עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Tom3bar,

כמו הכותרת... תוכנה שממירה MP3 להשמעה בקומפקט דיסק.. תודה תום.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by 8-Ball,

אני יודע שיש תוכנה שבודקת את כל היישומים שפועלים במחשב באותו רגע ומראה כמה אחוז מהזיכרון הם לוקחים מראה את כמות הזיכרון הפנוי המשומש וגם את הCACHE, היא גם מנקה את הCACHE בתוכנה יש גרפים עם קוים צהורבים וירוקים אם זה עוזר למישהו. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tood,

היי, יש לי כרטיס 4 מצלמות אבטחה,כאשר אני מתקין אותו אזיי במנהל ההתקנים נרשם כי "חסר בקר וידאו של מולטימדיה","בקר מולטימדיה","התקן לא מוכר". נראה כי אני זקוק לדרייבר לכרטיס הנ"ל ,TIAMBO HJR-4102E-L-05V CIRS-A0405AAPS תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי מעבד e8400 ללא oc זיכרון 4gb ומתי שאני ניכנס לאינטרנט אז באחוזי שימוש ב cpu הם קופצים ל 57 ואז לאט לאט יורדים,ובכללי שאני באינטרנט זה נע בין 8-50 % תלוי עם אני נניח לוחץ על איזה קישור זה קופץ יישר לאיזה 47 ולאט לאט יורד ככה זה אמור להיות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eladbu,

תגידו רק אצלי ccc 5.8 עגלה רצינית או שזה פשוט עולה ככה לוקח לי ים זמן להעלות את זה! יש איזה פתרון? (יש לי מחשב פצצה כך שזה לא בעיה של זכרון וכו!)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

דבר ראשון אני רוצה להגיד מראש, לא להתחיל להתלונן על ווארז, תרגומים זה דבר חוקי מסיבה מאוד פשוטה שבני אדם "עושים" אותם לבד ומפיצים ב"רישיון חופשי". אז ככה, יש לי תרגום לגירסא שונה, ואני רוצה לסנכן אותה לגירסא שיש לי, חשבתי שזה יהיה מספיק פשוט עם bsplayer להגיד לו לקפוץ שני שניות אחורה ובזה נגמר הסיפור, אבל מסתבר שזה בכלל לא קשור, וההפרש קשור לפריימים או לkbps וכל השיט הזה שאין לי מושג מה אומר... למי שיש הסבר שטיפה נוגע לווארז, לא לכתוב אותו פה! אפשר לשלוח לי מסרים... אני לא רוצה שהתארד הזה יתלכלך.. ;D תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי אופיס 2003 באנגלית מקורי עכשיו אני רוצה לשנות אותו לעברית, אפשר להוריד דרך עדכון או להוריד או משהו שיהיה לעברית? פא'ץ או עדכון או תוספת? תודה compman112

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכם. אני משתמש קיום בתוכנת outlook express, לפני כמה ימים קרס לי המערכת הפעלה שלי. ויש לי בתוכנת outlook את הפנקס אנשי קשר שלי. (בערך איזה 70 אנשי קשר מאוד חשובים). מה שעשיתי זה הוצאתי את הארד-דיסק מהמחשב, ושמתי אותו במחשב אחר שיש ברשותיי בבית. עכשיו הבעייה שלי היא כזאת: אני לא יודע איך אני שומר את כל אנשי הקשר שלי, כי אין לי אפשרות בכלל להכנס ל- outlook שלי. שאני נכנס ל- outlook במחשב השני שחיברתי אליו את הארד-דיסק, הוא פותח לי את ה- outlook ריק בלי כלום. הוא בכלל לא פותח לי את ה- outlook מהארד-דיסק שלי. זה הגיוני גם בגלל שאני מעלה את ה- win xp של המחשב הנוכחי, אין לי אפשרות לעלות את ה- win שלי, כי הוא קרס. מה אני עושה חברים תנסו למצוא לי פתרון.??? בתודה מראש בר לוי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ibo,

אהלן ובכן אני בד"כ גולש דרך גוגל כרום. יש לי בעיה שהתחילה האמת לפני כמה שבועות שיש סירטונים ביוטיוב שהוא פשוט לא טוען אותם - אך דרך אקספלורר הוא כן! הנה תמונת מצב: הוא כל הזמן משאיר על תמונת הטעינה ולא מראה. מה אפשר לעשות? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הגרסא מעודכנת..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by McTamir,

ביינתים אני משתמש בניקוי הרג'יסטי של CCLEANER אבל אני לא ממש בטוח שהוא טוב ושמעתי רבות על Registry Mechanic וTUNEUP 2007 ואני לא יודע במי לבחור, שמעתי שהתוכנות האלה לפעמים הורסות ומזיקות למחשב בננגיעה בקבצי רג'יסטי. אז האם אפשר ליצור גיבוי לפני הניקוי רג'יסטי?ואם תיווצר תקלה בעקבות הניקוי הגיבוי בטוח יעזור ויחזיר את המחשב למצב הקודם? תודה מראש למי שיענה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מחשב lenovo 3000 n200 תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני שם ציטוט שדיברתי עם KOM כדי שאני לא אצטרך לכתוב וזה גם יחסוך לכם שאלות: KoM: (5:17 PM) מה הבעיה? eewc_ee_king: (5:18 PM) בהתקנה של EE כל פעם הוא מגיע לאחוז אחר כשהוא אומר לי שהוא לא יכול להעתיק את הקובץ ל C ואז אני לוחץ אישור וזה יוצא מההתקנה ניסיתי להתקין כבר עשרים פעם... פעם אחת זה הגיע עד לאחוז 63 לפני שזה יצא לי eewc_ee_king: (5:19 PM) מה עושים? KoM: (5:19 PM) ההתקנה עצמה לא פגומה? ולא נארה לי שהיא פגומה-מאות ואלפים כבר התקינו בלי בעיות eewc_ee_king: (5:20 PM) ויש לי מספיק מקום בהארד דיסק 2. ניסית תיקיות שונות להעתקה? eewc_ee_king: (5:22 PM) מה הכוונה? ואי אפשר לשנות תיקיות...ניסיתי אבל זה לא הולך באג בהתקנה KoM: (5:22 PM) זה קובץ זיפ? eewc_ee_king: (5:22…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by psycho killer,

יש לי בעיה באקספלורר שאני לא יכול להיכנס לכתובת מסוימת אין לי שום הגבלה לכתובת הזאת ודיברתי עם בעל האתר ניסתי כמעט הכל ורק אצלי זה לא עובד כנראה שיש לי פרצות אבטחה בדקתי עם כמה תוכנות ובספייבוט גיליתי 5 אקספלויטים שהספייבוט אומר שהוא מתקן או מוחק אבל בסריקה חוזר הוא מגלה אותם שוב ועדיין האתר לא עולה איך אני יכול לסדר את זה?<?<

