עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כשאני רוצה להתקין תוינדוס 7 בC זה לא עושה לי כי זה מבקש דרייבר. כבר הורדתי תדרייבר והתקנתי ועדיין מה הוא רוצה!?#! ובD אני גם לא יכול לשים תמערכת כי זה כותב שזה לא מצליח למצוא שם מערכת הפעלה קיימת משו כזה הינה תמונות: בעיה בC בעיה בD

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by רומן גרוס,

יש לי פנטיום 4 פרסקוט וכל דף שאני פותח המעבד מראה שהוא מתאמץ חבל על הזמן באתר מאקו רשום " 60 אחוז מאמץ " רק דפדפן אחד פתוח ! באתר שלכם 20 - 30 אחוז מאמץ הגלילה באתרים כבדים היא זוועה ! ממש זוועה ! ורואים שהמעבד מתאמץ , למה זה ? הטמפרטורה של המעבד על 40 מעלות . הכנסתי את המחשב למעבדה בדקו חלק חלק ואמרו לי שהכול תקין . באתרים כבדים אני נלחם עם הגלילה ולפעמים המהירות גלישה שם זוועתית ... חשבתי בהתחלה שזה רק בעיה של אינטרנט אבל שנכנסתי למנהל המשימות ראיתי שהמעבד ממש מתאמץ כולה דף אחד במאקו 60 - 70 אחוז מאמץ עלובים .

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dj_horse,

למישהו יש נתונים עדכניים לגבי השקתה של גרסת 2010 של אופיס?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן היום, בטיפשות גמורה, הכנסתי לעצמי וירוס קטלני למחשב דרך איזה אתר שחבר שלח לי...הורדתי והפעלתי משהו שאסור היה לי לגעת בו. מספר דקות אחרי ההפעלה של הקובץ הנ"ל, המחשב יצא מכל החלונות, עשה ריסט, העלה את ווינדואס כביכול במצב סייף מוד, לאחר מכן התרסט שוב, העלה אותו שוב בסייף מוד ובפעם השלישית העלה את ווינדואס. התוצאות -האנטי וירוס מחוק (נוד32), ישנו קובץ מזויף של האנטי-וירוס לאחר המחיקה שכל לחיצה עליו מקפיצה את הוירוס חזרה והוא שוב יוצא מהמחשב ומרסט אותו. האינטרנט עובד ורוב הדברים פועלים כשורה, אך מרגישים כי ישנה שליטה של הוירוס במחשב כי הוא מאט דברים. מחקתי את הקובץ שהורדתי, אך זה לא עזר כי הוירוס כבר פועל במחשב. לחבר שלי קרה אותו דבר בדיוק, סיסטם רקאברי לא עזר. אני לא יכ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shahar07,

כתב נראה מרוח, לדוגמא: כאשר אני ב ynet למשל דף המבזקים הנע מימין נראה מרוח ואי אפשר לקרוא כלום, מה הסיבה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. זה ממש מעצבן כל פעם אני ניכנס ואני רואה שמישהו אחר באנשי קשר שלי מסומן כחסום ואני מבטל את זה למה זה קורה??? יש לזה פיתרון? הגירסה שיש לי זה מסנג'ר לייב 2009 (V14.0.8117.416) מערכת הפעלה XP SP3 מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה ניסיתי לחפש וירוסים בAVIRA אבל לא מצא משהו גםSPYBOT לא וגם Advanced SystemCare לא נ.ב :אני לא יודע אז זה קשור אבל גם בימים האחרונים משום מה לא עובד לי הסיוע מרחוק במסנג'ר שגם לא הצלחתי להבין למה וגם התחילה בעיה שהעכבר של המייקרוסופט מחליט שאני נותן לחיצה אחת על הכפתור השמאלי אז זה נותן לי 2 וזה משגע אותי....(במיוחד שאתה פותח 2 חלונות ו2 על מסך מלא וסוגר אחד על הX וזה מהלחיצה הזאת סוגר את שניהם... מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה אלי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yoramns,

יש לי מחשב עם לוח GA-P35-DS3L התקנתי מערכת הפעלה win 7 הבעיה שאני לא מצליח להפעיל רשמקול ניסיתי כמה אפילו קניתי חדש עדכנתי את הדריברים מהאתר של החברה אבל עדין הבעיה ממשיכה השמח מאוד לעזרה הילד משגע אותי עם המשחק CS

