עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aquas,

היי ניסיתי להיפתר מפרסומת ע"י אדבלוק בפילטר ,אבל משהו מוזר הפילטר היה ריק ......ניסיתי כמה פעמים ואותו דבר לבסוף שמתי את ה- * על הפילטר הריק מה שהתברר כטעות קשה , כי מאותו רגע ככה עולים לי אתרים יש לי אד בלוק 5.3 כשאני על וויטליסט אז יש לי את האפשרות לפתוח את הפילטר אבל כשמחסלים אותו אז לא קורה כלום , זה לא מגיב פונה אליכם ומבקש עזרה , כי פשוט אפשר להתחרפן מכל הפרסומות. תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by SPONER,

אני משתמש בכרום ויש לי 4 דפים (50 טאבים) הכרום לאחרונה התחיל להחסיר לי טאבים בכל פעם שאני סוגר אותו . שמתי לב לזה רק לפני כמה ימים . בפעם האחרונה לפני שסגרתי את כרום , שמרתי עם תוסף את כל הטאבים . (51) פתחתי עכשיו את כרום ויש לי 34 טאבים . ככה התוסף כותב , אך הבחנתי מיד שחסרים לי טאבים. תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by motogt,

הורדתי מהאתר של גיגהבייט את הדרייבר ללוח הנ"ל. אבל בהתקנה , כתוב שהדרייבר מיועד לצ'יפ סט X38 ו X48 . כאשר הצ'יפ סט שלי הוא P35 . מה עליי לעשות, להתקין בכל זאת?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  4. כשאני יוצא מהביטורנט ונכנס שוב הוא מתחיל את ההורדה מחדש- מה עושים? פאוס? סטופ? זה כבר קרה לי כמה פעמים... יותר נכון ממתי שאני משתמש בתוכנה הזאת. תודה.

5. Started by avi112211,

יש לי דיסק קשיח שעבר פירמוט. אפשר בבקשה תוכנה שיכולה לשחזר קבצים שאבדו בזמן הפירמוט? תודה לעוזרים. (לא יודע אם זה קשור לפורום הזה)

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by FPSbanana,

הורדתי את התוכנה אני לא מבין כלום משהו יכול להביא לי אתר למתחילים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שאני מקבל מייל עם קובץ של WORD EXEL וכו' אין לי את האופציה "פתח" רק שמור ולבטל יש למישהו מושג איך אני יכול לקבל את האופציה "פתח" יש לי ווינדוס XP עם אופיס 2007 בדואר HOTMAIL לפני הפרמוט שעשיתי הייתה לי את האפשרות הזאת

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  8. שלום יש לי בעיה עם הכרטיס קול התקנתי עם הדרייבר שקיבלתי בלוח אם כאילו עכשיו הוא לא מתקין לי טוב את הדרייבר של הכרטיס קול יש לי כרטיס קול C-Media ניראה לי שהוא בנוי אז אני לא יכול לשמוע מוזיקה כי עשיתי פירמוט איך אני מסדר? חיפשתי דרייבר באתר הרשמי ואין כלום שמה בקשה תביאו לי התקנה או משהו אני נואש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Rio_911,

שלום, היה מותקן אצלי Adobe Photoshop CS3 Extended ME וגם Adobe Flash Professional CS3 רציתי להתקין גם את Adobe Illustrator CS3 ME והוא העלה לי הודעה בתחילת ההתקנה "Critical errors were found in setup: Incompatible payloads already installed. Please see the setup log file for details." הסרתי את כל התוכנות, (כולל פלאגינים של אדובי פלאש לפיירפוקס, שוקוויב וכו') התקנתי שוב.. הפעם התחלתי מהאילוסטרייטור. הוא הותקן בסדר גמור, עובד טוב. עכשיו אני מנסה להתקין את פוטושופ ושוב אותה הודעה... חיפשתי תשובות וניסיתי את חלקן אבל לא מצאתי אחת שעזרה.... למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  10. מעוניין בהמלצה לתוכנת שליטה מרחוק, התוכנה צריכה לענות על הקריטריונים הבאים: -המחשב השולט יריץ וינדוס XP -המחשב הנשלט יריץ וינדוס 98SE בספרדית -במחשב הנשלט, על התוכנה להיות שקופה עד כמה שניתן למשתמש (כלומר, לעלות עם העלייה של המחשב אך לא להראות חלון ולא כלום, מקסימום אייקון איפה שהשעון, ועדיף שאפילו זה לא), כדי שהמשתמש (כלומר, סבתא שלי בת ה-85) לא יתעסק איתה ויהרוס משהו בטעות -עדיף שתהיה קלה כמה שיותר מבחינת משאבים, שכן המחשב הנשלט הוא P3 600Mhz עם 256MB של ראם אני חושב שזהו, אם אני אחשוב על עוד משהו אני אוסיף למישהו יש המלצות? תודה...

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by hagay21,

מחפש תוכנת כיווץ מעולה מישהוא מכיר? חוצ מwinrar winzip או דומות להן משהוא רציני

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by DaNiEl360,

שלום, בן דוד שלי לא מבין גדול במחשבים והוא צריך עזרה עם המחשב, אז חשבתי שיהיה יותר נוח דרך תוכנה כזאת לשליטה מרחוק. אז אני צריך בבקשה המלצה לגבי תוכנה כזאת. כי ראיתי פעם דיון על זה ואני לא יודע איך למצוא אותו והיו שם כל מיני תוכנות וגם דברים דרך הדפדפן, אז אני צריך עצה ממכם. תודה רבה למגיבים.

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by 114508534,

בניתי מקלט , תיכנתתי אותו שהוא יקבל אותות מהשלט והוא עובד אבל אני לא יודע עכשיו באיזה תוכנות אפשר לשמש את זה , יש איזה פלאגינים או משהו ?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by Proww,

אהלן. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להשתלט על המחשב הנוכחי (נייח) שלי כאן בישראל שהיא כבויה. אני רוצה להשתלט או לקבל נתונים ממנה כאשר אני בחו"ל שהמחשב עצמו כבוי, שההשתלטות בעצם תעשה על ידי המחשב הנייד שלי שאני אקח לחו"ל. יש חיה כזאת?

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by נריה,

הורדתי את התוכנה וכשאני טוען תרגוםSUB התוכנה מראה לי שגיאה ואומרת 25,000 is not a valid floating point value מה עושים? אני רק רוצה להמיר את התרגום שלי מ SUB ל STR תודה

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  16. לפני שבוע גלשתי להנאתי פתאום רציתי לסגור מהר את החלונות כנראה קפץ לי איזה YES ולחצתי YES.. ונדבק לי מין סקריפט חרא כזה של איזה אתר שנקרא MYSEARCHNOW . בלתי אפשרי לשנות את הדף הבית אחרי שהצלחתי לעשות את זה....הסקריפט הזה התחיל לקפוץ לי כל פעם על 0 אחוז מסך שאני מפעיל את האקספלורר. ניסיתי AWAWARE. לא עוזר. למי יש עוד הצעות ? אני מיואש כבר לפורמט... :'(

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by miki_michal,

מחפש תוכנה (חינם) שגם מקליטה wav וגם מאפשרת המרה של mp3 to wav. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by roey1,

שלום, רציתי ליצור מן "כלל" ב-GMAIL בדומה ל-OUTLOOK שכאשר מתקבלת הודעה ממשתמש X ההודעה תעבור באופן אוטומטי אל תיקייה Y במייל.. לא תעביר את ההודעה למייל אחר (FORWARD) . תודה

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by gil_ab,

[glow=red,2,300]שלום. אני יודע שהשאלה הזאת לא בדיוק רלוונטית לפורום אבל זה הפורום שהכי קשור לשאלה שמצאתי אז הנה היא : אנשים טובים אתם יודעים אולי איך פותחים ערוץ במירק שנשאר אונליין תמיד??? (גם כשהוא ריק) תודה [/glow]

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by borg,

יש לי ארבעה קבצי Image של Ghost (כ"א בגודל של כ-1GB). מדובר בארבעה Images שונים ולא פיצול של Image אחד גדול. יצרתי את קבצי ה-Image באמצעות Norton Ghost 2003 ושמרתי אותם על מחיצה בדיסק הקשיח (לא צרבתי אותם באמצעות Ghost). צרבתי את כל ארבעת קבצי ה-Image על DVD אחד (כ"א בתיקייה נפרדת) באמצעות Easy CD&DVD Creator 6 והגדרתי את ה-DVD כ-Bootable, כך שהוא יפעיל באופן אוטומאטי את Norton Ghost 2003. ה-DVD נצרב ללא תקלות, עולה ב-Boot ומפעיל באופן אוטומאטי את Norton Ghost 2003. הבעיה היא שלמרות ש-Norton Ghost 2003 מזהה את ה-DVD הוא לא מראה את הקבצים והתיקיות שבו, אלא מצפה שה-DVD כולו יהיה Image של Ghost. משהוא לא מזהה את ה-DVD כ-Image של Ghost, הוא מודיע שה-Image לא נצרב באמצעות …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אפשר לשנות את מיקום הכתוביות בתוכנה VLC, מהפריים עצמו לחלק השחור? צירפתי תמונה להמחשה.. אל תציעו לי תוכנות אחרות לפתרון הבעיה כי אני מכיר כמה שעושות את זה אבל אני לא מעוניין. ואני לא בטוח אם זה הפורום הנכון.. אם לא תעבירו בבקשה .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן ,יש לי וינדוס 7 . ואני משתמש ב solidworks 2012.בעבר היתה מותקנת גירסת 2010 ושם הייתי לוחץ על כפתור הגלגלת ומזיז את העכבר ויכול לקבל כל נקודת מבט שארצה.פה אני לוחץ וזה נותן לי תפריט של הוינדוס באמצע המסך של התוכניות שפתוחות ברקע...מי יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. או קיי אז ככה, זה הציור אבל אני לא ידוע מה לעשות מאחורי המפל.. חשבתי אולי לעשות ניגדיות, קרוב לצופה טבע וצמחייה ובתוך התמונה לעשות מפל ענק ומה שמצוייר מאחורי המפל יהיה תעשייתי וערים מודרניות (לא שיש לי נסיון בציור ערים אבל נגיד).. עכשיו אם יש לכם רעיון שתפו! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  24. כאשר אני ניכנס לתוכנה הזאת הוא כותב לי DRIVER NOT LOADED TRY RUNNING AS ADMINISTRATOR...אולי זאת בעייה בביוס ב EP43-DS3 שלי (שמעתי שיש להם הרבה בעיות בביוס)... OuTsIDe

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by KKK,

היי כולם לאחותי כרגע יש מחשב עם WIN98 SE והיא רוצה להתקין את התוכנה PhotoShop,מהי הגרסה האחרונה שתעבוד על המחשב? פנטיום 3 112MB RAM תודה.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.