תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לגדיר מספר פעולות ב Mouse Gesture שאני רגיל לבצע תוך כדי הגלישה רק שאני לא מוצא איפה עושים את זה מישהו יכול להסביר איפה מגדירים ?
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
זה קרה לי שניסיתי להתקין גרסה חדשה יותר של המדיה פלייר, ואז בסוף ההתקנה בטעות עשיתי משהו וזה נדפק. מאז שניסיתי להתקין זה קורה לי, עשיתי מאז ריסטרט בערך אלף פעם, זה לא באמת עוזר. ועכשיו שאני גם מנסה להתקין עוד פעם מחדש, אני לא מצליח למצוא גרסה שעובדת, הכל ישר שולח אותי לאתר של Windows, או מבקש ממני אישור לבדוק אם הווינדוס שלי מקורי בכדי להתקין. (..) תוכנה אחרת לא תעזור לי - אני חייב את המדיה פלייר למשהו מסוים. אז אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה איכשהו או להביא לי התקנה למדיה פלייר כלשהו שעובד. תודה רבה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שאני לוחץ על האייקון הכחול לפתוח את האקספולרר לא קורה כלום.. לא עולה לי כלום.. אבל שאני בתוך דף נגיד סתם ואז הולך למועדפים ובוחר אתר זה כן פותח לי את האתר.. איפה הבעיה בדיוק ? להתקין מחדש את האקספולרר? נ.ב אני חושב שבטעות מחקתי את ה ToolBar של זה או משהו כזה אני לא יודע בדיוק.. נגיד שאני הולך למועדפים.. אין לי את האפשרות "הוספה למועדפים"
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול שכשאחרי כמה זמן שהוא פתוח - בערך 5 דקות הוא הופך ל-not responding וכשאני פותח את ה-task manager אז אני רואה שהאימיול לוקח מהמעבד 99% (נראה לי שזה באחוזים) ו-20 מגה זיכרון. עשיתי אתמול ghost כדי להחזיר את המערכת לאיך שהיא אחרי פורמט והתקנות רק של תוכנות חשובות ופיקסים לווינדוס (XP) ועדין יש לי את אותה תופעה. אני משתמש ב-EMULE 42g עם המוד sivka ועם אותה תיקיית קונפיג, כמו שרשמתי לפני זה, אני עובד עם XP עם כל העידכונים כולל SP1, יש לי 512 מגה זיכרון ומעבד 2.4GHZ של INTEL. ד.א- בפעם הראשונה שהפעלתי את התוכנה היא עבדה לי כל הלילה בלי להיתקע אבל בבוקר כשעשיתי ריסטרט ופתחתי את האימיול הוא התחיל להיתקע שוב. תודה מראש, דור לוי.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרתכם בדחיפות. יש לי בעבודה כמה מחשבים, ומסיבה כלשהיא נמחק מאחד מהם הרבה מידע שהיה על שולחן העבודה. המידע הוא של שנים רבות וחומר מאוד חשוב להמשך עבודה ואני חייב לשחזר אותו. ככל הנראה המידע נמחק על ידי אחד מהעובדים, שכנראה הסתכסך עם הבוס... עכשיו, חיפשתי בפורום הודעות קודמות על שיחזור ומצאתי את התוכנה GetDataBack. עוד לא ניסיתי אותה אבל רציתי לשאול לפני שאני מנסה, אם יש למישהו תוכנות נוספות שהוא ממליץ עליהם. בנוסף, אם יש פה מישהו עם נסיון של שיחזור חומר ויכול לתת לי כמה טיפים כיצד לעשות זאת בצורה הטובה ביותר אני ישמח. למיטב ידיעתי רצוי לא לכתוב על ההארדיסק לאחר איבוד המידע כדי לא לכתוב עליו לכן ניתקתי אותו מהמחשב בעבודה. אנא ענו לי בהקדם זה מאוד חשוב לי. ת…
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היום אני נכנס לICQ ורואה שכל הרשימה שלי לא מחוברת (offline), אף אחד לא מחובר , והופתעתי כי זה לא קרה לי אף פעם! דיברתי עם חבר שלי והוא אמר לי שגם לו זה קרה (גם היום), ולעוד ילדה זה קרה היום, יכול להיות שלעוד אנשים ואני לא יודע על זה. בכל מקרה אני גם מכיר אנשים שאצלם זה בסדר, ואין שום בעיה. עכשיו מה עוד יותר מוזר?! נגיד אני וחבר שלי (זה עם הבעיה) מחוברים ואנחנו שולחים הודעות אחד לשני וכן מקבלים אותם. אז למה אני רואה כאילו אף אחד לא מחובר? מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש!! נ.ב האנשים שאצלם הICQ בסדר רואים את אלה עם הבעיה בICQ כאילו הם לא מחוברים.
