עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתתן לי שעות במקומות שונים בעולם, לדוגמא - אם אני נותן לה את השעה 8:30 ET (כלומר שעון חוף מזרחי בארה"ב) אז היא תחזיר לי את השעה שתהיה בישראל מישהוא מכיר כזו תוכנה ??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Crash5,

כאשר אני מנסה להכניס קוד רישיון לתוכנה מתקבלת ההודעה הבאה מישהו יודע מה צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

אחרי המון זמן שלא יצא לי לגעת במקס, היום יצא לי לשחק איתו קצת. זה מה שיצא: http://tovilevis.com/Temp/black_hole.avi

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם אז ככה צירפתי תמונה עם ההודעה שמופיעה לי כשאני גולש,זה לא קורה בכל האתרים אני חייב לציין. בעיקרון זה התחיל אתמול שנכנסתי לאיזה אתר וישר חטפתי איזה 10 וירוסים. את רובם הצלחתי להסיר יש מצב גם שאת כולם אפילו אבל עדיין מדי פעם מופיעה לי ההודעה שצירפתי ורציתי לדעת אם לזה קשר כי לפני כן זה לא היה. ואיך אפשר לבטל את זה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by PHOENIX18,

לא יודע אם זה המקום המתאים,מקסימום יעבירו אם מישהו מכיר חבילה טובה אני צריך שיהיה בה גם VOBSUB תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, המ"ה שלי זה WIN7 64bits ויש לי את המצלמת רשת הבאה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741794 אין לה דרייבר שהגיע איתה וגם לא מצאתי באתר של מיקרוסופט (רק plug & play) והwindows movie maker עושה לי בעיות עם ההקלטה: א. האיכות של התמונה מזעזעת אבל לא על זה רציתי לשאול. ב. הוא לא משתמש במיקרופון של המצלמה למרות שזה מוגדר במערכת שלי. ניסיתי גם עם מיקרופון של הלוגיטק G35 שלי אבל עדיין לא נקלט. בהתחשב בזה, אני אשמח אם תעזרו לי לפתור את התקלות (בסקייפ רואים טוב יותר) או המלצה על תוכנת יצירת סרטים אחרת. תודה מראש, Zinger777.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ibo,

אהלן ובכן אני בד"כ גולש דרך גוגל כרום. יש לי בעיה שהתחילה האמת לפני כמה שבועות שיש סירטונים ביוטיוב שהוא פשוט לא טוען אותם - אך דרך אקספלורר הוא כן! הנה תמונת מצב: הוא כל הזמן משאיר על תמונת הטעינה ולא מראה. מה אפשר לעשות? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by guysfa,

אני לא רואה את הקו אדום הזה מתחת לשגיאות הכתיב ב Office 2010. מישהו יודע איך להפעיל אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Microsoft spent millions of dollars advertising its next generation OS 'Windows Vista' in China, in fact the IT juggernaut threw up the biggest Vista Ad on the 421 meter high Jin Mao tower in Shanghai China. However after 2 weeks (Jan 19 to Feb 2) from launch Microsoft managed to sell a mere 244 copies of Windows Vista. Software piracy is rampant in the middle kingdom and a pirated version of Vista sells for a mere $1 on the streets. The following numbers are quoted by Windows Vista chief distributor in Bejing. http://www.newlaunches.com/archives/only_244_copies_of_genuine_windows_vista_sold_in_china.php

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מחפש תוכנה לפתוח קובץ RAR ,סגור בסיסמה ששכחתי משהו מכיר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. פירמטתי מחשב והוא לא קולט את הכרטיס קול כרטיס רשת וכרטיס מסך..... צריך דרייברים אני יודע שהלוח אם הוא fujitsu siemens d1381 מצאתי כמה דרייברים והם לא עובדים ואני צריך גם למסך קול ורשת. איך אני בודק איזה דרייברים אני צריך ואיך אני מתקין אותם? מי שיודע שיגיב תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ariel_tangi,

hi I have a legal copy of battlefield 2142 but I want to play it without the need to insert disk do you know software that does that or a software that I can make copy of the disk that will work (I tried with alcohol 120% but it didn't work thanks

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by a_nuke,

יש לי בעיה די מוזרה בווינאמפ... אחרי כמה זמן שהווינאמפ מנגן פתאום עולה הודעת Error כזאת של ווינדוס אקספי ואומר שהוא חייב לסגור את הווינאמפ עכשיו- זה קרה גם אחרי שהחלפתי לגרסאות אחרות של ווינאמפ לא קורה בשום תוכנה אחרת מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yair_gobani,

למישהוא יש מדריך איך להשתמש בתוכנה הארורה הזאת רצוי מאוד בעברית

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום 1.רציתי לדעת האם אפשרי להעביר פרויקט שיצרתי בתוכנה במחשב שמריץ windows xp למחשב שמריץ windows 7,ואם כן איזה קבצים צריך להעביר מהmovie themeמחשב כדי שהפרויקט יעבוד על המחשב השני? 2.איך ניתן להגיע לmovie theme שיש בתוכנה ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by IGOR_SSS,

שלום. יש לי בעיה קטנה, כל קובץ במחשב שלי שהוא MDF המחשב שלי מזהה כקובץ ראר ויש לו את האייקון של קובץ RAR, כנראה בטעות שיניתי את זה, איך אני מחזיר את זה להגדרה שהוא יזהה אותו אכן כ - MDF? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by TZuKi,

מישהו יודע או מכיר שם או מקום הורדה של תכנה טובה למיקסים של שירים על המחשב? קודם מחשב, אחרי זה נקנה מכשיר. :smilyDJ:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lmlm,

אני צריך אחת כזאת . יש למשהו? ואם אפשר גם מ AVI ל MP3. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by jharnoy,

אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)

20. Started by Nurit2005,

איך מעלים קובץ ico לאינטרנט נסתיי בחברות אחסון תמונות אבל הם לא מאפשרות את זה איפה אפשר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nanu,

תוכנה להכנת כרטיסי ביקור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Raul,

אפשר המלצה לתוכנה כי במדיה פלייר הרגיל זה לא פותח את הקובץ... אני עובד עם וינדוס 7:)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by KoM,

מה קורה כשחייבים תמונה עם נושא מסוים וכל מה שיש לך זה משהו שלא מספיק טוב ויחסית ישן ? מתחילים לעבוד, הנה אחרי עריכה מהירה : הכל בשביל עבודה של אחותי. עוד קצת החלקות ועבודה וזה יראה כמו חדש. לפני : אחרי :

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by razcoren666,

אני מחפש תוכנת צריבה למחשב לאמא שלי, אז אני צריך תוכנה עם ממשק נוח ובעברית. מישהו מכיר תוכנה כזו??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE ולאחרונה אני לא יכול לגלוש דרך האינטרנט אקספלורר השגיאה שהוא רושם זה: "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט" והאינרנט מחובר....כרגע אני גולש עם FF אבל אני צריך גם את הIE...מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים