תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי טבלת אקסל המכילה תרומות. התרומות מסווגות על פי התארך. מתחילת החודש, עד לסופו. הבעיה: אני מעוניין לייצר סיווגים אחרים. ז"א פילטרים אחרים. למשל - לראות מה הסכום המירבי שנתרם (דהיינו - סיווג על פי סכום). למשל - סיווג על פי ההערות (אלה שנרשמה הערה לצד תרומתם, ואלה שלא). למשל - סיווג על פי שם. או על פי תאריך. אני יודע שזאת שאלה מאוד לא-מפותחת, אבל אני לא יודע איך לעשות זאת. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
driver sweeper error the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
הנה ההודעה שאני מקבל, התוכנות שהתקנתי היום הן Visual Web Developer ו-DirectX 10, יכול להיות שקשור לאחד מהם? ועוד תופעה מוזרה שמצאתי ב-Task Manager, וקוראים לזה mscorsvw.exe, לא הופיע לפני כן, אולי יש לזה קשר? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי כבר איזה ארור כמה זמן שאני פותח תוכנות או משהו ואז מופיע לי הארור וסוגר לי את אותה תוכנה או אפילו כמה תוכנות לפעמים הנה תמונה: http://img409.imageshack.us/img409/11/errorio2.jpg
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
לפני בערך חודש המליץ כאן מישהו על תוכנה בשם intel aplication accelerator שנועדה להאיץ את ביצועי הפנטיום 4 אך היא מתאימה גם לפנטיום 3. בכל מקרה התקנתי פעם את התוכנה על win xp pro , ולאחר זמן מה הסידי שלי לא זוהה, אך לא ייחסתי את זה לתוכנה הזאת, וחוץ מזה לא הרגשתי שום שיפור בביצועי המחשב. לאחר שכל המאמצים לזהות את הסידי נכשלו התקנתי שוב את הווינדוס, ועכשיו שהתקנתי שוב את התוכנה הזאת הסידי לא פועל שוב, הפעם זה היה לי ברור שזה בגלל התוכנה, הסרתי אותה, ונחשו מה? פתאום הסידי פועל. ואיזה עוד הפתעה? המחשב פועל הרבה יותר מהר לפעמים מאשר עם התוכנה. בקיצור עוד מוצר מבית אינטל שלא כדי לכם להתקרב אליו.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי בעיה ממש מוזרה ומעצבנת במחשב - בזמן שיש תוכנה שלוקחת מסך מלא, אחרי שהמחשב הלך לישון לפחות פעם אחת - יש לי ארטיפקטים על התמונה. מערכת ההפעלה היא 32 VISTA ULTIMATE, הכרטיס מסך הוא 7600GT שהדרייבר הוא הדרייבר המעודכן ביותר. זה לא קורה בכל התוכנות - אלה בעיקר במשחקי מחשב (GUITAR HERO, NBA LIVE 2008, בתפריט של קרייסיס - לא במשחק עצמו, ובמדיה סנטר של ווינדוס). כשהתוכנית לא על מסך מלא לדוגמה במדיה סנטר - אין להם זכר. רעיונות? הצעות? צריך שאני יעלה תמונה של הארטיפקטים?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם. האמת שהבעיה הופיעה כבר הרבה מקודם, אבל תמיד חשבתי שזאת הבעיה בWIN, והתאצלתי למצוא לה פיתרון. אבל עכשיו, גם לאחר פירמוט, הבעיה עדיין קיימת. הבעיה היא הופעת ארטיפקטים מוזרים מאוד, ומה שעוד יותר מוזר זה שהם קוראים אך ורק בSketchup. כך שאני מניח שזה משהו שקשור להגדרות בתוכנה. חשבתי שאולי הבעיה היא בפרוייקט ספציפי, אבל לאחר בדיקה הבעיה מופיע בכל הפרוייקט. תמונה לדוגמא: חייב לציין שלעבוד עם הבעיה הזאת זה פשוט מתסכל. תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצליח להריץ את הארנבת עם עברית, אני מקבל ג'יבריש מלבד הכותרת שכתובה בגדול א-ר-נ-ב-ת. מישהו יודע/זוכר איך פותרים את הבעיה? נא לא להפנות אותי לאתר הקלדה אונליין, מדובר במחשב שלא יכול ולא יתחבר לרשת. ניסיתי את הגדרות התאימות ולא עזר, אפילו השתמשתי ב-DOSBOX תודה.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשמר את קלטות הוידאו הישנות בכך שאני אעביר אותם למחשב, כDVD, מה הדרך הטובה לעשות זאת? יש לי במחשב כרטיס שבעבר קנינו למטרה זו אבל אין לאף אחד שמץ איך להשתמש בו, יותר מאוחר אני גם אוכל לברר מאיזה דגם הוא, בנתיים עד כמה שזה פרימיטיבי ראיתי שכתוב עליו WIN TV. בכל מקרה, באיזו דרך יש להמיר קלטות לDVD. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה טכנית נורא מוזרה בכול הקשור להתקנת פוטושופ 4. אז ככה: הורדתי את פוטושופ 4 וברגע שניסיתי להתקין אותו על מחשב נייד (מערכת הפעלה XP) הכול הלך חלק וההתקנה הושלמה כראוי והוא עובד מעולה. עכשיו ברגע שהעברתי את תקיית ההתקנה למחשב הPC החדש שרכשתי (בעל win 7 64 bit) והתחלתי את ההתקנה הופיעה לי כותרת מסוג: "please insert photoshop cs4 into drive c" עכשיו במחשב מותקן לי דיסק קשיח יחיד לבנתיים ועדיין לא חילקתי אותו לC,D יש לי רק את C. עכשיו נסיתי אין ספור פעמים ואין ספור שיטות להתקין אותו. רשמתי את ה"EROR" בגוגל ומסתבר שלעוד מספר אנשים הייתה את אותה הבעיה ונסיתי להיעזר בפתרונות שלהם.. את חלקם לא הבנתי וחלקם פשוט לא עבדו. אז אשמח לכול עזרה בנידון... ועוד עיניין …
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה ממי שמכיר תוכנת קודי. אני משתמש בגירסה האחרונה, 19,3 שמותקנת על PC עם חלונות 10 64. יש לי תופעה מוזרה - אני צופה בשידורי עידן + באמצעות הרחבת פישנזון (זו לא בדיחה). כאשר אני צופה בערוץ 12, הצפיה חלקה ואין כל בעיה. אם אני עובר לערוץ 11, כל כ-16 שניות התמונה קופאת וכאילו נטענת מחדש , מופיע מחוון התקדמות עגול שעולה עד ל-100 והשידור נמשך. האם מישהו מכיר את התופעה ויש לו הצעה לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, רכשתי כרטיס גנרי מדילאקסטרים של DVB. חיברתי אותו למחשב (WIN7) והוא זיהה אותו כ WINFAST DVB BLA BLA. ניסיתי להוריד דרייברים/נגן מתאימים מהאתר של החברה, זה התקין משהו, אבל שום נגן. אז הלכתי והורדתי תוכנה שנקראת DVB DREAM, התקנתי והכל. ואז הוא מבקש ממני לקנפג איזה DVB זה, אז חיפשתי קצת ברשת והבנתי שזה קודם כל DVB-T, ושנית שבמרכז (ואני נמצא באזור, אל תשאלו למה) משדרים בתדר של UHF26 שזה 514MHZ. אז בתוכנה יש כמה DVB-T אז בחרתי אחד מהם , סרקתי את כל התדרים (ואת התדר הנ"ל בצורה ידנית) וזה לא מצא דבר. זזתי עם הלפטופ והאנטנה בכל הדירה ובכל זאת שום דבר. פספסתי משהו, או שפשוט אין קליטה טובה מספיק באזור שלי (שזה AZUR הרי)? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה. עקב בעיות בדרייבר של מדפסת משולבת HP Photosmart C7283 במחשב של אמי, אני נאלץ לעשות לו התקנה מחדש. אז ככה: 1. הסרתי את הדרייבר ע"י קובץ ההתקנה של הדרייבר העדכני שהורדתי מהאתר של HP. 2. לא השארתי לו כל זכר ע"י התוכנה Driver Fusion. 3. אתחלתי את המחשב. 4. הפעלתי את קובץ ההתקנה ופעלתי על פי ההוראות. 5. ההתקנה מבקשת ממני לחבר את הכבל של המדפסת למחשב. בשלב הבא מתרחשת הבעייה: כאשר אני מחבר את הכבל של המדפסת למחשב ליציאת USB, ההתקנה מזהה את המדפסת ומתקינה אותו, אולם כמה שניות לאחר תחילת ההתקנה, קופץ אשף התקנת חומרה חדשה של חלונות, וקוטע את ההתקנה. התוצאה: ההתקנה נכשלת. מה הסיבה לבעייה? עדכון: פתרתי את הבעייה. נראה שזה קשור להפעלת תוכנת Driver Fusion.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהמצלמה שלי עובדת טוב (כי יש לי תוכנה ואני רואה את עצמי שם) ואינ יודע שהתקני הקול שלי עובדים (שומע מוזיקה והכל) דבר אחד שאי לא יכול לגשת אליו זה אשף כיוונון האודיו והוידאו במסנג'ר (הוא אומר לי שאין באפשרותו להפעיל את זה) מבחינתי אין לי צורך בהפעלת האשף אבל כתוצאה מכך אני לא יכול להפעיל שיחות מצלמה ואודיו משום שבהפעלה הראשונית של המסנג'ר תמיד הוא מפעיל תאשף אוטומטית לכן אם אני לוחץ על "לקבל" כדי להפעיל מצלמה או שולח הוא אומר לי שהוא לא יכול להפעיל תאשף כי זה מה שהוא מנסה בעצם כי זאת פעם ראשונה שלו (כי התקנתי מסנג'ר 7) הפתרון לפי דעתי הוא לדלג על שלב האשף ע"י ערך ברג'יחסטרי שנרשם (כנראה למי שעבר תתהליך נרשם לו שם ערך כלשהו) הבקשה: מי שיש לו מסנג'ר 7 ויכול לעשות EXP…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני זוכר שהייתה לי תוכנה כזו לניגון קבצי המוסיקה של Fifa99 אז בטח קיימת גם ל-2002, אני מחפש כזאת אני חושב שסיומת הקבצים היא str. זה מאוד חשוב לי, יש שם שיר מאוד יפה שאני רוצה להפוך ל-Mp3. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אני רואה שהפורום פה יבש מאוד... מה שעדכם על אתגר ציור דיגיטלי ? לבחור קונספט, או לתאר דמות או משהו... ושכל אחד יצייר את זה איך שהוא רואה ויעלה את זה לכאן מה דעתכם ? בוקר טוב להתעורר ! :yelclap: :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני בכלל לא מגזים! אני כבר למעלה מיומיים רצוף מחפש תוכנה פשוטה לסנכרון בין המחשב שלי בבית לבין הלפטופ - משהו בסגנון ACTIVE SYNC של מייקרוסופט. פשוט לא מצאתי משהו שבאמת ניתן לסמוך עליו, כל התוכנות הם או מסובכות במדיי ומיועדות לפרוייקטים גדולים או ישנות בטירוף. אפילו באתר מיקרוסופט הדבר היחיד שהם מציעים הוא להתקין Exchange Server (שברור שזה לא הגיוני!). זהו. אני זורק את הכפפה... תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה - אני עובד עם win xp ועם outlook express אני רוצה לפרמט את המחשב אבל רוצה שכל המייליים שכרגע שומרים בזיכרון יופיעו גם לאחר הפירמוט מה אני אמור לעשות ? איך מבצעים ???? תודה רבה לכל העוזרים ....
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני כותב מילון ב-WORD, רק שבמהלך העבודה נתקלתי בבעייה: אתם מכירים שבכותרת של כל עמוד במילון, מופיעים הערכים שבראש כל עמוד ובסוף כל עמוד, כגון: א-אבא... איך עושים את זה ב-WORD? ניסיתי לעשות זאת ע"י שדות בשילוב מאקרו, אך לא הצלחתי. אודה מאוד למי שיכול למצוא לי את הפיתרון לבעייה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שעתיים של חיפושים לא מצאתי פתרון! אני מחפש תוכנה להגבלת גלישה באתרים מסויימים לפי זמן מוקצב. ולא לפי שעות מסויימות. לדוגמא: הגבלת זמן גלישה בפייסבוק לשעתיים בלבד כל יום. השעתיים יכולים להתפרס על כל היום מצאתי כמה פתרונות לדפדפנים מסויימים אבל אני מחפש פתרון גלובלי, שיתפוס על כל הדפדפנים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
נראה אתכם.... משיגים דוס(dos).. אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ידה למי שישיג לי...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הערך HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger כותבים REGEDIT בRUN ואז מנתבים עד לתקיה MSNMessenger ואז עושים עליה חץ ימני ואז EXPORT ואז שומרים אותו זה כמה קילובייט ואז מעלים לפורום..
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
תוכנה שמשנה את הקול אולי? עם כן אני יודה לכם מאוד תודה רבה מראש אדיר
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היה לי מערכת WIN7 והתקנתי בדיסק קשיח אחר את המערכת הפעלה אבנטו 11 ניתקתי מהמחשב את הדיסק של אבנטו ופרמטתי את מערכת הפעלה WIN 7 עכשיו כשאני מפעיל את המחשב מחדש מופיע לי אפשרות בחירה של WIN 7 למעלה ואבנטו למטה (למרות שהדיסק קשיח בכלל מנותק) איך אני מנטרל את האפשרות של בחירה מערכת הפעלה (ב WINDOWS 7) (פעם היה ניתן לערוך את זה ידנית אבל הפעם אין אופציה כזאת ( ב - מחשב - מאפיינים - הגדרות מערכת מתקדמות - הפעלה ושחזור - הגדרות - אתחול המערכת ) תודה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד דיסק התקנה / קבצי הפעלה של DOS כך שאם אני אגדיר את ה- DOK כראשון ב- boot הוא יפעיל לי את ה- DOS ? בעצם זה לעשות תקליטון אתחול רק עם DOK (כי למי באמת יש תקליטון ???)
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-