תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
היי חברים, פירמטתי את המחשב ואני לא זוכרת מה צריך להתקין מבחינת כרטיס הקול כדי שיהיה לי את התוכנה בה ניתן להחליט על סוגי הסאונד (אייקון ורוד-אדום של רמקול) וזה משגע אותי שאני לא מצליחה למצוא את זה הסאונד עובד והכל טוב אבל אני זקוקה לתוכנה כדי לחבר את הטלוויזיה למחשב וכדי לשמוע את הסאונד של הטלוויזיה ולא של המחשב דרך ה-HDMI תודה לעוזרים מקווה שהסברתי את עצמי כמה שיותר ברור.... צירפתי תמונה של התוכנה (ניסיתי לחפש בגוגל, מצאתי אבל מה שאני מורידה זה לא מתקין את זה....) http://smg.photobucket.com/albums/v160/Dgephri/hometheater/RealtekHDMI.jpg מורן (נ.ב מקווה שזה המקום לפתור את התרד הזה ואם לא אז כמובן תעבירו אותו למקום הנכון)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בתוכנה SUPER INTERNET TV: http://www.ahusoft.com/ להעריך את מהירות התוכן הזורם ושמתי לב שמעל ל-300~ קילוביט מדיה פלייר מתחיל לגמגם ולעשות Buffering. יש לי חשבון של 3 מגהביט כך שאין שום סיבה שזה יקרה. דיברתי עם תמיכת הספק (012) והוא בדק אצלו חשבון כמו שלי ואמר שהכל זורם חלק. פסלנו את הסיבות האפשריות הבאות: מהירות הורדה והעלאה שלא תואמים את תנאי החשבון, אני מוריד ומעלה במלוא הפס. הגדרת הבאפרינג המקדים בנגן. זה וכל מיני אופציות אחרות שם לא עזרו. קודקים. יש לי את DIVX, FFDSHOW ו-XVID וניסיתי גם להסיר אותם בכלל. ראיתי מדיה גם בלעדיהם אבל בעיית איטיות נשארה. יש למישהו רעיון מה עוד ניתן לעשות? ד"א, אותה הבעיה קיימת גם במערכת XP וגם בויסטה 5744. המחשב הוא AMD 3000 …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי כרגע את Detonator XP 27.42 אבל לצערי הNVidia Refresh Rate Fix שיש לי לא תומך בדרייברים האלו ואני נאלץ להתקע עם 60Hz כל פעם שאני משנה רזולוציה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה חוץ מלערוך ידנית את nv4_disp.inf? ??? אולי יש NVidia Refresh Rate Fix חדש שכן תומך?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפשת תכנה שהופכת טקסט סרוק לטקסט בר עריכה (אקטיבי) בוורד תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! בבואי להתקין דרייבר של מדפסת HP (דגם 6500) נתקלתי בבעיה הבאה: הכנסתי את הדיסק ההתקנה של HP והוא פשוט לא זוהה ע"י המחשב. תכולתו היתה ריקה. כשהורדתי את הדרייבר מהאתר הרישמי של HP והפעלתי את הקובץ - חלון ההתקנה של HP הופיע לשבריר שניה ומיד נעלם! כאילו משהו חוסם אותו... כלומר לא הצלחתי להתקין את הדרייבר - לא מהדיסק (כי הוא לא זוהה) ולא ע"י פתיחה ישירה של הקובץ שהורדתי מהאינטרנט (כי חלון ההתקנה של HP הופיע לשבריר שניה ומיד נעלם). עובדות נוספות: - עשיתי disable לאנטיוירוס, הורדתי את רמת האבטחה ב-windows (אגב מדובר ב-XP SP2) - לא עזר. - ניסיתי להתקין את הדרייבר אפילו ב-sfae mode - אבל נתקלתי באותן התגובות שתיארתי לעיל. - דיסק אחר כן זוהה ב-CD-ROM. - דיסק הדרייבר של HP הותק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הקלטה במחשב ששמורה בקובץ wav שהייתי רוצה לשמור לעצמי. הקלטה זו היא בעלת רעשים נלווים ולכן הייתי רוצה לדעת כיצד לבודד את הקול: באיזו תוכנה כדאי להשתמש ואיך לעשות זאת ? בתודה מראש, Your-AsSaSsiN
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת רקע... המחשב שלי מחובר לרשת דרך שיתוף אינטרנט (יש לי אקס פי, ועל השרת (כבלים) יש 2000 סרבר בשרת) ועכשיו הבעיה... הייתה לי תוכנת 2002a וביום בהיר אחד היא הודעיה שיש לה בעית קריאה מהזיכרון, נתנה לי כתובת זיכרון... ומאותו היום התפגרה... (לפני שעה בערך) התקנתי 2002a מחדש, לא עזר... התקנתי 2003a ועכשיו זה עוד יותר גרוע... איסיקיו עולה, אבל לא מתחבר, הוא נותן לי בעיה 0406, שאומרת שאני צריך לבדוק את החיבור, ניגשתי לפורום של איסיקיו באתר שלהם... שמה אנשים אומרים שהם ימים לא מצליחים לפתור את הבעיה ואף אחד מהתמיכה של איסיקיו לא יודע מה לעשות הצילו אנשים... תודה מראש, נדב נ.ב. ניסיתי להגדיר את כל האפשרויות שיש בהגדרות של איסיקיו... SOCKS 4 / SOCKS 5 / HTTPS / HTTP בכלל בלי Proxy…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהתחלה השירות עבד מצויין לאחר מספר ימים הוא הפסיק להתחבר לשרת ואני לא יכול לקבל תוכן לטלפון ולטאבלט. ניסיתי להבין איפה הבעיה נראה לי שזה ב Manually specify port, אני פשוט לא מוצא עוד סיבה אחרת. מה ניתן לעשות בשביל שהשירות יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני נכנס ל-Disk Management, אני לא רואה אף אחד מהמחיצות שלי ה-HD עצמו מזוהה על המחשב, ואני משתמש במחשב כרגיל, מותקן עליו XP SP2, ואני רואה את המחיצות ויכול להשתמש בהם כרגיל ב"מחשב שלי", אבל למה הם לא מופיעות ב-Disk Management ? אני רואה שם פשוט רשימה ריקהה .. בדקתי אם התהליכים שאחראיים על זה פועלים - ואין איתם שום בעיה. מה אפשר לעשות ? מפרט: Lenovo N500 XP SP2
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים.. אין לי מושג למה זה קרה. אני כותב כתובת כלשהי לוחץ אנטר ולא קורה כלום. מה שיותר מוזר, אתר הבית שלי זה מנוע החיפוש של גוגל.. שאני כותב שם משהו לחפש.. זה כן עובד.. רק שאני משתמש בשורת הכתובת של הדפדפן זה לא עובד.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.mozilla.com/ למה אתם מחכים? יאללה להוריד
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרבה זמן אני לא משתמש באימיול (רק ביטורנט) אבל יש תכנים בעברית שלא ניתן להשיג בשום מקום אחר. מה המוד הכי טוב כיום? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בלי כלום (מערכת הפעלה וכו') רציתי לדעת איזה תוכנות בסיסיות (שמות של תוכונות) כדאי שיהיו לי במחשב בנוסף מה דעתכם על האנטי וירוס ZONE ALARM ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה Ulead GIF Animator 5 עכשיו אני רוצה לעשות סרטונים השאלה שלי אחרי שאני עושה את הסירטונים איך אני שומר אותם כדי שאני יוכל לשים אותם בתוך חתימה לפורום, וגם איך אני שומר אותם בגודל של עד 20 KB ואני אשמח אם תביאו לי גם מדריך לעבודה עם התוכנה הזאת בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני מס' חודשים מחשב נייד של לנובו דגם T400. כעת יש לי בבית רשת חוטית ואני משתמש הכרטיס רשת של הנייד שלי, שהוא Intel® 82567LM Gigabit Network Connection הבעיה היא כזאת: אני הגדרתי ב BIOS שלא יהיה WAKE ON LAN וגם הורדתי את ה-וי בהגדרות של הכרטיס רשת בווינדוס, כך שלא יתעורר מ SLEEP כאשר כבל הרשת מחובר. אבל כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ה-וי חוזר להיות מסומן (בווינדוס), ז"א שהוא כן מאפשר WAKE ON LAN, וזה באמת קורה. למרות שב BIOS מוגדר DISABLED. אני משתמש ב VISTA, האם זה בעיה של המחשב או של ויסטה, ומה ניתן לעשות? נ.ב. אני יודע שאני יכול לבטל את ה-וי כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, אבל זה לא פתרון טוב.....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לבדיקוה ותיקון שגאיות לאיחוי דיסק וכו כו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מקרטע לאחרונה, לא משנה כמה טיפולי אחזקה אני עושה לו. חשבתי לגבות את הכונן של המערכת הפעלה as is עם אקרוניס, לפרמט אותו ואז לשחזר. השאלה אם זה אפקטיבי? האם הכונן חוזר בדיוק לאותו מצב שהיה לפני הפירמוט, בגלל השחזור, או שאני אהנה מהיתרונות של הפירמוט? ההגיון אומר לי הכונן יחזור לאותו מצב של לפני הפירמוט, אבל חשבתי לשאול בכל זאת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, הייתה לי תוכנה על המחשב... (לא תוכנה מוכרת - משהו של הלימודים - ומאוד חשוב...) מסיבה זו או אחרת הייתי צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי (XP PRO), מבלי לפרמט - על הישנה. מאותו הרגע אותה תוכנה לא עבדה. ניסיתי להתקין אותה מחדש, אך ברגע שהתחלתי להתקין אותה נאמר לי שיש לי גרסה אחרת של התוכנה ואני צריך להסיר את הישנה לפני ההתקנה. ברגע שניסיתי לעשות uninstall קפצה לי הודעה של uninstallshield שאמרה לי שלא ניתן להסיר את התוכנה כי לא נמצא קובץ ה - uninstall. בקיצור אחרי שבהרבה נסיונות לא הצלחתי להסיר את התוכנה, מחקתי את הספריה שלה ובדקתי (ע"י חיפוש) שאין שום אזכור לתוכנה ב - regedit. גם אחרי זה אני לא מצליח להתקין את התוכנה מחדש. מה לעשות - בבקשה עזרו, אני נואש....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,w איך אני רואה סרטים בפורמט 4:3 במקום 16:9 ב windows media player? אני רוצה לראות את הסרט על כל המסך וכרגע יש לי פס שחור למעלה ולמטה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםיש לי חלונות XP פרו אנגלית.אני משתמש באקסל 2007 עברית.בניתי טבלה ארוך מימין לשמאל וגם למעלה ולמטה.וגם טבלה שהוא דף אחד.ולא ארוך וגם למעלה למטה.כשאני מדפיס מדפסת HP 1315.אני לוחץ הדפסה מהירה.יוצא לי 2 דפים ורואים טבלה חצויי.רואים חצי חצי ולא טבלה מלאה דף אחד.רציתי שיצא לי הדפסה דף אחד ורואים כל הטבלה.בדף אחד.איך מדפיסים שיצא דף אחד כל הטבלה?בתודה מראשמיקי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שיר MP3 באורך של שעה ו10 דקות והוא לא נכנס לי על דיסק של 700 מגה בפורמט של WAV. לא משנה.. אני צריך תוכנה שתאפשר לי לחתוך נגיד 10 דקות מתחילת השיר ואז זה ייכנס לי על הדיסק. או שאתם מכירים דרך לקבץ את השיר כדי שהוא יכנס על דיסק לצורך השמעה במערכת סטריאו שלא תומכת במפ3
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה דריבר של סורק דחוף
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סרטים בפורמט AVI או DIVX והגודל שלהם מעל 700M איך אני מחלק את הסרט ל 2 דיסקים של 700M
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני מתעניין ביצירת רקעים לשולחן העבודה... יצרתי עוד אחד...: אני יודע שזה ממש ג'יפה, אבל תתחשבו... זה בין הראישונים שלי... הרקע תוכנן להיות רגוע... אשמח לקבל טיפים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-