תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאתרים הבאים יש עיצוב דומה עד כדי זהה. מה שגורם לי להאמין שהם משתמשים במערכת או תבנית ספציפית כלשהי. מישהו מכיר? banggood.com gearbest.com geekbuying.com everbuying.net ניסיתי לחפש באינטרנט ללא תשובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ופעם שלישית... באיזה נגן מדיה אתם משתמשים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן לא ראיתי נושא על זה בפורום. עד לפני זמן לא רב הייתי ממליץ בחום על נגן SPLASH PRO עם הפונקציה הייחודית של הצגת תוכן שקודד ב23-29 פריימים לשניה ב60 פריימים לשניה, פיצ'ר מעולה ומוסיף הרבה לחוויית הצפיה. בזמן האחרון שמעתי על מקודד MADVR וניסיתי אותו. התוצאה השאירה אותי פעור פה. אין בכלל מה להשוות בין איכות התמונה בשימוש במקודד זה לעומת SPLASH PRO או כל נגן וקודק אחר שניסיתי. לאחר מספר ניסיונות והגדרות נשארתי עם MPC-HC כנגן ראשי בגלל כמות הTWEAKING המטורפת שלו וניהול ערוצי הקול הנוח המובנה שלו ובMADVR כפילטר בגלל איכות התמונה המדהימה שלו. אני ממליץ בחום רב לנסות, לא תתכאזבו. קחו בחשבון שמדובר בתהליך הגדרה קצת מסובך ויש צורך במעבד חזק לתכנים כבדים. האם אתם מכירים נ…
-
- 73 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מגן עדיף לי בכך שאתם תגידו לי במה אתם משתמשים..... ;D ואם שחכתי משהו תזכירו לי ואני ישים! (ולא מצאתי כלום בחיפוש)
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
tools options fonts - hebrew הפונטים שמגיעים בFIREFOX 1.0 מזעזעים :<
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אח שלי שיחק אם ההגדרות של ה eMule והחליף את הפורטים, אני לא יודע אם זה קשור לזה אבל עכשיו יש לי כל הזמן LowID והוא מתנתק כל איזה חצי שעה. מה הם הפורטים הרגילים של הeMule?
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי נרו 12 חינמי ל 15 ימים בעזרתו צרבתי כמה שירים בפורמט MP3 אבל מערכת הסטריאו שלי שכן כתוב עליה MP3 לא משמיעה את השירים הנרו צריך להיות על מצב CD ROM UDF או CD AOUDIO או MIXED MODE CD או אופציה אחרת ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזה פורמט צריך לצרוב סרט כדי שבטוח הנגן DVD יקרין אותו ? או במילים אחרות מהו הפורמט הכי נפוץ/בסיסי/פשוט בשביל לראותו אותו בנגן DVD ?
-
- 8 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
היה לי זון אלרם פרו עבד מעולה שיפר לי את הפינג ומהירות האינטרנט אבל נגיד היה לו באג שאם הייתי מכבה את המחשב או את הראוטר אז זה היה מאבד את כל ההגדרות שקבעתי לו ואת כל התוכנות שאישרתי להם גישה לאינטרנט שזה עצבן כל פעם מחדש.... עכשיו יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2003 שעובד מצוין רק שהוא האט לי את האינטרנט טיפה והעלה לי את הפינג ובמשחקי רשת עכשיו יש לי לפעמים לאגים וקפיצות... : \ בדקתי והיה לי זון אלרם פרו גרסה 4.5.354 משהו כזה אז הורדתי עכשיו 4.5.549 ואם הנורטון ימשיך להאט לי את האינטרנט אני אמחוק ואנסה את זון אלרם פרו הזה אני מקווה שזה יפתור את הבאג שהיה לי... ד"א כל מוצרי נורטון 2004 לא עוברים את הActivation אצלי למרות שיש לי סיריאל והכל אין זה פשוט לא מקבל אותו מוזר בט…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
באיזה קובץ או תיקיה נשמרת ההיסטוריה של ההודעות באייסקיו?
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
ובאיזו תיקייה הוא נמצא? ???
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
נמאס לי כל פעם כשאני מתקין מחדש את ווינדאוס להכניס את אוסף הפרצופים שיש לי למסנג'ר מחדש..זה לוקח יותר מדי זמן. אז מה השם של הקובץ שבו שמורים כל הפרצופים ןההגדרות שלהם? שאני פשוט אעתיק אותו כל פעם שאתקין מחדש.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
באיזה קטגוריה ב EVEREST אני יכול למצוא איזה סוג של ספק כוח יש לי ?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום הורדתי קובץ daa ואני לא יודע איך לחלץ אותו ... אם למישהו יש קישור לתוכנה שמחלצת קבצים מסוג זה אני אשמח מאוד.. תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם. איזה תוכנה מומלצת להכנת קריוקי לסרטים\סדרות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת. ומאיזה גירסא נרו תומכת בויסטה? כי אתמול התקנתי ויסטה ונרו 6 לא עובד שם...
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
עדיף חינמית...
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
קניתי היום צורב DVD של חברת NEC דגם 2510A. הייתי רוצה לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לעשות Сopy , ליצור דיסקים , ועוד .. (דיסקים של 4.7 גיגה). תודה, אלון שטיינברג.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
חוקיים כמובן, איך לא? ;D לשירים בודדים.
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
רגילים וHD .. ? אני כרגע עם KMPLAYER..
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
בנוסף ציינו בבקשה אם אתם משתמשים בתוכנה אחת לניגון סרטים ותוכנה נפרדת לניגון שירים, אם כן, למה ואיזה תוכנה לניגון שירים ואיזה תוכנה לניגון סרטים?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת, באיזה תוכנה בדיוק ואפה שם אני יכול לראות את מהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק שלי? תודה
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
עד היום השתמשתי ב Nero וזה לפעמים עשה לי בעיות לא יודע לא עלה ב DVD לפעמים כן לפעמים לא לםעמים היה דוםק תדיסקים... אז אם יש תוכנה אחרת טובה תמליצו לי פה בבקשה... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-