תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה תוכנה שמראה לי את כל החומרה על המחשב: כגון לוח אם ועוד הרבה דברים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי פרק מסדרת טלוויזיה, ולמרות שכל שאר הפרקים היו בסדר פרק אחד ספציפי שאני מנסה לראות ושם עליו את החץ, באותו רגע נכתבת לי הודעת שגיעה, וכתוב windows explorer failed ..... ואז יש את האפשרות לשלוח את ההודעה לווינדוס או לא. אז ניסתי להוריד את אותו פרק רק בקובץ אחר וממקום אחר ועדיין, כל פעם שאני רק שם את הסמן עליו, יש את ההודעת שגיעה הזאת והווינדוס נתקע עד שאני עושה end task הפואנטה כאן זה לא הקובץ שהורדתי אלא זה שה-windows explorer קורס לי במקרים שונים גם לפעמים שאני סתם נכנס לתקייה, אז הוא קורס, יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי לתקן אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ערב טוב ככה סתם לפתע פתאום הופיעה לי בעיה מוזרה באינטרנט אקספלורר 11 כאשר מנסים לכתוב בעברית בכל אתר שהוא (גוגל, וויינט, פייסבוק) מופיעות אותיות או בגיבריש, או סימנים מוזרים, או אותיות עבריות שלא תואמות את מקשי המקלדת. זה קרה לפתע פתאום (לא אני הייתי ליד המחשב אז אין לי מושג עם אשתי לחצה על משהו בטעות). עבודה בדפדפן אחר מתנהלת באופן תקין. כמו גם כאשר מעלים מקלדת על המסך בגוגל ניתן להדפיס באופן תקין. למישהו יש מושג מה גרם לתקלה זו ואיך אפשר לתקנה? תודה שרון
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה פרויקט ב MAX ובחלק מהרינדורים שלי, שכוללים חומרים יחסית מורכבים לוקח הרבה זמן. לדוגמה, 19 פריימים ב21 שעות. (אני לא מגזים ). הוספתי זיכרון, של 2GB. השאלה שלי היא אם אני יתקין XP של 64BIT כמובן עם MAX של 64BIT יהיה שינוי משמעותי בביצועי המחשב? צירפתי PRINT SCREEN של המפרט שלי. תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בנושא סינכרון יומן גוגל בין הנייד למחשב. הארועים שאני יוצר באפליקציית יומן גוגל שבנייד(אנדרואיד) אינם מופיעים ביומן גוגל שבמחשב הנייח. אודה לעזרתכם האדיבה בברכה צביקה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
uTorrent כבר לא מוריד לי יותר בשום מהירות, ניסיתי היום Bitlord וזה הוריד לי על המקסימום תוך דקות וuTorrent לא עבר את ה10 KB, יש משהו שמשתווה ל-uTorrent? כי לא אהבתי את BL.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני עובד Nero 8 על Windows 7 Pro +Sp1 באנגלית. כשאני צורב עם Multi Session הצריבה תמיד נכשלת. כשאני צורב בלי זה (כלומר שהוא סוגר את הדיסק בלי יכולת לצרוב עליו) אציין גם שבכל המקרים צרבתי במהירות הכי נמוכה שמתאפשרת (x6) בעוד שהדיסקים מיועדים לצריבה של עד x18. הצריבה תמיד מצליחה. למה זה ואיך ניתן לפתור את זה? בינתיים צרבתי רק על DVD -R של חברת TEAC. תודה מראש וחג פורים שמח, dr70
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע איך מאיצים את קאזה שיוריד מהר?? יש לי אינטרנט בכבלים 750 תודה רבה מקרב לב לעוזרים!!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.bittorrent.com/ סוף סוף יצא 4.0 הרשמי... אותי מעניין האם הוא הצליח לשפר את האלגוריתם הורדה מול AZAREUS, אם כן, זה ממש יהיה שיפור... אם לא, עדיין ישנן כמה פרוקיטים פופולרים שמתבססים על זה כמו BITTORNADO ואחרים, ככה שהשיפורים יורגשו בשבועות הקרובים בטח בכל הקהילה... עיקר השיפורים הם ממשק חדש של כמה הורדות בו"ז ושליטה ב UPLOAD SPEED http://www.exeem.com/ וגם למי שרוצה, יצא EXEEM 0.22 BETA... אין לי מושג מה חדש בזה...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי מוזרה בתוכנה IDM. כידוע אפשר דרך התוכנה להוריד סרטוני פלאש מהאינטרנט, הבעיה היא שלפני שהסרטון עצמו מתחיל יש איזה פרסומת של 15 שניות בערך והתוכנה מזהה אותה ולא את הסרט עצמו... מה שקורה לפעמים זה שאני מרענן את הדף והסרט מתחיל ישר בלי הפרסומת ואז אפשר להוריד את הסרט!! רק שאני לא יודע במה זה תלוי, כי שתי התופעות חוזרות על עצמן באותו הסרט, פעם ככה פעם ככה.. (וניסיתי כמה סרטים שונים...) אשמח אם משהו יעזור לי, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במסגרת העבודה אני צריך להקליד המון טקסט בעברית וגם באנגלית לעיתים קרובות. ידוע לי שיש תוכנות שאפשר לדבר למיקרופון והן כותבות את המילים. מישהו מכיר תוכנה כזו ויכול להמליץ ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להיתחבר לסרבר בeMule זה כותב לי Low Id ועובר לסרבר אחר בנסיון להיתחבר ואז גם שם זה כותב ואז זה עובר חצי מהרשימה עד שזה מוצא סרבר שאפשר להיתחבר אליו,זה הורג אותי כי זה מיתחבר לסרברים אם בקושי קבצים ופינג בשמיים!!! תמונה עוד אחת עריכת המודר: התמונות נערכו לקישורים בכדי לא לפגוע במבנה הת'רד.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, בעת פיתוח של משחק (למחשב לדוגמא), יש בעיקר את הצד שעובד על הפיתוח עצמו (תיכנות) ועוד צד אחד שאחראי על כל הגרפיקה/עיצוב וכו', עכשיו השאלה שלי היא כזאת, היכן בארץ, ניתן להתחיל ללמוד בכיוון במידה ואני רוצה לעסוק במקצוע? (אני מדבר לא על הצד של התיכנות נטו). והכיצד זה מתבצע? (בעזרת תוכנות כג'ון מאיה וכו'?) תודה שי.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה הם לא רוצים לעבוד ביחד עם עברית..? יש משהוא שאני לא יודע עליו? ICQ 2000B win 2000 pro. (עד עכשיו הייתי על XP, והעברית מותקנת כמו שצריך...)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שיש לי בעיה לגלוש לאתרי אינטרנט מסויימים. לדוגמה: www.seret.co.il (יש אתרים נוספים). במחשב השני שמחובר אל אותו נתב אין שום בעיה לגלוש לאתר הזה. אני לא יודע אם זה קשור, אבל אני גם לא מצליח לראות במחשב שלי סרטונים ב-ynet, בעוד המחשב השני כן מצליח. אשמח לקבל עזרה גם בנושא הזה. שני המחשבים משתמשים בדפדפן Internet Explorer 6 אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפשת תכנה שהופכת טקסט סרוק לטקסט בר עריכה (אקטיבי) בוורד תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל Morph והתוצאות לא היו משביעות. בטח יש לי טעות כתיב. איזה תוכנה עושה את האפקט ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: הצלחתי לפתוח פורטים, העניין שאני לא מצליח להעלות- לבצע SEED בUTORRENT ו ABC. יש סיבה כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהתחלה השירות עבד מצויין לאחר מספר ימים הוא הפסיק להתחבר לשרת ואני לא יכול לקבל תוכן לטלפון ולטאבלט. ניסיתי להבין איפה הבעיה נראה לי שזה ב Manually specify port, אני פשוט לא מוצא עוד סיבה אחרת. מה ניתן לעשות בשביל שהשירות יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייברים ללוח אם: IBM INTEL I865P/PE/G/I848P SOCKET 478 כרטיס קול,VGA כרטיס רשת. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות המבצע של באג קניתי את הקופסה הכתומה. מקורי חדש נקנה לפני חצי שעה, אבל המחשב מסרב לזהות שיש דיסק בכונן. כול דיסק אחר עובד. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן בדרך כלל כשפותחים לשונית חדשה ב Firefox יש אפשרות לבחור בין כל מיני אתרים שנפתחו לאחרונה משום מה כשאני פותח לשונית חדשה יש לי דף חלק איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני מס' חודשים מחשב נייד של לנובו דגם T400. כעת יש לי בבית רשת חוטית ואני משתמש הכרטיס רשת של הנייד שלי, שהוא Intel® 82567LM Gigabit Network Connection הבעיה היא כזאת: אני הגדרתי ב BIOS שלא יהיה WAKE ON LAN וגם הורדתי את ה-וי בהגדרות של הכרטיס רשת בווינדוס, כך שלא יתעורר מ SLEEP כאשר כבל הרשת מחובר. אבל כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ה-וי חוזר להיות מסומן (בווינדוס), ז"א שהוא כן מאפשר WAKE ON LAN, וזה באמת קורה. למרות שב BIOS מוגדר DISABLED. אני משתמש ב VISTA, האם זה בעיה של המחשב או של ויסטה, ומה ניתן לעשות? נ.ב. אני יודע שאני יכול לבטל את ה-וי כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, אבל זה לא פתרון טוב.....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-