תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, מקווה שהגעתי למקום הנכון... אז ככה: לפני כשבועיים ערכתי סריקת אנטי וירוס מקיפה למחשב והתגלו בו שני וירוסים שתוכנת האנטי וירוס (f-secure) לא הצליחה "לחטא". אני מחסירה את הפרטים של מה שניסיתי לעשות במהלך השבועיים האלה (מתוך בורות מוחלטת, יש לציין) כי לא נראה לי שהם היו אפקטיביים במיוחד, ועוברת למה שנעשה אתמול- השתמשתי באחד הקישורים שמופיעים בפורום אבטחת מידע לזיהוי וניקוי וירוסים אונליין (trend micro). כמובן שנמצאו כמה מאות כאלה על המחשב שלי. הבעיה היא שהאפשרות היחידה שאני מבינה שקיימת מבחינת התוכנה היא למחוק את הקבצים שזוהו כפגומים (כאשר קיימת אפשרות לבחור ידנית דרך פעולה לגבי כל קובץ שנפגע- באפשרות זו שלושה טורים שאחד מהם, להבנתי, מוחק את הקובץ הפגום לחלוטין ואילו …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשת תכנה שהופכת טקסט סרוק לטקסט בר עריכה (אקטיבי) בוורד תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.rockmelt.com/ קיבלתי את ההזמנה שלי רק היום אז אני עדיין בודק אותו...בנתיים חביב מאוד. מישהו התנסה איתו? http://www.youtube.com/watch?v=bAPKPhoTqFY
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להציג שני סרטים שונים במקביל, אני מחפש תוכנה קלה מבחינת CPU שתדע לפתוח שני סרטים במקביל הבעיה עם MEDIA PLAYER היא שאפשר לפתוח רק instance אחד שלה כל פעם ולכן אי אפשר לנגן שני סרטים מה שאני מחפש הוא פיתרון של תוכנה שיודעת לפתוח את עצמה פעמיים בו זמנית ובכל אחד מהחלונות אוכל לפתוח סרט אחר ולראות את שניהם מוקטנים על המסך. עדיפות לתוכנה חינמית כמובן , אם אין ברירה, אשלם... :-\ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כלומר שלא יהיו 2 קבצים להפוך את הסרט ל-"תרגום מובנה" אני צריך להעביר אותו לנגן וכשאני מעביר אותו קובץ סרט וקובץ תרגום אני לא רואה את התרגום.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים.. אין לי מושג למה זה קרה. אני כותב כתובת כלשהי לוחץ אנטר ולא קורה כלום. מה שיותר מוזר, אתר הבית שלי זה מנוע החיפוש של גוגל.. שאני כותב שם משהו לחפש.. זה כן עובד.. רק שאני משתמש בשורת הכתובת של הדפדפן זה לא עובד.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל חינמי כמובן, והכי טוב שיש. אנטי וירוס פיירוול ותוכנה נגד ספייוורים. אנטי וירוס לפי מה שראיתי בפורום, מומלץ על avg. יש עוד משהו חוץ מזה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכולה לצרוב קלפים לדיסק לאוטו? יש לי נירו וניסיתי DVD ניסיתי MP3 - CD כל דבר אפשרי וזה לא נותן לי תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים צריך עזרה כמו שכתוב בכותרת, שתהיה בדרך הכי מהירה ואיכותית להעלאה. תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל דפדפן שהוא, יוטוב מצליח כל מה שפלאש... כשאני נכנס ללינק עם קישור לכתבת ווידאו הדפדפן קורס ומקבל הודעת שגיאה לסגור אותו. מה זה יכול להיות? ד"א בכל הדפדפנים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למה כאשר נכנסים לאתר בעל תוכן רב יותר עם פרסומות פלאש וכו', קשה לדפדפן יותר לזוז והוא נתקע? ולא מדובר במחשב חלש, עם השועל (FIREFOX) אותו אתר עובד תקין. ולמה לא ניתן להשתמש בבילון עם שימוש בכרום? הוא לא מצליח "לתפוס" את המילה? חפשתי בגוגל פתרון ומה שמוצע שם לא ברור - אפשר בבקשה הסבר מבעלי הניסיון. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב??? ok...הייתי היום אצל חבר שלי והכנתי אצלו את החתימה החדשה שלי....משום שאצלי הפוטושופ לא עבד... באתי הביתה וסידרתי את הפוטושופ...עכשיו אצל חבר שלי יש מלא מברשות מיוחדות....כמו אותיות סינייות וכל מיני דברים יפים... עכשיו מאיפה אני יכול להוריד מברשות? ובכלל תוספות לפוטושופ? תודה מראש install
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה ! מאז שעברתי לחלונות איכס פי לא הצלחתי לדחוס אפילו סרט אחד ל-DIVX !. לא עזר שניסיתי CODECS שונים (ישנים וחדשים) , נגנים שמיועדים ל-DIVX ותוכנות שונות כולל אלו שעבדו לי בעבר לפני איכס פי ותוכנות חדשות (כולל כמה שאמורות לעשות הכל לבד, החל מה-RIP וכלה בחלוקת הסרט לשני דיסקים במידה ומשתמשים באיכות מאד גבוהה). לעומת זאת הצלחתי לעשות את זה בצורה מעולה עם ה - WINDOWS MEDIA 8 CODEC אחרי "טיפול" ראשוני בעזרת Xmpeg (הגירסה האחרונה שיצאה). אפילו כיתוביות יש לי ! הבעיה שאני לא ממש מתלהב לעבוד עם פורמט של מיקרוסופט למרות שהאיכות מצוינת וזה עובד ממש בכל נגן מדיה. מישהו נתקל בבעיות דומות ? יש רעיונות / הצעות או פתרונות ? ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת בתוכנה שתאפשר לי למרקר ולכתוב הערות בעברית בתוך קובץ הPDF. יש לי את הפוקסיט רידר אך איתו אני לא יכולה למרקר קבצי PDF שהם בעצם סריקות של מאמרים ובשני המקרים לא ניתן לכתוב בעברית. האם יש תוכנה קיימת שמשלבת את כל מה שאני רוצה? תודה. *במידה וזה חשוב יש לי אופיס 2010
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה הורדתי משחק בקובץ UHA. עכשיו, אני לא ממש מצליח לפתוח אותו, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום. ניסיתי לפתוח אותו עם FileCompresor, WinUHA ועוד איזה תוכנה, אבל שום דבר לא הולך. תוכנה אחת אבל אמרה לי שיכול להיות שאני יצליח לפתוח את הקובץ בגירסא 0.2. אבל לא מצאתי אותה. וגם 0.4 לא עובדת לי. הוא מציג לי הודעה כזאת: יש למישהו מושג איך לפתוח את הקובץ? תודה רבה לעוזרים!!! נ.ב, קיבלתי עם המשחק קובץ UHARC אבל הוא מציג לי את אותה ההודעה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מאות קבצי קול עם הסיומת WAV ואני נידרש לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט שלא לוקח הרבה מקום. אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי קול שכאלו ולהפוך אותם לקבציי mp3 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) אני זקוק לתוכנה שנייה שמאפשרת לי לשמוע אותם אחד אחרי השני ברצף ולתת להם שם תוך כדי או מיד אחרי סיום השמעתם או לחילופין למחוק אותם מהדיסק הקשיח ולעשות זאת מתוך התוכנה עצמה ,מבלי לצאת ולהשתמש לכך ב-WINDOWS EXPLORER ,מפני שזה לא פרקטי כאשר מדובר בהרבה קבצים. אני גם מעוניין בתוכנה שמאפשרת בקלות למחוק חלקים מקבצי הקול שבהם יש דממה (מהאמצע \הסוף\ההתחלה ). כמובן היה רצוי תוכנה …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי תופעה מעצבנת אחרי הפעלת סירטונים ב-YNET עד שמפעילים את הסרטון שמופיע באתר הדפדפן עובד חלק אבל אחרי ההפעלה הוא מקרטע
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחדש את ה נוד שלי וכל מה שאני רואה זה קנייה מלאה עם דיסק שעולה 120 שקל...אני קניתי את שלי ב 80 שקל איפה אני יכול לחדש את הרשיון שלי בזול. ---------------- Now playing: István Parkányi: Dall'Arco Chamber Orchestra - Vivaldi: Concerto In A Minor, RV 108 - 3. Allegro Molto via FoxyTunes
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע האם זה הפורום המתאים, אז אני מפרסם זאת כאן. תעבירו לפורום המתאים אם זה לא נכון: יש לי מכונה וירטואלית ב-VirtualBox שמותקן בה Windows 98 SE, שיצרתי בשביל להפעיל משחקי Windows ישנים שלא עובדים כהלכה או כלל דרך Windows 7, וביניהם Final Doom, Blasturon ל-Windows 95 וכן The Adventures of Lomax. עכשיו בעת הפעלת אחד מהמשחקים הללו, כלל מערכת ההפעלה הוירטואלית מקרטעת, והמשחקים מקוטעים ומרגישים כאילו ה-FPS שלהם נמוך מאוד (כמה פריימים בודדים לשנייה). במערכת ההפעלה הוירטואלית מותקנים מנהל תצוגה גנרי וכן DirectX 8. כמו כן במכונה הוירטואלית עצמה מוקצה 256MB זיכרון בסיסי, 128MB זיכרון תצוגה וכן האצת חומרה הן לדו מימד והן לתלת מימד. מה הסיבה לאיטיות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אפשר לקבץ קובץ וידאו של 20 דקות ל-30MB ולשמור על איכות גבוהה. כבר ראיתי קבצים כאלה,וניסיתי כל מיני תוכנות אבל לא הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכנה לא מעלה כלום...הורדה על מקס' תמיד...ואני לא מעלה כלום, המהירות לא עוברת את ה- k/bs 0.9 . אני לא חדש בתחום הזה ואני משתף קבצים עם הרבה ליצ'רים בטראקרים גדולים. עבדתי עם גירסה 3.2 הכל היה בסדר,לאחר פירמוט הבעיה היתה בגירסה הזו ועכשיו ניסיתי עם גירסה 3.0 והבעיה נמשכת, ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס אני לא יודע מה הבעיה...בבקשה עזרה ! :-\
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מוריד הרבה קבצי RAR דרך RS או ביטורנט תמיד לפחות 3 קבצים דפוקים, אבל הם לא באמת דפוקים, אני פשוט צריך להוריד אותם מחדש וזה מסתדר. האבסורד שזה יכול לעבוד אצלי מצוין, ושאני אעביר את הקבצים למחשב אחר הם לא יעבדו שם... למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? ניסיתי לחלץ עם כמה תוכנות והכל אותו דבר תודה :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי נגן MP3 שלא יודע להראות עברית (הנגן קורא את קבצי ה ID3). לא צפוי עדכון בקרוב. ידוע לי שישנה טכנולוגיה שיודעת לשנות עברית ל"Ivrit", למשל - "שלמה ארצי" יראה ככה: Shlomo Artzi. הטכנולוגיה הזו קיימת ומיושמת כבר כעת, לסטודנטים שבינינו באתר "Libagent" שאותו מכירים חלק מהסטודנטים. זהו אתר שמיועד לעדכן אוטומטית ספרים בספריה באוניברסיטה, ישנה אפשרות באפשרויות של המשתמש שהאתר ישלח לך את שם הספר ב"Ivrit" במקום ב"עברית", כך שספר כמו "מתמטיקה שימושית" יראה כך: "Mathematica Shimoshit". זה אומר שהטכנולוגיה (לא שאני מתכנת או משהו, אני לא יודע כמה זה מתוחכם) קיימת, והשאלה היא אם נעשה או אפשר לעשות בזה שימוש גם ל Id3. והחלפה אוטומטית של השמות שנמצאים בו. אשמח אם מישהו מכיר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-