עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חזרתי מטיול ויש לי 1000 תמונות שאני רוצה לתקן חלק נכבד מהם. מה שאני מחפש זו תוכנה שיכולה לערוך תמונות אחת אחרי השנייה ואחרי שסיימתי עם כל השיפוצים לשמור את זה. בפוטושופ אני יודע שצריך לעבוד אחד-אחד וכל פעם לשמור.. או שאני בעצם לא יודע וזה כן אפשרי? הפעולות שאני צריך לעשות הן בעיקר Brightness/Contrast, Sharpening, Levels. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. פתאום בלי שהייתי בכלל במחשב ונגעתי בכלום , הדפדפן כרום מסרב לעלות אתרים , הדף נשאר לבן במשך שעות והוא "כאילו" מעלה את האתר ושום דבר לא זז.. באותו זמן האקספלורר עובד נקי בלי שום בעיות.. מה לכל הרוחות יכל לקרות כאן ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kame1,

תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי בעייה כזאת: לאחר שהמחשב פועל זמן ממושך (חצי יום בערך) הוא מתחיל לקרטע כשאני מפעיל סרטים וגולש באתרים... ההפרעה מתבטאת בכך שנניח אני מפעיל סרט מסויים, ועובר למצב של FULL SCREEN, אז התמונה נתקעת לכמה שניות (ככל שהמחשב פועל יותר זמן, התמונה נתקעת יותר ויותר). באתר youtube למשל, אני לא יכול לצפות בסרט בצורה חלקה, כל 10 שניות בערך התמונה נתקעת לשניה. כמו כן נניח שאני שומע שירים בwinamp אז לא מעט פעמים כשאני גולש באתרים אז הסאונד מתחיל לקרטע גם הוא. וגם עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזאת, אז כל 10 שניות בערך הדפדפן קופא לשניה. מה שמוזר פה זה כשאני עושה reboot למחשב אז בהתחלה אין את כל הבעיות האלה, הכל עובד טוב ויפה, אבל שוב, ככל שעובר יותר זמן המחשב מקרטע יותר ויותר. כרטיס ה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ofer_mat,

FLASK ב XP קורס לי כול הזמן יש למישהו תחליף

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני רוצה להוריד דרייבירים ללוח אם שלי.נכנסתי לאתר של אסוס,בחרתי את הלוח אם שלי לחצתי על הורדות,ונפתחו לפניי הרבה אופציות להורדה.אין לי מושג מה זה הדרייברים. אולי אתה תוכל לומר לי? הנה הלינק : http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=A8N-SLI%20Premium אני לא יודע איזה מבן כל ההורדות האלה,הם הדרייברים.. בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כל דף שייפתח מעכשיו אני רושה שישמור את ההגדרות הללו של התקרבות פעמיים .... ? כמו שב IE אני יכול למטה מימין לקבע את האחוזים מ 100 ל 125 וזה שומר את זה לכל עמוד שאפתח בעתיד ייפתח גם על 125% זום ... ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מכבה את המחשב כשהדפדפן פתוח עם Youtube ו-Netflix. כשאני מדליק את המחשב, עוד במסך Login הפרק הבא או נוכחי מתחיל להתנגן.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Eviljelly,

שלומות , אני מכין איזה דיסק עם כמה סרטונים אישיים ואני מחפש תוכנה שתיתן לי ליצור תפריטים לדיוידי , אפילו משהו פשוט יספיק, ברוב התוכנות שניסיתי להשתמש קיימת רק אפשרות לקידוד וידאו ... אם מישהו מכיר שם של תוכנה , רצוי אפילו חינמית זה יעזור תודות ..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by a_nuke,

יש לי ווינאמפ 2.9 (למרות שניסיתי הרבה גרסאות ובכולן יש לי את אותה בעיה) ו-ווידוס איכספי SP1. הבעיה זה שאחרי כמה זמן של האזנה מהנה למוזיקה (הזמנים לא קבועים) פתאום עולה הודעה כזאת של הארור ריפורטינג הזה ומכריח אותי לסגור את הווינאמפ והמוסיקה עצמה מפסיקה לנגן גם כן ניסיתי להוריד כמה פלאגינים וזה גם לא עזר אם מישהו יכול לעזור לי אז בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by motogt,

אז קיבלתי ווירוס. אני מנסה לכתוב קספרסקי בגוגל, איך שאני משלים את המילה , נסגר לי הדפדפן, כ"נל עם NOD32. ניסתי בsafe mod ולא הצלחתי מה לעשות?? עדכון- הצלחתי להוריד, אבל איך שאני נכנס להתקנה, נסגר לי החלון.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by avishem,

בס"ד שלום, לא יודע אם זה הפורום הנכון. מחפשים תכנה לניהול תהליך עבודה. מדובר בעסק של כ-20 עובדים מתוכם 10 משתמשים במחשב. התהליך אותו צריכים לנהל הנו - קבלת הזמנה עם פריטים שונים, ביצוע התאמה סופית לעתים במקומות אחרים, סגירת התהליך. מערכת CRM רגילה לא תומכת בנתונים האלו, ומערכת ניהול פרוייקטים לרוב מסורבלת בשביל 20-30 הזמנות ביום... יש רעיונות? כיוון? בברכה ובתודה מראש, אבי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by galCool,

מחפש המלצה לתוכנה ליצירת פונטים... ואם אפשר גם מדריך.. תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Homey,

שלום אני משתמש היום בפיירפוקס 1.0.7 , והיום כשגלשתי לאתר של פירפוקס ראיתי שהם נותנים להוריד גם את ה FIREFOX 1.5 RC3 יש לי מספר שאלות: 1. מה זה אומר RC 3 , ושמתי לב שיש גם RC 2 זה כמו בטא ? 2. אם זה גירסאת "בטא" עדיין שווה להוריד אותה? אין הרבה באגים ופירצות? 3. אם זה באמת משהו בסיגנון "בטא" מתי יצא המלא? 4. ואיך זה שפיירפוקס דלגו מ 1.0.7 ל 1.5 - מה קרה למספרים באמצע? 5. אם אני מחליט לעבור ל 1.5, ואני רוצה להעביר את כל התוספים שלי (שהבנתי שיכול להיות שחלק לא יתמכו), וגם את הסימניות והעיצוב, בקיצור את כל הפרופיל שלי, איך אני עושה את זה בלי להתקין ולסדר הכל מחדש? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by BoA,

איני מצליח להיפתר מקספרסקי הזה אני רוצה להחליף אנטיווירוס כי יש לי בעיות עם קספרסקי, אבל כשאני עושה לו uninstall אז הוא בכלל לא נחמק ועובד כרגיל נראה לי שזו בעיה מוכרת לאנטיווירוס הזה. יש אולי איזה דבר שמוחק אותו מהמחשב (כמו שיש לנורטון)?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי ג'י פורס 3 TI 200 ומה הנוהל של החלפת הדריוורים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ככה שאני מפעיל bsplayer הוא עובד אבל שאני רוצה להוסיף כתוביות הוא נתקע מה עושים?

18. היי אנשים... יש לי כמה לינקים לאתר רדיו... במחשב בעבודה שאני מפעיל את הלינקים הוא ישר פותח לי את ה Windows media player ושם אני שומע את השירים דרך הנגן... זה כמו דיסקים כזה שאני שומע. הבעיה שבבית, מותקנת לי BSPLAYER וכל פעם היא זאת שטוענת את הלינק... לא היתה לי בעיה עם זה, אבל משום מה דרך ה BSPLAYER אני לא יכול לשמוע את כל האלבום אבל דרך הMEDIA PLAYER אני כן מצליח להעביר שירים ולשמוע את כל האלבום. בשורה התחתונה: איך אני גורם לקישורי הייפרלינק לא להפתח בעזרת BSPLAYER אלה בעזרת MEDIA PLAYER. נכנסתי להגדרות הקבצים ושיניתישם שכל הקבצים שנפתחים בעזרת BS יפתחו בעזרת MEDIA. לא עזר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מנסה לקחת קבוצה גדולה של קבצי וידאו, לערוך אותם עם תוכנה, ולעשות מהם סרטון אחד. הקבצים הם קבצי QuickTime Movie (עם סיומת MOV). לאחר בדיקה עם מספר תוכנות פשוטות לעריכת וידאו (כמו אלה של ה- Windows) התברר, שהפורמט הזה אינו נתמך באף תוכנה. ניסיתי להשתמש בתוכנת המרה (Format Factory) על מנת לנסות להמיר את הקבצים לפורמט שונה, אך ללא הצלחה. יש למישהו רעיון או פתרון?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by assaf990,

זה רושם לי "בוצע" (בצד ימין למטה ) ולא קורה כלום גם לא אחרי "רענן" ואני יודע שהדפים האלה עולים וזה בכל מיני אתרים לא קשורים יש לי IE6 XP PRO (גם חלונות הדפדפן נסגרים לי מידי 20-50 דקות) מה ניתן לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, איזו תוכנה טובה יותר לצפייה בסרטים עם תירגום?MV2 PLAYER או BSPLAYER? האם יש לכם מדריך כיצד לקנפג את התוכנות האלו? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by iyehuda,

הלוח הוא מדגם MS-7222 הכרטיס קול והכרטיס מסך O.B לא מותקנים טוב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Saliman,

יש לי diret-x 9 מותקן במערכת התקנתי 3d mark 2001 se והתוכנה אומרת בהפעלה שבגלל שאין לי dx 8 היא לא יכולה לעבוד מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by refael11,

מישהו יודע איך מבצעים בדיקת איות ודקדוק לשפה הערבית באופיס שהוא באנגלית או בעברית? או שהוא חייב להיות בשפה הערבית כדי לבדוק את האיות הזה? תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.