאל לימין. האם יש דרך לפתור בעיה זאת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי לוח אם Striker II Formula ואני רוצה לעדכן את הצ'יפסט הורדתי מהאתר את העידכון (Nvidia Chipset Configuring NVIDIA Networking Drivers with Microsoft RIS) עכשיו השאלה האם כדאי לעדכן ואם כן איך? http://img238.imageshack.us/my.php?image=pic1uq0.jpg

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by yaakovd,

שלום לכולכם, אודה לכם מאוד על עזרה. התקנתי ווינדוס 7, עם דרייברים עדכניים של כרטיס המסך שלי: GeForce 7600, ושל המסך Samsung 2253BW (גודל 22"). הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1680*1050, אך ווינדוס עולה עם רזולוציה 1024*768, כאשר התצוגה אינה משתרעת על מלוא רוחב המסך. בחלון שינוי רזולוציה הוא מציג רזולוציה מקסימלית אפשרית של 1280*1024. בכל רזולוציה שניסיתי, התצוגה אינה נכונה, ואינה משתרעת כנדרש. בווינדוס XP התצוגה עבדה ללא תקלות, על אותה חומרה. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  21. אני מקבל מחר מחשב עם מעבד מסוג 64BIT ויש לי כמה שאלות: 1. האם להתקין עליו מערכת הפעלה מותאמת winxp 64bit? אם לא, למה? 2. האם למערכת ההפעלה הזו גם יש service pack 1, 2 ? 3. המחשב מגיע עם הארד דיסק SATA. נאמר לי שהתקנת מערכת הפעלה ללא SP2 תגרום לירידה בביצועים של הדיסק.. משהו כזה. אפשר לקבל פירוט\עצה? תודה, אלעד.

22. אני זוכר שאיכשהו ב NERO 6 היתי מצליח לצרוב קבצים גדולים כאלה, אבל ב NERO 8 אני לא מצליח . יש למישהו רעיון איזה הגדרות צריך לשנות ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  23. עד עכשיו הוא לא היה עושה לי בעיות ועכשיו הוא חוסם לי את האתר ואין לי מושג איך אם בכלל אפשר לבטל את זה בהגדרות. אגב יש לי את הגירסה החדשה (3).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לפי מה ששמעתי הנורטון גוסט לא תמוך בחיבור SATA

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by Xilver,

קודם כל, הוא שינה את הדסקטופ ואין לי גישה למחשב שלי, הוא שינה את תפריט "התחל" כך שאין לי את All Programs ואין לי דרך להיכנס לשחזור מערכת... בנוסף לכל זה, כל 10 שניות הוא יוצא מהשולחן עבודה ונכנס אליו שוב ככה שאין לי דרך לנסות להיכנס ללוח הבקרה או משהו. מה לעשות??

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.