תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה לצריבת יתר עדיף חינמית כמה אפשר לצרוב יותר? ואיך מגדירים את התוכנה שתצרוב יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לדעתך יש להסיר את השאלה? כן - לא נא לפרט, מה הפריע לך בשאלה זו? שגיאה!!! [h=1]האם ההודעות באאוטלוק של מיקרוסופט תופסות זיכרון במחשב?[/h]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של HP שמערכת הוויסטה שמותקנת עליו פשוט קרסה במלוא מובן המילה. אין לי דיסק גיבוי אבל יש מחיצת גיבוי שלצערי אני לא מצליח להריץ שחזור ממנה ע"י לחיצה על F11 כפי שנדרש בחוברת ההפעלה. יש לי דיסק וויסטה ממחשב אחר שאני יכול להתקין על הנייד אבל לא יהיה לי את התוכנת שחזור של HP אז השאלה מאיפה אפשר להוריד את ה- HP recovery manager שיהיה מתאים לוויסטה 64 ביט ואני אשמח לא לקבל תשובות כמו "חפש בגוגל". תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שתאהבו, נוצר בפוטושופ עקב שעמום טוטאלי. (עץ וציפור נלקחו מהאינטרנט) (אם תרצו בגדול - בקשו כאן ואשלח ברזולוציה המבוקשת עד 2560X1600) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ממש טובה ואיכותית ליצירת אנימציות בפורמט - GIF ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט DVD שאין לו באפשרויות תרגום לעיברית כי הוא מאזור אחר. יש דרך להכניס קובץ לדיסק כדי להוסיף כתוביות\ לשנות כתוביות שכבר נמצאות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך תוכנה שאני אוכל לקחת סרטון וידאו ולדביק עליו משהו כמו פרסומת שהוכנה בפלאש או בפוטושופ.... כלומר שנגיד אם יש לי סרטון אז שבתחתית הסרטון יופיע משאני רוצה.... ואז לשמור את זה בתור קובץ AVI... זה אפשרי? על איזו תוכנה אתם ממליצים? תודה מראש לכולם העוזרים!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , כדי שהיה יותר ברור מצדי הינה סרטון לדוגמא : http://www.youtube.com/watch?v=WhmCtWlEnZ4 המילים נצבעות ברגע שמתנגנות , אני מעוניין לתוכנה שעושה את זה וגם התאמת זמן מדויק שהיה מסונכרן בין המילים לשיר זה כל האפקט. תודה רבה לכם .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נכנס לי וירוס שאני לא יודע את שמו אבל אני יתאר מה הוא עושה: אי אפשר לעדכן תוכנות כמו אנטי וירוס(יש לי קספרסקי) ואי אפשר לעדכן את ספיוור דוקטור, אי אפשר גם לעדכן את הווינדוס.. אי אפשר לעשות שחזור מערכת, המחשב עובד יותר לאט וגם האינטרנט. בעיקרון הצלחתי לחסום אותו חלקת דרך הMSCONFIG כדי שלא יעלה בהפעלה של המחשב, כשאני לא חוסם אותו הוא "מוחק" פריטים מההתחל ומשולחן עבודה ניסיתי גם בSAFEMODE להסיר אותו אבל לא היתה הצלחה כמו כן נוסף לי איקון בלוח הבקרה שמו של האיקון הוא 2008 VISTA ANTIVIRUS. כאשר אינני חוסם אותו בשורת המשימות ליד השעון הוא רושם VIRUS ALERT,וגם כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי הוא רושם לי במקום היוזר VIRUS ALERT או משו כזה יש לי הרגשה שזה WORM או משו כזה …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה תקופה ארוכה שאני משלים עם בעיה זאת. מדוע זה קורה? המשחק רץ נהדר אבל כל מה שקשור ללוח תוצאות(לדוגמא) או דברים מסוג זה, כמו ניקוד במשחק, הכל ג'בריש או שזה כתב מראה. איך מתקנים בעיה זאת??? דוגמה: לחצו על גוף התמונה לתצוגה ברורה יותר...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רציתי לשאול משהוא עם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד וידה לכם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי אבל כל הדיסיקים של הדריבים כרטיסי מסך והכל של המחשב נאבדו לי ואני רוצה לפרמט אותו בכל זאת ולהתקין את הדריבים ואת הכרטיסי מסך וכל מה שצריך עכשיו השאלה שלי זה איפה אני מוצא את הדרייברים וכרטיסי מסך וכל מה שקשור לדגם של המחשב שלי ויכול להתקין אותם ???????? הדגם של המחשב לי אמרו לחפש דריברים וכל כל מהשקשור לדגם הזה : AMD 3800XP או AMD 4200XP או AMD 3200XP אחד מהם תוכלו לעזור לי בבקשב כל מי שמתמצא בזה תודה רבה אשמח לקבל תגובות ופתרונות ממכם!!! העלתי תמונה פי שביקשתם כדי לראות תנתונים של המחשב !!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו זה מוכר?. חיפשתי בגוגל , וגם באתר לא ממש מצאתי פתרון. ניסיתי להתקין כל גרסה אפשרית. יש לי ווינדוס 7. אשמח לקבל עזרה. תודה יוסי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע לעשות מילה שתהפוך לקישור בוורד... אני מעוניין להפוך כל כתובת שייש לי לקיצור עם מילה אחת איך זה אפשרי? תודה ויום טוב Every day I learn something new