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Tuvok,

שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה ואני לא מצליח לצפות בסרטי 720p ביוטיוב. ברגע שאני עובר ל-720p התמונה נהיית קפואה ואני שומע רק את הסאונד של הסרט. היו 2 מקרים שבמקרה זה עבד (ב-IE), אבל לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד שוב. המחשב שלי עם מעבד intel core i3 והכרטיס הגרפי על הלוח אם (GA-H55M-UD2H). מערכת הפעלה win 7 home premium 64bit. ניסיתי לעבוד גם עם כרום וגם עם IE עם הגרסה האחרונה של adobe flash. אני מצליח לראות סרטוני mkv בלי בעיה. יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. פתחתי היסטורי שלי עם מישהו, רציתי למחוק הודעה אחת, ובטעות לחצתי על Delete All... :-\ כל ההיסטורי שלי איתו נמחק. אבל הוא לא נמחק טוטאלית, כי אם פותחים את ה-System Notice, ונכנסים שם למעלה ל-Deleted Items, כל ההודעות נמצאות שם. אז הקבצים עצמם של השיחות לא נמחקו לי מההארד דיסק. יש דרך לשחזר את כל ההודעות האלה לתוך ההיסטורי שלי עם אותו אדם??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום אנשים! לאחרונה רכשתי נטבוק של TOSHIBA. הנטבוק בסה"כ עושה את עבודתו, אבל בדומה להרבה נטבוקים אחרים, הוא מאוד מאוד מוגבל מבחינת משאבי המערכת. הRAM מאוד קטן והמעבד מצליח לחנוק את המערכת הרבה פעמים [מדובר במעבד ATOM] בכל אופן, במסגרת ההתקנות של התוכנות הבסיסיות ע"ג המחשב, אני מחפש תוכנת אנטיוירוס שתהיה גם יעילה וגם לא תדרוש יותר מדי משאבי מערכת. האם AVG 2011 יספק את העבודה או שהוא כבד מדי? אשמח להמלצות. ערב טוב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Cynicoren,

שלום, איך אפשר שבכל פעם שאני מעלה אקספלורר, תעלינה אוטומטית הכרטיסיות בהן גלשתי לאחרונה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. אני צריך בבקשה תוכנה (+הסבר קצר) שמאחדת קבצים כדוגמאת : avi.001 avi.002 avi.003 או... nrg.001 nrg.002 nrg.003 וכו'... שתאחד את הקבצים בקיצור.. תודה מראש ;]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני משתמש ב VISTAT 64Bit כשאני מנסה להתקין את ה PLUGIN CUPlayer.xpi שמאפשר צפייה בסרטונים ב FIREFOX אני מקבל את ההודעה הבאה: installation of npmozax.dll failed eror code -202 למשהו יש מושג איך אני פותר את הבעייה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Asusman,

קובץ שהשקעתי בו מלא זמן נפתח וזה מבקש המרה שלו.. והכל יוצא ג'יבריש... אפילו העברית, מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי אנטי וירוס קספרקסקי גירסה 7 ואני הרבה פעמים מקבל הודעה כזו: c:\...explorer.exe cannot establish connection with the server. please check your internet connection setting. if you have firewall check that the application avp.exe is allowded internet access." או יוטורנט במקום אקספלורר. יש לי פיירוול של SP2 והוא מאשר את שניהם. כל פעם אחרי כזו הודעה, אני צריך להתנתק או לאתחל כי אי אפשר לגלוש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי בעיה קטנה שמעצבנת אותי כשאני מזיז את הסמן עד הסוף לצד שמאל של המסך ואז מנסה לגרור למטה את הדף זה לא הולך אבל כשאני מזיז מילימטר ימינה את הסמן אז זה כן גורר למטה את הדף כאילו שדף האינטנרנט לא מוגדר על כך המסך אני אחרי פירמוט ולפני הפרמוט לא הייתה הבעיה הזאת הייתי מזיז את הסמן עד שהוא נתקע בקצה השמאלי של המסך וישר גורר איך עושים שדף את האיטנרט יתפוס את כל הצג עד המילימטר האחרון ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by redead,

bitdefender או Kaspersky ? או שבכלל משהו אחר? תודה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי WIN 98 directx 9.0c ati graphics turbo pci (atim64 vt) 2MB אני רואה סירטי DIVX דרך המדיה פלייר 10 והכל תקין. אך לא מצליח לראות את אותו הסרט ב-BSPLAYER (יותר נח לי בו מבחינת תרגום ועוד). כשאני מפעיל אותו דרך ה-BSPLAYER אני רואה במקום הסרט רק צבעים מקושקשים כאלה, ורוד מקושקש. מה הפיתרון לבעייה זו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים