עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור תפריט בעברית ואנשלית, ויהיה אפשר לקפוץ לקטעים מסויימים בסרט מהתפריט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by dror_gh,

שלום, יש לחבר שלי בעיה, הוינאמפ שלו לא מנגן קבצי M4A בוינאמפ בעוד שבמדיה פלייר הוא כן מנגן. מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by Shasoosh,

להפתעתי כשהתנגן לו שיר של הדג נחש (הנה אני בא) הצליח החיפוש של הפלאגין הנ"ל למצוא את ה Lyrics של השיר אבל כשהשיר מתנגן והמילים מופיעות בצורת קריוקי - התוכנה מציגהאת השורות משמאל לימין כאילו ומדובר בשיר לועזי. שאלתי היא כיצד אני משנה את תצוגת המילים שיופיעו לי מימין לשמאל כפי שראוי להיות בעברית?... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. משום מה הדרייבר שעבד לי עבור הכרטיס (Edimax EW-7128)בגירסת הבטא של Windows 7 64-bit לא עובד בגירסה הסופית. מישהו הצליח לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. *כותרת* למסן ואייסי בעיקר

6. Started by raiman1,

יש לי הגה ממש ישן microsoft sidewinder precision racing wheel וזה תומך ב WINDOWS 98 אבל לי יש XP וזה עושה לי בעיות אפשר איכשהו לפתור את זה?? בלי להתקין ווינדוס 98??

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by SloXreS,

שלום בשבוע האחרון התחילה להופיע בעיה במחשב שלי. זה התחיל עם כך שפיירפוקס (גירסא 3.5.2) פשוט הפסיק לעבוד, לאחר מכן ניסיתי להתקין את כרום שגם הוא לא עלה ואותו הדבר גם עם ספארי. אופרה וIE שכבר היו מותקנים קודם במחשב עובדים כרגיל. ניסיתי שחזור מערכת וסריקת נוזקות ווירוסים. מה עליי לעשות? תודה.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by MDARKo,

היה לי IE7 עם סרגל של גוגל והייתי יכול להיכנס לאתרים חופשי-בהקלדת השם נכנסתי להכל לדוגמה: Google-זה נכנס ישר לגוגל MSN-נכנס ישר לMSN אחרי זה שידרגתי ל8 וזה וניסיתי לעשות את זה ולא עבד(את הכניסה בחופשיות^) אז הסרתי את 8 והחזרתי את 7.אחרי שהחזרתי שוב לא הצלחתי להיכנס בדרך החופשית(^^ ). איך אני מחזיר את זה? נ.ב. איש תמיכה של מיקרוסופט אמר לי לשאול את קבוצת הדיון או משהו כזה ולא הבנתי איך עושים את זה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by דודי76,

קניתי מחשב נייד חדש הכול טוב ויפה אבל יש בעיה בתוכנת מדייה פלייר שאני מנסה לראות סרט אני שומע רק קול בלי תמונה אני חושב שזה משהוא בהגדרות של המדיה פלייר חשבתי להסיר את המדייה פלייר ולהתקין שוב אבל אני לא יודע איך לעשות את זה מבקש את עזרתכם נ.ב יש לי מערכת הפעלה xp

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by eliXir,

שלום, במחשב של חבר, האתרים עולים בצורה מאוד מוזרה, ואין לי שמץ של מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה. להלן דוגמא לאתר וואלה: http://img174.imageshack.us/img174/194/i88bbe3.jpg יודעים מה הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by FastJack,

שלום. עד היום השתמשתי ב Raxco PerfectDisk 2008, היום התקנתי WIN7 PRO והתוכנה לא עובדת. מישהו מכיר תוכנת דפרגמנטציה שכן עובדת בWIN7?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  12. יש לי מצלמה וידאו דיגיטלית מובנה דיסק קשיח פנימי 30GB. שאני מקליט סרט ושומר בפורמט MPG. ומחבר כבל USB בין מחשב למצלמה.ומעביר סרטים בפורמט MPG. איזה תוכנה עריכה וידאו מתאימה לסיומת MPG...ולהפוך לסרט DVD. אני רוצה לקנות תוכנה עריכה וידאו מיקצוענים.אם יש אפשרות לעשות סרטים אפקטים. מישהו מכיר תוכנה עריכה וידאו מיקצועני שמתאימה לסיומת MPG? למישהו יש לו ניסיון עריכה וידאו? מנהל פורום.אתה יכול לעזור לי? בתודה מראש מיכאל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי דיסק די וי די ואני מעוניין לעשות הצפנה שאף אחד לא יכול להעתיק? יש תוכנה שעושה את זה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by tidan26,

שלום! הורדתי את התוכנה RivaTuner ושיניתי את מהירות המאווררים ל-100% קבוע האם זה בסדר?...

15. Started by Singularity,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים ואם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים. כאשר אני מנסה לגשת לdisk on key דרך המחשב שלי הוא רושם לי: "can not find script file winfile.jpg" אבל כשאני מנסה לגשת אליו דרך הexplorer אין שום בעיה איך אפשר לפתור את זה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mikibo,

שלום רב האם יש הסבר מה תפקידה של כול תוכנה? הסבר כלשהו ? ישנם התוכנות הפופולריות אבל יש בדיסק עוד שאני לא יודע את תפקידם. לכן אני מחפש הסבר קצר או ארוך עך כול תוכנה תודה ויום טוב מיקי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום, אני מחפשת תוכנה נוחה וידידותית שניתן דרכה ליצור מגזין וירטואלי,כזה שניתן לדפדף בעמודים. כמו כן,הוספת קישורים לאתרים חיצוניים בתוף המגזין. המגזין מיועד להישלח לנמענים רבים באמצעות המייל ובעתיד גם יוכנס לאתר אינטרנט של המגזין. האם התוכנה FPF תספק את צורכיי? מה ההבדר בין הגרסאות השונות של התוכנה? האם יש תוכנות טובות ונוחות יותר? אודה לעזרתכם...

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  18. Started by ariel-ro,

שלום לכם! יש לי מצלמה שיש בה כרטיס של 16GB. אז אני משתמש בה כDOK. אז קראתי שאי אפשר להעביר קבצים מעל 4GB בFAT32. אז אמרתי שאני אפרמט לNTFS וככה אני אוכל להעביר(קובץ של 6.5ג"ב) הבעיה זה שאני עושה מקש ימיני על הכונן במחשב שלי, אני לא יכול לפרמט אותו, אני יכול לפרמט רק לFAT32 לא לNTFS. מישהו מכיר תוכנה שתתן לי לעשות את זה? תודה, אריאל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by thebenjamin,

המסך שקט אבל כשאני פותח את uTorrent למסך מלא הוא עושה מן צפצוף רציף וגבוה (תדר גבוה שכנראה רוב האנשים לא שומעים, בינתיים מבדיקות שלי 2 שמעו אותו ו2 לא) השאלה אם יש משהו לעשות בשביל למנוע אותו.. כי הוא די מציק בעיקר בסביבה שקטה

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  20. לאחרונה הורדתי את הסרט "איש הגשם" ובסיום ההורדה גיליתי שהוא בדיבוב ספרדית במקום אנגלית. האיכות שלו טובה מאוד ואיני רוצה להורידו שוב כדי לקבל דיבוב אנגלי. הרעיון שחשבתי עליו הוא שאולי ישנו מקור כלשהו שאפשר להוריד ממנו רק את חלק השמע של הסרט כקובץ ואז פשוט אני אאחד את הקובץ עם הסרט המקורי בעזרת VobSub. גם פתרונות אחרים לבעייה יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by netanelam,

חברים אני לא יודע מה קורה למחשב שלי הבוקר הדלקתי אותו האנטי וירוס לא עולה לי זה מה שאנטי וירוס רושם לי communication with ESET NOD32 Antivirus kernel failed ה CPU לא יורד מ80% המחשב זז לאט החומת האש של הוינדוס לא נפתחת ואני לא יודע מה לעשות אני חייב עזרה!!!

22. Started by SeaMonster,

כאשר אני מנסה לצפות בסרטון כשלהו ב youtube , gametrailers וכו.. הסרטון מתחיל להיתנגן רק לאחר שהוא נטען במלואו. ז"א שאני לא יכול לראות את החלק שכבר "נטען" ואני גם לא רואה איזה חלק כבר "נטען" - הבאר לא מופיע.

23. Started by X-BLADE,

אני לא מצליח למצוא את הדרייבר לLAN של לוח האם: getaway intel south lake d915gse.. אשמח ללינקים, ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by netanelam,

חברה אני חושב שיש לי תולעת במחשב הCPU לא יורד מ 80% אנטי וירוס לא נפתח אינטרנט זז לאט גם המחשב עצמו ואני חייב עזרה איך למחוק את התולעת תודה לעוזרים!!!!

דיונים חדשים בפורומים