תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
זה תקופה ארוכה שאני משלים עם בעיה זאת. מדוע זה קורה? המשחק רץ נהדר אבל כל מה שקשור ללוח תוצאות(לדוגמא) או דברים מסוג זה, כמו ניקוד במשחק, הכל ג'בריש או שזה כתב מראה. איך מתקנים בעיה זאת??? דוגמה: לחצו על גוף התמונה לתצוגה ברורה יותר...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה נהדרת לסימולציה של נוזלים, גזים וחומרים אלסטיים. הנה דוגמית קטנה שיצא לי לעשות: http://www.tovilevis.com/tests/realflowtest2.avi
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2 ציפורים במכה אחת. ניסיון פיצוץ בחלקיקים + אפקט המטריקס. http://www.tovilevis.com/tests/MatrixTea.wmv יצא סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב , אני מקווה שאני בפורום הנכון..אם לא , אנא העבירו אז ככה, קיבלתי על דיסק צרוב קטע וידאו מטיול שלי בפורמט DVD (בתוכו שתי תיקיות שאחת נקראת VIDEO TS ואחת AUDIO TS ) . כשאני מפעילה את הדיסק דרך המחשב , ישר הוא נטען במדיה פלייר ואין בעיית תצוגה ומופיעים הפרקים לבחירה . הבעייה היא שכשאני מכניסה את הדיסק לנגן DVD ביתי , הדיסק לא נקרא ... כאילו לא מזוהה . בדקתי גם אצל חברות בשלל דגמים של DVD אפילו החדישים שבינהם ועדיין אותה הבעייה . צרבתי את הדיסק שוב דרך נרו על דיסק DVD-R (במקור היה על +R) , חשבתי אולי זה יעזור , אך לשווא .. ניסיתי גם לקודד אותו מחדש דרך תוכנת WINAVI לפורמט אחר ואז שוב ל-DVD אבל כאן הבעייה שבתוכנה הוא מראה שיש כמה קבצי וידאו בדיסק ואני ממש לא יודעת…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה בודקת רכיבים במחשב motherboard cpu memorys,videocard היא בודקת את זה במסך כחול כזה באחוזים אשמח לקבל את השם לתוכנה תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממש מעצבן!! כשאני מעלה גרסת IE או FIREFOX או כל דפדפן אחר שפועלים ב64 ביט (כלומר נניח אתם בחלונות VISTA, אל תעלו את הגרסה הרגילה, אלא הגרסה שרשום בפירוש עליה 64 ביט). אי אפשר להתקין את הPLUGIN הזה, ולכן הרבה אתרים עושים בעיות, כי אין גרסת 64 ביט למישהו יש פתרון לנושא??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאימא שלי יש מכשיר אל פסק אדוויס PRV700 Pro, שתוכנת ההורדה שלו היא Viewpower. התוכנה משתמשת בסביבת Java ככל הנראה. עכשיו, במנהל המשימות של Windows 7, יש שני תהליכים של javaw.exe ואחד מהם צורך מעל ל-50% CPU, ובכך פוגם בביצועי המחשב. מה הסיבה לבעייה ואיך אני יכול לתקן אותה? עדכון: מדובר בבאג בגרסה 2.14 של התוכנה. באתר של אדוויס, ראיתי שהם ירדו לגרסה 2.13SP2. התקנתי והתהליך המדובר לא צורך משאבי CPU.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי תוכנה שתעדכן את הדרייברים של הלוח אם שלי (ג'יגהבייט). כל מי שיש לו לוח אם של ג'גיה בייט מתבקש לעזור. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ושלום לכולם שאלתי היא: איך ממירים ובעזרת אילו תוכנות ? בלי לסבך עניינים!! תודה שמוליק
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהוא יש מדריך איך להשתמש בתוכנה הארורה הזאת רצוי מאוד בעברית
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין בהסבר על איך למרות שאני נמנע במלהתקין קבצים גדולים בכונן C המיועד למסמכים ולתוכנות של המחשב הוא גדל ובכך מאט את המחשב שלי אפילו שכונן C מכיל 48GB (כי פרסתי את הדיסק קשיח שלי ל-C ולF כאשר בF שבגודל 176GB אני מתקין את הקבצים הגדולים כמו סרטים ומסמכי עבודות)??? מה זה תיקיית WINSXS? היא נמצאת בתיקיית WINDOWS והיא מכילה הרבה דברים גדולים מ1MB אך בסה"כ היא מכילה 9GB??? (תיקיות כמו x86_microsoft-windows-ie-htmlrendering_31bf3856ad364e35_8.0.6001.18852_none_f5f82740381d7455) מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נעשה בפלאש... ולא זהלא פילטר של פוטושופ :-* השקעתי דיי הרבה בערך שלוש שעות אבל אני דיי מתחיל בקטע של אילוסטרציות וכישרון ציור אין לי... טוב אז בלי יותר מדיי מילים קבלו את אנג'לינה ג'ולי למרות שקצת כיערתי אותה אבל תסלחו לי טוב? ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב כמה תוכנות המרה TMPGENC CUCUSOFT DVD2SVCD וכל התוכנות הללו ממירות לי את הסרט בצורה הפוכה (התרגום למה וכל התמונה הפוכה) כל זה קרה נראה לי ממתי שניסיתי להשתמש ב FFDSHOW ו VOBSUB אני לא יודע אם זה קשור אבל אם אתם יודעים משהו בבקשה עזרה אני חייב את התוכנות האלה אני חייב להמיר את הסרטים בשביל שיצא לי אם תרגום עכשיו שמתי לב שגם סרט שאני מנסה לנגן אותו ב MV2PLAYER REALPLAYER גם יוצא לי הפוך וזה למרות שלא הפכתי את הסרט אלא הורדתי אותו והוא פשוט הפוך למה???????????????????????????????????????????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי סרט והוא גדול מדי מבחינת זמן בשביל להיכנס לדיסק איך אני יכול לחתוך את הcreadits בסוף? תודה (עם איזו תוכנה אפשר להשתמש )
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קסטה שאני רוצה להקליט ולצרוב לדיסק אבל אני לא מכיר שום תוכנה שנותנת להקליט הרבה זמן ולבחור איכות ופורמט מישהו מכיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, היה לי סרט שהיה מפוצל לשני קבצים. בעזרת מדריך מהאינטרנט איחדתי אותו וכעת זה סרט שלם בקובץ אחד. אבל איך אני מאחד עכשיו את 2 קבצי הכתוביות של הסרט הזה? היות והסרט היה בשני חלקים, כך גם הכתוביות שלו הן בשני חלקים, אבל הבעיה היא שאותם אין לי מושג איך מאחדים. אשמח אם תעזרו, תודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי עיצבתי פרוספקט בפוטושופ ושמרתי אותו ב-PDF ושלחתי לגרפיקאית באימייל. היא אמרה שהקובץ גדול מאוד (21MB, סה"כ 2 עמודים), זה מה שהיא שלחה: " הי דניאל! הקובץ מאוד מאוד כבד!!!!! פשוט תסגור את הקובץ שוב ושים לב שזה בלי שכבות. יום טוב! " איך עושים את זה ?? מזתומרת לסגור את הקובץ ואיך שומרים בלי שכבות? תודה לעוזרים
-
היי, אני צריך את עזרתכם. מי שיהיה מוכן. אני קופירייטר בשלבי הכנת תיק עבודות התיק די גמור..רק שנשאר לי פרסומת אחת נוספת לעשות. אני צריך בבקשה מישהו שיודע עיצוב ומוכן לעזור לי לעצב מודעת פרסומת עפ"י כל הפרטים שאתן לו. לא משהו מסובך. יש לציין שאני מספק את כל התמונות שצריך. תודה רבה שי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי diret-x 9 מותקן במערכת התקנתי 3d mark 2001 se והתוכנה אומרת בהפעלה שבגלל שאין לי dx 8 היא לא יכולה לעבוד מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי היום עדכון לDIVX וכשהפעלתי מחדש את המחשב אני לא מצליח להריץ סרט קדימה או אחורה בתוכנת BSplayer. אני מצליח להפעיל וידאו אבל אי אפשר להריץ לא קדימה ולא אחורה בתוכנת הצפיה של DIVX הכל עובד כמו שצריך ניסיתי להוריד חבילת מקודדים נוספת אבל זה לא עזר בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Microsoft spent millions of dollars advertising its next generation OS 'Windows Vista' in China, in fact the IT juggernaut threw up the biggest Vista Ad on the 421 meter high Jin Mao tower in Shanghai China. However after 2 weeks (Jan 19 to Feb 2) from launch Microsoft managed to sell a mere 244 copies of Windows Vista. Software piracy is rampant in the middle kingdom and a pirated version of Vista sells for a mere $1 on the streets. The following numbers are quoted by Windows Vista chief distributor in Bejing. http://www.newlaunches.com/archives/only_244_copies_of_genuine_windows_vista_sold_in_china.php
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי על ויסטה 32 ביט את סימנטק קורפורט, והוא עושה AUTO DISABLE לעצמו מסיבה לא ברורה, ומצאתי סימוכין לכך שהוא עושה זאת לעוד משתמשים (מישהו יודע למה?). אני מחפש אלטרנטיבה חינמית, יש AVAST, ANTIVIR, AVG - יש משהו אחר? מה מומלץ? איך הם משתווים לסימנטק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה תוכנה יודעת לעשות העתק מושלם אבל אני מתכוון מושלם של דיסק מידע כלשהו...?(ואתם יודעים למה אני מתכוון ) ניסיתי עם CloneCD אבל זה לא כל כך הצליח :-\ 10x
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב ISO שהורדתי מהאינטרנט, הגודל שלו הוא בערך 850 מגה, אבל הבנתי שכשצורבים את זה על דיסק 700 התוכנה מכווצת אותו. אז למה קיבינימאט זה לא צרב???? Recording device: LG CD-RW CED-8081B Recording method: Track-at-once Recording Speed: Max Thread1: Executing Thread1: Reading Disc Info Thread1: Setting Write Parameters Thread1: Reading Next Track Info Thread1: Start LBA is 0 Thread1: Processing Track 1 [Mode1] [272476 Sectors] Thread1: Converting from Mode1/2352 to Mode1/2048 on the fly Thread2: Executing Thread2: Synchronizing Cache Thread1: Executing Thread1: Reading Disc Info Thread1: Setting Write Parameters Thread1: Reading Next Track Info Thread1: Start LBA is 272…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח לאיזה פורום זה שייך אבל תעבירו בבקשה לאן שזה שייך. תודה. יש לי בעיה ביצירת גרף, ולפי מה שהבנתי הוא על צירים X Y Z אז יש שתי עמודות. אני לא מצליח ליצור אותו באקסל -> הנה איך שהוא אמור להיראות (סליחה על חוסר הכשרון בציור): http://img185.imageshack.us/img185/8783/2948vh1.jpg הנה הנתונים: תאריכים: 25.10.2007 22.2.2008 7.3.2008 22.4.2008 6.6.2008 זה אמור להיות כמו בציור הנה הנתונים האחרים לפי הסדר של התאריכים שרשמתי למעלה: 25.10.2007 PH -9 ריכוז חמצן - 11.5 22.2.2008 PH -9 ריכוז חמצן - 28.5 7.3.2008 PH -8.5 ריכוז חמצן - 22 22.4.2008 PH - 8.5 ריכוז חמצן - 15 6.6.2008 PH- 8 ריכוז חמצן - 14 תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-