תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מאז שהתקנתי windows 10 הדפדפן אינו מציג עברית (מציג במקום סימון של ריבוע ריק). ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה עדיין לא עובד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה utorrent שמתי לב שאחרי כמה זמן שהתוכנה פועלת, מופיע לי מסך כחול, והמחשב עושה לעצמו ריסט חשבתי שאולי הבעיה בתוכנה, והתחלתי להשתמש ב vuze בהתחלה הכל היה נראה תקין, אבל גם עם התוכנה הזאת, מופיע מסך כחול (שאני לא מספיק לקרוא) והמחשב עושה לעצמו ריסט אני מניח שהבעיה טמונה איכשהו לכתיבה על הדיסק הקשיח, אבל לא בטוח מה לעשות לגבי זה למישהו יש רעיון? דרך אגב, יש לי ווינדוס ויסטה Home Premium
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה אני רוצה להגדיר תוכנה מסויימת שתידלק אחרי הפעלת המחשב חיפשתי בהגדרות התוכנה ולא מצאתי אולי אפשר להגדיר את התוכנה שתידלק דרך הווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי XP הוא רושם לי במנהל התקנים שאין לי את הדריבר PCI MODEM מה זה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד אתמול חשבתי ש- ColumnsUI הוא הדבר הטוב ביותר מאז הלחם הפרוס ו- K-jofol. אבל אתמול, הודות לדלישס, גיליתי את נפלאותיו של PanelUI ובמיוחד של הסקין FofR, ואחרי כמה התקנות של רכיבים ופונטים, קצת עריכה של קבצים ושינויי כמה הגדרות, ה- foobar שלי נראה כך: נחמד, נכון? ויש לסקין הזה המון אפשרויות שלא רואים כאן. נסו ותהנו.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם לשרת DNS כזה או אחר השפעה על מהירות ההורדה ב speedtest.net ? הכוונה היא לא לגלישה שוטפת ... מהירות הורדה בלבד !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת, עורך טקסט כדוגמאת notepad, שתומך בעברית, ז"א כאשר אני אסמן מלה בעברית האותיות שלה לא יתבלגנו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שחוסמת אתרים מסויימים... יש לכם משהו כזה? שיהיה אם סיסמה אולי לאתר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש פיצ'ר מאוד בסיסי ופשוט ב Avant שהתרגלתי אליו מזמן כבר וקשה לי לעבור ל Firefox בלעדו... אני מדבר על מעבר בין טאבים ע"י לחיצה הלחצן הימני ומעבר בין הטאבים באמצעות הזזת לחצן הגלילה, מכיוון שאני נוהג לעבוד בדרך כלל עם המון טאבים (לפעמים גם עשרות) אז הפיצ'ר הזה נורא חיוני לי. יש איזה שהיא דרך\אפשרות\פלג-אין שנותן את הפיצ'ר הזה ב Firefox ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם תוכלו לישלוח לי במייל דרריבר לוויפי למחשב toshiba nb500 pll50e התקנתי ווינדוס חדש ואני לא יכול לימצוא רשתות אלחותיות מכייון שאין לי את הדריייבר תודה על העזרה אימיל DANIELTZ19@GMAIL.COM
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם סיימתי קורס בתוכנת 3DS MAX, ואני רוצה להתנסות בהדמיות חוץ בעיקר לאדריכלות הבעיה שהקורס אינו מלמד מהם השלבים בפרויקט אדריכלי אלא רק את התוכנה נטו. אם יש למישהו ידע בתחום ויוכל לעזור אני אשמח. בעקרון אני צריך לפחות את נקודות ההתחלה, שרטוטים ושלבים עד המידול. בתודה, שלומי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו פה יכול אם בא לו כמובן להכין לי מדבקות יפות לאופנוע, יש לי אופנוע מסוג DR350 עכשיו צבעתי אותו בשחור כולו, בלי שום מדבקה, כל ניידת אומר לי לעצור בצד........... עכשיו כל מדבקה יפה שתכינו בפוטושופ אני ידפיס את זה והולך לבית דפוס, יצלם את האופנוע וישלח את זה לבחור המוכשר =] תודה מראשש *(זה לא האופנוע שלי אבל דומה אחד לאחד אותו סוג אותו חברה אותו שנה אותו צבע רק לא אותו אחד) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסמך אקסל קטן במסמך יש עמודה שבה יש DROPDOWN LIST שממנה אני בוחר אופציה של פעיל/לא פעיל האם יש אפשרות (ואם כן, איך עושים את זה) שכל השורה תקבל צבע ירוק במקרה שאני בוחר פעיל או צבע אדום במקרה שאני בוחר לא פעיל אני לא ממש יודע איך לשאול את גוגל דבר כזה... תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אח שלי קנה מחשב כזה וזה המסך הרחב הראשון שהוא נתקל בו במחשבים... עכשיו, הרזולוציה הטבעית של המסך הינה 1680 x 1050 אם אני לא טועה אך זה ממש קטן ולא קריא לכן רזולוציות יותר ריאליות כמו 1280 על 800 נתבקשו אך הפונטים לא חדים וזה לא נוח לקריאה ... השאלה היא מה עושים, האם יש דרך להנות מכל העולמות? גם רזולוציה חדה ופונטים גדולים או פונטים חדים ברזולוציה נמוכה אשמח להבהרות בנושא...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tovilevis.com לא 100% גמור אבל יש מה לראות
