עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by assaf990,

יש שמה 4 אופציות. מה הם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לאימא שלי יש מכשיר אל פסק אדוויס PRV700 Pro, שתוכנת ההורדה שלו היא Viewpower. התוכנה משתמשת בסביבת Java ככל הנראה. עכשיו, במנהל המשימות של Windows 7, יש שני תהליכים של javaw.exe ואחד מהם צורך מעל ל-50% CPU, ובכך פוגם בביצועי המחשב. מה הסיבה לבעייה ואיך אני יכול לתקן אותה? עדכון: מדובר בבאג בגרסה 2.14 של התוכנה. באתר של אדוויס, ראיתי שהם ירדו לגרסה 2.13SP2. התקנתי והתהליך המדובר לא צורך משאבי CPU.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by verynoti,

אני מחפש תוכנה שאני אוכל לעשות איתה סירטון מתוך משחק בזמן שאני משחק ואחר כך לערוך אותו ראיתי שהרבה מדברים על SNAGIT האם היא מומלצת או שיש תוכנה אחרת או בכלל שאני צריך כמה תוכנות? אני פשוט רוצה לעשות כמה סירטונים ולחבר אותם עם מוזיקה ואפקטים אם אפשר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. טוב, אז יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. אחד מהם הוא בגודל 250 GB, ומתוך זה נשאר לי פנוי 50. פתאום אני רואה היום שכל התיקיות שלי באותו דיסק קשיח, פשוט התוכן שלהם נעלם. למזלי, על דיסק קשיח זה לא מותקן הווינדוס. הקטע הוא שאני נכנס לתיקיות, למשל תיקיות סרטים ושירים והם פשוט ריקות מבפנים, זה גם כותב לי שהם מכילות 0 בייטס. אבל במאפיינים של הדיסק הקשיח כתוב שעדיין יש לי רק 50 ג'יגה פנוי, מה שלא הגיוני אם הכל נמחק. כמו כן, הווינדוס נתן לי כמה פעמים הודעת שגיאה שבגלל איזשהי בעיה בחומרת המחשב או בגישה לרשת הקבצים אבדו. אבל נראה שהם עדיין איפשהו על הדיסק הקשיח? בקיצור, יש איך להחזיר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by faceless,

יחי המלך החדש www.songspy.com הדבר הבא שהכי קרוב למקור (NAPSTER)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by .AloN,

כאשר ה Kazaa lite מופעל ורק מוריד, לא עושה משהו גדול, אז לפעמים אני מרגיש האטה משמעותית במחשב, הפעלתי את ה Windows Task Manger וראיתי שה CPU Usage עומד על 100-90 ! עברתי ללשונית Processes וראיתי שקאזה בלבד מנצל את כל זה. האם זה נורמלי ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by kobbyc,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (אוליי אפילו GHOST) שאני אוכל לעשות איתה IMAGE להרדיסק שלי כולל כל הPARTITION ולפתוח אותו על מחשב זהה. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני שם ציטוט שדיברתי עם KOM כדי שאני לא אצטרך לכתוב וזה גם יחסוך לכם שאלות: KoM: (5:17 PM) מה הבעיה? eewc_ee_king: (5:18 PM) בהתקנה של EE כל פעם הוא מגיע לאחוז אחר כשהוא אומר לי שהוא לא יכול להעתיק את הקובץ ל C ואז אני לוחץ אישור וזה יוצא מההתקנה ניסיתי להתקין כבר עשרים פעם... פעם אחת זה הגיע עד לאחוז 63 לפני שזה יצא לי eewc_ee_king: (5:19 PM) מה עושים? KoM: (5:19 PM) ההתקנה עצמה לא פגומה? ולא נארה לי שהיא פגומה-מאות ואלפים כבר התקינו בלי בעיות eewc_ee_king: (5:20 PM) ויש לי מספיק מקום בהארד דיסק 2. ניסית תיקיות שונות להעתקה? eewc_ee_king: (5:22 PM) מה הכוונה? ואי אפשר לשנות תיקיות...ניסיתי אבל זה לא הולך באג בהתקנה KoM: (5:22 PM) זה קובץ זיפ? eewc_ee_king: (5:22…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי כולם. 1. כאשר עברתי ל- 7 בטעות פירמטתי (דרך שלב ההתקנה) דיסק (בעל מחיצה אחת) שלא התכוונתי לפרמט. כדי להוסיף חטא על פשע, היות ולא חשבתי על אפשרות שחזור, גם כתבתי עליו מעט (מאוד) דברים. כעת אני תוהה אם בכל אופן יש איזו אפשרות לשחזר ממנו את המיידע (או לפחות את חלקו). בינתיים הפסקתי לכתוב עליו כלל ואני ממתינה בתקווה לעזרתכם. 2. בנוסף, הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי לשחזר תקיה מדיסק (שני) אשר נמחקה כאשר הועברה לדיסק שלישי (שגם פורמט). כאן העדפה היא לשחזר את התקיה מהדיסק המקורי ולא מהדיסק שפורמט היות ועל הפירמוט נכתבה מערכת ההפעה החדשה דבר שאני מעריכה שעשוי לעשות צרות. בתקווה שבעזרתכם אוכל להציל לפחות חלק מהמידע שאבד. תודה מראש למתייחסים ולעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by יוליוס,

> שגיאה בטעינת c:/progra~ 1/newdot ~1/newdot~1.dll-- > > המודול שצויין לא נמצא > > נא לפרט כיצד אני מונע שגיאה זו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי כולם. בעקבות הערה שהעיר לי משיב בשירשור קודם חשבתי לשאול בעצתכם. מותקן אצלי במערכת צורב Samsung SH-S203B DVD Burne (שהיה כאן במומלצים לפני שנתיים) זמן רב לא יצא לי לצרוב איתו ולאחרונה התחלתי שוב. אני צורבת בעזרת נרו 7 שהגיע בדיסק עם הצורב אם DVD אז לא מעל מהירות של X8 - כרגע על דיסקים DVD+R של ורבטים שנשמרו בעוגה שלהם במקום מוגן אם CD לא מעל X16 - כרגע על דיסקים שונים, גם הם נשמרו בעוגתם במקום מוגן. בשני המקרים לחוצה אצלי התמיד האפשרות של בדיקת שגיאות ואני גם מקפידה שישאר במהירות קבועה משך כל הצריבה מקווה שבשני המקרים מדובר על מהירות טובה ושאינה גבוהה מידי. בכל מקרה בשני המקרים התוכנה מאפשרת לי מהירות גבוהה יותר. אם הDVD שמאפשר לי לא פחות מ- X20 ואם ה- CD שמאפשר לי ת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by emil57,

תגידו יש לכם בעיה באיי סיי?? למה אצלי ואצל עוד מספר אנשים האיי סיי לא מיתחבר.. אז השאלה הנישאלת היא האם אצלכם האיי סיי מיתחברר?? או שגם לכם יש את אותה הבעיהה??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by amit,

לכל עזרה מוצעת- תודה מראש, ולשאלתי: איך אוכל בהרצת קובץ exe אחד לפתוח על המסך 2 חלונות כאשר בכל חלון עלי לשרטט צורה גרפית שמקורן ב-2 פונקציות שונות שכתבתי. האם זה קשור בבחירת קובץ multiple עם פתיחת הפרויקט? ובנוסף - איזה ספר מומלץ ללימוד MFC? הבנתי שהספר של לימוד visual cpp (גם זה שבעברית) עונה על הדרישה - זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by חננב,

אני לא בטוח אם רוגלות זה המינוח, אבל אצל חבר יש בעיה במחשב, כאילו איזו תוכנה השטלתה על הדפדפן וכל פעם שמריצים חיפוש בגוגל היא מעלה אתה האתה שלה במקום. הכתובת משתנה כל פעם מחדש. איזה תוכנה בטוח תפתור את הבעיה? Ad-Aware 2007 לא מצא שום דבר... האם יש עוד דברים שכדאי לנסות חוץ מלהוריד תוכנות אנטי-ספייוור?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בוורד אפשר למעשה להגדיל את הגופן אבל ב-PDF אין את האפשרות הזאת. מה עושים כשרוצים להדפיס קובץ סרוק של ספר שהודפס בכתב קטן?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ofir667,

איזו תוכנה הכי טובה להמרת קבצי וידאו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by RonTwins,

הכנתי חתימה חדשה על סוניק,יפה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by idofr,

הייי כולם קודם כול אני מדגיש ---- העבודה לא שלי!!!! ------ שלא תטעו הלוואי הייתי יודע לצייר ככה אבל אני לא עשיתי אותה ואני מביא אותה רק כדי שתיראו היא נעשתה ע"י 2 קנדים שקוראים להם Jean Sebastien Duberger And Ray Toh והיא כאמור רק בפוטושופ

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by idofr,

טוב הסתדרתי עם הייצוא היה לו בעיה מוזרה שהוא לא היה מוכן לרנדר איזה גוף .... =\ קטע מוזר! טוב לא משנה בכול מיקרה עכשיו רינדרתי אבל הוא הוציא את זה שזה ניראה ממש אבל ממש גרוע שלא נדבר על חצי מהחומרים וכול מה שקשור לMENTAL RAY שלא רונדר בכלל וקיבלתי רק שחור....=\

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

מה זה ואיך עושים את זה? תודה.

21. הצלחתי לשחזר את כולם אך הרבה באיכות כ"כ גרועה שלא ניתן לצפות בהם- גם לא על ידי VLC. יש מושג מה עושים במצב כזה? תודה! שינתי את התגובה האחרונה לכותרת כי זה הכי עדכני...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Noder,

היי, אני צריך את עזרתכם. מי שיהיה מוכן. אני קופירייטר בשלבי הכנת תיק עבודות התיק די גמור..רק שנשאר לי פרסומת אחת נוספת לעשות. אני צריך בבקשה מישהו שיודע עיצוב ומוכן לעזור לי לעצב מודעת פרסומת עפ"י כל הפרטים שאתן לו. לא משהו מסובך. יש לציין שאני מספק את כל התמונות שצריך. תודה רבה שי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Asusman,

קובץ שהשקעתי בו מלא זמן נפתח וזה מבקש המרה שלו.. והכל יוצא ג'יבריש... אפילו העברית, מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אלון אדלשטיין,

היי נתבקשנו למצוא פלינדרום בשפת c. כאשר נצטרך לקלוט מהמתמש שנימספרים באופן הבא: s יהיה המספר שהמתמש יכניס (טיפוס מסוג int) שלא ידוע לנו אורכו. בנוסף לכך יוכנס מספר k שיקבע את אורך הפלינדרום הראשון במספר s. לדוגמא: אם יוכנס מהמתמש המספר s= 13455431 ויוכנס k=2 אז הפלינדרום יהיה 55. עבור k=3 הפלינדרום יהיה: לא קיים עבור k=1 הפלינדרום יהיה 1. עבור k=4 הפלינדרום יהיה 4554. אשמח לעזרה יושב על זה שעותתתת ולא יודע איך להתחיל אפילוו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים