תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לצורות כמו החץ, לב, סיכה וכו' חיפשתי אפשרות כזו אבל לא מצאתי... ד"א אם זה שייך לפורום תוכנה אנא העבירו את זה לשם, לא הייתי בטוח לאיזה מהפורומים לשייך את ההודעה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה מישהו יודע איך אפשר למחוק תקובץ הזה? הוא אומר שהקובץ יכול להיות מוגן או יישום משתמש בו... סגרתי הכל !!! כל מה שאפשר והוא עדיין לא נחמק אבל הקטע המעצבן זה שהוא מאיט את המחשב ברגע שאני לוחץ עליו או עובר בתיקייה שלו שזה כונן.... (הוא נמצא בכונן ולא בשום תיקייה) אז הפרוסס של ה EXPLORER.EXE מתחיל להעביד את המעבד על 100 אחוז וזה מה זה מעצבן!!!! ובגלל שנראה לי שהאקפלורר הזה משתמש בו אז אני לא יכול למחוק אותו.... ואגב הוא לא ירד בצורה נורמלית הוא גמר לרדת בלילה וזה לא הגיוני בכלל כי לא היו אנשים והאימיול לא מוריד מהר אף פעם. ברגע שאני לוחץ עליו הוא משהו הוא ישר מתחיל להעמיס על המעבד ואין לי מושג מה לעשות.... זה לא וירוס כי הנורטון היה קולט את זהו עשיתי סריקה. בבקשה עזרה... …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים... יש לי כמה לינקים לאתר רדיו... במחשב בעבודה שאני מפעיל את הלינקים הוא ישר פותח לי את ה Windows media player ושם אני שומע את השירים דרך הנגן... זה כמו דיסקים כזה שאני שומע. הבעיה שבבית, מותקנת לי BSPLAYER וכל פעם היא זאת שטוענת את הלינק... לא היתה לי בעיה עם זה, אבל משום מה דרך ה BSPLAYER אני לא יכול לשמוע את כל האלבום אבל דרך הMEDIA PLAYER אני כן מצליח להעביר שירים ולשמוע את כל האלבום. בשורה התחתונה: איך אני גורם לקישורי הייפרלינק לא להפתח בעזרת BSPLAYER אלה בעזרת MEDIA PLAYER. נכנסתי להגדרות הקבצים ושיניתישם שכל הקבצים שנפתחים בעזרת BS יפתחו בעזרת MEDIA. לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להכניס הגנה מפני צריבה מחדש לדיסק שאני יוצר (כמו שיצרני משחקים עושים). מישהו מכיר דרך טובה וחוקית לעשות את זה? (אני יודע שאפשר לפרוץ כל דבר, אבל אני לא מעוניין שבהעתקה רגילה ב-NERO יוכלו להעתיק את הדיסק שלי.. אז תחסכו ממני את ההרצאה על זה שזה מיותר)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעייה עם אאוטלוק 2007 אני לא מצליח לכתוב באותיות קטנות באנגלית בשורת הכותרת ! התקנתי את חבילת השפה וכל ההגדרות בסדר , אבל אני יכול לכתוב באותיות גדולות באנגלית ובעברית בשורת הכתובת בלבד אני מנסה בנוסף לעבור לאנגלית וזה לא נותן לי , בתוך המכתב אין לי שום בעיה לעבור ולכתוב באנגלית בבקשה למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה התחילה בעיה שבסרטים מיוטיוב (וגם VIMEO אני חושב) יש מלא כתמים ולא רואים כלום.. מצורפת תמונה. יש לציין שבMEGA VIDEO זה לא ככה. יש רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לקחת קבוצה גדולה של קבצי וידאו, לערוך אותם עם תוכנה, ולעשות מהם סרטון אחד. הקבצים הם קבצי QuickTime Movie (עם סיומת MOV). לאחר בדיקה עם מספר תוכנות פשוטות לעריכת וידאו (כמו אלה של ה- Windows) התברר, שהפורמט הזה אינו נתמך באף תוכנה. ניסיתי להשתמש בתוכנת המרה (Format Factory) על מנת לנסות להמיר את הקבצים לפורמט שונה, אך ללא הצלחה. יש למישהו רעיון או פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק לתוכנה שמנגנת סרטים ואפשר להוסיף כתוביות (הכל חוץ מ-MICRO DVD)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כ 100תמונות בגדלים שונים, ואני רוצה 'להקטין' את כולם שיהיו בגוגל אחיד, ע"מ להעלותם לאתר מסויים. איך הכי קל לעשות זאת?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדר אירוע חתונה וחופה למשפחה שנמצאת בארה"ב ולא יכולה להגיע לאירוע. פנו אליי בתור הגיק של המשפחה וחשבתי שאנסה לשאוב רעיונות מקוריים מכם. המטרה שלי היא לשדר בלייב את החתונה, אפשרי בשיחת סקייפ לארה"ב. הקשיים שאני נתקל בהם הם בעיקר איך לחבר את המצלמה בצורה אלחוטית למחשב (מרחק גדול) + איך לתלות אותה וכו'. אשמח לרעיונות יצירתיים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא שיש לי כוונות לעבור מ-Windows למערכת אחרת בזמן הקרוב, אבל השאלה בכל זאת מעניינת אותי. בקיצור, אצלי זו FastStone. אם התוכנה הזו לא עובדת טיפ-טופ תחת WINE אז אין מה לדבר. גם PaintShop Pro נכנסת לאותה קטגוריה (אני לא סובל את ה-GIMP). תוכנה נוספת שהעדרה יכול להפריע לי היא התוכנה שמשמשת אותי לגישה לחשבון הבנק שלי, Internet Explorer. באופן מפתיע (או שלא) דווקא על מיקרוסופט אופיס אין לי בעייה לוותר.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה ליצירת פונטים... ואם אפשר גם מדריך.. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי כשאני מתחיל לרשום כתובת של אתר, הכרום נותן לי אופציות וליד כל אתר מופיעה תמונה. כל פעם שאני מוסיף אות משתנות האופציות והתמונות. איך אני חוסם את התמונות? ואיך קוראים לתמונות האלה? האם זה אווטאר של האתר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את התוכנה סוני וגאס כל ההתקנה הלכה בסדר וכשניסיתי לפתוח את התוכנה היא לא ניפתחה וגם לא אמרה שיש בעיה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 3 TI 200 ומה הנוהל של החלפת הדריוורים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם פשוט מאוד, אני מחפש תוכנה שתגביר עוצמת שמע של קבצי MP3. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה ואני לא מצליח לצפות בסרטי 720p ביוטיוב. ברגע שאני עובר ל-720p התמונה נהיית קפואה ואני שומע רק את הסאונד של הסרט. היו 2 מקרים שבמקרה זה עבד (ב-IE), אבל לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד שוב. המחשב שלי עם מעבד intel core i3 והכרטיס הגרפי על הלוח אם (GA-H55M-UD2H). מערכת הפעלה win 7 home premium 64bit. ניסיתי לעבוד גם עם כרום וגם עם IE עם הגרסה האחרונה של adobe flash. אני מצליח לראות סרטוני mkv בלי בעיה. יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 ונעלם לי כונן! מה עושים? דחוף! תודה....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות , אני מכין איזה דיסק עם כמה סרטונים אישיים ואני מחפש תוכנה שתיתן לי ליצור תפריטים לדיוידי , אפילו משהו פשוט יספיק, ברוב התוכנות שניסיתי להשתמש קיימת רק אפשרות לקידוד וידאו ... אם מישהו מכיר שם של תוכנה , רצוי אפילו חינמית זה יעזור תודות ..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איזו תוכנה טובה יותר לצפייה בסרטים עם תירגום?MV2 PLAYER או BSPLAYER? האם יש לכם מדריך כיצד לקנפג את התוכנות האלו? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עובד עם פיירפוקס כבר הרבה זמן. לאחרונה לא רואה יותר את הסרטונים המומלצים ביוטיוב (מסגרת צהובה), ובגוגל אני לא רואה יותר את התוצאות הממומנות צד שמאל (אלה ששילמו עליהם כסף). בדקתי באקפלורר - הכל בסדר ורואים. אולי עדכון שעשיתי... איך מחזירים למצב שאני יראה? זה חשוב לי כי אני מפרסם ורוצה לראות.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז קיבלתי ווירוס. אני מנסה לכתוב קספרסקי בגוגל, איך שאני משלים את המילה , נסגר לי הדפדפן, כ"נל עם NOD32. ניסתי בsafe mod ולא הצלחתי מה לעשות?? עדכון- הצלחתי להוריד, אבל איך שאני נכנס להתקנה, נסגר לי החלון.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הגרסה של deep freeze xp מתאימה גם ל win 7 ? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. יש AUDIO DEVICE לא מזוהה ב Other devices יש בסימן קריאה: audio Device on high definition audio Bus ביצעתי לפי הההוראות שבאתר גיגהבייט (3 פעמים...) ולא פתר הבעייה. למה יש 2 שורות microsoft UAA Bus Driver for high definition audio? 2. לא מזהה כרטיס PCI (מותקן היטב בסלוט)!!! 3. אין BEEP בהדלקת המחשב (רמקול לא עובד) ה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי קובץ AVI של סרט ולא ניתן להריץ אותו. גם החלפה לכל סיומות הסרטים לא עזר ו-GSPOT לא מכיר את סוג הקובץ. בתקווה שזה עדיין מה שרציתי לראות, רק באריזה לא ברורה, איך ניתן לבדוק זאת? יש תוכנית שיכולה לאבחן לפי קידומות קובץ פיסי או משהו בסיגנון? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-