תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב za כבר כמה שנים ואני מאוד מרוצה אבל תמיד הייתה לי בעיה. המשאב vsmon.exe לוקח הרבה מאוד זיכרון,אחרי אתחול הוא מתחיל במצב נורמלי של אני חושב מתחת ל 10MB ובמשך השעות והימים הוא פשוט צומח וצומח ולפעמים מגיע לשלב 50MB של זלילת זיכרון. האם יש דרך סביב זה? כל הקונפיגורציה היא ב default חוץ מההגדרות לרשת מחשבים. cookies control on medium add blocking on high web filtering off
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זוכר שפעם היתה תוכנה כזו לחלונות, מה שזה עושה זה פשוט משתמש במקום שיש לך בGMAIL לאיכסון קבצים. היופי שזה עושה את זה בצורה אוטומטית (פשוט להעביר וזהו)... אני מחפש את התוכנה הזו גם לחלונות וגם למק OSX (גם בתור widget זה יכול להיות נחמד). אם מישהו מכיר ויכול לעזור אני ישמח. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי 4 וירוסים במחשב עכשיו הורדתי את התוכנה Prevx CSI והרצתי סריקה וזה מצא לי את הוירוסים אחר זה רושם לי שאני צריך לשים Licenes Key ואין לי מישו מוכן לתת פה? זה מקרה דחוף!!! המחשב שלי לא עובד כמו שצריך
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מצטט מהסטיקי: "אם יש לכם תוכנות טובות וקישורים להוסיף לרשימה , אני אשמח מאוד אם תרשמו אותם" אבל איך עושים זאת??? (הייתי רוצה להוסיף את סרגל הכלים של גוגל שמעולה נגד POPUPS)
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אז ככה יש לי Media Player11 והורדתי כמה סרטים אם המחשב החדש שלי אם סיומת avi וזה מראה לי את זה כמו שיר ואני רק שומע את הסאונד ולא רואה את הסרט אשמח אם תוכלו לעזור לי או לתת לי תוכנה שדרכה אני יוכל לצפות בסרטים תודה.
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום. יש לי Mirc ובשבוע האחרון הוא עושה לי בעיות התחברות. הוא עבד אצלי הרבה זמן בלי בעיות ועכשיו הוא לא מתחברת לשרתים וכתוב את הסיבה הבא Unable to connect to server (Software caused connection abort) הקטע שלפעמים הוא כן מתחבר. אבל רוב הזמן הוא כותב לי את זה. וכאשר הוא מתחבר אני לא משנה כלום בהגדרות. יש להם מושג מה יכול להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקייה עם 541 קבצי תמונה בפורמט BMP ואני רוצה להפוך את כולם לJPEG (כמובן לא לעבור אחד אחד כי זה יקח שעות). איזה תוכנה חינמית יכולה לעשות את זה ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חלופית ל-Norton Utilities 2005 עם מאפיינים דומים וביצועים שווים או טובים יותר. בעיקרון, התוכנה צריכה להגן על הסל מחזור ולאפשר Undelete מתקדם, ולתחזק את המחשב באמצעות תוכנות סריקה, איחוי ותיקון תקלות משופרות.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם אפשר להפוך Office XP English ל HEBREW ? אם כן אז איך ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: קניתי מחשב חדש, לוח אם של ASUS M2N-E התקנתי עליו את הדריבר שהיה בדיסק של הדריברים, וגם הורדתי את הדריבר המעודכן. (SoundMax) אני מנסה לעשות סטריאו מיקס (מערבל סטריאו) כדי להשמיע לחבר שלי שירים דרך המסנג'ר / אי סי קיו. אני מגדיר הכל, מפעיל את הסטריאו מיקס כמו שצריך, מסמן אותו שיפעל, הכל טוב ויפה. רק מה? חבר שלי לא שומע כלום וזה גם לא מסמן לי שהוא שומע. יש לציין שהמחשב שלי חדש (לא יודע אם זה משנה משהו), אבל במחשב הישן הכל עבד כמו שצריך שעשיתי בדיוק אותו דבר. מישהו יודע מה הבעיה? אני מצרף תמונה שתראו שהגדרתי נכון. תודה ענקית לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לאחרונה כמעט על כל אתר הדפדפן מתריע לי שהחיבור לא מאובטח ולא נותן לי להיכנס גם אחרי שאני מוסיף חריגה(אם אפשר, לא תמיד) איך מבטלים את זה?? תמונות מצורפות
-
- 5 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
יש לי דיסקמן קורא MP3. עכשיו, צרבתי לי דיסק של מוזיקה שהורדתי ויש כמה שירים שהם בפורמט windows media audio file והנגן שלי לא יכול לקרוא קבצים בפורמט כזה אז הוא פשוט מדלג עליהם....בעצם אין לי תשירים האלה על הדיסק איך אני הופך windows media audio file לפורמט mp3 file???? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בעיה מוזרה.. הדפדפן של גוגל פשוט חוסם אותי מהפייסבוק, נותן לי הודעות שגיאה שאני מנסה להכנס. חשוב לציין שזה קורה כמה פעמים ביום, אבל מרבית היום אני כן נכנס חופשי.. פתאום באמצע העבודה בפייסבוק, אני רואה שהצאט עובר ל OFFLINE (כל החברים הופכים לדהויים כאלה) ואז אם אני מנסה להתחבר מחדש לפייסבוק... חוסם אותי. לא נותן. דרך האקספלורר\פיירפוקס זה עובד בסדר.. ניסיתי להתקין מחדש - לא עזר. אפיל והתקנתי ווינודס חדש - הבעיה עדיין חזרה... עריכה : זאת ההודעת שגיאה שאני מקבל : דף אינטרנט זה אינו זמין החיבור אל www.facebook.com הופסק.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל 2 דיסקים ישנים שלי במחשב שלי... אני מנסה להתקין אותם גם בצורב וגם בסידירום ובשניהם הוא נותן לי את אותה הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=122634.0;attach=51292;image משהו מזהה את הבעיה ואולי יודע לפתור אותה? (בבקשה לא לשלוח אותי לאתרים באנגלית...תודה רבה).
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שדרכה אפשר לדבר עם אנשים במיקרופון, אבל אני לא רוצה דרך MESSENGER או אי סי קיו. אני רוצה תוכנה שזה הדבר העיקרי שהיא עושה, למרות שאני לא יודע אם יש דבר כזה בכלל? עוד שאלה אני יכול לדבר עם מישהו במיקרופן תוך כדי שאני משחק באיזה משחק?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום...התקנתי ווינדוס אקס פי...אחרי ויסטה שבכלל לא הייתי מרוצה ממנו ואני מסתכל ומנהל התקנים ורואה 2 התקנים שלא מוכרים לי בכלל וזרים לי...מישו יכול להגיד לי מהם ומיהם? http://www.siz.co.il/my.php?i=jyizdmyt2kym.jpg אמרו לי שבקר אפיק SM זה משו של דרייבר של הלוח איזה דרייבר בדיוק? אין לי את הדיסק...אבל נכנסתי לאתר ויש שם מלא דריברים אגב הלוח שלי הוא של DFI תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה דיסקים של מוסיקה ואני מחפש תוכנה שתראה לי את השמות של השירים מישהו מכיר תוכנה כזו
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מוזילה הודיעו שעד הבטא הרביעית של פיירפוקס 3.1 (שם קוד Shiretoko) היא תשנה אותו לפיירפוקס 3.5. זה לא אמור לשנות משהו למשתמש, אך כעת יהיו בעיות של התאמה מחדש של התוספים לפיירפוקס 3.5 במקום פיירפוקס 3.1. השינוי נובע מכך שיהיו בו יותר ממה שהיה מתוכנן (סביר להניח בגלל התחרונות ההולכות וגוברת ממתחרים חדשים וותיקים, כרגע פיירפוקס נמצא בפיגור בדברים מסוימים מאחורי דפדפנים מתחרים). בנוסף סביר להניח שפיירפוקס 3.2 לשעבר יקרא פיירפוקס 3.6 או שיבוטל. אני אישית חושב שהיה עדיף להשאיר אותו פיירפוקס 3.1, להוסיף רק את החידושים שתוכננו, לבטל את פיירפוקס 3.2 ולהשקיע את כל המאמצים להשיק את פיירפוקס 4 (מוזילה 2) מוקדם ככל האפשר ב2010.
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהו נתקל בוירוס עם המאפיינים הבאים: - מוחק אוטומטית את הקובץ EXE של כל אנטיוירוס כך שאי אפשר להעלות שום אנטיוירוס על המחשב. - לא נותן להעלות SAFE MODE. בבקשה אם מישהו מכיר את הוירוס ויודע איך להעיף אותו שייכתוב פה כבר שבועיים זה ככה וזה מעצבן אחושרמוטה תודה לכולם :>
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע באיזה קטגוריה של פורמים לרשום את זה אז חשבתי שזה המקום שצריך אם לא אז תעבירו את הנושא טוב אז ככה הורדתי סרט מאמיול יחסית ישן Men in Black II ושאני מפעיל אותו אני רואה מסך אפור ואני שומע את הסאונד בדקתי אותו בתוכנה של הוינאמפ והתוכנה MV2Player ובשתהים רואים מסך אפור מישהו יודע ממה נובעת הבעיה כי יש לי את כול הקודקים האפשרים
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ראיתי בחדשות שיצאו עידכונים ללוחות של ASUS CUVx4-E....... המ..... בדיוק הכרטיס שלי.......!!!! אבל... מה זה הE המזד** הזה!!! איך אני אדע שיש/אין לי אותו כדי שאוכל לעדכן/להתעצבן ??? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או כל תוכנה אחרת לפתוח קובץ מקווץ שמכיל מס' קבצי טקסט למספר סיפריות שונות(לפי שם קובץ הטקסט) כלומר: נגיד יש לי קובץ ZIP שמכיל בתוכו 3 קבצים 1.TXT 2.TXT 3.TXT לאחר פתיחת הקובץ אני מעוניין לקבל עץ סיפריות כזה c:\ | ||1 סיפרייה ||-1.TXT ||2 סיפרייה ||-2.TXT ||3 סיפרייה ||-3.TXT כמובן שאין צורך במילה סיפרייה....
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני עם בבילון 6 R20 ופיירפוקס 3.0.1 האם בעיית התירגום בזמן גלישה עם פיירפוקס נפתרה, ואם כן לאיזו גירסה של בבילון אני צריך לשדרג?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו עם שלל אפקטים ומעברים שלא תהיה מסובכת מידי. השתמשתי בתוכנה AVS CONVERTER שדי סיפקה לי את הצרכים אבל מסיבה מסויימת היא חדלה מלעבוד. כמו כן אשמח למשהו יותר מקצועי או חופשי בעריכה שכן לתוכנה הזו היו לא מעט מגבלות אך הייתה פשוטה לעריכה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה כל שנה יוצא למשל לnorton גירסה חדשה? בעידכונים של 2007 אין את מה שיש ב2008?
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-