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עד היום השתמשתי בנורטון הוא שירת אותי מצוין הוא קצת כבד ביחס לכולם אבל עושה את העבודה כמו שצריך! אין לי בעיה עם אנטי וירוס כבד המחשב שלי לוקח אותו בלי בעיות.. השאלה היא האם יש משהו יותר טוב מנורטון? אולי חינמי? או שכדי לי פשוט לעדכן ולקנות את הנורטון שוב פעם? חייב תשובה דחוף הימים נספרים לאחור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לעיוות קול שאני אוכל לשנות את הקול לבחורה וכאלה שזה יישמע ממש אמיתי!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי כתוביות. אני רוצה לקצר את זמן הופעת הטקסטים במספר שניות. (תוכנות נגנים מאפשרים לעשות delay, אבל לא לקצר את הזמן). יש את האתר הזה: http://www.endlesssubtitles.com אבל אני מחפש תוכנה שאולי תאפשר לי לעשות את התהליך באופן מהיר יותר. (לסמן את כל הקבצים ואז לעשות את הפעולה עליהם) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
[glow=green,2,300]אופיס 2007 [/glow][glow=red,2,300](offic 2007)[/glow] סתם בא לי להראות לכם איך הוא נראה... התקנתי אותו היום וממה שהספקתי להבין מהשימוש הקצר בו, האופיס הזה ממש נוח וממש מהיר וחוץ מזה הוא גם מעוצב יפה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן התחילה לפעול אצלי תוכנה מעצבנת שאני לא יודע את מקורה, שמה או איך לסגור אותה או להסיר אותה: לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לסגור אותה. התוכנה בעצם מציגה את מה שקורה באינטרנט (logged off, connecting, chacking password, connected)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני צריך לעשות כרטיס ביקור אבל אין לי מושג באיזה גודל לשלוח את זה לדפוס. מה הגודל הנורמאלי של כרטיסי ביקור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סרט הוא קובץ ISO ואני רוצה להוציא אותו שיהיה MPEG או AVI כדי שאוכל ליצרוב אותו על דיסק דיוידי עם עוד כמה סרטים אחרים... יש למישהוא רעיון תוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בבוקר החלטתי לסגור את כל הפורטים הלא ידועים בראוטר שלי, יותר מאוחר רציתי לשלוח הודעה באאוטלוק, רשום לי הודעה 1 מתוך 1 נשלחה, אבל ההודעה נשארת בOUTBOX והיא גם לא מגיע ליעדה הודעות שנשלחות אלי אני מקבל זה קשור לסגירת פורטים? (לא נראה לי, כי אני מקבל מיילים) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקבל מכם שמות של תוכנות אנטי ספייוור,מומלצות וטובות. מלבד התכונות הבאות: *Spy Sweeper *Spyware Doctor *Ad Aware תודה. ובהזדמנות,אני אשאל איזה לדעתכם אנטי וירוס יותר עדיף הNOD32 או הKaspersky.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי יש לי WIN2K , ויש דברים שאני רוצה לשמור ,ואז להתקין 98 , ולשמור את מה שאני רוצה בתיקיה אחת ולמחוק את כל השאר בפקודות דוס[ לא שיש ברירה]. אני מכיר את הפקודות DEL ו ERASE אבל לפי מה שאני רואה זה מוחק את כל מה שבתיקיה אבל לא את התיקייה עצמה. מישהו מכיר דף שמראה את כל הפקודות?[ HELP לא מספיק לי]
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם וירוס שלא עוזב אותי גם אחרי שאני מפרמט את המחשב. הוירוס נקרא Trojanhorse backdoor Bifrose יש למישהו מושג איך אני מוציא אותו מהמחשב שלי? כמו כן הוירוס משפיע על האקפלורר שלי, דף הבית תקוע על http://gade.6te.net, אני לא יכול לפתוח כונן בלחיצה כפולה על העכבר, אני חייב ללחוץ קליק ימיני ואז פתח. מישהו מכיר או יודע איך להסיר את הוירוס הזה? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-