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה לא מותקן אצלי, אבל מי שרוצה שינסה Ctrl-Alt-A (on a PC) to bring up the first time. After that, ctrl-A or a selection from the "Tools" menu activiates it.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי התקן אשר אני צריך שיפעל על מספר רב של מחשבים משתנים עד עכשיו רוב המחשבים היו מגיעים עם WIN7 אבל עכשיו המצב השתנה וWIN10 נכנס הבעיה היא שההתקן הזה לא תומך בצורה תקינה - דרייבר - בWIN10 כבר ניסיתי לפתור את זה במספר רב של דרכים אז אני חושב כרגע על פתרון של הפעלת מערכת WIN7 באופן וירטואלי על WIN10 ואז לממשק את ההתקן לשם בעיות: 1. אני מחפש תוכנה שתאפשר זאת בצורה חינמית- מה מומלץ? 2. אני לא מעוניין להתקין כל פעם את הWIN7 מחדש על כל מחשב, אלא ליצור קובץ IMG של הוירטואל משין ולהעתיקו למחשב הרצוי - איך עושים את זה? לייצא ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן!; אני מחפש תוכנה שמאפשרת "לדפדף" כמו בספר בין תמונות שאני מכניס, דהיינו תוכנה בעלת ממשק גרפי ש"מעבירה את הדף" בין תמונה אחת להבאה. האם קיימת תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כמו בכל לילה, השארתי את המחשב דולק. היום בבוקר כשהדלקתי את המסך, והזזתי את העכבר, המסך היה רק שחור (שחור דולק, לא שחור כבוי) חשבתי שהוא נתקע, ועשיתי ריסט האתחול היה תקין, והווינדוס עלה כמו שצריך הוא הגיע לשולחן העבודה, ופוף, המסך "כבה" (נשאר דולק, אבל שחור) המפרט שלי כמו בחתימה. אין שום OC לחומרה החיבורים תקינים, כי אחרי שהופיעה לי התקלה, פירקתי את כל המחשב, ועשיתי נקיון פסח. הוצאתי מלא אבק, והרכבתי הכל חזרה. הדלקתי שוב, ועדיין אותה הבעיה. מה יכולה להיות התקלה? ואיך פותרים אותה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי לאחרונה בבעיה. אני לא מצליח לפתוח באקספלורר קישורים המצויים בהודעות דואר של outlook express. ברגע שאני לוחץ על הלינק, נפתח הדפדפן אך לא עולה האתר, רשום רק connecting... אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור. תודה מראש, XxehsomxX
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי שיר אל הדסקטופ בפורמט MP3 כשאני מקליק עליו הוא לא מנגן אותו (מחקתי והורדתי שוב והבעיה שוב חזרה על עצמה) 1 מה זה אומר ? 2 איך בכל זאת אני יכול לנגן דווקא דרך המחשב, איזו תוכנה אני צריך ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה וטובה לשיחות ועידה. כמו כן האם השתי המקומות צריכה להיות אותה התוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוחק לי סיסמאות ושמות באתרים ccleaner מה לא בסדר בהגדרות? שאלה שניה האם יש דרך להגדיר שהתוכנה מפעילה את עצמה לבד ועושה נתח והפעל ניקוי ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי vista ושאני פותח את הסרט (שלא מועתק אלא עשו בבית מצגת על DVD) ב windows media player 11 הוא לא מראה אבל ב BSPLAYER הוא מראה . מה זה יכול להיות ולא קודקים כי הורדתי וזה לא עזר. אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, בעת פיתוח של משחק (למחשב לדוגמא), יש בעיקר את הצד שעובד על הפיתוח עצמו (תיכנות) ועוד צד אחד שאחראי על כל הגרפיקה/עיצוב וכו', עכשיו השאלה שלי היא כזאת, היכן בארץ, ניתן להתחיל ללמוד בכיוון במידה ואני רוצה לעסוק במקצוע? (אני מדבר לא על הצד של התיכנות נטו). והכיצד זה מתבצע? (בעזרת תוכנות כג'ון מאיה וכו'?) תודה שי.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-