עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oded6188,

יש לי לפטופ של HP dv6514ej c2d 2.20 2gb ram יש לי את המחשב כמעט שנתיים... איך שקניתי אותו התקנתי ווינדוס XP במקום ויסטה והכל עבד בצורה מאוד מהירה בתקופה האחרונה המחשב עבד ממש לאט אז פרמטתי אותו לפני יומיים... התקנתי שוב XP SP3, עם אותם דרייברים שהשתמשתי בעבר - והמחשב נורא איטי כל תוכנה שאני פותח (פיירפוקס, מסנג'ר) לוקח זמן מכובד עד שהיא נפתחת הגלישה בפיירפוקס ממש איטית ובלתי נסבלת (אני עושה סקרול-דאון והמחשב ממש מקרתע) ניסיתי להתקין ווינדוס מדיסק אחר, אבל קיבלתי בידיוק את אותה תוצאה ניסיתי MEMTEST והזיכרונות יצאו תקינים ניסיתי הארד-דיסק אחר וגם אז הייתה בידיוק את אותה הבעיה מה אפשר עוד לנסות?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by coolpix23,

שלום לכולם. יש לי בעיה טכנית נורא מוזרה בכול הקשור להתקנת פוטושופ 4. אז ככה: הורדתי את פוטושופ 4 וברגע שניסיתי להתקין אותו על מחשב נייד (מערכת הפעלה XP) הכול הלך חלק וההתקנה הושלמה כראוי והוא עובד מעולה. עכשיו ברגע שהעברתי את תקיית ההתקנה למחשב הPC החדש שרכשתי (בעל win 7 64 bit) והתחלתי את ההתקנה הופיעה לי כותרת מסוג: "please insert photoshop cs4 into drive c" עכשיו במחשב מותקן לי דיסק קשיח יחיד לבנתיים ועדיין לא חילקתי אותו לC,D יש לי רק את C. עכשיו נסיתי אין ספור פעמים ואין ספור שיטות להתקין אותו. רשמתי את ה"EROR" בגוגל ומסתבר שלעוד מספר אנשים הייתה את אותה הבעיה ונסיתי להיעזר בפתרונות שלהם.. את חלקם לא הבנתי וחלקם פשוט לא עבדו. אז אשמח לכול עזרה בנידון... ועוד עיניין …

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  3. Started by רומן גרוס,

שאני צורב דיסק ומנסה במקביל לגלוש המחשב בקושי זז ממש גמור שהנרו מפסיק לצרוב הכול עובד מעולה אני היחיד בארץ שהנרו דופק לו את המחשב מאיטיות ?

4. Started by malior,

סליחה פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים.. אז ככה.. אני רוצה ליצור דף\תוכנה\משהו שיחפש בכמה אתרים את הערך שאני מכניס לו.. כאילו מנוע חיפוש ספציפי לכמה אתרים.. כמו של גוגל רק לכמה.. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  5. הארץ - לינק לכתבה http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1100742.html מוזילה: פירצה מסוכנת בפיירפוקס 3.5 מאת עודד ירון בעיה חמורה במנוע הג'ווה סקריפט עלולה לאפשר להאקרים לגרום למשתמשים להוריד וירוסים למחשב. מוזילה מציעה דרך זמנית להתגונן מפני הבעיה תגיות: פיירפוקס, תוכנות, אבטחה חברת מוזילה מזהירה כי קיימת פירצה מסוכנת בפיירפוקס 3.5 - הגירסה האחרונה של הדפדפן הפופולרי של החברה. ממוזילה נמסר כי הפירצה קיימת במנוע הג'ווה סקריפט של הפיירפוקס, וכבר קיים כלי המוכיח כי ניתן לפרוץ באמצעותה לדפדפן (Proof of Concept). חברת האבטחה Secunia קבעה אתמול כי הבעיה חמורה מאוד. בפוסט שכתבה מוזילה נכתב כי האקרים יכולים לנצל את הפירצה על ידי משיכת הקורבן לאתר המכיל קוד זדוני. לדברי …

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by orninyo,

http://internet.hadea.co.il/logosz.jpg זהו התוצר הסופי - גם מבחינת מיימדים

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  7. התקנתי את התוכנה, בסה"כ אני די מרוצה אבל ניסיתי לשחק עם ההגדרות (זה לא הכי ברור שיש אבל לא נורא) וחשבתי שהצלחתי לגרום לזה שכשאני אוסיף שיר בדאבל-קליק זה לא אוטומטית ינגן אלי אותו, אבל מסתבר שכנראה פיספסתי משהו. אשמח לעזרה. עריכה: אם כבר פתחתי דיון, יכול להיות שהנגן לא תומך בקבצי וידאו סטנדרטיים כמו AVI וכו'? אם לא אפשרי לגרום לו כן לתמוך?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by pain_killer12,

שלום חברים יש לי כרטיס קול, לא מובנה. פירמטתי לא מזמן, והתקנתי את הדרייבר שלו והכל היה סבבה, שומעים מוזיקה\סרטים וכו'. התקנתי cubase אך משום הוא זורק לי הודעת שגיאה מוזרה על משהו ש: no protection device detected או משהו כזה. ואז יש לי או Help או Cancel ואם אני לוחץ cancel התוכנה נסגרת. מה הבעיה שלו? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by acoca_net,

שלום רב. אני מחפש תוכנה לכיווץ של סרטים והמרתם ל AVI. ניסיתי להמיר ולקווץ בעזרת Virtual Dub אך אני לא בקיא בשימוש בה. אם שהוא יוכל לתת לי מדריך לשימוש בתוכנה או תהמלצה על תוכנה אחרת אודה לו מאוד תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by gilp123,

שלום, אני מחפש תוכנה טובה שאפשר להקליט באמצעותה את השירים שאני שומע דרך רשת האינטרנט. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. אני מחפש תוכנות מקצועניות לבדיקת מעבד,ספק כח,זכרונות ,לוח אם,דיסק קשיח ,וכרטיס מסך מחפש גם תוכנה שאפשר לבדוק איתה את הטמפרטורה של החום בספק כח לדעת מה המקסימום שהוא יכול להגיע בטמפרטוהרה של החום אשמח גם למדריכים לתוכנות הורדתי תוכנה שנקראת s&m הרצתי בדיקה הכל היה תקין חוץ מדבר אחד שלא הבנתי מה הבעיה קחו לינק http://www.siz.co.il/my.php?i=nnzmzzctkz2h.bmp הבעיה מסומנת באדום תגידו לי מה הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by jackhammer,

איך אפשר לעשות שהתוכנות יותקנו אוטומטית ללא התערבותי? אני יודע שיש ווינדוס שמתקין את עצמו ככה אבל איך עושים את זה לתוכנות אחרות כמו נגיד אופיס, MSN, ווינאמפ או כל תוכנה אחרת

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by gil1611,

hi sliha en li evrit bamahshev ki ani lo baarez anashim taazru li bevakasha ani kvar hodesh menase laasig draver ko laleptop sheli baya rak be ehad draver KOL kodem kol ani lo yodea eh bodkim ma akartis kol sheli yesh li leptop shel DELL taazru li bevaksha tagidu eze od informazia zarih kidey ladaat eze kartis kol yesh li tooooda ve im mishu yehol letargem le evrit taodaa shel ani esmah dooooda shuv

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by lgmtk,

שלום. חיפשתי כבר בחיפוש של הפורום, ומצאתי רק אנשים ששואלים לגבי תוכנות. אז תוכנה יש לי, למעשה 3. אני מנסה בעיקר להמיר קבצי MP4 לAVI או AVI שגדולים מדי ברזולוציה לרזולוציה קטנה יותר שתתאים לZEN שלי (מקס' של 620X320 בערך). הבעיה שלי היא: כל תוכנה, ולא משנה אם זו התוכנה של CREATIVE של הZEN עצמו או של XILISOFT או של AVS, איך שאני לוחץ על הכפתור המרה הוא מתחיל ומיד מפסיק ואומר "CONVERSION UNSUCCEFUL" או יותר גרוע - לא אומר כלום, כאילו לא לחצתי על הכפתור. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט בצד, וכמו שניתן לראות בכלל לא אמורה להיות לי בעיה עם זה. כדוגמה, ניסיתי להמיר סרט MP4 באורך מלא ברזולוציה 720X480 לרזולוציה שתתאים לנגן. תודה מראש לכל עוזר

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by NeWorld123,

אני מעוניין לדעת אם יש תוכנה פשוטה שיודעת לסנן אתרים מסוגים שונים ???

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by ratsond@gmail.com,

קניתי מחשב חדש, התקנתי בו WINDOWS' OFFICE ונורטון - הגירסה הכי מתקדמת. השאלה היא מה עוד צריך להתקין. האם הנורטון הוא מספיק חזק שאפשר לסמוך עליו או שצריך תוכנות נוספות? האם למשל צריך בנוסף להתקין גם AD AWARE? אשמח לקבל תשובה מלאה תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. מחשב חדש. הותקן נורטון מה עוד מומלץ להתקין כדי להגן עליו. אשמח לקבל הסברים על ההבדלים ביון וירוסים לרוגולות ולכל שאר הטפילים תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by RONEN1N,

שלום לכולם אני רוצה להגדיר הרשאות ntfs על תקיה אבל אין לי את הלשונית אבטחה במאפיינים מה עושים?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. Started by davidcohen,

היי כשאני מנסה להתחבר למסנג'ר הוא רושם לי קוד שגיאה מס' 80040154 . ניסיתי לעשות את מה שיש פה : http://msn-errors.blogspot.com/search/label/error%20code%2080040154 אבל זה לא עזר והבעיה ממשיכה. מישהו יודע איך לפתור את זה ? תודה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. ברשותי CANON A2000 , אתמול היה לי קונצרט ויש לי שם סרטונים חשובים, העניין הוא כשניסיתי להעביר סרטונים בפעם הראשונה המכשיר והמחשב נתקעו אז הייתי חייב לנתקו. כשניסיתי לחבר אותו עוד פעם ולהעביר את הסרטונים ADOBE PHOTOSHOP כתב לי שלא ניתן להעביר את הסרטונים מהמכשיר ויש לבדוק אם המכשיר טעון או שהכרטיס זיכרון במקום. כשאני מנסה להפעיל את הסרטונים דרך המצלמה הם פועלים רק אי אפשר להעבירם למחשב. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. יש לי מערכת חזקה e8400 9800gtx+ 4gb ram 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest והרשמקול כל פעם אומר לי כל פעולה שאני עושה ברשמקול הוא אומר לי ככה ויצאתי מהכל

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by JHHNUA,

בעיה חדשה מאתמול לגבי ניגון קבצי WMV בBS.Player הנגן אומר לי אוגר לזיכרון זמני וזה תוקע את הסרט לזמן מה ואחר כך ממשיך. כל דילוג בסרט גורם לתקיעתו למשך חצי דקה. ניסיתי הכל התקנת מקודדים הסרת הנגן ועוד. יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by aarrek,

שלום , יש לי סרט DVD שהעתקתי אותו ל- DOK ואני רוצה שהסרט יופעל באופן אוטומטי כאשר מחברים אותו למחשב. איך ניתן לעשת זאת ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by ALÞHA,

עוד מישו נתקל במצב בו השועלאש קורס כשהוא מנסה לבצע LOG-IN לחשבון שלו ב PAYPAL?... (דרך paypal.com)

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by Imtheman,

אני מחפש תוכנה שיכולה לתרגם מסמכים מאנגלית לעברית עדיף שתיהיה חינמית

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים