עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by R-E-L,

תמיד לאחר שאני מפרמט ומתקין את הווידוס מחדש (XP), ה Status Bar ב IE תמיד מופיע ולאחר זמן מה הוא כבר לא מופיע וכל פעם אני צריך ללחוץ VIEW --> Status Bar בכדי שהוא יופיע. האם יש דרך לגרום לו להופיע כברירת מחדל? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Kfir2,

ניסיתי להתקין את הגירסה החדשה של Windows Server 2008 שנמצאת כרגע בבטא. (אם אני לא טועה זה RC) ובהתקנה זה רושם לי: Attempting to load a 64-bit application, however this CPU isn't compatible with 64-bit mode. יש לי מעבד intel core 2 duo e7400, והבנתי שה core 2 של אינטל הוא כן תומך 64-bit.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Omer DA,

אני עובד הרבה על תמונות ברזולוציה של 100X70 ס"מ(11811X8268),לאחרונה שידרגתי את המחשב כדי שפוטושופ תוכל להתמודד עם הרזולוציות הללו,הקצתי לתוכנה מקום איכסון בכונן פיזי נפרד,כמו כן 5 גי'גה ראם מותך ה7 שיש לי במחשב,כשאני עובד על קובץ חדש התוכנה צורכת בקושי 500 מגה ועדיין זוחלת...אני לא יודע כבר מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום פורום גרפיקה ועיצוב!! זוהי הודעתי הראשונה בפורום זה.. חתימה זו נעשתה בצייר (LOL).. כי אין לי מושג אין להשתמש בפוטושופ.. מה אתם אומרים? אין תייעצו למתחיל כמוני ללמוד פוטושופ? תודהה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ikehgl,

מישהו מכיר תוכנה חינמית דרכה אני יכול להגדיר רוחב וגובה רצוי ,בסנטימטרים ,של תמונה או צילום, לשלוח את זה להדפסה ולקבל בגודל שביקשתי ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קרוב שלי רוצה לילמוד צרפתית ואנגלית מישהו מכיר תוכנות טובות???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by NaNdoS,

הורדתי כרגע את Detonator XP 27.42 אבל לצערי הNVidia Refresh Rate Fix שיש לי לא תומך בדרייברים האלו ואני נאלץ להתקע עם 60Hz כל פעם שאני משנה רזולוציה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה חוץ מלערוך ידנית את nv4_disp.inf? ??? אולי יש NVidia Refresh Rate Fix חדש שכן תומך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gunrhah,

המחשב שלי: hp pavilion dm4 1065dx אז ככה לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב והתקנתי עליו windows 7 x64. התקנתי את כל הדרייברים חוץ מהבקר רשת ועוד דרייבר לא ידוע, הלא ידוע לא חשוב לי כרגע כי אני חייב שיהיה לי תקשורת אלחוטית ואני לא מצליח להתקין את בקר הרשת אין לי את הדיסקים של הדרייברים כמובן והורדתי את כל הדרייבים שיש באתר של HP אבל כולם לא עובד למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ReSt,

שלום , הורדתי סרט DVDR כקובץ iso. הקובץ שוקל כ7 ג'יגה (יותר גדול מדיסק DVD רגיל). אני רוצה לצרוב אותו כדי שאוכל לראות אותו בDVD . כפי שאמרתי הקובץ שוקל 7G שזה יותר גדול מדיסק DVD רגיל , לכן אני צריך דיסק DVD יותר גדול. איך קוראים לדיסק כזה ? ואיך אני צורב את הסרט ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by avz,

היי. אני מחפש תוכנה - עדיפות לחינמית, כמובן , להדפסת מדבקות תומכת בעברית. ברשותי מדפסת לייזר ומדפסת הזרקת דיו. אני רוצה להשתמש בגליון של מדבקות בגודל A4. אשמח לקבל המלצה ממי שהתנסה בשימוש בתוכנה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. צרבתי דיסק ....ונישאר עליו מקום רציתי לדעת אם אני יכול להורסיף עליו עוד כמה קבצים??....ואיך עושים את זה.....?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם אפשר לעשות זאת דרך תוכנת הצריבה של XP ? או שיש דרך אחרת ?? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Domovoi,

התקנתי את התוכנה,אבל זה לא מוריד דרך התוכנה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שנותנת אימייל לפי אייפי תודה אם אפשר תנו לינק..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by aaviran,

אני צריך תוכנה שממירה כמויות גדולות של קבצים [מאות ואף עשרות] מתיקיות שונות מפורמט JPG לפורמט BMP בצורה אוטומאטית. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Guy950,

לפני שאני אתחיל אני אגיד שאת הבעיה הזאת פירסמתי מספר פעמים בפורום ווינדוס ורשתות וכמובן אף אחד לא טרח לעזור לי. אני מבקש בשיא הרצינות שהפעם תקדישו לי קצת מזמנכם כדי לעזור לי בבעיה שלי כי היא ממש בלתי נסבלת ומפריעה לי לתפקד עם העבודה שלי. עכשיו אני גם אמור ללמוד ובמקום זה עוד פעם אני חייב להקדיש מזמני למחשב הנתקע כדי שיפסיק להפריע לי. לפני כחודש וחצי קניתי מחשב (המפרט בצד) והוספתי לו כרטיס רשת אל-חוטי (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084) ואנטי וירוס איסט (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=842) וכמובן הם הותקנו בחנות. בחנות המחשב לפני זה נבדק ואחרי שהבדיקות עברו בהצלחה לקחתי אותו הביתה ועל הרגע הראשון שחיברתי אותו למסך ולחשמל המחשב נתקע. אמרתי "ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by שליו חייט,

היי צריך עזרה בפתירת התרגיל המצורף כקישור לתמונה , אם משהו לא מובן תוכלו לשאול אותי . בנוסף אני צריך לגעת מהם התשובות כלומר שאם התשובה היא שיש 500 צירופים איך אני מוצא אותם ? המספרים הם 1,2,3,4.....,30 לחצו כאן

18. Started by Studio54,

היי יש לי חלנוות 7 פרו 64 ביט ובמחשב שלי יש 8 גיגה זכרון , שרוב הזמן כ 50 אחוז ממנו לא מנוצל אני רוצה להתקין RAMDISK בגודל של כ 3 גיגה שינצל את הזכרון הפנוי , ולשים עליו את ה CACHE של הדפדפן לשם שיפור מהירות הגלישה כשניסיתי כמה תוכנות RAMDISK\RAMDRIVE הן לא פעלו או גרמו לקריסה של מע' ההפעלה מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות RAMDISK לחלנות 7 64 ביט (שעובדת)????

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. חוץ מבדיקת וירוסים, ספייוורס ועדכונים. אתם עושים בדיקות של טמפרטורה? של הכרטיס מסך, לוח אם או מעבד? כל כמה זמן? עם איזו תוכנה מומלץ לבדוק את זה? אתם בודקים באיזו מהירות המעבד שלכם עובד? עד כמה חשוב לקרר AMD? אמרו לי שגם ככה הם לא מתחחממים.. חשוב לקנות גופי קירור או שמארז נורמלי יספיק ? בהתחשב בשימוש שאני עושה למחשב (פוטושופ, MACROMEDIA FLASH, קצת עריכת וידאו וסאונד, אינטרנט אימיול וזהו בערך..) אתם בודקים כמה אחוז CPU או זכרונות תפוס ? עם איזו תוכנה? איזו תוכנה הכי מומלצת מבין הבאות: AIDA32 SANDRA2005 MEMT32 3DMARK2005 למה כל אחת משתמש? יש עוד תוכנות טובות יותר או באותה רמה? תשתדלו לענות לי על כל השאלות גם אם זה קשה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yanivnn,

הורדתי התקנה אוטומטית התקנתי התוכנה עבדה אבל לא הורידה לי אוטומטית. לאחר שעשיתי שהיא תכנס לדפדפן {פיירפוקס} היא השתלטה על כל כתובות ולא נתנה לי אופציה אחרת. שניסיתי להוריד זה נתן לי שגיאה - התוכנה לא יכולה להגיע אל הכתובת שם הכתובת ו 80. משהו כזה בערך. חשבתי שאני צריך לפתוח פורטים אבל לא הייתי בטוח. בכל אופן הסרתי את התוכנה בכל הצורות האפשריות והתקנתי אותה {ניקיתי את הרג' } וכל התקנה אחרת שאני מנסה לאחר מכן לשים זה מתקין לי אבל התוכנה לא עובדת. היא אומרת לי שהיא נכנסה לדפדפן פיירפוקס אבל לאחר מכן היא נותנת לי הודעה שכנראה לא התקנתי את התוכנה {הסרתי אותה שוב ושוב עם תוכנה יסוסית והורדתי את ההתקנה מהאתר שלהם} ושוב פעם אותו הדבר. אין לי מושג מה לעשות. כל מה שחשבתי עליו וניסי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by KoM,

איפה אני יכול להוריד דמואים כאלה, שבעצם מפיקים את המיטב מהכרטיס, דומה מאד ל-3dmark2001 אבל לא חובה שזה יהיה בנצ'מארק... 8)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DJO,

אהלן, לינגוס (http://www.lingoes.net) היא תוכנה מעולה מאוד שמשמשת אצלי כתחליף חינמי לבבילון. היא תומכת בעברית ובאנגלית אך יש עימה בעיה שהתרגום מעברית, בלחיצת כפתור, לא עובד טוב והתוכנה הופכת את סדר האותיות. תהיתי אם יש מישהו נוסף משתמש בתוכנה והצליח להתגבר על הבעיה. תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. 1) ניסיתי למצוא תרגום שיתאים לגירסה של הסרט, אבל לא הצלחתי. כשאני צופה בסרט בעזרת VLC אז יש שם הפשרות לשלוט בכתוביות. האם יש גם הפשרות כזאת גם כשאני רוצה לעשות התמע של הכתוביות בתוך הסרט , להגדיר מראש שיהיה דילאיי או להפך שהכתוביות יתחילו יותר מוקדם על מנת לתאם את הסרט והכתוביות. 2) כמה זמן אמור לכחת תהליך ההתמעה של סרט אחד באורך 90 דקות +/-?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מחפש תוכנה בכדי לארגן את המשחקים שלי עם אייקונים מיוחדים (לא ה-DEFAULT). יש לי WIN 7 ULTIMATE ואני כבר משתמש ב-ROCKETDOCK, ו-STARDOCK סתם כבד. לא משנה לי אם זה יהיה בכמו TASKBAR, סיידבר או סתם משהו סטייל FENCES (אבל מעוצב ונורמאלי פנסס זה סתם קווים), העיקר שיאפשר לי לקבוע אייקונים לקיצורי הדרך ולהזיז אותם. הבעיה היא שב-ROCKETDOCK אני כבר משתמש ואי אפשר למקם שניים, וב-TASKBAR אני לא יכול לשנות אייקונים. ראיתי לפני מלא זמן מישהו שבמחשב שלו כשלחצת על כפתור שהיה מעל ל-TASKBAR והיה לו אייקון של gamepad כזה, לחצת עליו ומשני הצדדים של הכפתור יצא DOCK כזה ארוך על כל המסך שהכיל כל מיני משחקים והאייקונים היו אייקונים של BOX-ART. לחיצה נוספת סגרה את ה-DOCK חזרה אל תוך הכפתור הבו…

25. Started by TPack,

שלום לכולם, היום התקנתי NOD32 על מחשב נייד Acer וכנראה שמשהו השתבש בהתקנה..התוכנה כותבת שיש בעיה ושיש לבצע התקנה מחדש. אך כשניסיתי להסיר את התוכנה קיבלתי את ה error הבא: http://i51.tinypic.com/2a9ph0j.jpg כנראה שיש איזו תוכנה אחרת שמשתמשת בקובץ הספציפי הזה באופן מוזר .. (איזו תוכנה יכול להשתמש בקובץ שממוקם בתוך תיקיית האנטי וירוס?) בכל מקרה, חשבתי לנסות אולי להסיר בעזרת ה Safe Mode אך גם שם בנסיון הסרה המערכת הודיעה שבמצב זה לא ניתן להשתמש בגלל בכל הקשור ל Windows Installer . (תמיד הייתי בטוח שב Safe Mode אין בעיה להסיר תוכנות..) אודה לכל הצעה לפתרון אפשרי (=

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.