עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום . השאלה - כנ"ל.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי מחשב שאינו חדש ולא שונה בו שום דבר. לאחרונה, התחילה להופיע הודעת "התקן לא מוכר". כשאני נכנס למנהל ההתקנים ולוחץ פעמיים על אותו התקן לא מוכר כדי לפתוח אותו מופיע בפרטים את הדברים הבאים: סוג ההתקן: התקנים אחרים יצרן: לא ידוע מיקום: ב- ATI Radeon 9600 / X1050 Series ברשותי המפרט הבא: P4 2.6Ghz Jetway 865GDMP Sapphire 9600XT @ דרייבר 9.3.1 (העדכני ביותר) 1.5GB RAM Windows XP כמובן שחשבתי שאולי הכרטיס מסך לא מותקן היטב אבל כשהסתכלתי במתאמי תצוגה ראיתי כבר שיש שני התקנים כמו שצריך להיות (ראשי ומשני). אשמח לעזרה, עמית

3. Started by Burkey,

מקווה שזה המקום לשאלה. יש לי בעיה עם המחשב, בכל פעם שאני מדליק אותו הפעלה ראשונה לאחר שהיה כבוי, לוקח לו המון זמן לעלות, הוא עולה רגיל עד מסך ה - logon של חלונות, שם אני בוחר משתמש, ואז לוקח לו הרבה מאוד זמן לעלות את ה - desktop. אם אני עושה אחר כך restart, הוא עולה רגיל ויחסית מהר. מדובר על מחשב יחסית חדש, עם מעבד AMD Phenom 2 920 X4 ו - 4 גיגה זיכרון, שמריץ חלונות XP... מה יכולה להיות הסיבה ??

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  4. שלום לכולם הבעיה היא אני משחק הכול משחק אחרי 5 דקות החלון של המשחק נהיה פתאופ קטן . יש לי 2 גיגה זיכרון מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך 9600 1 גיגה ?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  5. שלום, קניתי מחשב חדש ועליו windows 7 64bit וכרטיס מסך Nvidia Quadro fx 580 . כשהמחשב עולה בהתחלה הכל בסדר - אבל אם אני מנסה להחליף את ה - theme הכל מתחיל להשתגע ואני מקבל מסכים כחולים. אני מעלה את המחשב ב - safe mode ועושה disable לכרטיס המסך - הכל בסדר. מעלה עוד הפעם במוד רגיל - הכל טוב. כל פעם שאני מנסה להדליק את כרטיס המסך - הכל נדפק. התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר שלהם וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש רעיון?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Rebellion,

אהלן ההורים שלי צילמו את הטיול שלהם במסרטה שמקליטה אל תוך דיסקים. אני רוצה עכשיו לקחת את הוידיאו מתוך המסרטה ולערוך אותו במחשב. הכנסת הדיסק למחשב לא עוזרת. אני מחפש מישהו עם ניסיון במסרטות שעובדות על דיסקים שיוכל להנחות אותי. תודה!

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  7. שלום אני מחפש תוכנה שמסוגלת להעביר מקובץ PowerPoint לקובץ DVD ככה שאני יוכל לצפות במצגת דרך נגן DVD.קימת תוכנה כזאת? תודה מראש עריכה מצאתי תוכנה תודה אפשר למחוק/לנעול

