עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by faceless,

יחי המלך החדש www.songspy.com הדבר הבא שהכי קרוב למקור (NAPSTER)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yotaman,

אני מחפש תוכנה שאפשר לערוך בה כתוביות.. לשנות פונט,גודל וכו'... פשוט הדיוידי שלי מציג אותם נורא קטנות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום. בחירת Properties בתיקיית ה-WINDOWS מראה על גודל תיקייה של 59.4GB. כאשר אני פותח את התיקייה, מסמן את כל התוכן שלה ובוחר ב-Properties, גודל סך הקבצים הינו 6.05GB. הבעיה הנ"ל מותירה אותי עם כ-150MB פנויים בכונן C המצטמצמים משימוש לשימוש (גם לאחר שימושים רבים ב-Disk Cleanup). מה ההסבר לתופעה? כיצד עליי לפעול? אשמח לעזרה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by itay8zilka,

שלום יש לי firefox 3.0 בעברית ויש לי בעיה יש אתרים שכשאני נכנס אליהם הוא עושה לי כתובת לא נמצא ולפני כן הוא אמר לי שקובץ לא נמצא משהו כזה.. עכשיו חברים שלי כן מצליחים להיכנס לאתרים אלו וגם להם יש firefox 3.0 בעברית. אני יודע שזו בעיה טיפשית אבל אם למישהו יש פיתרון לבעיה זו אשמח מאוד.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז ככה פתחתי את הפיירפוקס ופתאום הכל משתגע וזה בכלל Theme אחר וזה מראה כאילו התקנתי רק עכשיו את כל ההרחבות והthemes והכי גרוע... נמחקו לי כל ה bookmarks!!!!! יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותם? זה דחוף ביותרררר תודה.. :'( נ.ב. גם כל ההגדרות התאפסו למזלי הדבר היחיד שלא התאפס זה הססמאות השמורות....

6. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת אם מעבד של אינטל i7 920 יריץ את התוכנה avid media composer ואם כן על איזה הגדרות גבוהות או נמוכות ? בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי מישו מבוגר ביקש ממני שאני יסדר לו בעיה של מילים עולים מילים(לא יודע איך להסביר אחרת) אחרי שעה טובה שישבתי אצלו וניסיתי בדפדפנים שונים, אותה בעיה ניסיתי לעדכן דריברים ועוד כל מיני אבל כלום , אצלי האתר עובד בלי שום בעיה בכל דפדפן ,אז אני מנחש שהבעיה איפה שהוא בוינדוס עצמו יש לו xp התמונה צולמה אצלו האתר ברוסית אבל כך זה בכל אתר אפילו ב hwzone אולי יש איזה צורך בתוסף? חשבתי אולי הבעיה במסך אבל כשה אני פותח את התמונה אצלי במחשב זה עדיין מעוך [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kobibo,

רציתי לדעת האם להגדרת הפורטים של האימיול ישנה השפעה מסויימת על המהירות של האימיול ? לפי בדיקה אני רואה שכל אחד משתמש בפורטים שונים כגון : 5662,5673,4662 וכו' . באיזה פורטים מומלץ להשתמש ? אני אישית משתמש ב- 5662 עם Emule Plus v1o

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dj_horse,

למישהו יש נתונים עדכניים לגבי השקתה של גרסת 2010 של אופיס?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי אופיס 2003 באנגלית מקורי עכשיו אני רוצה לשנות אותו לעברית, אפשר להוריד דרך עדכון או להוריד או משהו שיהיה לעברית? פא'ץ או עדכון או תוספת? תודה compman112

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by olegu,

יש לי שני הרד דיסקים במחשב אחד עם 40 GB והשני עם 4 GB. ההרד דיסק הקטן הוא בFAT32 והגדול בNTFS . אני רציתי לשנות את ה40GB לFAT32. אבל התוכנה אומרת שההרד דיסק השני הוא DYNAMIC DISK ולא NTFS ובWINDOWS כתוב שזה NTFS ובגלל שזה DYNAMIC אני לא מצליח לעשות שינוים ולהפוך את ההרד דיסק FAT 32 וליצור מחיצות כל האפשרויות סגורות לי שם בעוד שבהרד דיסק הקטן אני יכול לשנות מה שבא וליצור מחיצות. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזו? ??? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כשאני רוצה להתקין תוינדוס 7 בC זה לא עושה לי כי זה מבקש דרייבר. כבר הורדתי תדרייבר והתקנתי ועדיין מה הוא רוצה!?#! ובD אני גם לא יכול לשים תמערכת כי זה כותב שזה לא מצליח למצוא שם מערכת הפעלה קיימת משו כזה הינה תמונות: בעיה בC בעיה בD

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by i-kramba,

אני מחפש דרייבר כבר המון זמן לדבר הזה מי שמשיג לי תותח יכול להיות שזה ה-fire wire ? לוח אם : ASUS P5AD2 Premium הנה ה-id : PCI\VEN_1283&DEV_8212&SUBSYS_813A1043&REV_13

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Overclocker,

מישהו שמע על תחליף חינמי לתוכנת בבילון ? (כמובן שמדובר על תחליף בסיסי ולא משהו שיתן את כל התכונות של בבילון) מבירור קצר ברשת ראיתי רק תוכנה בשם "תירגומית" ולא נראה שהיא מתוחזקת באופן שוטף ורציני והיא ללינוקס... לא מצאתי נגזרת שלה לחלונות, ומה לעשות, בעבודה יש חלונות. בקיצור אשמח לשמוע על תוכנה כזו. ולא, אני לא מדבר על התוספים שיש לפיירפוקס, כי הם עובדים רק ב.. פיירפוקס [וגם לא משהו])

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Tom3bar,

כמו הכותרת... תוכנה שממירה MP3 להשמעה בקומפקט דיסק.. תודה תום.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by 8-Ball,

אני יודע שיש תוכנה שבודקת את כל היישומים שפועלים במחשב באותו רגע ומראה כמה אחוז מהזיכרון הם לוקחים מראה את כמות הזיכרון הפנוי המשומש וגם את הCACHE, היא גם מנקה את הCACHE בתוכנה יש גרפים עם קוים צהורבים וירוקים אם זה עוזר למישהו. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by יוליוס,

> שגיאה בטעינת c:/progra~ 1/newdot ~1/newdot~1.dll-- > > המודול שצויין לא נמצא > > נא לפרט כיצד אני מונע שגיאה זו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ofir667,

איזו תוכנה הכי טובה להמרת קבצי וידאו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tood,

היי, יש לי כרטיס 4 מצלמות אבטחה,כאשר אני מתקין אותו אזיי במנהל ההתקנים נרשם כי "חסר בקר וידאו של מולטימדיה","בקר מולטימדיה","התקן לא מוכר". נראה כי אני זקוק לדרייבר לכרטיס הנ"ל ,TIAMBO HJR-4102E-L-05V CIRS-A0405AAPS תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי עיצבתי פרוספקט בפוטושופ ושמרתי אותו ב-PDF ושלחתי לגרפיקאית באימייל. היא אמרה שהקובץ גדול מאוד (21MB, סה"כ 2 עמודים), זה מה שהיא שלחה: " הי דניאל! הקובץ מאוד מאוד כבד!!!!! פשוט תסגור את הקובץ שוב ושים לב שזה בלי שכבות. יום טוב! " איך עושים את זה ?? מזתומרת לסגור את הקובץ ואיך שומרים בלי שכבות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי מחשב די ישן של אחי (p.4 2ghz 512MB) הלוח הוא - pt8 neo ver1 והוא די ישן ולכן הכונן SATA שברשותי זקוק לדרייבר בשביל שההתקנה של ה-XP תזהה אותו. הבעיה מתחילה כשאני מכניס לו את הדרייבר (אחרי לחיצה על F6) הוא טוען אותו אבל בסוף הוא מודיע שההתקנה לא יכולה להמשיך כי הוא לא מוצא שום HD מחובר. ניסיתי להכניס את הדרייבר להתקנה עם nlite - לא עזר. ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאינטרנט - לא עזר. עידכנתי ביוס - לא עזר. אפילו ניסיתי את דיסק ההתקנה של win 7 beta ונחשו מה - לא עוזר. יש לציין שהדיסק נבדק ועובד על מחשב אחר. יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חברה, נמחקו לי כ100 תמונות חשובות מהכרטיס זיכרון MicroSD ורציתי לדעת האם יש תוכנות שיכולה לשחזר לי את התמונות המחוקות? ניסיתי את "Art Plus Digital Photo Recovery" אבל הוא פשוט "שיחזר" לי את התמונות שהיו כבר בזיכרון ושום דבר מהתמונות שנמחקו לי. אני אשמח להמלצות, תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מחפש תוכנה להמרת סירטונים (Video Converter) שאוכל להשתמש בה כדי להמיר את הסירטוני ה-MOV שלי לפורמט AVI, שיהיה ניתן לערוך אותו לאחר מכן ע"י Avidemux (אבל שאיננה YTD Video Downloader, כיוון שזו התקינה לי Ask Toolbar על המחשב בלי ידיעתי בעת עדכון [פיירפוקס התריע לי עליו], ורק לאחר שהסרתי את התוכנה, גיליתי אותו ברשימת התוכנות המותקנות, ובעת ניסיון התקנה חדשה אתמול, הוא הוריד לי קובץ להורדה מקוונת של התוכנה, במקום את קובץ ההתקנה עצמו). מומלץ תוכנה בקוד פתוח. Any Video Converter יצרה קובצי AVI, שגרמו לבעיות עם Avidemux 2.6.4 כשרציתי לערוך אותם. גם Ultimate Video Converter, שהיא בקוד פתוח, עשתה לי בעיות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חשוב לציין שאני לא מבין בOC. פשוט הבנתי שאני צריך להעלות משהו והעלתי אותו לאט לאט כל פעם עוד 20 סה"כ הגעתי מ 133 אל 180. ב180 הייתה הבעיה. הבנתי שזה קשור ללוח אם. אז הורדתי את זה , ואז רק ב 133 היה SOUND, עכשיו אפילו לא על תדר אחד זה מזהה את הכרטיס קול. מה לעשות? האם אפשר לשחזר את זה? * אין לי מאווררים בכלל במארז, רק מאוורר של המעבד סטוק , ספק וכרטיס מסך. אני יודע שזה נורא אבל בקרוב אני קונה מחשב בחודש הקרוב. בנתיים אני משתגע בלי הSOUND. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אם מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לשנות רזולוציה של תמונות , וגם אם מישהו מכיר אתר של רקעים לנוטבוקים (10.1 אינץ'). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים