עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by XybeR,

עלו שמי עומר את העבודה הזאת עשיתי לפני איזה חודשיים בערך ו... זהו אז תביאו תגובות בונות. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/m/e/r/_/d/a/d/o/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200305021605459617/200505291751242322/Clock-V2.jpg אה כן, נערך בפוטושופ וצולם במינולטה Z3. העין שלי.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by jfkk,

שלום התקנתי התוכנה virtuelbox. מנסה לבצע boot מ-usb או cd כיצד מבצעים עליה מ boot. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Yossarian22,

שלום לכולם מישהו מכיר קליינט טוב, מומלץ והכי חשוב מהיר לאימיול? רוב ההורדות שלי אני מבצע בעיקר בביטורנט אבל יש דברים שפשוט אפשר למצוא רק באימיול[חוקיים, כמובן]. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לכל באי הפורום שלום רב. לאחרונה התחלתי לכתוב מסמכים בשלוש שפות שונות: עברית, אנגלית וערבית. ברצוני לדעת האם ישנה דרך להגדיר ב-Word 2010 גופן וגודל ייחודיים לכל שפה, כך שכאשר אלחץ על Alt+Shift מעבד התמלילים יזהה לבד את המעבר בין השפות השונות וישנה בהתאם הגופנים והגדלים שלהם. אני לא מעוניין להשתמש בסרגל הסגנונות או שיטות אחרות שנועדו לעקוף את הבעיה אלא להגדיר מראש לכל שפה גופן וגודל. בכבוד רב ובתודה מראש, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by jackhammer,

שלום לכולם מזה זמן מה שיש לי איטיות מעצבנת באוטלוק האוטלוק שלי מחובר להוטמייל (עם הוטמייל קונקטור) בעבר הכל היה בסדר אבל פתאום כל פעם שאני עובר בין תקיה לתקיה יש תקיעה של כל התוכנה לאיזה 5 שניות ואז משתחרר בתוך התקיה עצמה אני יכול לעבור בין מיילים במהירות למחוק, לענות, ליצור מייל חדש, להעביר תקיה אחרת אבל רק שאני מנסה לעבור בין התקיות (בעץ התקיות) הוא נתקע אין מצב שהמחשב שלי לא מספיק חזק כדי להריץ את האוטלוק אני מצרף תמונה עם גדלי הקבצים של האלטלוק דרך אגב האוטלוק מותק על כונן רייד 0 האם יש לזה השפעה? אולי הוא לא אוהב את זה? תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tzolerguy,

היי מצאתי את העמוד הבא שבו אפשר לצפות בשידורי טלויזיה אבל דרך הדפדפן... http://mygol.net/showthread.php?t=793 האם אתם מכירים תוכנה / דרך כלשהי שבעזרתה אוכל לצפות בשידור אבל לא דרך הדפדפן כי ככה כל פעם שאני משהו במחשב הוא ישר יוצא לי ממצב של מסך מלא. ואני עובד עם 2 מסכים אחד לטלויזיה אחד שעליו אני עובד.. אז המטרה היא שהשידור יהיה פצוח על מסך מלא באחד המסכים ואני יכול לעבוד רגיל במסך השני. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1.אם אני קונה דיסק מקורי, בכמה מחשבים אפשר להתקין אותו? 2. אם אני מתקין לו אופיס חוקי עם פריצה זה בסדר? (אפשר לראות איך שהוא שזה נעשה על ידי פריצה ולא עם סריאל?)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by spot,

תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by matizami,

האנטי וירוס נוד גילה את הוירוס הנ"ל אך לא הצליח להסירו, גם לאחר הרצה במצב בטוח. הוא גילה עוד שני וירוסים נופסים שכן הצליח להסיר. מישהו יודע איך אפשר להסיר את הוירוס?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ofer_mat,

הצילו !! !! מישהוא מכיר תוכנה שמשחזרת PARTITION שנמחק!!!! או את הקבצים בו !!!!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by miki891,

שלום לכולם אני מאוד צריך עזרה. מישהו מכיר תוכנה SpinRite v6.0. שעושה שיחזור מידע. אני בדקתי עליו ולא היבנתי משהו שהתוכנה משחזרת לי מידע חומר חשוב כמו למשל מסמכים או קבצים ותיקיות חשובים לי, שנימחקו לי בדיסק קשיח שלי. מה היא עושה בדיוק? נראה לכם שהיא רק ורק מתקנת שגיאות סקטורים (BadS) ולא חומר מסמכים או קבצים ותיקיות? האם זה נכון? מיקי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הורדתי כמה עטיפות לדיסקים מהאתר CdCovers אבל אין לי מושג איך להדפיס אותם בגודל המקורי כדי שאני אוכל לשלב את ההדפסה בתוך קופסת הדיסק. כשאני מנסה להדפיס בדרך רגילה זה לא יוצא מתאים, או גדול מדיי או קטן מדיי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sdfzxc,

http://sketchup.google.com/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. פתחתי היסטורי שלי עם מישהו, רציתי למחוק הודעה אחת, ובטעות לחצתי על Delete All... :-\ כל ההיסטורי שלי איתו נמחק. אבל הוא לא נמחק טוטאלית, כי אם פותחים את ה-System Notice, ונכנסים שם למעלה ל-Deleted Items, כל ההודעות נמצאות שם. אז הקבצים עצמם של השיחות לא נמחקו לי מההארד דיסק. יש דרך לשחזר את כל ההודעות האלה לתוך ההיסטורי שלי עם אותו אדם??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הניחוש הראשון שלי היה וירוס. אבל הורדתי את התוכנה avast ואת כל העידכונים והרצתי בדיקה (ניקה מה שניקה) וגם את AVG anti spyware ושום דבר לא עוזר (על הדרך מצאתי המום מזיקים לא רצויינים) אבל אף אחד מהם לא היה זה שמכבה לי את המחשב. כמובן שנאלצתי לעשות את הסריקות ב safe mode כי אם לא זה מפסיק לי אותם באמצע. אם יש לכם רעיונות איך אני נפטר מזה אני אשמח לשמוע. בגדול לא היה איכפת לי למפרמט אם זה היה המחשב שלי ולא של אבא שלי, אבל מכיוון שיש לו המון אימיילים שחשובים לו ואין לי מושג איך לגבות את זה אני נאלץ לעשות את זה בדרך המייגעת. דרך אגב רציתי לדעת אם יש לי ווינדוס חוקי במחשב שלי אני יכול להתקין אותו גם במחשב של אבא שלי או שזה יגיד לי שהווינדוס לא חוקי וישגע אותי עם ההודעות האלו. …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by avive,

מדובר בקבצי ווידאו שהוקלטו מהאינטרנט והתוכנה שלהם נעלמה לי בזמן הפירמוט, מישהו יודע באיזה תוכנה אפשר לנגן אותם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. היי לפני כ3 שבועות רכשתי את המשחק , בימים הראשונים לא היתה לי שום בעיה להתחבר ואף הזנתי את קוד הVIP בהצלחה . לאחר 3-4 ימים האונליין הפסיק לעבוד ומאז אני תקוע.אני מצליח להתחבר לpsn בלי שום בעיה אבל לא לאונליין של המשחק. אני מקבל הודעה can't connect to ea online servers . פניתי לעזרה הטכנית שלהם ולא משנה מה שעשינו לא הצלחתי להתחבר... בסופו של דבר הם ביקשו ממני להפעיל tracer שלפי מה שאני מבין הוא בודק את התקינות של שליחת/קבלת מידע ברשת ולשלוח להם דו"ח .הבעיה היא שעל המחשב הtracer לא עולה לי ופה אני צריך את עזרתכם . . . כאשר אני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: uotrace.exe is not a valid win32 application כאשר חזרתי לea עם הבעיה הם ביקשו ממני לבצע מספר צעדים והם: 1.ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Impreza,

איזה תוכנה מומלצת? יש לי את נורטון גוסט ואני לא ממש יודע איך להשתמש אני צריך ליצור גיבוי של כונן D, יש לי בו איזה 60 ג'יגא שאני צריך לגבות ואחרי זה לצרוב איך אני יוצר קובץ אימג' של הכל ביחד וצורב אותו אחרי זה? כמה הוא ישקול? (כמה זה מקבץ אותו?)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Oranili,

התוכנה בודקת רכיבים במחשב motherboard cpu memorys,videocard היא בודקת את זה במסך כחול כזה באחוזים אשמח לקבל את השם לתוכנה תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ibo,

אהלן ובכן אני בד"כ גולש דרך גוגל כרום. יש לי בעיה שהתחילה האמת לפני כמה שבועות שיש סירטונים ביוטיוב שהוא פשוט לא טוען אותם - אך דרך אקספלורר הוא כן! הנה תמונת מצב: הוא כל הזמן משאיר על תמונת הטעינה ולא מראה. מה אפשר לעשות? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by satlan1,

היי, יש לי ווינדוס XP , בזמן האחרון אני מקבל כמעט כל יום מסך כחול ומיד אחריו המחשב מפעיל את עצמו מחדש.. בהתחלה זה נתן את ההודעה הזאת: http://www.up2me.co.il/images/56127921.jpg הבנתי שהקובץ שם eamon.sys קשור לNOD32 אז הסרתי אותו והתקנה מחדש גירסא חדשה יותר. בכל מקרה המסך הכחול חזר שוב עם הודעה אחרת : http://www.up2me.co.il/images/46864648.jpg ממה זה נובע? ומה לעשות? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by amit,

לכל עזרה מוצעת- תודה מראש, ולשאלתי: איך אוכל בהרצת קובץ exe אחד לפתוח על המסך 2 חלונות כאשר בכל חלון עלי לשרטט צורה גרפית שמקורן ב-2 פונקציות שונות שכתבתי. האם זה קשור בבחירת קובץ multiple עם פתיחת הפרויקט? ובנוסף - איזה ספר מומלץ ללימוד MFC? הבנתי שהספר של לימוד visual cpp (גם זה שבעברית) עונה על הדרישה - זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nanu,

תוכנה להכנת כרטיסי ביקור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by mic,

אני שם סיסמא ושם ועושה SIGN IN אוטומטי וזה נכנס ושאני מתחיל מחדש את המחשב זה לא עובד... ושאני מדליק כמובן זה לא נכנס אוטומטי.. למישהו יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי לא, אני לא מבולבל, אני מתחבר וזה מראה לי שהוא מוריד לי דואר אך שום דבר (פרט לאחד או שניים.......לפעמים) לא מגיע לתיבת דואר נכנס. להיכן זה נעלם ומדוע ??? תודתי מראש, יהודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.