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by torrent,

שלום, כיצד ניתן למנוע מתוכנה להיתחבר לאינטרנט כדי שלא תדעדכן? מהי הדרך הכי יעילה? בעזרת הגדרות firewall , קובץ host (בזה אני לא מבין אז אצטרך מדריך) ? אם אני מונע מתוכנה להיתעדכן על ידי ניתוקה מהאינטרנט דרך firewall היא תוכל להיתחבר לאינטרנט לשם צרכים אחרים ? אני אשמח לדעת גם אם יש דרך יותר יעילה שלא הזכרתי ואם תמצאו מדריכים טובים בנושא, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Psycomicro,

התוכנה לא מעלה כלום...הורדה על מקס' תמיד...ואני לא מעלה כלום, המהירות לא עוברת את ה- k/bs 0.9 . אני לא חדש בתחום הזה ואני משתף קבצים עם הרבה ליצ'רים בטראקרים גדולים. עבדתי עם גירסה 3.2 הכל היה בסדר,לאחר פירמוט הבעיה היתה בגירסה הזו ועכשיו ניסיתי עם גירסה 3.0 והבעיה נמשכת, ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס אני לא יודע מה הבעיה...בבקשה עזרה ! :-\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by civic_ex,

שאני יכול להכנס למחשב המרחוק השני שלי בלי שזה יתריע במחשב השני שלי שיש כניסה אליו? או שיש אופציה בלוגמיאין לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ראיתי שיש אפשרות כזאת בהגדרות של החשבון שלי ביוטיוב: Always play HD on fullscreen (when available סימנתי את התיבה, אבל עדיין כאשר אני עובר למסך מלא בסירטונים, זה נשאר על האיכות הנמוכה יותר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מתקין גרסת CS5 תומכת עברית על מערכת WIN 7 ULTIMATE לא מצליח לסיים את ההתקנה.מקבל הודעת שגיעה מצרף קובץ. תודה על העזרה מראש (נ.ב.- העלאה של דרמוב) דוח שגיאות: Exit Code: 6 -------------------------------------- Summary -------------------------------------- - 0 fatal error(s), 45 error(s), 42 warning(s) WARNING: The payload: Adobe Photoshop CS5 Core {545421F8-F4B3-40D2-9418-9D4EA9A73905} requires a UI parent with following specification: Family: Photoshop ProductName: Adobe Photoshop CS5 Core_x64 This parent relationship is not satisfied, because this payload is not present in this session. WARNING: OS requirements not met for {545421F8-F4B3-40D2-9418-9D4EA9A73905}…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אם אני גורר תיקייה של שירים היא לא מתנגנת ואני חייב להכנס לתוך התקייה ולסמן את כל השירים ואז לגרור אותם ל BSPLAYER

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Domovoi,

התקנתי את התוכנה,אבל זה לא מוריד דרך התוכנה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MilkMan,

uTorrent כבר לא מוריד לי יותר בשום מהירות, ניסיתי היום Bitlord וזה הוריד לי על המקסימום תוך דקות וuTorrent לא עבר את ה10 KB, יש משהו שמשתווה ל-uTorrent? כי לא אהבתי את BL.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. התחלתי לצייר בפוטו, זה ממש קשה... אני מת לעבור ללוח ציור כבר, חבל שאין כסף כרגע... אבל בכל מקרה מה אתם אומרים? שווה משהו? בעיקרון אני רוצה לעביר פה תחושה של משהו "רע" EVIL זה הוא המקום שבו שוכן הרוע, אני רוצה גם לצייר איזה טירה גדולה מאחרי כל ה.... אמ... זה... א.. עצמות\עצים\ לא יודע מה.... את ההשראה אני שואב מעבודה שהוספתי למטה. כמובן שזה לא דומה כמעט אבל אני לא מנסה להעתיק אלה לקבל השראה ולעשות משלי.. וגם זאות עבודת תרגול אחריה אני כבר יחשוב על משהו יותר מורכב.. תתנו עצות לשיפור ולהתחשב שזה ציור ראשון שלי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קצב ההורדה הכללי שלי עומד בממוצע על 6 קילו-ביט, וזה נראה לי יחסית נמוך. הפורטים אצלי פתוחים והגירסה היא 0.46 מליונטוורק (הגירסה החדשה). מה ניתן לעשות בשביל להגביר את הקצב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מה המצב??? ok...הייתי היום אצל חבר שלי והכנתי אצלו את החתימה החדשה שלי....משום שאצלי הפוטושופ לא עבד... באתי הביתה וסידרתי את הפוטושופ...עכשיו אצל חבר שלי יש מלא מברשות מיוחדות....כמו אותיות סינייות וכל מיני דברים יפים... עכשיו מאיפה אני יכול להוריד מברשות? ובכלל תוספות לפוטושופ? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by בן1,

קראתי חומר על העניין אבל לצערי לא הבנתי איך משתמשים. הורדתי ביטורנט והבנתי שצריך להוריד עוד תוכנה אז הורדתי אזרוס ותוכנה לקבצי ג'בה. התקנתי את שלושת התוכנות. איך אני מתחיל להוריד, איך מחפשים ואיך מתעסקים עם התוכנות??? מורידים מביטורנט או מהאזרוס ? תעזרו לי בבקשה להבין איך להתחיל להתעסק עם התוכנה הזאת וסליחה על הבורות... תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yair71,

עד לפני 4 ימים הכל עבד מצויין התקלה היר שלאחר מספר שעות המחשב נכנס לתרדמת וכל ניסיון להפעיל אאותו עם עכבר או מקלדת- זה מה שעשיתי היום לאחר שהמסך הפסיק לפעול רק הפעךה מחדש של המחשב גורנת לו לחזור לפעילות עד חוסר שעמוש ממושך מה שכן אני שומע שהמחשב עובד- יש חשמל וגם מאוורר עובד אשמח לקבל עזרה והכוונות לכל הסיבות האפשריות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום פורום גרפיקה ועיצוב!! זוהי הודעתי הראשונה בפורום זה.. חתימה זו נעשתה בצייר (LOL).. כי אין לי מושג אין להשתמש בפוטושופ.. מה אתם אומרים? אין תייעצו למתחיל כמוני ללמוד פוטושופ? תודהה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by OverBooking,

אני רוצה לדעת איך צורבים סרט DVD בנרו. יש לי את הגירסא האחרונה של נרו ויש בה אופציות ל CD וגם ל DVD אופציות היחידות שיש ל DVD הן: copy,data,mp3,wma,digital audio באף אחת מהן את את האופציה של DVD-VIDEO האם מדובר בפלאג אין? אם כן, אשמח לקבל לינק או שם של הפלאג אין. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eran131,

שלום לכם , השבוע המסנג'ר החליט בלית ברירה לעדכן את עצמו( עדכון חובה שבלעדיו לא ניתן יהיה להתחבר למסנג'ר עוד ) כשניסיתי לעדכן את המסנג'ר הוא הראה לי מספר רב של שגיאות אז החלטתי להסירו מהמחשב טוטאלית ואז לנסות להוריד שוב , אך שוב פעם הופיעה שגיאה תמונה - המחשב שלי נמצא בהרשאות מנהל ( מוגדר כ Adminstaor ) אז ככה שזאת שגיאה מוזרה בהחלט ... בבקשה תעזרו לי תודה רבה רבה רבה !! ערן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. באתי לחייג לאינטרנט ולא מצאתי את האייקון של החייגן. לפתע אני רואה כי יש לי על השולחן עבודה אייקון של ebay ומתחתיו רשום קיצור דרך אל 013. כשאר הקלקתי על האייקון הזה נפתח לי חלון החיוג לאינטרנט. השאלה שלי היא איך פתאום אייקון של ebay השתלט לי האייקון של החייגן אינטרנט. והכי חשוב - אך אני מחזיקה את צורת האייקון המקורית?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yot,

לאחרונה התקנתי מחדש ווינדוז, והיום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי והתחברתי לרשת הביתית שלי. כשפתחתי את ה-Windows Explorer, הופיעה לי ההודעה הבאה (תמונה מצורפת) ואז מיד לאחריה הודעה שווינדוז נתקל בבעיה והחלון ייסגר. ככה בדיוק קרה לי גם כשניסיתי לפתוח את ה-ICQ2003B. קראתי בחלון מידע שאפשר לנתרל את הדבר הזה (DEP) ע"י עריכת הקובץ Boot.ini, אבל לא כתוב איך. מישהו נתקל בעניין הזה? מה צריך לעשות? תודה לעזורים עריכה: גם את Download Accelerator Plus הוא סוגר, מאותה הסיבה. עריכה #2: נפתר, ערכתי את ה-Bootini ל-Allwaysoff [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים