תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
טוב חשבתי לנסות את הפיירפוקס ואני באמת שמח שהוא טוב כמו שחשבתי אבל הורדתי מהאימיול את ההתקנה התקנתי וכמובן פתחתי אותו כדי להיכנס לאתרים והוא פשוט לא נכנס......GOOGLE NANA WALLA הוא לא נכנס אליהם והוא רושם לי שתם הזמן להתחברות לאתר או משהו כזה........ אם מישהו יוכל לעזור בבקשה כי זו פעם ראשונה שאני משתמש בו....... ועוד משהו גדול שאני צריך זה התוספות שיש אליו שמעתי שיש דבר כזה שנקרא AD BLOCK אם אפשר קישור אליו ולכל התוספות עם הסבר על מה כל תוסף עושה אני אשמח מאוד!
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא AA8-DuraMAX ב DEVICE MANAGER מופיע לי ETHERNET CONTROLER בצהוב והתקנתי את הdriver מפה : http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=AA8-DuraMAX&pSOCKET_TYPE=LGA775
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להפוך סרט עם התוכנה cucusoft באמת תוכנה טובה מאוד אבל פתאום היא עושה לי בעיות ומקודדת לי את הסרט בצורה הפוכה מה אני יכול לעשות בשביל להחזיר את זה לקדמותו בבקשה עזרה בתודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל יישמוי JAVA SCRIPT מה עושים? באתר www.subs.co.il אני לא יכול לעשות חיפוש באתר www.elzam.net לא יכול להיכנס לגלריות תמונות :\ איך אני פותר תבעיה עם איזה תוכנה ?! זה לאחר פירמוט והתקנת XP מחדש SP1 PRO
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... נכנסתי לאיי סי קיו ואז האיי סי קיו שאל אם אני רוצה לעדכן אותו לגירסה החדשה... לחצתי אישור ואז זה עידכן אחרי זה ניסיתי להתחבר וזה לא הולך.. נראה לי שבטעות שיניתי משהו בsetup אבל אני לא יודע מה שינייתי :s05: אוקצור מי שיודע מה לעשות שיגיד לי....
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
זה מחשב חדש. שאני גולש בו דרך נתב של אדימקס. הפכתי ל DISABLE ן את הפיירוול שלי של מקאפיי ואת את הפיירול של הנתב.\ למישהו יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שאני מתקין תדריבר [דרך דיסק] לא יודע למה פתאום אחרי שזה סיים להתקין את DirectX רשום לי תהודעה הזאת: Run time error "53" File not found אבל לפני יום התקנתי אותו והוא פעל רק ששמתי WIN7 פתאום הוא לא עובד לי מה צריך לעשות???????
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני לא מצליח להתקין דרייבר במחשב.. הבאתי תמונה של התקלה הדרייבר של מיני דיסק net md walkman
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
תקשיבו אחים שלי, אתמול הגיע לי המחשב מתיקון ופירמטי והתקנתי את הווינדוס לאחר מכן רציתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך nvidia geforce fx 5200 ופתאום שאני בא להתקין זה לא עושה לי כלום אני לוחץ על אינסטל דרייבר וכלום לא פועל ופתאום אני שם לב שרשום לי למעלה No suitable Driver שאם אני לא טועה הפירוש זה אין דריבר מתאים ניסתי להוריד מהאתר של nvidia כל מיני דרייברים (החדש וניסתי גם ישנים) וגם לא פועל אני חושב אולי הטכנאי מחשבים דפק אותי והחליף לי את הכרטיס מסך למשהו דפוק אני לא יודע אולי איזה אפשרות לדעת איזה כרטיס מסך יש לי מבלי שיש דרייברים מותקנים? פתחתי את המחשב ועל הכרטיס מסך יש מדבקה ועליה רשום model : fx 5200 agp8x 128mb tv-out אבל בכל זאת זה רק מדבקה מה שמוזר שגם חצי מ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה שיש לי בעיה בדיסק הקשיח מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמוצאת שגיאות בדיסק? (אבל לא של ווינדוס)
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הבאה בכל נסיון התקנה של תוסף: הERROR CONSOLE נותן לי: Error: e.location.getItemLocation(e.id) is undefined Source File: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/nsExtensionManager.js Line: 4007
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מנסה להגדיר את המיקרפון של האוזניות או המיקרופון הרגיל ואני לא מצליח ניסיתי הכול.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא MSI דגם ms 6728 ואם אפשר אתר בחינם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש... עכשיו כשאני בא להיכנס לאיזה צ'אט זה אומר לי להתקין JAVA VIRTUAL MACHINE עכשיו יש לי שם DOWNLOAD... זאת אומרת שזה אמור להתקין... עכשיו אני לוחץ וזה מוביל אותי ללינק, זה נכנס שם למיקרוסופט וזה רושם לי "We're sorry. Automatic installation of Microsoft Virtual Machine is no longer provided for Microsoft Windows XP." אין לי ממש מושג מאיפה אני יכול להוריד את זה... גם בWINDOWS UPDATE יש לי בעיה... אז ככה שאין לי מושג מאיפה להוריד את זה... תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים,זה המחשב: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us〈=en&softwareitem=pv-54435-1&os=2093&product=3421447&dlc=en& ויש דרייברים רק לויסטה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי??
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם סטים,התוכנה הלא נחוצה הזאתי שמריצה את קטנר וכל שאר המשחקים של וולו. כשיש עדכון,או שהוא היה לוקח שעות לכמה קילובייטים ,ועכשיו זה פשוט לא זז יותר,העדכון נשאר על 0 כבר פול זמן.. אני לא יודע מה לעשות,ואין לי פיירוול/ראוטר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
גם אחרי שנכנסתי ל-msconfig וסינתי אותם שלא יעלו זה לא משפיע פשוט הן עולות
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה יש לי את המשחק של היטמן 3 שהורדתי מביטורנט ונכנסתי ותיקייה אחרי שהוריד את המשחק ויש שם מלא קבצים שאני לא יודע מה לעשות בהם או איך לפתוח אותם. תגידו לי מה זה הקבצים האלה ואיך אני פותח אותם בבקשה! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי עם תוכנות- daemon tools, winiso, isobuster ועדיין לא הולך... דיימון מזהה את הקובץ לדוגמא, אולם פה זה נגמר... מה לעשות???? תודה!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני כמה חודשים ומאז אני לא מצליח לראות שום סרט במחשב..רק לשמוע . התקנתי מחדש דריבר שאולי יעזור לי וזה לא צלח.. התקנתי מקודדים בלי סוף ושום דבר לא עוזר.. אני אתן לכם פירוט לכרטיס מסך ולעוד דריבר של התצוגה.. intel 8294G Express chipset family ו.. NVIDIA Geforce 6200 LE כשאני בדקתי במאפיני ה- intel 8294G Express chipset family אז זה אומר לי כך : Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) אם צריך לדעת,אז הלוח אם שלי הוא DELL.. תנסו לעזור אני כבר מיואש..
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את אותו היסטורית צפייה במחשב הנייח ובסלולר ב YOUTUBE למרות ששניהם על אותו משתמש. יש למישהו פתרון לעניין המוזר הזה?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לראות סרט אני מקבל תוצאה אחרת בהתאם לתכנה שאני משתמש בה PowerDVD - יש רק אודיו ואין תמונה Media Player - התוכנה מציעה לי להוריד את רזולוציית המסך (מן הסתם זה לא עובד) Bs Player - טוענת שהקובץ שגוי(אני מדבר על דיסק DVD מקורי) ניסיתי כמובן כמה דיסקים וגם קבצי ISO שיצרתי וטענתי אותם עם Daemon Tools על מנת לאבחן את הבעיה והתוצאה זהה, עשיתי עידכון לכרטיס המסך ולקודקים המותקנים אצלי(Klite Full Codec pack 3.80). אם אני מנסה לראות סרטים בפורמט AVI לדוגמא אז אין שום בעיה(גם פורמטים אחרים לא עושים בעיות) יש רעיונות
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות קליפים באתר של ערוץ הספורט ושל קשת,ובflix למשל אני רואה.למה? התקנים מקודדים התקנתי java עשיתי את כל העידכונים לxp הורדתי את החומת אש מחקתי קוקיס וקבצים זמניים באינטרנט עשיתי סריקה של אנטי וירוס ושל Ad-Aware וכלום לא עוזר מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-