עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם אני מנסה להעלות כתוביות בעברית בBSPLAYER והתוכנה מפעילה לי אותם בגיבריש או בריבועים נכנסתי למאפייני כתובויות וראיתי שהסקריפט על עברית וניסיתי לשנות את הפונט לדיויד מרים וכ"ו אבל זה לא עוזר. אפילו הסרתי את התוכנה והתקנתי שוב אבל עדיין כתוביות בגיבריש. עזרה מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by roi777,

שלום! אני רוצה להתקין ווינדוס XP והוא לא מזהה את הדיסק קשיח כי הוא SATA לכן אני צריך את הדרייבר של הSATA של הלוח. יש לי לוח ASUS P4S800D-X ודיסק קשיח SAMSUNG SP0812C SCSI Disk Device אשמח אם תמצאו לי את הדרייבר המתאים, כי אני לא הצלחתי למצוא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shaul1li,

לאחרונה רכשתי HD חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה והגדרתי אותו, כך שיופעל ככונן הראשי. את כל תכולת הכונן הישן העתקתי לתיקיה בכונן החדש וניתקתי את הכונן הישן מהמחשב. התקנתי את כל התוכנות הרצויות וכשהגעתי לתוכנת office נזכרתי שיש מיילים ששמרתי בתיקייה inbox בכונן הישן. מבקש לדעת האם יש קובץ שבו outlook מאחסן את המיילים (את inbox) ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אז ככה, הייתה לי תוכנה על המחשב... (לא תוכנה מוכרת - משהו של הלימודים - ומאוד חשוב...) מסיבה זו או אחרת הייתי צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי (XP PRO), מבלי לפרמט - על הישנה. מאותו הרגע אותה תוכנה לא עבדה. ניסיתי להתקין אותה מחדש, אך ברגע שהתחלתי להתקין אותה נאמר לי שיש לי גרסה אחרת של התוכנה ואני צריך להסיר את הישנה לפני ההתקנה. ברגע שניסיתי לעשות uninstall קפצה לי הודעה של uninstallshield שאמרה לי שלא ניתן להסיר את התוכנה כי לא נמצא קובץ ה - uninstall. בקיצור אחרי שבהרבה נסיונות לא הצלחתי להסיר את התוכנה, מחקתי את הספריה שלה ובדקתי (ע"י חיפוש) שאין שום אזכור לתוכנה ב - regedit. גם אחרי זה אני לא מצליח להתקין את התוכנה מחדש. מה לעשות - בבקשה עזרו, אני נואש....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by m_g,

יש לי בעבודה outlook 2010 ובמחשב בבית outlook 2013 שניהם מחוברים על אותו חשבון exchange לפני שבועיים מישהו שלח לי זימון למופע חוזר של פגישה אחת לשבוע ואישרתי לו אותה ומאז אני לא מפסיק לקבל זימונים התרעות לפגישה הזאת אני מקבל 8000 התרעות כל 10 שניות בערך ככה עד שזה תוקע לי את התוכנה של הoutlook זה קורה לי גם בעבודה וגם במחשב בבית ניסיתי למחוק את המופע חוזר הזה אבל זה בלתי אפשרי. ניסיתי להעזר בטכנאי מחשבים שאני מכיר וגם לו לא היה מושג. זה ממש כמו ווירוס, אני פשוט לא יכול להשתמש באוטלוק יותר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by multicore,

למי שעדיין לא מכיר את התוכנה המצויינת הזאת מדובר על אחד הכלים הישמושיים ביותר בניהול של multi boot מבוסס BCD. אחרי שנתיים של חוסר עדכונים יצאה גרסא 2.0 שמביא איתה הרבה שינויים חשובים. ניתן להתרשם בפיצ'רים החדשים בעמוד החגיגי ולראות גם תצלומי מסך מהגרסא החדשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by cousinIT,

יש לי שיר MP3 באורך של שעה ו10 דקות והוא לא נכנס לי על דיסק של 700 מגה בפורמט של WAV. לא משנה.. אני צריך תוכנה שתאפשר לי לחתוך נגיד 10 דקות מתחילת השיר ואז זה ייכנס לי על הדיסק. או שאתם מכירים דרך לקבץ את השיר כדי שהוא יכנס על דיסק לצורך השמעה במערכת סטריאו שלא תומכת במפ3

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני חושב שכתבתי את כל השאלה בכותרת, כתבתי את זה: "c:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" http://www.drek1.com"c:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" http://www.drek2.com "c:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" http://www.drek3.com הבעיה היא שהוא פותח את האתר הראשון ורק אחרי שאני סוגר אותו הוא פותח את החלון השני, איך אפשר לעשות שהוא יפתח את כולם ביחד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Jeka90,

לא ביצעתי איחוי דיסק מאז קניתי את המחשב (יותר משנה) ועכשיו הגיע הזמן נראה לי חח.. כשאני מפעל את מאחה הדיסק בווינדוס, הוא אומר לי שהוא צריך 15% שטח פנוי כדי לפעול ביעילות. לי יש רק 5% שטח פנוי ואין לי לאן להעביר את הקבצים. אפשר בכל זאת לפעיל את מאחה הדיסק כשאין לי 15% שטח פנוי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by mrsph666,

שלום. אני צריך תוכנה כדי לחתוך קטעים מוסימים מקובץ MP3 כלשהו, ואז לשלב בקובץ MP3 אחר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי קיפאס על המחשב וקובץ הDB נמצא בתוך תקייה הגוגל דרייב ומסונכרן לענן. יש לי באייפון מיני קיפאס אני יכול לפתוח את הDB שם. הקטע הוא ככה: אם אני מוסיף ערך חדש במחשב ושומר את הDB, השינויים מסונכרנים לענן ואז אני צריך להכנס לגוגל דרייב באייפון ולפתוח את הDB עם המיני קיפאס ושם אני גם רואה את השינוי שעשיתי במחשב. אבל אם אני מוסיף ערך חדש לDB דרך האייפון, אין לי אופציה לשמור את הDB חזרה לענן כדי שאני יוכל לראות את השינוי גם במחשב... מה אני מפספס?? מודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by zzz727,

עשיתי סינכרון בין האיימיל שלי ב gmail לתוכנה outlook אני מצליח לקבל הודעות אבל לא מצליח לשלוח....

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by psychuil,

אני בן אדם שאוהב הרבה טאבים פתוחים, ככה אני. לרוב כשאני גולש בפורומים יש לי בין 10 ל35 טאבים פתוחים במקביל. לגרסא הקודמת של FF לא הייתה שום בעיה עם זה והוא עבד חלק. לגרסא הנוכחית, לעומת זאת, יש בעיה ברגע שאני חוצה את איזור ה 15 טאבים. GIFים מתחילים לקרטע, אם הם מתנגנים בכלל, הוא תופס קרוב ל400K זכרון ולגלול עמוד עובד בדיליי של קרוב לשניה וחצי. מה נסגר? ):

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by frogface,

יש לי עכבר אלחוטי לייזר עם מטען ואין לי את הדריבר שלו הדגם שלו הוא- m6881w teac אם מישהו יכול למצוא או שיש לו את הדריבר הזה יבורך ![br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 19:15:25 מישהו ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yirmi_opp,

כל אימייל שאני רוצה לשלוח, הוא עובר דרך תקיית דואר יוצא, עובר לדואר נשלח, הכל נראה בסדר. אבל אני מקבל הודעה בדואר נכנס, שהנוסח שלה הוא: --------------------------------------------------------------------------------------------------------- ההודעה שלך לא הגיעה לחלק מהנמענים המיועדים או לכולם. נושא:גגג נשלחה:?30/04/2003 13:18 מסירת ההודעה לנמענים הבאים לא הצליחה: 'yirmi_opp@yahoo.com' ב- 30/04/2003 13:18 473 yirmi_opp@yahoo.com relaying prohibited. You should authenticate first ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- ואכן ההודעה לא מגיעה.... חשבתי בהתחלה שזה בגלל הנורטון אנטי-…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום. אני מישתמש בתוכנה זו כבר זמן רב וליפני זמן קצר גיליתי שיצאה גירסה חדשה לאימיול שאני מישתמש בו, זוהי גירסת מוד לא הגירסה הרגילה. העיניין הוא שאיני יודע איך להתקין את הגירסה החדשה כך שאני לא יאבד את כל הקרדיט שלי וכל ההורדות שלי (ובכלל מבלי ליפגוע בכל הנתונים שנאספים עם הזמן ושעוזרים למהירות של התוכנה) הסיבה העיקרית שאני מעוניין להתקין את הגירסה החדשה יותר היא בגלל הצעות מחברים שונים שמשתמשים בתוכנה ומעידים על שיפור רציני במהירות. *אם זה חשוב גירסת המוד שאני מישתמש בה היא של WFaw אם אנחנו כבר כאן, חברים שונים המליצו לי על תוכנה בשם direct connec או DC בשמו הקצר יותר (אני חושב) אולי מישהו שמכיר את התוכנה יכול לתת לי קצת פרטים בכל הנוגע לתוכנה והאם יש איזו גירסה …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Anas-Nanas,

שלום... אני לא בטוח שזה המקום המתאים.. אב אני לא יודע איך אני יכול לפתוח ולעיין בקבצי NFO כשאני מנסה לפתוח אותם זה מעלה לי הודעה כזאת: "למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ NFO זה. יתכן שהקובץ פגום או מגרסא בלתי מזוהה" ואחר כך זה במקום להראות ת'קובץ זה מראה לי פרטים על המחשב שלי.. וזה קורה עם כל קבצי ה NFO שאני מנסה לפתוח. בתודה Anas-Nanas

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by -AKEL-,

שלום הגדרתי את הדואר Gmail ב Outlook והוא עובד לי מאוד איטי... הוא כאילו צריך להתחבר כל הזמן לאתר לעומת זאת פעם הוא היה מוריד לי את המיילים ל-Outlook וה-Outlook היה עומד מאוד מהר איתו מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. צילמתי תמונות דרך FRAPS אבל לצערי הרב כל תמונה תופסת גודל רב כי זה BMP. אני רוצה לחסוך מקום, והתמונות זה אחד הדברים שעלה לי עכשיו. אני לא מתכוון לעבור תמונה תמונה ולעשות SAVE OPTIMIZED AS... יש דרך לעשות את זה מהר יותר בעזרת הפוטושופ? או כל תוכנה שכבר באה עם הווינדוס? אם אי אפשר דרך פוטושופ ו/או התוכנות של הווינדוס אז תגידו איך אפשר בדרך אחרת. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Stas Rydelnik,

שלוםץ צריך תוכנה פשוטה להכניס תמונות וסרטונים לסרטון אחד עם שיר רקע? תודה

21. שלום לכולם, נעזרתי באחד המדריכים פה ב- HW איך לקרוא קבצי DUMP של המערכת בעזרת התוכנה WinDbg אך לצערי שאני בא לפתוח הוא רושם שגיאה כלשהי..ולא נותן לי לקרוא.. עזרה תתקבל בשמחה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by xgamer,

שלום לכם. יש לי מחשב שחובר לאינטרנט עד לפני חודש וכעת הוא לא מחובר (עוד כחודש חודשיים הוא יתחבר שוב). שבדקתי מה נסגר איתו שמתי לב למלא וירוסים ואין לי מושג מאיפה להתחיל למחוק. לא היה בו אנטי וירוס או פירוול. אני מתכוון להתקין בו את האנטי וירוס קספרסקי הגירסה האחרונה אבל עקב כך שכנראה חדרו למחשב וירוסים חדשים, לא יהיה לאנטי וירוס לזהותם (לא ככה?) אפשר להוריד נניח את העידכון במחשב אצלי (יש לי גם קספרסקי) ואז להתקינו במחשב האחר? תודה רבה ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by שליו חייט,

היי צריך עזרה בפתירת התרגיל המצורף כקישור לתמונה , אם משהו לא מובן תוכלו לשאול אותי . בנוסף אני צריך לגעת מהם התשובות כלומר שאם התשובה היא שיש 500 צירופים איך אני מוצא אותם ? המספרים הם 1,2,3,4.....,30 לחצו כאן

24. שלום לכולם, די מזמן התעסקתי עם MAYA עוד בתקופת MAYA 4 ו MAYA 4.5 ,ניסיתי לחזור קצת לעניינים עם MAYA 6 אבל שכחתי את הרוב ואני מעוניין לחזור לעניינים. המחשב שלי הוא די חזק ועם מספיק זכרון. אודה להמלצה על תוכנה טובה ועם מספיק חומר שאפשר ללמוד לבד .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. טוב זה כבר עולה לי על העצבים... יש לי במחשב כמה קבצים שאני פשוט לא מצליח להעיף! אחד זה Internet Optimizer שכל פעם שאני מעלה אתר זה מביא אותי לאתר בית של התוכנה הזו. מדי כמה זמן פתאום צצה לי הודעה (לא משנה באיזה אתר אני) "Press OK to See Fresh Teens " ואין שם עוד אפשרויות אז חייבים ללחוץ OK ואז עשרים Pop-UPs עולים על המסך, אתם יכולים לנחשב איזה סוג... ובכלל בסרגלי כלים של האקספלורר יש לי כל מיני דברים מוזרים כמו ISTbar שאין לי מושג מה הוא או איך מורידים אותו... וזה לא שלא ניסיתי, עברתי על כל התיקיות ב Program Files ומחקתי דברים חשודים, בהסרה\הוספה הורדתי כל דבר שהצלחתי (גם שם חלק מהדברים עשיתי הסר וזה פשוט לא עבד, אמר לי לא!) עשיתי גם ניקוי Registery וכאלה דברים אבל כלום ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים