עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שאני פותח את האינטרנט אקספלורר לוקח לו זמן לעלות וגם שאני ניכנס לאתר הוא דיי איטי והוא לא פותח לינקים שניפתחים בחלון חדש, במקום זה הוא ניתקע לאיזה דקה ואז ממשיך לעבוד ולפעמים גם סתם ניתקע יש אפשרות למחוק את האינטרנט אקספלורר ולהתקין מחדש? אם אני ישתמש בדפדפן אחר זה יעזור? ואם כן על איזה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום 1.רציתי לדעת האם אפשרי להעביר פרויקט שיצרתי בתוכנה במחשב שמריץ windows xp למחשב שמריץ windows 7,ואם כן איזה קבצים צריך להעביר מהmovie themeמחשב כדי שהפרויקט יעבוד על המחשב השני? 2.איך ניתן להגיע לmovie theme שיש בתוכנה ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by jfkk,

שלום התקנתי התוכנה virtuelbox. מנסה לבצע boot מ-usb או cd כיצד מבצעים עליה מ boot. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי במחשב כמה תוכנות המרה TMPGENC CUCUSOFT DVD2SVCD וכל התוכנות הללו ממירות לי את הסרט בצורה הפוכה (התרגום למה וכל התמונה הפוכה) כל זה קרה נראה לי ממתי שניסיתי להשתמש ב FFDSHOW ו VOBSUB אני לא יודע אם זה קשור אבל אם אתם יודעים משהו בבקשה עזרה אני חייב את התוכנות האלה אני חייב להמיר את הסרטים בשביל שיצא לי אם תרגום עכשיו שמתי לב שגם סרט שאני מנסה לנגן אותו ב MV2PLAYER REALPLAYER גם יוצא לי הפוך וזה למרות שלא הפכתי את הסרט אלא הורדתי אותו והוא פשוט הפוך למה???????????????????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by sdfzxc,

http://sketchup.google.com/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מעוניין להכניס הגנה מפני צריבה מחדש לדיסק שאני יוצר (כמו שיצרני משחקים עושים). מישהו מכיר דרך טובה וחוקית לעשות את זה? (אני יודע שאפשר לפרוץ כל דבר, אבל אני לא מעוניין שבהעתקה רגילה ב-NERO יוכלו להעתיק את הדיסק שלי.. אז תחסכו ממני את ההרצאה על זה שזה מיותר)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by blackbimer,

היה לי עד עכשיו ווינאמפ 3 שהוא הכי טוב לדעתי שיש זה עם הרקע השחור מודרני קל ויפה כזה ומה שהכי אהבתי בו זה את המעבר בין השירים שיש לו פייד אין ופייד אאוט... עכשיו הבעיה היחידה שלו זה שהוא לא היה תומך בעברית יענטו שירים בעברית הוא היה כותב לי בגי'בריש.. בגלל זה התקנתי עכשיו את הווינאמפ החדש והכבד עם הסקינים ה"מודרנים" שלו ואני ממש לא אוהב את הגודל שלו הוא גס כבד קצת ואין לו את המעבר היפה בין השירים........ קיצר אם מישו יודע מאיפה אני יכול להשיג שוב את הגירסה הזאת אני יודה לו או שאם אפשר לעשות את המעבר היפה בווינאמפ החדש שיסביר לי ואני יץפשר עליו...... טוב תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

מה זה ואיך עושים את זה? תודה.

9. Started by hasson4,

מערכת הפעלה windows 7, עד לפני יומיים הדפדפן העיקרי שעבדתי בו היה גוגל כרום. לאחר שמחקתי היסטוריה וכד' החלטתי להתקין מחדש. ביצעתי uninstall, download, install לכרום ו.. התוכנה לא עולה. הוא כותב משהוא setting קרס ולא מתחיל. ביצעתי את הרוטינה הנ"ל 4 פעמים כולל כיבוי מלא ושום דבר לא עוזר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מקוה שכאן זה המקום הנכון... תוך כדי עבודה על המחשב גיליתי שתיקיה בת 3 GB של תמונות נמחקה מהמחשב. ביצעתי שחזור עם תוכנת UNDELETE, כעת כל התמונות קיימות אך לא נפתחות הודעת שגיאה: "לגלריית התמונות אין אפשות לפתחו תמונה זו או וידאו זה. נראה שהקובץ ניזוק או נפגם." יש למישהו רעיון איך אני יכול לתקן את התמונות ששחוזרו? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dude777,

הודעת השגיאה הזאת מופיעה לי כל הזמן. לא יכול להגיע לחלונות רק דרך task manager- run וגם לא תמיד מצליח לא יכול להגיע לסל המחזור לבדוק אם מלא. צריך רשימת פקודות להגיע ל-קונטרול פאנל או לסל מחזור. מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. עברתי קצת על האינטרנט והבנתי שהתוכנה Blocklist Manager מומלצת, יש תוכנה שהיא יותר נוחה לשימוש? רציתי לבקש רשימה כתובות IP, כמו כן איפה אני יכול להעדכן את הרשימה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם. אולי תוכלו לעזור לי. יש לי קריסות חוזרות ונשנות עם חלונות כחולים. ביצעתי ניתוח קבצי DUMP כמו שהוסבר כאן, וזה מה שקיבלתי (ניתוח של 3 קבצים): אני צריך לדעת מה זה אומר. תודה מראש ושבת שלום. 17.03.2006 ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common bugcheck. Usually the exception address pinpoints the driver/function that caused the problem. Always note…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by amit22,

הוירוס חזר אני מוריד אותו והוא חוזר מהאינטרנט כנראה מה לעשות אין לי אנטי וירוס האם מישהו מכיר אנטי וירוס בחינם שהוא טוב ? בתודה עמית

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. טוב, אז יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. אחד מהם הוא בגודל 250 GB, ומתוך זה נשאר לי פנוי 50. פתאום אני רואה היום שכל התיקיות שלי באותו דיסק קשיח, פשוט התוכן שלהם נעלם. למזלי, על דיסק קשיח זה לא מותקן הווינדוס. הקטע הוא שאני נכנס לתיקיות, למשל תיקיות סרטים ושירים והם פשוט ריקות מבפנים, זה גם כותב לי שהם מכילות 0 בייטס. אבל במאפיינים של הדיסק הקשיח כתוב שעדיין יש לי רק 50 ג'יגה פנוי, מה שלא הגיוני אם הכל נמחק. כמו כן, הווינדוס נתן לי כמה פעמים הודעת שגיאה שבגלל איזשהי בעיה בחומרת המחשב או בגישה לרשת הקבצים אבדו. אבל נראה שהם עדיין איפשהו על הדיסק הקשיח? בקיצור, יש איך להחזיר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. פתאום בלי שהייתי בכלל במחשב ונגעתי בכלום , הדפדפן כרום מסרב לעלות אתרים , הדף נשאר לבן במשך שעות והוא "כאילו" מעלה את האתר ושום דבר לא זז.. באותו זמן האקספלורר עובד נקי בלי שום בעיות.. מה לכל הרוחות יכל לקרות כאן ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני בונה אתר אישי ואני רוצה לאחסן אותו, אתם יכולים להפנות אותי לאתר איחסון בחינם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tman,

עשיתי רשת עים שיתוף אינטרנט בדומה למה שרשום כאן :http://rotter.net/cgi-bin/rotter/dcboard.cgi?az=read_count&om=38&forum= DCForumID19&archive=yes עכשיו הרשת פועלת מצויין לשניי הצדדים (המחשב הראשי עים WIN 2000 והשני עים 98 לא SE )ובשיתוף האינטרנט מ2000 ל 98 יש בעיה :אני יכול לעשות מ98 פינג לאתר והוא פועל בסדר אבל האקספלורר לא מגיע לשום דבר וגם מירק לא פועל בסדר(האינטרנט ב 2000 פועל בסדר)-עברתי על כל ההגדרות כמה פעמים ואני לא יודע מה הבעיה(זה לא בעיה של אטיות באינטרנט זה בעיה שהוא לא פועל ורק פינג מגיב-תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי ג'י פורס 3 TI 200 ומה הנוהל של החלפת הדריוורים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by rjjb7,

כיצד ניתן לטעון את ה command Prompt (cmd) - DOS ישירות כשהמחשב עולה ולא דרך התחל > הפעלה אחרי כניסת לווינדוס וכד' ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by T-Flash,

יש לי קובץ PDF של אקרובט... שאני צריך להעתיק משם משהו... אכשיו, זה דיי ערוך כך שלכתוב את זה הרבה זמן... יש אפשרות כזאת?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by avive,

מדובר בקבצי ווידאו שהוקלטו מהאינטרנט והתוכנה שלהם נעלמה לי בזמן הפירמוט, מישהו יודע באיזה תוכנה אפשר לנגן אותם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shayb19,

מתי יוצא ה FINAL שלו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מכבה את המחשב כשהדפדפן פתוח עם Youtube ו-Netflix. כשאני מדליק את המחשב, עוד במסך Login הפרק הבא או נוכחי מתחיל להתנגן.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by KapiSH,

אז ככה, כששולחים לי "בקשת אישור" ואני פותח אותה מתקבלת ההודעה הזו: ולאחר לחיצה על "אישור" מופיעה ההודעה הזו: ואחרי זה נסגר האיסיקיו וצריך להפעילו מחדש בלי שהספקתי לאשר/לא לאשר לבנאדם :-/ זה קורה גם כששולחים אלי URL ואני מנסה לפתוח אותו... הסרתי את האיסיקיו לגמרי והתקנתי מחדש וזה הסתדר, אחרי כמה ימים שוב חזר, שוב הסרתי והסתדר ושוב חזר, עכשיו זו הפעם השלישית ואני יודע שאם אני אסיר את הכל ואתקין מחדש אז הבעיה תחזור שוב עוד מספר ימים, ככה עד שאני אמות (בעע הגזמתי בקטע הזה...) מישהו נתקל בתופעה מרגיזה זו? איך ניתן לסדר זאת? (אני על הגרסה האחרונה של ICQ ועל WinXP)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים