תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, איזה חלק צריך לשדרג במחשב אם כאשר אני גוללת את המסך לוקח לו יחסית הרבה זמן להתעדכן.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אתם מכירים תוכנה יחסית פשוטה לשימוש? או יותר מסובכת, אני אסתדר, שאפשר להכין אתה מצגת תמונות ותאפשר לי לערוך אותה? הכוונה היא להוסיף מוזיקה/כיתוב/שינוי הצורה והמהירות שהתמונות מופיעות וכו'... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב חדש והתקנתי בו את המשחקים באים: H.A.W.K HITMAN BLOOD MONEY CRYSIS כשאני בא להפעיל את היטמן אני מקבל הודעה על קובץ msvcr71.dll לא נמצא וזה אומר לי לנסות להתקין שוב. בשני המשחקים האחרים אני מקבל את אותה השגיאה אבל עם הקובץ d3dx9_39.dll . *הדרייברים כמובן מותקנים. חסר לי DX10. ואת DX 9C התקנתי ממה שהיה בתוך הדיסק של היטמן. אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי עד עכשיו לא הרצתי שום משחק תודה מראש וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הפלאגין עבד לווינדוס xp על שני מחשבים אחרים אבל על שלי הוא עושה ריבועים שחורים במקום לחצנים ובמקום איפה שאמורה להיות התצוגה והוא גם תוקע תמחשב אחרי שאני מפעיל תתוכנה ועושה את אותם ריבועים שחורים גם על תיקיות ותוכנות אחרות אחרי שאני סוגר את פינאקל פלאגינים אחרים עובדים יש איזה פתרון לבעיה? את אקספי מוד אני הולך לנסות אבל זה איטי יחסית ולא בא לי לעבוד ככה...
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מקוה שזה הדיון המתאים לשאלה כזו, לא מצאתי דיון יותר רלוונטי. אני לא מוצא לינק ישיר למועדפים (סימניות) בדפדפן החדש. מצ"ב screen shot ככה שיהיה יותר קל להסביר לי. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי את Panorama Maker 5 אבל כאשר אני רוצה לשמור את הקובץ אני יכול לשמור רק ב- 16\1 מהגודל המקורי כך שאני צריך תוכנה אחרת אם מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מקווה שהבנתם את הכוונה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני עושה MOUNT לסרט והוא מזוהה בMY COMPUTER ואפשר לפתוח אותו ולצפות והכול אבל אם אני רוצה להשתמש בתוכנה DVD Decrypter כדי לערוך את הסרט היא לא מזהה את הכונן , גם התוכנה ANYDVD לא מזהה שיש את הכונן הזה.. נורא מוזר .. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI 4870 חיברתי אותו דרך כבל s-video לבננה צהובה. בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרתי לו שיש שני צגים ואני רואה בשני צגים (DualView). עכשיו הבעיה היא כזאת אני רואה בטלוויזה בשחור לבן.. למישהו יש פיתרון לבעיה זו? תודה מראש חגי.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום,אני פרמטתי את המחשב שלי ועכשיו אני לא מצליח להשתמש בUSB שלי.מה עושים.כמו כן אני לא מצליח להתקין מחדש את המסך. המסך כרגע מוגדר כבררת מחדל ללא אפשרות להתקין משהו אחר. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום FF3 התחיל לקרוס לי בהתחלה שמתי לב שזה קוראה תמיד בyoutube כשאני מנשא להגדיל את החלון למסך מלא נשאתי להתקין מחדש פלאש JAVA לבדוק במצב בטוח ועדין הוא קורס לי. עכשיו שמתי לב שהוא קורס לי גם כשאני נכנס לאתרים לקישורים פה לא ראיתי ממש עקביות או שלא הבחנתי לא יצא לי לבדוק במצב בטוח כי זה בדרך כלל קוראה לי באתרים שאני לא מכיר(מדפדף בהם לאחר חיפוש בגוגל) אז ככה שאני לא ממש יודע אך לחזור אלהם... למשהו יש הצעות למה הוא קורס לי? לגבי youtube גם IE קורס כשאני נכנס למצב של מסך מלא תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני יודע שיש המון תוכנות. אני מחפש משהו קליל, איכותי, מהיר, תומך FF. תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ללוח MSI מדגם MS-6728 זה בגלל שהכרטיס קול לא עובד לי , כי יש סימן קריאה צהוב עליו
