עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sashakrik,

שלום, אני משתמש תקופה ארוכה באנטיוירוס של mcafee השאלה אם זה הפתרון הכי מומלץ שיש היום ? אני הייתי רוצה אנטיוירוס שמצד אחד יהיה חסכוני מבחינת משאבי מערכת ומצד שני שיעשה את עבודתו בצורה טובה ועם עדכונים שוטפים אני עובד עם מערכת הפעלה Windows 7 ultimate 64 bit תודה !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by SHLOMI71,

התקנתי וורד 97 ווורוד 2000 על אותו מחשב תחת WIN98 איך אני גורם לוורד 97 להיות תוכנת ברירת המחדל, שינוי דרך folder options לא מצליח וורד 2000 חוזר להיות ברירת המחדל. תודה מראש שלומי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Galit17,

מוחק לי סיסמאות ושמות באתרים ccleaner מה לא בסדר בהגדרות? שאלה שניה האם יש דרך להגדיר שהתוכנה מפעילה את עצמה לבד ועושה נתח והפעל ניקוי ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gshhar,

הורדתי את הגירסה של האימיול 0.30C (ושמרתי גם את התיקיה CONFIG בשביל לשמור על הקרדיט) אבל אני שם לב שהיא פחות מהירה מהגרסה שבאתר LIONETWORK שמבוססת על הגירסה 0.29. למה זה? ובכלל איזה גירסה נחשבת לטובה ביותר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ShahafH,

אני לא יודע לאן זה קשור אבל זה נראה לי הכי קרוב. אני מנסה להוריד סרטון מהאתר ifilm.com ויש אתר שנותן להוריד סרטונים למחשב ולא לראות אותם רק באונליין שזה האתר הזה: http://www.thevideoripper.com/ אם תראו למעלה יש גם ifilm ripper אבל לא הבנתי איך להוריד בכל זאת. הנה הסרטון שאני רוצה: http://www.ifilm.com/ifilmdetail/2683782 מה לכתוב בתיבת כתיבה? ניסיתי כל מני דברים אבל זה לא הצליח. בבקשה עזרה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, אני עושה פרויקט ב MAX ובחלק מהרינדורים שלי, שכוללים חומרים יחסית מורכבים לוקח הרבה זמן. לדוגמה, 19 פריימים ב21 שעות. (אני לא מגזים ). הוספתי זיכרון, של 2GB. השאלה שלי היא אם אני יתקין XP של 64BIT כמובן עם MAX של 64BIT יהיה שינוי משמעותי בביצועי המחשב? צירפתי PRINT SCREEN של המפרט שלי. תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MilkMan,

uTorrent כבר לא מוריד לי יותר בשום מהירות, ניסיתי היום Bitlord וזה הוריד לי על המקסימום תוך דקות וuTorrent לא עבר את ה10 KB, יש משהו שמשתווה ל-uTorrent? כי לא אהבתי את BL.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ושיהיו לה אופציות לעריכת הID3TAG, שינוי שם הקובץ ע"פי הID3TAG וכל החארטות האלה.... ורצוי שתהיה חינמית ובלי פרסומות ושאר בבל"ת!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי אני משתמש בתוכנה easy cd creator 5 ורציתי לנסות לצרוב סרט שהורדתי מהאינטרנט בפורמט אבי (divx) ולהפוך אותו לדיסק וידאו שיהיה ניתן לראות אותו במכשיר דיוידי או ויסידי רגילים ולא ממוחשבים.בeasy cd התוכנה הייתה נתקעת אחרי שהייתי בוחר את הקובץ של הסרט הזה וגם סרטים אחרים בdivx.מה ניתן לעשות איך צורבים סרט divx כדי שיהיה ניתן לראות אותו במכשירי דיוידי או ויסידי רגילים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מצאתי בתפריט של הקאזה את המושג הבא. כבר זמן די רב שאני מנסה לברר מהו ועד כה חיפושי העלו חרס.. אז בואו נשים סוף לדרמה. למישהו יש הגדרה? ויותר מכך, מה הקשר לקאזה? איך שימושו או אי שימושו משפיע על הקצבים השונים ובכלל איך הוא משפיע?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by 1tanai,

האם אתם מכירים תוכנה שהאיצה לכם את מהירות האינטרנט למרות ההגבלה של המהירות,תוכנה שלא כולם מכירים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by thedarkman,

שלום יש לי Norton 360 גרסאה 5 פרוץ איך הוא ? האם הוא מגן טוב מפני וירוסים,קיולגרים,טרויאנים וכל שאר המזיקים ? האם כדאי להמשיך איתו? איזה סריקה הכי עדיפה לי לעשות ? Quick Scan Full System Scan Custom Scan עשיתי פעם Full וזה גם מוחק קבצים זמנים,Cookies וכל שאר הזבל של המחשב וגם עושה איחוי אבל אני משתמש גם בccleaner וגם באיחוי של המחשב (יש לי Win 7) אז מה עדיף לעשות ? האם כדאי להתקין עוד תוכנה נלווה לאנטי וירוס ? אם כן איזה מה ההבדל בין norton internet security לבין הnorton 360 מה יותר טוב ? היום שלחו לי שתי שירים וכבר פתחתי אותם איך אני יכול לדעת בוודאות שאין בהם וירוסים,טוריאנים,קיולגרים או כל מזיק אחר ? האם אתם מציעים לי אנטי וירוס אחר ? אם כן איזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לא זוכר כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזאת למה לרוב אני משתמש ב-BSPlayer... אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל סרט ב-Windows Media Player קופץ לי דו"ח שגיאות וזה יוצא מהתוכנה... עד עכשיו זה לא הפריע אבל שמתי לב שכשאני מנסה לצפות בקליפים באינטרנט כמו בוואלה וכאלו אז זה גם נותן דו"ח שגיאות ואני לא יכול לצפות... מה עושים ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yair_gobani,

מה שבכותרת ועוד דבר: אפשר להוריד באופן חוקי את התוכנה "Access" (חלק מהאופיס) בלבד ? (דמו או משהו)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yair71,

עד לפני 4 ימים הכל עבד מצויין התקלה היר שלאחר מספר שעות המחשב נכנס לתרדמת וכל ניסיון להפעיל אאותו עם עכבר או מקלדת- זה מה שעשיתי היום לאחר שהמסך הפסיק לפעול רק הפעךה מחדש של המחשב גורנת לו לחזור לפעילות עד חוסר שעמוש ממושך מה שכן אני שומע שהמחשב עובד- יש חשמל וגם מאוורר עובד אשמח לקבל עזרה והכוונות לכל הסיבות האפשריות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Nurit2005,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי בו ויסטה 64 BIT. היום אני סטודנטית לגרפיקה ממוחשבת לא ממזמן התחלתי ללמוד את התוכנה 3D Max. כשנסתי להתקין את התוכנה במחשב שלי קבלתי הודעה בסוף ההתקנה שההתקנה לא הצליחה. נסתיי כבר את כול הגרסאות אך בכולן קבלתי את אותו הבעיה. תוכלו לעזזור לי לפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by davidreznic,

היי. יש אפשרות שהמדיה סנטר יציג כתוביות מקובץ SRT (הכתוביות פועלות אם אני מנגן את הסרט עם MEDIA PLAYER CLASSIC או BSPLAYER החינמי)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by civic_ex,

שאני יכול להכנס למחשב המרחוק השני שלי בלי שזה יתריע במחשב השני שלי שיש כניסה אליו? או שיש אופציה בלוגמיאין לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Superman1,

קניתי מחשב חדש בלי כלום (מערכת הפעלה וכו') רציתי לדעת איזה תוכנות בסיסיות (שמות של תוכונות) כדאי שיהיו לי במחשב בנוסף מה דעתכם על האנטי וירוס ZONE ALARM ? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by esaly,

היי! מישהו יודע איפה אפשר למצוא הורדה מלאה של MESSNGER LIVE 14.0.8089.0726 באנגלית ובעברית? ולא הגירסאות שמופצות בגודל מגה וקצת כאשר אז צריך להתקין בצורה מוקוונת.... תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by iatia,

??? ??? ??? יש לי מחשב חדש וווינדוס XP פרופישיונל חדש (חצי שנה) ובזמן האחרון המחשב שלי מתחיל להיתקע כל 20 דקות בערך לכמה שניות וגם בכיבוי המחשב הוא נתקע מה אני אוכל לעשות (מי שרוצה יכול לראות בפירוט המחשב איזה פצצה יש לי )[ בבקשה.. עזרו לי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, כמו בכל לילה, השארתי את המחשב דולק. היום בבוקר כשהדלקתי את המסך, והזזתי את העכבר, המסך היה רק שחור (שחור דולק, לא שחור כבוי) חשבתי שהוא נתקע, ועשיתי ריסט האתחול היה תקין, והווינדוס עלה כמו שצריך הוא הגיע לשולחן העבודה, ופוף, המסך "כבה" (נשאר דולק, אבל שחור) המפרט שלי כמו בחתימה. אין שום OC לחומרה החיבורים תקינים, כי אחרי שהופיעה לי התקלה, פירקתי את כל המחשב, ועשיתי נקיון פסח. הוצאתי מלא אבק, והרכבתי הכל חזרה. הדלקתי שוב, ועדיין אותה הבעיה. מה יכולה להיות התקלה? ואיך פותרים אותה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by junkam,

לא עברה יממה מאז השקת הדפדפן IE7 וכבר אנו מתבשרים על כשל אבטחה ראשון שנתגלה בו.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by maorbarazani,

אהלן חברה, אני מתכנן מחשב חדש, ואשתמש בחבילת התוכנות CS5.5 לעריכת וידאו ליוטיוב. עלתה האופציה של קניית שני כונני 500GB SATA3 ויצירת מערך של RAID0. את יתרונות ה READ\WRITE הבנתי, אבל, בהנחה שאני לא כל כך צריך לעמוד ב"לוח זמנים" נוקשה- כמה זה באמת תורם לעבודה? כמו כן הבנתי שזה מוריד את הביטחון של המידע- מכיוון שאם HD אחד הולך, כל המידע על שניהם הלך לי? מה עושים במצב כזה? אין לי כרגע אפשרות גיבוי חיצוני של כל המידע שלי.. האופציות העומדות בפני הן: 1) קניית HD אחד חדש SATA3, ושימוש ב HD ישן SATA1 בתור פח זבל לכל אוסף המדיה שלי, שלא בשימושי עריכה או בשימוש יומיומי. 2) קניית SSD למערכת הפעלה ותוכנות + HD SATA3 לכל שאר הדברים. 3) קניית שני HDים חדשים SATA3 ושימוש ב RAID0. מה לדעת…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כמופיע בכותרת, מחפש תוכנת המרה, חינמית, רצוי כמה שיותר פשוטה להפעלה... שרק תמיר לי קבצי מזוקיה מ-flac ל-mp3. טיינקס!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.