תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
צריך את עזרתכם, יש לי המון קבצי מוזיקה על המחשב ועריכת מידע עבור כל אחד מהם בנפרד מייאשת אותי מלהתחיל.. אני מחפש תוכנה שתדע לתקן קידוד שגוי ( הופעת השיר בג'בריש ) על מערכת - Windows ( אני יודע שקיימות תוכנות למאק שעובדות באינטגרצייה עם ה - iTunes ) המון תודה, רועי
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע כל כך איך לנסח את הכותרת אבל עזבו... יש לי מדפסת משולב שכמעט 5 שנים (HP Psc 1315). היא מותקנת על מחשב שפועל בו windows xp pro sp3 x86. הרשת אצלי עובדת בסדר בבית. אבל שאני לוחץ דאבל קליק כדי להוסיף את המדפסת הwindows 7 x64 מבקש דריבר בקובץ inf. מי שניסה פעם להוריד דריברים מהאתר של hp או תמיכה מהם יודע עד כמה הם בעייתיים. טוב יש דריבר לvista x64 שהוא לא רק דריבר הוא תוכנה שלמה. התקנתי אותו במחשב (x64) ולקחתי את המדפסת כדי לראות עם היא פועלת. הכל עובד. אבל בכל זאת הwindows מבקש דריבר שאני רוצה להוסיף אותה בתור מדפסת רשת מאיפו אני ישיג דריבר inf? אפילו פתחתי את הקובץ exe בתור cab ולא מצאתי שם. יש אפשרות לקחת דריבר מותקן אצל windows ולהפוך אותו לinf? ללמי שחו…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן, בנייד שלי לא קיימת מחיצת שיחזור, קיבלתי איתו את 2 מערכות ההפעלה על דיסקים שזה נחמד והכל אבל אני לא מעוניין להסתובב איתם לכל מקום. איך אני יכול ליצור מחיצת שיחזור על הנייד (כולל שיחזור ע"י לחיצה על מקש/צירוף מקשים בפוסט)?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה קרה אם אני לא טועה אחרי ריסט שעשיתי למחשב, מישהו יודע לאיפה בדיוק נעלמו כל הגיגות ?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
העליתי תמונות ש"תוקעות" את התוכנה. אין שום אפשרות ללחוץ על אף מקום בתוכנה מלבד לסגור אותה ולצערי התמונות נטענות בכל הפעלה כך שאני תקוע לנצח. אפשר למחוק איכשהו את הזכרונות האלה?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, במנהל ההתקנים יש לי תחת other devices את הפריט: SM BUS CONTOROLLER ולידו סימן שאלה צהוב, של התקן עם בעיה בדרייבר. מספר שאלות ברשותכם: 1. מה זה SM BUS CONTROLLER 2. מאיפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מאוד מוזר מה שקרה לי. פירמטתי את המחשב, HP compaq dc7600 small form factor התקנתי דריברים מאתר של HP Compaq, הכל עובד מצויין, חוץ מהכרטיס קול. אין סאונד למחשב. וזה מה שמעניין פה, שאני נכנס ל device manager הכל נראה תקין לחלוטין. ניסיתי לחבר אוזניות שונות, ובאף אחד מהן לא שומעים כלום. בדקתי ב Control panel ---> Sound and audio devices שהכל תקין. זהו, בעקרון יש לי נסיון עם פירמוט מחשבים שונים, אך לא הצלחתי להבין את הבעייה פה. עצות?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יכול להיות שהתוכנה הפכה לחינמית ?? הורדתי את אותה בגרסה 10.3 ולכל אורך ההתקנה היא לא מבקשת ממני שום סיריאל או תשלום כל שהיא עבורה מיותר לציין שהגרסה שהורדתי לא פרוצה .
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מחלקים שמצאתי אבל יש לי תחושה שהוא עובד חלש מידי המחשב P4 3.0 fx5700le 1gb ram על XP שמתי NFS MW והוא נתקע לי על הגדרות אכי נמוכות שמתי דירקס דריוירים אין לי מושג מה חסר
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני מתקין אקספלורר בעברית זה רושם לי התקנה זאת אינה תומכת בשפה הנוחכית של מערכת ההפעלה שלך אבל אקספלורר 2006 עבד לי בעברית ויש לי xp בעברית ושאני מקתין באנגלית בסוף ההתקנה זה רושם לי ככה תעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, ראיתי פעם דיון על זה שיש אפשרות להפעיל תלת מימד במשחקי מחשב עם תוכנה של NVIDIA ואחרי זה מישהו נתן לינק לתוכנה של ATI. עכשיו הזמנתי משקפי תלת מימד ואני ארצה לנצל אותם במשחקי מחשב, אז מה התוכנה שמפעילה תלת מימד? אם זה משנה יש לי HD4850. תודה רבה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את הAVG הכי חדש... אבל יש בעיה יש אתרים שאני נכנס אליהם והוא לא נותן לי.... יש איזה אפשרות ליצור רשימה של אתרים שעליהם אני סומך.. ואז הוא מעביר את הבדיקה שלהם?? תודה,
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לצרוב כמה וכמה דיסקי DATA של DVD, ובכולם חסר לי 20-30Mb. הענייו הוא שעכשיו יש לי ויסטה, ונרו 6 שיש לי (עתיק,אני יודע) לא נתמך. אני משתמש ב BurnAware, אבל שם אין פונקצית overburn. ניסיתי לחפש, אבל ב download.com יש רק 2 תוכנות,ובשניהם overburn מצויין כפיצר, אבל לא עובד בפועל. אז, מישהו מכיר משהו אחר מנרו ? ואם בכל זאת רק נרו, החל מאיזה גרסה מתאימה לויסטה ? כי ראיתי אצלהם באתר שגרסה 9 זה 383MB רק להורדה ... מפלצתי משהו ... וחוצמזה אני גם מנסה לעבוד עם תוכנות חוקיות ככל האפשר ... תודה לכל העונים, גולן.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
צרבתי אותם וכשאני פותח אותם הם מתנגנים נורא לאט ב windows player classic ניסיתי גם ב windows media player וגם שם אותו דבר מה יכולה להיות הבעיה? האם זה קשור לצריבה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי ניהיה בזמן האחרון איטי מאוד אין לי מושג למה אבל התקנתי כמה תוכנות לניקוי הרגיסטרי וכאלה... יש תוכנות ואנטי וירוסים שאני מנסה להתקין זה מתקין הכול טוב ויפה אבל לא נפתח החלון אני לוחץ מלא ולא נפתח וזה קורה בהרבה תוכנות שאני מתקין.... זה באגים מוזרים כאלה... יש למשהו פיתרון?? תודה,רן
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין להתקין אנטי וירוס של kaspersky. מה הגרסה שאתם מציעים להתקין 6 7 או 2008? אני אוהב את הממש של 6 ו 7 השאלה היא אם הם עדיין מספיק טובים לעומת 2008? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה נגד רוגלות (spyware, malware וכו'), נוספת ל- Spybot. אשמח למספר המלצות, אני מחפש משהו אמין ואיכותי באמת. שיתמוך ב- VISTA. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלוםרב יש לי בעיה עם פתיחה חלון באינטרנט אקספולר -כל חלון שאני פותח בתוך נלינק נפתתח לי בצורה ממוזערת כיצד ניתן לעשות -האם יש פיתרון ללא תוכנה מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
האתרים עצמם נטענים לאט, ובזמן שגוללים את האתר מעלה/מטה גם יש מעין גמגום בצפייה עצמה באתר. יש משהו שניתן לעשות חוץ מלקנות מחשב חדש/לחסום את הפרסומות? זה המפרט: AMD AXP2500 1.5GB DDR רץ על מערכת הפעלה WINXP SP3 FF 3.5 דוגמא לאתר כזה: Tapuz
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום נתקלתי בתופעות משונות: בחלק מהסרטים לדוגמא מסוג AVI הופיע פס ירוק בתחתית המסך תופעה נוספת שלחלק מהסרטים אין קול הסרטים היו תקינים בעבר האם זה וירוס או תוכנה שחסרה אודה לעזרתכם הדחופה[br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 13:32:08 מידע נוסף:מתקבלת הודעה: aqiureing coded שלא הייתה בעבר
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב ושאני מתקין את הדרייבר של כרטיס קול זה עושה לי בעיות : לא נכנס לי לדברים , לא עולה ה explorer.exe בהתחלה ועוד ... אז אם מישהו יכול להביא לי דרייבר מעודכן , תודה. איזה דריבר: כרטיס קול. שם הדרייבר (חברה): RealTek . דגם: Audio Adapter Realtek ALC883 @ nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Controller . סוג ה-WINDOWS: וינדוס XP . אפשר שיהיה לי סאונד בלי הדרייבר ?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מעלה ווליום זה כותב לי את זה בצד שמאל למעלה: חיפשתי ב- OPTIONS ולא מצאתי איך אפשר לבטל את זה
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ניסיתי הכול, אבל הוא פשוט לא מתחבר לסרברים... עד לפני כמה דקות גם הKAD לא התחבר (החץ שלו היה מקסימום צהוב). יש לי פאיירוול של COMODO ואין ראוטר. בFW הגדרתי את הפורטים של האימיול ואת התוכנה עצמה הגדרתי כבטוחה. הFW המובנה של הווינדוס כבוי. רשימת הסרברים מעודכנת. מה אני עושה עכשו? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני משתמש באייטונס בתור הנגן מוזיקה העיקרי שלי (מטעמי נוחות) ושמתי לב שהווליום שהוא מנגן שירים נמוך בצורה ניכרת מהווליום הכללי במחשב. וגם בvolume mixer של הווינדוס ניתן לראות שהווליום הוא בערך מחצית מהמקסימום של המחשב (למרות שהווליום באייטונס על המקסימום). יש פיתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כנראה דרייברים אבל אני לא מצליח למצוא את הדרייברים בשום אתר מישהו יכול לכוון אותי? מחשב חדש.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-