תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני ממיר את ספריית הדיסקים שלי לפורמט FLAC באמצעות התוכנה Exact Audio Copy. בעיקרון, התוכנה נוחה לשימוש ועושה עבודה טובה. הבעיה היא שיש לי באוסף גם דיסקים שמכילים שירים של אומנים שונים. בתוכנה יש אפשרות לסמן Various Artists, אבל אז הוא פשוט רושם Various Artists בתור ה-CD Artists, ואני רוצה שיהיה כתוב ב-ID של כל שיר את השם של הזמר/להקה. יש אפשרות בתוכנה הזאת לתת שם אומן שונה לכל שיר, כך שהתוכנה תעדכן את ה-ID באופן אוטומאטי בזמן ההמרה, בלי שאני אצטרך לשנות אותו באופן ידני אחרי ההמרה? אם לא, אז יש אולי תוכנה חינמית מומלצת אחרת שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אז ככה.. כיביתי את המחשב אתמול והדלקתי אתמול אחרי כמה שעות..פתאום קפצו לי הרבה שגיאות והמערכת שלי הורידה את התוכנה System restore (אינלי מושג איך זה הגיעה אליי) ואמרה לי שהמחשב בסכנה. עשיתי Fix Errors וזה מצא לי 8 שגיאות שהתוכנה לא מצליחה לתקן. השולחן עבודה נהיה מסך שחור ( תפריט ההתחל נשאר כרגיל) ואין קבצים. אני רוצה להחזיר את השולחן עבודה לקדמותו . כתוב לי ככה: Disk drive C:/ is unreadable Hard drive rotational speed decreased by 20% Demaged hard drive clusters detected.Private data is at risk Hard drive space less than technical limits RAM memory speed decreased significantly and may cause a system failure Hard drive does not correspond to system requests boot sector of…
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מנסה לצפות בסרט במדיה פלייר ויש לי רק קול בלי תמונה מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את התוכנה זה אומר לי את השגיאה ההבאה: בבקשה תעזרו לי..!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כל פעם ששלחתי לחבר דף אינטרנט הכל היה בסדר אבל לאחרונה במקום שיפתח האוטלוק אקספרס נפתח ה - מיקרוסופט אופיס האוטלוק ואין לי מושג איך עובדים איתו (בגלל שזה בכלל לא שולח לי מיילים משום מה). אז בקיצור, איך אני מחזיר את האופציה הקודמת שיפתח לי את האוטלוק אקספרס? בתודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
צילמתי את החינה של אחותי במצלמה וידאו ביתית של סוני. במחשב שלי יש כרטיס TV של פינקל ואני לוחד את הסרט ע"י התוכנה WINDVR ששומרת לי את הסרט בגודל של 3:4 ובפורמט של mpeg ואני צריך לערוך את הסרט (אני צריך תוכנה שעושה עריכה יסודית כמו להוריד את הקול ברקע ולהשים מוזיקה או משהו אחר). ואם התוכנת עריכה לא ניתן לערוך איתה בפורמט mpeg אז בבקשה תיתנו לי גם לינק של תוכנת המרה שתמיר לי את הקובץ הקיים לקובץ שהתוכנה דורשת. תודה מראש לירון.
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
במילים פשוטות שיהיה כמו שהוא אבל בפחות זמן. בעבר הרחוק עשיתי את זה אבל לא שמרתי את ההוראות. דוגמא אם זה לא ברור: למשל יש לי שיר של 5 דקות ואני רוצה שיהיה 4:30 דקות.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את linux ubuntu דרך virtual pc והוא מראה לי את זה ממש מוזר: http://i164.photobucket.com/albums/u32/IlanF/untitled-14.jpg איך פותרים את הבעיה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של ASUS ואני רוצה לעשות RGB SYNC לקירור מעבד שלי אבל כשניסיתי להכנס לAURA RGB SYNC זה לא מצא לי את הקירור איך פוטרים את זה? זה בעייה בתוכנה או שאני צריך לבדוק אם חיברתי כבל שעושה את זה? מפרט של המחשב מצורף הקירור למעבד שלי הוא: coolermaster 212 hyper led rgb turbo https://www.coolermaster.com/au/en-au/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-led-turbo-argb/
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא ככה: מלפני כמה זמן שהתחברתי במחשב של דודה שלי למסנגר הוא כל הזמן מתחבר לי אוטומטית אצלה, כשניסיתי להסיר אותו אז עשיתי את ה-MSCONFIG ןביטלתי אותו שם והוא חזר ואני לא מצליח למחוק אותו או לפחות להגדיר אותו שלא יתחבר לחשבון שלי מה עושים, עדיפות ראשונה ללמחוק את החרא הזה. תודה, רן. הווינדווס הוא XP
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 שמחובר לממיר כבלים THOMSON אפור באמצעות כבל SCART ל-S-Video. אני רוצה להקליט וידאו באמצעות התוכנה Ulead VideoStudio 11 Plus (הכוונה שלי היא לחבר את הכרטיס טלוויזיה למכשיר וידאו, לצורך המרת קלטות וידאו ל-DVD). הבעיה היא שאני רואה את הוידאו ב-Preview של התוכנה בצורה מגומגמת (וידאו ואודיו מקוטעים). ב-Media Center של Windows Vista דווקא רואים בסדר גמור. מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם ההגדרות של התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
הסברים על איך לערוך סרטים. קניתי את אדובי פרו 7 יד שניה ואני לא ממש מבין איך להשתמש בוא. אשמח אם מישהו מכיר מדריכים טובים לתוכנה. בתודה מראש ינשוף
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני עושה דו"ח מעבדה בביולוגיה ובוא אני צריך למצוא שיפוע של גרף שהוא לא ממש לינארי (חח) אני עושה פונקציית SLOPE. אבל בגלל שהשיפוע כ"כ קטן יוצא לי 0. איך אני עושה שזה לא יעגל אחרי הספרה השנייה אחרי הנקודה? *מצטער אם זה לא הפורום הנכון.
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום למי שמכיר יש הודעה באאוטלוק אקספרס "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות האאוטלוק אקספרס לדחוס הודעות, הפעולה עשויה להמשך מס' דקות. עכשיו בחלק מהמחשבים שבדקתי היה בהודעה אפשרות בהודעה לסמן v "אל תציג הודעה זו שוב". ובחלק מהמחשבים אין את האפשרות הזאת. מישהו יודע למה בחלק מהמחשבים אין? אגב ניסיתי גם את הפיתרון שיש בפורומים לשנות ערך ב regedit זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
המחשב שלי עמוס הוא אומר לי במאפייני מערכת (מאפיינים על המחשב שלי) בביצועים, שיש רק איזה 20 אחוז, ופחות פנוי. וזה בלי שמפעילים כלום. איך אני יכול לדעת מה מעמיס על המחשב? ולשאלה שלשמה באתי לפורום "תוכנות", האם יש תוכנה שמראה כמה כל תוכנה שמופעלת תופסת? תעזרו לי, אני מפחד שאני אאלץ לבקש מהמעבדה להרדים לי את המחשב.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה לעריכת קטלוג מכירות שיאפשר לי לשים שם תמונות לכול פריט אם יש למישהו תוכנה להמלצה שתהיה פשוטה לתיפעול תודה לכול העוזרים :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום אני מחפש פונטים בעברית (ואני לא מתכוון ל-GLOBES או שאר הפונטים שפתרו פעם את הבעיה של עברית בנטסקייפ ;D ) מישהו יודע ? למישהו יש לינק לאתרים עם משהו כזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך קוד סיריל ל פוטושופ ופלש(10) cs3 ומהר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחקתי את של LH כי בFEAR לא שומעים סאונד כשהם מותקנים... על איזה קודקים "איכותיים" אתם ממליצים ? משהו שכולל בתוכו כבר את כולם כמו של LH רק יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב סוף סוף פעם ראשונה סרקתי ותגידו לי מה למחוק או שבכלל לא [attachment deleted by admin]
-
הביאו לי את זה http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html אבל אני צריך תדריבר הכי ישן של 8600GT תבינו אותי טוב הכי ראשון של 8600GT לא החדש הכי ישן תודה
-
- 16 תגובות
- 927 צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי את Firefox 1.0.6 (כרגע אני משתמש ב-Maxthon). Firefox מאוד מינימליסטי מבחינתי, ואני צריך שתעזרו לי למצוא לו Extensions שיהפכו אותו לדפדפן מעוצב ונוח לגלישה כפי שאני רגיל מההתנסות שלי עם Maxthon. להלן רשימת דרישות מהדפדפן (סימנתי בירוק דברים שמצאתי, בכתום דברים שמצאתי אבל לא הצלחתי להתקין, ובאדום דברים שלא מצאתי): 1. מראה מקצועי - Outlook 2003 Blue (לא מושלם, אבל סביר). הייתי מעדיף שהכיתוב היה מתחת לאייקונים ולא לצידם. 2. חוסם פרסומות - Adblock Plus (משום מה, ה-Adblock הרגיל לא עובד אצלי). 3. חוסם סקריפטים זדוניים - NoScript. הגנה נוספת ל-Adblock (כמו לעשות סקס עם קומדום וגלולה, מה שבטוח בטוח). 4. המרת Bookmarks של פיירפוקס ל-Favorites של אינטרנט אקספלורר …
-
- 34 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני צריך תדריברים של 8600GT אבל הישנים לא את ה 162.18 את הישן יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני צריך תוחנה שמראה את כל התוחנות הרצות וכמה בדיוק רוחב פס כל תוחנה לוקחת מהחיבור שלי. עים יש תוחנה כזו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-