תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הוא אומר לי שכך וכך קבצים לא הותקנו, ואח"כ בהפעלה לא נותן לי להוריד...
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה או חומרה שבכול נקודת זמן יכול להחזיר לי בדיוק את כל התוכנות ו- WIN למצבם בנקודה מסויימת . כך שאם יש בעיה בתוכנה , וירוסים במחשב וכל הנזקים למינהם , הכול ימחק וישאר לי רק מה שתיכננתי לזמו מסויים ( VISTA +תוכנות צד ג' ) לא מעווניין "במרכז הגיבוי והשיחזור" של ווינדוס כי זה בדיחה של תוכנה שעובדת אולי בתאוריה
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום חברים. אני אחרי שלא ישנתי כל הלילה. אתמול נמחקה לי בטעות ספרייה בגודל של 800GB עם המון חומר שאין לי גיבוי שלו. יש שם סרטים שערכתי וחומר נוסף רב ערך. ביצעתי בטעות shift-delete כך שהחומר לא בסל המחזור. בהתחלה חשבתי שלא תהיה בעיה, כי לא ביצעתי שום שינוי נוסף בדיסק (לא כתבתי אליו אחרי המחיקה וזה לא דיסק של מ"ה, כך שאין אליו כתיבה של Pagefile וכד'). הורדתי תוכנה ל- Recover, אבל היא אפשרה לשחזר רק קבצים בגודל עד 4GB כ"א. הקבצים הגדולים יותר (שהם עיקר החומר החשוב) זוהו אצלה כקבצים בגודל 0, והיא כתבה לגביהם שסיכויי השחזור Poor ואכן הם לא שוחזרו. זה למרות שלא כתבתי על הדיסק דבר מאז המחיקה. חשבתי שזו בעיה של התוכנה, וניסיתי אחרת והתוצאות זהות. כך גם בתוכנה שלישית, ואז הבנתי שי…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפצל דיסק עם מחיצה אחת לשתיים , ובתוכנת EASEUS מוצגת בשורה של מחיצה החדשה (לפני APPLY) שטח בשימוש של 68M- האם מעיד שצפוי בעיה? מצורף קובץ עם צילום מסך מהתוכנה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי עכבר של Logitech ולפני יומיים התעדכן הדרייבר אוטומטית ופתאום ניהיה לי ממשק שליטה של העכבר, סבבה. משום מה אבל עכשיו כל פעם באינטרנט כשאני רוצה לעבור סימניה או ללחוץ על לינק אני חייב ללחוץ פעמיים ואני עובד מהר באינטרנט בין הסימניות ואני רגיל ללחוץ פעם אחת ככה שאני רוצה לבטל את האופציה המעצבנת הזאת! הבעיה היא שאני עובר על כל התפריטים ולא מצליח למצוא מה אני אמור לבטל, איך אני מבטל את השטות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם מישו יכול לתת לינק לMESSENGER 9 hebrew for xp 64 bit ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בלינקסיס WRT54GL בשילוב קושחת ה DD-WRT v24 SP1, בראוטר ה uPNP מאופשר, אך במסנג'ר משום מה הוא מסרב להזדהות. כרטיס הרשת מקבל כתובת מה DHCP Server בראוטר. ב XP אין שום בעיה. עיצות?... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רב, פרמטתי את המחשב הנייד שלי והתקנתי XP... לאחר התקנת מספר דרייברים נשארו לי עדיין כמה דרייברים עם סימני שאלה... ואין לי מושג איך לעבור את זה בשלום... מחשב נייד/נייח: נייד סוג מערכת ההפעלה(כולל קצב הביט שלה) : windows XP home edition ישן יחסית אז אני מאמין ש32... תמונה של המקרה : אין לי כי אני לא יכול לצלם את המסך... אבל להלן פירוט של הדרייברים הלא מזוהים: בקרי Ethernet בקר לאחסון בנפח גדול בקר רשת התקן שמע באפיק High Definition Audio תודה מראש לעוזרים, שגיא
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטעמי חסכון במקום אכסון אני מעדיף להחזיק קבצי 720P על פני 1080P (מה שגם שהטלוויזיה שלי שבה אני צופה ברוב הסרטים היא HD READY) אבל מדי פעם אני "נאלץ" לצפות בסרטים במסך המחשב, שעובד בזולוצייה גבוהה יותר של 1920X1080, כשאני מגדיל את הסרט על המסך ישנו איבוד מסויים של איכות, לא משהו קריטי מדי, הבעיה היא בכתוביות - הם הופכות להיות מפוקסלות ומכוערות מאוד, יש דרך ל"החליק" אותן בVLC? (או בתוכנה אחרת?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