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בעבודה עם המחשב שלפתע הכרטיס וידאו הפסיק לעבוד והוא דורש דרייבר. אני מתכנן לקחת sysoft sandra ו everest על מנת לזהות את הדגם של הכרטיס אבל אשמח לעוד המלצות מכם לתוכנות שיזהו לי את הכרטיס ואם יש תוכנות שגם ימצאו לי דרייבר או אתרים מומלצים (בחינם) לדרייבר אז אשמח מאוד. אני צריך את זה די בדחיפות, תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
@multicore בבקשה תקרא את התוכן לפני שאתה נועל: הסיפור הוא כזה: יש איזו תוכנה שאני צריך לעבודה. אחי הקטן בנסיון לחסוך כסף התקין לי אותה פרוצה. לאחר מעט זמן התוכנה זיהתה את זה ונעלה את עצמה. עכשיו אני רוצה להסיר אותה ולהתקין עותק חדש ולקנות את הרשיון עבורה. אבל לא משנה כמה אני מסיר אותה ומתקין אותה מחדש ישר אחרי ההתקנה היא מזהה את הרשיון שאחי הזין לה ונועלת את עצמה. ניסיתי להסיר עם revo uninstaller בצורה הכי יסודית פלוס נקיון הרגיסטרי אבל כלום לא עוזר תמיד זה חוזר על עצמו. שוב: אני רוצה להתקין אותה ולשלם על הרשיון. אבל לא יכול כי ישר מזהה שהוזן לה רשיון פרוץ וננעלת. איך אני עושה התקנה נקיה כך שאוכל לשלם על רשיון?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבר בין שפות (Alt+Shift) עובד בכל מקום חוץ מ- IE. כשאני ב- IE7 הקיצור הזה פשוט לא עובד. האם למישהו יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
איך יכול להיות שמחשב שכל מה שרץ עליו הוא MSN מנצל 50% מה- CPU מדובר ב- p4 2.0 512 rem פשוט לא יכול להיות :\
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
צריך את Spyware Doctor לא דמו ובחינם ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות Norton Systen-Works 2007 שכוללת גם אינטרנט סיקיוריטי וגם אני וירוס התקציב שלי 490 שקל כל היודע מאיפה לקנות שיעזור לי בבקשה בתודה!
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האימיול שלי הפסיק לחפש מה עושים??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב ח'ברה אתמול הצלחתי בסופו של דבר להקתקין את הויסטה. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הכנסתי את הדיסק של הכרטיס קול והוא אמר לי שהוא לא מתאים לויסטה ואני מריך לבקר באתר של ריאלטק ולהוריד מה שמתאים לי.. בקיצור נכנסתי לאתר ואין לי מושג מה מתאים לי משם... (יש לי לוח אם MSI 965 עם זה חשוב.. וכרטיס קול הרגיל של ה8 ערוצים או לא יודע כמה זה)
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרט על כל המסך שלי וכשאני רואה סרט אני רואה אותו עם שוליים שחורים, אני יודע שאפשר לשנות משהו בקודדים על מנת שיראו את הסרט מתוח על כל המסך ושלא יראו הפוך :-\ (אפילו אם זה גורע קצת מהאיכות כי זה נמתח) מה עליי לעשות ( ואם אתם מכירים חבילת קודדים שאני יוכל להגדיר בה את האפשרות הזאתי , לי יש את הקודדים של אייס מגה, נימו ועוד כמה..... ) תעזרו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כשמפעילים את האייסיקיו הוא מתחבר ואז נתקע בקטע של ה Starting ומתחיל להשתמש ביותר ויותר זיכרון פיזי ווירטואלי.. זה מגיע עד לניצול של 2 ג'יגה. מישהו עוד יודע על זה פרטים? זה קרה לי לפניי חודש, לפניי שפירמטתי.. ועכשיו חזר שוב. ANY1 ? תודה. CRT
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד איזה 2 סרטונים מYoutTube ולגזור חלק מהסאונד שלהם. אבל אין לי מושג איך אפשר בכלל להוריד סרטונים או לשמור אותם במחשב ולערוך אותם כך שאני אוכל להפריד את הסאונד ולערוך אותו (לגזור מה שאני רוצה). מישהו יכול לעזור לי בקשה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש WINDOWS XP דחוף אני צריך בעיברית מאיפה אני יכול להשיג
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכון , עשיתי טעות - את זה אני יודע (התקנתי XP 64) ..מה חשבתי לעצמי? טוב , אני כבר עם המערכת הזו מעל 4 חודשים ובינתיים הכל בסדר , אני כרגע משתמש ב Agnitum Outpost firewall שעושה רושם מצויין , רק שהוא חוסם את כל העולם ואישתו בערך (מה שגורם להמון בעיות , גם אם מציבים חוקים נכונים , יש לו IPS פנימי ודברים דומים ל SmartDefence של CheckPoint).. אם כך - למישהו יש המלצות ל FW אחר? חשבתי על החבילת Security של Mcafee , דבר אחד שיהיה ברור אני לא מתקרב ל Symantec ו Windows FW... /discuss
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתחבר את התרגום לסרט אבל שלא תפגע באיכות של הסרט תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אם אתם משתתפים בפורומים בחו"ל, כדאי מאוד שתבצעו בדיקת איות לפני שאתם שולחים הודעות. אין הרבה דברים שיפגעו באימפקט של ההודעה שלכם יותר מאשר רצף שגיאות-כתיב ושיבושים שניתן היה בקלות לפתור בעזרת בדיקת איות זריזה. עד היום השתמשתי לעניין הזה ב-spellcheck.net, אבל לאחרונה התקנתי את ieSpell שמתממשקת לאקספורר ומציעה בדיקה מקומית מהירה בהרבה מפתרונות רשת כמו spellcheck.net. מנסיוני, היא גם עדיפה לבדיקת איות של דואר מבוסס-Web (כמו Hotmail). הנה תמונת מסך מהאתר שלהם: "זה שווה!" Prog.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, צרבתי סרט ב-VCD בעזרת NERO. את הסרט רואים מצוין על הטלוויזיה ע"י ה-DVD הרגיל אבל אני לא מצליח לראות את הסרט על המחשב! לא ע"י CD ולא ע"י DVD במחשב ניסיתי את POWER DVD 4, MEDIA PLAYER ולא עבד הוא צועק על פורמט לא מוכר [צרבתי ע"י גרסה חדשה של NERO EXPRESS] רעיונות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי Spell Check רק באנגלית. ניתן להוסיף גם לעברית? תודה.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: אני מדבר על הדף הבא: http://www.azaalcity.com/Abdulrahman%20alakhfash.htm השירים ניתנים להורדה אחד אחד אבל אני מעוניין להוריד את כולם במכה אחת. כאשר אני פותח את הדף הזה עם האקספלורר אז קליק ימני על הדף אמנם נותן לי אופציה של "הורד את כולם עם flashget אבל משום מה אופציה זו לא עובדת וכל הדף נתקע. כאשר אני פותח את הדף הזה עם פיירפוקס משום מה הפיירפוקס לא מכיר ב-flashget וקליק ימני על הדף לא נותן לי שום אופציה עם flashget. התקנתי בפיירפוקס שני תוספים: downloadhelper download them all האם אחד משני התוספים האלה מתאים לביצוע המשימה? ואם כן איך אני מבצע את זה? קליק ימני על הדף לא מראה לי שום אופציה שכזו וגם חיפוש של איזה שהוא סימן לתוספים האלה בסרגל כלים אני ל…
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי משתמש בתוכנה זו כדי להוריד סרטונים מהיוטיוב וממיר אותן לקובץ מסוג avi . וכעת משום מה התוכנה לא מצליחה להוריד משם סרטונים ,כל הורדה נכשלת עוד לפני שהיא מתחילה להוריד. ההודעה שיש למטה : video download faild: can not downlowad the FLV file ,please check your network connection אין לי שום בעיה באינטרנט ,לא יודע מה הוא רוצה...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-