עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nissim_y,

דרך אתר macromedia זה עולה 400$ האם ניתן להשיג בעלות סבירה את התוכנה ?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by weissby,

שלום, אני מחפש בייאוש את תיקיית הקוקיז אצלי אולי זה כבר לא עובד ככה שיש תיקייה גלויה של הקוקיז, או לא יודע מה.. אבל אני זוכר שפעם פשוט הייתה לי תיקייה כזאת ומתי שרציתי הייתי נכנס ומוחק שמה את כל הקבצים חוץ מקובץ אחד שנקרא index שהוא לא נמחק אף פעם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את התיקייה הזאת? ניסיתי חיפוש תחת השם הזה וזה לא נתן לי את מה שרציתי.. ואני מודע שיש אפשרות למחיקה דרך הדפדפן, אבל אני רוצה ספציפית למצוא את התיקייה הזאת במחשב אצלי תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אני מפרמט בקרוב ואני מעוניין להעביר את תיקיית הפיבורטיס ומשום מה לא מצאתי אותה . איפו היא בכלל?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by nokobik,

יש לי בעיה בגלישה לאתרים מסויימים ב-FF במחשב בבית, בעבודה למשל אין בעיה עם אותם אתרים וה-FF. חשבתי אולי לאפס את ההגדרות של ה-FF לגמרי, זה אומר כאילו לא היה לי FF אי פעם במחשב, אני יודע שהסרה והתקנה לא משנים כלום. מישהו יודע איך? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אז ככה : כפי שכמה ממכם בטח יודעים כאשר מותקן ווינדוס עם לוח למשל שיש לו צ'יפסט של SIS ומרכיבים לוח חדש עם צ'יפסט של INTEL למשל יהיה מסך כחול בווינדוס מן הסתם אם לפני זה מחברים את הדיסק למחשב עם לוח SIS ןמאפסים את הדרייברים של הIDE ניתן להעלות את הווינדוס עם הלוח החדש השאלה שלי היא כזאת: יש תוכנה שניתן לשים על דיסק BOOT של DOS שמאפסת את הדרייברים האלה מבלי שאני יחבר את ההרדיסק ללוח SIS?? תודה רבה מראש...

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  6. Started by Haflo,

מישהו יודע איך אפשר לאפס את ה Device Manager ב Win9x בכדי שהמערכת הפעלה תתחיל להתקין את כל הדרייברים מחדש? ???

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by Freddy,

השאלה כבר בכותרת תודה מראש אודי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם ניתן לאפס את המספר המזהה של כוננים אופטיים? לאחר הסרה וזיהוי מחדש של אותו כונן דרך מנהל ההתקנים מספר הזיהוי עולה (0 ל-1, 1 ל-2 וכו'). האם יש דרך לאפס את המספר הזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by Mono1111,

הורדתי מספר הפצות כולם לא הצליחו לעשות את הפעולה המאוד פשוטה אני רוצה LIVECD שיאפשר לי לאפס סיסמאות של ווינדוס הורדתי trinity-rescue ניסיתי לאפס סיסמאות נראה לי שהוא לא מצליח לעשות MOUNT לא שאני יודע מה זה אבל לא נראה לי שהוא יודע בדיוק איפה WINDOWS XP ממוקם יש לציין שבמחשב זה יש לינוקס UBUNTU אם זה קשור ובכל מקרה אני לא רוצה לבצע את איפוס הסיסמא דרך ה UBUNTU אלה על ידי LIVECD בשביל פעמים אחרות השגיאה הבאה מתקבלת: backup file already exists not touching this file ניסיתי לעשות winpass restore לא שאני מבין מה זה אבל זה גם לא הצליח עזרה בבקשה!!

10. Started by ROYSE,

שלום חזרתי היום הביתה וכאשר ניסיתי להתחבר ל- MSN Messenge הוא מודיע לי שהסיסמה שלי שונתה. נכנסתי וניסיתי לשנות את הסיסמה ובפנים ראיתי שכנראה שינו לי אנשים את הסיסמה. אשמח עם תוכלו להדריך אותי כיצד לשנותה מחדש תודה

11. Started by VL,

אני צריך עזרה בלעשות איפריים דרך הפוטושופ שאני עורך את הסלייסים אז יש לי שם target - מה לרשום שם בשביל שהדפים יפתחו לי ב-IFRAME? למה אני צריך לעשות IFRAME איפה לפתוח ואיפה לסגור את האיפריים תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. Started by Necessary_Evil,

מישהו הוריד? התקין? שווה משהו? או עדיף להשאר עם 2000?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Windos XP המחשב לי החליט שנשבר לו מזה שאני לא משתמש בתוכנות נגד spyware כמו spybot / ADaware ו SPYDAWN מאז מופיע לי איקון מהבהב סימן שאלה/אין כניסה וכל איזה 10 דקות נפתחת לי הודעה שאומרת לי שיכול להיות שהמחשב שלי נגוע ובלה בלה בלה בלה... שאני לוחץ על האייקון או על ההודעה נפתח לי אתר של התוכנה SPYDAWN http://spydawn.com/?aff=321 וכנראה שזה בשיתוף עם מיקרוסופט... לא רוצה להוריד את התוכנה הזאת ונאמס לי מהאייקון המטומטם הזה שמהבהב... יש לכם מושג איך אני נפתר מזה?? אגב ניסיתי כבר: - לשלוח לחברה הזאת מכתב אבל האימייל שלהם לא אמיתי... - להפתר מזה במנהל משימות של ווינדוס וזה לא מופיע שם... - חיפשתי משהו בהגדרות אבטחה של הווינודס ולא מצאתי גם שם כלום....

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by dudi4u,

מקווה שכאן המקום. האיקונים ICO הפסיקו להיראות כאייקונים, במקום לראות תמונות -רואים סמלים אחידים לכל האייקונים. אני מבין שהבעיה היא חוסר שיוך של קבצי ICO לאיזו שהיא תוכנה שתציג אותם, ואין לי מושג לאיזו תוכנה אני יכול לשייך אותם.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by Sting,

אז משום מה יש המון איקונים ממש יפים בקבצי PNG לעומת קבצי ה ico של windows, השאלה שלי היא איך אני הופך אותם לעזאזל לקריאים ב win7? אני מניח שדנו בנושא הזה כבר רבות בעבר אבל לא הצלחתי למצוא שום דבר בחיפוש שהראה לי תוצאות לא קשורות בכלל תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי כל פעם שאני מוסיפה משהו למועדפים (גם תיקיה חדשה) הוא נרשם בתחתית רשימת המועדפים לאחר פירמוט המחשב והעברת המועדפים למחשב המפורמט הכל הסתדר לפי א-ב אך מאז כל מועדף נוסף שאני שומרת נרשם בתחתית הרשימה שאלתי היא:כאשר אני לוחצת על אייקון הכוכב איך אני מסדרת ורואה את המועדפים (בחלונות XP) לפי ה א-ב ולא לפי סדר שמירת המועדף

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by nati86,

שלום לכולם, רכשתי היום רדיו דיסק MP3 USB של PREMIER והתאכזבתי שאי אפשר לבחור קבצי MP3 לפי תיקיות. הרדיו דיסק מסדר את השירים לפי התיקיות אבל הוא רואה בכולם כתיקייה אחת, וניתן לדלג כל פעם מקובץ לקובץ או בקפיצות של 10 קבצים. אני מחפש תוכנה שתוכל לארגן לי את הקבצים ע"י מיספור לדוג': 01-אייל גולן - חלומות . 02-אייל גולן - בלעדייך. ובמידה ואשחיל כמה קבצים בתוך הרשימה היא אוטומאטית תמספר מחדש בהתחשב לקבצים שצורפו. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב לפי שאתם קונים רדיו דיסק MP3 (כולם כבר באים ככה) תוודאו שיש אפשרות של browsing מתיקיות, אני חשבתי שזה מובן מאליו.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

שלום וברוכים הבאים לפורום האירוח החי - Microsoft Office 365 לפני פרסום תגובות בפורום זה, אתם מתבקשים לקרוא פוסט חוקים זה. כמובן שכמו בכל פורום שלנו - כל חוקי הפורמים של HWzone תקפים גם כאן. פורום זה נועד לאסוף שאלות ותגובות לקראת האירוח החי בנושא חבילת Office 365. האירוח יתקיים ביום רביעי הקרוב, ה-13 ליולי, בין השעות 16:00 ו-18:00. במסגרת האירוח נארח באתר את סער רוזנברג, מנהל המוצר של Office 365 ואת ניר חינסקי, יועץ טכנולוגי בכיר במיקרוסופט ישראל. כאמור, במהלך האירוח תוכלו לשאול בזמן אמת שאלות, להתעניין לגבי פרטים נוספים שלא פורסמו ולשוחח בכל נושא אחר עם אנשי מיקרוסופט. חבילת ה-Office 365 היא חבילה הכוללת שלל מוצרי ענן (Cloud) המספקת שטח איחסון וגישה לכלים…

• 52 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. Started by refaels2006,

איך אפשר לדעת האם אני נמצא אצל בן אדם מסויים באייסיקיו ברשימה שלו ?.. משהו דומה למסנג'ר 8.1 שהוא מראה לי מי הוסיף אותי לרשימה שלו .היש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם איך אני עושה באופיס 2007 את אישור הקריאה כלומר לשלוח מייל וברגע שהוא נפתח אצל הנמען לקבל אישור קריאה אצלי?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by rob_roy,

מחשב ישן שלי הפסיק לפעול, אז לקחתי את הכונן הקשיח שלו וחיברתי למחשב החדש, ככונן דטה. היכן לחפש את קבצי השיחות הישנות, ובאיזה שם? מצאתי משהו שנקרא MessageLog, מסוג XSL, אבל כל נסיון לפתוח אותם מוביל אותי לדפדפן. התקנתי את המסנג'ר מחדש, אגב.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by gilat_b,

שלום, אני מחפשת תוכנה שמאתרת את כל הקבצים הכפולים במחשב. מצאתי כמה כאלו באינטרנט, הבעיה שכבר כמה שניסיתי לא ידעו לקרוא תיקיות ששמם בעברית כך שהחיפוש לא היה רלוונטי. מישהו מכיר תוכנה שיודעת לחפש גם בתוך תיקיות וקבצים ששמם בעברית? :s05: תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. Started by hio,

אני זקוק נואשות לעזרה! ישבתי לעשות עבודה עד 03:00 בבוקר היום . הבעיה היא שפתחתי את הקובץ דרך האוטלוק אקספרס 6 ולא שמרתי אותו בתיקיה אחרת במחשב. במהלך העבודה עשיתי שמירה אבל כעת אני לא מוצא את הקובץ!!! ניסיתי לחפש את התיקיה ואת הקובץ אב לשום דבר לא עוזר... למישהו יש פתרון? בבקשה!!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by Gilmesh,

שלום רב לכולם! ראשית, שמי גיל, אני חדש בפורום (הוא הומלץ לי על ידי חבר). שנית - יש לי בעיה די חמורה במחשב. כל משחק שאני מפעיל, פועל לכמה דקות ולאחר מכן מאתחל את המחשב, ובמקרה הטוב, רק קורס. יש לציין כי זה החל לקרות רק לאחר הפירמוט האחרון שלי. לפני הפירמוט היו לי יותר מ5 משחקים על המחשב, וכולם פעלו בצורה מושלמת. כיום יש לי רק משחק אחד על המחשב, ובכל פעם שאני פותח אותו ומשחק בו לכמה דקות, המחשב שלי מאתחל את עצמו. עוד יש לציין, כי זאת אינה בעיה בחומרה (כך נראה לי לפחות). אמרו לי כי הבעיה יכולה להיות במאווררים או בזיכרון, שהוא חם מדי, או משהו דומה לכך; אז עשיתי ניסוי, פתחתי 30 חלונות של דפדפן האינטרנט והפעלתי סרטון של נגן המדיה, והמחשב עבד בשלמות. (אני עדיין לא יודע אם …

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  25. עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המחשב..? כאילו עם איזה תוכנה?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.