תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
??? ??? ??? יש לי מחשב חדש וווינדוס XP פרופישיונל חדש (חצי שנה) ובזמן האחרון המחשב שלי מתחיל להיתקע כל 20 דקות בערך לכמה שניות וגם בכיבוי המחשב הוא נתקע מה אני אוכל לעשות (מי שרוצה יכול לראות בפירוט המחשב איזה פצצה יש לי )[ בבקשה.. עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש תקופה ארוכה באנטיוירוס של mcafee השאלה אם זה הפתרון הכי מומלץ שיש היום ? אני הייתי רוצה אנטיוירוס שמצד אחד יהיה חסכוני מבחינת משאבי מערכת ומצד שני שיעשה את עבודתו בצורה טובה ועם עדכונים שוטפים אני עובד עם מערכת הפעלה Windows 7 ultimate 64 bit תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו אני פותח את המוזילה פייר פוקס ומגלה שכל המועדפים שלי נמחקו! what the f*ke should i do?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל דפדפן שהוא, יוטוב מצליח כל מה שפלאש... כשאני נכנס ללינק עם קישור לכתבת ווידאו הדפדפן קורס ומקבל הודעת שגיאה לסגור אותו. מה זה יכול להיות? ד"א בכל הדפדפנים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא אוהב את הממשק הרגיל של הbookmarks, לכן הייתי משנה בflags את אחד האפשרויות (Enable Material Design extensions נראה לי) וזה היה מחזיר לי את הממשק הישן והנוח. הבעיה שלאחרונה, נראה לי בגלל עדכון תוכנה, הממשק חזר לסגנון המחודש שלו ואני לא מצליח להחזיר את הישן. מישהו מכיר את הבעיה? יש דרך לסדר את זה? זה נורא אני לא יכול להתרגל לזה....
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני לא בטוח שזה המקום המתאים.. אב אני לא יודע איך אני יכול לפתוח ולעיין בקבצי NFO כשאני מנסה לפתוח אותם זה מעלה לי הודעה כזאת: "למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ NFO זה. יתכן שהקובץ פגום או מגרסא בלתי מזוהה" ואחר כך זה במקום להראות ת'קובץ זה מראה לי פרטים על המחשב שלי.. וזה קורה עם כל קבצי ה NFO שאני מנסה לפתוח. בתודה Anas-Nanas
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אנשים אין איזה removal tool או משהו ? אחי הקטן לחץ על הכתובת המעצבנת הזאת מהאיסיקיו מאז המחשב שלו בקושי מתפקד הקספרסקי כל פעם מגלה וירוס ומוחק אותו אבל הוירוס כל פעם חוזר ובסריקה באנטי וירוס הוא לא מוצא כלום ניסיתי גם לעדכן אותו |: אני מיואש מחר אני סוגר חג בבסיס ואני לא רוצה שאח שלי הקטן ישאר עם מחשב דפוק \: תודה מראש לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה פרויקט ב MAX ובחלק מהרינדורים שלי, שכוללים חומרים יחסית מורכבים לוקח הרבה זמן. לדוגמה, 19 פריימים ב21 שעות. (אני לא מגזים ). הוספתי זיכרון, של 2GB. השאלה שלי היא אם אני יתקין XP של 64BIT כמובן עם MAX של 64BIT יהיה שינוי משמעותי בביצועי המחשב? צירפתי PRINT SCREEN של המפרט שלי. תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מאות קבצי קול עם הסיומת WAV ואני נידרש לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט שלא לוקח הרבה מקום. אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי קול שכאלו ולהפוך אותם לקבציי mp3 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) אני זקוק לתוכנה שנייה שמאפשרת לי לשמוע אותם אחד אחרי השני ברצף ולתת להם שם תוך כדי או מיד אחרי סיום השמעתם או לחילופין למחוק אותם מהדיסק הקשיח ולעשות זאת מתוך התוכנה עצמה ,מבלי לצאת ולהשתמש לכך ב-WINDOWS EXPLORER ,מפני שזה לא פרקטי כאשר מדובר בהרבה קבצים. אני גם מעוניין בתוכנה שמאפשרת בקלות למחוק חלקים מקבצי הקול שבהם יש דממה (מהאמצע \הסוף\ההתחלה ). כמובן היה רצוי תוכנה …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.rockmelt.com/ קיבלתי את ההזמנה שלי רק היום אז אני עדיין בודק אותו...בנתיים חביב מאוד. מישהו התנסה איתו? http://www.youtube.com/watch?v=bAPKPhoTqFY
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך לכל הרוחות אני מוסיף פריימים לאמצע של סרט? לי יש את VIRTUAL DUB ו ADOBE PREMIERE אבל לא הצלחתי לעשות זאת איתם... הוראות/הצעות לתוכנות אחרות והוראות שימוש התקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים אני מנסה להוריד סרטים דרך האימיול. לאחרונה כל סרט שאני מנסה להוריד- מופיעים *רק* סרטונים של כ 5MB בשם של הסרט אותו אני רושם- למשל "החברים של שלומי" כשאני מוריד את הסרט ומנסה לפתוח את הקובץ (avi ) נפתח הדפדפן על אתר כלשהו עם הודעה שהמדיה פלייר שלי לא יכול לנגן את הסרט וצריך להוריד את הנגן המופיע שם . מה קורה כאן?? גירסת האימיול היא 0.49b תודה ערן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התקנתי אופיס 2010 פרופשונל, והסרתי את האופיס XP. מאז אני לא מצליח לפתוח קבצי PPT בפאור פוינט. אני יכול לפתוח את הקבצים אבל רק דרך התוכנה. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ דרך open with זה פשוט לא מציג לי את התוכנה- ואני ניגש לתוכנה דרך הprogram files (X86) יש למישהו רעיונות איך אפשר לכפות פתיחה של קבצי PPT וPPTX דרך הפאוור פוינט? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מתי שאני מנסה להתקין את התוכנה קופצת לי הודעת שגיאה והוא לא מתקין לי את התוכנה ונותן לי אפשרות להתעלם או להמשיך את ההתקנה וזה לא עוזר בבקשה תעזרו לי :'(
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיכולה לבדוק לי עם הכרטיס רשת שלי תקין או לא?!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד Nero 8 על Windows 7 Pro +Sp1 באנגלית. כשאני צורב עם Multi Session הצריבה תמיד נכשלת. כשאני צורב בלי זה (כלומר שהוא סוגר את הדיסק בלי יכולת לצרוב עליו) אציין גם שבכל המקרים צרבתי במהירות הכי נמוכה שמתאפשרת (x6) בעוד שהדיסקים מיועדים לצריבה של עד x18. הצריבה תמיד מצליחה. למה זה ואיך ניתן לפתור את זה? בינתיים צרבתי רק על DVD -R של חברת TEAC. תודה מראש וחג פורים שמח, dr70
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא הכי ידעתי לאן לשייך את הנושא הזה, מקווה שצדקתי שכתבתי את זה פה. יש לי דיסק און קי של ורבטים, היום נכנסתי אליו והכל היה בסדר. תקיה אחת מתוך הכונן שינתה את כל התקיות שבתוכה לג'יבריש ונהיה שם סלט שלם... כל התקיות שבתוך התקיה הזאת אופסו מבחינת גודל ל0 וכך גם הקבצים. קראתי קצת בפורומים והיה רשום שצריך לעשות בדיקת שגיאות לכונן, אחרי שביצעתי בדיקת שגיאות לכונן הווינדווס רשם שתוקנו כמה בעיות שהיו, אחרי שהווינדווס סיים לתקן ניסיתי להיכנס לתקיה ועכשיו אפילו אי אפשר להיכנס אליה כאילו היא הפכה להיות קובץ או משהו. הוא כותב לי "פתח באמצעות" למרות שזו תקיה ומסומנת גם בתור תקיה החומר שיש לי בתוכה מאד רגיש... לפני התיקון כשניסיתי להכנס לאחד הקבצים שבתוך התקיה הוא רשם לי שג…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי כתוביות. אני רוצה לקצר את זמן הופעת הטקסטים במספר שניות. (תוכנות נגנים מאפשרים לעשות delay, אבל לא לקצר את הזמן). יש את האתר הזה: http://www.endlesssubtitles.com אבל אני מחפש תוכנה שאולי תאפשר לי לעשות את התהליך באופן מהיר יותר. (לסמן את כל הקבצים ואז לעשות את הפעולה עליהם) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה וטובה לשיחות ועידה. כמו כן האם השתי המקומות צריכה להיות אותה התוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיף תוכנה חינמית, אבל כל תוכנה שתעשה את העבודה תתקבל בברכה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה תוכנת סריקה שיכול לזהות את האותיות ואז נותנת אפשרות לערוך אותם ??? יעני שבמקום שתהפוך לי את מה שסרקתי לתמונה היא תהפוך אותו למסמך של וורד........
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס לדעתי גרסת חברות למעט הסרה מלאה של התוכנה איך ניתן להפסיק את פעילות האנטי וירוס? ניסיתי הכל ללא הצלחה כולל נסיון בעצירת האנטי וירוס משורת התהליכים גל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב זה כבר עולה לי על העצבים... יש לי במחשב כמה קבצים שאני פשוט לא מצליח להעיף! אחד זה Internet Optimizer שכל פעם שאני מעלה אתר זה מביא אותי לאתר בית של התוכנה הזו. מדי כמה זמן פתאום צצה לי הודעה (לא משנה באיזה אתר אני) "Press OK to See Fresh Teens " ואין שם עוד אפשרויות אז חייבים ללחוץ OK ואז עשרים Pop-UPs עולים על המסך, אתם יכולים לנחשב איזה סוג... ובכלל בסרגלי כלים של האקספלורר יש לי כל מיני דברים מוזרים כמו ISTbar שאין לי מושג מה הוא או איך מורידים אותו... וזה לא שלא ניסיתי, עברתי על כל התיקיות ב Program Files ומחקתי דברים חשודים, בהסרה\הוספה הורדתי כל דבר שהצלחתי (גם שם חלק מהדברים עשיתי הסר וזה פשוט לא עבד, אמר לי לא!) עשיתי גם ניקוי Registery וכאלה דברים אבל כלום ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-