עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by miki891,

שלום יש לי תוכנה active boot disk ver. 4.0 שעולה לי שולחן עבודה אני פותח חלון "סייר מחשב שלי" אני רואה קבצים שלי.ובוחר תיקייה שהיא בגודל 1GB. ועושה "העתק" ואח"כ לוחץ "הדבק" ומעתיק תיקייה לכונן מחיצה אחרת. אבל יש בעיה אני לא רואה שצריך ליפתוח חלון קטן נוסף בזמן העתקה נותן לי לדעת כמה זמן מעתיק קבצים. וגם רואים בחלון בזמן העתקה פס זז ארוך שמראה מעתיק קבצים. בזמן העתקה איך פותחים חלון קטן שיהיה לי פס ארוך זז שמראה לי שהוא מעתיק קבצים? בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by bariko,

שלום רב, אני שוקל לרכוש את ArcSoft TotalMedia Theatre 3 לצורך צפייה בסרטי בלו-ריי בפורמט מלא. העניין הוא שלתוכנה קיימים שני גרסאות: גולד ופלטניום שיקרה יותר ב-30 דולר. השאלה מה בדיוק ההבדלים בין גרסאות? האם גרסת הגולד תספיק עבורי? ברור שקיים הבדל בין הגרסאות. לא לחינם יש הבדל של 30 דולר ביניהם. השאלה אם מדובר בתוספות קטנות שנותנים עוד כמה אופציות בידי המשתמש? (עניין של נוחות בתפעול) או שמדובר בדבר רציני יותר. כי אם יש ממש הבדל באיכות התמונה, אז שווה לדעתי ללכת על הגרסה היקרה יותר... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by roxnity,

אחרי הפרמוט שעשיתי, גיליתי שעשיתי רק את המחיצה C עם 65GB ואת המחיצה D שהיא אמורה להיות עם עוד איזה 400GB שכחתי ליצור. מה אני עושה ? יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by kalda01,

התקנתי XP מחדש על המחשב ולא מצליח לנגן קבצי MKV באמצעות VLC יש אודיו אך המסך שחור. ניסיתי להתקין K-LITE ולא עזר. מה עושים??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן. קניתי מחשב נייד ויש בו ויסטה 64 ביט ואני רוצה להתקין בו XP. אם אני מוחק את הויסטה האחריות מתבטלת לי. אני רוצה לפצל את הכוננים ובכונן אחד יהיה ויסטה וכונן אחד יהיה XP והמחשב יעלה דרך ה XP. איזו תוכנה יש שעובדת ב ויסטה 64 ביט? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by Posford,

בטוח שיש לזה פתרון, זה כלכך מעצבן. נניח והכנתם רשימה של PLAYLIST ב- WINDOWS MEDIA PLAYER, ואז העברתם את התיקיה מיקום במחשב, ה- PLAYLIST בפורמט M3U, ואז כשמעבירים תיקייה ומנסים לנגן, הוא קופץ מאחד לשני ללא ניגון כי שונה המיקום של הקבצים. איך אפשר ששינוי מיקום התיקיה לא ישפיע על ה- PLAYLIST? ב- WINAMP זה לא קורה אפעם. אבל כרגע עובד עם WINDOWS MEDIA PLAYER, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני חזרתי מטיול עם המחשב הנייד ואני רוצה לשמור את כל היסטוריית החיפושים שעשיתי בתקופה מסוימת, את המקומות שסימנתי בגוגל earth ואולי גם כל האתרים שהייתי בהם בתאריכים מסוימים. יש דרך אולי לשמור את החיפושים כקובץ טקסט או תמונה? אני רוצה לפרמט את המחשב ואח"כ להחזיר את כל הדברים האלו. דפדפן internet explorer על ויסטה הום פרימיום. תודה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  8. מערכת הפעלה: windows 7 64bit לוח אם: Gigabyte GA-MA790X-UD4P כרטיס רשת מובנה: Realtek RTL8168D/8111D Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) (10.0.0.1) windows update מזהה לי שיש עדכון לדרייבר הנוכחי שיש לי. בסיום ההתקנה ולאחר ההתחול הרכיב הופך ללא שמיש. רק לאחר ביצוע "גלגול חוזר" של הדרייבר הקודם הרכיב חוזר להיות שמיש.. מישהו יודע איפה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  9. רצוי תוכנה אמינה לעבודה יום יומית מול שרת . כמו כן אם ישנם כמה סוגים שונים . תודה לעוזרים .0

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  10. קודם כול המחשב הזה הוא נייד LENOVO V100 ואני חושבב שהבעיה היא בFINGERPRINT SENSOR עכשיו אני לא רוצה את ה FINGERPRINT SENSOR אני רוצה לבאל את הכניסה ב FINGERTYPE SENSOR מה אני צריך לעשות ? ואיך מבטלים את FINGERPRINT SENSOR כי זה מעצבן . אנ AUTHENTEC FINGERPRINT DEVICE שמתי אותו על AUTOMATIC וגם את MASTER PASSWORD AUTHENTICATION שמתי על AUTOMATIC . ונכנס לוינדוס אחרי 10- 15 דקות אז אני רוצה לבטל את כל אלה שאכנס בלי ה AUTHENTEC FINGERPRINT DEVICE וגם MASTER PASSWORD AUTHENTICATION

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  11. זה הדגם של המצלמה Sony® Visual Communication Camera VGP-VCC6 הורדתי מהאתר של סוני את הדרייבר האחרון שיש (מערכת ההפעלה היא XP) וזה לא עזר! המצלמה והכול במחשב עובדים מצויין .. רק שמכבים את המחשב הוא ניתקע במסך הסופי של שניה ליפני שהוא אמור לכבות! וזה לא בעיה במחשב עצמו בוודאות וגם לא בעיה של המערכת (וירוסים וכו) כי בדקתי גם אחרי התקנה של XP נקי ללא כלום ורק התקנה של המצלמה ועדיין הבעיה קיימת. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  12. Started by טל123,

שלום לכולם. הכנתי מצגת ב- power point שהיא עובדת יפה מאד על המחשב. עכשיו אני רוצה לצרוב אותה לדיסק DVD ולהפעיל את המצגת במכשיר DVD רגיל כך שיהיה אפשר לצפות בה בטלויזיה. האם למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? תודה מראש. טל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מה ההבדל בין WINRAR חינמי לבין אחד עם רישיון שעולה כסף ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by maormark,

יש לי את מסנג'ר 2009 גירסה 14.0.8064.206 לשנות את הגופן שלי אני יכול..הבעיה היא שידידה שלי מדברת איתי יש לה גופן מעאפן שבקושי אני רואה משהו..היא לא מוכנה לשנות. השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשנות לה את הגופן?, אני רוצה לראות את הגופן רגיל בגודל רגיל..

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by zohar678,

לפעמים אני שולח לחבר מצגת והוא לא מצליח לפתוח אותה, הוא מקבל את ההודעה הבאה בפואר פוניט אין אפשרות לקרוא c:\docoment and settings\owner my docments my completed כיצד ניתן לפתור את בעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by oOo0oOo,

אותה בעיה מתרחשת גם ב Windows 7 וגם ב Windows Vista, חלונות לא מצליח לזהות ולהתקין בהצלחה דרייבר ל High Definition Audio Device במחשב הנייד LG LW20 Express ולכן אין לא בכלל סאונד במחשב. חיפשתי גם באתר של LG, משום מה לא מצאתי בכלל דרייברים לויסטה, מוזר. מישהו יודע היכן ניתן למצוא דרייבר לסאונד, כדי שאוכל לשמוע משהו... ?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by viper_sb,

שאני להכניס SERIAL הוא רושם לי scheduled server maintenance has prevented you from activating Trend Micro Internet Security Pro. מה אפשר לעשות ?

18. אהלן...היום הגעתי למחשב על מנת להפעיל קבצי וידאו מסוימים ובכל קובץ שאני מנסה לפתוח מערכת ההפעלה מודיעה על שגיאת יישום ולא ניתן לפתוח את הקובץ ולצפות בו... ניסיתי להפעיל את הקבצים עם מגוון הנגנים שיש לי אך ללא הצלחה. מספר השגיאה: 0x00000b04, לא מצאתי שום דבר על השגיאה הזאת. מבקש עזרה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  19. דוד שלי מחול ביקש שאני יסדר לו כמה דברים במחשב. בדומה לרדמין רק חינמי, והיה מאובטח.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום חברים, אבקש את עזרתכם. יש לי מחשב Dell Precision T3500 עם 12Gb זיכרון ואני רוצה לבצע שינוי גודל המחיצות ולאחר מכן גיבוי - GHOST. אני עושה BOOT מה-CD ומגיע לתפריט Hiren's בוחר בתוכנה ובמקום שהיא תופעל אני מקבל שגיאות. השגיאה מופיעה בתמונה המצורפת . [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כאשר אני פותח את ההיסטוריה או המועדפים, הם נפתחים בצד ימין. איך אני מזיז את המועדפים וההיסטורה לצד שמאל כמו ב IE? (פיירפוקס 3.5) תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  22. טוב אני רואה שהפורום פה יבש מאוד... מה שעדכם על אתגר ציור דיגיטלי ? לבחור קונספט, או לתאר דמות או משהו... ושכל אחד יצייר את זה איך שהוא רואה ויעלה את זה לכאן מה דעתכם ? בוקר טוב להתעורר ! :yelclap: :yelclap:

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  23. כיום אני משתמש ב-CLCL שבה אני יכול לשמור תבניות טקסט (סתם משפטים או חתימה וכדומה) ואח"כ ע"י לחיצה על קיצור מקשים שהגדרתי מראש לכל משפט ששמרתי אני מדביק את זה לאימייל. http://www.nakka.com/soft/clcl/index_eng.html אתם מכירים תוכנות נוספות ? זה מאוד שימושי לעבודה שוטפת כאשר אתה צריך לענות שוב ושוב את אותן תשובות או להדביק חתימה שלך בתוכנות שונות.

24. Started by Aviv C,

יש לי מספר קבצי 001, 002, 003 וכו' שככל הנראה פוצלו מקובץ iso, כלומר שמות הקבצים הם: ***.iso.001 ***.iso.002 מה שניסיתי לעשות כדי לחבר אותם (וגם עבד לי עם תיקיות שפוצלו) היה לפתוח את קובץ 001 באמצעות WinRAR ולחיצה על "חילוץ אל", בחרתי את המקום וזה חילץ. הבעיה היא שזה חילץ לי את זה כתיקיה ולא כקובץ כמו שאני רוצה, כלומר התיקיה נקראת: ***.iso ובתוכה נמצאים הקבצים שאמורים להיות בתוך קובץ ה- iso. משם אני לא מצליח להפעיל כלום. זה רושם שגיאות של משהו עם Win32 והכנס דיסק וכאלה. מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by HumanFly,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.