תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
באתי לחייג לאינטרנט ולא מצאתי את האייקון של החייגן. לפתע אני רואה כי יש לי על השולחן עבודה אייקון של ebay ומתחתיו רשום קיצור דרך אל 013. כשאר הקלקתי על האייקון הזה נפתח לי חלון החיוג לאינטרנט. השאלה שלי היא איך פתאום אייקון של ebay השתלט לי האייקון של החייגן אינטרנט. והכי חשוב - אך אני מחזיקה את צורת האייקון המקורית?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל אזרוס ביטורנט או ליונטוורק ביטורנט התוכנות האלה אחרי כמה זמן מתחילות לקחת 100 אחוז מהמשאבים מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סטיק של USB שהפכתי אותו ל bootable ע"י תוכנת wintoflash הבעיה היא שעכשיו אני רוצה לפרמט את ה USB וזה כותב לי שזה WRITE PROTECTED מה עושים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סילחו לי על הכותרת העילגת במקצת,פשוט לא היה מספיק מקום למשהו נורמלי! השאלה/בעיה שלי היא בעצם כזאת: אני בן אדם שאוהב להוריד קבצים די נדירים(כל מיני דברים ישנים או סתם דברים שמסיבה כלשהי לא תפסו),ומדי פעם לפעם אני בודק את רשימת המקורות שלי,לאחרונה נתקלתי בניק מסוים שפגשתי במספר קבצים אחרים והייתי רוצה לראות מה עוד הוא משתף. אני יודע שאופציה כזאת קיימת בסבבה ונדמה לי שגם בקאזה,האם אני יכול לעשות את זה גם באימיול? כשאני בודק את הפרטים אז מופיע לי רק הסרבר שדרכו הוא התחבר. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התקנתי NOD32 על מחשב נייד Acer וכנראה שמשהו השתבש בהתקנה..התוכנה כותבת שיש בעיה ושיש לבצע התקנה מחדש. אך כשניסיתי להסיר את התוכנה קיבלתי את ה error הבא: http://i51.tinypic.com/2a9ph0j.jpg כנראה שיש איזו תוכנה אחרת שמשתמשת בקובץ הספציפי הזה באופן מוזר .. (איזו תוכנה יכול להשתמש בקובץ שממוקם בתוך תיקיית האנטי וירוס?) בכל מקרה, חשבתי לנסות אולי להסיר בעזרת ה Safe Mode אך גם שם בנסיון הסרה המערכת הודיעה שבמצב זה לא ניתן להשתמש בגלל בכל הקשור ל Windows Installer . (תמיד הייתי בטוח שב Safe Mode אין בעיה להסיר תוכנות..) אודה לכל הצעה לפתרון אפשרי (=
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בWIN7 וכאשר אני מנסה להעביר סרט מסויים (או לשנות את השם שלו\למחוק אותו) הוא מציג לי את הבעיה : "the action cannot be completed because the file is open in windows explorer" ולא מוחק\משנה שם\מעביר את הקובץ. מישהו נתקל בזה פעם\יודע איך לסדר את זה? בתודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמרת WORD ל PDF... חינמית
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך צורבים סרט DVD בנרו. יש לי את הגירסא האחרונה של נרו ויש בה אופציות ל CD וגם ל DVD אופציות היחידות שיש ל DVD הן: copy,data,mp3,wma,digital audio באף אחת מהן את את האופציה של DVD-VIDEO האם מדובר בפלאג אין? אם כן, אשמח לקבל לינק או שם של הפלאג אין. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים מסוימים, כגון:גלובס הניצולת של המעבד(P3 700) מגיעה ל-100%,לעומת זאת ברוב האתרים ניצולת המעבד קרובה ל-0% , האם יש לי בעיה במערכת??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את NIS ב-ZoneAlarm Internet Security ורציתי לשמוע את דעתכם על התוכנה. קראתי הרבה דברים טובים על יכולות החומת אש של ZA אבל יש לי שאלות... 1. האם היא עושה בעיות עם EMULE? ראיתי שכמה אנשים טענו שכן.... עוד דעות? אם כן אז איך פותרים? 2. איך האנטי-וירוס של החבילה? 3. איך האנטי-ספייוור? 4. איך החוסם POP UPS? נ.ב. אני מתכוון להתקין את גירסה 6 של התוכנה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
MSOE.DLL אתם יכולים למצוא אותו בתיקייה של outlook express. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למשהו תוכנה שמדגימה את היוכולות הגרפיות של ה G 3
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה (תוכנת עזר ל-eDonkey2000). משום מה אין רשימת שרתים בתוכנה (חשבתי שיהיו איזה כמה שרתים בתור התחלה), כך שאי אפשר להתחבר בכלל. מאיפה אני מעדכן/מוריד/מוסיף רשימת שרתים? יש איזה לינק נחמד לשרתים? אגב, בתוכנה יש אפשרות לעדכן את רשימת השרתים מכתובת URL, אז למישהו יש משהו כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה פתחתי את הפיירפוקס ופתאום הכל משתגע וזה בכלל Theme אחר וזה מראה כאילו התקנתי רק עכשיו את כל ההרחבות והthemes והכי גרוע... נמחקו לי כל ה bookmarks!!!!! יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותם? זה דחוף ביותרררר תודה.. :'( נ.ב. גם כל ההגדרות התאפסו למזלי הדבר היחיד שלא התאפס זה הססמאות השמורות....
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גוגל משחררת אלגוריתם חדש, Brotli, אותו תשלב בדפדפן הכרום שלה על מנת לשפר את הנצילות ואת מהירות התגובה שלו דפדפן הכרום של גוגל קיבל עם הזמן תדמית של צרכן משאבים מאסיבי, אך נדמה כעת שלגוגל יש פתרון עבור זה, אחד שצפוי לעזור לא מעט: אלגוריתם חדש המבוסס על כיווץ לו היא קוראת Brotli, והוא ישולב בדפדפן הכרום שלה בקרוב. אלגוריתם ה-Brotli עושה שימוש בשיטה בה הוא קורא את הנתונים מהשרתים למינהם ומגיש אותם לאחר קיבוץ מסוג Loseless, בדומה ל-Gzip. במקרה זה, מדווח שהאלגוריתם החדש שלה מגיע לאחוז שיפור של 25% בהשוואה לאלגוריתם ה-Gzip המקביל. האלגוריתם החדש שמיש עבור כל סוג של מידע, אך כיצד זה יבוא לידי ביטוי כאשר יוטמע בדפדפן הכרום? ראשית, צריכת המשאבים של כרום צופיה,…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות כזאת בהגדרות של החשבון שלי ביוטיוב: Always play HD on fullscreen (when available סימנתי את התיבה, אבל עדיין כאשר אני עובר למסך מלא בסירטונים, זה נשאר על האיכות הנמוכה יותר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נשמע כמו משהו דבילי וחסר חשיבות אבל תאמינו לי שזה יכולהיה לשגע גם אתכם. לאחר התקנת פונטים נוספים למערכת, כל הפונטים בדפדפן שאמורים להיות Arial Bold שונו ל-Times New Roman Bold. כלומר, רק המודגשים של אריאל שונו לפונט אחר. אריאל לא מודגש רואים כמו שצריך. מישהו יודע מה זה ומה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי יודע מה השורה שעושה uninstall ל windows messenger?
-
חברה מזה הקבצים האלה ואיך אני יכול לפתוח אותם, משהו אמר להוריד תוכנה ISOBUSTER אבל אני לא יודע איך אני יכול לפתוח את הקבצים שיש לי. שם הקובץ הוא SPLINTER CELL.BIN ו NFS.ISO
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך אני יכול להגדיר את כמות ההתקשריות של מנהל ההורדה ? למשל שאני מוריד קובץ מסויים המנהל הורדות מתקשר מס פעמים לשרת כדי להוריד יותר מהר ....רציתי לדעת איך להגביל אותו לכמות התקשרויות מראש.... בנוסף אם משהו יודע איך אני מנגן קבצי MKV ....תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כלומר שימשיך לעבוד ביחס לשאר האתרים, אבל שלא תקפוץ לי הודעה באתר שאני מסמן כאתר אמין.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בחירת Properties בתיקיית ה-WINDOWS מראה על גודל תיקייה של 59.4GB. כאשר אני פותח את התיקייה, מסמן את כל התוכן שלה ובוחר ב-Properties, גודל סך הקבצים הינו 6.05GB. הבעיה הנ"ל מותירה אותי עם כ-150MB פנויים בכונן C המצטמצמים משימוש לשימוש (גם לאחר שימושים רבים ב-Disk Cleanup). מה ההסבר לתופעה? כיצד עליי לפעול? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה ב-WORD 2003, בעת סימון טקסט בעזרת העכבר במסמך (סימון כך שהטקסט נהפך לשחור אחרי שנבחר בעזרת העכבר), לחיצה על backspace או כפתור אחר לא מחליפים את הטקסט המסומן באות אחרת שנלחצה אלא הטקסט המסומן נשאר במקומו והאות נכתבת אחריו(ניתן למחוק רק ע"י לחיצה על delete) יש למישהו מושג איך מחזירים את המצב לקדמותו כך שהטקסט הנבחר ימחק ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שסורקת את המחשב בשביל למצוא קבצי mp3 (מוזיקה) כפולים שהם לא באותו השם ואם יש אז גם סריקה של קבצים לפי האיכות שלהם,אורך הקטע וכ'ו... תודה צדיקים !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-