תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קצת באיחור, אבל עדיף מאוחר מאשר אף-פעם. סיימנטק שחררה את מוצרי 2005 שלה שכוללים את: - נורטון אנטי-וירוס - נורטון אינטרנט סקיוריטי - מורטון אנטי ספאם - נורטון סיסטם וורקס - נורטון גוסט
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה סוני וגאס כל ההתקנה הלכה בסדר וכשניסיתי לפתוח את התוכנה היא לא ניפתחה וגם לא אמרה שיש בעיה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים... יש לי כמה לינקים לאתר רדיו... במחשב בעבודה שאני מפעיל את הלינקים הוא ישר פותח לי את ה Windows media player ושם אני שומע את השירים דרך הנגן... זה כמו דיסקים כזה שאני שומע. הבעיה שבבית, מותקנת לי BSPLAYER וכל פעם היא זאת שטוענת את הלינק... לא היתה לי בעיה עם זה, אבל משום מה דרך ה BSPLAYER אני לא יכול לשמוע את כל האלבום אבל דרך הMEDIA PLAYER אני כן מצליח להעביר שירים ולשמוע את כל האלבום. בשורה התחתונה: איך אני גורם לקישורי הייפרלינק לא להפתח בעזרת BSPLAYER אלה בעזרת MEDIA PLAYER. נכנסתי להגדרות הקבצים ושיניתישם שכל הקבצים שנפתחים בעזרת BS יפתחו בעזרת MEDIA. לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם פשוט מאוד, אני מחפש תוכנה שתגביר עוצמת שמע של קבצי MP3. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי הרבה קבצי כתוביות. אני רוצה לקצר את זמן הופעת הטקסטים במספר שניות. (תוכנות נגנים מאפשרים לעשות delay, אבל לא לקצר את הזמן). יש את האתר הזה: http://www.endlesssubtitles.com אבל אני מחפש תוכנה שאולי תאפשר לי לעשות את התהליך באופן מהיר יותר. (לסמן את כל הקבצים ואז לעשות את הפעולה עליהם) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כמו שכתוב בכותרת אני פשוט רוצה לשתף את האינטרנט מהמחשב עם הטלפון. הורדתי 2 תוכנות אחת ניראתה זולה קצת ובאמת לא עבדה, השניה Connectify שהיא נחמדה מאוד אבל הטלפון לא מצליח להתחבר לחיבור שהיא יוצרת (באג ידוע בWP8 עם סוג ספציפי של הצפנה). אובונטו מאפשר ליצור חיבור אד-הוק אוטומטי אבל טלפונים לא ממש עובדים באד-הוק. בכל מיקרה אם למישהו יש המלצות, כמו שכתבתי אבל אני צריך להיות מסוגל לקבוע את סוג ההצפנה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם. בעקבות הערה שהעיר לי משיב בשירשור קודם חשבתי לשאול בעצתכם. מותקן אצלי במערכת צורב Samsung SH-S203B DVD Burne (שהיה כאן במומלצים לפני שנתיים) זמן רב לא יצא לי לצרוב איתו ולאחרונה התחלתי שוב. אני צורבת בעזרת נרו 7 שהגיע בדיסק עם הצורב אם DVD אז לא מעל מהירות של X8 - כרגע על דיסקים DVD+R של ורבטים שנשמרו בעוגה שלהם במקום מוגן אם CD לא מעל X16 - כרגע על דיסקים שונים, גם הם נשמרו בעוגתם במקום מוגן. בשני המקרים לחוצה אצלי התמיד האפשרות של בדיקת שגיאות ואני גם מקפידה שישאר במהירות קבועה משך כל הצריבה מקווה שבשני המקרים מדובר על מהירות טובה ושאינה גבוהה מידי. בכל מקרה בשני המקרים התוכנה מאפשרת לי מהירות גבוהה יותר. אם הDVD שמאפשר לי לא פחות מ- X20 ואם ה- CD שמאפשר לי ת…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני עורך בפרימיר אלמנטס ונוכחתי לדעת שכמה שהמחשב שלי חזק לאחר עבודה ארוכה על פרויקט של וידאו של שעתיים וחצי כולל אפקטים של תיקוני צבע ומעברים זמן הרינדור שיקח לי לעשות בAVI UNCOMPRESSED הוא 50 דקות על כל 5 דקות בTIME LINE בכל מקרה יש לי רשת בבית עם 3 מחשבים ושמעתי על דבר שקוראים לו render farm חיפשתי מידע באינטרנט אבל כמעט ולא מצאתי כלום על render farm ב פרימיר חוץ מהודעה אחת שאמרה שזה מבוצע אבל לא הסבירה איך חוץ מזה שלושת המחשבים ברשת הם p4 3000gh 1000 ddr עם כרטיסי רשת של 100/10 ככה שיעזור לי המון ברינדור אם אני אוכל להשתמש בשלושת המחשבים במכה אחת האם משהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שם סיסמא ושם ועושה SIGN IN אוטומטי וזה נכנס ושאני מתחיל מחדש את המחשב זה לא עובד... ושאני מדליק כמובן זה לא נכנס אוטומטי.. למישהו יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום, לא יודע אם זה הפורום הנכון. מחפשים תכנה לניהול תהליך עבודה. מדובר בעסק של כ-20 עובדים מתוכם 10 משתמשים במחשב. התהליך אותו צריכים לנהל הנו - קבלת הזמנה עם פריטים שונים, ביצוע התאמה סופית לעתים במקומות אחרים, סגירת התהליך. מערכת CRM רגילה לא תומכת בנתונים האלו, ומערכת ניהול פרוייקטים לרוב מסורבלת בשביל 20-30 הזמנות ביום... יש רעיונות? כיוון? בברכה ובתודה מראש, אבי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המדפסת וזה רושם לי שזה סחר.. יש מקום להוריד את הדרייבר הזה ללא עלות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם ניסיתי להבין איך נקבע מנגנון התעדוף להורדות והעלאות ב- µTorrent לפי מה שהבנתי המנגנון לפי התכנה קובעת לאיזה טרקר יש קדימות בהורדה זה לפי סדר ההוספה, ומכאן כבר הטרקר הוא זה שקובע לאיזה שמשתמש יש קדימות וזאת לפי כמות השיתוף שלו - תקנו אותי אם אני טועה. השאלה היותר חשובה, היא האם האם משתמש ב-µTorrent יכול איכשהו לקבוע שלטורנט מסוים תהה עדיפות בהעלאה (כלומר שה,כנה תדחוף אותה להעלאה ברגע שיש דרישה לחלק הקיים אצל המשתמש וכך האחוזים יגדלו בטורנט הספציפי) וזאת מעבר לקביעה הראשונית של כך וכך דקות העלאה/ אחוזי העלאה שנדמה שאולי משנים בכללי אבל לא עושה רושם שדוחפים להעלאה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, (-: אני לא כזה טוב בפלאש וגם בפוטושופ, אבל אני אוהב לעצב אתרים בפלאש (ולתכנת), אז בניתי אתר חדש לתוכנות שלי , ואשמח לחוות דעתכם, מה לתקן, מה להוסיף, ומה לשנות!, האתר בעיקרון נבנה בגודל של 800 על 600, אין לי מושג איך לעשות שהאתר יתאים את עצמו לרזולוציה והאיכות לא תירד (אם יש בכלל דבר כזה!), אשמח אם תתנו לי את חוות דעתכם, מה לתקן , ולמה, תקחו בחשבון שאני לא מקצוען, ואני גם לא הכי משהו בפלאש ובפוטושופ. האתר: http://www.planetnana.co.il/nemex2008/ תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת צריבה למחשב לאמא שלי, אז אני צריך תוכנה עם ממשק נוח ובעברית. מישהו מכיר תוכנה כזו??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בכרום זה רושם לי 103(net::ERR_CONNECTION_ABORTED): זאת השגיאה.. מחקתי את הכרום כמה פעמים והתקנתי מחדש , הפייסבוק עבד כמה ימים בסדר ושוב אני מקבל את אותה השגיאה. מכל דפדפן אחר זה גם עושה את אותה הבעיה. עשיתי סריקת וירוסים ומזיקים בכל התוכנות , אין שום דבר. אין לי מושג מה זה יכול להיות...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה שחוזרת על עצמה: ללא כל סיבה, המערכת נופלת ומאתחלת את עצמה. זה דופק לילדים שלי את המשחקים שהם משחקים בהם באותו הרגע ובאופן כללי זה מעצבן. אני משתמש ב - xp pro ועידכנתי כבר מזמן sp2.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נעזרתי באחד המדריכים פה ב- HW איך לקרוא קבצי DUMP של המערכת בעזרת התוכנה WinDbg אך לצערי שאני בא לפתוח הוא רושם שגיאה כלשהי..ולא נותן לי לקרוא.. עזרה תתקבל בשמחה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הJAVASCRIPT עובד בצורה מלאה חוץ מהפונקציה NEW WINDOW הוא פשוט מתעלם מהלחיצה שלי על הכפתור, ללא הערה בדקתי את הגדרות הSECURITY באקספלורר ולא משם הבעיה התקנתי JAVA מחדש במחשב והבעיה לא נפתרת...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה ואני לא מצליח לצפות בסרטי 720p ביוטיוב. ברגע שאני עובר ל-720p התמונה נהיית קפואה ואני שומע רק את הסאונד של הסרט. היו 2 מקרים שבמקרה זה עבד (ב-IE), אבל לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד שוב. המחשב שלי עם מעבד intel core i3 והכרטיס הגרפי על הלוח אם (GA-H55M-UD2H). מערכת הפעלה win 7 home premium 64bit. ניסיתי לעבוד גם עם כרום וגם עם IE עם הגרסה האחרונה של adobe flash. אני מצליח לראות סרטוני mkv בלי בעיה. יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יצא לי להוריד דיסק מוזיקה שהוא טרק אחד של MP3 ולידו קובץ ISO. איך אני מחלץ וחותך את הטרק הבודד לטרקים כמו בדיסק המקורי? אם אני צורב את הISO אז אין בעייה, זה ישר הופך לטרקים. אבל אני לא מעוניין לצרוב את הקובץ אלא פשוט לקחת את הטרק הבודד ולחלץ ממנו את הטרקים. אגב דימון טולס משום מה לא קורא את הקובץ הזה. תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרי חדשות בעיקר (אבל לא רק) המחשב נתקע ומחייב RESET . ניסיתי הכל פירמוט רוגלות , החלפתי כ. מסך הסרתי SP2 ,בדקתי טפמפרטורה של המעבד (43 מעלות) ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. המפרט שלי : PIII 800 MHz 256MB
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, על וינדוס 7 פתאום לא מגיב לי הALT SHIFT כדי להחליף בין אנגלית לעברית מישהו יודע איך לתקן??? נכנסתי לשפות בלוח הבקרה ולא מצאתי שום פונקציה תואמת תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב core 2quad q8300 4 gb ram nvidia 9600 gt אנילא מבין למה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי להלחם בו? או ישר לפרמט? מה אתם אומרים? יש סיכון בכך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-