תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני תמיד מסיר אותו בעזרת ADWARE אבל הוא תמיד חוזר!!! מה לעשות??? השם שלו הוא IGETNET או משהו כזה
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי ):..... גה אד הוואר מוצא אבל לא מוריד וככה גם ה spybot search and dastroy!!
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הרבה זמן אני לא משתמש באימיול (רק ביטורנט) אבל יש תכנים בעברית שלא ניתן להשיג בשום מקום אחר. מה המוד הכי טוב כיום? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם מישהו מקיר תוכנה שאיתה אפשר ליצור התקנה למשחקים שהכנתי תודה_b54
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני משתמש ב-IE8, וראיתי בכתבה באתר שניתן לשלוח דרכו SMSים. איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לדעת אם ישנה אפשרות ליצור דיסק BOOT מדיסק קשיח ריק. שיהיה עליו רק דיסק בוט בלבד.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חישובים בסגנון שורש בריבוע וכאלה... משהו קל ולנוח. תודה לעוזרים. נ.ב. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו מתאים לי, אני בטוח שאתם יודעים יותר טוב.
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אוקיי.. אז ככה יש לי כרטיס מסך מסוג ATI Radeon HD 4850 על Win Vista 32bit ואני מעוניין לעדכן לו את הדרייברים... עם מישהו יכול לומר לי איזה דרייברים אני צריך להוריד... ואיך לעדכן אותם, ???
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
שלום! רציתי להתקין בבית Windows Defender על Windows XP Professional x64, אבל לא מותקן לי במחשב בבית WGA, ואני גם לא רוצה להתקין. לכן, הורדתי Windows Defender במחשב בעבודה. עכשיו, השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את התוכנה במחשב שלי בבית בלי WGA ובלי שהתוכנה תנסה לבדוק את החוקיות של המערכת הפעלה, או שאני יכול להתקין את התוכנה והיא לא תנסה לעשות בדיקה או לדווח משהו למיקרוסופט.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
משום מה המון קבצים מהמחיצה השניה לא נקראים. כל תוכנה נותנת הודעת שגיאה אחרת. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה צריך בשביל להריץ HD ובכללי קבצי וידאו במחשב? איזה מקודדים צריך בשביל להריץ קבצי וידאו בצורה הטובה ביותר? ואיזה תוכנות לצפיה כדאי שיהיה לי על המחשב? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש המלצה למקודד MP3 (ובפרט מקודד שהופך קבצי WAV ל-MP3), משהו פשוט ועדיף חינמי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שכל מסך יתפקד כמחשב נפרד, עם מקלת ועכבר משלו. מחפש תוכנה כזאת בנרות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
פעם ראשונה שאני עובד עם התוכנה ולא כ"כ הבנתי איך אני יכול לבדוק את היציבות של הכרטיס לאחר האובר קלוק...
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
יש ברשותי מכשיר פוקט PC ואני מעוניין לגשת לדואר אלקטרוני באמצעות תוכנה חיצונית (FLEXMAIL) ולהשתמש בפרוטוקול IMAP המאפשר תקשורת דו כיוונית ועוד יתרונות על פני POP3. גוגל טוענים שהם מאפשרים שימוש בפרוטוקול זה בחינם ושההגדרה נמצאת בדף שבו מגדירים את הPOP3 אבל אצלי לא צופיעה האפשרות הזו. בדקתי ב3 חשבונות שונים (בני 4 שנים ואחד חדש שיצרתי כדי לבדוק) והאפשרות לא מופיעה באף אחד מהם. מישהו יודע איך אני יכול להגדיר את הGMAIL לשימוש בפרוטוקול זה? (יש לציין שאת POP3 אין לי בעיה להגדיר ולהוריד דואר דרכו).
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בעזרת התקנת דרייבר לכרטיס קול שפתאום החל לעשות בעיות בהתקנה. תמיד שפירמטתי(עם אותה גירסאת וינדוס, ממש אותו דיסק) התקנתי אותו, את הדרייבר, עם התוכנה שהוא בא איתה וההתקנה רצה חלק. אף פעם לא עשה לי שום בעיה, והיום פעם ראשונה שהוא עושה בעיות בהתקנה שלו. הדגם שלו הוא : SoundMax ADI1988 audio driver התקנתי אותו דרך הדרייבר הנמצא על הדיסק - לא תקין. גם שהורדתי את הדרייבר מהאינטררנט עשה לי את אותו הבעיה המוצאת במסך הזה : התקנתי גם רק את ה- INF ועדיין לא עובד תקין. למרות שבמהנהל התקנים הוא מותקן ורשום כהלכה. עזרתכם בבקשה, ממך נושאש כבר מהמקרה הזה. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתחרפן אבל פשוט מתחרפן לגמרי עוד שנייה אני שובר את המחשב טוב אז ככה: לפני כ 4 ימים הורדתי את הווינאמפ הכי חדש מהאתר של הווינאמם הגרסה המלאה החופשיה להורדה 5.09 עכשיו יומיים הכל עבד טוב ופתאום אתמול כאשר השיר עמד להסתיים כ 20 30 שניות לפני הסוף אפילו 10 השיר השני מתחיל אז אני יוצא מהווינאמפ ואני רואה ששיר אחד ממשיך להתנגן ורק ווינאמפ אחד מופעל מישהו יודע בבקשה תענו לי מהר אני נואש זה פשוט מחרפן אותי
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.audiokarma.org/ בעיה מאוד מוזרה , אשמח אם אמצא בעזרתכם פיתרון , בכל המחשבים שאני נגיש אליהם , אני יכול לעשות חיפוש באתר הנ"ל ללא שום קושי . ואילו בלפטופ שלי T61 כאשר אני רוצה לעשות חיפוש באתר אני מגיע לדף לבן ,כלומר אחרי שאני לוחץ "חפש " אני מגיע לדף ריק .... חשבתי אולי הפיירפוקס אשם אז ניסיתי גם ב IE TAB - ללא הצלחה ניסית ב IE 7 - גם ללא הצלחה מחקתי עוגיות - לא עזר שיניתי IP - לא עזר וכמובן גם הפעלה מחדש יש למישהו רעיון ?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לכל מען דבעי........ עשיתי ניתוח של קבצי dmp אצלי במחשב וכולם הראו את אותו הדבר............... Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {2c, 2, 0, f68754c8} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image NVSNPU.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVSNPU.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVSNPU.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVNRM.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVNRM.SYS Probably caused by : NVSNPU.SYS ( NVSNPU+134c8 ) מה זה אומר??, במה יש לי בעיה ומה אני צריך לפתור??? בבקשה עי…
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש בנרות לינק למקום שאפשר להוריד MPEG2 ו- MPEG4, וגם AC3. תודה רבה, תודה תודה תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות תוכנה טובה שאפשר להמיר בה סרט DVD לקובץ AVI בנפח של 700 מגה לסרט רגיל ( שעה וקצת ) . ניסיתי להשתמש בתוכנת ה Ashampo DVD shrink אבל היא לא כל כך יציבה ואיטית לאללה . ניסיתי גם את AnyDVD converter ולא כ הסרטים יוצאים טוב . יש כאלה שיוצאים בלי קול ויש כאלה שלא נפתחים בכלל .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר המלצות רבות ששמעתי (כולל בפורום אמצעי אחסון) החלטתי להוריד גרסת ניסיון של התוכנה PerfectDisk 10 pro במשך יומיים שלמים לקח לתוכנה לבצע איחוי של 70% לערך באחד מהדיסקים החיצוניים שלי. לפתע, אתמול בערב קיבלתי הודעה של WINDOWS UPDATE לפיה התבצע עדכון, ולכן עליי להפעיל מחדש את המחשב. מאחר ולא רציתי לעשות זאת עד אשר תהליך האיחוי יסתיים, חיפשתי דרך לבטל את העדכון, אבל לא מצאתי. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לדחות את ההפעלה מחדש ב-4 שעות. לאכזבתי הרבה, כאשר התעוררתי בבוקר, גילתי שהמחשב ביצע RESTART באופן עצמאי. לאחר מכן בדקתי את המצב בתוכנת האיחוי וגילתי שהתהליך הושעה. ניסיתי לחדש את התהליך באמצעות לחיצה על RESUME, ולכאורה היה נראה שהתהליך אכן מתחדש כפי שנראה כ…
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-