תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך תוכנה של dj די גי בבקשה דחוף למי שיש תיתנו לי את האתר................... תודה $שלומי$
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי פתח לאחרונה חברה לאכסון אתרים והוא ביקש מימני שאני אעזור לו קצת בפרסום. אתר החברה הוא: *צונזר* ישנה תמיכה של 24 שעות. תודה על הקריאה.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום יש לי קבצים שהסיומת שלהם היא PIC. אשמח לקבל את המלצותיכם לתוכנה שיודעת לפתוח את הקבצים הללו. עדיפות כמובן לתוכנה חינמית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, עד הזמן האחרון עבדתי עם TEAMVIEWER, אבל לאחרונה הוא עושה לי הרבה בעיות בחיבור. אילו אפליקציות נוספות יש שנותנות לשלוט על מחשב מרוחק ועונות לדרישות: - גם השולט וגם הנשלט רואים את מסך המחשב (לא כמו REMOTE DESKTOP למשל) - עובד גם על XP - עדיף חינמי - לא רץ באופן קבוע אלא ע"י הרצה ידנית (כלומר, צריך להיות מישהו ליד המחשב הנשלט) תודה
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד קומפקס פרסריו 2.1, כרטיס מסך של ATI רדאון 9200. עכשיו לפני כשבוע התקנתי מחדש את הווינדוס, לא התקנתי שום דרייבר של הכרטיס מסך. עכשיו הבעיה היא למעשה שכשאר אני מוריד את הדף או גולל אותו על ידי הגלילה בעכבר הדף זז באיטיות והתמונה נמרחת. מה אני יכול לעשות כי זה ממש נמאס... ואם צריך דרייבר מסוים אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כי חרשתי תאתרים שהביאו פה ולא מצאתי.... תודה לכל מי שיעזור...
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב MSE חינמי של מייקרוסופט חדש מעודכן ויש לי קספרסקי 2010 "חדש" בקופסא עם סיריאל מקורי לא פתחתי אותו ישן במגירה , השאלה אם ה MSE חזק יותר ? ( בגלל שזה 2010 ) , אני מפחד שאני לא אצליח להתקין את האנטי וירוס בגלל שיש שם עידכון לשנה ואנחנו ב 2013 , צריך עזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקלטתי יותר מידיי ואני מעונין לחתוך חלקים מהסרט, וגם כן לכווץ את גודל הקובץ. אני חושב שהכרטיס TV שלי מקליט MPG2 אבל אני לא בטוח.
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה המקוללת הנ"ל speedypc pro ולאחר ההפעלה מחדש ראיתי שפיירפוקס "נקי" לחלוטין. אין היסטוריה, אין מועדפים, אין סיסמאות שמורות באתרים וכו'. הכל נמחק? נעלם? אכלתי אותה ביג טיים? או שיש דרך לשחזר את זה? היו לי כל כך הרבה פייבוריטס וטאבים חשובים ): תודה רבה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה מה שאומר לי האקספלורר שאני נכנס לראות דברים באינטרנט..יש לכם מושג במה מדובר ? הנה לינק לתמונה של השגיאה.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קיבלתי Sony כתיבה x48 שכתוב x12 קריאה x48 אני צריך תוכנה טובה שמאפשרת לי להשתמש בשיא מהירות הצריבה שלו!!! איזה יש??? תורה מראש!
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP ואני מעוניין לצרוב תמונה על דיסק דרך הלייזר שיש לי בכונן . אך אני לא מוצא תוכנה מתאימה מישהו יודע אך או עם מה אני צורב?? תודה
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי יש לי את הנייד הזה compaq presario c700 (וליתר דיוק זה הדגם המדוייק c795ej) הגיע עם ויסטה עליו שנמאס ממנה כבר התקנתי XP PRO SP2 הצלחתי להתקין את כל הדרייברים חוץ מהכרטיס קול... וניסיתי כ"כ הרבה דברים שאין לכם מושג כמה אני ישמח שמישהוא יצליח לעזור לי... אז יש פה יחיד סגולה? :-\
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הי מישהו יודע דרך איזו תוכנה (התומכת ב XP) אני יכול להקליט סרט ממכשיר וידאו למחשב (בכל פורמט איכותי נורמלי) יש לי GFORCE2 עם וידאו IN ומחשב מספיק טוב, כך שמבחינת חומרה אני מסודר תודה
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש באאוטלוק אקספרס לצורך קבלת מיילים. ישנם קבצים רבים שבמקורם הם קבצי וורד, פאוור פוינט, pdf וכו' שמתקבלים אצלי בפורמט dat. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה או לפחות לדעת מה הסיומת המקורית של הקובץ שלשלח אלי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הצלצול המעצבן של הפלאפון מעיר אותי כל יום אני קם בקריזה עצבנית מישהו מכיר תוכנה של שעון מעורר במחשב שנגיד ב7וחצי תפעיל איזה קובץ MP3... משהו כזה לפחות אני יקום ישמע מוזיקה לא צלצול מעצבן ואני צריך לקום עד המחשב לכבות את זה (הפלאפון על כיסא לידי אני מכבה אותו ובדרך כלל נרדם בחזרה :}
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולעבוד עם התוכנות פוטושופ ופרימייר. איזה דרישות חומרה מינימליות אני צריך, מבחינת מעבד וכרטיס-מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של LG מדגם LW60 אני לא מצליח להתקין את כרטיס הקול בכל דרך שניסית אולי מישהו כבר ניתקל בבעיה הזו ויודע מה לעשות במחשב הזה או דומים אם צריך עוד פרטים תגידו תודה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי סרטים ותרגום בנפרד אני רוצה לחבר בנייהם שיהיו מחוברים לתמיד אבל אין לי תוכנה אני צריך שמות של תוכנות שמחברות תרגום לסרט תודה לכל מי שמגיב
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש משהו לא טוב בתוכנות ללא התקנה(portable)? כלומר.אם יש תוכנה שאני רוצה כמו נרו או דפדפן פיירפוקס שהם ניידות, כדי לי להשתמש בהם במקום אותה התוכנה שמותקנת על המחשב ובכך מאיטה אותו? התוכנות הניידות האלה הם יצייבות, יש להם משהו שלילי? כי חבל סתם להעמיס על המחשב בתוכנות שדורשות התקנה.
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום! שיחקתי TF2 לפתאום הופיע לי מסך כחול וריסט ישר אחרי זה הקובץ דאמפ של השגיאה אני ישמח אם משהו יוכל להגיד לי מה הבעיה! תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי סרטון וידיאו AVI במחשב בסרטון הזה למעלה יש לוגו גדול ומעצבן, אני רוצה לחתוך אותו ושיהיה לי את הסרטון הזה בלי הלוגו שנמצא למעלה. אפשר לעשות את זה עם WIONDOWS MOVIE MAKER או צריך תוכנה מיוחדת?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מעתיק את הכתוביות לתוך הסרט הוא כותב שהם LOADED ולא מראה לי אותם למישהו יש פיתררון? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחבר לserver כלשהו הוא מתחבר טוב מאוד אבל ב אבל ב Kad Network רשום Kad Network Status: Disconnected לפי מה שהבנתי אם אני לוחץ על KAD אמורה להופיע לי רשימה של שרתים אבל שאני לוחץ לא מופיע לי שם שום שרת כדי להתחבר באופן ידני איך בכל זאת אני מתחבר ל KAD ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 10.8k צפיות
-