עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omer1789,

הורדתי את התוכנה הנ"ל, לפני שהיה לי רשת אינטרנט היא הורידה לי מהר, עכשיו כשיש לי רשת היא מורידה לאט. מה לעשות? איך אפשר להאיץ אותה? האם זאתי התוכנה מועדפת ביותר? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני פותח את MKVMERGE מכניס לשם את קובץ הכתוביות מסוג SRT, בוחר בLANGUAGE: HEB וגם בFORMAT SPECIFIC OPTIONS אני בוחר SUBTITLES CHARSET: HEBREW. ובכל זאת כשאני מנסה לנגן את הסרט אין כתוביות בכלל. וכשאני מחלץ את קובץ הכתוביות בעזרת MKVEXTRACT אז הקןבץ שהכנסתי קודם, עכשיו במקום תווים עבריים יש שורות ריקות. יש לציין שעם כתוביות אנגליות זה כן עובד, אז אני מניח שיש בעיה כלשהי עם עברית. איך ניתן לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. תהנו ותגיבו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by assaf990,

צריך לזה אמולטור או משו כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן ושלום לכולם שאלתי היא: איך ממירים ובעזרת אילו תוכנות ? בלי לסבך עניינים!! תודה שמוליק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by psycho killer,

יש לי בעיה באקספלורר שאני לא יכול להיכנס לכתובת מסוימת אין לי שום הגבלה לכתובת הזאת ודיברתי עם בעל האתר ניסתי כמעט הכל ורק אצלי זה לא עובד כנראה שיש לי פרצות אבטחה בדקתי עם כמה תוכנות ובספייבוט גיליתי 5 אקספלויטים שהספייבוט אומר שהוא מתקן או מוחק אבל בסריקה חוזר הוא מגלה אותם שוב ועדיין האתר לא עולה איך אני יכול לסדר את זה?<?<

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by מוקיון1,

לכל מי שמכיר את התוכנה ובטח רובכם בגירסה החדשה ישנה אופציה חדשה שנקראת ניקוי שטח פנוי מה היא עושה ? והאם מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. זקוק לתוכנה שמנגנת סרטים ואפשר להוסיף כתוביות (הכל חוץ מ-MICRO DVD)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Crash5,

כאשר אני מנסה להכניס קוד רישיון לתוכנה מתקבלת ההודעה הבאה מישהו יודע מה צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

2 ציפורים במכה אחת. ניסיון פיצוץ בחלקיקים + אפקט המטריקס. http://www.tovilevis.com/tests/MatrixTea.wmv יצא סביר.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ToMeRv32,

מהו אימוטלטור הPS2 הכי טוב שיש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by A.J,

שלום, כמו שכתבתי בכותרת מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שיכולה לפתוח קבצי VCE תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. נוכחתי לשים לב לתופעה מעצבנת באתרי החדשות הישראליים למינייהם (Ynet, Walla, מעריב NRG וכ"ו): אפילו אם חוסם הפופאפים של הפיירפוקס שלי (גרסה 11 האחרונה) מופעל + תוספי ה-Noscript וה-Adblock Plus מותקנים ומופעלים, פרסומות ביניים ואחרות ממשיכות להופיע וחלונות (ואף לשוניות) קופצים ממשיכים לקפוץ, כאשר הם נעלמים מאחורי פיירפוקס עם פתיחתם. מה גורם לבעייה הזאת, ואיך לפתור אותה? להלן מידע מתומצת לגבי אופי פעולת שני התוספים שלי (אם הוא יוכל לעזור לכם לפתור לי את הבעיות עם הפרסומות והפופאפים שלא נחסמים): ה-Noscript שלי מוגדר בכל האתרים לאפשר תוכן של תוספים חיצוניים לפיירפוקס (Java, Javascript, Flash וכ"ו) וכן זכויות רק לתחום שבו אני נמצא וכן לתחומים שהאתר צריך על מנת שייעבוד כהלכה (שהי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by moran14,

אני מנסה להפעיל את המדפסת וזה רושם לי שזה סחר.. יש מקום להוריד את הדרייבר הזה ללא עלות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tman,

עשיתי רשת עים שיתוף אינטרנט בדומה למה שרשום כאן :http://rotter.net/cgi-bin/rotter/dcboard.cgi?az=read_count&om=38&forum= DCForumID19&archive=yes עכשיו הרשת פועלת מצויין לשניי הצדדים (המחשב הראשי עים WIN 2000 והשני עים 98 לא SE )ובשיתוף האינטרנט מ2000 ל 98 יש בעיה :אני יכול לעשות מ98 פינג לאתר והוא פועל בסדר אבל האקספלורר לא מגיע לשום דבר וגם מירק לא פועל בסדר(האינטרנט ב 2000 פועל בסדר)-עברתי על כל ההגדרות כמה פעמים ואני לא יודע מה הבעיה(זה לא בעיה של אטיות באינטרנט זה בעיה שהוא לא פועל ורק פינג מגיב-תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DuraLuminium,

שלום לכולם, אני לא בטוח לאיזה פורום זה שייך אבל תעבירו בבקשה לאן שזה שייך. תודה. יש לי בעיה ביצירת גרף, ולפי מה שהבנתי הוא על צירים X Y Z אז יש שתי עמודות. אני לא מצליח ליצור אותו באקסל -> הנה איך שהוא אמור להיראות (סליחה על חוסר הכשרון בציור): http://img185.imageshack.us/img185/8783/2948vh1.jpg הנה הנתונים: תאריכים: 25.10.2007 22.2.2008 7.3.2008 22.4.2008 6.6.2008 זה אמור להיות כמו בציור הנה הנתונים האחרים לפי הסדר של התאריכים שרשמתי למעלה: 25.10.2007 PH -9 ריכוז חמצן - 11.5 22.2.2008 PH -9 ריכוז חמצן - 28.5 7.3.2008 PH -8.5 ריכוז חמצן - 22 22.4.2008 PH - 8.5 ריכוז חמצן - 15 6.6.2008 PH- 8 ריכוז חמצן - 14 תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Saliman,

אני מתכוון לצורות כמו החץ, לב, סיכה וכו' חיפשתי אפשרות כזו אבל לא מצאתי... ד"א אם זה שייך לפורום תוכנה אנא העבירו את זה לשם, לא הייתי בטוח לאיזה מהפורומים לשייך את ההודעה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sgsg,

הכוונה לשפת הכתיבה - לא לתפריטים. מדי פעם, אני לא יודע למה ומאיזו סיבה וורד פשוט מסרב להחליף את השפה לאנגלית. זה קורה כשאני כותב מימין לשמאל, אחרי מילה בעברית מדי פעם וורד מסרב להחליף את השפה לאנגלית, לא משנה כמה פעמים אני לוחץ על ALT + SHIFT. ב TASKBAR אני רואה שהשפה התחלפה, אבל כשאני מנסה לכתוב השפה נשארת תקועה על עברית.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nondos,

שלום, ברשותי ארבעה מחשבים בדיוק עם אותו מפרט אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל להתקין את מערכת ההפעלה (יש לי רשיונות לכל הארבעה) הדריברים וכל התוכנות הנחוצות לי רק על מחשב אחד מבין הארבע ולאחר מכן לשכפל את הדיסק הקשיח שלו למחשבים הנותרים מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אני זקוק להמלצה על תוכנת המרת וידאו לפורמט 3GP (פורמטים שאני ממיר מהם: AVI, MPG, וכו') גם חינמית וגם בתשלום, העיקר שאיכות הוידאו תהיה מרבית (יחסית )

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ^ אני לוחץ על קישור שיש במייל מסוים והדף לא עולה בפיירפוקס שמוגדר ברירת המחדל ולא באקספלורר :-\ תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם! קניתי נטבוק שהגיע עם ווינדוס סטרטר ואופיס סטרטר מובנה. הבעיה של אותו אופיס סטרטר שהוא מציג לי כל הזמן תמונות של פרסומות באמצע העבודה וזה מאוד מפריע. אני מבין שזה הרווח של מייקרוסופט מהתוכנה ולכן הם נותנים אותה בחינם, וזה מקובל עלי. השאלה היא ביחס לזמן שבו אני לא מחובר לרשת שאז אין להם פרסומות ממילא, והם רק מציגים כל הזמן תמונות מבלבלות שלהם. רציתי לשאול אם מישהו יודע היכן המיקום של התמונות האלו בתוך התיקיות כדי שאוכל למחוק אותם ואז יהיה לי ריבוע סטטי, חיפשתי אותם ואני לא מוצא. או לחילופין איך אפשר בכלל להעיף את הריבוע הזה של הפרסומות. תודה רבה לכל המגיב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אז כמו שכתבתי בכותרת, עורך טקסט כדוגמאת notepad, שתומך בעברית, ז"א כאשר אני אסמן מלה בעברית האותיות שלה לא יתבלגנו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. מוד מבוסס על Call Of Duty סיכסוך ישראל - פלסטיני דרושים מפתחים! שלום רב, לפרוייקט בניית מוד (על בסיס מנוע קיים ומשופר של Call of Duty), המבוסס על הסכסוך הישראלי-ערבי (משחק מרובה משתתפים), דרושים מעצבי תלת מימד, מעצבים גרפיים (ידע בטקסטורות), מתכנתים בשפה עילית (כלשהי), אנימטורים, ומעצבי שלבים עם ידע ב RADINET. הפרוייקט הינו פרוייקט שנסגר לפני כ3 שנים עקב חוסר בכלים מתאימים להוציאו לפועל, כיום נבנה על אחד ממשחקי Call of Duty עם מנוע וגרפיקה ששיפרנו, ויסופק כמשחק עצמאי. הפרוייקט בהתנדבות וללא תשלום, אך עם אופציה לתגמול בעתיד (פרטים בהמשך...) אפשר לראות בקישור הבא סרטון מהמשחק בגירסתו הקודמת: מספר תמונות: https://plus.google.com/photos/103013850825750168880/albu…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Odedb52,

מקווה שתאהבו, נוצר בפוטושופ עקב שעמום טוטאלי. (עץ וציפור נלקחו מהאינטרנט) (אם תרצו בגדול - בקשו כאן ואשלח ברזולוציה המבוקשת עד 2560X1600) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.