תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה לתוכנה ליצירת פונטים... ואם אפשר גם מדריך.. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני פותח את MKVMERGE מכניס לשם את קובץ הכתוביות מסוג SRT, בוחר בLANGUAGE: HEB וגם בFORMAT SPECIFIC OPTIONS אני בוחר SUBTITLES CHARSET: HEBREW. ובכל זאת כשאני מנסה לנגן את הסרט אין כתוביות בכלל. וכשאני מחלץ את קובץ הכתוביות בעזרת MKVEXTRACT אז הקןבץ שהכנסתי קודם, עכשיו במקום תווים עבריים יש שורות ריקות. יש לציין שעם כתוביות אנגליות זה כן עובד, אז אני מניח שיש בעיה כלשהי עם עברית. איך ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע למה זה קורה - הורדתי את קובץ הניסיון מהאתר של NOD32 בחרתי שם בכל הרישום = כמובן בשפה האנגלית אבל כשאני מתקין - זה בוחר לי בשפה ספרדית....נאלצתי להתקין את הכל כי לא רציתי להישאר בלי אנטי וירוס 1. האם יש דרך להחליף שפה = מיבלי להתקין מחדש 2. למה(לעזאזל כן?) זה קורה? תודה לכל מיש שעוזר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WIN 98 directx 9.0c ati graphics turbo pci (atim64 vt) 2MB אני רואה סירטי DIVX דרך המדיה פלייר 10 והכל תקין. אך לא מצליח לראות את אותו הסרט ב-BSPLAYER (יותר נח לי בו מבחינת תרגום ועוד). כשאני מפעיל אותו דרך ה-BSPLAYER אני רואה במקום הסרט רק צבעים מקושקשים כאלה, ורוד מקושקש. מה הפיתרון לבעייה זו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איני מצליח להיפתר מקספרסקי הזה אני רוצה להחליף אנטיווירוס כי יש לי בעיות עם קספרסקי, אבל כשאני עושה לו uninstall אז הוא בכלל לא נחמק ועובד כרגיל נראה לי שזו בעיה מוכרת לאנטיווירוס הזה. יש אולי איזה דבר שמוחק אותו מהמחשב (כמו שיש לנורטון)?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה סוני וגאס כל ההתקנה הלכה בסדר וכשניסיתי לפתוח את התוכנה היא לא ניפתחה וגם לא אמרה שיש בעיה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ככה שאני מפעיל bsplayer הוא עובד אבל שאני רוצה להוסיף כתוביות הוא נתקע מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם פשוט מאוד, אני מחפש תוכנה שתגביר עוצמת שמע של קבצי MP3. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסמך עם כמה עמודים, בכל עמוד טבלה שונה. לפעמים שאני כותב הרבה בטבלה אחת חצי ממנה יורד לדף הבא למרות שיש מקום עדיין בדף שלה ויוצא טבלה על טבלה, איך אפשר לקבוע שהיא לא יכולה לעבור לעמוד הבא ,או להשפיע על העמוד הבא שאני לוחץ אנטר שהטבלה בעמוד הבא לא תרד שורה. תודה, תום
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לפני כ3 שבועות רכשתי את המשחק , בימים הראשונים לא היתה לי שום בעיה להתחבר ואף הזנתי את קוד הVIP בהצלחה . לאחר 3-4 ימים האונליין הפסיק לעבוד ומאז אני תקוע.אני מצליח להתחבר לpsn בלי שום בעיה אבל לא לאונליין של המשחק. אני מקבל הודעה can't connect to ea online servers . פניתי לעזרה הטכנית שלהם ולא משנה מה שעשינו לא הצלחתי להתחבר... בסופו של דבר הם ביקשו ממני להפעיל tracer שלפי מה שאני מבין הוא בודק את התקינות של שליחת/קבלת מידע ברשת ולשלוח להם דו"ח .הבעיה היא שעל המחשב הtracer לא עולה לי ופה אני צריך את עזרתכם . . . כאשר אני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: uotrace.exe is not a valid win32 application כאשר חזרתי לea עם הבעיה הם ביקשו ממני לבצע מספר צעדים והם: 1.ל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה תוכנה מומלצת? יש לי את נורטון גוסט ואני לא ממש יודע איך להשתמש אני צריך ליצור גיבוי של כונן D, יש לי בו איזה 60 ג'יגא שאני צריך לגבות ואחרי זה לצרוב איך אני יוצר קובץ אימג' של הכל ביחד וצורב אותו אחרי זה? כמה הוא ישקול? (כמה זה מקבץ אותו?)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה אז אני מפרמט עכשיו לפטופ שחבר הביא ואין דרייברים בכלל. בLIVE CD ראיתי דרייבר מסוג realtek 8169 pc1'8169 and 8101e אני צריך בעיקרון תדרייברים של הקול ושל האינטרנט ניסיתי באתר של רילטק אבל קצת קשה למצוא אני מתקין עליו XP והמחשב של LG ויש איזה תוכנה שתזהה לי את החומרה במחשב בלי דרייברים? אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש תוכנה לדחיסת וידאו של קבצי וידאו של מיקרוסופט ברמה הטובה ביותר של דחיסה שניתן לקבצי MPEG. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מעלים קובץ ico לאינטרנט נסתיי בחברות אחסון תמונות אבל הם לא מאפשרות את זה איפה אפשר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קניתי בזמן האחרון כמה דיסקים, ואני רציתי להעביר אותם לנגן MP3 שלי. התחלתי להשתמש בWMP, ציק צאק העברתי את כל השירים למחשב, והתחלתי לעשות קונברט. משום מה, זה לא עובד. אני משתמש בAll to MP3 Converter, וזה רושם לי את הודעת השגיאה הזו: File protected by DRM (Digital Rights Menagment) (error in 'WMA decoder' module) אני מדגיש, הדיסקים נקנו בצורה חוקית, אז אני לא מבין מה הבעיה. הציעו לי להשתמש בReal One, אבל אף פעם לא הסתדרתי עם התוכנה הזו. מישהו מוכן לעזור ASAP? תודה. :-*
-
היי, יש לי ווינדוס XP , בזמן האחרון אני מקבל כמעט כל יום מסך כחול ומיד אחריו המחשב מפעיל את עצמו מחדש.. בהתחלה זה נתן את ההודעה הזאת: http://www.up2me.co.il/images/56127921.jpg הבנתי שהקובץ שם eamon.sys קשור לNOD32 אז הסרתי אותו והתקנה מחדש גירסא חדשה יותר. בכל מקרה המסך הכחול חזר שוב עם הודעה אחרת : http://www.up2me.co.il/images/46864648.jpg ממה זה נובע? ומה לעשות? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא רואה את הקו אדום הזה מתחת לשגיאות הכתיב ב Office 2010. מישהו יודע איך להפעיל אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהו קישור למבחן השוואתי שעשו בין 4 תכנות מובילות לדיפרגמנטציה !! (איך חשבו על זה,הא?) המשתתפות: Diskeeper Norton Speeddisk O&O Defrag Perfect Disk Personal איחוי נעים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת איך אפשר ליצור תוכנה פשוטה דרך איזו תוכנה יוצרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא,אין לי בעית תוכנה.אני מחפש תוכנה להסרת קולות אדם מוידאו כך שנשארת רק המוסיקה.זה נחוץ לי כדי ליצור mp3nzv
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים אני מנסה לפתור בעייה של הקצאת פס אינטרנט בין מספר מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך ראוטר. הבעיה נוצרה היות ומצד אחד, אחד המחשבים משתמש בכמה תוכנות זוללות פס - שיתוף קבצים, הורדות. מצד שני, ספקית האינטרנט מגבילה לרוב את הגלישה (הגבלות משתנות מסוגים שונים) כך שגם כאשר מקצים רוחב פס קבוע באותן תוכנות, נראה כי עיתים הוא הופך למעשה לאחוז גבוה של הפס הזמין. עוד דבר, העדיפות היא שלא רק יוקצה למחשבים שפתחות משתמשים רוחב פס מסויים, אלא שבעיתות בהם אינם נזקקים לאותו פס(שזה רוב הזמן), הוא יוקצה חזרה למחשב שכן זקוק לו. מכאן הועלתה המחשבה האם ישנה אפשרות או תוכנה שתוכל לפתור את הבעיה. רצוי ללא תוספת רכיבי חומרה נוספים, בוודאי שלא מהסוג היקר. פרטים: המחשבים מחוברים דרך ראוטר Edim…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכנה מפעילה את אובונטו לינוקס. אני יכול להפעיל מערכת הפעלה אחרת ? איך ? בהוספת תוכנייות {?ADD PROGRRAMS} אני אמור להתקין תוכנות (בVMWARE)? אני לא יכול ,צריך סיסמה... או שאי אפשר , כי המערכת לא מותקנת בהארד דיסק?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מאגר די גדול של שירים ואני מחפש דרך לשפר ולסדר את המאגר הזה. בגדול אני צריך להכניס תבנית אחידה של "שם השיר, שם הזמר, אלבום וסגנון". בנוסף אני גם רוצה שלכל שיר תהיה את תמונת האלבום שלו. חוצמזה, הבנתי שכיום יש אפשרות להכניס מילים לשיר (Lyrics) לתוך ה-ID3. אם כן - איך עושים את זה בצורה אוטומטית/גורפת? בתכלס, אני רוצה לדעת האם יש תוכנות/כלים שמבצעים את השינויים הבאים בID3 בצורה אוטומטית: 1. שינוי שם השיר, זמר, אלבום, סגנון. 2. תמונת האלבום 3. מילות השיר תודה גדולה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע לעשות מילה שתהפוך לקישור בוורד... אני מעוניין להפוך כל כתובת שייש לי לקיצור עם מילה אחת איך זה אפשרי? תודה ויום טוב Every day I learn something new
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-