תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש בנרות תוכנה טובה שאפשר להמיר בה סרט DVD לקובץ AVI בנפח של 700 מגה לסרט רגיל ( שעה וקצת ) . ניסיתי להשתמש בתוכנת ה Ashampo DVD shrink אבל היא לא כל כך יציבה ואיטית לאללה . ניסיתי גם את AnyDVD converter ולא כ הסרטים יוצאים טוב . יש כאלה שיוצאים בלי קול ויש כאלה שלא נפתחים בכלל .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי סרט והוא גדול מדי מבחינת זמן בשביל להיכנס לדיסק איך אני יכול לחתוך את הcreadits בסוף? תודה (עם איזו תוכנה אפשר להשתמש )
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי קובץ AVI של סרט ולא ניתן להריץ אותו. גם החלפה לכל סיומות הסרטים לא עזר ו-GSPOT לא מכיר את סוג הקובץ. בתקווה שזה עדיין מה שרציתי לראות, רק באריזה לא ברורה, איך ניתן לבדוק זאת? יש תוכנית שיכולה לאבחן לפי קידומות קובץ פיסי או משהו בסיגנון? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם יש כזה דבר, אך יש תוכנות שאני צריך לפתוח פעמיים ואני לא יכול בגלל שהתוכנה כבר פתוחה. יש אפשרות כלשהיא לפתוח אותה יותר מפעם אחת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אני רוצה להתקין גירסה נקייה וחדשה של פיירפוקס, יש לי לשוניות כרגע שפותחות , בעבר החלפה של קובץ sessionstore.js לאחר הפלה מהתהליכים הייתה "משחזרת" את הלשוניות שהיו פתוחות, היום זה שונה. מה לגבות בדיוק ? לגבי מועדפים - גיבתי ב HTML ו-json לא עשה כלום בטעינה (אולי עם גירסה נקייה לחלוטין הוא יטען אותם נורמלי?). דבר הכי חשוב - יש 30 ROW בTO MANY TABS עם עשרות אתרים, לאחר התקנה של גירסה נקייה איך אני דואג לשחזר אותם עם בידיוק אותם שמות אני רואה שגם הם נשמרים תחת מועדפים(תקיות), השאלה אם זה "יסתכרן" בצורה נורמלית עם השמות שנתתי אחרי התקנה של ההרחבה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה קניתי כרטיס TV חדש משהוא שדומה לזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10203 בעבר היה לי כבר כרטיס Fly Vidoe 98 אני לא מרוצה מהכרטיס החדש כי הוא לא מאפשר לי לחפש ידנית תחנות בכרטיס הקודם היה לי אופציה לכוון תחנות ידנית זאת אומרת להוסיף ולהוריד הרצים הכרטיס החדש מגיע עם התוכנה Presto! PVR ניסיתי להתקין תוכנה של כרטיס אחר שקניתי זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8773 השם של התוכנה: TotalMedia 3.5 וגם שם הוא סורק לבד את התחנות ולא מאפשר לי לסרוק ידני הפגיע היא קשה! אין לי עכשיו ערוץ 55 ערוץ הסרטים ועוד הרבה תכנות שהייתי טופס לכן אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לסרוק תכנות ידני השמח להמלצות שלכם תודה! עריכה: התוכנה הישנה של Fly Vidoe 98 לא מאפשרת לי להשתמש עם הכרטיס ה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כמו שכתוב בכותרת אני פשוט רוצה לשתף את האינטרנט מהמחשב עם הטלפון. הורדתי 2 תוכנות אחת ניראתה זולה קצת ובאמת לא עבדה, השניה Connectify שהיא נחמדה מאוד אבל הטלפון לא מצליח להתחבר לחיבור שהיא יוצרת (באג ידוע בWP8 עם סוג ספציפי של הצפנה). אובונטו מאפשר ליצור חיבור אד-הוק אוטומטי אבל טלפונים לא ממש עובדים באד-הוק. בכל מיקרה אם למישהו יש המלצות, כמו שכתבתי אבל אני צריך להיות מסוגל לקבוע את סוג ההצפנה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתיתין לי אפשרות לשלוח SMS מהמחשב הנייח ישירות לטלפונים ניידים בכל הרשתות בחינם האם יש דבר כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למי שעדיין לא מכיר את התוכנה המצויינת הזאת מדובר על אחד הכלים הישמושיים ביותר בניהול של multi boot מבוסס BCD. אחרי שנתיים של חוסר עדכונים יצאה גרסא 2.0 שמביא איתה הרבה שינויים חשובים. ניתן להתרשם בפיצ'רים החדשים בעמוד החגיגי ולראות גם תצלומי מסך מהגרסא החדשה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי תוכנה שתעדכן את הדרייברים של הלוח אם שלי (ג'יגהבייט). כל מי שיש לו לוח אם של ג'גיה בייט מתבקש לעזור. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה להתמודד עם כמות נכבדת של תמונות (כ-2000) רצוי שתהיה פשוטה להפעלה, שיהיה ניתן ליצור תפריט ושיהיה אפשר להוסיף גם מוסיקת רקע אני מעוניין באפשרות של כמה אלבומים שונים על אותו דיסק ולא באלבום אחד מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי משחק במחשב ואני רוצה להחזיר אותו לקובץ אחד של ISO יש תוכנה שאפשר לעשות זאת? עוד שאלה אני לא מצליח לראות בשום נגן קובץ WMV למרות שיש לי קודקים ואפילו ב VLC אני רואה רק תמונה מרצדת. הקבצים הורדו מהאימיול בין 10-20 מגה יכול להיות זה פאק בקבצים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאירוע קוראים BLUE SCREEN. בנוסף לזה שזה קורה לעיתים קרובות... שמתי לב שזה גם קורה כשאני עוזב את המחשב ואז המחשב נכנס למצב SLEEP ואז אחרי כמה שניות שאני על המחשב זה קורה... המחשב הוא דיי חדש וחזק, עדיין כמעט לא מותקנות בו תוכנות... אני לא מריץ כלום על המחשב ועדיין האירוע הזה קורה... בנוסף לאחר שהמחשב נכנס למצב SLEEP באופן אוטומטי (אחרי השומר מסך) כל כמה זמן אני שומע מן רעש כזה (כמו רעש של RESET)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עבדתי תמיד עם התוכנה חשבשבת על ווינדוס 98 התוכנה חשבשבת זו תוכנה שאי אפשר להוריד מהאינטרנט, בשביל לעבוד איתה צריך לחבר למחשב פלאג מיוחד איפה שהחיבור של המדפסת ולפלאג הזה מחברים את המדפסת קניתי מחשב חדש והמדפסת הישנה התקלקלה יש לי מדפסת שעובדת רק על חיבור חדיש יותר שלא מתאים לפלאג של החשבשבת יש איזה פלאג או משהו שיכול לשנות את זה מחיבור מקבילי לחיבור USB במחשב החדש? כלומר: במחשב הישן היציאה למדפסת מחובר פלאג של החשבשבת עליו מחובר המתאם (מחיבור מקבילי ישן לחיבור USB) ובקצה מחוברת המדפסת החדשה... השאלה אם באמת קיים דבר כזה זה יעבוד מבחינת תוכנה? בוונדוס 98 יש USB ? או שיש אולי הצעה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה, שמה שהיא תעשה זה רק תחברלי וידיו עם אודיו - בלי שום קידוד מיותר (הכל כבר מוכן). תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פלאשים פירסומות וכדומה. מה המומלצת ביותר שתעבוד גם על אקספלורר ופיירפוקס ואני לא מבקש תוסף לפיירפוקס אלא תוכנה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחליף מחשב ורוצה לשמור כמובן על כל הכתובות והפרטים של אנשי הקשר, על פגישות היומן וכן כל אלפי הודעות הדואל שיש לי. מה הדרך הממולצת? מערכת הפעלה XP HOME ED
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הJAVASCRIPT עובד בצורה מלאה חוץ מהפונקציה NEW WINDOW הוא פשוט מתעלם מהלחיצה שלי על הכפתור, ללא הערה בדקתי את הגדרות הSECURITY באקספלורר ולא משם הבעיה התקנתי JAVA מחדש במחשב והבעיה לא נפתרת...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש בנרות תוכנה שתוכל לשדר וידאו, כדי שבמחשב שני ברשת אוכל לצפות בוידאו על-גבי IP. אם מישהו מכיר תוכנה כזו, אשמח לשמוע... יש עדיפות לתוכנת קוד-פתוח או חינמית, אבל גם תוכנות בתשלום יתקבלו בברכה 10X
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מאיפה אני משיג את תוכנת ghost 8 שאני חושב שהיא מתאימה לזכרונות החשדים sata
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למישהוא יש מדריך איך להשתמש בתוכנה הארורה הזאת רצוי מאוד בעברית
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקיעות קטנות ב need for speed the run עשיתי עדכון לדריייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר מפרט מחשב: CPU:I7 2600K כרטיס מסך GTX 580 ASUS 16 גיגה רם לוח P8P67 ASUS DELUXE ספק 850W call of duty modern warfare 3 ובאטלפילד עובד חלק על הגרפיקה הכי גבוהה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-