עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי Gmail ב Mozilla Thunderbird אני רוצה לשלוח מייל שאני יוכל לוודא שקראו את ההודאה אני לא יודע איך קוראים למונח הזה אני מקווה שהבנתם אותי

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. שלום, אני צריך את עזרתכם בבקשה. אני צריך לשלב בעשרות דפים קטעי וידאו שונים. השאלה היא באיזה פורמט של קטעי וידאו ובאיזה קידוד לבחור? יוטיוב? WMV? AVI? 1. איזה פורמט מכביד הכי פחות על המעבד ועל הראם? 2. איזה פורמט שוקל הכי פחות? 3. עם איזה פורמט הכי קל לעבוד ולשלב באתרים? 4. יש הבדל בקבלת הפורמטים השונים ע"י פיירפוקס\כרום\IE? אשמח להבהיר עוד פרטים אם לא הסברתי את עצמי כדי שתבינו. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. יש לי 2 מחשבים שמחוברים בינהם בכבל מוצלב במהירות 1GPS. כרגע אני משתמש בREALVNC כדי לשלוט על אחד המחשבים מהמחשב השני אבל הבעיה היא שיש לאגים מאוד כבדים (לוקח למסך זמן להתחלף ולפרטים להתעדכן). האם יש תוכנת שליטה שמאפשרת העברה מידע יעילה יותר שתתבטא בפחות לאגים. כ"כ האם יש תוכנה שמאפשרת שיתוף CLIPBOARD ותומכת בהעתקה מחלון מרוחק למחשב נוכחי ולהיפך?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם. הייתי רוצה לשאול האם מישהו יודע כיצד לתמחר נכון עבודה בתלת מימד? קיבלתי הצעת עבודה ממרכז הוראת נהיגה ליצור להם אסופה של סירטונים קצרים המציגים כיצד לבצע פניות נכונות בצמתים ועוד כהנה וכהנה דוגמאות פדגוגיות בתחום הנהיגה הנכונה. הבעיה היא שאין לי מושג כל כך כמה לדרוש מהם על העבודה. אחרי הכל, הם עושים לא מעט כסף מהסרטונים האלה, והם ללא ספק מעניקים למרכז ערך מוסף שיתרגם לכסף בסופו של דבר. למרות שהעבודה שלי מבחינת זמן איננה ארוכה באופן מיוחד. מישהו חושב שהוא יכול לתת לי תשובה מוסמכת בנושא?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  5. Started by geno77,

שלום רכשתי מחשב חדש השבוע מעבד q9550 זיכרון 4gb corsair ddr3 1333 וכרטיס מסך gtx 275 אין צורך לפרט על שאר הרכיבים, מחשב לגיימרים.. השאלה שלי היא איזה מערכת הפעלה כדי להתקין ? חשבתי על ויסטה 64, האם זה כדאי?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. אשמח להמלצה לתוכנה ככה קלילה ואיכותית. עד עכשיו הכרתי את Flashget, אך אין לה תוסף ל-FF לגרסא 3.5.1. אגב שתתמוך גם בשירות של Rapidshare. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by zonda,

שלום לכולם ! יש לי קטע וידאו שחבר צילם שהבעיה היחידה שלו זה שהוא מצולם הפוך איך אני הופך את הוידאו שיהיה ישר ?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by nbav,

אני מחפש דיירברים למחשב מאוד ישן (כמה שנים טובות ) יש לי את התוכנה אוורסט יש שם את הקטגוריות: Computer Motherboard Display Multimedia Storage Partitions Input Network Peripherals DMI חשבתי לתת פרינט סקרין של הקטגוריות הנחוצות כדי לתת את השם המלא של הרכיבים הנחוצים מישהו יכול לרשום אילו מהקטגוריות הבאות לעלות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by idokadosh,

המעבד שלי בלפחות 50% מאמץ כל הזמן יש לי מעבד 6420 של אינטל וווינדוס xp sp2 . כאשר בד"כ הוא היה על בין 0 ל3 אחוז תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by זאק,

אני צריך דרייברים ללוח ישן בתושבת 478 asus p4r800-vm תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  11. מחפש תוכנה שתעזור לי לעקוב אחרי מי מחובר אצלי לרשת האלחוטית.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. תודה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  13. שמתי לב שavgnsx.exe לוקח את אותו רוחב פס כמו הדפדפן בזמן צפייה בסרטונים ברשת (למשל יוטיוב). בNETLIMITER אני רואה את התהליך של הדפדפן לוקח X קילובייט ואת התהליך של AVG לוקח X קילובייט באותו זמן (תמיד שניהם לוקחים את אותו רוחב פס בדיוק). והרוחב פס הכולל הוא כמובן 2X קילובייט. האם הAVG באמת זולל חצי מהרוחב פס שלי?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. שלום, הדלקתי היום את המחשב ותוכנת אנטי וירוס השתלטה לי עליו ורשמה לי שסוסים טרויאנים השתלטו לי על המחשב ויש וירוסים וכו' ושאני חייב לרכוש אותה כדי שהיא תמחק אותם ..התוכנה לא נותנת לי לעשות כלום במחשב ומבטלת לחלוטין את תוכנת האנטי וירוס שכבר יש לי-נוד 32 ולמרות שכבר מחקתי אותה היא ממשיכה לעלות ובעצם לא נותנת לי שום אפשרות אחרת.. מה אני אמור לעשות עכשיו?

• 43 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. שלום! אני צריך המלצה לתוכנה שתפריד לי כמה שניות של סרטון וידאו לקבצי תמונות עבור כל פריים BSplayer לא עוזר

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  17. או שהבפר טוען 20 שנה או שהוא בכלל לא זז. למשהו יש רעיון מה לעשות :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  18. Started by n_aviv1,

מבקש ממני משהו (כנראה סריאל) בהתקנה מאיפה אני משיג את הסריאל הזה או מה שהוא רוצה?

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by gargoil,

שלום לכולם! אני משתמש באאוטלוק 2003 ולאחר שינוי פרטי איש קשר ברשימת אנשי הקשר שלי הויא זוכר תמיד את המייל הישן ורק לאחר שאני עושה בדיקת שמות הוא מגלה את המייל החדש. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  20. Started by adirbd,

שלום אני משתמש בדפדפן פירפוקס 3.5 ויש לי בעיה שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן הוא מנתק את הכל ההתחברויות שלי מהאתרים, וזה ממש מציק לי, :'( לפני ששידרגתי ל3.5 לא היתה לי את הבעיה הזאת ואני לא יודע איך לסדר את זה. :s05: אני פירמטי את המחשב והתקנתי, ולאחר כמה ימים הבעיה שוב חזרה. אשמח לדעת אם ישנה פיתרון לבעיה זאת מפני שזה מאוד מציק לי. :s05: :s05: תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  21. היי! כידוע, אפשר לשלוט ביישומים שיעלו עם הפעלת חלונות באמצעות MSCONFIG. לפני כמה שנים ראיתי באחד מאתרי החדשות, תוכנה שמאפשרת לשלוט ביישומים שיעלו באתחול, אבל באופן הבא: 1) היא מראה לאיזו תוכנה שייך כל יישום 2) לכל תוכנה אפשר לראות רשימת הערות שגולשים אחרים כתבו לגבי התוכנה, כמו: מה היא עושה, אם כדאי להשאיר אותה באתחול וכו'. למישהו יש מושג איך התוכנ נקראת? תודה!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  22. שלום! חזרתי לפני יומיים מארצות הברית וצילמתי בערך 15 ג'יגה בייט במצלמת וידאו של סוני DCR-DVD710 עכשיו אני מנסה לערוך סרט על הטיול עם החומר המצולם. ניסיתי לעשות זאת ב-Windows Movie Maker והגעתי למצב שאני שומע רק את הסאונד ולא רואה תמונה. באיזה תוכנה אני צריך להשתמש. ארד

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by tzuriely,

שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה גם לאחר פירמוט, המחשב עובד למשך מספר שבועות כמו שצריך ללא בעיות ולאחר מכן פשוט מסרב לגלוש באינטרנט... אין בעיית תקשורת מכיון שאני מצליח לגשת מהמחשב למחשב אחר ברשת. הדפדפן מסרב לפתוח אתרים. ב-process אני רואה כמה תהליכים שלא אמורים להיות קיימים. כמו שאמרתי ניסיתי לפרמט את המחיצה עם מהערכת הפעלה מספר פעמים. קיימת מחציה נוספת במחשב שאני מניח שבה הבעיה, שמכילה הרבה חומר שאני לא יכול לוותר עליו. ניסיתי לסרוק עם ESET ועם SPYWARE TERMINTOR, לא עוזר. אני כבר די מיואש.. יש רעיונות? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כי כל פעם שאני מחליף למסך טלוויזיה אני לוחץ על SCREEN RESULTION ומשנה יש איזה תוכנה שתעשה שישר אני ילחץ במקלדת ותשנה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  25. 1. אני כותב מסמך עם הערות שוליים בתחתית העמוד. ואני רוצה להגדיל את הגודל של המספרים שבהערות השוליים למטה בתחתית הדף. מישהו יודע איך אפשר לשלוט במספרים, להגדיל אותם? 2. מישהו יודע אם אפשר למחוק את הקו המפריד בין הטקסט למעלה לבין הערות השוליים למטה. כי אני לא מעוניין בקו מפריד. תודה!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים