עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobbyc,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (אוליי אפילו GHOST) שאני אוכל לעשות איתה IMAGE להרדיסק שלי כולל כל הPARTITION ולפתוח אותו על מחשב זהה. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, במחשב שלי מותקן אופיס 2016. שידרגתי את הווינדוס מ- 7 ל - 10 ומאז האופיס לא מציג לי תמונות במסמכים. הסרתי את האופיס והתקנתי מחדש וזה לא עזר. מישהו יכול לסייע? תודה מיכל

3. היי כולם. 1. כאשר עברתי ל- 7 בטעות פירמטתי (דרך שלב ההתקנה) דיסק (בעל מחיצה אחת) שלא התכוונתי לפרמט. כדי להוסיף חטא על פשע, היות ולא חשבתי על אפשרות שחזור, גם כתבתי עליו מעט (מאוד) דברים. כעת אני תוהה אם בכל אופן יש איזו אפשרות לשחזר ממנו את המיידע (או לפחות את חלקו). בינתיים הפסקתי לכתוב עליו כלל ואני ממתינה בתקווה לעזרתכם. 2. בנוסף, הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי לשחזר תקיה מדיסק (שני) אשר נמחקה כאשר הועברה לדיסק שלישי (שגם פורמט). כאן העדפה היא לשחזר את התקיה מהדיסק המקורי ולא מהדיסק שפורמט היות ועל הפירמוט נכתבה מערכת ההפעה החדשה דבר שאני מעריכה שעשוי לעשות צרות. בתקווה שבעזרתכם אוכל להציל לפחות חלק מהמידע שאבד. תודה מראש למתייחסים ולעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nnfyrbsnss,

יש לי בעיה ממש הזויה במחשב, באתי לחלץ קובץ ששוקל 6GB בערך למחיצת C ממחיצת C (מחיצת C היא לא מחיצת הWINDOWS), שיש לה מקום פנוי של בערך 39GB, החילוץ מגיע ל20-26% ונעצר בטענה ש"The disk is probably full", עשיתי איחוי עם המאחה של WINDOWS, החילוץ עבר הרבה יותר מהר, ממש במהירות ניכרת (לפני האיחוי WINRAR הגיע ל3% תוך חצי שעה, לעומת 15% באותו הזמן), אבל, הבעיה נשארה, איחיתי שוב, עם PerfectDisk, ועדיין הבעיה ממשיכה. בPerfect disk יש איזה נתון שאני חושב שהוא הלא בסדר: Largest free space chunk : 1.95GB. לגבי פתרון של פורמט מלא, אני תמיד חושב שזה עקום, כי אם אחרי הפורמט הבעיה תחזור אחרי זמן מסוים? שוב לפרמט? לא, לא פתרון, רק במקרה קיצוני שבאמת אין פתרון אחר. תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Donkijoni,

שלום חברים. ניסיתי להתקין את הגרסה החדשה של K-lite כמה פעמים וקיבלתי הודעת שגיאה של הרג'יסטרי. צילומסך: איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by T-Flash,

יש לי קובץ PDF של אקרובט... שאני צריך להעתיק משם משהו... אכשיו, זה דיי ערוך כך שלכתוב את זה הרבה זמן... יש אפשרות כזאת?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by daido,

אני מחפש תוכנה שתפעיל משחק עם סיומת smc זה נראה לי אמולטור. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shaithebest,

סופש נעים לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול בקשר ל istockphoto יקרנים מדי האתרים שאני בונה דורשים המון תמונות והאתר הזה לא בא לי טוב למי מכם שיש נסיון עם אתר אחר יותר זול אני אשמח לדעת תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by iem,

שלום ! אני מחפש תוכנה לדחיסת וידאו של קבצי וידאו של מיקרוסופט ברמה הטובה ביותר של דחיסה שניתן לקבצי MPEG. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. רציתי לברר אם זה תקין. כאשר אני פותח את הדפדפן Chrome ב-Task Manager נפתחים כ-10 +\- קבצי chrome.exe וזה רק בפתיחה עם דף הבית, ללא Others Tab. האם זה בגלל התוספים שהתקנתי? זה תקין? ואם לא מה צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי אנטי וירוס קספרקסקי גירסה 7 ואני הרבה פעמים מקבל הודעה כזו: c:\...explorer.exe cannot establish connection with the server. please check your internet connection setting. if you have firewall check that the application avp.exe is allowded internet access." או יוטורנט במקום אקספלורר. יש לי פיירוול של SP2 והוא מאשר את שניהם. כל פעם אחרי כזו הודעה, אני צריך להתנתק או לאתחל כי אי אפשר לגלוש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Pc_Ghost,

שלום, יש לי קובץ פוטושופ ובו תמונת רקע ועליה הרבה שכבות של טקסטים. איך אני יכולה לסמן או לבחוא את כל שכבות הטקסט ולעשות שינוי אחד לכולם כמו גודל פונט או סגנון שכבה? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by מוקיון1,

וירוס WIN32.TROJAN.KEYLOGGER מצאתי אותו גם באנטי וירוס AVG וגם בתוכנה Ad-Aware SE Personal אבל אני לא מצליח למחוק אותו הוא כל פעם חוזר מה לעשות חייב עזרה תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by menahem2009,

מחפש הזמנה לטורנט ליץ דחוף תודה

15. Started by ybe,

כשאני נכנס לאתרים מסוימים, כגון:גלובס הניצולת של המעבד(P3 700) מגיעה ל-100%,לעומת זאת ברוב האתרים ניצולת המעבד קרובה ל-0% , האם יש לי בעיה במערכת??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום. אני מעוניין לעשות פורמט למחשב וקיימת אפשרות בתוכנת NLITE לעשות הטמעת דרייברים ברמת טקסט לתוך המערכת ההפעלה (מה שחוסך את ההתקנה אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה) כל מי שיצא לו לעבוד עם התוכנה אנלייט יודע שקובץ האיזו שהיא יוצרת בסוף העבודה הוא רק לצריבה של CD. לי יש המון תוכנות אבל מפאת הגבלת ה 700 מגה אני לא יכול להתקין הכל. שאלתי היא האם יש אפשרות לצרוב בתוכנת אנלייט וליצור איזו של DVD או שיש תוכנה זהה עם כל פיצרים של אנלייט שתומכת ביצירת איזו ל DVD. אתר התוכנה http://www.nliteos.com/ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני כבר מחפש כמה ימים ולא מצליח למצא אתר טוב להורדת קומפילר לוי בי ??? צריך הצאה!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by smulikon,

היי. קיבלתי היום מחשב חדש. התקנתי לו XP. אני לא מצליח לחבר אותו לרשת. יש לי ראוטר של בזק. חיברתי את כבל הרשת אל המחשב ואל הראוטר. הראוטר נראה לי מחובר בצורה תקינה- יש לי 2 מחשבים בבית ישנים שעובדים עליו בלי בעיה- בצורה אלחוטית. את המחשב החדש אני מנסה לחבר עם כבל רשת. מה אני עושה לא נכון?! :o

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ronen_z90,

מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לי לקחת סרט רגיל ולהפוך אותו לתלת מימד(שיראו אותו עם המשקפים כחול-אדום)?? יש לי תוכנה שנותנת לעשות את זה בלייב(כאילו מכניסים סרט ורואים אותו בתלת מימד...) אבל אני צריך אחת שמסוגלת לשמור גם את הקובץ החדש... מישו מכיר??(אפשר גם כאלה שהגירסא המלאה שלהם עולה כסף...)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי מדפסת אחת בבית. אני כמובן יכול לשתף את המחשבים ברשת ביתית ואז יהיה לי קל לגשת למדפסת ממחשב בחדר אחר. השאלה שלי, האם אפשר להסתדר בלי שיהיה לי צורך לחבר את המחשבים ברשת? האם יש תוכנה שמאפשרת לי לשלוח דרך האינטרנט קבצים להדפסה ממחשב אחד למחשב אחר בבית?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sashakrik,

שלום, יש לי נייד של HP שמערכת הוויסטה שמותקנת עליו פשוט קרסה במלוא מובן המילה. אין לי דיסק גיבוי אבל יש מחיצת גיבוי שלצערי אני לא מצליח להריץ שחזור ממנה ע"י לחיצה על F11 כפי שנדרש בחוברת ההפעלה. יש לי דיסק וויסטה ממחשב אחר שאני יכול להתקין על הנייד אבל לא יהיה לי את התוכנת שחזור של HP אז השאלה מאיפה אפשר להוריד את ה- HP recovery manager שיהיה מתאים לוויסטה 64 ביט ואני אשמח לא לקבל תשובות כמו "חפש בגוגל". תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 8-Ball,

אני יודע שיש תוכנה שבודקת את כל היישומים שפועלים במחשב באותו רגע ומראה כמה אחוז מהזיכרון הם לוקחים מראה את כמות הזיכרון הפנוי המשומש וגם את הCACHE, היא גם מנקה את הCACHE בתוכנה יש גרפים עם קוים צהורבים וירוקים אם זה עוזר למישהו. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אורח עד

אני תחת משתמש שאינו ADMIN. כאשר התקנתי זה גם לא יצר קיצור דרך הצלחתי להפעיל בסוף אבל יש תקלה עם התוכנה אז אני מנסה להתקין גירסה אחרת אבל זה לא מתקין כי צריך להסיר את הקודמת. אז שוב, היא לא מופיעה ברשימה ואי אפשר להסיר אותה. מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי עיצבתי פרוספקט בפוטושופ ושמרתי אותו ב-PDF ושלחתי לגרפיקאית באימייל. היא אמרה שהקובץ גדול מאוד (21MB, סה"כ 2 עמודים), זה מה שהיא שלחה: " הי דניאל! הקובץ מאוד מאוד כבד!!!!! פשוט תסגור את הקובץ שוב ושים לב שזה בלי שכבות. יום טוב! " איך עושים את זה ?? מזתומרת לסגור את הקובץ ואיך שומרים בלי שכבות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by galedri,

שלום אני צריך תוכנה שהופכת קבצי wma ל-mp3 ואם אפשר גם מדריך תודה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.