עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי אנטי וירוס קספרקסקי גירסה 7 ואני הרבה פעמים מקבל הודעה כזו: c:\...explorer.exe cannot establish connection with the server. please check your internet connection setting. if you have firewall check that the application avp.exe is allowded internet access." או יוטורנט במקום אקספלורר. יש לי פיירוול של SP2 והוא מאשר את שניהם. כל פעם אחרי כזו הודעה, אני צריך להתנתק או לאתחל כי אי אפשר לגלוש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by benamos1,

יש לי בבית רשת ביתית... האינטרנט והשיתוף מדפסות עובד מצוין אבל שיתוף קבצים לא... הנורטון אינטרנט סקיוריטי חוסם את זה ורק עם אני מבטל אות ואני יכול להעביר קבצים... מישהו יודע איפה בהגדרות אני אומר לו לאשר את הרשת?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by Haflo,

[זה ניסיון ראשון שלי לבצע סקר אז תסלחו לי על הפאדיחות] מהו לדעתכם האנטי וירוס הטוב ביותר?, במה אתם משתמשים? [poll] [opt] Symantec Norton AntiVirus [/opt] [opt] F-Secure [/opt] [opt] Aladin [/opt] [opt] McAfee [/opt] [opt] CA Innoculate [/opt] [opt] אחר [/opt] [/poll]

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by elad-r,

מה האנטי וירוס הכי טוב שיש היום בשוק? נורטון או שיש יותר טוב ממנו?....

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by 666,

יש לי בעיה וכבר היתי בשני פורומים ולא ענו לי אז נראה איך אתם , אז יש לי בעיה אני לא יכול להוריד אלבומים מאנטי ליצים כי אין לי תמיכה של גוואה אני בטעות ביטלתי ועשיתי שלא יציא לי להוריד תמויכה כזאת אז השאלה היא איך אני יכול ידנית להחזיר את זה או ידנית להוריד את התמיכה . נ.ב היתי במיקרוסופט וב גוואה אין להם !!!

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by davidcohen,

שלום אנשים, אני עובד עם outlook express ולאחרונה אני מקבל המון דואר זבל, ניסיתי את התוכנה spam inspector אבל היא לא עוזרת כל כך... מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת anti spam איכותית ? תודה!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by eran_rohatyn,

התקנתי כרגע את האנטי-ווירוס Kaspersky בגירסה 5.0.149.4. הוא מעולה! מיד אחרי שהתקנתי אותו הוא מצא 5 ווירוסים בניגוד לאנטי-ווירוסים שהשתמשתי לפני : בביטדיפנדר וב-F-Prot בגירסתם החדשה שלא הועילו בכלל. ממליץ בחום! CYA.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by Lior10,

בתור משתמש בעל חיבור לאינטרנט כמו כולכם, ככל הנראה, גם אני החלטתי שישנה חשיבות מסוימת בהתקנת אנטי-וירוס וFireWall למחשב כי ככה נהוג. חוץ מזה, הרי שאני ארגיש הרבה יותר בטוח אם תהיה תוכנה שתזלול את כל משאבי המערכת היקרים שלי ותתריע לי על כל שטות שקורית בתעבורת הרשת. בתחילה, לפני כשלוש שנים, עוד הייתי משתמש בתוכנה הידועה והמוצלחת דאז Norton מבית Symantec. לאחר מכן, עברתי לKaspersky המוצלחת נכון להיום. לפני כחודש יצאה הגירסה החדשה, וכמובן שגם אני רצתי להתעדכן (גירסה 8, או פשוט KIS2009). אך הגירסה הזאת פשוט הוציאה אותי מדעתי עם כמות ההתראות המטורפות, זלילת משאבי המערכת וכו'. ופשוט כיביתי את הReal-Time Protection, או במילים אחרות - גלשתי ללא שום אנטי וירוס או FW מופעל במחשב. …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yotamoo,

האם מישהו פה יודע מה ההבדל בין נורטון אנטי וירוס 2002 שקונים בחנות ב-250 לבין זו שמורידים מהאינטרנט?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by pain_killer12,

שלום, ניסיתי להתקין NOD32 וAVG אך הם לא נתמכים, אין את הטביעה הדיגיטלית או מה שזה לא יהיה. איזה אנטיוירוסים כן תומכים בויסטה? אילו גירסאות בדיוק? תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  11. Started by shaya,

מחפש תוכנת אנטי וירוס טובה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by HwareNewb,

שלום. יש לי Norton Internet Security והחלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו היות ולדעתי הוא מעמיס יותר מדי על המחשב ( הוא מפעיל כ-10 ישומים אם לא יותר באופן קבוע). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אנטיוירוס אמין ויעיל שמעמיס פחות על המחשב. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by ksesa1,

איזה אנטיוירוס חינמי אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by izikagam,

http://www.unl.Smart.Security.v3.0.560.0.Final.rar נערך.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by Loren,

שלום הסרתי את ההתקנה של אנטיוירוס NOD32 מהמחשב כי הוא הפסיק להתעדכן, וכשרציתי להתקין מחדש זה לא נותן כי כנראה נשארו עקבות של התוכנה איפושהו. כשאני מנסה להתקין זה מתחיל, מבטל ואז כותב: your system has not been modified איך אני יכולה להסיר את העקבות של התוכנה מהמחשב? אני עם מערכת הפעלה Win7 64 bit תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אפשר לדעת ספציפית למה לקנות את AVAST ולא להשתמש בחנמי ? מבחינת אבטחה על המחשב. פשוט מישהו אמרו לי שמספיק החינמי תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shauli,

שלום לכולם. יש לי שתי שאלות, אחת בקשר לאנטיוירוסו אחת בקשר לאנטיספייור. א.בהנחה שאני מעדכן כל הזמון את האנטיוירוס שלי, avg, הוא ישאר גם בשנה הבאה טוב נגד וירוסים? או שזה כמו נורטון וכ'ו, שכל שנה מוציאים גירסא חדשה וצריך להוריד אותה? ואתם יכולים להמליץ לי על איזה אנטיוירוס חינמי יעיל וטוב אחר, חוץ מה avg ? ב.נגד תוכנות ריגול וכ'ו, יש לי את התוכנה AD- awere SE personal . האם התוכנה שומרת על המחשב גם כשלא רואים אותה פועלת? או שאפשר רק לסרוק איתה? נ.ב איזה עוד תוכנות אבטחה אני צריך? יש עוד דברים חוץ מהאנטיוירוס והנגד אדוור הזה שצריך? בתודה, שאולי

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Tom3bar,

אהלן, האם יש הבדל כלשהוא בין גרסת Norton Antivirus 2002 ל 2004 ?! פשוט יש לי את 2002 מקורי... ואתם יכולים בבקשה לתת לי המלצות לתוכנת פיירוול טובה ? תודה רבה תום.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. מי שמחפש אנטיוירוס חזק לדוס הנה: F-prot חיוני ביותר כאשר כל המחשב נדבק בוירוס וחלונות לא עולה או שהאנטיוירוס לחלונות מודבק גם הוא ולא מתפקד. הנה הקישור: http://www.f-prot.com/f-prot/download/getfpdosfree.html הוא ניתן חינם.... וכבר הציל אותי מספר פעמים. אצלי הוא צרוב על דיסק רב פעמי ( כדי לעדכנו מידי פעם ) עם עוד כל מיני GOODIES. תהנו...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Tom3bar,

אהלן חברים, כן אני יודע שיש עוד כמה הודעות כאלה וקראתי את רובן הורדתי PANDA וזה על הפנים.. וזה לא ממש חינם זה ל30 יום וזה מעצבן הורדתי גם את ה K (משו ארוך) וזה לא התקין אותו אפילו.. אז רציתי לדעת אם יש אנטיוירוס פשוט, חינם, אמין, שמגן טוב על המחשב ! בתודה תום.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by D-Bang,

כרגע אני משתמש בNOD32 ומחפש חלופה חינמית הבנתי שיש את AVG, AVAST ו Antivir Avira עשיתי חיפוש בפורום אולם לא הגעתי למסקנה חד משמעית. חשוב שלא יכביד על המערכת ושיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר. אם למישהו יש ניסיון עם התוכנות אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by IG,

נגמר לי המנוי לקספרסקי, ועד שאני אקנה את החדש אני צריך משהו שיגן לי על המחשב (הזונות בKAV סוגרים את הברז לגמרי כשהמנוי נגמר ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הייתי עד עכשיו עם Bitdefender. לא רק ששילמתי על המוצר שלהם, אלא: 1. פרסומת מהלכת, לפעמים 5 פרסומות ביום קופצים לי - גרוע יותר מוירוס כלשהו שמקפיץ הודעות. 2. לאחרונה גם הבנתי שה-Firewall שלהם גרם לי לסבול תקופה ממושכת מטעינה בעייתית של סרטוני Youtube. (מקרטע באופן רנדומלי בעת טעינת הבאפר). הבעיה היא שהבנתי שזה קיים גם ב-Kaspersky. אז יש אנטיוירוס טוב בימינו שעושה את העבודה, בלי פרסומות, ובלי להפריע לי להשתמש במחשב? תודה.

24. Started by dror_gh,

שלום. התקנתי NOD32 לויסטה (ניסיתי כמה גרסאות כולל החדשות) וזה פשוט עושה לי בעיות ולא מצליח לעבוד עם ויסטה כמו שצריך. איזה אנטיוירוס עובד טוב עם ויסטה כמו שצריך? איזה אתם ממליצים? אגב, נורטון לא בא בחשבון תודה

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by username80,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של DELL עם מערכת הפעלה VISTA. ניסיתי להתקין אנטיוירוס של MCFEE ושל PANDA, אבל זה נותן הודעה שזה לא מתאים לויסטה ואי אפשר להתקין. מישהו מכי אנטיוירוס טוב שעובד על ויסטה? תודה

• 6 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.