תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תמיד היו לי שוליים שחורים למעלה ולמטה במסך מלא ועכשיו פתאום זה נעלם.. בלי ששיניתי משהו בהגדרות או לפחות לא בידיעתי.. איך מחזירים? וזה בטוח הגדרה בתוכנה כי השוליים עכשיו לא מופיעים גם בוידאו שהופיעו בהם כבר... הקבצים הם 16:9 ורזולוצית המסך 16:10
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב ואני רוצה להשאר אם הרשימה שלי באיי סי קיו, איזה קבצים אני צריך לצרוב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בתוכנה sub to ssa. ניתן להוריד את התוכנה מה-mirror שבכתובת הבאה: http://www.softpedia.com/progDownload/SUB-to-SSA-Download-81424.html עד עכשיו הייתי מצליח בעזרת התוכנה לשלוט בגודל של התרגום. עכשיו פתאום אני לא מצליח בגודל, והוא יוצא גדול מדיי (גם אם אני בוחר בפונט בגודל 8). אשמח לקבל פיתרון לבעיה. אם זה משנה, אני עובד עם Win xp + sp3 באנגלית. תודה מראש, שנה טובה וחג שמח, dr70
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת של ATHLON XP 2100+ 512 DDRAM 333MHZ Gainward GF4 TI4600(Detonator 29.42)i Gigabye GA-7VRXP WIN XP PRO אני מריץ את התוכנה כדי לבדוק את הביצועים הגרפיים של המחשב ובסוף כל המבחנים אני מקבל רק 7410 נקודות שזה ממש קצת בעוד אלו מטום הארדוור מקבלים עם אותו מפרט כ 10000+ נקודות. אני מריץ הכל על Default Settings ולמרות כך הוא רושם לי: The Benchmark was not run using under default settings בקיצור מה הבעייה אי פותרים אותה מה אתם חושבים איך לעזור לי וכו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן התקנתי חלונות לסבא שלי ופתאום צצה לו איזשהי הודעה על שולחן העבודה , ההודעה מופיעה ישר בעליית חלונות, ניסית להכנס לטסק מנג'ר אבל אני לא יכול כי זה רושם לי הודעה שהאדמינסטרטור נעל את האפשרות, מנסה להכנס לאינטרנט אין גלישה, עשיתי סריקת וירוסים לא מוצא כלום, ניסיתי להכנס למצב בטוח ולהעיף את זה דרך שם אז בתפריט של הבחירה של המצב בטוח אני לא יכול לבחור במצב בטוח כי המקלדת לא מגיבה משום מה . אני מצרף תמונה של ההודעה המוצגת לי, אשמח לדעת איך ניתו להתגבר על הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. בהתקנה של XP הפרמוט של הדיסק נתן רק 130 גיגה במקום 320 גיגה. מה עושים? איך פותרים את הבעייה הזו? תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם שלום!!! עשיתי היום פרמוט למחשב ואחרי שהתקנתי את הכול אני מגלה שאת המועדפים שלי ואת המסמכים שלי לא שמרתי ויש לי שם המון המון המן דברי שאני חייב אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי דרך לשחזר אותם כי באמת יש לי שם עבודת גמר של התואר ועוד מאות מסמכים חשובים ואני חייב את זה צי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד מאוד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם שוב, בצפייה בחלק מהסרטים בMEDIA PLAYER אני מקבל כרגיל EROR שלא ניתן להוריד את המקודד ואני רואה קטעי וידאו AVI באיכות גבוהה ביותר אבל ללא סאונד וזה מה ששמתי לב שאותם סרטים ללא סאונד הם באיכות גבוהה ביותר, בעייתי היא שאין לי שמץ של מושג קלוש איזה מקודד אני צריך, אולי אתם יודעים ? :
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי NOD32 , בכל פעם שאני מגיע למחשב, קיימת הודעה קופצת (כמו בלון שמצביע על NOD32) בשורת המשימות על עדכון של התוכנה (מודיעה על כך שעודנה אוטומטית). רציתי לבטל הודעה קופצת זו. כיצד מבצעים זאת? תודה רבה, אורן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי כרגע SCAN באווירה וקיבלתי תהודעה הזאת. C:\Windows\symbols\ntkrnlmp.pdb\00625D7D36754CBEBA4533BA9A0F3FE22\ntkrnlmp.pd_ [WARNING] The archive header is damaged צריך לחשוש מזה? מזה הקובץ הזה ? מה הוא עושה? עם אפשר טיפה פרטים ועזרה על הקובץ הזה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
סליחה פרד. פתחתי את התוכנה וזה מה שראיתי... ואני שואל את עצמי, WTF!! באמת נמחק לי כל הקרדיט? לא מזמן התחלתי להתמש מחדש בתוכנה (לאחר מעבר ל MIRC הפסקתי) וההורדות שלי הגיעו כבר ל 20KBPS איך אני יודע אם הקרדיט נשמר לי או לא? בנתיים ההורדות לא זזות (1.1KBPS)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לצפייה בשידורי טלוויזיה מהעולם ובעיקר מישראל. אם יש, אז תוכנה שתביא לראות ערוצי טלויזיה של הוט/יס.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באחת ההפעלות מחדש של פיירפוקס לצורך הסרת הרחבות נתקע השועל ולא היתה ברירה אלא לקנסל את הפרוסס שלו. מאותו רגע והלאה לא ניתן להסיר הרחבות מפיירפוקס. כלומר ההרחבות המוסרות נמצאות במין מצב ביניים שבו פיירפוקס מחכה להפעלה מחדש ע"מ להשלים את ההסרה שלהן. :s05: אבל גם לאחר הפעלה מחדש הוא נמצא שוב באותו מצב. כך יוצא שניתן להוסיף הרחבות, לנטרל אותן, אך לא ניתן להסירן והן סתם נמצאות ברשימת ההרחבות. עוצו עיצה.....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. אני עם ווינדוס XP והאקספלורר כל הזמן עושה הודעות שגיאה ונסגר. זה קורה בעיקר כשאני כותב פה בפורומים הודעה ולוחץ על"שלח". 2. כשמישהו מפרסם פה איזה תמונה ואני עומד עליה עם העכבר, אז המסך מתחיל להבהב פתאום. אמא'לה...מפחיד... תגובות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתה לי גירסה 8 שעבדה הייטב. רציתי להתקדם בחיים והתקנתי את גירסה 9. לאחר התקנת גירסה 9, כאשר אני עושה קליק ימני על קובץ מסויים ובוחר "סרוק עם AVG", מתחילה סריקה של כל המחשב ולא רק של הקובץ הבודד. אני לא מוצא באינטרנט הורדה של גירסה 8. בכל מקום יש רק 9. מישהו יכול לכוון אותי לאתר ממנו ניתן להוריד את גירסה 8 של AVG free? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה אימיול או SABABADC שואבות כל כך הרבה זכרון כד כדי כך שאני לא יכול לפתוח אתרים ותוכניות כמו שצריך למה זה מאט לי את כל המחשב והאם יש משהו שיקטין את האטת המערכת עקב התוכנות הנ"ל
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ ISO של WIN 7 שיצרתי בשביל להתקין דרך DOK. כשאני שם אותו בדDOK ובוחר להתקין ממנו בתור BOOT הכל עובד טוב.איך אני צורב את הקובץ הזה לדיסק DVD רגיל שיעבוד מBOOT?(יש לי ASHAMPO) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי חטף וירוס והאנטי וירוס ממליץ להריץ סריקה מהדוס , מישהו מכיר אנטי וירוס לדוס ?!?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לED2K זה מתחבר בשיא המהירות עם HIGH ID, לKAD אני לוחץ מתחבר, והוא פשוט כותב כל הזמן "מתחבר" עם איזה ID עם עיגול אדום לידו, זהו. למה אני לא יכול להתחבר? כל הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוואלים מלבד זה שבראוטר, ועד לפני כמה זמן הכל עבד מצויין, מה זה??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזו גירסה של nero עובדת על 64bit ואיזו גירסה של nero מומלצת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי לקודקים אחרים במחשב כדי שאוכל להפעיל בקלות HD הבעיה היא שמאז אני לא מצליח שאוטומטית הנגן שיריץ את קבצי הוידיאו שיש לי במחשב יהיה media player classic. הורדתי אותו כקובץ של exe. וכשאני עושה "open with" ואז בbrowse לוחץ עליו, הוא לא מופיע לי ברשימה של הנגנים בחלון. אז עכשיו הדרך היחידה שאני מצליח להריץ עליו קבצים- זה קודם לפתוח את הנגן ואז לגרור אליו את הקובץ.. האם יש דרך שאני אצליח להריץ אוטומטית איתו ולא לעשות את כל זה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים לבניית אתרי פלאש אני צריך תוכנה שהופכת מילים כבר המליצו לי על תוכנת הפוך על הפוך אבל היא לא עושה את מה שאני צריך באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל תוצאות אחרות הפלאש בדרך כלל הופך מילים כמו: ארגנטינה>>הניטנגרא אבל במקרה שלי באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל את המילים כך: יהונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן אני מקבל באתר כתוצאה: הגן אל בבוקר רץ הקטן יהונתן האותיות לא מתהפכות הן נשארות בסדר הבעיה היא סדר המילים במשפט\בשורה האם מישהו נתקל בתוכנה שעושה את העבודה הזו? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-