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני יומיים מחשב חדש שמותקנת עליו Windows 7. (אם צריך המפרט בסוף ההודעה). מדי פעם שאני פותח לשוניות חדשות באקספלורר (אקספלורר 8), זה נתקע וכותב לי Not responding. מאז ועד היום זה קרה מספר לא מועט של פעמים. מה יכולה להיות הבעיה? המחשב חדש, והמפרט בסדר גמור, אז מה כבר יכול להיות בעייתי? ווינדוס 7? הכי כדאי זה פשוט ללכת לחנות בחזרה עם המחשב ולתת להם לבדוק? תודה ויום טוב. מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤47 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51 Gigabyte GA-P43-ES3G P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1093 OCZ 4…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל משחק אני יכול לשחק מספר דקות ולאחר מכן הוא פשות ניתקע לי מה יכולה להיות הסיבה זה המיפרט שלי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כשאני רוהצ להתחבר למסן, כתוב לי שצריך לעדכן את התוכנה, ואני ממש לא רוצה בזאת. איך מעיפים את ההודעה המעצבנת הזאת ומתחברים נורמלית? כי ככה זה לא מחבר אותי.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא בבית של סבא וסבתא שלי ויש לי פה בעיה כבר כמה שנים. יוטיוב לא עובד לי [ האתר לא הסרטונים ] ופורום FXP. מה אני צריך לעשות? [פעם הכל עבד לי פה] תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בצפיה במחשב(גם דרך הTV OUT) בסרטי 3D-תלת מימד-לא מצליח לראות סרטים בתלת מימד,ברשותי המשקפיים המתאימים לכך, אולם רואים את הסרטים ללא הפרדת הצבעים עם רקע כחול ואדום לדמויות. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600. תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי במחשב נורטון אינטרנט סקיוריטי. כשאני נכנס למנוע החיפוש של YAHOO או של גוגל ומחפש שאילתה מסוימת, כל התוצאות והלינקים מוצגים לי ולצד כל לינק יש סימון של הנורטון: אם האתר בטוח, לא בטוח או לא ידוע אם בטוח. הבעיה היא שכשאני בא עם הסמן על הלינק עצמו, הסמן עצמו לא הופך למצביע ואני לא יכול להכנס ללינק. ניסיתי בהגדרות לחפש משהו בנושא אבל לא הצלחתי. ניסיתי גם לכבות אותו וזה לא ממש עזר. מה עושים? תודה מראש! תמונה מצורפת של החיפוש בגוגל והסימון של נורטון לצד כל לינק. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב ועכשיו שנגיד אני רואה סרטון ב-youtube אז אני רוצה להגדיל את התמונה זה עושה לי פסים כזה ואי אפשר. אך מתי שהתמונה בקטן ואני לא לוחץ על הגדלה אפשר. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה עם סרטיים של 1080p ב xbmc יש לי קודקיים ו ב מדייה פלייר זה עובד חלק אבל אני רוצה לראות את הסרט ב xbmc יש קודקיים שאפשר להוריד ל xbmc?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה הדרך הכי נוחה להעביר הרבה קבצים ממחשב למחשב. חבר אמר לי שאפשר לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב החדש ואז כשאני מתקין את הווינדוס יהיה אפשר להעביר קבצים. זה נכון? יש דרך יותר יעילה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חג שמח ותודה לעוזרים לוח האם הוחלף במסגרת האחריות לאחד חדש לאחר ההחלפה אני רואה ג'בריש בחלק מהתוכנות (ווינאמפ למשל) מה עושים בנושא? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קניתי כרטיס מסך GTX 260 והתקנתי את הדרייבר שמגיע איתו(ZOTAC) הדרייבר עוד כראוי אז יש לי מעין בעיה של סימני שאלה כאלה במקום הצגת אותיות. חשוב לציין שבחלק מהמקומות יש אותיות אך בחלק אין. זה בערך ככה:??????? וזה רושם שיש אי תאימות. מה הכוונה? איך אפשר לסדר? נ.ב: מה עושה האנטי אלייסינג שאני מפעיל דרך הדרייבר? האם הוא משפיעה על התצוגה בשולחן עבודה? האם הוא במקום אופצית השינוי במשחק? תודה מראש וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני בטוח שיש אפשרות לעשות את זה דרך תוכנות נפוצות, רק שאני מנסה כבר שעה ולא מצליח. הרעיון הוא שיהיה קישור לכל איש קשר על הדסקטופ ובלחיצה עליו ייפתח חלון שמאפשר לכתוב לו דואר ולשלוח בלחיצת כפתור. כל זה בנסיון לשפט את המחשב לסבא שלי, שגם כך מסתבך עם כל הכפתורים האלה בכל מקום תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-