תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לפני מס' חודשים ה- Media monkey נדפקה ומאז אני לא מצליח להתקין אותה מחדש. העליתי את הודעת השגיאה. מידע נוסף: - כונן E לא מופיע, ולא קיים במחשב. (אין לי מושג, למה ההתקנה מפנה אותי לשם) - אין לי שום תיקייה של Media monkey תחת Users (אני חושב שמחקתי אותה כנסיון לפתור את הבעיה) - אם אני עושה Ignore ההתקנה מסתיימת, והתוכנה מסרבת לרוץ. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? - הסרה מלאה של התוכנה, כולל הסרה של תיקיית התוכנה. - חיפוש והסרה של מפתחות ברג'יסטרי. - ניסיתי לחפש בפורום התמיכה של Media monkey אך לא מצאתי תשובה לבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חזרתי אתמול ומצאתי את המחשב מלא רוגלות, מה-HIJACKTHIS מצא כי יש רק בעיה אחת והיא: O7 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1 O7 - HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1 מנהל המשימות שלי לא זמין ויש לי אייקון של איקס אדום שכל הזמן מוציא לי your computer is in danger, וגם קופצות לי הודעות מערכת מעצבנות... אז אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה או משהו שיעזור לי לתקן את הדברים האלה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לא מזמן ללמוד after effect ואני דיי מצליח בתוכנה. אני מכיר את האתרים 2create ו-VideoCopilot (שד"א אני ממליץ עליו מאוד למי שלא מכיר.. האנדרו הזה מצחיק ) בכל אופן אני מחפש עוד מדריכים (עדיף וידיאו ) אבל לא משנה לי.. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך שנאי מפעיל ישר יש את החלון המעצבן הזה לשלוח דוח לMICROSOFT.... זה סרט שאני ממש רוצה לראות ואחרי הרבה זמן זה סופסוף סיים וזה לא פועל =\ מה אני יכול לעשות כדי להפעיל את העניין הזה? המון תודה !!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשובה לי יכולת המספור ובנייה של טבלה מרכזת של כל שלב. מעין פירוט של השלב. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז מכיוון והאימיול שלי זוחל וכרגע אני לא מצליח לפתור את הבעיה הזאת שהיא בגדר קללה אצלי אזאני מחפש קליינט ממש טוב לאימיול, ניסתי את אלו של WareFaw וגם את של Lionetwork. לא ממש עוזרים, זה די אותו זב%. המליצו לי על DarkMule, למישהו יש ניסיון איתו/ יודע איך בדיוק ניתן להשיג אותו, ניסתי להורדי דרך www.oode.de אב לזה קצת בעיה הכל שם בגרמנית וזה כאב ראש. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי OFFICE XP באנגלית אבל הוא בלי בדיקת האיות בעברית עכשיו אני שמעתי על OFFICE XP HEBREW PACK אבל כשמתקינים אותה היא הופכת הכל לעברית גם התפריטים שאני לא מעוניין לזה. יש דרך אחרת להתקין רק תוספת של SPELL CHECK ל OFFICE?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב ככה רשמתי לפני כמה זמן שאימיול הפרה שלי עושה לי בעיות וכול זה ולפי מה שאמרו לי פה בפורום אז זה חרא של אימיול וזה מוריד טוב רק איזה כמה זמן ואחרי זה אתה מקבל חסימה וכול מיני כאלה וכם אמרו לי שיש איזה מוד שאפשר להוסיף לאימיול וזה יעלה את המהירות אז מה אתם אומרים איזה מוד אני צריך להוסיף איך אני מוסיף אותו כוול זה יש לי על המחשב עכשיו אימיול פרה ואימיול רגיל eMule WarezFaw.Com 1.6 ועם האימיול הרגיל הייתי מוריד די להט אז ניסיתי את האימיול פרה והוא עושה לי בעיות עכשיו השאלה שלי איזה מוד להוסיף ??? ואיך ??? ואם אתם יכולים להביא לי לינק ישיר למוד למה אני הכי לא מתמצא בכול המודים האלה וגם איזה הסבר קטן איך אני מוסיף את המוד הזה תודה רבה אנשים !!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה לDEFRAG לכוננים קשיחים. איזו תוכנה ממליצים לי ולמה? איזו תוכנה יותר טובה??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, לי יש חשבון באאוטלוק מסוכרן עם ההוטמייל, אולם, כשניסיתי לפתוח חשבון דומה לחברה שלי (במחשב שלה - עם ההוטמייל שלה) נתקלתי בהתנגדות עזה מצדה של התוכנה... אשמח לעצותיכם. אסף
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן AVANT בגלל שיש לו אופציה לתכנת כתובות של אתרים לקיצורים למשל תיכנתתי את HWZONE.CO.IL לHW כך שכל פעם שאני אקליד HW זה יכנס אוטומאטית. האם יש דבר דומה בפירפוקס שיהיה נוח? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התוכנה לא מעלה כלום...הורדה על מקס' תמיד...ואני לא מעלה כלום, המהירות לא עוברת את ה- k/bs 0.9 . אני לא חדש בתחום הזה ואני משתף קבצים עם הרבה ליצ'רים בטראקרים גדולים. עבדתי עם גירסה 3.2 הכל היה בסדר,לאחר פירמוט הבעיה היתה בגירסה הזו ועכשיו ניסיתי עם גירסה 3.0 והבעיה נמשכת, ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס אני לא יודע מה הבעיה...בבקשה עזרה ! :-\
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת לימודיי במדעי המחשב אנו נדרשים ללמוד על מחשב SRC- Simple Risc Computer. מכונה פשוטה לדוגמא, הממחישה את מבני המעבד, זיכרון, ורגיסטרים. אני מחפש סימולטור למכונה כזו ע"מ לכתוב פקודות אסמבלר פשוטות לצורכי לימוד. מישהוא מכיר דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי מוזרה בתוכנה IDM. כידוע אפשר דרך התוכנה להוריד סרטוני פלאש מהאינטרנט, הבעיה היא שלפני שהסרטון עצמו מתחיל יש איזה פרסומת של 15 שניות בערך והתוכנה מזהה אותה ולא את הסרט עצמו... מה שקורה לפעמים זה שאני מרענן את הדף והסרט מתחיל ישר בלי הפרסומת ואז אפשר להוריד את הסרט!! רק שאני לא יודע במה זה תלוי, כי שתי התופעות חוזרות על עצמן באותו הסרט, פעם ככה פעם ככה.. (וניסיתי כמה סרטים שונים...) אשמח אם משהו יעזור לי, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כותב את ההודעה הזאת על IE8. בינתיים זה נראה ממש נחמד - למשל יש בדיקת איות של בבילון. הדפדפן תומך סטנדרטים די טוב ובגלל זה אני צריך להריץ אותו במצב תאימות לIE7 :'(. דבר אחד שממש השתפר זה הגלילה. הגלילה ממש חלקה גם במצב הסופר גלילה של הmx revolution. בהמשך אני אתן ביקורת קצת יותר מקיפה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ?.. לא מתחבר מה אני עושה ? ...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן ! קודם כל אין לי מושג לאיפה הנושא של כרטיסי טלוויזיה קשור, אז מצאתי לנכון לפתוח תדיון כאן בגלל שזה פורמטי קידוד ויש קשר מסוים בין זה לבין וינדוס, מצטער אם טעיתי במקום. אני קונה כרטיס טלוויזיה למחשב שלי והבנתי שהקידוד של הHD(החינמי והעתידי) בישראל יהיה H.264. בחרתי לקנות את הכרטיס טלוויזיה הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3277#ov באתר שלהם רשום "Support recording formats in MPEG1/MPEG2/MPEG4", אני לא סגור על זה שאם רשום "MEPG4" אז זה אומר שהוא תומך בH.264. אז מה אתם חושבים? הכרטיס תומך או לא?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי וירוס מעצבן שגורם להקפצת חלונות ומאמץ את המעבד עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי את זה ניסיתי לעשות את מה שכתוב שם אבל ברגע שאני מגיע למצב של SAFE MODE אז המחשב עושה לעצמו ריסט ועולה במצב נורמאלי ... אשמח לפיתרון
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא זוכר כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזאת למה לרוב אני משתמש ב-BSPlayer... אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל סרט ב-Windows Media Player קופץ לי דו"ח שגיאות וזה יוצא מהתוכנה... עד עכשיו זה לא הפריע אבל שמתי לב שכשאני מנסה לצפות בקליפים באינטרנט כמו בוואלה וכאלו אז זה גם נותן דו"ח שגיאות ואני לא יכול לצפות... מה עושים ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים צריך עזרה כמו שכתוב בכותרת, שתהיה בדרך הכי מהירה ואיכותית להעלאה. תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירסומת הסבר (הזויה) הורדה http://research.microsoft.com/en-us/um/redmond/projects/songsmith/download.html
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מעביר סרטים ממצלמת הוידאו שלי- יש מצב שאני מכווץ אותם עם תוכנה ל- DIVX או XVID כדי שיתפסו פחות מקום?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נתקע לטיקים קטנים כאלה ומשתחררים. בדקתי ב- Task Manger, והמעבד עומד על 85-95% כאשר אני רק גולש באינטרנט בדפדפן FF. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-