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by שניצל,

שלום! אני צריך תוכנה שמסוגלת לסמלץ בעיות תקשורת מול שרתי HTTP (נפילות שרת, connection refused, דברים כאלה), על מנת לבדוק תוכנה שמפותחת בחברה שאני עובד בה. כרגע מה שאנחנו עושים זה להתחבר מרחוק למחשב עליו יושב שרת הבדיקות ולכבות אותו, וזה כמובן לא הכי טוב (אם יש אנשים אחרים שכרגע משתמשים בו אז זה ידפוק להם את הבדיקה). אין בעיה עקרונית שזו תהיה תוכנה בתשלום, אבל עדיף שתהיה לה גרסת נסיון.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  9. יש לי תקלה טכנית, ואני מאמין שהיא נגרמת בגלל כשל באחד מהשניים שהזכרתי למעלה. התקלה עצמה לא חשובה כרגע, אני רק מעוניין לדעת איך אני מסיר את שני הרכיבים האלה מהווינדאוס בצורה תקינה ומלאה, לפני שאני מתקין אותם מחדש? אני פשוט זוכר שקראתי איפה שהוא שדרך "הסרה/התקנה" זה לא מספיק.

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  10. יש באתרים מסוימים פירסומות שמספיק רק להעביר את העכבר עליהם הם מתנגנים אוטומטי זה בעיקר פירסמות של רינגטונים וזה מעצבןןןןןןןןןןןןןן יש תוכנה לאקספלורר שמישהוא מכיר שמבטלת את הצליל או הפירסומת....תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  11. שלום לכולם, כשאני מפעיל קובץ וידאו ב Media Player Classic הכל פועל כמו שצריך אבל לפעמים (לא תמיד) במעבר למצב מסך מלא הוידאו לא מופיע לי ובמקום יש פשוט שחור כשאני חוזר לגודל רגיל זה שוב פועל כמו שצריך. מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by yoavbd123,

שלום, התקנתי WINDOWS 7 על המחשב. הWMP12 היה בסדר במשך הרבה זמן, ופתאום אתמול הוא התחיל לא לעבוד לי. התוכנה לא מגיבה, כשאני מנסה לפתוח אותה נפתח חלון למילי שניה ואז נסגר מהר, ניסיתי לפתוח קבצים לנגן בWMP וזה לא עזר, וניסיתי גם לפתוח את התוכנה עצמה וזה גם לא עזר. עשיתי RESTART ולא עזר הנה תמונה עם השגיאה שאני מקבל כשאני מנסה לפתוח קובץ לנגן ב WMP. : אני לא זוכר שעשיתי משהו ספציפי שיכול לפגוע בתוכנה, אבל אולי כן... מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה ? תודה, יואב

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eladh16,

שלום התקנתי את חבילת office 2007. ויש לי אותו Groove 2007. הוא הוסיף לי למחשב אופציה של sync. איך אני מבטל את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by carock,

מחפש דרייבר של לוח אם במחשב הנייד הישן שלי לוח אם: ibm 26454eg ציפסט intel 82440bx

15. היי, ברצוני להודיע שיצאה גירסה חדשה לתוכנה: eMailaya. רשימת השינויים לגירסה זו, היא: * נוספה תיקיית תבניות * כפתור לגילגול החלון מעלה כאשר אינו בגודל מקסימלי * כפתור עדכון הבלוגר הועבר לתפריט אנשי קשר מועדפים * מייל תמונת מסך בלחיצת כפתור * חיפוש על פי תגים * כפתור שליחת מכתב מאפשר שמירת המכתב לתיקיית התבניות/תיקייה מקומית/רשת לשיתוף מקומי. * גאדג'ט לצפייה בכמות הזיכרון/מעבד שהתוכנה תופסת * מירכוז ניהול אנשי הקשר + ניהול פשוט הרבה יותר. * שיפור מהירות עבודת התוכנה בכל מני תחומים. כרגיל, אשמח לשמוע הערות והארות אתר התוכנה: http://www.emailaya.com

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by Matrix^Tank,

טוב אז בזמן האחרון בIE8 כמעט כל אתר שאני נכנס אליו אני מדפדף בין הדפים ואז בא אלי הEROR הזה: http://up133.siz.co.il/up2/4imzxnymymcm.jpg יש לי ויסטה (אם זה חשוב). המחשב חצי שנה אצלי רק.. מחשב חזק מאוד.. זה המפרט: http://up128.siz.co.il/up2/mljkynzmab0d.jpg אשמח לעזרה..

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by WarNet,

אני לא יכול לגלוש ב-FF לדוגנמא אני נכנס לאתר שלכם והוא מעביר אותי ישירות לפה בינתיים אני גולש ב-IE איך אני מסדר את זה? באתר הזה:http://wiki.answers.com/Q/How_can_you_resolve_error_lander_in_mozilla רשום להסיר את MEGAUPLOAD TOOLBAR הסרתי ועכשיו ,הוא לא נותן לי בכלל גישה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  18. שלום לכולם ובוקר טוב. כבר כמה זמן, כאשר עולה הווינדוס קופצת ההודעה Found New Hardware. החומרה היא "SCSI/RAID Host Controller". השאלה שלי היא איזו חומרה זה יכול להיות, ולמה זה ממשיך להופיע? חיפשתי בכל מקום אפשרי דרייברים בשביל זה, התקנתי מהדיסק של הלוח אם, הכל מעודכן וההודעה ממשיכה להופיע. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Respect,

אני צריך דחוף דריברים לכרטיס טלויזיה שיתאימו לווינדוס 7 הוא לא מזהה אותו בהתקנה האוטמטית של הדריברים אז צריך להתקין אותו ידני למצוא ולהתקין תודה

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by GaLmgnT,

שלום! פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי Windows 7, נתקלתי בבעיה בהתקנה של התוכנה QuickSFV. הנה ההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה להתקין: --------------------------- Installation failed --------------------------- QuickSFV was not installed. Error: Could not copy files. One of the files may be in use. Exit all QuickSFV and Explorer windows, wait a few minutes, then try again. ניסיתי לסגור את כל החלונות של Windows Explorer, ובכלל את כל החלונות במחשב, ועדיין קיבלתי את אותה הודעה. מה שכן, שמתי לב שבמהלך ההתקנה ה-UAC לא הופיע בכלל, לא דרש אישור. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. איזה קובץ אני צריך לשמור ב- FF שכולל את כתובות האתרים בהם גלשתי? אם אני לא טועה זה קשור איכשהו ב- AppData\Roaming\Mozilla בתקיית ה- extensions, כי כשאני מעתיק אותה היא כוללת את כל מה שהיה שמור ב- FF שלי, כולל את המועדפים, ADDONS וכתובות האתרים. אני רוצה לשמור רק את כתובות האתרים

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  22. שלום. יש לי הארד דיסק חיצוני 500gb של WD. WDC WD5000AAKS-00A7B0 אם ליידק ככה הוא מופיע אצלי במחשב. ישנן מספר תיקיות אשר באורח פלא "נעלמו" פתאום מההארד דיסק והקבצים בהם גם לא נמצאים כאשר אני מבצע חיפוש, אך המקום שהם תופסים עדיין מוגדר כתפוס והמקום הפנוי שהיה לפני שהתיקיות נעלמו נשאר כשהיה. מה באפשרותי לעשות בכדי לשחזר את המידע שאבד? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by 3pac,

http://img529.imageshack.us/img529/7394/bscap0000i.jpg בכמעט כל קבצי וידאו יש את הפסים המעצבנים האלו ,מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  24. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי חלונות XP התקנתי על המחשב שלי את תוכנת ULTRA VNC אני לוחץ כפתור ימני ונכנס ל-ADMIN PROPERTIES ומשם למטה לוחץ על OK כשאני לוחץ על OK ההגדרות בתוכנה לא נשמרות אני מקבל את השגיעה הזאת שמופיעה בתמונה ששמתי למטה אי חייב להגיד שהרבה חלונות התקנתי וגם את התוכנה הזאת ורק פה מופיעה הודעה הזאת אני אדמין של המחשב שלי מן הסתם מה אפשר לעשות כדי לא לקבל את החלון הזה תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by Os.Master,

אני מחפש כלי לערוך Windows Vista

דיונים חדשים בפורומים