תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, באיזו תוכנת דוא"ל מומלץ להשתמש במקום ה-Outlook Expres? אני מעוניין בתוכנה התומכת ב-POP3 ו-IMAP וכן רצויה תמיכה בניהול זהויות... אני מחפש ממשק נוח, ידיותי יותר ובעיקר - מ-ה-י-ר יותר! חשבתי לנסות את Incredimail... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היום אחרי שהתייאשתי קליל מהIE שלי החלטתי לעבור ונזכרתי שהמליצו עליו רבות פעם (אם יש יותר טוב, אני פתוח להצעות - לא מוזילה, ניסיתי וממש לא אהבתי) הסתדרתי עם רוב הבעיות אבל הבעיה הכי גדולה זה שנגיד בפורום הזה (או בפורום קקטוס) האווטארים בצד ההפוך מאיפה שהם אמורים להיות וכשאני כותב משהו זה מראה לי כאילו אני כותב הפוך (ז"א ככה - הקטן יונתן במקום יונתן הקטן P=) אני משער שזה בעיה בleft to right , right to left הבעיה היא שאני לא מוצא איפה ליישר את זה בדפדפן מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אנשים!!!!!!!! אני חייב עזרה התקנתי נירו 5.5.5.1 ואחרי הריבוט נעלמו כל הסידי-רומים (דיוידי, צורב וסידי ורטואלי (DAEMON Tools)) זהו... גם אחרי שהסרתי את הנירו הסידי-רומים לא חוזרים תעזרו לי בבקשה תודה מראש, DiSc@MaN.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה אני מקבל הודעת טעות עם הרצת WINDOW WASHER המצויינת שעבדה בעבר כשורה. מישהו מכיר תוכנה שעושה דברים דומים? בתודה מראש RH
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן! יש לי לוח של גיגה בייט ומאז שפירמטתי את המחשב יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס הקול המובנה בתוכו. הכרטיס הוא VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI עפי AIDA32 וכל ההתקנות שביצעתי כאשר וינדוס מצא את הדרייבר הוא תמיד הראה שגיאה וסימן קריאה על ההתקן. ניסיתי לסרוק את גוגל והתקנתי הרבה סוגי דרייברים שמצאתי אך אף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. היה דרייבר יחידי של VINY שבו הצלחתי לשמוע מוזיקה אך אחרי זמן מה הוא נתקע וישנה שגיאה שמראה על בעיה בדרייבר. מקווה שבעזרתכם אצליח למצוא את הדרייבר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש איזושהי דרך להתקין את הIPODHE? (מבלי לשלם 49 שקלים, נראה לי שזה חוצפה שגובים כסף על תמיכה טכנית שצריכה לבוא בחינם ופעם באמת הייתה חינם!) אני פשוט מנסה ולא מצליח
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ישנם אתרים שבהם אין לי בעיה למצוא את כתובת ה-mms אבל ישנם אתרים שמחביאים את כתובת ה-mms - האם יש תוכנה שיודעת למצוא את הכתובת הזו?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי... ברגע שאני מנסה לעשות import לvideo כלשהו, אני מקבל את השגיאה הבאה unsupported compression in file ואני לא מצליח להבין למה אני מקבל את השגיאה... הרי הפורמט נתמך ע"י התוכנה... חשבתי שאולי הבעיה היא בvideo המסויים שרציתי, אז בדקתי במספר קטעים אחרים, והבעיה חוזרת על עצמה... אז מה הבעיה? תודה מראש install
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אממ מה שאני רוצה בגוף הנושא כבר.. לא רוצה דרך ווינדוס רוצה משו פשוט וקל עם צלם עצמי ומקליט כמו שהיה לי ונמחק לי לא זוכר מזה היה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
שלום איזה תוכנה שומרת סרטון מ-Youtube למחשב? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה מוזרה עם firefox ... הוא לפעמים מסרב לעלות לי, אני לוחץ עליו ואין תגובה, לחיצות נשנות לא עוזרות ואחרי המתנה התוכנה עדיין לא עולה. הדרך היחידה לפתור את זה לפי מה שגיליתי היא Task Manager פשוט לבטל את ה Process של ה Firfox ולהפעיל את התוכנה מחדש (לפעמים זה לוקח מספר ניסיונות עד שהיא עולה..). באג מעצבן רצח לא מצאתי פתרונות בגוגל .. יש למישהו עצה ? ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, ויש לי את הגרסה הכי חדשה של התוכנה (5)
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מצלם די הרבה בחשיפה ארוכה, עם חצובה. נוצרת לי בעיה לפעמים שהלחיצה על הכפתור במצלמה יוצרת רעידה קטנה בתחילת הצילום ולכן כל מקורות האור בתמונה מקבלים מעין צ'ופצ'יק כזה, בהתאם לתזוזת המצלמה. אני יודע שאם אשתמש ב- Self Timer הבעיה תיפתר, אבל לא תמיד זה מתאים למה שאני רוצה לצלם. מה הדרך הטובה ביותר לערוך תמונות שיצאו כך? האם יש כלי בפוטושופ שיודע להתמודד עם זה בצורה מתוחכמת? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, כמה שאלות שקשורות לסרטים וצריבה: 1. יש לי NERO 6 ULTRA. ישנה אפשרות, אם אני לא טועה לצרוב סרטים בפומרט SVCD? אני לא כ"כ מבין בפורמט הזה, אבל לא נראה לי הגיוני שקובץ של 700 מ"ב יתפוס בערך 600 מ"ב על הדיסק כשאני בוחר לצרוב אותו כקובץ SVCD? 2. אם לא, עם איזו תוכנה אני יכול להמיר קבצים ל SVCD? 3. באיזה פורמטים תומכים רוב ה די וי די היום (מלבד MPEG ו VCD/SVCD) תודה מראש שחר
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשנות את התמונה של השיר. התמונה מופיעה או מדיה פלייר או בסמל האייקון [למשל בשולחן עבודה] או בשמיעה בסמארטפון . חיפשתי במאפיינים ולא הצלחתי למצוא. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה דקות התקנתי את ה- widows XP Home edition מחדש (אחרי פירמוט), ועכשיו אני לא מצליח להתקין את Mozilla, שעבדה לפני הפירמוט. תוכנית ההתקנה נתקעת בשלב "Currently installing Mozilla XCOM ". מתקבלת הודעת שגיאה כזו: Error occurred during installation - Mozilla XCOM: - 204 NO_INSTALL_SCRIPT ניסיתי גם 1.3 וגם 1.2.1, אבל הבעיה עומדת בעינה. למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, עדי.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני בא לפתוח קובץ של ACROBAT READER ומופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: נראה לי שזה בגלל שקודם התעסקתי קצת עם הרג'יסטרי, וכנראה מחקתי משהו חשוב...
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 60 גיגה וכונן אחד שקוראים לו :c ואני מחפש תוכנה פשוטה ויעילה לעשות מחיצות בכונן הזה ככה שיהיה לי גם כונן מישהו מכיר??
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
המחשב שלי מאוד מאוד חלש: P3 800 Mhz SD-RAM 128 MB ויש לי שתי תוכנות של Symantec: Norton System works 2002 Norton internet security 2003 קראתי על כך שהתוכנות של Symantec מאוד כבדות ואני פוחד שזה יכביד מאוד על המחשב שלי. איזו גירסא להתקין? האם יש אנטי וירוס חינמי?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום חבר'ה רציתי לדעת אם מישהו כבר ניתקל בבעיה הזאת , אני רוצה עכשיו להתקין KASPERSKY והוא אומר לי שאי אפשר אתה חייב להסיר את הAVG אוקיי הסרנו אותו מADD/REMOVE עדיין נשארה הבעיה ניסיתי את HIJACK THIS , CCLEANER , TUNE UP UTILITIES , REGISTRY MECHANIC כדי להסיר כל מה שקשור לAVG מבחינת REGISTRY וקבצים.. וכאשר אני מנסה להתקין את הAVG שוב , הוא נותן INTALLATION FAILED מה עוד אפשר לעשות בנדון הזה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום השאלות שלי הם 1. מישהו יכול להזכיר לי מה הם הקיצורי דרך בשביל עכבר במקלדת ולא החמש פעמים שיפט 2.האם יש תוכנה שאני יכול לצרוב איזה data disc ויהיה לו aotorun ולמי שלא יודע מה זה זה אומר שאני ייכניס את הדיסק התוכנה תתחיל לפעול בלי שאני ייעשה משהו 3.האם יש תוכנה שמראה את הדרייברים שלך ונותנת לך את ההורדות המעודכונות שלהם? אשמח עם ייענו לי על השאלות בברכה איתי
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מחשב חדש עם חלונות XP וחייגן של בזק BEZEQ-ADSL. כאשר אני מתחבר עם החייגן ברגע שמתבצעת התחברות ה IE נפתח אוטומטית ואני לא מעוניין שהוא יפתח כלל. גם כשאני מתחבר לאינטרנט דרך לוח בקרה וחיבורי רשת יש אותה הבעיה. אין אפשרות לגבי ה IE בחייגן של בזק ובזק ונטוויזן לא מכירים את הבעיה. המחשב חדש ולא מותקנות עליו תוכנות מיוחדות חוץ מדרייברים. גרסת ה IE היא 8. התקנתי גם פיירפוקס והפכתי אותו לברירת מחדל ועדיין ה IE עולה אוטומטית בעת התחברות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים צריך עזרה כמו שכתוב בכותרת, שתהיה בדרך הכי מהירה ואיכותית להעלאה. תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתמונה רואים את שתי הבעיות לגבי הcpu בדקתי ולא מצאתי קובץ שפועל שאחרי לcpu הגבוה.. נסיתי ריסטרטים שיחזורי מערכת.. לא עזר והאנטי וירוס אין לי מושג :\ הקטע עם הcpu מאתמול ממש גבוה בין 60-100 והמחשב עמוס בגלל זה שזה לא יאמן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-