גם כשאני לוחץ על האפשרות "לא", זה לא נותן לי להתחבר יותר אל המסנג'ר הישן. מסנג'ר 8 או 8.5. זה לוחץ עליי לעדכן ל-9. לצערי עידכנתי, אבל יש דרך להתחבר למסנג'ר 8/8.5 מבלי לעדכן לגרסא החדשה? אני ממש לא אוהב אותה, היא מכוערת ומגעילה ומעצבנת. אני שונא אותה שחבל על הזמן! פתחתי נושא לפני 3-4 ימים, ואף אחד לא ענה לי ואני לא יודע אם מותר להקפיץ נושאים שעברו כמה ימים, אז פתחתי נושא חדש. אשמח אם תענו לי שאדע מה לעשות ואדע איפה אני עומד. כי אני ממש מוטרד מהמסנג'ר החדש!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי להשתמש בדפדפן של גוגל והאמת אני נורא מרוצה הוא מאוד מהיר ונוח. הבעיה מתחילה בזה שיש לפעמים קבצים שאני לא רוצה לשמור ואז ולראות אלא לפתוח בלי לשמור ( מה שנקרא שישמור בTEMP ) ומשום מה אין את האופציה הזאת , כל קובץ הוא ישר רוצה לשמור , אין אופציה לפתיחה בלי שמירה?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעדכן דרייברים של NVIDIA ולא מצליח. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני משתמש בWINDOWS 7 Build7100(ששוחרר כרגסא חינמית ע"י מיקרוסופט). גרסת הדרייבר הנוכחית שלי היא 186.18 ואני הורדתי את העדכון האחרון שהוא גרסת 190.62 אבל ההתקנה נכשלה, פעמיים. החלטתי להוריד את העדכון דרך windows update manager וגם שם ההתקנה של העדכון כשלה. האם מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך שתי תוכנות אחת לעיוות קול. דוגמא: אני מקליט מישהו שר שלא יודע לשיר ואז עם התוכנה אני משנה לו את הכל. גם אם יש תוכנה שמשנה קול לקולות של מפורסמים אשמח לדעת. חשוב שאני יוכל לשנות את הקול ולהקליט את זה מתוך התוכנה כמו שיש ב-Virtual Dj תוכנה שניה, תוכנה שאני יכול ליצור בה טרנסים עם כל הבסים ודברים כאלה... תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, התקנתי מחשב חדש עם חלונות XP וחייגן של בזק BEZEQ-ADSL. כאשר אני מתחבר עם החייגן ברגע שמתבצעת התחברות ה IE נפתח אוטומטית ואני לא מעוניין שהוא יפתח כלל. גם כשאני מתחבר לאינטרנט דרך לוח בקרה וחיבורי רשת יש אותה הבעיה. אין אפשרות לגבי ה IE בחייגן של בזק ובזק ונטוויזן לא מכירים את הבעיה. המחשב חדש ולא מותקנות עליו תוכנות מיוחדות חוץ מדרייברים. גרסת ה IE היא 8. התקנתי גם פיירפוקס והפכתי אותו לברירת מחדל ועדיין ה IE עולה אוטומטית בעת התחברות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי בעייה רצינית במסנג'ר.. אני מתחבר , תוך 15 שניות הוא מתנתק לי.. ככה כל הזמן. חיפשתי פתרונות באינטרנט ולא מצאתי כלום.. עד עכשיו השתמשתי באיזה גירסה ישנה וזה לא עשה בעיות אבל עכשיו הוא דורש ממני לעדכן , עדכנתי לגירסה הכי עדכנית וזה מנתק אותי כל 15 שניות.. אין לי מושג מה לעשות , בדר"כ אני מחפש לבד פתרונות באינטרנט וקורא מאמרים באנגלית אבל זה לא מראה שום שגיאה או הודעת שגיאה , פשוט מנתק אותי אחרי 15 שניות שאני מחובר ואין לי מושג למה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור .
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכל מי שכול לעזור יש לי מערכת הפעלה win xp sp2 אנטיוירוס - norton 10.1.5 spybot 1.6 מופיע לי וירוס בשם vrt1.tmp או vrt2.tmp ,vrt2B וכו' כל הזמן השם משתנה , האנטיוירוס מזהה אותו כ trojan horse מוחק אותו אבל הוא מופיע שוב בשם אחר, הוא נמצא בתיקייה c:\windows\temp ולמרות שאני מוחק אותו יש איזשהו "מנוע" שמפעיל אותו מחדש הרצתי spybot ואת האנטיוירוס על כל הכוננים במחשב ולא עזר תופעה נוספת שקורית במחשב הינה שאני לא יכול להכנס לשום אתר של אנטיוירוס לצורך סריקה דוגמת kasparski או symantec , לא מצליח להתקין AVG כי הוא לא מצליח להתחבר לשרת שלו, לא מצליח גם להכנס ל microsoft.co.il או להוריד עדכונים. בשאר האתרים אני גולש רגיל - אתרי חדשות , גוגל וכדומה תודה מראש לכל מי שמכיר וי…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חברת תרופות שאני עובד מולה מוציאה תחרות סרטונים בה מובטח פרס לזוכה. לצערי אינני יכול להשתתף בה אבל אולי אתכם זה יעניין. http://www.shizim.com/HemoclinCompetition.html בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. אני תמיד מנסה לצפות בתכנים בצפייה ישירה (למעט יו טיוב) וכשאני רוצה להעביר קדימה או אחורה בסרטון אז מה שקורה זה שני דברים: 1. הסרטון נתקע ושומעים סאונד. 2. הסרטון ממשיך ולא שומעים סאונד. עכשיו עשיתי בדיקה באתר שמראה לי האם כל החומרה במחשב מתאימה לצפייה בסרטונים והוא הראה שאין לי גירסא מעודכנת של פלאש. נכנסתי לאתר והורדתי את העידכון באופן ישיר (Run במקום Save as), אבל בכל זאת אחרי שההתקנה של הפלאש מסיימת וכותבת שהעידכון הותקן בהצלחה זה לא מראה שזה קרה בכלל. כלומר בדיקה באתר מראה שהחומרה של הפלאש לא עודכנה ושום דבר כאילו לא נעשה. (גם באתר של Adobe אמור להיות מן סרטון אנימציה קטן שאומר שהעידכון הותקן בהצלחה- זה קרה לי באקספלורר אבל שמה הוא בכלל עושה לי Eror כל פעם שאני …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני קובע את הפרש זמן המעבר בין השירים בתוכנה? או איך אני מוסיף FADE IN\OUT ושולט באורך שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בשתי בעיות שלדעתי קשורות איכשהו.. רק אין לי מושג איך או מה הפתרון. 1. ככה פתאום אני לא יכול להוריד קבצים דרך IE8. ההמתנה לקובץ נמשכת ונמשכת עד שאני מקבל הודעת שגיאה כפי שמופיע בתמונה. זה קורה בכל אתר ובכל הורדה. 2. אני לא מצליח לצפות באתרי פלאש/יוטיוב למרות שהתקנתי פלאש (והסרתי והתקנתי מחדש). אני פשוט מקבל הודעה Movie not loaded או מסך שחור ביוטיוב לדוגמה. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני משתמשת במערכת הפעלה של וינדווס ויסטה ואינטרנט אקספלורר. כאשר אני נכנסת לגוגל ומחפשת משהו עולות שתי בעיות שלא הצלחתי לתקן: 1. כאשר אני מחפשת משהו בעברית הדף מראה עברית אך משמאל לימין ולא מימין לשמאל. 2. אני לא מצליחה ללחוץ על הלינק של אף תוצאת חיפוש, הכיתוב כחול אך העכבר לא מאפשר כניסה אלא עושה סימון של סמן טקסט. לגבי הבעיה הראשונה, ניסיתי לעשות encoding ולבחור ב- right to left אבל זה לא פתר את הבעיה. מצ"ב תמונה להמחשה. תודה על העזרה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אודה על עזרה: בעת נסיון לפתוח מיילים, או לשלוח מיילים מופיעה הודעה: there was an error opening this message, an error has occurred. את הקבצים המצורפים ניתן לראות ואף לשמור אותם במקום אחר ולצפות בהם, וכן ניתן להכנס לקישורים המופיעים במיילים (בחלון הצפיה המקדים). כמו כן הcontact נעלם. אשמח לעזרתכם בפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ASUS EEE מה שקיבלו בזמנו מבזק יש עליו את האופיס 2003 אני מעוניין להעביר מצגות שהם קצת כבדות בגודל 7-10 מגה עם סירטונים וכו' אך לפעמים המצגת נתקעת מה יכולה להיות הסיבה ואילו פתרונות ניתן ליישם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
1. לא ניתן לצפות ב YOUTUBE : בעת הכניסה לאתר אני מקבל הודעה לקונית שעלי להתקין את ADOBE FLASH PLAYER החדש - עשיתי זאת ולא עזר. 2. פיספסוס תווים בעת הקלדה ב IE8 : בעת הקלדת בחלון כלשהו - YAHOO MAIL, HOTMAIL או כל חלון אחר, חלק מהאותיות לא מופיעות כאילו יש תקיעה כלשהי. בעת עבודה על WORD או כל תוכנה מקומית אין בעיה כזאת. 3. ICQ 6.5 : נתמך ב WIN 7 או שלא ? התקנתי, אבל לא ניתן לנהל שיחות או לשלוח SMS . 4. בבילון 7 : הותקן, עובד OFFLINE מצוין. אבל נראה שלא אוהב את ה IE8 . אשמח לשמוע פתרונות אם יש למישהו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח מאד לעזרה אני די תקוע.. קניתי ציוד הקלטה-מיקסר מיקרופון וכרטיס קול שמחבר את המיקסר דרך USB למחשב. הכרטיס אמור להיות מזוהה אוטומטי (בלפטופ שלי הוא זוהה בלי בעיה) העניין הוא שאני נכנס לווליום קונטרול לפרופרטיז ומסמן את האופציה RECORDING לא מופיע לי שום דבר בחלון למטה והריבוע של הOK מסומן באפור כלומר-מת. התוצאה היא שאני לא יכול להקליט -התוכנה לא מזהה את המיקרופון ולא קולטת סאונד. אני משתמש בWINDOWS XP המיקסר וכרטיס הקול הם של בהרינגר מה עושים?? ??? ??? תודה מראש על העזרה!! אלון
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-