עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אחרי שהתקנית את 9.6 יש לי בעיה עם הרזולוציה, וב - DPI כל פעם שהמחשב מופעל מחדש או אחרי שימוש במסך מלא על ידי תוכנה אחרת או משחקים הרזולוציה חוזרת להיות 480/640 אי אפשר לשנות אותו דרך הממשק הרגיל של windows אלה רק דרך הממשק של הדריבר גם ה - DPI נראה שמתאפסת בכל הפעלה מחדש והגופנים משארים קטנים למרות ש - windows מדווח שהוא שונה ניסיתי לחזור לדריבר הקודם 9.5 שאיתו הכל עבד אבל זה לא עזר ניסיתי להסיר את 9.5 במצב בטוח + Driver Cleaner.NET כולל קבצי *cab להפעיל את המחשב מחדש והתקנת 9.6 אבל גם זה לא פתר את הבעיה HD4850 9.6 indows xp sp3 HE תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  2. הבעיה הכי הזויה שנתקלתי בה מעולם: משתמש ב- kaspersky internet security 8.0.0.506. יצא לי להתקל במילה laureates, וכשניסיתי לגלות מה היא אומרת עם QTL קיבלתי ג'יבריש במקום תרגום. בנסיון לתרגום דרך מורפיקס, קיבלתי דף ריק הנושא את הכותרת gif image, 1x1 pixels. אותו דבר קיבלתי בחיפוש בגוגל. התופעה חוזרת על עצמה גם ב- IE8 וב-chrome. החלטתי לכבות את הקספרסקי, והכל הסתדר. כשהדלקתי אותו מחדש, התופעה חוזרת על עצמה. כמו כן, אפילו כניסה ישירה ללינק הבא לא מתאפשרת כשהקספרסקי פעיל: http://en.wikipedia.org/wiki/Nobel_laureate (מקבלים דף שכותרתו gif image...). איפסתי את הגדרות הקספרסקי אך זה לא עזר. פרט לתופעה הזויה זו, הכל תקין ולא נתקלתי בשום דבר דומה בעבר. אשמח לעזרתכם. עריכה: נ…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. שלום חברה.... יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל כאשר אני ממיר קובץ DOC ל PDF מהתוכנה אני מקבל את השגיאה הבאה: missing PDFmaker files. do you want to run the installer in repair mode? וברגע כשאני עושה "כן" הוא מריץ סוג של התקנה אבל בסוף הוא לא מראה שום הודעה שהצליח או לא, וכשאני פותח מחדש את התוכנה ומנסה לעשות שוב את אותה הפעולה, אני מקבל שוב את אותה השגיאה. ניסיתי גם להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה אך גם זה לא עזר. למישהו יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  4. שלום רב, אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי הורדה בטוחה (בלי וירוסים) של Port Scanner, לא חשוב לי איזה גירסה או דברים כאלה. בתודה מראש YOSDA-BOY.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

חישובים בסגנון שורש בריבוע וכאלה... משהו קל ולנוח. תודה לעוזרים. נ.ב. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו מתאים לי, אני בטוח שאתם יודעים יותר טוב.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  6. חוץ מ"מאחה דיסק" יש עוד עיניינים לשפר את הביצועים? זה פיסחות לשמה שקונים מחשב חדש הוא טס במהירות האור כמו שהוא צריך להיות, ואחרי כמה עשרות התקנות , נגמר לו הסוס, לא בטירוף, אבל עד שהאייקונים עולים בDESKTOP, או עד שהם מוצגים שפותחים WINDOWS EXPLORER. כמובן שיכול להיות בגלל שזה ויסטא, אבל זה לא נכון כי בהתחלה זה טס וידוע שהארד דיסקים דופקים את הביצועים(המחשב בן חצי שנה-8 חודשים נדמה לי)

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  7. Started by itay8zilka,

שלום, היום עבדתי על מצגת בעלת 250 עמודים. כשסיימתי המחשב לא נתן לי לשמור אותה ובנוסף הוא כיבה את עצמו. אני יודע שכאשר אני מכבה את המחשב וישנו קובץ כמו פוארפוינט או ווארד שפועל ולא שמרתי אותו הוא שואל אותך אם ברצונך לשמור את הקובץ ורק אז הוא מכבה את עצמו, מה שלא קרה לי. כאשר נידלק המחשב ונכנסתי לפוארפוינט כדי לשחזר את הקובץ הפוארפוינט לא הציג לי שום קובץ שלא שמרתי אותו, בצדידו של המסך. מה אני עושה? בבקשה תעזרו לי.. יש מצב שיש דבר כזה כמו קבצים זמניים לפוארפוינט? שכחתי ליידע כי בבעלותי office 2007 .

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by arik_bulldog,

כרגע מחקתי נרו משום ששקל 500 מגה ואני חושב שבשביל צריבה רגילה פעם בחצי שנה אין לי צורך להחזיק בתוכנה כזאת. לפני שאני מתקין נרו ישן כלשהו, יש למישהו המלצה על תוכנת צריבה פשוטה ביותר שמאפשרת צריבה רגילה, צריבה של מוסיקה, וצריבה של DVD? אשמח לשמוע הצעות.

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  9. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה, פורצים לי למחשב ואני לא יודע מה לעשות, האנטיוירוס מזהה את זה אבל לא מצליח לחסום אותו לגמרי, מה אפשר לעשות? http://www.zix.co.il/viewer.php?id=957912748.JPG תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  10. אהלן, צהריים טובים יש לאמא שלי חברה, ואמא שלי נידבה אותי ללמד אותה כל מני דברים על המחשב שלה, ותוך כדי גם להתקין לה על המחשב אנטי וירוס וכאלה. אז חוץ מתוכנה סגנון Space Monger בשביל לבדוק מה סותם לה את C, אני רוצה להביא איתי גם תוכנת אנטי וירוס כזאת, שתסרוק את המחשב לפני שהיא מתקינה את עצמה. אני רוצה את זה מכיוון שהיא אמרה שעבר זמן מה מאז שפירמטו לה את המחשב, ואולי בזמן הזה המחשב שלה נדבק בוירוס שמונע התקנה של אנטי וירוסים. יש כזה חינמי שאני יכול להוריד, לצרוב ולהביא איתי אליה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  11. כלומר שלא אצטרך להיות מחובר לאינטרנט על מנת לחפש ערכים?.. לווינדווס.. לא בטוח אם זה המקום הנכון אם לא תעבירו בקשה..

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. מה חשבו לעצמם החבר'ה בגוגל? בהגדרות הדפדפן תחת סיסמאות ניתן לראות את כל הסיסמאות השמורות+שם המשתמש עבור כל אתר ואתר ששמרנו בו. בפשטות, מול העיניים, ללא אפשרות לחסום זאת. כך שכל מי שיושב לכם על המחשב לרגע יכול ב 2 קליקים לקבל את כל הרשימה של הסיסמאות ושמות המשתמשים שלכם. ממש ממש לא ברור העניין הזה, פרצת אבטחה ענקית. מה לעזאזל? אשמח לשמוע דעתכם...

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום אני רוצה ללמוד להשתמש בתוכנות של עריכה דיגיטלית לתמונות ווידאו אז אני אשמח לקבל הצעות לתוכנות לימוד... אני בתחילת דרכי ואני רוצה ללמוד קודם כל בסיס ואז שלבים מתקדמים. אני אשמח גם לקבל הצעות לתוכנות לימוד של שפת C ושלל תוכנות שונות בנוסף לתוכנות לימוד אני גם רוצה לדעת איזה תוכנות מומלצות ליצירת פלאשים וסרטים ב2D ו3D תודה ולהתראות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dviriko,

אני חדש פהה ואני מקווה שתעזרו לי בשאלה הבאה: יש תוכנה שקוראים לה smssender ואני מבקש לינק ישיר של ההורדה מקווה שתעזרו לי....... ומי שמביא לי את הקישור ללינק ישיר של ההורדה בבקשה שיענה לי על השאלות הבאות: 1) היא בחינם???????? 2) זה לשלוח sms אם הגבלה או שזה בלי הגבלה????? מי שיביא לי לינק ויענה לי על השאלות אני ממש ממש ממש יעריך אותו מקווה שתעזרו..........

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  15. Started by dyn,

שלום, אני מחפש דרייבר למצלמה שציינתי בכותרת, דרייבר שאכן עובד ל WINDOWS XP PRO 32 BIT. תודה ענקית מראש למי שיכול לעזור לי

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by dviriko,

שמעו אנשים אני חדש בפורום ואני מקווה שאני יהנה פהה ושיכתבו לי תשובה מהר תודה טוב בואו נגיע למה שרציתי לשאול.... אם אפשר לינק להורדה של תוכנה ממש ממש ממש טובה לשליחת SMS בחינם אם אפשר תתנו קישור ישיר להורדה של התוכנה ........ תודה לכל מי שיעזור לי........

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by אנדרי07,

שלום אנשים, אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כלשהי לשלוח פקס דרך המחשב (יש לי סורק). שמעתי מחבר שיש תוכנה כלשהי שעושה את העבודה. אשמח לעזרה.

18. Started by The Ripper,

...כזאת שתשמור על איכות המקור. אני משתמש כרגע בתוסף פיירפוקס Flash Video Resources Downloader שמבוסס בעצם על דף אינטרנט בשם זה. הוא נוח מאד אבל התוצאה לא מספיק טובה לטעמי - יש ירידה מורגשת באיכות הווידאו. יש גם את אלה ( ועוד הרבה אחרים...): http://download.cnet.com/TubeTilla/3000-2071_4-10822176.html?tag=mncol http://download.cnet.com/YouTube-Downloader/3000-2071_4-10647340.html מה ההמלצה שלכם?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. Started by sby333,

שלום לכולם, אני משתמש באקסל 97 להמרת קבצי אקסל לאסקי. בגירסאות אחרות של אקסל לא קיימת אפשרות המרה של עברית מימין לשמאל וההפך, והאפשרות קיימת ב97. אך ישנה בעיה אחרת, כאשר אני ממיר קובץ שמכיל תווים נומרים הטקסט מתהפך, ולא שומר על הסדר המקורי. ברצוני לדעת אם קיימת אפשרות כזאת בגירסאות אחרות של אקסל ואיך מבצעים את ההמרה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  20. Started by _BooM_,

חלק מהדפים (כולל חלק מדפי הפורום) אני רואה ב-David ואני רוצה לראות כל הדפים בפונט הטבעי/הרגיל/הרצוי Arial. איך ניתן לשנות את העניין כדי שאראה הכל ב-Arial או בפונט המקורי? תודה.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by sbarbz,

בס"ד שבוע טוב לכולם יש אפשרות בדפדפן Mozilla Firefox לעשות מסך מלא(F11) ושהשורת משימות לא תסתתר?(איפה שההתחל שעון ושאר..) תודה רבה לכל העוזרים תבורכו

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  22. שלום, קניתי מחשב חדש ואני חושב שהמאוורים לא עובדים על הכי חזק... יש איזשהי תוכנה שתוכל להגביר אותם דרך המחשב ? או שאני צריך לפתוח את המארז ומבפנים לעשות את זה ? תודה מראש ..

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  23. שלום , אני משתמש ב FIRE FOX בתור הדפדפן העיקרי שלי , אבל ביומיים האחרונים אני נתקל בבעיה בלתי נסבלת , העמוד שבו אני נמצא YNET או כל עמוד אחר עובר לכתובת : http://pbid.iforex.com/engine?site=118144+page=+space=3498+size=295x350+linktarget=%27_blank%27+rnd=(randomnumber) שזו פרסומת ל IFOREX או משהו . לא מדובר ב POP UP , היות ש FF יודע לטפל בהם יפה מאוד , אלא בתופעה מעצבנת שפתאום הדף עובר לכתובת ההיא . בדקתי עם AD AWARE , SPYBOT וכו' ואין כלום . הדבר היחידי שהשתנה שה שהרצתי עדכונים של WINDOWS , ולאחרונה קראתי שהם דחפו פנימה איזה עדכון ל FF . תודה על העזרה , יניב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני צריך המלצה לתוכנה שאני יוכל לחתוך מתוך סרט למשל 15 דק' בלבד ממנו

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  25. תודה !

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים