תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מנסה להתקין תוכנה הנקראת PCPEInstaller, של מכשיר APC (גיבוי בזמן הפסקת חשמל), אך בזמן הלחיצה על לחצן ההתקנה, מע' ההפעלה( WIN7ׂ) קורסת למסך כחול. זה פעם ראשונה שדבר זה קורה אצלי. אין לי וירוסים, או תקלות אחרות למעט תקלה זו. מהי יכולה להיות הסיבה לכך? יש למישהו מושג? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פופ-אפ שנפתח עם כל חלון שאני נכנס אליו (כמו המחשב שלי, חיפוש ועוד...). אני לא מצליח לבטל אותו. קוראים לו משהו כמו Claim Your Reward!! וזה לא וירוס ולא שום דבר כזה (בדקתי עם נורטון אנטי-וירוס). הצילו!!!!! זה נדבק אלי!!!! מה עושים?????? אני לחוץ!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים אני מנסה לפתור בעייה של הקצאת פס אינטרנט בין מספר מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך ראוטר. הבעיה נוצרה היות ומצד אחד, אחד המחשבים משתמש בכמה תוכנות זוללות פס - שיתוף קבצים, הורדות. מצד שני, ספקית האינטרנט מגבילה לרוב את הגלישה (הגבלות משתנות מסוגים שונים) כך שגם כאשר מקצים רוחב פס קבוע באותן תוכנות, נראה כי עיתים הוא הופך למעשה לאחוז גבוה של הפס הזמין. עוד דבר, העדיפות היא שלא רק יוקצה למחשבים שפתחות משתמשים רוחב פס מסויים, אלא שבעיתות בהם אינם נזקקים לאותו פס(שזה רוב הזמן), הוא יוקצה חזרה למחשב שכן זקוק לו. מכאן הועלתה המחשבה האם ישנה אפשרות או תוכנה שתוכל לפתור את הבעיה. רצוי ללא תוספת רכיבי חומרה נוספים, בוודאי שלא מהסוג היקר. פרטים: המחשבים מחוברים דרך ראוטר Edim…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מאיפה להוריד את k-lite codec pack. אז ככה, חיפשתי בגוגל ומצאתי את האתר שהכי הגיוני שזה הוא: http://www.k-litecodecpack.com אבל מה, לא יכול להיות שזה האתר של התוכנה הזאת משתי סיבות. אחת, ככה הוא לא נראה בפעם האחרונה שאני הייתי בו (ואני יודע שאתרים משתנים אבל: שתיים, האתר הזה נראה כאילו הוא אתר של שיתוף קבצים שמשולב עם קיי לייט קודק והם רוצים כסף עליו. אז מישהו יודע ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
לאחר שהדיסק הקשיח הלך לי קניתי חדש והתקנתי את כל התוכנות. אבל עדיין יש לי בעיות של גופנים עבריים למשל איני מצליחה לקרוא דואר הנשלח אלי בעברית דרך ה- EUDORA מי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קובץ PDF של אקרובט... שאני צריך להעתיק משם משהו... אכשיו, זה דיי ערוך כך שלכתוב את זה הרבה זמן... יש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש בנרות תוכנה שתוכל לשדר וידאו, כדי שבמחשב שני ברשת אוכל לצפות בוידאו על-גבי IP. אם מישהו מכיר תוכנה כזו, אשמח לשמוע... יש עדיפות לתוכנת קוד-פתוח או חינמית, אבל גם תוכנות בתשלום יתקבלו בברכה 10X
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לפני שאני אתחיל אני אגיד שאת הבעיה הזאת פירסמתי מספר פעמים בפורום ווינדוס ורשתות וכמובן אף אחד לא טרח לעזור לי. אני מבקש בשיא הרצינות שהפעם תקדישו לי קצת מזמנכם כדי לעזור לי בבעיה שלי כי היא ממש בלתי נסבלת ומפריעה לי לתפקד עם העבודה שלי. עכשיו אני גם אמור ללמוד ובמקום זה עוד פעם אני חייב להקדיש מזמני למחשב הנתקע כדי שיפסיק להפריע לי. לפני כחודש וחצי קניתי מחשב (המפרט בצד) והוספתי לו כרטיס רשת אל-חוטי (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084) ואנטי וירוס איסט (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=842) וכמובן הם הותקנו בחנות. בחנות המחשב לפני זה נבדק ואחרי שהבדיקות עברו בהצלחה לקחתי אותו הביתה ועל הרגע הראשון שחיברתי אותו למסך ולחשמל המחשב נתקע. אמרתי "ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים,מקסימום יעבירו אם מישהו מכיר חבילה טובה אני צריך שיהיה בה גם VOBSUB תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים.... אני די חדש בתחום פורום האתר... לפני זמן מה קניתי מצלמת אינטרנט ואיני מוצא את דיסק התוכנה שלה..מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה להורדה ושימוש??? אודה לתשובה במהרה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה שמעצבנת אותי כשאני מזיז את הסמן עד הסוף לצד שמאל של המסך ואז מנסה לגרור למטה את הדף זה לא הולך אבל כשאני מזיז מילימטר ימינה את הסמן אז זה כן גורר למטה את הדף כאילו שדף האינטנרנט לא מוגדר על כך המסך אני אחרי פירמוט ולפני הפרמוט לא הייתה הבעיה הזאת הייתי מזיז את הסמן עד שהוא נתקע בקצה השמאלי של המסך וישר גורר איך עושים שדף את האיטנרט יתפוס את כל הצג עד המילימטר האחרון ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר המלצה לתוכנה כי במדיה פלייר הרגיל זה לא פותח את הקובץ... אני עובד עם וינדוס 7:)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וירוס WIN32.TROJAN.KEYLOGGER מצאתי אותו גם באנטי וירוס AVG וגם בתוכנה Ad-Aware SE Personal אבל אני לא מצליח למחוק אותו הוא כל פעם חוזר מה לעשות חייב עזרה תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים המחוברים בקבוצת עבודה. אני רוצה להפעיל מתוך המחשב הראשון, תוכנת דוס המותקנת במחשב השני התוכנה והקבצים שלה מוגדרים כשיתוף במחשב השני . איזה פקודות דוס אני צריך לתת בקובץ אצווה/הפעלה במחשב הראשון, מערכת הפעלה WIN2000
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכם (: מצורפת תמונה... תסתכלו על התצוגה של הפופקורן, זה קורה לי עם עוד הרבה תוכנות שפתאום הכל פיצי... מה אפשר לעשות? ניסיתי להגדיל להקטין טקסט, רזולוציה, תפריטים ממש הכל ושום דבר לא עוזר...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עלו שמי עומר את העבודה הזאת עשיתי לפני איזה חודשיים בערך ו... זהו אז תביאו תגובות בונות. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/m/e/r/_/d/a/d/o/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200305021605459617/200505291751242322/Clock-V2.jpg אה כן, נערך בפוטושופ וצולם במינולטה Z3. העין שלי.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה כזאת: לאחר שהמחשב פועל זמן ממושך (חצי יום בערך) הוא מתחיל לקרטע כשאני מפעיל סרטים וגולש באתרים... ההפרעה מתבטאת בכך שנניח אני מפעיל סרט מסויים, ועובר למצב של FULL SCREEN, אז התמונה נתקעת לכמה שניות (ככל שהמחשב פועל יותר זמן, התמונה נתקעת יותר ויותר). באתר youtube למשל, אני לא יכול לצפות בסרט בצורה חלקה, כל 10 שניות בערך התמונה נתקעת לשניה. כמו כן נניח שאני שומע שירים בwinamp אז לא מעט פעמים כשאני גולש באתרים אז הסאונד מתחיל לקרטע גם הוא. וגם עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזאת, אז כל 10 שניות בערך הדפדפן קופא לשניה. מה שמוזר פה זה כשאני עושה reboot למחשב אז בהתחלה אין את כל הבעיות האלה, הכל עובד טוב ויפה, אבל שוב, ככל שעובר יותר זמן המחשב מקרטע יותר ויותר. כרטיס ה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה התמונה. איך אני מחזיר את זה? אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי כמה עטיפות לדיסקים מהאתר CdCovers אבל אין לי מושג איך להדפיס אותם בגודל המקורי כדי שאני אוכל לשלב את ההדפסה בתוך קופסת הדיסק. כשאני מנסה להדפיס בדרך רגילה זה לא יוצא מתאים, או גדול מדיי או קטן מדיי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח ש BSPLAYER גורם למחשב שלי לקרוס כמו מטורף עכשיו אני רק נכנסתי לתיקיית הסרטים שלי והמחשב קרס, סתם ככה נראה לי זה מה ICON של התוכנה הוא קרס אני רציני, לא מגזים... אם אני מפעיל אותה כמה פעמים אז היא גם נתקעת היה לי את ה PRO, אני יחזיר לרגיל עוד משהו זה קורה לו? יניב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.graphologist.org.il/
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה, נמחקו לי כ100 תמונות חשובות מהכרטיס זיכרון MicroSD ורציתי לדעת האם יש תוכנות שיכולה לשחזר לי את התמונות המחוקות? ניסיתי את "Art Plus Digital Photo Recovery" אבל הוא פשוט "שיחזר" לי את התמונות שהיו כבר בזיכרון ושום דבר מהתמונות שנמחקו לי. אני אשמח להמלצות, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איזו תוכנה טובה יותר לצפייה בסרטים עם תירגום?MV2 PLAYER או BSPLAYER? האם יש לכם מדריך כיצד לקנפג את התוכנות האלו? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-