עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by jj516,

יש לי OFFICE XP באנגלית אבל הוא בלי בדיקת האיות בעברית עכשיו אני שמעתי על OFFICE XP HEBREW PACK אבל כשמתקינים אותה היא הופכת הכל לעברית גם התפריטים שאני לא מעוניין לזה. יש דרך אחרת להתקין רק תוספת של SPELL CHECK ל OFFICE?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי איזה תיקייה במחשב, שפשוט בלתי ניתנת למחיקה! (כבר ניסיתי לעשות ריסט...) יש מצב שיש איזו תוכנה שיכולה לעשות זאת בשבילי? תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by elicbelic,

לא יודע אם כאן זה המקום אבל איך אני עושה את זה? לא הצלחתי להוריד את קובץ ה-swf למחשב כדי לנסות דרך תוכנה כלשהי, ודרך תוכנות שאמורות להקליט stream גם לא הצלחתי. תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום עכשיו יש לי שאלה נגיד ויש לי סרט : לא משנה כמה חלקים ושמו הפורמט הוא DVD RIP XVID עכשיו יש לי צורב DVDואני רוצה לצרוב אותו ולראות בDVD עם תרגום מובנה ותפריטים... איך אני עושה את זה...איזה תוכנות אפשר להשתמש, מה אני אמור לעשות, והאם הבנתם כי לא נראה לי שניסחתי את זה כמו שצריך תודה רבה לעוזרים comoman112

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by דרומי,

שלום חברים, איזו תוכנה מודדת פריימים במשחקים ואיך אני מפעיל אותה?יש באתר כאן,שניתן להוריד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

איך אני הופך את זה..: Image1(1).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\1.bmp") Image1(2).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\2.bmp") Image1(3).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\3.bmp") Image1(4).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\4.bmp") Image1(5).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\5.bmp") Image1(6).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\6.bmp") Image1(7).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\7.bmp") Image1(8).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\8.bmp") Image1(9).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\9.bmp") Image1(10).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\10.bmp") Image1(11).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\11.bmp") Image1(12).Picture = LoadPicture…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by sapartil,

הורדתי שיר אל הדסקטופ בפורמט MP3 כשאני מקליק עליו הוא לא מנגן אותו (מחקתי והורדתי שוב והבעיה שוב חזרה על עצמה) 1 מה זה אומר ? 2 איך בכל זאת אני יכול לנגן דווקא דרך המחשב, איזו תוכנה אני צריך ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by devek,

יש לי כמה תמונות בפורמט JPG ו BMP אני יכול להפוך אותם לקובץ PDF ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shahar07,

יש לי מפרט לגמריי לא רע: לוח ASUS P5W DH, מעבד Intel® Core2 Duo 6600 2.4GHZ זכרון: 3GB בשבועיים האחרונים הוא מגיב באיטיות, מבדיקות שעשיתי ראיתי ש זיכרון שלו נמצא בניצולת של בין 1.5-2.00 והCPU USAGE קצת משתולל, מבדיקות וירוסים וטיפלים אחרים לא מצאתי כלום, מה עוד אפשר לבדוק ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Zeev86,

יש לי הרבה קבצי כתוביות. אני רוצה לקצר את זמן הופעת הטקסטים במספר שניות. (תוכנות נגנים מאפשרים לעשות delay, אבל לא לקצר את הזמן). יש את האתר הזה: http://www.endlesssubtitles.com אבל אני מחפש תוכנה שאולי תאפשר לי לעשות את התהליך באופן מהיר יותר. (לסמן את כל הקבצים ואז לעשות את הפעולה עליהם) תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by asili,

אני מצליח למצוא רק תרגומים של סרטי DIVX ואני מוריד בדרך כלל רק סרטי VCD SVCD רציתי לדעת אם יש דרך להפוך את התרגום של DIVX לסרט SVCD?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Guy950,

לפני שאני אתחיל אני אגיד שאת הבעיה הזאת פירסמתי מספר פעמים בפורום ווינדוס ורשתות וכמובן אף אחד לא טרח לעזור לי. אני מבקש בשיא הרצינות שהפעם תקדישו לי קצת מזמנכם כדי לעזור לי בבעיה שלי כי היא ממש בלתי נסבלת ומפריעה לי לתפקד עם העבודה שלי. עכשיו אני גם אמור ללמוד ובמקום זה עוד פעם אני חייב להקדיש מזמני למחשב הנתקע כדי שיפסיק להפריע לי. לפני כחודש וחצי קניתי מחשב (המפרט בצד) והוספתי לו כרטיס רשת אל-חוטי (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084) ואנטי וירוס איסט (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=842) וכמובן הם הותקנו בחנות. בחנות המחשב לפני זה נבדק ואחרי שהבדיקות עברו בהצלחה לקחתי אותו הביתה ועל הרגע הראשון שחיברתי אותו למסך ולחשמל המחשב נתקע. אמרתי "ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כאשר אני מנסה להיתחבר לסרבר בeMule זה כותב לי Low Id ועובר לסרבר אחר בנסיון להיתחבר ואז גם שם זה כותב ואז זה עובר חצי מהרשימה עד שזה מוצא סרבר שאפשר להיתחבר אליו,זה הורג אותי כי זה מיתחבר לסרברים אם בקושי קבצים ופינג בשמיים!!! תמונה עוד אחת עריכת המודר: התמונות נערכו לקישורים בכדי לא לפגוע במבנה הת'רד.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by gal1304,

יש לי נורטון אנטי וירוס לדעתי גרסת חברות למעט הסרה מלאה של התוכנה איך ניתן להפסיק את פעילות האנטי וירוס? ניסיתי הכל ללא הצלחה כולל נסיון בעצירת האנטי וירוס משורת התהליכים גל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, התחלתי לא מזמן ללמוד after effect ואני דיי מצליח בתוכנה. אני מכיר את האתרים 2create ו-VideoCopilot (שד"א אני ממליץ עליו מאוד למי שלא מכיר.. האנדרו הזה מצחיק ) בכל אופן אני מחפש עוד מדריכים (עדיף וידיאו ) אבל לא משנה לי.. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by thedarkman,

שלום יש לי Norton 360 גרסאה 5 פרוץ איך הוא ? האם הוא מגן טוב מפני וירוסים,קיולגרים,טרויאנים וכל שאר המזיקים ? האם כדאי להמשיך איתו? איזה סריקה הכי עדיפה לי לעשות ? Quick Scan Full System Scan Custom Scan עשיתי פעם Full וזה גם מוחק קבצים זמנים,Cookies וכל שאר הזבל של המחשב וגם עושה איחוי אבל אני משתמש גם בccleaner וגם באיחוי של המחשב (יש לי Win 7) אז מה עדיף לעשות ? האם כדאי להתקין עוד תוכנה נלווה לאנטי וירוס ? אם כן איזה מה ההבדל בין norton internet security לבין הnorton 360 מה יותר טוב ? היום שלחו לי שתי שירים וכבר פתחתי אותם איך אני יכול לדעת בוודאות שאין בהם וירוסים,טוריאנים,קיולגרים או כל מזיק אחר ? האם אתם מציעים לי אנטי וירוס אחר ? אם כן איזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני עושה פרויקט ב MAX ובחלק מהרינדורים שלי, שכוללים חומרים יחסית מורכבים לוקח הרבה זמן. לדוגמה, 19 פריימים ב21 שעות. (אני לא מגזים ). הוספתי זיכרון, של 2GB. השאלה שלי היא אם אני יתקין XP של 64BIT כמובן עם MAX של 64BIT יהיה שינוי משמעותי בביצועי המחשב? צירפתי PRINT SCREEN של המפרט שלי. תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. השתמשתי קצת במדיה מונקי(MEDIAMONKEY) וזאת הייתה יכולה להיות תוכנה טובה אילולי היו לה בעיות בסריקה של המוזיקה(מסיבה כלשהיא התוכנה אף פעם לא סיימה לסרוק עד הסוף את כל התיקיות).

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 104952,

שלום לכולם. יש ברשותי גרסת DVD של הORANGE BOX. התקנתי אותו כבר פעם אחת ולאחרונה ביצעתי פרמוט וברצוני להתקין אותו שוב. הורדתי את STEAM. הכנסתי את תקליטור ההתקנה לכונן. הוא מזהה שמדובר בגרסה שלי, ואני בוחר איזה משחקים אני רוצה להתקין ( את כולם) . ואז הוא אומר לי PREPARING FILES FOR INSTALL. לוקח לו שעה טובה , ואז הוא נתקע לי בסוף הטעינה , בלי שכלום קורה. פתאום הופיע לי הורדה דרך הסטים של שלושה מהמשחקים ( הורדה איטית במיוחד לפחות כמה ימים עד שיגמר ). ברצוני לדעת למה אני לא יכול להתקין את המשחק ישירות מהDVD כמו בפעם הראשונה שעשיתי זאת, והאם יש דרך לגרום לו לא להוריד את המשחק אלא להתקין אותו ישירות מהDVD? זקוק לעזרתכם.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מאז שהתקנתי windows 10 הדפדפן אינו מציג עברית (מציג במקום סימון של ריבוע ריק). ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה עדיין לא עובד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לא מצליח למצוא :-/ תודה.

22. Started by elyaz,

אהלן בדרך כלל כשפותחים לשונית חדשה ב Firefox יש אפשרות לבחור בין כל מיני אתרים שנפתחו לאחרונה משום מה כשאני פותח לשונית חדשה יש לי דף חלק איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by amos2009,

שלום יש לי מערכץ הפעלה win xp מיום שישי כאשר אני פותח חלון לדוגמא של google אני מקבל ג'יבריש. וכנ"ל על אתר של hotmail. מה עלי לעשות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by damiana,

שלום, אני מחפש תוכנה (כדאי שהיא תהיה בקוד פתוח או חינמית כיוון שכרגע אין לי תקציב) המציעה פונקציות כגון אלה של ה- OUTLOOK (מיילים + יומן אירועים וכו...) אם מישהו מכיר, משהו טוב אשמח לשמוע... תודה וכל טוב. D.M

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by doreiny,

שלום לכולם, לא הכי ידעתי לאן לשייך את הנושא הזה, מקווה שצדקתי שכתבתי את זה פה. יש לי דיסק און קי של ורבטים, היום נכנסתי אליו והכל היה בסדר. תקיה אחת מתוך הכונן שינתה את כל התקיות שבתוכה לג'יבריש ונהיה שם סלט שלם... כל התקיות שבתוך התקיה הזאת אופסו מבחינת גודל ל0 וכך גם הקבצים. קראתי קצת בפורומים והיה רשום שצריך לעשות בדיקת שגיאות לכונן, אחרי שביצעתי בדיקת שגיאות לכונן הווינדווס רשם שתוקנו כמה בעיות שהיו, אחרי שהווינדווס סיים לתקן ניסיתי להיכנס לתקיה ועכשיו אפילו אי אפשר להיכנס אליה כאילו היא הפכה להיות קובץ או משהו. הוא כותב לי "פתח באמצעות" למרות שזו תקיה ומסומנת גם בתור תקיה החומר שיש לי בתוכה מאד רגיש... לפני התיקון כשניסיתי להכנס לאחד הקבצים שבתוך התקיה הוא רשם לי שג…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים